Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 105 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Brian Jungblut 02-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gedataileerd, makkelijk en Begrijpend

Service
Eerlijk en transparant

Assortiment
Duidelijk en uitgebreid

Aanbeveling
Tv kijken doe je via Plasma-discounter!

Extra toelichting
Waren er maar meer van dit soort eerlijke ondernemers!! Verschillende keren belazerd en veel geld verloren. Tv heb ik voor mijn gehandicapte dochter aangeschaft. Mensen complimenten en een dikke duim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gartenzwerg 02-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heldere site, makkelijk kopen

Service
netjes volgens aankoop

Assortiment
wat ik zocht was in voorraad en tegen de laagste prijd

Aanbeveling
gewoon niks mis mee

Extra toelichting
klant is koning, zo hoort dat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

howard eccles 02-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
service heel goed

Assortiment
Assortiment genoeg keusen

Aanbeveling
je wordt goed geholpen en website is top class.

Extra toelichting
TV is prima maar het beeld en functies zijn nog niet helemaal goed ingesteld.(extra kabels en aansluiting nodig) tot nu toe ben ik tevreden met de service van Plasma discounter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter.R 01-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede duidelijke site makkelijke bestelling doen

Service
zeer goede service mijn tv wordt snel en thuis omgeruild voor een nieuwe top

Assortiment
prima gesorteeerd

Aanbeveling
de service is top snelle feedback van de klanten service zelfs op zaterdag wordt ik netjes gebeld en wordt alles goed aangepakt

Extra toelichting
prima internet winkel prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy xavier 01-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alle wensen makkelijk in te voeren met het zoek filter.

Service
Super, netjes door twee man van het transportbedrijf afgeleverd. Dus NIET zoals de gebruikelijke postbedrijven achterin de bus gegooid.

Assortiment
Alle merk,maten en soorten overzichtelijk op site aangegeven.
En dan nog ruim 30% goedkoper dan in andere winkel en of andere verkoop sites.

Aanbeveling
Kan het iedereen aanbevelen vanwegen service en prijs!

Extra toelichting
Ik zeer tevreden met de service en snelheid van de plasma-disounter.nl De prijs voor de tv die ik zocht was 30% goedkoper dan bij andere dealers, zowel online als offline. Het feit dat de tv bezorgt werd door een gespecialiseerd transport bedrijf en niet door een standaard pakketdienst vond ik een geruststelend idee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JvsB 01-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen, goede info op de site

Service
Snelle levering, op juiste moment juiste iinfo

Aanbeveling
Niks mis mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fvantpadje 01-03-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Een duidelijke website en een mooie showroom met hulpvaardig personeel. Sinds 2010 is plasma-discounter mijn adres voor aankopen op het gebied van radio en telvisie

Service
Nog geen gebruik van hoeven te maken, maar heb er alle vertrouwen in.

Assortiment
Breed assortiment op het gebied van audio/video

Aanbeveling
Top producten tegen een goede prijs is aan iedereen aan te raden.

Extra toelichting
Al met al is Plasma-discounter aan te raden en heeft mij nog niet teleurgesteld

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pelle Lindberg 01-03-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te parkeren, geen stress, gewoon lekker!

Service
Goede verkopers, niet te opdringend en (meer dan) voldoende staff

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Freda1 01-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
's morgens besteld de volgende ochtend in huis
simpel via de website

Service
Snelle levering , goed retourbeleid, duidelijke website

Assortiment
Alle populaire merken aanwezig of te bestellen

Aanbeveling
Ik zou deze webshop graag aan vrienden en kennissen aanbevelen prima zaak

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de bereikbaarheid van de webshop bij eventuele vragen. Helaas heb ik wel eens andere ervaringen gehad. Als ik weer iets nodig heb zal ik zeker de webshop weer bezoeken. Ook wat de prijzen betreft zeer concurrerend ten opzichte van andere aanbieders. Wat mij betreft TOP

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

FranciscusP 01-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Ook hier geldt, duidelijke berichtgeving van de stappen van order tot en met uitlevering

Assortiment
Voor ieder budget, voor elk wat wils

Aanbeveling
Prima site, duidelijke berichtgeving van order tot uitlevering en voor elke prijsklasse (dus voor iedereen)

Extra toelichting
Prima site, bovenstaande zegt al genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iggy pop 01-03-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
word direct geholpen

Service
geen poes pas

Assortiment
eigenlijk liever een grote zaak dan 2 kleintjes maar dan wel 2verkopers adviseurs voor een artikel bijv tv of video

Aanbeveling
the show most go on

Extra toelichting
Snelle service en bediening en niet een ander product vaak duurder te verkopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miss SJ 01-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Levering was helemaal volgens verwachting, op tijd.

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
Alles verliep prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Vastenouw 01-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis. Zo makkelijk!

Service
Ik vertrouw er op dat de service super is en geef daarom een negen!

Assortiment
Zoveel keuze dat ik door de bomen het bos niet kon zien. Zoon ingeschakeld om te helpen!

Aanbeveling
Tot nu toe alleen maar positief. Snelle levering, keurige bezorging, en mooie prijs!

Extra toelichting
Ik heb bovenin mijn beoordeling al gegeven. Positief!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k. kapper 01-03-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kan via het internet uitzoeken welke tv je wilt en die haal je zo in de winkel

Assortiment
Zeer ruim assortiment met zeer lage prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArjanN85 01-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website met veel producten, je kan prima filteren en het juiste product vinden. Ik heb zelf in de opruimkelder precies de tv gevonden die ik zocht en kon zo nog een paar euro besparen.

Assortiment
Zeer veel keus in assortiment tv's, ik kon precies uitzoeken wat ik wilde.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, veel keuze en een snelle afhandeling.

Extra toelichting
Woensdag om 20.30u een tv besteld uit de opruimkelder en had hem de volgende ochtend om 11.00u al in huis. Gewoon helemaal compleet en in originele doos. TV had nog maar 19 branduren dus was wat mij betreft gewoon nieuw. Hier kun je gerust iets bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

El29 01-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.P. Arler 28-02-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
via internet uitgebreide informatie kunnen vinden.
In de winkel nog aanvullingen ontvangen.

Service
Gekochte product werd keurig in de auto geplaatst.

Assortiment
We kwamen voor een TV. Maar de rest van het assortiment is ook erg aantrekkelijk. Is zeker iets om in het achterhoofd te houden.

Aanbeveling
Bovenstaande antwoorden lijken wel voldoende om uw winkel aan iemand ander aan te bevelen

Extra toelichting
We zijn tot nog toe uiterst tevreden en gaan ervan uit dat we nog heel lang plezier van onze aankoop zullen gaan hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendie verheyden 28-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ging allemaal snel en volgens verwachting. Duidelijke uitleg over producten

Service
Was er ook echt de dag erna. Ik heb voor negen uur besteld. Super

Assortiment
Alles kunnen vinden voor mooie prijs en verdere bij hoorden artikelen gaven ze ook al aan

Aanbeveling
Netjes en super snel . Goed verpakt en bezorgt

Extra toelichting
Als ik weer iets zou bestellen zou ik eerst bij jullie kijken en tevens ook voor de bij behorende artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton19701970 28-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker thuis van pc besteld en dag later al binnen na ontvangen sms over tijdstip levering.

Service
Gewenste tuner was niet op voorraad maar ik word op de hoogte gehouden wanneer voorraad is aangevuld.

Assortiment
Gewenste tuner was niet op voorraad.

Aanbeveling
Waarom niet is gemakkelijker te beantwoorden. Antwoord is dan korter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

kijkshopper1234 28-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb eerst op de website van Plasma Discounter bekeken wat voor soort tv ik graag wilde. In de winkel heb ik dit voorgelegd en werd uitstekend geholpen bij het maken van mijn uiteindelijke keuze. Erg fijn, gezien de enorme hoeveelheid tv's en opties die er bestaan.

Service
Ik werd heel vriendelijk geholpen door één van de medewerkers van Plasma Discounter. Hij was erg geduldig en legde zo objectief mogelijk de verschillen tussen de diverse merken en types uit. Wanneer ik er om vroeg gaf hij zijn persoonlijke mening en dit klonk als een zeer deskundig advies. Na het afrekenen werd de tv ook netjes (door de stromende regen) naar de auto gebracht.

Assortiment
Plasma Discounter beschikt over een grote hoeveelheid tv's in alle verschillende prijscategorieën. Door de duidelijke omschrijving op de website en bijvoorbeeld het top-10 overzicht wordt een keuze maken vergemakkelijkt. Ook de uitstekende service en het goede advies in de winkel draagt hieraan bij.

Aanbeveling
Deze winkel zal ik aanbevelen aan familie en vrienden. Sterker nog, bijna alle tv's binnen mijn familie komen bij Plasma Discounter vandaan. Een zeer plezierige winkel.

Extra toelichting
Het mogelijke duidelijk zijn dat ik zeer tevreden ben over Plasma Discounter. Ze hebben een groot assortiment, met meer dan genoeg keus voor elk budget. Door de heldere website en deskundig personeel geeft je uiteindelijke keus je altijd een goed gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maastricht2015 28-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijk stappenplan waardoor je heen loopt.

Assortiment
Ruime keuze voor iedere beurs.

Extra toelichting
Ik zal mijn volgende tv zeker weer bij jullie bestellen , als tip wil ik jullie meegeven om module en smartcard mee te leveren. Ik kwam erachter dat je hier een nieuwe module en smartcard voor nodig hebt. Tip is gratis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Meerhoff89 28-02-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Informatie in de winkel was prima. Ook de volgende dag bij een vraag via de telefoon netjes en vriendelijk door twee medewerkers te woord gestaan en een goede uitleg gekregen hoe iets kans worden opgelost.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Geen probleem om mensen te wijzen op deze winkel. Prima ontvangst en voldoende tijd om onder het genot van een kopje koffie te kunnen beslissen.

Extra toelichting
Samsung lcd tv gekocht. Waren al langer op zoek naar een smart tv en nu was deze in de aanbieding. Waren al op de hoogte van de goede beoordelingen die de tv van andere gebruikers had gekregen. Is heel gebruiksvriendelijk en alle uitleg is op het scherm te zien. Scherp en helder beeld.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

remco leeger 28-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles met gemak uitzoeken op de website, en omdat naarden lekker dichtbij is meteen opgehaald

Service
Tv laten reserveren en binnen 10 minuten in de auto

Assortiment
mega veel keuze en goede omschrijvingen

Aanbeveling
Duidelijke website en zeer goede prijzen en hulp

Extra toelichting
Uitstekende website en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.van Broekhoven 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Site heel overzichtelijk

Service
Geen problemen gehad dus tot nu nog geen gebruik van moeten maken

Assortiment
In elke prijsklasse voor iedereen wat wils

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Brianhoog 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site was duidelijk en het was allemaal zo bestelt.

Service
De bestelling was de volgende dag binnen om half 20:30 bestelt en rond 9:30 binnen en dat ook nog zonder verzend kosten en over 100% goede demo model is geen woord gelogen plastic zat er nog op

Assortiment
Vind het jammer dat alleen de grotere merk muurbeugels worden verkocht niet voor iedere portomonee een beugel

Aanbeveling
De ene dag bestelt Andre dag in huis en ook nog een goede prijs meer wil je niet als online besteller lijkt mijn

Extra toelichting
Ik raad iedereen site aan niks is gelogen wat er staat goede prijs en snelle service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bas ten Berge 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel contact. Duidelijk. Afspraak is afspraak

Service
Gewoon goed.

Assortiment
Uitgebreide collectie en duidelijke pricing

Aanbeveling
Goede service en lage prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Vrijhoef 27-02-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Televisie gevonden via de website en opgehaald in de winkel voor extra advies! Advies was top en natuurlijk de tv gekocht.

Service
Duidelijke informatie verkregen. Ik kreeg alle merken te zien en de verschillen werden duidelijk toegelicht!

Assortiment
Veel keuze en voor iedereen is er wat wils!

Aanbeveling
Zie bovenstaande! Ik ben vanaf een duidelijke website mij gaan verdiepen in een goede televisie. Van daaruit naar de winkel gegaan en met een goed duidelijk advies een tv gekocht!

Extra toelichting
Plasma-discounter voor de beste producten en advies!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daniel.79 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is duidelijk en uitgebreid.
In de winkel netjes en overzichtelijk

Service
Ik ben netjes te woord gestaan door een medewerker. Hij gaf mij advies en ben erg blij met mijn aankoop

Assortiment
Erg ruim assortiment

Aanbeveling
Gewoon een prima winkel en ook voordelig

Extra toelichting
Volgende tv koop ik ook weer hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques de Groot 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website, gemakkelijk keuzes vergelijken en eenvoudig navigeren

Service
Ik heb mijn aankoop zeer tijdig ontvangen. De leverwijze, alternatieven en communicatie daarover waren adequaat

Assortiment
Ik zocht een led-dvd combi. Er was meer dan voldoende keuze aanwezig

Aanbeveling
Zoals uit eerdere beoordeling blijkt ben ik zeer tevreden over presentatie, communicatie en afhandeling

Extra toelichting
Plasma-discounter.nl is een webshop die gemakkelijk toegankelijk,overzichtelijk en informatief is. Daardoor is het winkelen eenvoudig en comfortabel. De betalingsmogelijkheden zijn to the point. De communicatie is prettig, adequaat en duidelijk. De levering is snel, de aflevertijden prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jagm17 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichteliijke website

Service
Gelijk bevestigingsmail,
24 uurs levering ,
Volgende ochtend SMS ontvangen dat ze tussen 13.15 en 15.15 De Tv kwamen afleveren,
Om 14.55 nog een SMS ontvangen dat Ik De eerst volgende afleveradres zou zijn,
Levering 14.58!
Dat noem Ik nog eens Service !
Tv 65 inch netjes Door 2 aardige gasten naar binnen getild.
Niets op aan te merken.

Assortiment
Ik was op zoek naar een betaald type en Maat Tv en stond op de site

Aanbeveling
Voor De prijs en bovenal de Service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ria007 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
prettige website, alles is makkelijk te vinden

Service
zeer snelle service

Assortiment
prima

Extra toelichting
snelle en prettige bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wasmeister 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tv gratis thuisbezorgd, ideaal!

Aanbeveling
Tot nu toe 2 tv's bij plasmadiscounter aangeschaft en ben zeer tevreden over de prijs en de service

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Anita3025 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site en omschrijving

Service
Bij vragen wordt er gelijk contact met je opgenomen om je vragen te beantwoorden

Assortiment
Ruim voldoene

Aanbeveling
Fijne winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilfried Leemans 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
zeer goede communicatie

Assortiment
zeer uit gebreid

Aanbeveling
dit is mijn 3e aankoop dus vertel iedereen over mijn positieve ervaringen

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant die ook zeer kritisch is en zij voldoen aan al mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria1931 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudig en snel

Service
eenvoudig en snel

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
aan iedereen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

TitMouseMees 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles was duidelijk aangegeven en makkelijk te vinden op de website.

Service
Op woensdag bestelt en donderdag in huis hoe ik het gewend bent, alleen kwam de bestelling pas aan het eind van de middag aan waar ik niet zo blij mee was. Ik ben gewend het rond 11-12 uur te kunnen ontvangen

Assortiment
Kwa elektronica is er een super groot assortiment van tv's tot wasmachines

Aanbeveling
Als een vriend van mij een tv zou willen kopen zou ik zeker deze website aanbevelen

Extra toelichting
Een overzichtelijke online winkel met een heel breed assortiment. Zo ben ik het gewend en zo hoort het ook

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Gert-JanB 27-02-2015

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is duidelijk opgesteld zodat je eerst rustig een indruk kunt opdoen.

Assortiment
Ruime keuze tegen een goede prijs.

Extra toelichting
Dat ga ik zeker doen gezien mijn ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees B2015 26-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles in toonzaal overzichtelijk te zien

Service
Alle (veel!) vragen van mij beantwoordmet veel geduld.

Assortiment
Groot assortiment. Mijn keuze nèt niet voorradig ;-(
[was snel besteld en binnengekomen]

Aanbeveling
Veel, vlug, veilig, voordelig.

Extra toelichting
"Gewoon" helemaal zoals ik graag geholpen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

michelbierling 26-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker thuis bekijken en bestellen!

Service
Zeer goed! Op de afgesproken datum en tijd geleverd.

Assortiment
Zeer ruim! Van alles wat

Aanbeveling
Prijs kwaliteit perfect. En service super!

Extra toelichting
Deze beoordeling is gemaakt na mijn eigen ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond1004 26-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ik was eigenlijk een beetje aan het oriënteren, maar zo'n mooie tv voor dat geld kon ik niet weerstaan. Meteen maar besteld en snel in huis dus hartstikke tevreden !!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Petervg2203 26-02-2015

Algemene score

7,2

Gemak
eenvoudig online te bestellen, hoewel ik toch problemen had met keuze verzending/afhaling

Service
ondanks meerdere mails waarin ikzelf aangaf te komen afhalen, bleek dit niet zo door te komen op jullie klantendienst

Assortiment
assortiment is niet heel uitgebreid, maar prijzen liggen wel gevoelig lager

Aanbeveling
enkel voor prijsvergelijk

Extra toelichting
beetje onduidelijke communicatie met de klantendienst

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Huizense 26-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
We werden uitermate vriendelijk en professioneel geholpen door een van uw medewerkers. Chapeau.

Assortiment
Wij kwamen voor 1 product, nl. een televisie van Philips.

Aanbeveling
Vanwege de goede prijs, service en klantvriendelijkheid.

Extra toelichting
De beoordeling over het algemeen is zeer goed. Ik kreeg de naam van uw bedrijf te horen via een bekende. We zijn zeer tevreden en ik kom zeker nog een keer terug voor een aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dhr Maas28 26-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site,goede zoek filter zodat je niet alles af hoeft te zoeken. Simpel te volgen bestel proces.

Service
via de site besteld dus directe service was niet ntv. Dinsdag eind vd middag besteld en de volgende dag om 19 uur was de bestelling al binnen. Goede track en trace service zodat je precies weet waar je bestelling is.

Assortiment
Mooie producten voor een goede prijs. Alle merken en maten aanwezig, voldoende keus dus.

Aanbeveling
Goede en duidelijke site door iedereen te begrijpen... prijs kwaliteit verhouding is super..

Extra toelichting
Ben erg tevreden over de site en de led-tv.. veel keuze op de site en een snelle levering.. tv reeds geinstalleerd en meer dan tevreden... de volgende koop ik weer bij jullie..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Govard 26-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima website. Goede info bij klantenservice

Service
Gewoon goed

Assortiment
Echt zeer ruim

Aanbeveling
Als je weet wat je wil en zekerheid van je levering een prima leverancier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard van tillo 26-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
goed

Assortiment
groot

Aanbeveling
ik word altijd goed en netjes geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J.G. Klop 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen via plasma discounter ging gemakkelijk. Gegevens waren goed te vinden. Je werd goed doorlopen in het verkoop en betalings proces

Service
Het pakket werd dinsdag ochtend vroeg geleverd nadat we het zondag hadden besteld. We hoopten dat het pakket maandag zou komen, maar logisch gedacht is dinsdag ochtend netjes.

Assortiment
genoeg keuze. Bijna lastig om te kiezen

Aanbeveling
Zeker. Je kan er goed je aankopen doen

Extra toelichting
Tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne0209 25-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Keurige site, duidelijke informatie. Snelle service en alles via de mail! Werkt snel en overzichtelijk.

Service
Levertijd was super! Geen gebruik gemaakt van de klantenservice/winkel.

Assortiment
Alleen gezocht naar 1 tv. Op voorraad en laagste prijs! Lager dan andere online electronica winkels!

Aanbeveling
Keurige en hele snelle service!

Extra toelichting
Na een eerdere aankoop met goede service nu ook een nieuwe tv besteld. Prijs is laag in verhouding met andere online winkels. Keurige snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

voorhaves 25-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle gewenste info op website gezien, ter plekke afgehaald, snel en efficient

Service
Ondanks drukte snel en efficient geholpen

Assortiment
Gewenste product wel op voorraad maar niet te zien in showroom (terwijl het volgens zeggen toch een bestseller is).

Aanbeveling
Goede prijzen, prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jvanzetten 25-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
niet online gekocht maar wel vooraf al gekeken naar wat jullie hebben en prijzen kunnen vergelijken

Service
Verkopers zijn op de hoogte van de producten en nemen de tijd om advies te geven

Assortiment
assortiment is ruim genoeg.
prijzen zijn concurrerend en de aanbiedingen zijn zeer scherp geprijsd.

Aanbeveling
Zeker de moeite waard om de winkel of website te bezoeken.

heb eerde gekocht en verliep ook prima

Extra toelichting
Ik ben in de winkel geweest en daar wordt geluisterd wat je wensen zijn. je wordt goed geholpen en men wil niet het duurste verkopen, maar het beste wat bij je past.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dila1 25-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Alles duidelijk en makkelijk in te vullen en bestellen

Service
Netjes geïnformeerd wanneer de tv bezorgd zou worden en dit klopte precies

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden en heb dit al laten weten in mijn vrienden kring.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews