Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michel_1979 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ze laten je lekker rondkijken en zodra je aangeeft wat je zoekt, denken ze met je mee.

Service
Vriendelijk personeel en helpen je mee tot de tv in de auto staat.

Assortiment
Ruime keus in elke prijs en niet te duur

Aanbeveling
Vriendelijk, goede service, goede prijs-kwaliteit verhouding

Extra toelichting
Vriendelijk, goede service, goede prijs-kwaliteit verhouding, mooie kwaliteit van producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t. boelens 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb binnen enkele minuten mijn bestelling kunnen plaatsen.

Service
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering.

Assortiment
Dit is een van de weinige sites die een sonos wallmount hebben.

Aanbeveling
Snel kunnen bestellen, betaling afronden en de levering was ook snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

TessaST 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik had het inderdaad de volgende dag al thuis! Perfect!

Assortiment
Er was meer dan genoeg keus!

Extra toelichting
Goede producten, veel keus en snelle serves! Top bedrijf! En een goede uitleg over de producten, ook erg prettig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

slager1963 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan thuis al bekijken wat je wil en of het op voorraad is dus top

Service
goed en je krijgt een uitleg over het product dus top

Assortiment
erg uitgebreid aan producten er voor iedereen wat wils

Aanbeveling
aan vrienden en familie

Extra toelichting
ik was op zoek naar een smart TV en heb op internet gekeken en kwam bij jullie uit de prijs was goed en de uitleg in het video op internet was duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hacotho 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen is simpel en duidelijk

Service
Wordt netjes op de hoogte gehouden over je bestelling

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Mooie en duidelijke webshop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ariedejong 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
heel gemakkelijk met bestellen

Service
werd heel goed geholpen

Assortiment
kon heel goed kiezen wat ik wilde hebben

Aanbeveling
als goed.

Extra toelichting
goede winkel om te kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Moniek van Gennip 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Binnen een dag in huis, ideaal. Goede tv, weinig geld. Vooral het thuis op de bank bestellen en de volgende dag in huis hebben zonder bezorgkosten is ideaal. Service ook goed, vraag via internet gesteld en snel antwoord over de tv.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram Rog 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via internet besteld. Wij wisten exact wat wij wilden

Service
Prima service tot nu toe. Bevestiging per mail en track en trace link

Assortiment
Geen goed oordeel omdat wij wisten wat wij wilden

Aanbeveling
Alles op tijd en netjes nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frank Westervoorde 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Lekker vanuit de bank de bestelling snel en makkelijk plaatsen.

Service
Zonder problemen het bestelde op tijd geleverd.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Tevreden over de afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bajori 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op zondagmiddag vanuit mijn luie stoel de online bestelling gedaan. Betaling en afwikkeling van de aankoop lekker snel en duidelijk met bevestigingsmailtjes verder geregeld.

Service
Enkele vragen vooraf per mail netjes en duidelijk beantwoord. Met name over de buitenlandse modellen TV waarover ik duidelijk wilde krijgen dat hier gewoon 100% garantie op zat en dat ze geschikt zijn voor Ziggo kreeg ik binnen een uur per mail een duidelijk antwoord. Levertijd precies volgens opgave met duidelijke meldingen via e-mail met zelfs het tijdvak van bezorging.

Assortiment
Ruime keuze aan TV's en over een model dat tijdelijk niet op voorraad was werd per mail automatisch bericht gegeven dat het na een dag wel weer op voorraad was.
Mazzeltje want nu kon ik mijn vrouw "overtuigen" dat het net iets duurdere model toch veel beter was ;-)).

Aanbeveling
Zeker aanbevelenswaardig.

Extra toelichting
Topklasse online winkel met duidelijke prijzen, voorwaarden en goede service. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

moniquevdbp 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Super zaak. Al vaker iets besteld nooit problemen, snelle levering. Goede service. TOP aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Asma95 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is een lichte televisie en je kan hem gemakkelijk aansluiten.

Service
Zoals de site al zegt voor 21:00 uur besteld morgen in huis. Geweldige en betrouwbare service.

Assortiment
Er is zoveel keus, en doordat er zoveel keus is zijn de prijzen nog aantrekkelijk dat je even niet meet weet welke je wilt bestellen...

Aanbeveling
Zeker weten een aanrader aan ieder die kwaliteit en service zoekt. Top site!!!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over hoe snel de service is. Ook ben ik zeer tevreden over mijn aankoop. Weet nu voortaan waar k moet zijn als het gaat om een televisie. Zeker een aanrader, want de site heeft voor ieder wat wils!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes en Hans 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
groot en overzichtelijk

Aanbeveling
zeker

Extra toelichting
overzichtelijke site en winkel, prima service, dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M026 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Supersnelle levering!

Service
Netjes en duidelijke mails voor/tijdens/na betaling

Assortiment
Groter is altijd beter

Extra toelichting
Makkelijk, snel en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SIPK0 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke zoekmachine, duidelijke kassa. Persoonlijk vind ik dat de tekst wel 1 of 2 px groter kan en wat grotere interlinie kan hebben.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Lijkt me prima. Kwam hier alleen voor mijn aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Th. Haan 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk, ik kon de tv ook reserveren en ter plekke ophalen, dat was ook mijn voorkeur want ik zie graag eerst hoe hij eruit ziet en of het mij lijkt. Op de website waren positieve reviews over dit type en ook de you tube filmpje heeft toegevoegde waarde.

Service
Klant vriendelijke ontvangst en denken met je mee naar oplossingen

Assortiment
Je komt je ogen te kort

Aanbeveling
Ik heb al eens eerder een kleine tv voor de slaapkamer /camper gekocht was hier erg tevreden mee. Nu met de aanschaf van een grote smart tv was plasma discounter ook zeker bij de kanshebbers

Extra toelichting
Fijne winkel, duidelijke website met groot assortiment. Klantvriendelijke personeel die erg behulpzaam zijn, een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NJ1996 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In ons gezin hebben wij nu voor de 3e keer bij jullie iets besteld..

Service
Snelle levering. Duidelijke communicatie

Assortiment
uitgebreide keuzes

Aanbeveling
Altijd...

Extra toelichting
jullie zijn goedkoop (weekendknallers) en leveren snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebas72 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel, safe en simpel

Service
Geen ongemakken ervaren, alles wijst voorzich

Assortiment
Er is keuze genoeg, vaak weet je toch wel wat je zoekt.

Aanbeveling
Gelijk gedaan bij mijn zwager, die opzoek was naar een tv.

Extra toelichting
Ik kan niet anders zeggen dat de prijs het best was bij de plasma discounter en dat alles keurig is opgestuurd en ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy von Kriegenbergh 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijke website,ruime keuze in assortiment voor betaalbare prijzen

Service
Goede service! Na betaling homecinemaset binnen 2dagen in huis ( GRATIS VERZENDING)na ontvangst had ik technische vraag bij installeren,ook hier zeer behulpzaam en klantvriendelijk

Assortiment
In het artikel wat ik zocht voldoende keuze,en voor de rest voldoende aanbod in overige producten,waar ik zeer zeker nog een keer zal terugkeren als ik iets nodig heb.

Aanbeveling
Ik zal zelf zeker gebruik gaan maken van plasma-discounter en ook familie en vrienden deze website aanbevelen

Extra toelichting
ZEER enthousiast over deze web-site en wil een ieder ander aanraden eerst deze site te bzoeken alvorens iets aan t schaffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zusje Weltevree 10-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
Winkel bezocht.Vooral de vriendelijke- en deskundige manier waarop wij geinformeerd werden,is een aanbeveling waard.

Extra toelichting
Voor mij een "eye-opener!" Het eerste bezoek aan de winkel! Zoals ik hierboven beschrijf:Vriendelijk, deskundig en geduldig.Een combinatie die ik niet vaak meer tegenkom. Voor mij belangrijk om niet via internet te hoeven kopen. Ik ging een stuk armer weg ( koffie-apparaat EN gsm in mn tas), maar ook een stuk rijker aan ervaring!

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Robin Oosterbaan 10-02-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Keus om via internet aan te schaffen, met zeer snelle levering, of eerst kijken, kijken......en kopen in de vestiging.

Service
Zeer prettig geholpen.

Assortiment
Zeer ruim.

Aanbeveling
Zonder twijfel

Extra toelichting
Afgelopen zondag even naar Naarden gereden voor een LG led tv. Omdat er veel tv's bij elkaar staan, waren de verschillen qua kijk comfort goed te zien, dit opgeteld met een prettig advies, heeft ons de winkel doen verlaten met een led tv van Sony. Zeer tevreden in deze paar dagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjaarie 10-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
prima website. duidelijk. betaling ging prima. elke stap die gedaan moest worden was duidelijk

Assortiment
ruime keuze. Door het merk en de details van de tv in te vullen was er geen twijfel of ik het juiste product had gekozen. goede kwaliteit. prijs kwaliteit vind ik prima

Extra toelichting
goede kwaliteit, kan je er echt van af zien. makkelijk op te hangen. goede beschrijving erbij. keurig verpakt. het enige is dat het draaien niet aan beide kanten even soepel gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EddieC 10-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
xxx heeft ons geweldig geholpen!

Assortiment
We konden kiezen uit een aantal TV's die aan onze wensen voldeed.

Aanbeveling
Heb Plasmadiscounter al aan anderen aanbevolen!

Extra toelichting
We zijn in de winkel in Naarden uitstekend geholpen. We hebben een TV gekocht die binnen ons budget en die aan al onze wensen voldoet. De verkoper had echt verstand van zaken en hielp ons bij het maken van de juiste keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I. Nieuwhoff 10-02-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ruim voldoende aandacht voor vragen, ter zake doende en concrete antwoorden. Zeker geen opdringen van keuze. Artikelen waren op voorraad, en zijn netjes in de auto neergezet.

Assortiment
Voldoende keuze in de winkel. Op internet is de TV slechts zo'n EUR 15 goedkoper (excl. verzending), dus de prijs is zeker concurrerend, gezien de mogelijkheid om te zien wat je koopt, te kunnen vergelijken en de vragen die je kunt stellen.

Aanbeveling
De winkel was aangeraden door mensen die aanmerkelijk meer technische kennis hebben, terwijl ik weinig technische kennis heb. Maar mijn huiver om 'overdonderd' te worden met technische termen was onterecht.

Extra toelichting
Ik ben tevreden met mijn aankoop, en dat is voor mij het belangrijkste.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ron haarlem83 10-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Viendelijk personeel met een openhouding. Voldoende parkeer gelegenheid en uitgebreid assortiment.

Service
Tijdens drukte verdeelde het personeel zijn aandacht goed. Manier van aanspreken en uitleg ruim voldoende.

Assortiment
Alle gangbaren types aanwezig.

Aanbeveling
Aanrader, zowel assortiment, prijs, als personeel, simpelweg goed.

Extra toelichting
Eerg tevreden met mijn aankoop. Daarnaast ben ik tevreden over het personeel en de service in zijn algemeenheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

andre.gansekoele 10-02-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kunt via internet kijken en zien of het op voorraad is. binnen 10 minuten heb je een TV aangeschaft.

Service
Verkoper weet waar hij over praat en welke onderdelen je nog meer nodig hebt.

Assortiment
Veel en overzichtelijk.

Aanbeveling
prijs/kwaliteit/hoeveelheid allemaal TOP.

Extra toelichting
Ik kom voor meer spullen naar de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SaraK1980 10-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De winkel was makkelijk te bereiken met de auto, maar voor ons was het wel wat ver weg vanuit Amsterdam.

Service
In de winkel werden we zeer kundig te woord gestaan door een medewerker. Bovendien werd onze aankoop helemaal naar de auto gedragen door een andere medewerker. Super service!

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Goedkoop en klantvriendelijk

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Hansl30 10-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De reserveer knop was mij niet gelijk hellemaal duidelijk. je moest op naarden showroom drukken om te reserveren.

Service
Waar vindt je dat nog dat ze het ook werkelijk allemaal op voorraad hebben.

Assortiment
Hoeveel meer keuze wil je hebben?

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aan raden service goed prijs goed en op voorraad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dop123 10-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke uitleg via filmpje
TV

Service
levertijd prima

Assortiment
ruim voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Bos 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online .. zo easy

Service
Super snelle aflevering ... dus voor 21.00 bestelt echt de volgende dag in huis.

Assortiment
Groot aantal variabele opties,
als je voor een tv aan t kijken bent.

Aanbeveling
Overzichtelijk, makkelijk, goedkoop en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Kempenaar 10-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke winkel

Service
Verkoper wist waar hij over sprak, nam ook de tijd

Assortiment
Keuze is reuze

Aanbeveling
Zeer zeker aanbevelen

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dion7 10-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website duidelijk en overzichtelijk, Winkel aan de snelweg met genoeg parkeerplekken

Service
alles goed op 1 ding na, de stroomkabel zat er niet bij, dus weer terug naar de winkel, anders een 10

Assortiment
genoeg keuze en duidelijk gepositioneerd

Aanbeveling
Het is simpel,goedkoop en met kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Favorite 10-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Met een paar klikken bestelling gedaan

Assortiment
De nieuwste modellen missen we vaak.

Aanbeveling
Zie gemak.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Klant uit Naarden 10-02-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Zeer hulpvaardig.

Extra toelichting
Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Niet moeilijk doen bij sluitingstijd. Netjes geholpen bij inladen. Verbeterpuntje: meer vragen stellen aan de klant om behoefte scherp te krijgen, dat versnelt het aankoopproces.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

John Smith 1952 10-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk te vinden

Service
krijg goede informatie vakkundige mensen die je helpen.

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
zou zeker iedereen hier naar toe willen verwijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Louise Rosen 10-02-2015 In de winkel gekocht
Industrieterrein Naarden Vesting
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Buiten de stad/dorp en genoeg parkeer plaatsen aanwezig

Service
Op zaterdag in middag tv gekocht, uitstekende service en vriendelijkheid van verkoper. Dit gold niet voor medewerker klantenservice toen ik belde met problemen met instellen van tv. Op zondag om 11.00 terug gegaan en met vriendelijke assistentie en kopje thee werd ik goed geïnformeerd en was thuis het instellen een fluitje van een cent...

Assortiment
Voor mij meer dan voldoende.

Aanbeveling
Voldoende personeel aanwezig. Vriendelijk en het verkooppersoneel neemt echt de tijd voor de klant. De winkel is schoon, opgeruimde balies en schappen.

Extra toelichting
Ik hoef niets meer toe te voegen, zie hierboven...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter gardeniers 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vanuit mijn luie stoel tegen een scherpe prijs bestellen.

Service
de volgende dag stevig verpakt thuis bezorgd.

Assortiment
waar ik naar zocht was voorradig

Aanbeveling
zie bovenstaande feiten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 87 10-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime opzet van de winkel, overzichtelijk, prettige webshop

Service
Deskundig en fijn geholpen

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Goed assortiment, prettig personeel

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse987 09-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk zoeken. Goede info en duidelijke reviews van andere klanten.

Service
Het product was toch niet wat ik zocht en ik heb het teruggestuurd en binnen een week stond het geld terug op mijn rekening. Keurig afgehandeld. Complimenten voor de service.

Assortiment
Prima. Veel keus.

Aanbeveling
Zeker doen. Goede service.

Extra toelichting
Makkelijk zoeken en vergelijken. Met reviews van andere klanten. Goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J blaak 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima Side overzichtelijk makelijk met de filters die je kan inschakelen

Service
Je krijg gelijk een mail en de andere dag in huis top

Assortiment
Net genoeg als je een specifiek merk zoekt en afmeting

Aanbeveling
Iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Hagel 09-02-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
is goed te bereiken, genoeg parkeer gelegenheid.

Service
ik ben zeer goed geholpen, verkoper had genoeg inzicht.

Assortiment
ruime sortering

Aanbeveling
ik ben goed geholpen, het is een prettige winkel met genoeg personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet Kars 09-02-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bellen op voorraad? Ja, melden aan balie, naam stond genoteerd, betalen, in ontvangst nemen en klaar binnen 15 minuten.

Service
We werden zeer vriendelijk te woord gestaan. Men heeft kennis van zaken. Dit ook ervaren bij een eerder verzoek voor andere apparatuur.

Assortiment
Voldoende keus in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Geen negatieve ervaringen

Extra toelichting
We zijn altijd kieskeurig en bereiden ons goed voor, voordat we besluiten.Daarom is het des te meer een compliment dat deze zaak er voor ons bovenuit steekt v.w.b. klantvriendelijkheid, service etc etc

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

N. van Huizen 09-02-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site en duidelijke omschrijvingen.

Service
Netjes geholpen door de medewerkers, door de drukte wel een lange wachtrij en dan is twee verkopers wel aan de zuinige kant.

Assortiment
Prettig dat er veel A-merken te verkrijgen zijn.

Aanbeveling
Ik meld mijn ervaringen zeker bij familie en vrienden. Leuke winkel en goed bereikbaar.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Johannes P M 09-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles overzichtelijk/goed gepresenteerd.Optimale bereikbaarheid, parkeerruimte

Service
Te woord gestaan door mensen die er verstand van hebben

Assortiment
Goed vergelijk mogelijk van producten.

Aanbeveling
Hoge mate. zie bovenstaande beoordeling

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Dirk 1947 09-02-2015

Algemene score

9,5

Gemak
Goed overzicht van de voorwerpen

Extra toelichting
Goed en deskundig geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robense 09-02-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is bijzonder duidelijk, ik kon de producten vinden die ik zocht en de juiste televisie vinden die ik zocht.

Tevens kwam ik ook op andere goede aanbiedingen waar ik een hoop mee kon.

Service
Ik ben naar de winkel in Naarden gereden om toch te kijken wat voor een TV ik wilde kopen.

De medewerker die mij heeft geholpen had zeer veel productkennis en was eerlijk over de verschillende modellen en hun tekortkomingen.

Dit stel ik zeer op prijs omdat ik nog geen seconde spijt heb gehad van mijn aankoop.

Assortiment
Groot assortiment met veel merken, inclusief alle topmerken, zeer fijn.

Aanbeveling
Ik zou iedereen adviseren om hier goed te kijken voor iemand een mediamarkt in loopt.

Scherp geprijsd, veel productkennis en klantvriendelijkheid den top.

Extra toelichting
Ik ben zeer content met mijn product en dat mag ook wel is uitgesproken worden. Door goed advies heb ik een prima televisie aangeschaft, de Smart TV in mijn huis staat prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold&Johanna 09-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bereikbaar, gratis parking

Service
Veel goede voorlichters aanwezig.

Assortiment
Alle relevante modellen in de showroom

Aanbeveling
Beslist een aanrader

Extra toelichting
Goede zaak, goed personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nick de weerd 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wat is er een groter gemak dan een TV bekijken, te beoordelen en daarna meteen meenemen naar huis. Top!

Service
Zeer snelle bediening!

Assortiment
Zeer uitgebreid!

Aanbeveling
De eerste drie vragen zeggen genoeg!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kuijltje68 09-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Winkel in, overleg met adviseur en tevreden de deur uit in een rap tempo

Aanbeveling
Mooie winkel, goed assortiment, goede prijs en goede adviseurs

Extra toelichting
Wilde heel graag een kleine TV op mijn slaapkamer. De adviseur van het plasma centrum heeft mij overtuigd toch voor de Samsung Smart TV te gaan welke iets groter, maar veel meer mogelijkheden heeft, en voor een minimum prijsverschil! Ben erg blij met mijn aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marc Fremouw 09-02-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heb de TV gekocht bij de showroom in Naarden, makkelijk bereikbaar en gratis parkeren.

Service
Kreeg een goede en rustige uitleg bij de keuze. Zeer prettig en professioneel.

Assortiment
Genoeg keuze, zeker online.

Aanbeveling
Goede prijs, voldoende keus en prettige service!

Extra toelichting
Aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews