Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Denyse de Jong 22-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een duidelijke en overzichtelijke website waardoor het vinden van info en uitleg makkelijk te vinden is.

Service
Naar aanleiding van het willen bestellen had ik nog een vraag, kreeg vrijwel direct een antwoord. Erg prettig.

Assortiment
Heel veel keus, voor ieders wens en budget!

Aanbeveling
Ben erg enthousiast en zou het bij andere aanraden maar zeker in de toekomst voor mezelf ook gebruik maken van plasma-discounter

Extra toelichting
Zeer goeie ervaring op alle fronten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richardus72 22-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
In het begin even zoeken, informatie staat niet bij alle tv's heel duidelijk.

Service
Prima, zijn prettig geholpen.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Overzichtelijk, prijs kwaliteitsverhouding goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eveline1966 22-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk parkeren voor de deur. wordt direct geholpen door een kundig medewerker. spullen worden binnen 5 minuten uit het magazijn gehaald en in de auto geladen

Service
Zeer kundig en behulpzaam personeel.

Assortiment
we kwamen voor een sonos installatie. alles wat we wilden hebben was op voorraad.

Aanbeveling
komen hier zeker terug en zal vrienden erover vertellen.

Extra toelichting
Zeer tevreden over deze winkel. Binnenkort gaan we hier onze nieuwe tv kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Overeem 21-04-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gewoon even op zondagmiddag naar Naarden rijden.

Service
Deskundig personeel en een eerlijk advies.

Assortiment
Voor een grote en een kleinere beurs.

Aanbeveling
Absoluut aan te bevelen.

Extra toelichting
Ik ben volledig tevreden. Zowel over de website als ook de winkel. Geen opdringerige verkoper die je op je nek springt, maar een deskundige specialist die je gedetailleerd adviseerd zodra je daar om vraagt. Vervolgens eenvoudig afrekenen en direct mee nemen zo dat je bij thuiskomst direct aan de slag kunt en kan genieten!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P.Eeldert 21-04-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Vriendelijke en zorgvuldige voorlichting

Assortiment
Ruim assortiment voor iedere beurs

Aanbeveling
Zeer zeker ,royale openings tijden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

a wiechers 21-04-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk koopjeskelder product bekeken

Service
vriendelijk geholpen

Assortiment
goed, er waren tv's

Aanbeveling
koopjeskelder zou ik aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Reinier0000 21-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
prettige winkel

Service
kundige verkopers

Assortiment
goed assortiment met alleen relevante merken en modellen

Aanbeveling
zeker

Extra toelichting
al met al een fijne winkel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ewoud B 20-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Adviseur weet waarover hij heeft. Hij kan het overbrengen in een taal die ik begeep. Ik wist dat ik een sonos box wilde kopen, maar nog niet welke combinatie.

Service
Ik werd door een medewerker die op een ander assortiment stond, meteen in contact gebracht met een medewerker die wel wist van het door mij gewenste product. Bij uitlevering werden de gekochte spullen naar mijn auto gebracht en in de kofferrui,te geplaatst. Bijzonder vriendelijk en meer dan verwacht.

Assortiment
Alle farianten waren op voorraad, in alle leverbare kleuren. Ideaal als je in een keer alles wil kopen en meteen wilt meenemen.

Aanbeveling
Ja zeker (heb ik ook in het verleden gedaan)

Extra toelichting
Ik vind het een prima concept. Je kan on-line iets kopen, maar je kan het ook aanraken/ of je laten adviseren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Jong 1955 20-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel duidelijk waar je aankoop kan bekijken!

Service
Deskundig geholpen.

Assortiment
Datgene wat ik wil aanschaffen is voorradig!

Aanbeveling
Dichtbij en zeer toegankelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Corrie bos 20-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Makkelijk tot aan de voordeur. Goed te bereiken

Service
Goed en duidelijk advies. Vriendelijk personeel

Assortiment
Had meer verwacht maar voldoende keus

Aanbeveling
Fijne winkel. Goede service. Goed advies

Extra toelichting
Fijne winkel,goede service. Goed advies. Goed te bereiken in Naarden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Iarro 20-04-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel televisies bij elkaar en dus makkelijk te vergelijken

Service
De verkoper liet veel zien en wist genoeg te vertellen om een keuze te maken.

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Goede keuze mogelijkheden, goede prijzen.

Extra toelichting
Ik was hier voor de 3e keer en werd steeds snel en goed geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L.Treffers 20-04-2015 In de winkel gekocht
Bronsstraat 10 Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niet opdringerig.
Rustig rond kijken.

Service
Laats een LG soundbar gebracht
voor rep. geen kosten.

Assortiment
Voldoende.

Aanbeveling
Al diversen familie leden naar
jullie gestuurd.

Extra toelichting
Ik word hier altijd goed behandeld.!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

OSG 20-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig zoeken, vergelijken en selecteren.

Service
Uitstekende follow-up, snel en duidelijk.

Assortiment
Meer dan voldoende keus, en ook nog eens tegen een scherpe prijs. Prima uitleg bij ieder product maakt het kiezen eenvoudiger.

Aanbeveling
Gezien al het bovenstaande lijkt me dat niet mee rdan logisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Len1 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Meerdere tv's inmiddels bij de plasma-discounter gekocht. Gemakkelijke en overzichtelijke website. Gebruik de website slechts voor het uitzoeken van de tv. Kom deze graag altijd even in de winkel halen. Leuk om even te kijken wat er allemaal is en gebeurd qua ontwikkelingen op gebied van tv's.

Service
Afgelopen week voor de 3e keer een tv gekocht bij jullie en weer een prettige ervaring. Ruime en nette winkel, aardig personeel, snelle en gerichte service. Gastvrij.

Assortiment
Mijn voorkeur gaat uit naar Samsung en daarin is absoluut altijd voldoende aanbod is verschillende afmetingen, kwaliteiten en prijsklassen.

Aanbeveling
Plasma discounter is een gewoon een hele leuke en goede winkel om je tv te kopen. Prijs/kwaliteit verhouding is in orde. Kan het iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Een goede tv voor een eerlijke prijs haal je bij de plasma-discounter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre de Croon 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik ging voor een Sonos play5. Kwam binnen lopen en werd bijna gelijk geholpen. Helaas was de witte versie uitverkocht. Zou diezelfde dag of de dag erop weer binnenkomen. Kreeg de vlg dag keurig een mailtje en kon t product gelijk meenemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-Willem Janssen 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen en volgende dag netjes bezorgd.

Service
Vriendelijk, nog verzocht om de dozen te bewaren in geval ik wil omruilen. Klantgericht.

Assortiment
Ruim assortiment, met goede productinformatie via video's e.d. Niet alles op voorraad, maar dat kan denk ik ook niet.

Aanbeveling
Ik zou er niet meer over peinzen om zo'n grote tv nog in een fysieke winkel te gaan kopen.

Extra toelichting
Zie toelichting bij vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffrey1992 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke winkel. Je vind zo het product waar je voor komt.

Service
Aardig en goedhelpend personeel.

Assortiment
Genoeg keus!

Aanbeveling
Juiste prijzen en genoeg keuzen in de verschillende producten.

Extra toelichting
Mooie winkel, vriendelijk personeel, groot assortiment en mooie prijzen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marnix B 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelstappen zijn duidelijk. Het producten filter mag logischer en uitgebreider.

Service
Update mails en snel bezorgd

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Fijne winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

12Geert34 19-04-2015

Algemene score

5,8

Gemak
Het mailcontact vooraf was snel en soepel. Het incompleet zijn van de set maakte het gemak weer wat minder.

Service
Ik had een Demo model van een artikel gekocht en had deze graag even willen bekijken. In de winkel werd gezegd dat dit niet mogelijk was. Eerst moest ik het afrekenen en daarna zouden we even de inhoud van de doos bekijken. Na afgerekend te hebben werd de doos even snel geopend en werd er gezegd dat het er allemaal goed uit zag. Thuis bleek helaas de inhoud niet compleet en moest ik er toch weer achteraan bellen. De verkopen leek ook wat gehaast met de doos en leek ook wat ongeïnteresseerd. jammer

Aanbeveling
Er van uitgaande dat de nabestelde artikelen netjes afgeleverd worden vraag ik mij vanwege de rare service in de winkel toch nog af of ik deze winkel wel kan aanraden.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Uitstekend

Reageer

Leipek 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via de website al gekeken wat ik wou en in de winkel kan je overal bij de site

Service
Snel en goede hulp en hulp bij het vervoeren

Assortiment
Keuze is lastig te maken aangezien er teveel goede keuzes zijn

Extra toelichting
De relaxte sfeer en kennis van de verkopers maakt het winkelen uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

broer170 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is zeer goed opgezet, makkelijk om een product op specificaties uit te filteren.

Service
Vandaag op tijd besteld en gewoon de volgende dag bezorgd, klasse.

Assortiment
Zeer veel keus, scherpe prijs.

Aanbeveling
Heb nog niet een teleurstelling meegemaakt, ga zo door.

Extra toelichting
Plasma Discounter is een fijne zaak om zaken mee te doen, goed doordachte website, snelle levering voor een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PC Kwadraat 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voor de deur parkeren bij
eventuele service.
Goed overzicht op internet.
Prettige uitleg nieuwe technieken.

Service
Bood hulp aan bij het inladen.
Verder nog geen ervaring.

Assortiment
Alle bekende merken.

Aanbeveling
Gemak overzicht laden lossen
informatie via video's

Extra toelichting
Prettige bediening, goede informatie en scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem Verhagen 18-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
via de mail heel makkelijk

Service
top

Assortiment
kijk altijd eerst bij jullie

Aanbeveling
altijd

Extra toelichting
kijk eerst op de site en dan gaan we naar de winkel hihi

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

jjm.smits 18-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
No nonsens kort en duidelijk bestel proces

Service
Prima informatie mbt verloop levering, en snelle levering

Assortiment
Zondermeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Plasma Discounter heb ik ervaren als één van de betere webshops in NL

Extra toelichting
Ik zocht specifiek naar een Bluray speler van Sony; in vergelijk - althans met dit artikel - kwam Plasma Discounter prijstechnisch samen met Media Markt het gunstigste uit de bus. Veel webshops kennen soms echter kortingsacties: het is echt de moeite waard hier even naar te zoeken. Zo gaf Plasma Discounter ten tijde van bestellen een leuke korting op elke web order. Hiermede "winnaar".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

akroos 18-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ze hebben veel schermen hangen waardoor je merken makkelijk kan vergelijken. En (bijna) alles op voorraad, super!

Service
Vriendelijk personeel, maar de SONY verkoper wilde teveel zijn eigen merk verkopen (wat wel begrijpelijk is, maar minder naar de wensen van de klant luistert). Na even weg te zijn geweest en terug te komen, werden we door een 'algemene' verkoper geholpen, erg vriendelijk!

Assortiment
Zoals ik al zei: alles op voorraad, maar niet alle formaten schermen hangen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul1222 18-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Hierin merk ik weinig verschil metandere winkels,, maar wel prima

Service
Prima service in de winkel

Extra toelichting
Fijn geholpen, fijne winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Remy555 18-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website was duidelijk en simpel, met een druk op de knop besteld wat ik wou bestellen!

Service
Goede service, dag erop mijn pakketje ontvangen zoals beloofd!

Assortiment
Groot assortiment, maakt de verwachtingen waar.

Aanbeveling
Snelle en keurige service, zou het zeker aanbevelen aan andere bezoekers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim19723 17-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ideaal vanuit de luie stoel je aankoop doen.

Service
Alles perfect geleverd.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Top service en snelheid. Beloofde op de site zeker nagekomen

Extra toelichting
Super snel geleverd en precies wat je besteld hebt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pietje puck 69 17-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
paar klikken en de volgende dag in huis

Service
Ik heb een 32 inch tv besteld, met beugel die daar bij zou moeten passen, maar deze is veel te groot

Assortiment
in feite is alles tekrijgen van groot tot klein, voor een scherpe prijs

Aanbeveling
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Rita Muntslag 17-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Men neemt echt de tijd voor je en legt alles perfect uit. Echt fijn en technisch personeel aanwezig.

Assortiment
De TV welke wij ingedachte hadden was bij jullie niet verkrijgbaar. Wel een perfect alternatief gevonden en voor een mooie prijs gekocht.

Aanbeveling
Ik kan niets op noemen waardoor ik een ander jullie winkel niet zou aanraden! Wij zijn zeer tevreden en delen dat graag!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

johanxxx 17-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen, betalen en afgeleverd

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
prima, snel duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quintus1 17-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site.

Service
Goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Bestelling is naar wens geleverd.

Assortiment
Zocht een goedkope LCD. Deze bij jullie gevonden in de koopjeshoek. (demo model)
LCD is in prima staat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Saskiaseuntjens 17-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is overzichtelijk en in enkele klikken heb je de bestelling geplaatst. De website oogt netjes en is makkelijk om mee te werken.

Service
Top service! Makkelijk telefonisch te bereiken en de medewerkers staan klaar met een duidelijk antwoord. Snelle levering zoals afgesproken!

Assortiment
Veel keuze in alle prijsklassen! Ongelofelijke kortingen, erg fijn om zo een nieuwe tv te kopen.

Aanbeveling
Je krijgt wat je ziet. Geen achterdeurtjes of kleine lettertjes.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over mijn aankoop bij plasma-discounter! Top service en de artikelen zijn erg scherp geprijsd. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van Meurs 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bij de laatste fase met afrekenen, moet je op een gegeven moment accoord klkken anders kan je niet verder, dat is een beetje onduidelijk uiteindelijk zie je het vakje die moet klkken, rood onderstreept.

Service
Beetje lang in de wacht, toen ik een vraag had, verde wel duidelijk en goed geholpen

Assortiment
Het assortiment is goed, alleen jammer van de prijsverschillen per dag voor dezelfde tv, in mijn geval was ik € 20,00 duurder uit en de volgende dag had ik ook 20 goedkoper uitgeweest, jammer.

Aanbeveling
je krijgt wat je besteld, en wordt goed geinformeerd.

Extra toelichting
Omdat ik tevreden ben, en omdat het ook leuk is om te zeggen; joh je moet die tv bij Tom Coronel bestellen!! Zelf heeft hij ook de bandjes ingesproken, dan weet je gelijk dat je op het goede adres bent, klinkt gelijk vertrouwd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sheila van der Wal 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle informatie staat duidelijk bij het product, je weet precies wat je met het product wel/niet kan. Alleen vind ik zelf de filters een beetje te complex, ik wist zelf niet wat alles was maar ik wist wel wat ik zocht in mijn tv dus soms kon ik niet de goede filter kiezen

Service
Een geweldige service!! Na mijn bestelling kreeg ik meteen een bevestiging, 2 uur later was het al opgestuurd en kreeg ik de track and trace code al. Geen nog geen dag later had ik mijn tv al in huis! Perfect

Assortiment
Voldoende keuze voor een geweldige prijs. Gewoon heel goed dus

Aanbeveling
Ik vind dit echt een top winkel, producten tegen een hele goede eerlijke prijs, je krijgt echt waarde voor je geld.

Extra toelichting
Mijn conclusie is dat ik echt enorm te vreden ben, ik hou niet zo van online bestellen maar dit was echt geweldig, de volgende dag had ik mijn tv al binnen, en echt spot goedkoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed Hanssen 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig bestellen.

Service
twee dagen na bestelling heb ik het product in prima staat ontvangen.

Assortiment
alles wat je nodig hebt kun je hier eenvoudig en snel krijgen.

Aanbeveling
absoluut een aanrader voor iedereen, dus zeker ook voor mijn kennissen-, vrienden- en familiekring.

Extra toelichting
Uitermate tevreden over de gemakkelijke bestelmethode en de snelle en correcte service. TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edje5491 16-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snelle zoekfunctie voor een artikel

Service
prima levering in goede orde. ook de web-formulieren (factuur enz.) prima op tijd en compleet.

Assortiment
eigenlijk wel alles verkrijgbaar meet een breed assortiment. Makkelijk ook specifiek of op artikel te zoeken.

Aanbeveling
Prijs oke versus toegankelijkheid website.

Extra toelichting
Jaren terug een tv gekocht en nu weer. Toen al dik tevreden over levering en leveringstijd. Nu eigenlijk niet anders. Gelukkig verder nog geen problemen gehad waarop een garantieverzoek zou moeten zijn. Kan die service dus niet beoordelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

John Feimann 16-04-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online uitzoeken en dan zelf kiezen uit halen of brengen.

Service
Tot in de achterbak gebracht, perfect!

Assortiment
Prima en overzichtelijke zoekfuncties op de site.

Aanbeveling
Altijd doen. Kom hier al vanaf m'n babystoeltjes, BBQ, Stofzuigers, ga maar door

Extra toelichting
Hele handige winkel!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Blokhoofd 16-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima site ook de uitleg via video filmpje duidelijk

Service
Was een prijsverschil gemaild naar de service probleem naat tevreden opgelost.

Assortiment
Ingeval van mijn was de prijs niet helemaal goed maar volgens mijn is dat allemaal in de mix plus dat je gewone modellen heeft en exclusief modellen misschien een tip dat model er gewoon naast vermelden en jullie model voor de goede prij aanbieden.

Aanbeveling
Als de klant gehoord wordt is dat zeker wat waard.

Extra toelichting
Prettig hoe het allemaal is verlopen en belangrijk gelijk antwoord op vraag via de mail zo als het mijn ogen hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Danny Hess 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en duidelijke stappen

Service
Had gemaild en kreeg snel antwoord

Aanbeveling
Alles ging makkelijk, snel en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerdaW45 15-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website met duidelijke
zoekfunctie.

Service
Goede begeleiding en service bij de levering. Zeer punctueel.

Assortiment
Het assortiment was voor ons ruim voldoende met een redelijke prijs.

Aanbeveling
Deze winkel zal ik zeker aan iemand anders aanbevelen, omdat bij ons de hele aankoop probleemloos en zeer correct is verlopen.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over de levertijd, de prijs en het product. De hele aankoop- en leveringsprocedure is probleemloos verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bergjc 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Her gemak vanuit je luie stoel zo besteld en zo ontvangen

Service
je vraagt iets en je krijgt het juiste andwoord

Assortiment
wat je zoekt vind je op de site

Aanbeveling
gewoon goed assortiment
gewoon goede serves
en goed en snel thuis

Extra toelichting
alles wat hier boven staat is de waarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam Vos-Freij 15-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
het was heel duidelijk en overzichtelijk

Service
We zijn netjes geholpen in de showroom geen gehaast alles werd rustig uitgelegd

Assortiment
Voldoende

Extra toelichting
Zijn tevreden over hoe alles is afgehandeld zullen beslist terug komen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

wajer 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Even kijken op de website en dat was het dan

Service
sneller kon niet

Assortiment
zeer breed assotiment

Aanbeveling
Snel, en juist

Extra toelichting
Ik was aangenaam verrast door de keuze en na bestelling de snelheid van levering.Ikga er van uit dat na installatie de tv prima werkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John van Berkom 15-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig te selecteren en te bestellen

Service
Binnen 1 dag werd er geleverd zoals werd beloofd

Assortiment
Ruime sortering aanwezig waaruit te kiezen was

Aanbeveling
Ik was tevreden, waarom een ander niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

martin van Nieuwenhoven 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
binnen 5 minuten gevonden wat ik nodig gad vanuit thuis op de bank

Service
Supersnelle levering en alles in orde

Assortiment
Teveel om op te normen, maar overzichtelijk en goed te vinden wat je nodig hebt

Aanbeveling
Ik zou iedereen deze shop aan kunnen bevelen . 100% in orde

Extra toelichting
Snel gevonden wat ik wilde hebben voor een scherpe prijs. We waren niet thuis toen ze bezorgden, ze hebben het netjes bij de buren achter gelaten zodat wij het toch snel thuis hadden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique Saglia 15-04-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Van te voren per telefoon reserveren.
En vlot geholpen en snel weer naar huis.
Perfect.

Service
Als de tv tegen viel zaten we nergens aan vast.
Top.

Assortiment
Veel keus, van tevoren uitgebreid kunnen inlezen op de site.

Aanbeveling
We hebben al meerdere vrienden hier heen gestuurd.

Extra toelichting
We komen al jaren bij de plasma-discounter. Of we nu een koffiezetapparaat nodig hebben TV of iets anders met een stekker. We kijken eerst hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mandy14 15-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Aardig en beleefd

Service
Goeie service echt toppie

Assortiment
Zoveel keuze kon bijna niet kiezen

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aan raden

Extra toelichting
Goeie service bezoring was top en snel en vooral beleefd en ik en me dochtertje hebben super veel kijk plezier van de nieuwe tv super toppie bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alvander 14-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima locatie, goede showroom

Service
Vriendelijk personeel en goede service

Assortiment
Prima assortiment. Showroom bevat genoeg modellen. Voldoende keus in a merken

Aanbeveling
Prima, winkel, goede service en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ernst Pikker 14-04-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hetgeen je zoekt staat overzichtelijk uitgestalt.

Assortiment
Ruim voldoende assortiment.

Aanbeveling
Direct. Goed bereikbaar, juiste prijzen en op zondag open.

Extra toelichting
Zeer goed. Vriendelijk personeel. Goed bereikbaar. Prima openingstijden, zelfs op zondag. Ruim assortiment en zeer concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews