Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 103 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cheesehead 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar, voor de deur parkeren.

Service
Vriendelijk geholpen, goed geadviseerd.
Artikelen worden door de medewerkers keurig bij de auto bezorgd en er wordt netjes geholpen met het inladen.

Assortiment
Groot assortiment, en op voorraad!

Aanbeveling
Het was niet de eerste keer dat wij daar iets kochten, dat zegt wel genoeg.

Extra toelichting
Geen poeha, wij zijn gewoon geholpen waar we voor kwamen. Fantastisch ! Zie de toelichting op de antwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

noa2001 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eerst even op de site gekeken en kon je zien dat het produkt voorradig was. Dus hup erheen en inladen maar.

Service
we hadden een vraagje over het produkt bij de balie en het was erg druk maar nam toch de tijd om ons te adviseren

Assortiment
zoveel keus in allerlei apparaten

Aanbeveling
goed bereikbaar, duidelijke site en genoeg mensen om je tot dienst te zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ingeborg Gleis 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was vrij druk maar we werden al snel door een 'vrijgekomen' verkoper aangesproken en geholpen.

Service
heel plezierig en vakkundig geholpen/geadviseerd

Assortiment
voldoende keuze in kwaliteit en prijs

Aanbeveling
zeer tevreden over klantvriendelijkheid en vakkundigheid

Extra toelichting
zeer tevreden over klantvriendelijkheid en vakkundigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominique21 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke showroom, makkelijk te bereiken, behulpzaam personeel

Service
Behulpzaam personeel en genoeg personeel in de winkel.

Assortiment
Veel keuze, goede prijzen.

Aanbeveling
zie overige antwoorden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

W. M. van Ravenswaa 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op internet de juiste keuzefilters instellen en je komt bij de toestellen welke voor jou interessant zijn.

Service
Gewoon top, vandaag besteld morgen in huis.

Assortiment
Voor ieder wat wils

Aanbeveling
Na mijn eerste tv welke ik bij jullie gekocht heb, heb ik vrienden het advies gegeven om het zelfde te doen. Vier hebben hier gebruik van gemaakt.

Extra toelichting
Alleen maar goede ervaringen, vandaar weer een nieuwe aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roka162 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel en overzichtelijk en duidelijke scheiding van het assortiment

Service
vakkundig personeel

Assortiment
voldoet aan de verwachting, je weet wat er te vinden is

Aanbeveling
uitstekend assortiment en juiste prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F.Diemer 30-03-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Laten bezorgen of zelf ophalen het kan alle twee.

Service
Vragen per email worden snel en goed beantwoord,

Assortiment
Assortiment is zowel op de website als in de winkel ruim voldoende,en wat ook belangrijk is geen overjarige modellen wat je nog wel eens tegenkomt op websites.

Aanbeveling
Kennis van zake en goede service

Extra toelichting
Dit is niet mijn eerste aankoop bij Plasma Discounter,ik kom hier terug vanwege de ruime keus en de goede service. De verkoper die ik had wist waar ie het over had en had kennis van zake, ik heb elders weleens anders meegemaakt. Ik had het geluk dat ik een andere tv nodig had terwijl er een outlet event was,lekker een ontbijtje en ook nog een hele goede prijs kunnen afspreken voor mijn aankoop. Ik kan dan ook iedereen deze zaak aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger Knots 30-03-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb op de website gekeken wat ik nodig had en kon dat simpel vinden

Service
Ik had op de website type en product nr opgeschreven en in de winkel ben ik vriendelijk en snel geholpen.

Assortiment
was in mijn geval prima

Aanbeveling
ja ik zou jullie zeker aanbevelen

Extra toelichting
dat heb ik hier boven al gedaan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jolandanieuwenhuis 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke omschrijvingen.

Service
Werd gelijk geholpen, alles werd duidelijk uitgelegd en er werd ook meegekeken naar alternatieven

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Netjes geholpen. Zoals het hoort

Extra toelichting
Goede service, klantvriendelijk en leuke prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R.R.R. 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Gingen voor het eerst naar jullie winkel en werden uitstekend geholpen door Bart, zijn uitleg en vakkennis hebben ons doen besluiten de koop direct te regelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant2015 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk producten te vinden, uitvoerige productinfo, simpel bestelproces zonder account of login. Afwerking IDeal betaling was niet geheel helder door storing bij IDeal gevolgd door wat verwarrende melding op scherm en e-mail bevestiging

Service
Perfecte hulp en bereikbaarheid bij navraag over IDeal probleem

Assortiment
Goede selectie van alternatieven, paar modellen ontbraken

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, scherp geprijsd, geen login.

Extra toelichting
Fijne veelzijdige TV, mooi beeld, probleemloze installatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pcchipie 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Heb nu een paar keer een artikel gekocht en het is altijd op voorraad. Ook handig dat er een filiaal is omdat ik vaak geen tijd heb om overdag op een bestelling te wachten. Het ritje naar Naarden heb ik er zeker voor over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Judith van Dorsselaer 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Gebeld voor informatie over de verschillen in de tv's.
Ik ben netje te woord gestaan
men heeft duidelijke uitleg gegeven.

Assortiment
Ruime keuze naar ieders buget.

Aanbeveling
Ruime keuze, goede service.

Extra toelichting
Op advies van mijn ouders en zusje ben ik op deze site terecht gekomen. Ruime keuze naar ieders buget. Nette service, duidelijke uitleg, men nam echt de tijd mij te woord te staan over de mogelijkheden en de verschillend in tv's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcelo Oliveira 30-03-2015

Algemene score

9,3

Gemak
duidelijk en genoeg informatie!

Service
ik ben tevedren met de levertijd en de profissionaliteit.

Extra toelichting
Duidelijk online informatie en heel goed bezorgservice. Ik blij dat ze ook demo TV voor een flinke korting hebben!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Grin 30-03-2015 In de winkel gekocht
Baarn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Prima verkoop voorlichting

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik beveel al jaren iedereen deze winkel aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Siekerman 30-03-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
On line zoeken. Naar de winkel en kopen.

Service
Je wordt goed geholpen.

Assortiment
Groot aanbod

Aanbeveling
Groot aanbod en goed van prijs.

Extra toelichting
Het kan altijd beter. Je moet soms wel lang wachten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nijlandga 29-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk

Service
Direkt leverbaaf

Assortiment
.

Aanbeveling
Makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sander en anouk 29-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke showroom

Service
Goed en correct geholpen

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Goede prijzen en goed geinformeerd

Extra toelichting
Stuk betere service als in andere winkel. Ik ben 100%tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mario1988 29-03-2015

Algemene score

3,5

Service
voor 9 uur besteld, de volgende dag in huis?
Vorige week donderdag besteld nog niet in huis.

Aanbeveling
Al het bestellen zo gaat als bij mij, beveel ik het niemand aan.ik heb vooraf betaald om mijn pakketje zo snel mogelijk thuis te krijgen.Ik heb er nu 3 keer achteraan gebeld en nog vraag ik me af of het wel goed komt.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Create2Fit Naarden 03-04-2015

Beste 'Mario1988',

Dat is vervelend om te horen! Dat is zeker niet zoals het hoort. Is het nu wel goed afgeleverd? Mochten we u nog kunnen helpen, zou u ons dan willen mailen op klachten@create2fit.com?

Mijn excuses voor het lange wachten en we horen het graag als we u nog kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,


Wouter
Klantenservice Plasma-Discounter.nl

Reageer

Ricky19 29-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik vond alles heel gemakkelijk een heel duidelijk je kon makkelijk alles vinden en makkelijk betalen!

Service
Ik vond de bezorging uitstekend en als dat zo blijft dan word er nog veel bij jullie besteld

Assortiment
Het assortiment vond ik uitstekend je kunt. Alles vinden op de site van goedkoop tot duur

Aanbeveling
Ik zou het echt aan andere aanraden

Extra toelichting
Top alles was goed en geweldig en de service was uitstekend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scheidegger 29-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke winkel

Service
vriendelijk personeel

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
geen negatieve aspecten

Extra toelichting
alleen maar positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hwvankoerten 29-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
prima website, vooral de filmpjes waar het product wordt getoond en getest zijn zeer waardevol!

Service
na eerst op de site te hebben gekeken naar het assortiment hebben we een keuze gemaakt welk tv we wilde hebben. S'morgens gebeld en dit type vast laten zetten omdat er nog maar 3 exemplaren aanwezig waren in de winkel..In de winkel zijn we uitvoerig geïnformeerd door de verkoper, hij had alle tijd en op elke vraag een antwoord. Hierdoor werden nog meer overtuigd van onze keuze en hebben we de tv gekocht.

Assortiment
Ik vind de winkel overzichtelijk en mooi op merk neer gezet.
Een klein puntje: de aankleding buiten zou een opknapbeurt mogen hebben.

Aanbeveling
Prima winkel, goede verkopers die alle tijd voor je hebben, overzichtelijke uitstalling van producten en snelle afhandeling als je en product hebt gekocht

Extra toelichting
We hadden al veel over plasma discounter gehoord maar er nog nooit geweest. Toen we aankwamen gingen we zonder te kijken de winkel binnen naar wat later bleek de verkeerde afdeling, dit was de wasmachine afdeling. Een deur verder was de winkel waar wij moesten zijn, bij binnenkomst was het gezellig druk, overzichtelijke winkel met een goede uitstalling van de producten. Onze LG tv waar onze keuze op was gevallen hing aan de muur dus konden we meteen het resultaat van het beeld zien. Na enkele minuten stond er een verkoper bij ons die ons prima geholpen heeft, had op al onze vragen een antwoord wat onze keuze alleen bevestigde, had alle ook tijd voor ons.Ook heeft hij ons laten zien het aanbod van soudbars en soundplates en we hebben zelfs kunnen testen. Alleen jammer dat er geen tv aan de soundplate was gekoppeld, we konden het geluid luistren via streaming van onze mobiel. We hebben de keuze voor onze LG 47 LB730V gemaakt en konden hem meteen meenemen.top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Aida 250 29-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snel en efficiënt service naar huis

Assortiment
goed

Aanbeveling
Ik zou zeker recomended . Ik heb al gedaan .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter Seinen 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed en overzichtelijke site , waarbij een goede omschrijving van het produkt zit en soms een filmpje waarin het nog duidelijker wordt. Het bestellen in makkelijk in een paar stappen gepiept.

Service
Goed beschreven service :omruilgarantie. Het produkt was zeer snel geleverd.

Assortiment
Produkt voldoet aan mijn verwachtingen , alle accesoires zijn ook beschreven.

Aanbeveling
een collega had mij deze site aanbevolen , dus ik zal dat zeker ook aanbevelen aan iemand anders

Extra toelichting
Het was voor mij een erg leuke maand ,riool verstopt , de auto stuk en dan gaat onze lieve dochter van 3 ook nog met een plantenspuit over de t.v.(niet meer te repareren) Een dure maand dus , had duurder gekund ware het niet dat ik via een collega geattendeerd werd op plasma dicounter. en ik moest maar even kijken onder het kopje opruimkelder , waar leuke aanbiedingen staan , dus een mooie philips smart t.v gekocht voor een goede prijs ! Dus enigzins een meevaller

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeroen-72 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke site. Is goed te doorlopen en te bestellen.

Service
Ze doen wat ze zeggen, bestellen en de volgende dag in huis.

Assortiment
Grote keuze.

Aanbeveling
Wordt zeker aanbevolen aan anderen.

Extra toelichting
Het was mijn 1e bestelling bij Plasma-discounter. Zeer tevreden over de overzichtelijke site en assortiment. Ze doen wat ze zeggen, bestellen en de volgende dag leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannes1949 28-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
duidelijke site en eenvoudige wijze van bestellen, kan niet mis gaan.

Assortiment
Zeer uitgebreid, eigenlijk het meeste op dit gebied wel te krijgen.

Aanbeveling
snelle en correcte levering, toestel werkte uitstekend zonder enig probleem, kan de winkel aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Job88 28-03-2015

Algemene score

8,0

Gemak
voor 9 uur besteld de volgende dag in huis, ideaal!

Service
levertijd zoals op de site vermeld. Alleen als je met de klantenservice belt moet je een vermogen betalen. Veel keuze menu's, lange wachttijd en een telefoonmiep die lang antwoorden geeft zorgen voor een dikke rekening om een paar simpele antwoorden op vragen te krijgen.

Assortiment
breed assortiment tv's

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jelle1991 28-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via de site kon ik gemakkelijk een keuze maken wat voor tv ik graag zocht. Het filter was ontzettend makkelijk daarbij.
En ik had ook al vrij snel mijn LED Tv gevonden.

Service
De levertijd was perfect, om 21:00 uur besteld en de volgende dag in huis, top!

Assortiment
Er is genoeg keuze voor iedereen denk ik, in ieder geval voor mij wel. en wat prijs betreft kon ik ze ook niet goedkoper vinden.

Aanbeveling
Ik heb mijn vorige tv hier ook gehaald en daarom ben ik hier ook weer gaan kijken. Het gemak, de duidelijkheid en het brede assortiment is perfect !!

Extra toelichting
Na wat zoeken op de site en de uitleg op youtube door Plasma discounter was ik al snel op deze tv gevallen. Na hem besteld te hebben kreeg ik verschillende mailtjes binnen dat ik de tv besteld had, en een track & Trace om het pakketje te volgend wat goed werkte. De tv ben ik zeer tevreden over, zeer mooi design en een ontzettend mooi beeld, de kleuren komen levendig over en het zwart is ook echt mooi zwart. Het enigste min punt wat ik kon vinden is dat er nog niet veel 4K content aanwezig is, maar dat komt als het goed is nog wel. Ik ben zeer blij met mijn nieuwe LED tv!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R.haarlem 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer eenvoudig en snel te bestellen door duidelijke internetpagina

Service
Tv was volgende dag al in huis. Super

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Door de snelle levering super site. En goede pruduktomschrijving

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dutchiesuus 28-03-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is goed bereikbaar en er is een duidelijk overzicht van de producten

Service
De medewerkers wisten goed welke producten ze in huis haddden en gaven duidelijke antwoorden op onze vragen.

Assortiment
Wij hebben precies gevonden wat we zochten.

Extra toelichting
Gewoon top allemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buijsman J. 28-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nieuwe televisie online besteld op zondagavond, deze werd dinsdag tussen de middag al geleverd!

Service
Direct na de bestelling netjes een email gekregen met hierin betalings- en leveringsinformatie.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment tegen een hele scherpe prijs!

Aanbeveling
De winkel zelf ben ik niet geweest omdat ik via de website besteld heb maar als de winkel net zo professioneel en vriendelijk is als de website dan 100% aanbeveling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smit1961 27-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
je kan bestellen op internet maar ook naar de shop waar je meer uitleg krijgt

Service
de service was goed in de winkel

Assortiment
ruim assortiment met het nieuwste van het nieuwste

Aanbeveling
heb deze winkel zelf van iemand anders aanbevolen gekregen en zou het zeker ook door geven aan iemand anders

Extra toelichting
goede uit leg door vakbekwame personeel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Sandra136 27-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Niks op aan te merken kon makkelijk me bestelling en betalen

Service
Zoals beloofd de volgende dag geleverd top

Assortiment
Ruime voorraad

Aanbeveling
Dat heb ik al gedaan via Fb

Extra toelichting
Top winkel geen op of aanmerking en als vrouw wist ik bepaalde dingens niet werd netjes Geholpen door de klanten servie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fransie64 27-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het was onze eerste keer voor een bezoek aan Plasma Discounter. Het concept zoals in de winkel aangetroffen beviel ons en goed en gaf de ruimte om op gemak het een en ander te bekijken.

Service
De service hebben wij als zeer plezierig ervaren. Ook de kennis van medewerker was goed.

Assortiment
Ik had een andere voorstelling qua assortiment televisie's. Ik ging voor de LG televise beste koop 2014 (42inch) en had verwacht dat deze in de zaak zou staan.

Aanbeveling
Ik zou eerst aanbevelen om de website te bekijken en daar een voorkeur bepalen. de aanvulling van de medewerker hebben wij als prettig ervaren en een goed gevoel gegeven voor aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Julian S 27-03-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het was heel makkelijk op de website producten te vinden, Ik ging kijken voor een grote tv. Toen kwam ik in de koopjes kelder uit. Een hele mooie grote tv van 47 inch voor een hele mooie prijs. Daarna ben ik de website van de Plasma Discounter gaan bekijken of er nog andere mooie tv's zijn voor een bedrag van ongeveer 400,-. Die waren er niet, ik heb daarna de tv gereserveerd. Ik moest een aantal persoonlijke gegevens invullen en tot wanneer de Plasma Discounter hem voor me achter moest houden. Toen kreeg ik een bevestigingsmail en SMS en 2 dagen daarna ging ik te tv ophalen. Echt een makkelijke service je bent niet verplicht het af te halen, maar natuurlijk wel gedaan.

Service
Eenmaal de tv ophalen in de winkel. Ik kwam binnen en vertelde dat ik gereserveerd had. De verkoper ging even mijn reservering er bij zoeken. Daarna meteen de vraag van heeft u nog vragen over het product of kan ik u nog ergens bij helpen. De verkoper heeft alternatieve tv's laten zien om zeker te zijn dat ik de gereserveerde tv wilde hebben. Uit eindelijk toch de tv gekocht die ik wilde hebben, maar de tijd en geduld die ze nemen bij Plasma Discounter is echt top!, Echt klant gericht bezig en niet van kost zoveel en de tv komt zo.

Assortiment
De verkoper van de Plasma Discounter is met mij langs alle tv's gelopen of er nog iets moois voor me tussen hing. Er was een heel breed assortiment en ik heb zeker een hele goede tv gevonden die aan mijn eisen voldoet!

Aanbeveling
Ik raad iedereen de Plasma Discounter aan, omdat er ruim de tijd voor je word genomen als je binnen komt ook met een reservering. Je kan heel makkelijk bestellen via internet en dan word het gratis voor je verzonden of je kan het in de winkel laten reserveren en je kan ook iets reserveren je denkt er nog een paar dagen over na en dan hoef je niet eens af te bellen, maar dan verloopt je reservering gewoon en dat is voor veel mensen ook heel fijn denk ik.

Extra toelichting
Oprecht heb ik deze beoordeling geschreven, omdat de Plasma Discounter het gewoon verdiend. Voor mij is het de eerste keer dat ik hier iets gekocht heb en ben echt helemaal weg van de service en het online reserveren en ga zeker vaker bij jullie bestellen of in de winkel langs komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben50 27-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen via de website en het produkt wordt thuis of op een op te geven adres afgeleverd!! Dat is gemak met een hoofdletter.

Service
Verschillende aankopen gedaan bij de PD. Nooit problemen gehad.

Assortiment
Ruime sortering en makkelijk zoeken op de website. Dat laatste was voor de laatste aankoop een must. Ik zocht nl een 42 inch TV. En dat was een van de filters op de website, zodat ik makkelijk kon kiezen uit het assortiment/

Extra toelichting
Twee keer de winkel bezocht om een TV te kopen. Vriendelijk personeel, goed advies en correcte afhandeling. Wegens tijdgebrek nu mijn aankoop via de website gedaan. Na 10 uur 's avonds. PD doet precies wat ze beloven. Via de mail de bevestiging van bestelling, daarna de bevestiging van betaling en op de aangegeven dag werd de TV netjes bezorgd op het bezorgadres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liseem 27-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Overzichtelijke site, zo betaald en nog dezelfde dag werd de TV verstuurd.

Service
Kreeg netjes mailtjes met bevestiging van aankoop, betaling en verzending.

Extra toelichting
Snelle service, gemakkelijke site om aankopen te doen en de volgende dag de TV al in huis. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Menno P 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudige en overzichtelijke site, artikelen makkelijk te vinden, in en uit winkelmand te halen.

Service
tot savonds 21:00u besteld is de volgende dag al in huis.
duidelijke bevestiging van je bestelling en betaling. ook het track&trace werkt ideaal.

Assortiment
Eigenlijk niet goed gekeken naar andere producten, enkel naar wat ik zocht.

Aanbeveling
zie andere motivaties dat zegt genoeg

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden, zie mijn andere motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Krishna SB 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Service
zoals aangegeven is alles naar wens verwerkt

Assortiment
Ruime keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Duidelijk,snel,simpel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Branger 26-03-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede sfeer en geen overrompeling assortiment. Merken duidelijk geprofileerd.

Service
Meedenkend, alert en duidelijk kennis van de producten.

Assortiment
Voldoende en toch de mogelijkheid daarvan af te wijken.

Aanbeveling
Los van de grote ketens terug naar de personal touch

Extra toelichting
Sasmung UE55HU7100 en Vogels THN305

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Brandsen 26-03-2015 In de winkel gekocht
Bronsstraat 10, 1411 AV, Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website omdat je gebruik kunt maken van de filters per categorie.
Zo kan je makkelijk het juiste product vinden volgens je eigen specificaties.

Service
Voor mijn ouders heb ik een nieuwe Tv moeten zoeken, budget tussen de 400 en 500 euro.
De maat 42" kwam het beste uit, dus opzoek gegaan via kieskeurig
en kwam ik al gauw op de LG 42LB630V uit, beste koop augustus 2014.
Met ruim 5400 shopreview en een score van bijna een 9 kwam ik terecht bij Plasma Discounter.
Hier was de Tv op dat moment ook het goedkoopste.
Omdat we hem gelijk dezelfde dag wilde halen heb ik gelijk een mailtje verstuurd om te kijken
of deze op voorraad was.
Binnen een uur had ik een vriendelijk bericht terug dat de Tv op voorraad was en deze dezelfde dag opgehaald kon worden.
Aangekomen in de winkel zijn we vriendelijk te woord gestaan.
Er werd nog even gevraagd of we verder nog wat nodig hadden, een HDMI kabel, maar die hadden we al.
De factuur wordt netjes gemaild en had ik terwijl we nog in de winkel waren gelijk ontvangen.
Ondanks dat we met zijn tweeën waren werd er netjes gevraagd of hij moest helpen de Tv naar de auto te tillen.
Ik schrijf nooit een review, maar vond dat we van begin tot eind zeer netjes behandeld zijn, dit heb ik bij andere winkels
wel eens anders meegemaakt.

Assortiment
Veel audio/video op voorraad.
De TV die wij zochten konden ze direct leveren.
Jammer dat ze geen wasmachines/drogers verkopen.

Aanbeveling
Zou zeker een kijkje laten nemen op de website om te kijken of het product hier ook te koop is.

We zijn van begin tot eind prima geholpen en zijn zeer tevreden de winkel verlaten.

Extra toelichting
Ik schrijf nooit een review, maar vond dat we van begin tot eind zeer netjes behandeld zijn, dit heb ik bij andere winkels wel eens anders meegemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snowboarder82 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel makkelijk bestellen

Service
Super service alleen jammer dat de klantenservice betaald is

Assortiment
Super veel gevarieerde keuze

Aanbeveling
Super winkel fysiek en internet netjes geholpen snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Broer 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo gefixt!

Service
Letterlijk 1 minuut voor 18.00 uur besteld, en gewoon de volgende dag voor 12.00 uur binnen. Great!

Assortiment
Geen idee, gericht op zoek geweest. Zal vast goed zitten.

Aanbeveling
Hallo zeg... tevreden?

Extra toelichting
Voor een beurs had ik snel een tv nodig om mijn presentatie digitaal te draaien. Plasma-discounter heeft alles wat ze op de website vermelden waargemaakt. Uitermate tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HGG 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker vanachter je pc bestellen, prachtige site.

Service
snelle levering, volgende dag al.

Aanbeveling
prima site, prima afdoening van je order.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richardzwerver 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik zocht een goed geprijsde tv voor kado zoon en vond hem snel. Met behulp van filmpje weet je direct alles van de tv

Service
Snelle levering en je wordt op de hoogte gehouden stap voor stap

Assortiment
Wil niet te veel keuzes, nl hoe meer keuze hoe moeilijker de beslissing

Aanbeveling
Tweede aankoop en ik ben nog enthousiaster!

Extra toelichting
Zeer tevreden, echter deze enquete is helaas niet iPhone compatibel, scherm past zich niet automatisch aan aan mijn scherm😢

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koolleonloes de cuijper. 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Goed, en vlug leverbaar.

Extra toelichting
Vlug leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Quintenman 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel, gemakelijk, geen account nodig met ideal betaald gewoon top

Service
volgende dag geleverd

Aanbeveling
klantvriendelijk met bestellen, snel geleverd. De price is right!

Extra toelichting
Overzichtelijke site, zeer scherp geprijst, geen bezorgkosten, vandaag besteld morgen in huis. Helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vd Mierden 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke site, veel info te vinden

Service
verzendkosten gratis, pakketje is makkelijk te volgen en supersnelle levering

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen met plasmadiscounter.nl
vooral de filmpjes met informatie is super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rodgerz 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, prima indicatie kwa voorraad en levering!

Service
Helpdeskmedewerkers zijn duidelijk, snel en bellen zelfs netjes terug volgens afspraak.

Assortiment
Groot en overzichtelijk. Duidelijk omschrijvingen op de site en een mooi uitgestald assortiment in de winkel zelf.

Aanbeveling
Zonder twijfel zou ik iedereen aanbevelen de koop hier te doen ivm duidelijkheid, service en afhandeling! Ze weten erg duidelijk informatie te geven.

Extra toelichting
Na 3 winkels van de concurrent bezocht te hebben, uiteindelijk hier uitgekomen.(had ik meteen moeten doen) In eerste instantie online besteld voor levering volgende dag. De dag erop besloten de tv zelf op te willen halen. Met 1 telefoontje was dit geregeld! Alles netjes geregeld zoals hoort! De tv werd zelfs door een medewerker in de auto gezet! Zijn toch de kleine dingen die de service compleet maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joh48 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Van de luie stoel bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Kan niets negatief noemen

Extra toelichting
Goed product, snelle levering, lage prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews