Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

6,9 Lees 19731 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 34 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Puk93 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snel, duidelijk en verstand van zaken!

Aanbeveling
Vriendelijk personeel, een mooie showroom en duidelijk en eerlijk advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nwm 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Site is makkelijk te overzien, makkelijk te filteren.

Service
Ondanks feestdag binnen twee dagen binnen

Assortiment
Assortiment van de Mediamarkt was niet toereikend. Bij plasma discounter wel geslaagd

Aanbeveling
Makkelijk en snel besteld. Betaling online verliep soepel. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mimie57 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal via internet bestellen en volgende dag in huis. Helemaal top

Service
5 jaar garantie

Assortiment
Grote keuze en heel goede prijzen

Aanbeveling
Zeer grote mate super makkelijk en heel duidelijk

Extra toelichting
Makkellijker jan niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aukje2 06-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Prima geholpen!!! Vriendelijk personeel

Assortiment
Goed overzicht van alle televisies

Aanbeveling
Ik heb hem aanbevolen gekregen en doe het zo bij anderen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harro030 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed te bereiken, in de buurt van snelweg, voldoende parkeergelegenheid.

Service
Ik kreeg het product waar ik voor naar de winkel kwam: geen verkooppraatjes of upselling naar een ander product, maar gewoon leveren waar ik om vraag en dat ook direct in orde maken.

Assortiment
Product waar ik naar op zoek was was op voorraad

Aanbeveling
Mooie winkel, ruime keus, goed personeel.

Extra toelichting
Erg tevreden met zowel product als verkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Therhoog 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site, makkelijke zoekfunctie

Service
Geen opmerkingen over

Assortiment
Volledig, groot assortiment

Extra toelichting
Overzichtelijk, makkelijk zoeken en compleet assortiment. Afgesproken leverdag nagekomen. Erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scippio 06-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig producten vooraf reserveren(online) om vervolgens in de winkel op te halen. Dit geeft zekerheid dat het product er ook daadwerkelijk is.

Service
Fijne ondersteuning in de winkel. Er werd mij verteld wat ik kon verwachten van de gewenste muurbeugel o.a. op het gebied van accessoires.

Assortiment
Ik was op zoek naar een specifieke muurbeugel. Deze was bij deze meeste webshops/ gewone winkels niet op voorraad of duurder. Behalve bij Plasma-discounter.

Aanbeveling
Ik heb de winkel al aanbevolen bij mijn schoonouders. De winkel ziet er overzichtelijk uit en het personeel is deskundig en neemt de tijd voor een praatje.

Extra toelichting
De winkel zit op een industrieterrein, dit heeft aan de buitenkant weinig uitstraling. De winkel ziet er van binnen professioneel uit. Ik werd prima geholpen. Als ik een nieuwe tv nodig heb, weet ik waar ik moet zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald van den Borden 06-05-2015 In de winkel gekocht
In naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt op de website het e.e.a. bekijken, daarna bellen met de winkel om een reservering te doen en gaan kijken zodat je niet voor niets ernaa toe gaat

Service
Goede uitleg, ze nemen de tijd voor je, en zijn eerlijk tijdens het verkopen van het product

Assortiment
ruime keuze en tactisch opgezet

Aanbeveling
door de goede uitleg, ruim van opzet, juiste mensen in dienst, makkelijk te parkeren.

Extra toelichting
Goede ontvangst juiste behandeling geen verkooppraatjes en voor iedereen is er tijd. een heel klein min puntje, jullie hebben een hele mooie koffie Winkel, maar een kopje koffie wordt er niet aangeboden, das jammer. Maar voor de rest uitstekkend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred-V 05-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Direct en duidelijk maar zeker openhartig advies naar de verschillende mogelijkheden.

Assortiment
Via Website meer informatie dan direct in de winkel. Logisch qua ruimte. Wel prettig dat de website door een ieder benaderd kan worden.

Aanbeveling
Toegankelijk professioneel en eerlijk advies

Extra toelichting
Prettige winkel en informatieve website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

marcelkle1973 05-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede uitleg via de website

Service
Netjes en kundig geholpen

Assortiment
Mooi en uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renske de Jongh 05-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker dichtbij en je kunt de nieuwe tv zo meenemen

Service
De tv is zelfs naar de auto gedragen door een medewerker

Assortiment
Op voorraad

Aanbeveling
Goeie service. Meteen meenemen en duidelijk advies.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Nathalie2015 05-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Showroom goed bereikbaar. Voldoende keuze.

Service
Prima geholpen. Heldere uitleg.

Assortiment
Voldoende keuze. Van meer keuze zie je door de bomen het bos niet meer.

Extra toelichting
Zeer tevreden. Goede uitleg en prima prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LiesbethD75 05-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Informatie goed op te zoeken

Service
Werden in de winkel snel en goed geholpen

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Prima winkel, niets mis mee.

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene.B. 04-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk vanuit de luie stoel
bestellen, dus NIET door weer en wind en van ongemotiveerd
personeel aanhoren dat ze het product NIET hebben !

Service
Helemaal perfect, supersnel
bezorgt, afhaalcenter op loopafstand, nog aardige gasten ook leuk praatje en
een goede behandeling.

Assortiment
Nog niet alles gezien maar denk wel hier vaker gebruik van te maken, tot nu toe zeer tevreden.

Aanbeveling
Dat ga ik zeker doen en heb ik al gedaan aan broers, zussen, vrienden en collega's.

Extra toelichting
Sta versteld van de snelheid van leveren Wat een logistiek. Bijna net zo snel als Tom Coronel :)vroemmmmmmm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SuperMoos 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
TV op de website gevonden en daar stond al aangegeven dat deze in voorraad was. We wilden hem dezelfde dag hebben, dus naar de winkel gereden, nog wat extra informatie gevraagd en gekocht!

Service
Medewerkers in de winkel bereid te helpen en bieden dat ook aan, maar zijn niet opdringerig. Op onze technische vraag wiat de verkeoper niet meteen antwoord, maar hij heeft het voor ons opgezocht. Heel fijn.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment TV's en ook bijna allemaal spelend te zien.

Aanbeveling
Al eerder zaken gedaan (wasdroger) en was ook al zeer net en vlot geregeld, bovendien scherpe prijzen.

Extra toelichting
Gewoon een plezierige aankoop ervaring. Zeer goed geregeld on-line, in de winkel en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Markwise 04-05-2015

Algemene score

6,8

Gemak
De locatie van de winkel is goed bereikbaar en er is voldoende parkeerruimte. De TV aankopen was een kwestie van betalen en binnen 10 minuten na betalen stond hij in de auto.

Service
Dit viel heel erg tegen. We zijn ruim een half uur in de winkel geweest en werden niet pro-actief benaderd door een verkoper. Na een kwartier zijn we in de Philips-lounge gaan rondkijken. Nadat we daar 10 minuten hadden gekeken werden we door een verkoper van Sony aangesproken en meegetroond. Die zag waarschijnlijk zijn kans schoon. Uiteindelijk hebben we na een half uur de winkel weer verlaten. In de auto zijn we online info en reviews over de diverse TV's gaan opzoeken.
Maar we waren juist naar de winkel gekomen omdat we 'look' en 'feel' en live uitleg over de TV's wilden hebben. Die hebben we niet gekregen. uiteindelijk zijn we maar in de rij voor de kassa gaan staan waardoor e.e.a. nog langer duurde. Vervelend, zeker omdat je best een aardig bedrag uitgeeft. Dan wil je beter geholpen worden.

Assortiment
Hadden we ook meer van verwacht. Met name van Samsung hoopten we op meer keuze, ondanks dat we voor een Philips kwamen. We wilden wat meer oriëntatie op het merk Samsung.

Aanbeveling
Ik zou hem aanbevelen maar wel met de opmerking dat je je beter van te voren kunt oriënteren op wat je wil. Dit nav onze eigen ervaring.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Create2Fit Naarden 06-05-2015

Beste Markwise,

Het is begrijpelijk dat u wat persoonlijke aandacht verwacht als u naar onze showroom komt, onze excuses dat wij uw verwachting niet hebben waargemaakt.

Dit is een service waar wij voor staan en die normaal gesproken worden verleent. Uiteraard kan het bij grote drukte wat langer duren, maar uiteindelijk zou u benaderd moeten worden door een showroommedewerker.

Uw reviews zal doorgestuurd worden naar de showroommanager, zodat het probleem in de toekomst voorkomen zal worden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.


Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasmadiscounter

Reageer

Wouter Vrielink 04-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,8

Gemak
Ben goed geholpen door de verkoper, snapt gelijk waar de behoefte van de klant ligt.

Service
Kopje koffie gehad, wachten op de spullen ging snel. Ook alles naar de auto gebracht.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Via de telefoon een reservering gedaan. Bij de winkel was de betreffende tv niet meer op voorraad. Heel teleurstellend. Gelukkig heeft verkoper Bart mij goed geholpen en aan andere Tv geholpen.

Extra toelichting
Ik vindt dit wel een puntje van aandacht, als men een product geserveerd via de telefoon een bevestiging daar van krijgt. Dan op het moment van afhalen niet meer beschikbaar is en niemand mij kan vertellen hoe het zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jet 13 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vond het erg prettig dat de winkel in verschillende units in is gedeeld, zo voorkom je dat je elkaar voor de voeten loopt en heb je overzicht t.o.v. de producten.

Service
De service was ook goed en deskundig en niet te vergeten vriendelijk niks geen opdringerij.

Assortiment
Assortiment is zeer uitgebreid maar is zo opgesteld dat je toch makkelijk een keuze kan maken.

Aanbeveling
ik zou deze winkel echt aan familie of vrienden aanraden, ze kunnen dan net als ik alles in alle rust bekijken en ook van de scherpe prijzen profiteren.

Extra toelichting
ik ben helemaal enthousiast de motivatie heb ik hierboven afzonderlijk gegeven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel Doppenberg 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via internet aangegeven dat ik de tv van mijn keuze die dag zou komen halen in de winkel. En hoefde dan ook pas in de winkel af te rekenen.

Service
Tijdens het online proces werd aangegeven dat ik een bevestiging per mail/sms zou krijgen van mijn bestelling... echter deze heb ik niet ontvangen. Maar eenmaal in de winkel meldde ik mij, en mijn bestelling was bekend en stond keurig netjes voor mij klaar.

Assortiment
Ik was op zoek naar een goedkope flatscreen voor de PS van mijn jongens, maar daarnaast kan je het zo duur maken als je wil... dus keuze voor ieder budget.

Extra toelichting
Ik ben uiterst tevreden over het winkelen bij Plasma-Discounter. Wanneer je een prijsvergelijk doet online alvorens je je keuze maakt waar je jouw product wilt gaan aanschaffen... ook dan kom je vaak bij Plasma-Discounter uit. Dus naast een goede service, bieden ze hun producten ook nog eens voor scherpe prijzen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roberto93 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestelproces loopt soepel en is begrijpbaar voor iedereen. Van het kiezen van een product tot aan het betalen wordt goed uitgelegd.

Service
De service is top! vrijdag besteld en zaterdag ochtend lag mijn actioncamera al thuis.

Assortiment
Een breed assortiment met kwalitatief hoogwaardige producten. Ik was op zoek naar een actioncamera. Bij elke vergelijking site werd ik al gauw doorverwezen naar deze website.

Aanbeveling
Top kwaliteit en snelle/ goede service.

Extra toelichting
Snelle levering en de kwaliteit van het product is prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ineke van rodijnen 03-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zo besteld en duidelijke uitleg van het bestelde product

Service
Dag na bestelling apparaat al in huis

Assortiment
Zeer veel keus

Aanbeveling
Wij hebben hier al vaak besteld met steeds correcte aflevering.
Ik zou het iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Scherpe prijzen,zeer goede service en snel in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ad schouten 03-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Om 2035 uur besteld en de volgende dag, zaterdag, geleverd !

Service
Alleen internet contact nodig geweest

Aanbeveling
Makkelijk uit sorteten van wens artikel

Extra toelichting
Smart tv

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Joost sijs 03-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gratis voor de deur parketen.
In drie minuten geleverd!

Service
Deskundig personeel.
Hulpvaardig tot aan de auto!

Assortiment
Verschillende merken alles voorradig en onafhankelijk advies

Extra toelichting
Top zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T.a.n. Nooy 03-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Op voorraad. Werd gelijk door kenner geholpen. Geen parkeer-issues.

Assortiment
In mijn specifieke geval was er maar één merk audiokabel aanwezig. Afdoende doch geen keus.

Aanbeveling
In hoge mate dus.

Extra toelichting
Prima koopervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

René100 03-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
uitstekende filtermogelijkheden op de site zodat je goed kunt kiezen op wat je belangrijk vind

Service
de service in de winkel was prima, ik hoop ook de service als er iets mis blijkt te zijn oid

Assortiment
volgens mij zijn alle modellen in de markt in de winkel

Aanbeveling
makkelijk, prima service, goed bereikbaar, prima combi van fysiek en online winkelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anouk1991 03-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Winkel is makkelijk bereikbaar.
De website is ook erg overzichtelijk.

Service
Wij hebben de service goed ervaren. We hebben voldoende informatie gekregen over het product. De werknemers waren vriendelijk!

Assortiment
Er stonden van veel merken producten gepresenteerd, ook op website staan een hoop producten. Veel keuze!

Aanbeveling
Goede service en overzichtelijke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis K 77 03-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site met goede, heldere productinformatie

Service
Tijdig geleverd.

Assortiment
Beperkte keus tv's in het formaat dat ik zocht (rond de 28")

Extra toelichting
Een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A. Kroes 03-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik wist wat ik zocht. Volgens de website was het produkt op voorraad. Even gebeld en vriendelijk te woord gestaan na een acceptabele wachttijd. produkt was nog op voorrraad. Waarop direct besteld en betaald.

Service
Keurig direct een mail van de bestelling en betaling. Na 21.00 uur de mail van verzending. per TNT post.

Aanbeveling
Alles keurig , snel en accuraat afgehandeld.

Extra toelichting
Alles keurig, snel en accuraat afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

17hans 03-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede en duidelijke site

Service
Artikel was niet op voorraad keurig een mail gehad toen het product er was

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Mooie winkel en vooral niet duur je kan artikel ophalen of laten bezorgen

Extra toelichting
Ik ben tevreden hoe ik te woord ben gestaan ook op vragen Gaf de verkoper mij duidelijk antwoord

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard0014 02-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel goede website waar je makkelijk je tv uit kunt kiezen

Service
kopen en de dag erna heb je hem super

Assortiment
heel veel tv's

Aanbeveling
door goede service en gemak waar je uit kunt kiezen

Extra toelichting
jullie zijn top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haxster 02-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Transparant, geen geneuzel!

Service
Alles klopte van a tot z.

Aanbeveling
Uitstekende prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W Douwes 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gaat heel gemakkelijk

Service
Snelle verzending en goedkoop

Assortiment
Zeer ruim

Extra toelichting
Snelle verzending goedkoopste op site en groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stickie 01-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Omdat we de TV's toch eerst wilden bekijken, zijn we naar Naarden gereden en konden ze meteen meenemen. Ze werden zelfs in de auto gelegd!

Service
Prima service.

Assortiment
Puike modellen en mooie toestellen gezien!

Aanbeveling
Klantvriendelijk en goed te bereiken.

Extra toelichting
De beste prijs. Alleen ontbreekt helaas Web OS op de toestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

happycustomer38 01-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles duidelijk on display. Mooie setting

Service
Vragen worden goed en vriendelijk beantwoord.

Assortiment
Voor elk wat wils. Ik wist ongeveer wat ik wilde en door de duidelijke uitleg was de keuze snel gemaakt.

Aanbeveling
Voorraad is groot waardoor je meteen je product mee kan nemen. Prettige winkel dus zeker een aanrader.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter3355 01-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gebruiksvriendelijke website, overzichtelijk en makkelijk om in te bestellen.

Service
Mail gestuurd i.v.m. levertijd kreeg snel antwoord en beloofde levertijd werd gehaald, prima

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Ben heel tevreden

Extra toelichting
Zoals hier boven aangegeven; prima website, goede service, keurig op tijd afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvo1961 01-05-2015

Algemene score

7,3

Gemak
Het was vrij makkelijk om mijn bestelling te doen. het enige was dat ik niet wist dat ik een mail zou krijgen als het product verstuurd was zodat ik het kon volgen.

Service
Doordat ik niet wist dat ik een mail zou krijgen als het verstuurd was, heb ik gebeld om informatie. Duurde vrij lang voordat ik iemand aan de lijn had (druk).

Assortiment
Voldoende, ik vond wat ik zocht voor een redelijke prijs

Extra toelichting
Over het algemeen zeer te spreken over de service en ook over afhandeling. Je krijgt keurig een aparte mail dat je je factuur moet bewaren samen met je garantiebewijs. In ben tevreden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Thamara21 30-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Ik bestel vaker bij jullie

Aanbeveling
Al meerdere goede ervaringen gehad, dus ook al aanbevolen in familie en vriendenkring

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ronald231998 30-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Van huis uit bestellen

Assortiment
Heel veel producten en op voorraad

Aanbeveling
Makkelijk besteld en snel geleverd

Extra toelichting
Het is een perfecte tv en vooral voor ieder budget

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

bertplasmans 30-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit de luie stoel de YouTube filmpjes bekijken om een goede keuze te kunnen maken

Service
Snelle bezorging,top

Assortiment
Televisies,home cinemasets,alles ruim aangeboden en kabels en beugels om op te hangen,zeer compleet

Aanbeveling
Heb ik al gedaan,wie wil dit niet?

Extra toelichting
Bovenstaand zegt alles prima on line winkel,snelle bezorging en een ruim assortiment! Prettig geregeld zou ik zeggen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Huizegeraets 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige filtering

Service
Ooit een keer een kapotte tv ontvangen en binnen 24 uur had ik een nieuwe.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
Het is een betrouwbare en prijsvriendelijke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Narrowcaster 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
om half negen savonds besteld en volgende dag om tien uur smorgens in huis in een woord geweldig

Service
Zie boven

Assortiment
sonos playbar die ik zocht was op voorraad

Aanbeveling
Komen afspraken na scherpe prijs en groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thom W 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op de site staan de artikelen uitgebreid beschreven, een kind kan de was doen wat kiezen betreft

Service
Tot nu toe is de service prima verlopen, op tijd krijg je mail hoe de status van de bestelling is tot aan de tijd van levering.

Assortiment
Er is genoeg te kiezen, voor elk wat wils

Aanbeveling
Ik laat iedereen weten waar ik de artikelen heb gekocht en laat ook weten dat het leuk en veilig is om hier te bestellen.

Extra toelichting
Het is niet de eerste keer dat wij bij Tom Coronel iets kopen. 2 jaar geleden een wasmachine gekocht, vorig jaar een droger en nu een LED TV en dan een curved natuurlijk. Mooie prijzen en snel geleverd. Mijn volgende wens is een soundbar maar dat is weer even sparen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dorien11 30-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen was heel eenvoudig

Service
Zo supersnel werd nog nooit iets geleverd, 17 uur na bestelling had ik het produkt binnen.

Aanbeveling
niet duur, supersnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans en greet 30-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
via internet makkelijk kunnen bekijken

Service
in de winkel goede service en snelle afhandling

Aanbeveling
doe ik bijna elke dag top winkel en de prijs is perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leendertz 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ik had snel gevonden wat ik zocht en de bestelling direct geplaatst

Service
Koningsdag gesloten maar de volgende dag mail en de verzending voor de geplaatste order gekregen.

Assortiment
een ruim assortiment aan beeld en geluidapparatuur
dus voldoende keuze mogelijkheden en duidelijke beschrijvingen.

Aanbeveling
Vanwege het gemak en de ruime keuze mogelijkheden.

Extra toelichting
Het product zou 29 april worden afgeleverd maar dit werd niet gehaald door de service dienst maar wel tevreden met de afhandeling hiervan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Nijdam 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
makkelijk te vinden op internet, makkelijk te bestellen en bestelling is heel snel in huis. top site en top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kirsie 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super easy. Overzichtelijk en duidelijk. Toch nog vragen werd ik goed te woord gestaan via telefoon en mail.

Service
Er waren wat dingetjes verkeerd gegaan maar ik ben keurig te woord gestaan en het is goed opgelost

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht dus wat mij betreft is het assortiment goed!

Aanbeveling
De tv staat nog niet vandaar geef ik geen 10 maar ik ben tevreden met de gang van zaken. Zal de site zeker noemen als iemand een tv etc zoekt

Extra toelichting
Hoge beoordelingen omdat de ervaring goed is gelukkig want het is altijd even afwachten. Er kunnen dingen fout gaan maar door de oplossingen die het bedrijf bied merk je gelijk met wat voor een bedrijf je te maken hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W Havermans 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Hoeft deur niet uit.

Service
Wordt goed op de hoogte gehouden waneer pakket wordt bezorgd.

Assortiment
Wel goed assortiment genoeg keuze
.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Goede site. Ruime keuze. En snelle levering. Wordt goed via mail op de hoogte gehouden als pakket onderweg is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniël J 28-04-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Naarden zit bij mij om de hoek, dus voor eventuele garantiekwesties is dit top.

Service
De service in de winkel, persoonlijk, was goed. Aardig en verzorgd.

Echter moest ik mijn gegevens in het systeem zetten, en ik heb in de winkel de optie voor de nieuwsbrief niet aangevinkt, en ook mondeling benadrukt dat niet op prijs te stellen. Toch sta ik nu op de mailinglijst, met de uitnodiging voor de beoordeling.
Heel irritant..

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Create2Fit Naarden 29-04-2015

Beste Daniël J,

Bedankt voor je review.

Goed om te lezen dat u naar tevredenheid bent behandelt door onze verkoopmedewerker.

Uw irritatie betreft de nieuwsbrief is begrijpelijk. Onze excuses dat dit niet correct is genoteerd in ons systeem.

Wij willen u vragen om uw emailadres naar ons toe te mailen, zodat wij uw mailadres uit de mailinglist kunnen halen. u kan uw emailadres sturen naar klantenservice@create2fit.com.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasmadiscounter

Reageer

Jan061080 28-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Dit apparaat stond niet aangesloten, maar ik kon wel luisteren naar een vergelijkbare soundbar.

Aanbeveling
Keurig en netjes geholpen.
Vragen prima beantwoordt en goed meegedacht met de bekabeling/aansluiten.

Extra toelichting
In deze soundbar zit een goed geluid. Hij is erg dun, maar het geluid is helder en goed. De losse draadloze sub is ook erg handig, je kunt hem op meerdere plekken plaatsen. (bijvoorbeeld onder de bank.)

Review criteria:

Goed

Reageer

Toon meer reviews