Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dylan fakkeldij 03-04-2015 In de winkel gekocht
woerden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik hoefde alleen te zeggen welke tv ik wou en binnen een minuut had ik me nieuwe televisie

Service
Alles werd snel en goed gedaan voor me

Assortiment
Goed dat gene wat ik wou was er dus helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvie'à Home 03-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg fijne site!

Service
Super snel de mail ontvangen van mijn bestelling,daarna meteen de volgende mail dat het verzonden was!

Assortiment
Erg veel keuze als je op zoek bent naar een televisie.

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aanbevelen!

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden :) ik was op zoek naar een witte televisie en op jullie site ben ik geslaagd. Het werd de volgende dag bezorgd, ik ben super tevreden en zou het iedereen aanbevelen om eens een kijkje te nemen als je op zoek bent naar een televisie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peetjuh85 03-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede site, filmpje van het product erbij, is top.

Service
Philips tv gekocht bij plasmadiscounter, half jaar na de garantie kapot gegaan.
Eerst een slechte oplossing gekregen van philips zelf, daarna heeft plasmadiscounter het goed opgelost en heb nu een nieuwe tv

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zeer tevreden over de service.
Ruime keuze en verschillende producten.

Extra toelichting
Nadat mijn tv kapot is gegaan en ik er niet uit kwam met philips heeft plasmadiscounter het netjes opgelost voor me.. Top

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellyvz 03-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk instructies

Service
Bezorging perfect en goed geïnformeerd met email, geen contact nodig gehad. Retour mogelijkheid erg aangenaam./

Assortiment
Voldoende assortiment en perfecte filter/zoekfuncties

Aanbeveling
Aan iedereen!

Extra toelichting
Fijne website, duidelijke instructies, goede voorwaarden en service. Snelle levertijd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Teekamp 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
was zeer gemakkelijk ik vond wat ik zocht deed de bestelling rond 15:00 uur de volgende dag werd het om 11:00 uur gebracht Super

Service
ik geef voorlopig een 8 om dat ik nog geen contact heb moeten nemen

Assortiment
een heel uitgebreid assortiment het bekijken waard

Aanbeveling
wat ik er gekocht heb is tot nog toe goed en on beschadigt

Extra toelichting
geloof dat er hier boven al genoeg staat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Raymond Akkersdijk 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelprocedure was eenvoudig.
Je word goed stap voor stap naar de betaling geleidt.
Betaling geschiedt zonder problemen.

Service
Levertijd was zoals beloofd.
De dag na bestelling werd de bestelling geleverd.

Assortiment
De prijs van het product was verreweg de goedkoopste in vergelijking met andere aanbieders.

Aanbeveling
Als je snel en voor een goede prijs een product nodig hebt, ben je hier aan het goede adres!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carel Kooijmans 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Heldere koppeling van productsoort en merksoorten

Service
factuur snel/levering conform belofte website. Vooral indicatie DHL bezorgtijd indicatie op basis van postcode

Assortiment
belangrijkste merken voorhanden

Aanbeveling
lay-out beeldweergave rustig en daardoor goed overzichtelijk. geeft geen gevoel van waar moet ik het eerste beginnen met lezen. Zeer belangrijk!!

Extra toelichting
Reden om de site te bezoeken is de rustige overzichtelijke site, de belangrijkste merken zijn aanwezig. Heldere uitleg van je product. Leuk bedankje met filmpje als je je bestelling hebt gedaan. het is een feestje wat je samen viert en dat straalt het compleet uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart0408 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke website

Service
Snel en complete bezorging

Aanbeveling
Ruim assortiment, snelle service goed product

Extra toelichting
Er tevreden over het gemak en service van Plasma Discounter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BerryDebby 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
S ochtends gebeld en product gereserveerd

Extra toelichting
Aardige medewerker die ons te woord stond. Snelle service en heeft verstand van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald hollebeek 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk uitzoeken via de webshop

Service
Super snelle levering

Assortiment
Keuze genoeg in elke prijsklasse

Aanbeveling
Super service en makkelijk bestellen

Extra toelichting
Vandaag besteld morgen in huis. Supersnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

whilver 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
vlotte service

Assortiment
overzichtelijke presentatie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pascal.1974 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles staat duidelijk vermeld met goede uitleg en zo nodig gedetaileerde troubleshoots

Service
de snelheid van levering en duidelijke vermelding van verzending met track en trace maakt dat je je zending kan volgen en er zeker van bent dat je bestelling goed aankomt

Assortiment
assortiment is zeer ruim en compleet te noemen.. voor ieder wat wils

Aanbeveling
gezien de tevredenheid van mijn laatste bestelling... heb ik al meerdere mensen reeds verwittigd van deze site.

Extra toelichting
na het bestellen van mijn salora DVP 7048 TWIN monitoren en de snelle levering en service ervan was ik zeer tevreden. het maakt mij er zeker van mijn volgende bestelling weer via deze site te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kramer31 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
simpele en overduidelijke website. Het bestelproces is duidelijk en je hebt diverse manieren om te betalen

Service
je word goed op de hoogte gehouden over je bestelling alleen vind ik t jammer dat je extra moet betalen als je kiest voor afterparty
Dat vind ik niet van de tijd, ik wil graag eerst het item in m'n bezit hebben goed bekijken en eventueel testen en dan betalen

Assortiment
redelijk uitgebreid assortiment maar niet per definitie uitgebreider dan de concurrent

Aanbeveling
ik heb n goede ervaring met de winkel dus ik zou de site zeker aanbevelen als iemand in mijn omgeving op zoek is naar een tv

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

mustang65 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Apparaat in combinatie met duidelijke gebruiksaanwijzing maken dat de installatie snel en goed verloopt.

Service
Wordt duidelijk en compleet uitgelegd wat de verschillende produkten doen en kunnen. Goed advies afgestemd op eigen situatie.

Assortiment
Er is voldoende keuze uit de merken die als kwalitatief goed bekend staan.

Aanbeveling
Assortiment ruim voldoende, goede service en scherp geprijsd.

Extra toelichting
Zoals al aangegeven een complete en zeer goede koopervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pdm1976 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Een goede afhandeling op alle vlakken. Het product heb ik in perfecte staat ontvangen. Men hanteert goede procedures waarbij ook de dag van aflevering gekozen kan worden en de klant regelmatig updates ontvangt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

brutus1949 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ik kon op de site makkelijk vergelijken en en mijn keuze maken

Service
telf contact vind ik nogal prijzig ik belde voor informatie en na eerst een keuzemenu doorgelopen te hebben was ik 3e wachtende en heb na een paar min maar opgehangen.dat vind ik een min punt een grote pluspunt
wel 10 waard is het snelle levering en via mail goed op hoogte gehouden

Assortiment
zeer ruime keuze voor ieder portemonnee en makkelijk producten te vergelijken
is prima opgezet

Aanbeveling
als je iets snel wilt hebben

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

JoBogho 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
bellen->offerte->klaar!

Service
Tot op heden geen reactie terug van de status van de bestelling. Ook geen trakking nummer.

Assortiment
Behoorlijk veel assortiment

Aanbeveling
aan vrienden.

Extra toelichting
De beoordeling is gebaseerd op laatst bestelde producten.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ajvivie 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke site

Service
Volgende dag netjes bestelling in huis.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Site erg overzichtelijk. Bestelling gelijk volgende dag in huis. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dordrecht2015 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch contact gehad met een van de medewerkers. Net, goed en duidelijk te woord gestaan.

Service
Snelle en goede levering.

Assortiment
Ruim assortiment tegen scherpe prijzen, zonder dat dit afdoet aan de service en dienstverlening.

Aanbeveling
Ruim assortiment tegen scherpe prijzen.

Extra toelichting
Duidelijke webshop met een groot assortiment tegen scherpe prijzen. Klantenservice staat hoog in het vaandel en ik ben altijd goed en duidelijk te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hento 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima website, verzenden en kunnen afhalen is gemakkelijk

Service
In de winkel een norse jonge verkoper die blijkbaar met zijn verkeerde been uit bed was gestapt. In een eerder stadium had ik contact met de helpdesk en dat was heel erg goed. Ook de medewerkers van het magazijn zijn uitermate vriendelijk. Prima!

Assortiment
Gewoon goed.

Aanbeveling
Prima betrouwbare winkel. En dat is belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

N. Moenna 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen 10 min onze keus gevonden en de aankoop bevestigd

Service
Na het krijgen van een sms met de berzorgtijden kregen we de tv de volgende ochtend binnen. Geen verzendkosten!

Assortiment
Door het gebruiken van de filter kwam de tv die wij wilde bovenaan te staan. Genoeg keus, maar wij wisten wat wij wilden en kregen wat wij wilden.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering en eerlijke prijzen

Extra toelichting
Op zoek naar DE tv kwamen we op aanbevelen van mijn moeder op jullie site. Binnen 10 min onze wensen aangevinkt in de filterlijst, de aankoop bevestigd en betaald! We hebben de bestelling vrijdagavond 20.50 gedaan om vervolgens nog geen 13(!!!) uur later de tv in de huis bezorgd te krijgen! De snelle service, eerlijke prijzen en kwaliteit van de product zijn zeker een pluspunt van plasma-discounter. En wat zijn wij blij met onze Samsung 55 inch Ultra HD smart tv met stembediening!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veedepee 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer goed voor elkaar! Zel ver in het buitenland is het allemaal te bestellen en thuis in Nederland af te laten leveren! Top!

Service
Lekker snel van je aankopen genieten! De dag erna alles afgeleverd en afgehandeld geen poespas!

Assortiment
Alles wat je wil staat in de webshop! Daar komt bij een uitstekende prijs voor de goederen! Vele malen lager dan bij andere verkooppunten!

Aanbeveling
Niks op aan te merken! Snelle service en veel keuze !

Extra toelichting
Totaalplaatje klopt helemaal op deze site! Snel, makkelijk, goedkoop en kwaliteit!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Kok76 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site.

Service
Snelle afhandeling van de bestelling.

Assortiment
Ruime keuze, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Zeer snelle levering, mooi product waar mijn dochtertje erg blij mee is.

Extra toelichting
Een overzichtelijke site, snel bestellen en voor ieder product een review d.m.v. een filmpje. Super handig om wegwijs te raken in het grote aanbod van tv's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sannedegroot 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik was er snel uit. Via google kwam ik al snel op de juiste pagina.

Service
Alles snel en goed geregeld.

Assortiment
Genoeg keuze. Voor iedereen wat te vinden!

Aanbeveling
Alles prima geregeld en snel! Zou het iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Super goed! Perfecte service. Prima winkel en prima site.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mecama 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goederen staan in de winkel, je kunt alles zien

Service
Prima service. Genoeg mensen op de vloer om je direct te helpen

Assortiment
Genoeg keuzes

Aanbeveling
Goed prijs/kwaliteit verhouding en zeer goede service

Extra toelichting
Prima service. Ga ik zeker nog een keer terug

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Melvin van Geylswijk 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heldere duidelijke informatie

Service
toen ik graag wilde weten wanneer mijn bestelde LED tv aan zou komen, werd ik zeer snel via twitter op de hoogte gehouden. Per abuis had ik zelf een onjuist huisadres ingevuld. Zij waren mij een stap voor door dit te melden en de dag erna al te leveren.

Assortiment
meer dan genoeg

Aanbeveling
het gemak van bestellen, het ruime assortiment en de snelle levering zullen bekenden van mij waarderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Muller 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik ben al bekend met de website. Ik vind de website niet anders dan andere websites kwa gebruikers gemak.

Assortiment
groot tv assortiment. Dit wordt de tweede tv die wij via jullie website bestellen. vooral goeie prijzen (laag)

Aanbeveling
prijs is goed! verzending is erg snel

Extra toelichting
De prijs en de levertijd van het product zorgen ervoor dat ik in de toekomst hier zeker nog een keer een tv zal bestellen en of aanraden!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marco1520 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goeie en duidelijke site heel overzichtelijk.

Service
Super snelle levering, en tijdig een mail over de bezorgtijden.

Assortiment
Artikel hier wel gevonden terwijl hetzelfde artikel niet of duurder op andere sites stond.

Aanbeveling
Gewoon goed!!

Extra toelichting
Zondag bestelling gedaan maandag middag wist ik dat de bestelling op dinsdag bezorgt zou worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Molens 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website

Service
Vorige keer een wasmachine besteld. levering ging fout, niet schuld van jullie. Toen erg goed door jullie geholpen. Nu TV in weekend besteld, dinsdag in huis!

Assortiment
Brede keuze ( en natuurlijk de Samsung TV die ik wilde hebben op voorraad!)

Aanbeveling
Prima service, ook als het fout gaat. Dat is voor mij erg belangrijk bij Internet kopen

Extra toelichting
Alles prima. Snel geleverd, Op voorraad wat ik wilde hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca Snoek 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Lekker snel besteld en in huis !!

Assortiment
Genoeg keuze duidelijk uitleg met de filmpjes !

Aanbeveling
Aan iedereen

Extra toelichting
Al genoeg gehoord over jullie onderneming, dus geen twijfel zeker eerst op jullie website gekeken, en geslaagd !!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

opa Ko 77 jaar 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed te bereiken met gratis parkeren

Service
snelle deskundige verkoper, hulp bij inladen en kopje koffie toe

Aanbeveling
zeer aan te bevelen als je wilt weten wat je koopt

Extra toelichting
zeker als je jezelf op internet hebt georienteerd, is de beoordeling van deze winkel met 3 negens eigenlijk te laag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s.klakaen 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede site overzichtelijk en makkelijk bestellen

Service
binnen no time een mail terug met alle nodige info

Assortiment
bijna alles aanwezig

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy Scholte 31-03-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Genoeg parkeer ruimte, genoeg personeel aanwezig. Goed werkende computers terplekke.

Service
Vlotte bediening.

Assortiment
Assortiment compleet.

Aanbeveling
Prima.

Extra toelichting
Gewoon goede winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baarn86 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Uitstekend service! Duidelijk bij de uitleg vd tv

Extra toelichting
Ik kijk hier graag rond,goeie prijzen en producten!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerritsr 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

silanda 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Uit de luie stoel via internet

Service
vanuit de winkel in het in de auto gezet

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Klant vriendelijk, hulpvaardig, vriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

desi89 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel geholpen en alle informatie over het toestel die onze voorkeur had gekregen

Service
met enthousiasme geholpen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Door de goede service en enthousiastme van de medewerker tevreden naar huis

Extra toelichting
Erg fijn geholpen mvg desi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Bisel 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke web site

Service
Goede duidelije informatie gekregen.
Ondanks drukte op zondag toch snel en vakkundig geholpen.

Assortiment
Genoeg vergelijkingsmateriaal in de showroom om te kiezen.
Goede merken en prijzen

Aanbeveling
Goede service in showroom.
Voldoende personeel.
Deskundigheid van personeel.

Extra toelichting
Duidelijke website Genoeg keuze in de showroom. Voldoende personeel dat op goede manier info verstrekt. TV gekocht in de winkel in Naarden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn Iserief 31-03-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zondagochtend op de website gezien dat er een Sale was bij Plasma Discounter. Meteen de auto in gestapt en naar Naarden gereden. TV uitgekozen en kon thuis meteen televisie kijken.

Service
Heel aardig personeel met veel kennis. Kon uitgebreid vragen stellen en ze wisten op elke vraag het antwoord. Afrekenen wilde ik graag met AMEX doen en dit was geen probleem.

Assortiment
Heerlijk rondgekeken in de winkel. Met grote ogen gekeken naar alle enorme en mooie televisies.

Aanbeveling
Perfecte service en super personeel. Werd zelf ook aanbevolen om hier naar een nieuwe televisie te kijken.

Extra toelichting
Super service en super scherp geprijsd. Zou hier zeker opnieuw een televisie kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RBrouwer624 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de winkel is zeer goed bereikbaar parkeer ruimte voldoende ondanks dat het best wel druk was

Service
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Mike van der Wal hij luisterde goed naar mijn wensen en gaf goed en duidelijk advies waardoor de keuze van mijn nieuwe tv veel makkelijker werd

Assortiment
een grote diversiteit aan producten en op de tv afdeling waar wij voor kwamen was keuze genoeg uit diverse A merken met duidelijke met alle merken een eigen afdeling

Aanbeveling
door de makkelijke berijkbaarheid de ontzettend goede service en ruime keuze van A merk producten

Extra toelichting
ik heb deze beoordeling gemaakt op basis van de goede service ik ben echt uitstekend geholpen door de uiterst vriendelijke verkoper Mike van der Wal en ik zou zeker weer wat bij plasma discounter kopen als het weer nodig is Bedankt jongens maar nu ga ik weer genieten van mn nieuwe tv

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Genaud Solisa 31-03-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Tv meteen meegnomen, wasmachine en droger worden netejes tot plaats bestemming bezorgd.

Service
Super service, goed gehoilpen door iemand met veel eravring en kennis van TV maar ook bij de wasmachines en drogers super geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klap 31-03-2015 In de winkel gekocht
naarden

Algemene score

8,7

Gemak
alles is duidelijk aagegeven

Service
zeer correcte verkopers, deskundig, geduldig

Assortiment
er is aanwezig waarvoor je komt

Extra toelichting
prettige bediening, veel in voorraad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard Nieuwstad 31-03-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Veel mogelijkheden om je zoekopdracht te specificeren. Zo krijg je snel en overzichtelijk de producten te zien die relevant voor je kunnen zijn.

Service
Omdat ik de tv nog in het echt wilde zien toch naar de winkel in Naarden gegaan. Daar werd ik goed en deskundig geholpen.

Assortiment
Alle bekende en goede merken zijn terug te vinden op de site en in de winkel.

Aanbeveling
Ik maak altijd een prijsvergelijk, maar plasma-discpunten komt vaak bij de goedkoopste en beste opties naar voren.

Extra toelichting
Plasma-discounter is een fijne en overzichtelijke webshop met een prima service in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jaap schuur 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer makkelijk te bedienen en verbinding met bleutooth gaat erg makkelij

Service
zeer goed geholpen en zeer bekwaam personeel

Assortiment
uitgebreid aanbod van zeer veel uiteen lopende producten

Aanbeveling
vriendelijk en deskundig personeel die de tijd voor de klant neemt

Extra toelichting
gewoon goed en vriendelijk persooneel en zeer mooie en uitgebreidde showroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Dalm 30-03-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via de site heb ik de sonos playbar gereserveerd. Keurig een mailtje ontvangen met info zodat het product al klaar staat om opgehaald te worden.

Service
Ik had me in plaats van bij de klanten service in de shop ernaast gemeld. Werd keurig geholpen en de sonos playbar werd voor me opgehaald. Top service!

Assortiment
Breed assortiment op gebied van alle huishoudelijke apparatuur.

Aanbeveling
Prima winkel met goede service. Klantgericht en scherp qua prijs. Duidelijke website en al meerdere keer een product gekocht waar ik goed werd geholpen met duidelijke uitleg van product.

Extra toelichting
Ik kan een ieder aanraden om bij discounter Naarden uw product te kopen vanwege vakbekwaam klantvriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coeverden 30-03-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede ligging en bereikbaarheid

Service
goed hulp

Assortiment
voldoende goeie keuze

Aanbeveling
gezien voorgaande wel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

999nero 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, nette (goed bereikbare) winkel

Service
Nette aardige verkopers met verstand van zaken. Niet opdringerig.

Assortiment
Prima, alle bekende merken met van veel produktfamilies werkende showroom-apparaten.

Aanbeveling
Gewoon een goede webwinkel, fijne fysiek winkel, net personeel en goede prijzen.

Extra toelichting
Los van de duidelijke website, met voor veel televisies een info-filmpje van Tom, nette en niet opdringerige verkopers in de winkel. Prijzen zijn goed en vergelijkbaar met andere grotere specialistische webwinkels. De TV heeft het mooiste beeld, veel rustiger dan Samsung en LG, vind ik persoonlijk. De Tweakers-test heeft mij geattendeerd op de Sony. Verder is de installatie eenvoudig te doen met de quick-start guide. Geluid is voor een LED tv prima voor het gewone verbruik. Muziekvideo's en films zijn acceptabel af te spelen, hier zal nog wel een koppeling plaats vinden met een goed geluidsysteem. Al met al blij met de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B de Lange 30-03-2015 In de winkel gekocht
Naarden - Gooimeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel te vinden, en was binnen 10 minuten alweer buiten, met mijn aankoop!:)

Service
vriendelijk personeel, en snelle service, hoefde niet lang te wachten op de collega van het magazijn.

Assortiment
teveel om op te noemen. :)

Aanbeveling
Top producten, voor schappelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf_S 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
On-line bestellen en meteen afhalen werkte perfect. sms service met bestelnummer is een goed idee.

Service
Voldoende personeel zelfs op zaterdag is echt heel goed

Assortiment
Ik kon prima vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Heb ik al gedaan

Extra toelichting
Snelle service, lage prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

.Passchier 30-03-2015 In de winkel gekocht
Naarden.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kunt op je gemak door de winkel lopen , zonder meteen aangesproken te worden. Zodoende heb je alle tijd om je te orienteren.

Service
Het personeel is in onze ogen absoluut klantvriendelijk. En de levering uit het magazijn was super snel.

Assortiment
Er is zeker voldoende assortiment. De aangeboden T.V.s was ruim.In soorten, merken en maten. Ook in vele prijsklassen.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeer zeker aanbevelen.Door het ruime assortiment en prijsklassen.

Extra toelichting
Zie bovenstaande motivaties.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews