Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Shery 08-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op elk moment van de dag vanuit huis bestellen.
Duidelijk en overzichtelijke website.

Service
Had na 8u 's avonds besteld en de volgende ochtend mijn bestelling al in huis!!

Assortiment
Van alles wat en zeer aantrekkelijke prijzen.

Aanbeveling
Heb ik meteen gedaan. Super service en zeer aantrekkelijke prijzen. Wat wil een mens nog meer ;)

Extra toelichting
Ik vind het super dat je op elk moment van de dag vanuit huis iets kunt bestellen en ook als je 's avonds besteld toch je product de volgende dag nog in huis hebt. De prijzen die ik op de site zag zijn zeer aantrekkelijk dus ik heb meteen reclame gemaakt bij kennissen. Heb voor het eerst bij jullie besteld maar zal zeker niet de laatste keer zijn!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ty5 08-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Goede service en duidelijke uitleg over de mogelijkheden van televisies. Toch prettig om producten in een winkel uit te kiezen, ik wil televisies toch graag met eigen ogen bekijken en dat kan dus prima bij de plasmadiscounter in Naarden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sphinx212 08-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De winkel ligt praktisch tegen de A1 aan en is op het industriegebied makkelijk te vinden. Ruime parkeerplaats.

Service
Verkopers zijn tikkeltje bijdehand maar zeker kundig. Zetten de spullen netjes voor je klaar en geven tips bij keuze van accessoires.

Assortiment
Redelijk scherpe prijzen, accessoires zijn vaker iets aan de prijzige kant.
Keuze in de winkel voldoende maar niet alles op de site is zichtbaar in de winkel, dit staat niet op de website vermeld.

Aanbeveling
Ik heb hier nu al drie tv's en een soundbar gekocht. Ik ben tevreden

Extra toelichting
Verkopers mogen iets minder bijdehand zijn. Een kul verhaal dat jullie maar €17,50 aan een tv verdienen is natuurlijk onzin... Verder ben ik een tevreden klant en kom zeker wel terug. Zou het mogelijk zijn op de website te vermelden welke modellen er als showmodel staan?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Floor van Sligtenhorst 07-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
snelle levering en best een goede website

Extra toelichting
gewoon een goede webwinkel goedkoop snelle levering en naar een telefoontje een duidelijke antwoord

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Agnes Leewis 07-04-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk productaanbod

Service
direct prettige persoonlijke hulp

Assortiment
ruime keuzemogelijkheden

Extra toelichting
prettig en deskundig advies en vlotte afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wederom zeer tevreden 07-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In de winkel of online, supersnel en duidelijk!

Service
Ook Met installatievragen of over Ziggo/UPC wordt je netjes en geduldig geholpen!

Aanbeveling
Ik raad het iedereen continu aan, goede service, vriendelijk, snel en aantrekkelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Grietje16 07-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
binnen 1 minuut alles geregeld

Service
Ik reed gisteren op A 50 achter Auto KPN Post. stond erop: Meneer Brakel wij vervoeren u uw TV.
Vandaag om 12.30 uur afgeleverd. Wat een bak aan service

Assortiment
Eigenlijk teveel om te kiezen. Maar zeer duidelijke uitleg.

Aanbeveling
Nog nimmer zo goed, vlot en exact op tijd geleverd. Zonder rompslomp, Twee stekkers gewisseld en de Tv werkte.

Extra toelichting
Uitstekende site. Prima uitleg. Zoals ik al had aangegeven heet vervoer. De tekst was een grap, maar ik reed echt achter de auto en zij gelijk tegen mijn vrouw: Daar zit onze tv in. En ja hoor nog geen 15 uur later staat deze te pronken op de tv kast.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martha1950 07-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
word prettig geholpen
erg vriendelijk

Service
staan altijd goed te woord

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
aan ieder die ik kan

Extra toelichting
wij hebben verschillende producten bij jullie gekocht en zijn zeer te vrede

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Manoeska73 07-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is goed te vinden op de site. Je kunt er ook makkelijk zoeken doordat je diverse mogelijkheden hebt om aan te geven wat je wel of niet wil.

Service
Ik heb het product in de winkel gehaald en daar waren goed service gericht.

Assortiment
ik vindt het assortiment groot, er is genoeg te vinden. Misschien hebben ze niet de laagste prijs garantie maar daarvoor maakt het gemak en vooral de service het op alle fronten goed. dat vindt je niet altijd bij andere winkels

Aanbeveling
Prettige winkel, vooral hele goede service en ruime keuze, dus aanbevelen doe ik jullie zeker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike & Nino 07-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Ik wist wat ik hebben wilde, Het ging allemaal heel snel en makkelijk. Auto voor en klaar

Service
Was niet veel service nodig. Maar de doos werd keurig naar de auto gedragen.

Assortiment
Weinig van gezien, maar leek me voldoende aanwezig.

Aanbeveling
Ik heb het gevoel dat de producten voldoende scherp en concurrerend geprijsd staan ten opzichte van andere elektronica specialisten.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Annelou Tans 07-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel geregeld

Service
Duidelijke mails en telefonische bereikbaarheid

Assortiment
Geen idee. Gericht gezocht op wat ik nodig had.

Aanbeveling
Prima winkel

Extra toelichting
Zie andere motivaties.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rdinhoo 07-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooi overzicht van specificaties van electronica.

Service
Snelle afhandeling.

Aanbeveling
Degelijke bedrijfsvoering. Goede acties. Nu nog reclame op TV! ;)

Extra toelichting
Voelt vertrouwd aan en heeft goede beoordelingen van meerdere klanten. Tegenwoordig zeer belangrijk als je aanbiedt wat bijv. de consumentenbond aanraad of getest heeft. Ook ik kwam zodoende op dit model. DANK!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rinus Buis 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bestellen via de website was makkelijk. Voldoende informatie over het product en de bestelprocudure

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Zeker

Extra toelichting
De algemene indruk is bij ons heel positief.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

SamsungTV007 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
De winkel was bijna gesloten en toch ik kon nog de TV kopen.

Extra toelichting
Super service. De verkoper hebben geholpen om dat TV in de auto te zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim011 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de overzichtelijke site in alle rust een goede keuze voor kunnen bereiden.

Service
De vragen die ik nog had kon ik kwijt in de winkel. De medewerkers waren goed geinformeerd en hadden antwoorden op al mijn vragen en waren geduldig, vriendelijk en namen alle tijd ondanks de drukte

Assortiment
Voor ieder budget wat wils

Aanbeveling
Veel keuze en goede prijzen en prima service in de showroom met veel kennis van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvw1983 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Off en online! Top!

Assortiment
Keuze is reuze. Merken ook

Aanbeveling
Dichtbij en goede voorraad

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Joyceee01 06-04-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Word erg snel geholpen, en je aankoop word meteen naar je toegebracht, eventueel in auto gezet.

Service
Erg vriendelijk personeel, snel geholpen, helpen met de aankoop in de auto te zetten, erg handig.

Assortiment
Groot assortiment, keuze was snel gemaakt door de goede uitleg.

Aanbeveling
Deze winkel zou ik zeker aanraden, ook goedkoper dan de meeste winkels, dus zeker voordelig en klantvriendelijkheid ook super.

Extra toelichting
Uitstekende winkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Borg1965 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via internet hadden we onze keus al bepaald en het artikel hing in de showroom

Service
Keuze maken, betalen, het artikel werd uit het magazijn gehaald en ook nog in de auto geladen. Als dat geen goede service is!

Assortiment
Niet te veel zodat je door de bomen nog steeds het bos kunt zien

Aanbeveling
Prettige service, overzichtelijk, goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Personeel met kennis van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F. Postema 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Samsung Soundplate gereserveerd op de website. De volgende dag naar showroom in Naarden gereden om hem af te halen. Uiterst vriendelijke afhandeling! Doos werd netjes gebracht door een jongeman vanuit het magazijn. Meteen eens rondgekeken in de showroom. Ziet er fantastisch uit. Geen herrie zoals bij Andere. Alles vrij te bekijken. Personeel heel vriendelijk. Ik kom zeker weer terug!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wesley1991 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website ga zo door

Service
Alles was zeer netjes en duidelijk en gemakkelijk

Assortiment
Er was genoeg voor iedereen en ik heb me keuze kunnen maken

Aanbeveling
Voor mij is het een goede winkel dus neem aan voor andere ook

Extra toelichting
Plasma is een aanrader voor iedereen en geef ik zeker door

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robbendoes 06-04-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Liep naar binnen en kon het meteen meenemen. Top service!

Service
Erg vlot

Assortiment
Ze hadden alles op voorraad wat ik nodig had.

Aanbeveling
Iedereen

Extra toelichting
Top service heb gisteren weer iets nieuws besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plien1979 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door de uitleg die op deze site ook erbij zat was het heel gemakkelijk om hem in gebruik te nemen.

Service
De tv is zoals beloofd de volgende dag bezorgd.

Assortiment
Er zijn genoeg filters aanwezig zodat je snel een goed overzicht hebt waaruit je kan kiezen.

Aanbeveling
Snelle levering, goede filters aanwezig voor het zoeken naar jou wensen en duidelijke uitleg. Top!

Extra toelichting
Ik ben super blij met mijn tv, ik had niet veel eisen maar doordat ik een aantal filters ingevoerd had, vervolgens die toestellen die eruit kwamen kon vergelijken heb ik ineens een 200 herz tv wat niet eens in mijn wensen pakket zat. Kortom erg goede site om een tv uit te zoeken en vervolgens het product zelf wat ook gewoon echt perfect is. Helemaal naar mijn wens. Gebruiksvriendelijk met veel goodies. Helemaal blij met het toestel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcus v E. 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer toegankelijk niet opdringerig

Service
Werd vlot kundig en met eerlijke informatie geholpen.

Assortiment
Er is een zeer ruime keuze en ook op voorraad

Aanbeveling
Plasmadiscouter is voor iedereen een aanrader.

Extra toelichting
Plasmadiscouter bied een ruim assortiment tegen zeer scherpe prijzen, veel op voorraad dus direct mee te nemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique010305 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is prima tevens een telefoontje of het product aanwezig is. Ik hoefde niet lang te wachten en werd keurig te woord gestaan.

Service
Wij werden zeer correct geholpen goeie uitleg over het product en toen wij aangaven dat we even na wilde denken werd dit zeer zeker gewaardeerd zonder druk.
Eenmaal besloten bleek er een levertijd van 4 weken te zijn dat vonden wij te lang vonden er werd keurig een soort hetzelfde product gezocht en tevens gekocht.

Assortiment
Wij zochten op tweakers zo naar jullie site.
Zeer tevreden.
Onthouden jullie website zeer zeker.

Extra toelichting
Zeer professionele personeel personeel en goeie uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

538Jeroen538 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op de site is alles goed te vinden en te vergelijken met elkaar.

Service
Na even wachten werden wij goed geholpen. De jongen gaf antwoord op mijn vragen, wel moest ik ze stellen, echte een heel verhaal werd er niet gehouden. Als je twijfeld over twee producten kan de verkoper je overtuigen tot 1 product, echter miste ik dat persoonlijk.

Assortiment
Een zeer mooie winkel, was op aanraden van een vriend, hier terecht gekomen. Echt mooi en luxe. Keuze was er zeker, de ene nog mooier dan de andere.
De prijs van mijn keuze, was ook bij de mediamarkt helaas niet concurrerend. Wel heb ik 1x 3D bril gratis gekregen omdat ik zelf dat balletje op gooide.
Deze zaten er helaas niet standaard bij.

Aanbeveling
Zeer mooi winkel, goed berijkbaar. Van buiten niet te zien wat je binnen kan verwachten.
Geen megastore, maar alles wat je zoekt.

Extra toelichting
Tot ziens voor mijn volgende product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mph1973 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Naarden Hattem is een behoorlijke afstand.

Service
Het was rustig maar nam de tijd. Ook toen het iets drukker werd.

Assortiment
Overzichtelijk

Aanbeveling
Klantvriendelijk ,overzichtelijk en vakkundig.

Extra toelichting
Bij thuiskomst en na installatie werkte de subwoofer niet. Ik heb gebeld en alles uitgelegd. Er werden diverse oplossingen geboden. Ik heb er zelf voor gekozen om weer naar Naarden te rijden (+/-1 uurtje rijden). Daar werd alles netjes afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvana Mostert 05-04-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Vriendelijk en behulpzaam personeel

Assortiment
Top kwaliteit voor leuke bedragen

Aanbeveling
Meerdere producten gekocht bij jullie en zeer tevreden! Al meerdere mensen doorgestuurd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wienie75 05-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooie, overzichtelijk en makkelijke website! Snel besteld en de YouTube filmpjes maken de keuze nóg makkelijker!

Service
Zeer snelle en ook nette levering!

Assortiment
Enorme keuze, prima voor elkaar!

Aanbeveling
Het aller belangrijkste: Goede prijzen!

Extra toelichting
Ik ben uitermate tevreden over Plasma-Discounter.nl. Het is de eerste keer dat ik er iets besteld heb, maar ik ben verkocht! Goedkoop, goede service, snelle levering, duidelijke YouTube video's, etc. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Naarden 05-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
weinig in te vullen en lekker simpel.

Service
Volgende dag werd de tv geleverd dus super service

Assortiment
Voor iedereen wat wils

Aanbeveling
snelle service en genoeg keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PwdeG 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eerst op internet kijken naar produckt en prijs.
Goede uitleg via de video.

Service
De verkoper in de winkel neemt de tijd heeft goede kennis van de led tv s.
Verkoper laat klant vrij in zijn aankoop.

Assortiment
Mooi ruim assortiment.
Boven verwachting.

Aanbeveling
Makkelijk bereikbaar.
Ruime parkeer gelegenheid en hulp bij het laden van de TV in de auto.
Uitstekende winkel.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden. Zou een ieder aanraden om eerst bij Plasma Discounter in Naarden te gaan kijken.(zien doet kopen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pinpon 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Een mooie aanbieding en zeer snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kopoesje 04-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Ik wist voordatik na de winkel ging al welke tv ik wilde hebben en toen ik in de winkel kwam werd ik heel leuk geholpen zonder gezeur over andere of duurdere tv's die bijv. beter zouden kunnen zijn (dat gebeurt vaak in andere winkels wel)ik was hier erg blij mee en al mijn vragen werden zonder gezeur keurig netjes beantwoord door de jongeman achter de balie. Ik had binnen 10 minuten de tv die ik had uitgezocht en deze werd keurig netjes in de auto gezet voor me. Supergoeie service, ik kom zeker terug.

Extra toelichting
P lots is je tv kapot, L aat de garantie je in de steek, A an de fabrikant heb je ook niks, S nel naar Naarden, M et een model in gedachten, A l snel gevonden in de winkel, D us meteen naar de balie, I n de winkel word je snel geholpen, S ervice is super, C ollectie is groot, O ver vriendelijkheid geen slecht woord, U it het magazijn word je product gepakt, N og even betalen, T ien minuten later sta ik weer buiten, E n zet een vriendelijke jongeman mijn tv in de auto en R ijd ik blij naar huis met mijn nieuwe tv. BEDANKT

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

MWeber 04-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
'S avonds besteld volgende dag geleverd

Service
Netjes verpakt, snelle levering

Assortiment
Compleet assortiment

Aanbeveling
Prettige ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik-van-de-Ven 04-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Jammer dat het zover weg is...

Service
Heel goed en prettig geholpen door Marcel. Met een kopje koffie na het sluiten van de koop.

Assortiment
Binnen hetgeen wij zochten was er meer dan voldoende keuze.

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding. En ook de service van de webshop is perfect.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

MarkL1971 04-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer makkelijk om op de site je product te vinden

Service
Op mail gestelde vragen werden snel en duidelijk beantwoord.

Extra toelichting
Het was niet onze eeste bestelling en ook zeker niet de laatste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

slimblondje40 04-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gemak om via internet te kunnen vergelijken en bestellen.

Service
Geweldige service qua afhandeling van de bestelling
( supersnel geleverd) en je aankoopbewijs tevens garantiebewijs word je digitaal toegestuurd zodat je deze kunt opslaan en eventueel uitprinten

Assortiment
uitgebreid assortiment en alles is via zoekterm simpel te vinden

Aanbeveling
Voor alle hierboven genoemde redenen

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JosK223 04-04-2015

Algemene score

6,0

Service
0,80 cent pm is wel heeel erg duur

Aanbeveling
Ik liep als enige in de winkel rond half 6 's avonds en werd gewoon niet geholpen. Liep met vrouw en kind rond maar niemand deed de moeite mij een tv te verkopen, na 20 min zelf maar iemand aangesproken en kreeg ook niet echt hulp. Gelukkig wilde ik wat ik wilde hebben, maar er werd geen moeite gedaan om te kijken wat mijn wensen waren en misschien iets beters of anders aanbieden.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Create2Fit Naarden 08-04-2015

Beste JosK223,

Bedankt dat u een review hierover heeft geplaatst, u heeft een terecht punt. Het zou zeker niet de bedoeling moeten zijn dat u zo lang moet wachten. We zullen dit intern zeker bespreekbaar maken.

Ondanks dat, hoop ik dat u wel veel plezier van uw aankoop!

Met vriendelijke groet,

Wouter
Plasma-Discounter.nl

Reageer

Maarten311089 04-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Tv was nergens meer te verkrijgen ivm uitloop model. Plasma discounter had ze ruimschoots op voorraad na gebeld te hebben. Dezelfde dag opgehaald.

Service
Snelle en correcte service. Uitleg over de tv en goed advies gegeven.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Snelle en goede service. Prijzen zijn laag!

Extra toelichting
Al met al een tevreden klant die nu van zijn geweldige tv geniet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alb1958 04-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede keuze in de webshop, duidelijke productuitleg

Service
product besteld, kon echter op de dag het product niet meer ophalen. De reservering kon zonder problemen met een dag worden verlengd.

Assortiment
door het uitgebreide assortiment is er veel keuze. Maar oook om tot een juiste keuze voor jezelf te kunnen komen zijn er voldoende tools ingebouwd die dit mogelijk maken

Aanbeveling
Van bestelling in de webshop tot aan het ophalen in Naarden ben ik uitermate tevreden en zal dit ook delen met anderen

Extra toelichting
Zoals u kunt lezen in mijn beoordeling vindt ik het uitgebreide assortiment in de webshop uitstekend. ook om tot een keuze te kunnen komen ben ik tevreden. Daarna heb ik mij keuzeproduct gereserveerd. Echter door het uitlopen van een vergadering kon ik mijn product niet ophalen. Via e-mail mijn reservering een dag opgeschoven. mijn product stond keurig voor mij klaar. Afrekenen, wisselgeld en product in ontvangst nemen duurde nog geen 20 minuten. Prima geregeld en ik ben uiterst tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

emielst 04-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitzoeken, betalen en binnen 10 minuten staat de tv in je auto.

Service
Na aankoop brengen ze de tv zelfs voor je naar de auto.

Assortiment
Tv's in alle maten en prijzen

Aanbeveling
In 1 woord: top!

Extra toelichting
Klantvriendelijk, snel, bekwaam en goedkoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jeroenhaakman84 04-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed advied gekregen over de mail en de winkel is langs de snelweg goed bereikbaar

Service
Vriendelijke service, geduld en kennis van de producten was uitstekend

Aanbeveling
Paar jaar geleden ook al mijn plasma hier gekocht en in vind hier een perfecte combinatie van assortiment, service en prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

femkiie 04-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Helemaal tevreden!

Service
Super! Contact opgenomen omdat de koerier mijn gegevens niet kon. Jullie hebben dit uitgezocht en dezelfde dag nog contact opgenomen. Alsnog mijn tv gekregen.

Assortiment
Zoveel leuke dingen

Aanbeveling
Ga zo door!

Extra toelichting
Zoveel leuke dingen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Franke 04-04-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon de spullen die ik zocht makelijk vinden

Service
apparaat was in voorraad en werd direct geleverd

Assortiment
keuze genoeg in merken en prijzen

Aanbeveling
dit hoef ik niet meer aan te bevelen, kijk op mijn woonadres en je ziet dat al mijn buren nu klant zijn.
Andre vrienden en familie zijn ook geinformeerd.

Extra toelichting
We zijn keurig te woord gestaan tijdens het bezoek aan de winkel,Sterker nog de verkoper kende ons nog van een eerdere aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arjen Hultink 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk zoeken naar producten en specificaties bekijken en vergelijken.
Tevens zijn de product-videos van Tom Coronel erg goed.

Service
Gemakkelijk besteld en volgens verwachting geleverd, super !

Assortiment
Genoeg keus voor elk wat wils, voor een goede prijs.

Aanbeveling
Super winkel, doen wat ze beloven, goede prijzen.

Extra toelichting
TV besteld, betaald, geen verzendkosten, volgende dag al geleverd. Je krijgt tevens nog een factuur per email met ondertekening van onze racetopper, Tom Coronel. Super toch !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Otto63 03-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kon makkelijk parkeren bij het bedrijf om mijn bestelde product af te halen. Ook de bereikbaarheid is goed.

Service
Vakbekwamen mensen waardoor ik werdt geholpen.

Assortiment
Van witgoed tot aan audio apperatuur vanzeer veel merken super..

Aanbeveling
Wordt er super geholpen en zeer kundige mensen

Extra toelichting
Zie bovenstaand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aart van Beek 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's middags besteld, volgende middag in huis, duidelijke communicatie per mail

Service
makkelijke link naar post nl

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
Zeer goed bevallen

Extra toelichting
perfecte webshop, lage prijzen, zeer snel, goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. van Sabben 03-04-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Even bellen of tv op voorraad was is voldoende. Gelijk gereserveerd en 2 uur later opgehald.

Service
Snelle afhandeling. Totale tijd circa 10 minuten tussen aankost - kopen en vertrek met tv

Assortiment
Ruim echter in showroom minder model dan voorheen. Kan minder vergelijken dan voor heen,

Aanbeveling
Goed assortiment, snelle afhandeling, scherpe prijs dus altijd aan te raden

Extra toelichting
Prettig, snel, en scherp geprijsd. Had direct tv nodig ivm met plotseling begeven van vorig door stroomstoring.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ahf de boer 03-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
lekker dirchtbij en een ruim assortiment

Service
volop lof en kennis en kunde van de verkoper

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
enig advies ga kijken en overtuig uzelf

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre As 03-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijk website. nutige informatie.

Service
verkoper kwam met gerichte vragen en goede alternatieven.

Assortiment
beperkt assortiment in winkel. te veel Andacht voor de nieuwste snufjes. begrijp dat deze dienst doen als tricker. maar verkoopvloer is beperkt. wellicht op te vangen door andere indeling. beschikbaar zijn van internetzuilen voor klant ondervangt dit deels.

Aanbeveling
het oriënteren ib de winkel voegt weinig toe aan de internetsite op gebied van demo-modellen wel te verstaan. toegevoegde waarde moet komen van inzicht en kwaliteit verkoper.

Extra toelichting
toegevoegde waarde in winkel moet komen van verkoper, wat in mijn geval in orde was. het aanbod van tv's in winkel is beperkt. accent hierbij op exclusiviteit modellen. door andere indeling mi betere aansluiting op site te krijgen. nadruk bij site ligt op prijs/ kwaliteit. in de winkel lijkt dit veel meer op vernieuwend te zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Leen-duif 03-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon goed, niet opvallend speciaal daarom een 8

Service
Was het snelst ooit meegemaakt! 19:00 besteld, 9 uur in huis de volgende morgen, gewoon geweldig!

Assortiment
Ik zocht een tv, en dat waren er nogal veel, ook in de opruimkelder wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is

Aanbeveling
Omdat je zoveel korting heb en prima service op de tv's

Extra toelichting
Ik schrijf nooit reviews, laat dat altijd aan andere over, maar deze service is wel een beetje moeite waard! service is gewoon perfect en speciaal!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews