Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lebon1900 19-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Industrie terein direct naast de snelweg met voldoende parkeer gelegenheid

Service
Vriendelijk medewerkers bereid om de televisie tot in de achterbak van de auto te tillen.

Assortiment
Jammer de de toestel die ik via internet geselcteerd had niet opgesteld was in de showroom

Aanbeveling
Goedkoop, en overzichtelijke website

Extra toelichting
Vriendelijke bediening, behulpzaam, en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A. Haan 19-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Op PC filmpjes bekijken oen al vast voorselectie maken, in de winkel checken.

Service
Jammer dat informatie over aansluiten niet klopte.

Assortiment
Er is veel keuze

Extra toelichting
Goede winkel met ruim assortiment en klantgerichtheid!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

rmjc 19-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel je tv mee zonder rompslop

Service
Werd snel geholpen. Ze wisten goed te adviseren wat ik nodig had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertttus 19-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
kon het product zeer makkelijk vinden

Assortiment
Het assortiment kan nog iets uitgebreider, maar daar is de ruimte niet voldoende.
Het aanbod van de televisies kan nog wel wat meer.

Aanbeveling
Werd snel en correct geholpen.
Zelfs met het in laden van de tv.

Extra toelichting
Kon rustig rond kijken in de winkel zonder dat er gelijk een verkoper in je nek sprong. Aankoop ging snel en correct. De verkopers hebben ook verstand van de artikelen die ze verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

R. Smit22 18-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website en gemakkelijk in gebruik

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ruim assortikemt

Aanbeveling
Goede winkel met veel keus en snelle levering

Extra toelichting
Na al diverse keren iets gekocht te hebben bij de Plasmadiscounter en wasmachine discounter kom je toch weer snel bij deze site terecht. Goede service, ruim assortiment en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Kraijenoord 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke webshop met goede filters om het gewenste product snel te kunnen vinden.

Service
Goed op de hoogte van de status middels email meldingen. Product was ook met extra zorg verpakt en zo te zien ook eerst getest.

Assortiment
Ruim assortiment met voldoende keuze in merken, afmetingen en specifieke eigenschappen.

Aanbeveling
Het bestelgemak, prijs en service is een motivatie om Plasma Discounter aan te bevelen

Extra toelichting
Eenvoudige en overzichtelijke webshop met aantrekkelijke prijzen! De bestelling was netjes op tijd en goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WendyHilversum 18-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
- op zondag geopend
- medewerkers die persoonlijk helpen
- factuur direct in je mailbox
- grote voorraad

Service
Moest even wachten, maar de medewerker nam vervolgens alle tijd en dat is erg prettig

Assortiment
Op de website is een enorm assortiment en in de winkel is een deel daarvan te bezichtigen

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding, prettige service!

Extra toelichting
Er is enorm veel keuze en de medewerker in de winkel heeft mij prima geholpen en goed uitleg gegeven. Door zijn uitleg en advies heb ik een goede keuze gemaakt en ik ben er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreas Dorr 18-03-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed te bereiken, overzichtelijk gepresenteerd.

Service
Uitstekend advies, TV in de auto gezet door een employee.

Assortiment
Alle bekende merken aanwezig de mogelijkheid om een overwogen keuze te maken.

Extra toelichting
Goed personeel, prima prijs, uitgewogen assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vos1954 18-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
helder en duidelijk

Service
professioneel aan de telefoon

Assortiment
voldoende

Extra toelichting
professioneel, klantvriendelijk en duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Remco Samsung 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere goede website overzichtelijke winkel

Service
Zeer net winkelpersoneel. meedenkend echt goed !!!

Assortiment
Goed alleen als je in de winkel loopt wil je alles wel hebben. (maar dat is meer mijn probleem)

Aanbeveling
zeer goede prijs/kwaliteit en goed personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

actdegraaf 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
erg prettig dat je er op zondag terecht kunt, gratis parkeren, duidelijke site met keuze van gebruiksfuncties, scherpe prijs.

Service
zeer vriendelijk winkelmedewerker.

Assortiment
zeer veel keuze van alle soorten in de verschillende prijzen.

Aanbeveling
zie bovenstaande info.

Extra toelichting
prettige site, keuze op basis van gebruiksfuncties, scherpe prijs, makkelijk parkeren, veel keuze, vriendelijke bediening.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter6519 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website biedt veel informatie

Service
we werden in de winkel prima geadviseerd

Assortiment
Er is voldoende keuze in de winkel

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen. Goede service en een goede prijs. We kopen altijd bij Plasma Discounter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ezra1982 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is heel overzichtelijk

Service
Nettjes en op tijd afgeleverd

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Jij zijn beter dan mediamarkt.......

Extra toelichting
ik ben gewoon heel te vreden over deze winkel, hier kunnen we wat winkels van leren hoe het echt moet.....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

DEEPA 17-03-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk via de website te vinden en op te halen op een showroom locatie.

Prijs is voordelig op oudere modellen.

Service
Ongeïnteresseerd personeel achter de balie, begrijpelijk op zondag ochtend. Weinig service op het gebied van advies, kwaliteit en meer keuze mogelijkheden. Wie weet had ik meer kunnen kopen.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Ja hoor als iemand snel een product moet hebben zeker op zondag ochtend.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Create2Fit Naarden 18-03-2015

Geachte heer / mevrouw,

Bedankt voor uw review.

Allereerst willen wij onze excuses aanbieden voor het gedrag van de showroommedewerkers. Een goede service staat bij ons hoog in het vaandel en willen dit ook graag overbrengen aan de consument.

Uw review zal intern besproken worden.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasmadiscounter

Reageer

Laura Oosting 17-03-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Locatie is erg centraal gelegen en goed te berijken, er hadden wel wat meer tvs mogen staan als voorbeeld

Service
De service was erg goed, de man die ons in de winkel had geholpen was erg vriendelijk en dacht goed mee. Ik heb alleen nooit de factuur van jullie ontvangen

Assortiment
Ik maakte het lastjg met een 38 inch smart tv maar toch een goede en passende weten te vinden

Aanbeveling
Stuk vriendelijker en klantgerichter dan bijviorbeeld een mediamarkt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Elly Holdinga 17-03-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles in de winkel

Extra toelichting
prima geholpen en een goed pprodukt voor een goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nickyboot 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik wist welke tv ik wou en heb even van te voren gebeld. Deze was op voorraad en ik ben verder prima en snel geholpen.

Assortiment
De winkel had verschillende tv's maar ik wist welke ik wou en deze was ruim op voorraad.

Aanbeveling
Het is goed te bereiken en er is genoeg keuzes tussen dergelijken producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ZeerTevredenGebruiker53 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke winkel met de mogelijk om op de aanwezige schermen informatie op te vragen. Groot pluspunt, ook op zondag open!

Service
Deskundig personeel welke op de hoogte zijn van de aanwezige producten en de tijd voor je nemen. Denken ook nog eens met je mee voor eventueel benodigde of makkelijke accesoires.

Assortiment
Alle topmerken zijn aanwezig, heb hierin niets gemist om mijn keuze wel doordacht te kunnen maken.

Aanbeveling
In hoge mate, dit gezien de service en het aanbod zoals boven al beschreven. Echt top.

Extra toelichting
Inmiddels al meerdere aankopen gedaan bij jullie, service, etc is telkens van een hoog niveau dus geen eenmalige toevals treffer. Na aanschaf loopt men vriendelijk met zware producten mee naar de auto. TOP, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BerryvanG 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar, zeer ruim assortiment en eigen zoekmogelijkheden in de winkel

Service
Vriendelijk, geinteresseerd en vakkundig personeel

Assortiment
De beste modellen en allemaal op voorraad

Aanbeveling
Als ik er zelf koop dan beveel ik anderen het zeker aan.

Extra toelichting
Een fysieke winkel met internetprijzen. Vriendelijk, geinteresseerd en vakkundig personeel. Alles op vooraad en je kunt in de winkel zelfstandig zoeken naar alle producten, handig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boesoek 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk te bereiken en genoeg parkeerplekken in combinatie met een ruim aanbod dat overzichtelijk is uitgestald

Service
Kan pro-actiever zijn en 'echt' luisteren. Moeilijke naam, drie keer herhalen voordat het goed is ingevoerd. De medewerker die de TV naar de auto bracht was perfect.

Assortiment
Van alle gangbare TV merken genoeg modellen om een weloverwogen keuze te maken. Kijkend naar de hoeveelheid koffieapparaten,weet ik niet of daar hetzelfde commentaar van toepassing is.

Aanbeveling
Ik ben ook op advies van een ander gaan kijken en kopen. Vind ik een goed advies en dat zou ik dus ook bij anderen doen. Wellicht leuk om bij te houden wie door wie is getipt en dan een top-10 tippers aan te maken.

Extra toelichting
Op advies van een vriend ben ik gaan kijken en alles klopte met hetgeen hij me had verteld. Zie bovenstaande feedback.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Gerrit Koud 16-03-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zaterdagmorgen online gereserveerd, 4 uur later opgehaald. Binnen 10 minuten weer buiten. Makkelijk genoeg.

Service
Wacht u daar een momentje, wanneer u een kopje koffie wilt kunt u dat bij de automaat pakken. Mijn collega komt zo bij u met het aangekochte product, alvast een fijn weekend!

De 10 is alleen nog te halen door de koffie te serveren en comfortabelere stoelen neer te zetten.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en wat belangrijker is goede kennis van dat assortiment.

Aanbeveling
Speciaal gewacht tot plasma-discounter mijn gewenste product op de door mij gewenste prijs aanbood. Andere winkels zaten eerder op die prijs, echter onze vorige TV hebben wij ook hier gekocht, een kleinere maat TV bij weinig winkels op voorraad. Plasma-discounter wel, na telefonische vraag is een medewerker uit zichzelf naar magazijn gelopen om te verifiëren dat het gewenste ook daadwerkelijk nog aanwezig was. Ik vond dat toen behoorlijk indrukwekkend. Daarom wilde ik weer bij plasma-discounter kopen.

Extra toelichting
Zaterdagmorgen online gereserveerd, 4 uur later opgehaald. Wacht u daar een momentje, wanneer u een kopje koffie wilt kunt u dat bij de automaat pakken. Mijn collega komt zo bij u met het aangekochte product, alvast een fijn weekend! De 10 is alleen nog te halen door de koffie te serveren en comfortabelere stoelen neer te zetten. Uitgebreid assortiment en wat belangrijker is goede kennis van dat assortiment. Speciaal gewacht tot plasma-discounter mijn gewenste product op de door mij gewenste prijs aanbood. Andere winkels zaten eerder op die prijs, echter onze vorige TV hebben wij ook hier gekocht, een kleinere maat TV bij weinig winkels op voorraad. Plasma-discounter wel, na telefonische vraag is een medewerker uit zichzelf naar magazijn gelopen om te verifiëren dat het gewenste ook daadwerkelijk nog aanwezig was. Ik vond dat toen behoorlijk indrukwekkend. Daarom wilde ik weer bij plasma-discounter kopen. Binnen 10 minuten weer buiten. Makkelijk genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjalling Zijlstra 16-03-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt rustig en de tijd nemen, dus op je gemak de produkten bekijken zonder het gevoel te hebben dat de verkopers targets aan het jagen zijn.

Service
Heel goede informatie op mijn vragen, helder en duidelijk met eigen toevoegingen, echt top.
Het artikel was snel uit het magazijn incl. de factuur en als klap op de vuurpijl, het werd tot aan der auto bezorgd, echt top hoor

Assortiment
De artikelen zijn zeer goed geselecteerd door inkoop/marketing en van hoog kwalitatief niveau

Aanbeveling
In zeer hoge mate, de prijs - kwaliteit verhouding is uitstekend en de verkopers zijn heel deskundig en echt klantgericht.

Extra toelichting
Plasma-discount is een regelrechte aanrader met een kwalitatief hoogstaand assortiment, een uitstekende prijs - kwaliteitverhouding en zeer deskundige verkopers. Echt Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth3 16-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snel een medewerker van Samsung te vinden die tijd had voor uitleg en hulp.

Service
Veel medewerkers en 2 computers stonden paraat voor extra informatie van uw aanbod.

Assortiment
Had eerlijk gezegd iets meer mogelijkheden verwacht.

Aanbeveling
Snelle service.

Extra toelichting
Voor elke merk zijn de juiste medewerkers aanwezig.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

chanchannn 16-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Klikken, bestellen, betalen en ontvangen. Erg gemakkelijk.

Service
Vooraf contact gehad met een medewerker om wat vragen te beantwoorden. Was duidelijk gesprek.
Verder is de functie ' vergelijken' ook erg fijn!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

peter-jaap boeijsma 16-03-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via de side onze aankoop uitgezocht en vergeleken, dit was duidelijk en logish en hielp enorm bij het uitzoeken.

Service
we komen binnen lopen en werden gelijk geholpen ( stonden wij natuurlijk ook te popelen om de lcd te kopen , lol )

Assortiment
we konden snel afrekenen met uw collega en kregen snel daana de lcd uit het magazijn.

Aanbeveling
tijdens het invullen van dit zelfs al reclame voor u gemaakt, ik ben enorm tevreden.
en daarom komen wij zeker terug!

Extra toelichting
twee jaar geleden hebben we de winkel "ontdekt" voor ons is dit de ideale formule, keus uit mooie goed geprijsde producten. snelle en nette hulp in de winkel , die up to date zijn met hunnen kennis en een positieve motivatie hebben. ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansje. 16-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ideaal! voor ons dichtbij, auto kosteloos voor de deur parkeren en op vrijdagavond open.

Service
Deskundig geholpen en op een leuke manier te woord gestaan. Normaal vind ik een tv kopen niet echt leuk (meer voor mannen) maar nu vond ik het zelfs gezellig.

Assortiment
Volop keuze, voor elke portemonnee een mooie tv

Aanbeveling
Hebben al aan meerdere mensen verteld waar we onze mooie nieuwe tv hebben gekocht. Zijn er erg blij mee!

Extra toelichting
Prachtige tv, leuk te woord gestaan, deskundig geadviseerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steverhaaf 15-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website, tweede tv hier aangeschaft!

Service
'S avonds besteld, volgende dag geleverd! Top

Assortiment
Mag van mij wel iets uitgebreider.

Aanbeveling
Makkelijk en snel. Beter dan andere grote bedrijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem29434 15-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Geen problemen ervaren

Service
Netjes op tijd

Aanbeveling
Gewoon goed gegaan, dus zou het aanbevelen

Extra toelichting
Geen problemen ervaren, gewoon gegaan zoals het hoort.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Chappy 15-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Te woord gestaan door een vriendelijke meneer die verstand had van televisies

Assortiment
Ruim assortiment met meer dan voldoende keuze tussen verschillende type en merken TV's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Reggi62 15-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website

Assortiment
Ruime keuze van goedkoop tot nieuwste van het nieuwste

Aanbeveling
Nergens goedkoper terwijl goede service

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Harm schuring 15-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel en snel te bestellen via internet

Service
Donderdag besteld en zaterdag al in huis

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Voor iedere butget een keuze en je kunt snel en veilig bestellen

Extra toelichting
Dit is onze 3 tv hier vandaan en ben nog steeds tevreden met elke tv die is geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SabineAlmere 15-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
de service was goed, wij zijn in de winkel geweest voor advies. Wij werden goed geholpen, duidelijk en goed geadviseerd en met een tv en een koffiezetapparaat zijn wij weer weggegaan. Er staan nog 2 televisies gereserveerd.

Assortiment
diverse in kwaliteit en prijs. voor ieder wat wilt.

Aanbeveling
goede service, goed advies, goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vos15 15-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dit was onze tweede toestel bij jullie gekocht en het ging nog net zo makkelijk

Service
de volgende dag al bezorgd

Assortiment
Wij kozen weer voor LC maar er was genoeg keus

Aanbeveling
prima service

Extra toelichting
snelle levering en goedkoper dan elders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.A.Bouwmeester 15-03-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je kunt er naar toe en word niet meteen lastig gevallen en kunt even rustig rond kijken

Service
ik vindt het een prima service en de verkopers nemen ruim de tijd voor je en je voelt je nog echt klant

Assortiment
ruime sortering van de meest verkochte modellen

Aanbeveling
door de bovenstaande criteria zal ik plasma discounter aan al mijn vrienden aanbevelen

Extra toelichting
ik zal meteen overwegen om naar de plasma discounter te gaan ook als ik wat anders nodig heb als een tv of zo. ze verkopen er ook mooie koffiezet apperaten e,d,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bengel12 15-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel is dichtbij

Service
Klachten met tv.na twee maal aangeboden voor reparatie andera gekregen konden bij betalen voor een ander merk

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Wordt altijd netjes geholpen.

Extra toelichting
Goede service, aardig personeel en genoeg assortiment

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Movaan 14-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en overzichtelijk. Bij winkel goed parkeren

Service
Vriendelijk en goede informatie.

Assortiment
Niet te veel en niet te weinig!

Aanbeveling
Dat doen we al :-)

Extra toelichting
Goede prijs/kwaliteit/service verhouding!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ronnie van den anker 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Veel assortiment in tv.s,vriendelijke klantenservice!en binnen 24 uur je apparaat in huis! Colonel ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. B.K.van Kreel 14-03-2015 In de winkel gekocht
Naarden, Bronsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Super reserveren op internet,halen, betalen en klaar!

Assortiment
Geen telefoon, jammer genoeg! Maar...je kunt niet alles hebben!

Aanbeveling
Hebben we direct gedaan! Vrienden uit Naarden hadden nog nooit van jullie gehoord!!!

Extra toelichting
Door onze verhuizing naar Muiderberg zijn we met jullie in aanraking gekomen. Het zal zeker niet de laatste keer zijn! Succes!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen Linders 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site alles makkelijk vindbaar!

Service
Duidelijke communicatie via mail! Netjes afgehandeld!

Assortiment
Van alle markten thuis!

Aanbeveling
Zeer scherpe prijzen en prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard8888 14-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Duurde toch wat lang voor we geholpen werden.

Assortiment
In de winkel geen blu rays op zicht.

Aanbeveling
Vooral de prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Henriko40 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon lekker bestellen wanneer je zelf wil en dat ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs.

Aanbeveling
Al meer keren besteld en ze komen altijd keurig hun afspraken en levertijden na.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

freek van der poll 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft de straat niet op ,en je kan zonder tussenkomst van een verkoper rustig zelf alles bekijken

Service
Ik heb met mijn vorige saundbar nog al problemen gehad ,maar de wijzen van oplossing uwe zijde prima gedaan

Assortiment
genoeg keus in alles wat je zoekt tv radio Blu-ray spelers enz

Aanbeveling
Ik zou u zeker aanbevelen aan mijn vrienden u levert goede spullen en u aftersale is prima ga zo door zou ik zeggen

Extra toelichting
Alles heb ik eigenlijk al gezegd in mijn motivatie, ik ben zeer te vrede over u zaak en zal het zeker mijn familie en vrienden aanbevelen een kijkje te gaan nemen bij u of in de winkel of op internet, ga zo door met de weg die u ingeslagen bent ,dan weet ik zeker dat er steeds meer mensen de weg naar u zullen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.janssen 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mijn eerste bestelling, en de volgende dag geleverd.!
Dus kan alleen maar zeggen, , koop bij Plasma-Discounter.nl en bespaar. Jezelf een hoop ergenis.

Service
Nog geen ervaring bij retouren van artikel.
Maar ga er vanuit dat daar ook goede nazorg is.

Assortiment
Voldoede keuze om door de bomen het bos nig te zien!

Aanbeveling
Prima revieuws, dat zegt genoeg.

Extra toelichting
Tevreden over het product en de levering!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

geenideeallesisalingebruik 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Heel deskundig personeel, dat alle tijd neemt om alle vragen te beantwoorden totdat de informatie helder is. Nadeel: lange wachttijden in de winkel, zonder zit-mogelijkheden in de buurt van de balie. Ik zou een nummertjes systeem op prijs stellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.H.Coenen 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Uiterst correcte en voorspoedige afhandeling van de bestelling.

Aanbeveling
Aan iedereen in mijn kennissenkring en daarbuiten

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Jacob84 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg makkelijk om televisies met elkaar te vergelijken via de daarvoor bestemde optie.

Service
Besteld, volgende dag geleverd zonder poespas.

Assortiment
Ruime keuze (misschien iets te ruim(!)), maar uitgebreid genoeg.

Aanbeveling
Goede prijzen, goede service.

Extra toelichting
Snel en gemakkelijk producten met elkaar vergelijken. Duidelijke informatie over specificaties en eventuele toebehoren. Bestelproces was snel en pijnloos en volgende dag bezorging zonder moeite.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel van den Hul 13-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
Op de website staat "voor 21.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis" Ik heb dinsdag om 11.00 uur besteld en nu is het vrijdag en heb ik nog steeds niets in huis (ook geen kaartje van pakketdienst) De link naar site van pakketdienst geeft niets concreet aan.

Aanbeveling
Als je goede prijzen wil en je bestelling niet snel in huis wil hebben is dit een goede webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Jaleesa1994 12-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de muziek die uit de boxen komen is gewoon goed en het geluid is goed verdeeld en alles is makkelijk te vinden dus ben er meer as tevreden over

Service
het werd snel bezorgd dus daar hebben we niks over te klachen gehad

Assortiment
breed assoritiment

Aanbeveling
voor de audio zowieso want ik ben erg tevreden over het prduct

Extra toelichting
ik ben erg tevreden over het product en overweeg meer producten aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

strand1960 12-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker van uit huis dus niet de weg op.

Service
stuur het op als er wat is en het komt goed.

Assortiment
voor mij meer dan zat te vinden.

Aanbeveling
heel goed. moet je wel weten dat iemand wat zoekt.

Extra toelichting
goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yeb van Gog 12-03-2015 In de winkel gekocht
plasma-discounter naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk parkeren en rustig
kijken zonder gehijg in je nek.

Service
vriendelijk en deskundig personeel.

Assortiment
meer keuze niet nodig.

Aanbeveling
zie commentaar boven.

Extra toelichting
beter dan hierboven kan ik het niet uitdrukken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews