Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

6,9 Lees 19731 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 34 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maarten28112 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Voldoende tv's om een keus uit te malen.

Aanbeveling
Vriendelijke bediening, parkeerruimte

Extra toelichting
Heb onlangs met mijn zoon een TV en 2 muursteunen gekocht. Vond de service prima. Was heerlijk rustig, dus uitgebreid met de vriendelijke verkoper, Jordi Kos, over diverse producten kunnen praten en informatie krijgen. Prima!

Review criteria:

Goed

Reageer

Essi7 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ideaal lekker thuis bestellen,bezordatum kiezen en klaar!

Service
Gewoon goed

Assortiment
Teveel om uit te kiezen,maar het is gelukt,top tv gekocht!

Aanbeveling
Keurige service,geen poespas,ze doen gewoon wat ze beloven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 1976 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
na het gewenste product nummer te hebben ingetikt kreeg ik gelijk het product te zien inclusief specificaties.

Service
Belde op om te kijken of het product in voorraad was en was binnen 2 minuten geholpen.

Bij aankomst in de winkel werd ik direct geholpen en kreeg tijdens het wachten een lekker kopje espresso aangeboden, vriendelijke personeel en snel.

Aanbeveling
Snel, simpel en een gemakkelijk met een ruim assortiment.

Extra toelichting
Ik belde op om te kijken of het gewenste product in voorraad was, er was er nog een en die werd direct gereserveerd voor mij. Ben het nog diezelfde dag gaan halen en was zo weer de deur uit met mijn tv. Helemaal top kom zeker terug hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GlennvDijk 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is erg overzichtelijk

Service
Jullie hebben de klantvriendelijkheid hoog in het faandel staan. Dit was goed te merken in de winkel bij de aankoop van mij tv. Er werd rustig uitgelegd en overal eerlijk antwoord op gegeven. Er werd goed geluisterd naar de wensen.

Assortiment
Een ruime keuze in het assortiment. Ook is alles netjes verdeeld in de winkel qua merk etc.

Aanbeveling
Ik zou jullie winkel zeker aanraden om jullie behulpzaamheid en klantvriendelijkheid. Ook de kennis van jullie producten is groot.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over jullie en zal ook zeker weer terugkomen naar jullie in het vervolg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lente2015 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het artikel stond heel duidelijk met alle bijbehorende specificaties beschreven zodat keuze niet moeilijk was.

Service
Er is geen contact geweest met de winkel, dat was ook niet nodig omdat de informatievoorziening van de website heel duidelijk was. De levering was iets vertraagd door feestdagen.

Assortiment
Is heel uitgebreid, zo is er voor elk wat wils. Ook wat de prijs betreft.

Aanbeveling
Er staan vaak voordelige producten op de website in vergelijking met de andere leveranciers.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rookworst 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker centraal gelegen en direct op voorraad. Meteen de kofferbak in.

Service
Genoeg personeel aanwezig om je van dienst te zijn. Zelfs op zondag.

Assortiment
Ruime keuze uit de meest voorkomende merken

Extra toelichting
Prima prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Salcom 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke uitleg en op voorraad.

Service
In eerste instantie was de nieuw aangeschafte televisie defect en werd door het winkelpersoneel direct omgeruild.

Assortiment
Groot assortiment en op voorraad.

Aanbeveling
Goede service en vriendelijk personeel

Extra toelichting
Vriendelijk personeel, veel producten op voorraad, duidelijke demo, werd voor mij in de auto getild en kopje koffie aangeboden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo-Jan 11-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
TV's zijn duidelijk aanwezig in de winkel.

Service
De service is goed, terwijl wij op onze tv wachtten zagen we voor hetzelfde geld een betere.... en deze kon direct omgeruild worden.

Assortiment
Voor de prijscategorie waarin wij zochten was er genoeg

Aanbeveling
Mooie uitstalling, vriendelijk personeel, en direct hulp. De TV werd zelfs voor ons naar de auto gebracht. Goeie service.

Extra toelichting
Wij zijn snel, prettig, deskundig maar bovenal eerlijk geholpen. En de TV is perfect :-)

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

SJB64 11-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke website.

Assortiment
Precies de TV die ik zocht, hadden ze in voorraad. Ook nog eens tegen de beste prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johnbaegen 11-05-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Netjes en eerlijk

Service
Prima

Assortiment
De prijzen zijn we wat duurde dan andere

Aanbeveling
Voor de rest zou ik hem zeker aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Smart TV enthousiasteling 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
hoe makkelijk is het om savonds voor 8 uur te bestellen en de andere dag in huis en nog wel voor een perfecte prijs!

Assortiment
Keus meer als genoeg

Aanbeveling
kan iedereen aanraden hier te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanny74 11-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Kwaliteit prima, bezorging snel en uitstekend.

Assortiment
Genoeg keuze

Extra toelichting
Kwaliteit in verhouding met prijs prima, bezorging makkelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

M.G. Klijn 11-05-2015

Algemene score

7,5

Gemak
Bestellen op de site gaat makkelijk, respons/reactie is zeer vlot!

Service
Ondanks een vlotte procedure, stokt het nu bij het verzenden; product is bij DHL aangemeld voor verzending maar nog niet onderweg... E.e.a. gemeld via de klantenservice en zij gaan er achteraan. Afwachten hoe snel dat e.e.a. duidelijk wordt...

Aanbeveling
Beetje afhankelijk van de uitkomst van het probleem zoals gemeld bij "Service".

Extra toelichting
Benieuwd hoe het af gaat lopen; hier kan je als winkel onderscheidend zijn door ook als er onverhoopt iets anders loopt dan gepland / bedoeld, het correct, snel en klantvriendelijk op te lossen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Vincent8519 11-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk besteld en bezorgd binnen aangegeven tijdvak door PostNL.

Aanbeveling
Laagste prijs in Nederland voor de Philips Tv die ik wilde hebben, betrouwbare levering.

Review criteria:

Goed

Reageer

jmiem48 11-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Meer dan genoeg keuze, duidelijke omschrijving., veel aanbiedingen en scherpe prijzen

Service
Twee weken uit proberen en evt retourneren en 5 jaar garantie top

Assortiment
Hele ruime keuzen

Aanbeveling
Grote keuze, goede service, snelle levering en zeer scherpe prijzen.

Extra toelichting
Alles duidelijk, grote keuze, scherpe prijzen, snelle levering, goede service en dat alles met een een paar klikken op de site. Super blij met onze nieuwe aankoop. En hele mooie prijzen in de slae- opruim hoek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annettewb 11-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk online te bestellen. Duidelijk en helder.

Assortiment
Er was keuze genoeg. Heleboel tvs vergeleken maar er sprong er toch steeds eentje uit.Mijn keuze was op de Philips gevallen en direct besteld.

Aanbeveling
Duidelijke website, overzichtelijk en wat heel belangrijk is voor een leek is duidelijke informatie.

Extra toelichting
Verloop ging super snel. besteld voor 9 uur in de avond en de volgende dag netjes thuisbezorgd. Blij met onze nieuwe tv!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colin433 11-05-2015

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldig geholpen met het uitzoeken van nieuwe 32 inch 3D tv.

Extra toelichting
Geweldige ervaring bij de aanschaf, persoon weet war die het over heeft en luistert naar de wensen van de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bambacht j 10-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke website
Eenvoudig om artikel op te zoeken.

Service
Overal een goede text en uitleg bij gekozen product.

Assortiment
Uitgebreid aanbod in iedere categorie.

Aanbeveling
👍🏻Prima service ( snelle levering.)
Uitgebreid aanbod
Scherpe prijzen.
👍🏻

Extra toelichting
Prima service ( snelle levering.) Uitgebreid aanbod Scherpe prijzen. 👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Allard1971 10-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen en voldoende informatie over artikel.

Service
Vrijdagavond om 8:30 uur besteld en zaterdag ochtend in huis.

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Landuyt 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel fijn dat je de video over het aan te schaffen product kunt bekijken. Ook een fijne website.

Service
Zo besteld, zo geleverd!

Assortiment
Nog meer keuze en je weet niet meer wat je moet kiezen. Is ruim voldoende keuze voor mij.

Aanbeveling
In hoge mate. Doe ik ook. Ook voor mijn werk bestel ik hier.

Extra toelichting
Fantastische ervaringen tot nu toe. Ben nog nooit teleurgesteld in Plasma Discounter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim van Dijk 1975 10-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website, alles helder.

Service
's Avonds om 20.45 uur besteld, volgende ochtend (zaterdag) in huis! Vlot.

Assortiment
Ik zocht wat ik vond.

Aanbeveling
Ik kan niets negatiefs bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk en Ans 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker vanuit de luie stoel bestellen is wat mij betreft een heel goede optie.
Ik hoef er niet meer op uit en de volgende dag gratis geleverd!

Service
Op verschillende manieren werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling.
Zo kreeg ik een mail voor track en trace en zelfs een telefoontje van de vervoerder dat hij binnen 10 minuten bij mij zou zijn.
Als dat geen service is?

Assortiment
Meer dan voldoende.
Ook hebben ze een ruime keus in toebehoren.

Aanbeveling
In de familie zijn al meerdere aankopen gedaan bij Plasma-Discounter en dat is altijd prima verlopen.
Een goede voorlichting in de winkel.
Het personeel weet de verschillen helder uit te leggen.
Dus ja een aanrader!

Extra toelichting
De keus om weer bij Plasma-Discounter te kopen was eigenlijk simpel: De eerlijke voorlichting en de betrokkenheid van het personeel is gewoon goed en dat geeft een goed gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sterk1 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super makkelijk en snel in huis.

Service
Doen wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin hageman 10-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Centraal gelegen , en ruim assostiment , voor alles ruim op voorraad en mogelijkheden tot snelle service

Service
Service is bij plasma discounter het sleutelwoord, daarnaast voel je door de vriendelijke personeelsleden altijd op je gemak

Assortiment
Top merken en de nieuwste items, zeer breed scala in alle prijsklasse

Aanbeveling
Altijd, we zijn er reeds meerdere keren geweest en het begint zelfs een uitje te worden, je voelt je altijd welkom

Extra toelichting
Al het bovenstaande zegt genoeg.....😀

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy Smulders-Kroon 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestellen en de volgende dag in huis,,,inderdaad...geen winkels aflopen wat wil je nog meer..heerlijk

Service
is goed

Assortiment
ruime keus aan artikelen...

Aanbeveling
duideljke website..vriendelijke telefonistes...mooie artikelen en op tijd geleverd...

Extra toelichting
niets aan toe te voegen bovenstaande antwoorden spreken voor zich....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bake 10-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kan rustig rond kijken en volop assortiment.

Service
Goede uigleg en klantvriendelijk

Assortiment
Genoeg om te zien,kwam voor de sonos instalatie en ben erg tevreden.

Aanbeveling
Is al reeds gebeurd,,een kennis van mij die ook de sonos wil aanschaffen gaat deze ook bij plasma disc. Aanschaffen

Extra toelichting
In 1 woord :top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BenS1948 09-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel vinden wat je zoekt en producten eerst kunnen vergelijken

Service
Snelle levering en duidelijke informatie en goede bereikbaarheid

Assortiment
Breed assortiment van kwaliteitsproducten

Aanbeveling
Informeer altijd mensen waar ik en waarom ik bij een zaak spullen koop.

Extra toelichting
ik werk alleen aan bedrijfsbeoordelingen mee wanneer het bedrijf kwaliteit levert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P . Joosten 09-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke webpagina maar vooral het direct aanbieden van assescoires

Service
Zeer vlotte en correcte levering

Assortiment
Veel keuze uit apparatuur met overzichtelijke weergave van specificaties

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding , goede service en veel gemak . Als je deze site of dit bedrijf aanprijst zul je nooit een negatieve reactie terug krijgen

Extra toelichting
Alles was zoals je van een service gericht bedrijf mag verwachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

alsk2m7k 09-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
lekker van uit je stoel bestellen

Service
goede service de TV werd 1 dag te laat bezorgd maar krijg 15 euro korting

Assortiment
heel veel assortiment

Aanbeveling
heel goede service

Extra toelichting
ben zeer tevreden en zal u zeker aan bevelen bij andere

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van Engeldorp 09-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige zoekfuntie op de site

Service
Snel en vakkundig geholpen

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteit verhouding en uit voorraad leverbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ArieHaarlem 09-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Nette, en duidelijke website.
Handig met zoekfunctie.
Als je al weet wat je wil, kun je direct het typenummer intoetsen, snel!!

Service
Werden in de winkel door een prettige verkoper te woord gestaan. Kundig, en wist waar die het over had!
Erg fijn bezoek, waarbij ook een kopje koffie werd aangeboden.
Zo hoort het!

Assortiment
Hoewel ik al wist wat ik wilde kopen, toch even een ronde door de prachtige winkel gemaakt.
Aparte ruimtes per merk, mooi!
veel keuze in merken en modellen, en ontzettend grote vooraad.

Aanbeveling
De mooie winkel, het vakkundige personeel, de goede bereikbaarheid zijn allemaal aanraders om hier heen te gaan voor uw nieuw TV.

Extra toelichting
Een mooie TV gekocht, bij een fijn bedrijf, wel;ke al jaren bestaat, en de markt goed kent. Ook de prijzen zijn beslist concurerent! Kortom een goed gevoel bij, en zeker aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jazzper22 09-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Jammer dat jullie niet voldoende smartcards op voorraad hebben!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

djoughy 09-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Lekker gemakkelijk shoppen

Service
Verzending met DHL is minder geslaagd, aangezien de levering met Post Nl gewoon de volgende dag zou zijn.

Extra toelichting
Een eenvoudig en niet te groot product, wat nog voor 3 uur 's middags is besteld, zou toch gewoon de volgende dag geleverd moeten worden. Nu zat er 48 uur tussen de bestelling en levering.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Katerom 09-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen. Veel betalingsmogelijkheden.

Service
Fijn dat je via E-mail op de hoogte gehouden wordt. Snelle levering.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Competitieve prijzen, ruime keuze, snelle levering, goede communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Hulleman 08-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk te bestellen en zelfs nog goedkoper dan elders. En het kost je geen brandstof

Service
Snel bezorgd

Assortiment
Erg veel keuze dat wel even lastig maakt

Aanbeveling
Ook al eerder de tv aangeschaft.

Extra toelichting
Goede en betrouwbare site.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jan Thom 08-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Artikel de volgende dag geleverd, prima.

Assortiment
Ruim voldoende, heb al diverse malen een artikel wat ik zocht en tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Ik geef altijd aan waar ik de tv's gekocht heb en zeer tevreden ben.

Extra toelichting
Heb al diverse tv's en ophang beugels gekocht, naar alle tevedenheid. Kom altijd weer terug op de site slaag altijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rishi Narain 08-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke online én fysieke winkel.

Service
Goede kennis over de producten bij de medewerkers en snelle levering van het bestelde product. Alleen een kopje koffie o.i.d. aanbieden zou het helemaal af hebben gemaakt.

Assortiment
Heel uitgebreide keuze met zeer scherpe prijzen!

Aanbeveling
Gezien de uitgebreide keuze icm. lage prijzen zal dit mijn eerste aanbeveling zijn voor een ieder die op zoek is naar een nieuwe TV!

Extra toelichting
Ik heb lang gezocht, maar niets gevonden dat in de buurt komt van de fantastische service en de scherpe prijzen van deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MB Schulte 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zo bestelt en snel in huis.

Service
De bestelling is snel afgerond. Nog geen idee wat er gebeurt als je tegen problemen aan loopt.

Assortiment
Genoeg keuzes.

Aanbeveling
Zonder gedoe een televisie gevonden. In de winkel zie ik door de bomen het bos niet meer. Hier filter je wat je er in ieder geval in wilt hebben en dan zijn er nog een paar opties over.

Extra toelichting
Zie bovenstaande punten. Dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

marc_t 08-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Gemak
Besteld en binnen termijn ontvangen

Assortiment
Veel te krijgen. Alleen mijn specifieke keuze van TV toevallig niet.

Aanbeveling
Naar mijn ervaring betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

nsteur 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kan gemakkelijk dmv zoekopdracht bij je product komen.

Service
Bestelling de volgende dag netjes thuis bezorgd.

Assortiment
Voor ieder wat wils mbt tv's en alle accessoires.

Aanbeveling
Groot aanbod, goeie prijzen en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold0805 08-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Er staat precies genoeg keuze, overzichtelijk. Niet een commerciele bom aan tv met een aldi effect zoals bij de media markt. Goed bereikbaar en je voelt je op je gemak als je binnenkomt.

Service
Hulp was nuttig en precies goed. Ik kreeg voor mijn gevoel dejuiste antwoorden en werd niets opgedrongen

Assortiment
Houden zo! Meer dan genoeg keuze. Meer voegt niks toe

Aanbeveling
T was mijn eerste keer ( na vaak gepland te hebben). Ik was zoals eerder gezegd meer dan aangenaam verrast. Ik ga t zeker promoten bij andere vanwege jullie opzet en relaxte manier van klanten benaderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Andringa 07-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eerst wel via internet gekeken en in de winkel gekocht

Service
Lekker bakje koffie terwijl een medewerker het in je auto zet

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Zeker goede prijs kwaliteit

Extra toelichting
Kom zeker nog een keer terug

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HaroldGerritsen 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site was gemakkelijk te vinden - nagenoeg alle gevonden pagina's in zoekmachines, met meerdere opdrachten, kwamen steeds uit bij deze onderneming. Goede recensies, dus makkelijke keuze.

Service
Duidelijke mails die de voortgang inzichtelijk maakten.

Assortiment
misschien niet alles leverbaar, maar zeker een goede en mooi geprijsde keuze te maken.

Aanbeveling
Gelet op prijs, keuzemogelijkheden en snelle service, een aanrader voor anderen (of mijzelf voor de volgende keer...).

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met de ontvangen bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EdwintH 07-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Ondanks onze voorbereiding hadden wij diverse vragen die werden duidelijk en begrijpelijk beantwoord. Dit maakte de keuze een stuk makkelijker. Zelf dragen van de TV was niet nodig: de doos werd keurig achterin de auto gelegd.Kortom : prima service !

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

M. van der Kooij 07-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke winkel

Service
Goede Service en goed geholpen door mensen met kennis van het product

Assortiment
zeer ruim assortiment en enorm divers

Aanbeveling
Wij zijn nog nooit in uw winkel geweest, toch de stap genomen en we zijn verkocht!! Zeer zeker dat wij uw winkel aanbevelen bij onze familie, vrienden en kennissen

Extra toelichting
Hoef niet verder te motiveren mijn antwoorden zeggen voldoende!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1967walter 07-05-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed bereikbare winkel en snel besteld.

Service
Verkopers waren niet opdringerig, konden fijn in winkel rond kijken zonder benaderd te worden.

Assortiment
genoeg assortiment

Aanbeveling
Fijne winkel, met genoeg aanbod. Wat erg handig was, dat je zelf op computer alle producten kon bekijken met omschrijving en reviews.

Extra toelichting
Dinsdag een tv gekocht, goede service, tv werd zelfs naar auto gebracht! Tv snel aangesloten en we zijn er super tevreden mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rogier Dijkman 07-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website met goede filter mogelijkheden.

Service
Zeer goede, vakkundige en vriendelijke service

Assortiment
Voldoende keus in de gemiddelde prijsklasse

Aanbeveling
Vriendelijk, snel, duidelijk en cordaat zijn de de kernwoorden die bij het personeel en de webshop passen.

Extra toelichting
Goede service en vriendelijke medewerkers die direct klaar staan voor de klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tines1 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel

Service
prima

Assortiment
genoeg keus

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart de Haan 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk zoeken op de website. Snelle afhandeling en na 2 dagen de bestelling in huis.

Service
Gelijk bij de bestelling een terugroep formulier. Mocht je iets verkeerd hebben besteld, kun je gelijk de order annuleren

Assortiment
Ruim assortiment en duidelijk overzicht.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeer aanbevelen bij iemand anders, vanwege de snelle levering en het ruime assortiment.

Extra toelichting
Heb dus goede ervaringen met Plasma-discounter. Heb wel eerdere ervaringen gehad met andere winkel; lang wachten, bellen helpt niets etc. Hier is alles tiptop in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Wierda 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemak dient de mens. Geen winkel in en uit

Service
via de mail wordt je netjes op de hoogte gehouden van de bestelling.

Assortiment
Genoeg keus en voor ieder wat wils

Extra toelichting
Een betrouwbaar internetwinkel. Je wordt al klant goed op de hoogte gebracht hoe het met je bestelling gaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews