Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Analogepixel 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website waarop je makkelijk en overzichtelijk producten kan vinden. De informatie over de beschikbare producten is ook ruim voldoende!

Service
Bij de bestelling stond dat ik mijn product de volgende werkdag zou kunnen verwachten. En aan die verwachting voldeed Plasma-Discounter. Erg fijn als je het plant zoals je wenst.

Assortiment
Erg veel keus aanwezig, maakt het bijna moeilijk om de juiste keus te maken.

Aanbeveling
Vanwege het gemak en de levertijd zou ik deze winkel aanbevelen. Daarnaast laat Plasma-Discounter bij mij een vertrouwende indruk achter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mavis Joyce 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Voor mij lekker dichtbij
Overzichtelijke winkel
Vriendelijk te woord gestaan
En goed geholpen
Direct inladen

Service
Ben teruggeweest met nog wat vragen en werd weer even goed en netjes geholpen

Aanbeveling
Zie bovenstaande commentaren

Extra toelichting
Wat een verademing vergeleken met een Mediamarkt!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lorenzo 1 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ben in de winkel zelf geweest
Altijd goed super snel geholpen

Service
Snel en goed geholpen was binnen een half uur klaar
Veel verstand ook van alles

Assortiment
Kan alles bekijken en er is ook van alles aanwezig kom er nu al jaren
Nooit nee gehad
Altijd op voorraad
En ik heb al veel bij jullie gekocht

Aanbeveling
Toch bijna altijd de goedkoopste
Veelal alles op voorraad
Altijd netjes geholpen
Kennis ban zaken
Dus ja top

Extra toelichting
Gewoon een tip winkel Ook in geval van garantie Heb laats garantie geval gehad met mijn miele wasmachine Doordat jullie zich ermee bemoeide ging de bal rollen top Zoals het hoort vind ik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

11852458 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Bij aankoop van een tv in de winkel zorgde het personeel dat die in de auto geplaatst werd.

Assortiment
Van alle merken die ik zelf als optie had staan heb ik de diverse tv's kunnen bekijken. Van Sony (stond bij mij 1 op mijn lijstje) was er bovendien een Sony vertegenwoordiger aanwezig die vragen beantwoordde over hun producten.

Aanbeveling
Zeker met de prijsknallers is dit een perfecte winkel.

Extra toelichting
Een adres om te onthouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hvanrijn 18-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top webshop met ook nog eens eenruim gesoorteerde winkel/showroom

Service
Al mijn vragen terplaatde erg kundig opgelost

Assortiment
Erg ruim gesorteerde showroom

Aanbeveling
Wie wil er niet top behandeld worden voor ook nog eens een scherpe prijs

Extra toelichting
Was al tijdje aan het kijken naar een Sonos 5.1 system, hier duidelijk overtuigd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samaa07 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
PArkeerplek voor de deur

Service
Je wordt vriendelijk geholpen en als je vragen hebt waarvan ze twijvelen dan vragen ze verder. Tip: Laat de verkoper ook de tv halen, het voelde nu alsof we hadden betaald en er niet meer toe deden. (kleine tip hoor)

Assortiment
Veel keus en ze zijn echt de goedkoopste!

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Vriendelijk personeel, super mooie tv voor een goede prijs..

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Raffaella 18-05-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vlotte koop=fijn! Wij konden onze televisie gelijk afhalen en moesten hooguit 5 min wachten totdat de tv uit het magazijn werd gehaald. We zaten binnen no-time weer in de auto! Met televisie!

Service
Echt prima! geduldig, duidelijke informatieverstrekking. De verkoper weet waarover hij praat!

Assortiment
Ruim assortiment. En zelfs in de winkel is het leuk om even rond te kijken. prettig!

Aanbeveling
Breed assortiment, goed advies, fijn geholpen en scherp geprijsd. Ik zou het zeker aanraden!

Extra toelichting
Als slotconclusie kan ik zeggen dat ik, bovenstaande meegenomen, heel erg fijn geholpen ben! Wij komen zeker nog eens terug!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

cees souge 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ruime keuze met ook de specs erbij die belangrijk zijn.

Assortiment
Het kan bijna niet beter, modellen van iets ouder tot de allernieuwste.
Je ziet ook duidelijk dan de prijsverschillen hierdoor.
De klant is koning.

Aanbeveling
Betrouwbaar.
Ik heb al vaker iets besteld hier van uiteenlopende producten over meerdere jaren en altijd correct geleverd.

Extra toelichting
Door de ervaring die ik heb met deze winkel blijf ik hier terug komen. Altijd actueel en scherpe prijzen. Goede weergave en omschrijving van producten op de website. Daarnaast is het geen rommel en ik durf iemand rechtstreeks iets cadeau te doen uit de shop ! Dat zegt voor mij wel iets ! Gewoon een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiun 17-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik zocht op een specifiek artikel, bij plasma-discounter.nl vond ik wat ik wilde in tegenstelling tot de lokale winkels.

Service
Snelle levering, duidelijke berichtgeving over het tijdvak van bezorging.
(nog) geen garantie/retournering nodig gehad.

Assortiment
Plenty..
In de lokale BCC niet het product wat ik wilde hebben. Hier vanuit voorraad geleverd.

Aanbeveling
Pluspunten genoeg voor Plasma-Discounter.nl maar ik zou toch altijd eerst rondklikken voor een bestelling te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Stephanie1507 17-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vond rap het product dat ik wou. Het was heel gemakkelijk en rap om te betalen.

Service
Heel rappe levertijden.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Het is zeker aan te raden om iets te bestellen op deze site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem van der Sluis 17-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Philips home cinema-set voor mijn dochter gekocht, perfect setje! Alles werkt keuring naar behoren. Ik ben goed geholpen in de winkel, heb hier al eerder een set gekocht en was daar ook zeer tevreden over.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

tim van steeg 17-05-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Via de website het assortiment bekeken. In de winkel viel dat zeker niet tegen. Ruime keus en genoeg vergelijkings materiaal.

Aanbeveling
We werden vakkundig en vriendelijk geholpen. Zeker niet opdringerig en er werd goed geluisterd naar wat we wilden en zochten.

Extra toelichting
Zijn tot nu toe zeer tevreden over de shop. Keurig geholpen en hopen zeker nog eens terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Thijs Theunissen 17-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is duidelijk.

Service
Alles is duidelijk.

Assortiment
Heb hier geen verstand van.

Aanbeveling
Omdat het niet alleen een internetwinkel is heeft dit hierdoor pluspunten.

Extra toelichting
Duidelijke informatie op de website, snelle en goede levering. Zo goed als niks op aan te merken, ga zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Th. de Bie 17-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Centraal gelegen, goed bereikbaar.

Service
Vriendelijke bediening, goeie uitleg.

Assortiment
Niet alleen de allerlaatste modellen, maar ook de beter betaalbare "iets" oudere.

Extra toelichting
Was niet bekent met jullie bedrijf, alleen maar positief vooralsnog. Scherpe prijs, vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos Meeuwissen 17-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
overzichtelijke site !!

Service
**** heeft het pakket beschadigd aangeboden ! en is door mij geweigerd , echter op mail naar plasma discounter nog geen antwoord ( behalve ontvangst bevestiging.

Assortiment
goed

Aanbeveling
Ik raad iedereen aan om een andere leverancier te zoeken die niet met *** werkt . maar met *** !!!

Extra toelichting
Ik koop nooit meer waar men gebruik maakt van *** !! De bestelde TV is nog niet in mijn bezit !!

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Create2Fit Naarden 18-05-2015

Geachte heer Meeuwissen,

Zeer vervelend dat uw bestelling beschadigd bij u is afgeleverd, onze excuses hiervoor.

Naar aanleiding van uw review hebben wij direct uw bestelgegevens erbij gepakt. In ons systeem staat een notitie dat u inderdaad naar ons gemaild heeft. Alle mailtjes die wij ontvangen worden binnen 24 uur beantwoord. In de mail stond alleen aangegeven dat de doos van uw bestelling was beschadigd, maar er stond verder niks over het product zelf. Inmiddels hebben wij gereageerd op uw e-mail en hopen wij z.s.m. een reactie van u te krijgen, zodat we tot een passende oplossing kunnen komen.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasmadiscounter

Reageer

Camiel de Koste 17-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed te bereiken. Overzichtelijke winkel met veel spelend aanbod.Goede sfeer.

Service
Goed personeel, begrijpen precies wat je wilt (weten).Top

Assortiment
Alle gangbare en populaire modellen aanwezig en tentoongespreid.

Aanbeveling
Zeer grote mate.Alles op voorraad en relaxte sfeer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camiel de Koste 17-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed te bereiken. Overzichtelijke winkel met veel spelend aanbod.Goede sfeer.

Service
Goed personeel, begrijpen precies wat je wilt (weten).Top

Assortiment
Alle gangbare en populaire modellen aanwezig en tentoongespreid.

Aanbeveling
Zeer grote mate.Alles op voorraad en relaxte sfeer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1971AdriaanV 17-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke website met efficiënte filter mogelijkheden.

Service
Levering binnen 24 uur uitstekend.

Assortiment
Heel uitgebreid en toch overzichtelijk weergegeven

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke51 17-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website. Stap voor stap ga je door het aankoopproces heen.

Service
Omdat ik een paar vragen had, heb ik telefonisch contact opgenomen met de klantenservice. Werd keurig te woord gestaan en kreeg alle informatie die ik vroeg. De medewerker nam alle tijd voor mij.Jammer dat je voor een betaling met creditcard extra moet betalen en een langere levertijd hebt.

Assortiment
Zeer ruime keuze en scherpe prijzen.

Aanbeveling
Komt betrouwbaar over dus dan durf je een bedrijf ook aan een ander aan te bevelen.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de bereikbaarheid van de klantenservice. Bestellen is eenvoudig ook als je niet heel erg bedreven bent in omgang met de computer. Snelle levertijd, vrijdagmiddag besteld en zaterdagmiddag in huis. Kreeg zelfs op zondag antwoord op mijn verstuurde mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michael bax 17-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke internet site.

Service
Direct en snel.

Assortiment
Prima en overzichtelijk.

Extra toelichting
Goede telefonisch service. Duidelijke internet site. En snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs Theunissen 17-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is duidelijk.

Service
Alles is duidelijk.

Assortiment
Heb hier geen verstand van.

Aanbeveling
Omdat het niet alleen een internetwinkel is heeft dit hierdoor pluspunten.

Extra toelichting
Duidelijke informatie op de website, snelle en goede levering. Zo goed als niks op aan te merken, ga zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daniël Oorsprong 16-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede complete website, kan alleen nog ter verbetering worden gekeken naar aanpassen van filters bij terug klikken verliest hij al zijn ingestelde filters.

Service
Genoeg personeel voor het aantal klanten in de winkel, er dus genoeg aandacht voor je als klant.

Assortiment
Een erg divers assortiment met genoeg keuze in verschillende prijsklassen en kwaliteit.

Aanbeveling
Scherpe prijs en veel keuze.

Extra toelichting
Een erg complete winkel met alle gewenste gemakken ook de filmpjes over die tv's zijn top wil erg graag zien wat ik koop en een filmpje is daarvoor top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Gigengack 16-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker een t.v. bestellen vanuit je luie stoel!

Service
de eerste keer is men vergeten het toestel te verzenden

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
scherpe prijzen en vakkennis

Extra toelichting
overall tevreden. gemak dient de mens

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrit80 16-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel simpel via de site

Service
Werd heel snel bij binnenkomst geholpen door een vlotte jongeman.stond echt binnen 10 minuten weer buiten

Assortiment
Zag een mooie soundbar waar ik zeker voor terug kom

Aanbeveling
M'n vrienden shoppen al bij jullie

Extra toelichting
Binnen 24 uur had ik een nieuwe smart tv. Top geholpen en nog meer mooie dingen gezien tot snel als ik weer wat knaken over heb. Ciao

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Koops 16-05-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik ben nu in de winkel geweest, maar via internet is bestellen super gemakkelijk

Service
We werden goed geholpen. Ze zijn heel behulpzaam. Al onze vragen werden beantwoord

Assortiment
Ze verkopen heel veel. De nieuwste modellen staan in de winkel, maar via de computer in de winkel kun je alles bekijken en weet je gelijk of heg op voorraad is.

Aanbeveling
Ik zou het zeked aanbevelen. Goede service en een lag es prijs. Wat wil je nog meer!

Extra toelichting
Plasmadiscounter is zeer aan te beveldn. Uitgebreid assortiment, goede service, goed adviserend personeel en edn heel mooie prijs. Een van de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steenaert70 16-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat er om uit te proberen en tv's worden voor je ingeladen

Service
Aardige jongens en duidelijk in de onderhandeling

Assortiment
Veel merken en up to date inclusief aanbiedingen van modellen 'die eruit lopen'

Aanbeveling
Gewoon scherpe prijzen en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Grandfetaria 16-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk zoeken met de hulpmiddelen aan de zijkant.

Service
Ik kocht uiteindelijk meerdere toestellen voor mijn zaak. Op mijn vraag of bepaalde usb sticks compatibele waren met de tv's, werd dit professioneel en vlot opgelost.
Helaas niet 5 toestellen op voorraad, moet er dus nog 1 halen komende week.

Assortiment
Tja de keuze is reuze... Dus dat zit wel snor

Aanbeveling
Ik doe dit al regelmatig. 6 jaar geleden daar voor eerst gekocht en sindsdien kijk ik eigenlijk niet verder.

Extra toelichting
Online opgezocht wat ik nodig had en daarna opgehaald op locatie in Naarden. Prima zaak als je weet wat je wilt. No-nonsens en direct. Veel betere winkel dan bv media markt. Mij zien ze terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakker 1964 16-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Goede uitleg zowel internet als in de winkel

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Plas 16-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles verliep soepel in de winkel.

Service
Top Service! Had de verkeerde muurbeugel mee gekregen. Opgebeld en gelijk kunnen omruilen. Omdat deze 50 euro duurder heb ik ook nog een compensatie gehad van 25 euro.

Assortiment
Veel keuzes voor goede en mooie prijzen

Aanbeveling
Zulke goed service en erg klantvriendelijk!

Extra toelichting
Al met al hele goede service. Erg klantvriendelijk en goede en duidelijke uitleg over de producten. Ook als je een verkeerd product per ongeluk mee krijgt en ze opbelt kan je gewoon langs komen om het om te ruilen en kreeg ik in dit geval een goede compensatie!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Lomulder 15-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,7

Gemak
Het bestellen gaat makkelijk!

Service
na vraag om handleiding nagestuurd als bijlage, terwijl voor mij het boekje belangrijk is.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel niet specifiek aanbevelen, maar ook niet afraden!

Extra toelichting
Ik heb een mail gekregen om mijn aankoopbedrag terug te winnen door een beoordeling te geven. Ik ben zeer benieuwd of er ook wel eens iemand wint die een slechte beoordeling geeft. Normaal gesproken kan ik een bedrijf niet beoordelen als men alleen nog maar het produkt geleverd heeft. Ik voel me hierdoor eigenlijk een beetje belazerd, want ik kijk altijd naar de beoordeling van een bedrijf voordat ik er iets koop! Ik krijg sterk het gevoel dat ik mijn aankoopbedrag zo niet terugwin!

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Create2Fit Naarden 18-05-2015

Geachte heer Lomulder,

Bedankt voor uw review.

Naar aanleiding van uw review hebben wij het mailcontact tussen u en onze klantenservice teruggelezen.

U had aangegeven dat de handleiding niet was meegeleverd. Om u zo snel mogelijk te helpen, hebben wij u de handleiding digitaal toegestuurd. Wij waren er niet van op de hoogte dat u liever een boekje wilde ontvangen. Uiteraard kunnen wij de handleiding voor u uitprinten en deze naar u toesturen.

Wij horen graag of wij de uitgeprinte versie naar u toe moeten sturen.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasmadiscounter

Reageer

Emson 15-05-2015

Algemene score

7,0

Gemak
Goede zoekfunctie, goede sitelayout

Service
Opgegeven telefoonnummer zoals vermeld op de factuur, is meerdere keren op verschillende dagen gebeld maar niet beantwoord, mail verstuurd is pas na twee dagen beantwoord.

Assortiment
Meer dan alleen tv's

Aanbeveling
Het is een goede site, overzichtelijk, service laat iets te wensen over, maar zoals in het antwoord mail die terug is ontvangen is mijn product daarna wel op de afgesproken dag ottvangen.

Extra toelichting
Eerste keer iets gekocht op deze site, vanwege de overzichtelijkheid, en de koppeling met shopkorting.nl overweeg ik ondanks de ietwat mindere service toch een volgende aankoop hier te besteden

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

Maasman43 15-05-2015

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer goede showroom presentatie

Extra toelichting
Persoonlijke benadering van medewerker!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pdavidsz 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik koop diverse artikelen via Internet. Vergelijken is dan heel simpel.

Service
De service is uitstekend! Geen lange wachttijden en er wordt goed uitgezocht wat er aan de hand is.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Prima!

Aanbeveling
Gezien de uitstekende service! Ongemak werd zelfs ongevraagd beloond met een kleine vergoeding!

Extra toelichting
Uitstekende service! Ongemak werd zelfs ongevraagd beloond met een kleine vergoeding! En de soundbar is awesome; nooit meer zonder mijn TV aan !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pdavidsz 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik koop diverse artikelen via Internet. Vergelijken is dan heel simpel.

Service
De service is uitstekend! Geen lange wachttijden en er wordt goed uitgezocht wat er aan de hand is.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Prima!

Aanbeveling
Gezien de uitstekende service! Ongemak werd zelfs ongevraagd beloond met een kleine vergoeding!

Extra toelichting
Uitstekende service! Ongemak werd zelfs ongevraagd beloond met een kleine vergoeding! En de soundbar is awesome; nooit meer zonder mijn TV aan !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Pronk 14-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
de verkoper gaf zeer goede service

Extra toelichting
Het geheel is goed. Voor de koffiemachine Siemens had ik meer klantgerichtheid van een andere medewerker en de baas verwacht. Helaas was de klantvriendelijkheid voor dit onderdeel ver te zoeken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie 1971 14-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke web winkel.
Tal van manieren om te betalen.

Service
Goed en snel afgehandeld.

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John Mo 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk side.

Service
Informatie ingewonnen, kreeg netjes en correct antwoorden.

Assortiment
Alle soorten en maten en duidelijke onderbouwingen.

Aanbeveling
Veel keuze en snelle levering.

Extra toelichting
Goede webside Duidelijke omschrijving en vergelijking. Snelle levering en voldoende geinformeert over de levering. Duidelijk antwoord op gestelde vragen via telefoon. Intussen ontvangen zoals afgesproken. Werkelijk genieten van scherp en helderbeeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.F. van Wezel 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De webshop was makkelijk vindbaar en je kunt makkelijk kiezen uit het assortiment.

Service
Omdat na de betaling het scherm niet terug ging naar de website maar een blanco beeld bleef even na gebeld of het allemaal goed was gegaan. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en zij melden dat het klopte van het niet terug gaan naar de website en dat de betaling binnen was en ook wanneer het bestelde werd geleverd. Goede service dus

Assortiment
Via de webwinkel is een zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen aan mijn familie en vrienden.

Extra toelichting
Uitgebreide keuze mogelijkheid Goede service Goede niet goed geld terug regeling Goede informatie per artikel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SchaafJC 13-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keuzemogelijkheid voor levermoment is erg prettig.
Overzichtelijke website.
Duidelijke betaalopties.
Ruim assortiment.

Service
Geen monteur die komt leveren, dus bezorger is iemand zonder verstand van de televisie.

Assortiment
Niet alles is op voorraad.

Aanbeveling
Prima online webshop.

Extra toelichting
Erg blij met de aankoop en het voortraject, top!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Maron Bos 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker op de i-pad een tv uitzoeken voor de juiste prijs.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Brusse 13-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Ging echt super gemakkelijk zou eigenlijk een 10 moeten geven maar dan is er niets meer te wensen ha ha .

Extra toelichting
Snel en heel correct uitgevoerd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albertkropman 13-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoekt gemakkelijk op de site.

Service
Snelle levering en juiste informatie

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Iedereen die aangeeft iets te zoeken op het gebied van audio en video raad ik aan hier de aankoop te doen.

Extra toelichting
Kwaliteit prijs verhouding is goed. Snelle levering en duidelijke informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia van Meel 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk en vooral duidelijke website.

Service
Zeer snelle levering!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over plasma discounter. De website is gebruiksvriendelijkheid en heel duidelijk. De product filmpjes zijn echt fantastisch, hierdoor kreeg ik persoonlijk een beter beeld van een product dan enkel de tekst te lezen. Maandagavond besteld en dinsdag al in huis, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HA Noordijk 13-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker vanuit de luie stoel winkelen als men dat niet een gemak vindt dan weet ik het ook niet meer

Heel duidelijk hoe je via de website kunt zoeken
Zo wordt alles wat je niet zoekt eruit gefilterd dat is helemaal super

Vaak ook nog mooie video's met uitleg over de gewenste toestellen

Service
De service is ook goed als je een mail stuurt heb je ook echt binnen 24 uur antwoord.

Dus ook voor dat Toppie

Assortiment
Ik ben van mening dat de plasma discounter toch echt wel een van de toonaangevende electronica zaken is waar dan ook echt bijna alles te vinden is op gebied audio Video

Aanbeveling
Ondertussen al 2 tv's en 1 versterker gekocht bij plasma dicounter alles keurig goed werkend en verpakt ontvangen
En duidelijke geinformeerd via de Email

Dus aanraden doe ik al

Extra toelichting
Ben weer super blij met mijn product en die blijdschap wil ik dan ook graag met jullie delen. Een top webshop en hoor om mij heen dat de service in de winkel persoonlijk ook altijd super is

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Patricia2003 13-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
We hebben van te voren al gekeken welke tv we wilden, deze was op voorraad en met de uitleg van de verkoper hebben we deze tv ook genomen.

Service
we waren al vaker in deze winkel geweest, we wisten de weg, de verkopers waren bijzonder vriendelijk en duidelijk.

Assortiment
op de website is het assortiment natuurlijk heel veel, in de winkel is wel genoeg maar niet vergelijkbaar met een Media markt. nogmaals, we hadden op de website onze keuze al gemaakt.

Aanbeveling
als je van te voren weet wat je wil en je wilt dat nog even in de winkel bekijken is het prima ALS de tv wel op voorraad is en als er genoeg keuze is.

Extra toelichting
Wij zijn tevreden met het verloop van de koop van de tv

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sander Scholten 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Eenvoudig te bestellen en goed te vergelijken. Duidelijke omschrijving van de producten.

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
Zeker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StephanAaron 13-05-2015

Algemene score

6,8

Gemak
goede navigatie op de website. makkelijk te vinden wat je zoekt en goede informatie verstrekt door middel van filmpjes, productspecificaties en teksten.

Service
Mijn levering was in het eerste opzicht 1 dag vertraagd zonder dat dit vermeld was door plasma-discounter. ik heb een mail gestuurd en kreeg toen de bevestiging dat deze inderdaad vertraagd was met 1 dag. de volgende dag kijk ik op mijn track&trace link wanneer ik mijn tv kan verwachten. er stond toen dat deze niet vandaag maar vrijdag pas werd geleverd. Ook zonder vermelding van plasma-discounter. ik heb gebeld en een medewerker kon mij niet vertellen hoe dit kwam en dat het door het depot van postnl kwam. ik vroeg een tegemoetkoming door deze gebeurtenis maar die kon niemand mij aanbieden. ten slotte vroeg ik of er verhaal gehaald kon worden bij postnl waarom er vertraging bleek te zijn en dit mij te mailen. tot op heden heb ik nog niks vernomen en de tv krijg ik nu 5 dagen later dan gepland terwijl op de website staat dat ik hem de volgende dag al in huis zou moeten hebben.

Assortiment
groot assortiment maar helaas niet de goedkoopste.

Aanbeveling
paar jaar geleden heb ik een tv gekocht. perfecte service en levering. niks aan op te merken. maar mijn tweede bestelling van afgelopen weekend is niet vlekkeloos verlopen helaas.

Extra toelichting
motivatie is hierboven uitgelegd onder de koppen. Bij hoelang in je bezit hier beneden kan ik niks anders invullen dan een paar dagen omdat ik heb product ! nog niet in huis heb !

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Create2Fit Naarden 15-05-2015

Beste StephanAaron,

Bedankt voor uw review.

Allereerst onze excuses dat uw bestelling later is geleverd dan afgesproken.

Als een zending bij PostNL vertraagd is, dan krijgen wij daar helaas geen melding van, dat is de reden waarom u niet door ons bent geïnformeerd dat uw bestelling een vertraging heeft opgelopen. De vertraging is wel te zien op de track&trace van PostNL.

Uiteraard willen wij graag voor u uitzoeken wat de reden is van de vertraging, ook zal er gekeken worden naar een passende compensatie omdat wij onze belofte niet konden waar maken. Wij willen u vragen om uw bestelgegevens door te sturen naar Klachten@create2fit en refereert naar deze review. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, dan zal er direct actie ondernomen worden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen spoedig een reactie te krijgen van u.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasmadiscounter

Reageer

LexKok 13-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzichtelijk

Service
Goed bereikbaar

Assortiment
Jullie hebben alles

Aanbeveling
Goede afhandeling ook na krijgen van foutief artikel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon1920 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Prima website, de store dicht bij huis

Service
Prima uitleg, meedenken en hulp bij het inladen

Assortiment
Niet alle merken zijn even uitgebreid aangeboden

Aanbeveling
Prima zaak met juiste spullen voor een goede prijs en gepresenteerd met de juiste kennis

Extra toelichting
Na mijn eerdere aanschaf van een televisie in de oude winkelsetting nu een nieuwe aangeschaft. Toen was het leuk en kleinschalig nu groot en professioneel en net zo goed

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Maarten28112 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Voldoende tv's om een keus uit te malen.

Aanbeveling
Vriendelijke bediening, parkeerruimte

Extra toelichting
Heb onlangs met mijn zoon een TV en 2 muursteunen gekocht. Vond de service prima. Was heerlijk rustig, dus uitgebreid met de vriendelijke verkoper, Jordi Kos, over diverse producten kunnen praten en informatie krijgen. Prima!

Review criteria:

Goed

Reageer

Toon meer reviews