Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 103 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

000000000000 29-05-2015

Algemene score

5,2

Service
Helaas teleurgesteld op vrijdag 21-05-2015 besteld en dat dan de aflevering niet op 22 is maar op 2605 en ik hier rij voor neem en dan een melding van PTT ia track dat de levering nog een dag is uitgesteld. Heel teleurstellend en twee vrije dagen voor een televisie nemen. Helaas hierbij is het voordeel van de aankoop wat ik had direct tot een heel vervelend verlies gekomen.

Aanbeveling
de winkel wel, maar de service via bestelling anaf het thuis brengen helaas niet, dus nee.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Create2Fit Naarden 29-05-2015

Geachte heer / mevrouw,

Zeer vervelend dat de levering van uw bestelling een dag is uitgesteld, onze excuses hiervoor!

Uiteraard willen wij graag voor u uitzoeken wat de reden hiervan is en willen wij u bestelling z.s.m. laten afleveren.

Graag ontvangen wij uw bestelgegevens, zodat wij kunnen uitzoeken wat er exact is gebeurd. Uw gegevens kan u sturen naar: review@create2fit.com.

We zijn in afwachting op uw email.

Met vriendelijke groet,

Plasmadiscounter.nl

Reageer

Lollepop72 29-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar en goede uitleg

Service
Snelle bezorging na melding van schade aan tv volgende dag gelijk een nieuwe bezorgt en oude meegenomen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Erg tevreden zal zeker aanbevelen

Extra toelichting
Goede service uitleg en hulp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RenVeld 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke shop, doordacht aanbod, goede prijsstelling, prima verzending.

Service
Bij deze bestelling niet nodig gehad maar bij eerdere aankoop in winkel uitstekend geholpen met onderbouwd advies.

Assortiment
Uitstekend aabod, van budget tot premium. Beperkt aantal merken om overzicht te behouden. TIP; ik kon geen product vergelijker vinden endan is het best wel veel heen en weer klikken.

Aanbeveling
Ben een terugkerende klant en beveel jullie shops ook regelmatig bij anderen aan. Het concept is goed, de uitvoering ook. Nog wat puntjes op de i zetten.

Voorbeeld, bestelde en betaalde voor 21:00 maar levering volgde niet de volgende dag maar een dag later. In dit geval niet erg hoewel het anders op jullie site staat.

Extra toelichting
uhhh, zie hierboven, ik koop zeker nog eens bij jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin1888 28-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site is overzichtelijk en duidelijk

Service
Kwam mijn tv ophalen, binnen 10 min. stond deze achterin mijn auto.

Assortiment
Zeer groot aanbod in tv en bijbehorende hifi bijna teveel om een keus te maken

Aanbeveling
Goede service voor een goede prijs

Extra toelichting
Zag de telviesie op internet, drukte op de knop ophalen en de volgende dag gelijk kijkplezier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renata55 28-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
gebruiksvriendelijke website, overzichtelijk en duidelijk

Service
Snelle levering, prima

Assortiment
uitgebreid assortiment, alles gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
Overzichtelijke en betrouwbare website met een snelle service.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

werphengel 28-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heerlijk vanuit je luie stoel
top producten bestellen

Extra toelichting
kwaliteit voor een scherpe prijs,snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zorba de griek 28-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te bestellen

Service
snel en goed

Assortiment
veel keuzes

Aanbeveling
bij iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T B 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig te bestellen

Service
Vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
op een na de goedkoopste

Aanbeveling
betrouwbaar in leveren

Extra toelichting
Snelle levering en goed op de hoogte gehouden, een min puntje de bestelde Lg home cinema set werd aangeboden met een actieve subwoofer maar deze is passief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimst 28-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke omschrijving. Makkelijk bestellen met meerdere betaalmogelijkheden

Service
Had een aanvullende vraag en binnen een dag antwoord. Tevens goed op de hoogte gehouden van status bestelling

Assortiment
Uitgebreidt en actueel tegen scherpe prijs. Zou alleen nog meer beschrijving willen zien

Extra toelichting
Nooit besteld. Eerste keer maar erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

teddy88 28-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goeden en snel service

Assortiment
Goed assortiment

Extra toelichting
Goeie webshop zou wel wat meer filmpjes willen zien op de site sommige hebben geen filmpje maar voor de rest tot nu toe top service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Schaak 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon, goede site; eenvoudig items te vinden en goede suggesties voor accessoires

Service
bereikbaarheid/herkenbaarheid gewoon goed

Assortiment
ruim aanbod, goed overzicht

Aanbeveling
duidelijke winkel; je krijgt wat je ziet, snelle levering en goede prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rogier 1970 28-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
mooie site en makkelijk iets kunnen vinden

Service
maandagmiddag besteld en dinsdag in huis

Assortiment
mooie ruime assortiment

Extra toelichting
keurig en netjes afgeleverd en nette service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Jr. 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede filtermogelijkheden, overzichtelijke site.

Service
Tot op heden geen probleem ontdekt in de service verlening, dat is een goed teken!

Assortiment
Kan ik niet goed beoordelen. Ik heb me gefocussed op een tv die ik graag wilde hebben.

Aanbeveling
Goede prijzen, snelle levering. Niets mis mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Saloraactioncam 28-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling verliep gemakkelijk en product was snel bezorgt.

Service
Geen persoonlijk contact nodig geweest, maar werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling via e-mail.

Assortiment
Groot aanbod in de productgroep die ik zocht.

Aanbeveling
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t. distel 28-05-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
In de buurt centraal in nl

Service
Snel geholpen prima advies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Angelica Beuger 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Top en duidelijk

Service
Na nog geen 12u me tv besteld te hebben had ik hem al

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans Brogtrop 28-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk aan te rijden, mooie ruim opgezette winkel

Service
super leuk en goed personeel

Assortiment
ik mis de koopjes kelder in de winkel

Aanbeveling
aan een ieder op zoek naar een tv, wasmachine of koffiezetter.
oh ja ook nog de webers en sneeuwkettingen

Extra toelichting
gewldig om Coronel zelf het gras te zien maaien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Probeersel24 27-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Na mijn aankoop twijfelde ik alsnog enorm. De medewerkers van plasma-disounter hebben met alles uitgelegd waardoor ik toch zeker was van mijn aankoop.

Assortiment
Voor elke prijsklasse wat moois te vinden.

Aanbeveling
Erg goed geholpen.

Extra toelichting
Ben erg goed geholpen bij het kopen van een nieuwe tv. medewerkers zijn eerlijk over de verschillende tv's en zijn duidelijk over de specificaties en mogelijkheden met de verschillende tv's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabian7 27-05-2015

Algemene score

7,5

Service
Jammer dat het servicenummer 80 cent per minuut kost met een maximaal tarief van 40 euro!

Assortiment
Mooie winkel en prima site!

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Denis1974 27-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website met eenvoudige keuzecriteria

Service
Goede verkoper die veel wist en de tijd neemt

Assortiment
Voldoende keus uit de verachillende merken en veel op voorraad

Aanbeveling
Helemaal! Kijken en direct meenemen

Extra toelichting
Goede website, winkel goed bereikbaar, kundige verkopers, grote voorraad, snel geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nraab 27-05-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
erg behulpzaam personeel

Extra toelichting
Na 4 mnd welles nietes gedoe met LG over mijn LG TV waar ik donkere vlekken in het beeld zag is mijn probleem door Plasma-Discounter binnen 2 weken opgelost TOP !! Bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NicovHerpen 27-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Netjes, snel en niet te veel poespas. Ook werd de tv netjes ingeladen

Service
Zie hierboven.

Assortiment
Gewoon wat op de website staat, hebben jullie. Ook de prijs is netjes

Aanbeveling
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klijn99 27-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerst info online gezocht. Vervolgens naar de winkel om te kijken en meer info. Goed geholpen door medewerkers in de winkel.

Service
Medewerker dacht mee met ons over randapparatuur en hielp mee met het bekijken van mogelijkheden om de tv te vervoeren.

Assortiment
meerdere modellen waren aanwezigen ook meerdere merken.

Aanbeveling
Zeer zeker. Zelfs al gedaan.

Extra toelichting
Aardig personeel, toilet aanwezig, kopje koffie en hulp bij het inladen van de spullen. Geweldige winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HarjanG 27-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
De TV die ik heb gekocht stond niet in de showroom, toch kon ik specificaties vergelijken door de pc's die in de showroom staan.

Service
Ik kon eerst in alle rust rondkijken en toen ik éénmaal geholpen wilde worden was ik snel aan de beurt.

Assortiment
Het assortiment is groot, het aantal getoonde modellen viel mij persoonlijk echter wat tegen.

Aanbeveling
Ik heb gevonden wat ik zocht en ben vlot en goed geholpen.

Extra toelichting
630V

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Katootje25 27-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Product gezocht en gevonden via internet,
Gereserveerd via internet, en het lag de volgende dag klaar in de winkel.

Service
Service was vriendelijk, met goede informatie over verder benodigde accessoires.

Aanbeveling
In de winkel een heel ruime keuze aan bijvoorbeeld televisies in nieuwste uitvoeringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaco van de Groep 27-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
top geholpen

Service
gelijk aan de beurt

Assortiment
alles te krijgen

Aanbeveling
Er is alles te krijgen anders word voor u besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RockinBusDriver 27-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Alles staat duidelijk uitgestald op merk.

Service
Tijdens de aankoop was de sercive prima. De after sale kan ik nog niet beoordelen.

Assortiment
Er staat voornamelijk de ultra HD toestellen uitgestald. Mag wel wat meer toestellen met bv alleen full HD staan.

Aanbeveling
Netjes en ruim opgezet. Helaas voornamelijk de Ultra HD toestellen en in mijn ogen iets te weinig Full HD toestellen uitgestald van Samsung.

Extra toelichting
Nette zaak en alles goed en overzichtelijk uitgestald. Helaas te veel Ultra HD toestellen uitgestald en te weinig Full HD. Maar als je eerst op internet alles goed bekijkt dan is de keuze in de showroom goed te doen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ibu60 27-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mooie overzichtelijke showroom

Service
Vriendelijk en snel geholpen

Assortiment
Ruim assortiment. Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Genoeg keuze in verschillende prijsklasse, vlotte service, prachtige showroom.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nathalie_ZB 27-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan thuis in alle rust de verschillende televisie modellen bekijken, zelfs met een fimpje erbij. Dan naar de winkel voor het laatste advies, betalen, inladen en thuis neerzetten. Makkelijker kan het niet!

Service
Wij zijn vriendelijk en vakkundig geholpen door een medewerker die in winkel stond namens Samsung.

Assortiment
Wij waren op zoek naar de nieuwste techniek op TV gebied in onze prijsklasse en dat was volop aanwezig.

Aanbeveling
Door de combinatie van bovenstaande punten zou ik Plasma-Discounter zeker aanbevelen!

Extra toelichting
Je kan thuis in alle rust de verschillende televisie modellen bekijken, zelfs met een fimpje erbij. Dan naar de winkel voor het laatste advies, betalen, inladen en thuis neerzetten. Makkelijker kan het niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert8119 27-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles op de website was makkelijk te doen. Het betalen ging ook heel makkelijk. Alles op de site wijst de weg vanzelf.

Service
Even nog gebeld voor een vraag werd heel netjes en correct te woord gestaan. Echt top!!!!

Assortiment
Er is voor ieder wat wils voor de grote beurs maar ook zeker voor de kleine beurs. Zeker de goedkoopste met mooie betaalbare tv's.

Aanbeveling
Alles aan plasmadiscounter is top. Makkelijke website. Vriendelijke mensen aan de telefoon die voor je klaar staan en je niet afkappen als je een lastige vraag hebt.

Extra toelichting
Iedereen zal hier ze tv moeten bestellen. Echt een zaak waar je met goed gevoel naar binnen gaat. Je gaat zeker ook weer weg met een goed gevoel en een tv door de service die je krijgt daar. top!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coalpower 26-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed te bereiken, voldoende parkeerplaatsen

Service
Zelfs op pinksterzaterdag binnen 15 minuten geholpen

Assortiment
Alles is er gewoon op voorraad lijkt wel

Aanbeveling
Locatie ok, prijs ok, voorraad ok, vriendelijke medewerker, facebookdeals

Extra toelichting
Goed advies, behulpzame medewerkers (zal ik de doos even naar uw auto dragen?!), €100,- korting door te liken op facebook 😀

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert654321 26-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Vriendelijke mensen. Snel antwoord.

Assortiment
Breed assortiment en scherpe prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

samsunglover123 26-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
de site was duidelijk
aleen de betaling enz was beetje veel.

Assortiment
nummer was bovenaan de site meteen te zien.
en er werd altijd opgenomen. hoefde niet te wachten
en werd duidelijk en goed geholpen

Aanbeveling
bij mij ging alles goed
en product was ook naar wens

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Roy Bindesrisingh 26-05-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
ik heb geen aankoop gedaan, maar wel gezocht naar info op jullie site. De filters zijn makkelijk om mee te werken.

Service
gelukkig was het niet druk in de winkel, ben snel geholpen

Assortiment
keuze uit verschillende merken en prijsklassen. de opruimkelder met de open doos policy is een prima manier om te verkopen

Aanbeveling
ik heb zelf goede ervaringen met jullie winkel.

Extra toelichting
is al per rubriek gedaan .

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Fam. Kool 26-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je kunt je thuis alvast rustig oriënteren op een goed werkende website.

Service
Er werd duidelijk een vergelijk gemaakt met een televisie die in de winkel hing zodat de keus makkelijk te maken is voor de televisie die je op de website hebt gevonden.

Assortiment
Groot assortiment, duidelijke verfijn mogelijkheden op de website zodat je toch uit het grote assortiment de juiste keuze kunt maken.

Aanbeveling
Goede service voor een perfecte prijs!

Extra toelichting
Dit was onze eerste keer in de winkel in Naarden. Maar zeker niet de laatste!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MLS&T 26-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snel en super makkelijk,
Geleverd thuis of op een DHL punt in de buurt zodat je het product op kan halen wanneer het jouw uitkomt.

Assortiment
Assortiment is ruim zodat je altijd wel een best price vergelijking kunt doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N Tav 26-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles staat goed uit en is bereikbaar voor de klant

Service
werd direct geholpen met ene kundig advies

Assortiment
veel types hangen

Aanbeveling
ben zeer tevreden

Extra toelichting
zeer tevreden over het ontvangst en de afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nel kooy 26-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden, Bronsstraat 11
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
De medewerker was deskundig en nam de tijd om de vragen te beantwoorden.

Assortiment
Op alle aangegeven kenmerken was de informatie ruim voldoende,

Aanbeveling
Winkel goed bereikbaar; makkelijk parkeren; rustig om je te oriëntere.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Nadia104 26-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb de gebruikersvriendelijke website gebruikt om mij te oriënteren, op jullie aanbod. Tevens werd mijn niewsgierigheid hierdoor gewekt waardoor ik een bezoek heb gebracht aan jullie zaak.

Service
wat betreft de service kan ik deze kort samenvatten!!! menig ander ondernemen kan wat leren van de medewerkers binnen jullie organisatie. De rust en tijd die genomen wordt om zaken uit te leggen dan wel toe te lichten is uniek.

Assortiment
De samenhang van deskundig personeel maakt het aanbod meer dan compleet, en overzichtelijk. Een compliment voor het aanbod.

Aanbeveling
In zeer hoge mate zal ik jullie organisatie aanbevelen. De reden is, dat het m.i. onmogelijk is niet bij jullie te kunnen slagen.

Extra toelichting
De mensen binnen uw bedrijf maken de organisatie, hetgeen door menig werkgever wel een wordt onderschat. Samengevat, al is / zijn de producten nog zo goed in relatie tot de prijs. Tevreden gemotiveerd personeel, tevreden klanten, tevreden klanten goede omzet. Koester het bewezen concept.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rossrevenge 26-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
site werkt uitstekend. alles makkelijk te vinden. heel goed

Service
Keurig de andere dag op tijd die van te voren via email werd gemeld.

Assortiment
Niets op aan te merken ze hebben het keurig voor elkaar.

Aanbeveling
Kan een ieder het aan bevelen makkelijk en snel

Extra toelichting
Makkelijk via de site bestellen, was erg eenvoudig. precies op tijd bezorgd (zelfs de NS lukt dat nog niet op tijd te rijen) goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis Raadschelders 25-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is eenvoudig, duidelijk. Keuze was makkelijk gemaakt.

Service
Ik belde voor de voorraad, product bleek er te zijn en werdt direct gereserveerd zonder afname verplichting. Uiteindelijk ook gewoon opgehaald.

Assortiment
Ruim voldoende aanbod.

Aanbeveling
Altijd even kijken, vooral ook de opruimkelder !!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden, de tv die ik zocht gevonden in de opruimkelder. Erg vriendelijk geholpen tot aan de auto. Top service !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark de Goede 25-05-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kijken en kiezen maar.

Service
Werd goed geholpen. Goed en duidelijk advies.

Assortiment
Eigenlijk alle actuele modellen en op voorraad.

Aanbeveling
Zeker, geen gezeur, snel en voordelig.

Extra toelichting
Topwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 1967 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de wensite zag ik dat wat ik zocht voorradig , daarna direct opgehaald

Service
Erg vriendelijke medewerkers

Assortiment
Precies wat ik zocht voor een prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WM1973 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede info over de door mij gezochte uhd/smart televisie.

Service
Info en bestellingsmethode adequaat en makkelijk. s' Avonds om 8 uur besteld en de ochtend er na om 10 uur s' ochtends in huis.In 1 woord super!

Assortiment
Ruime keus om een goede vergelijking te maken.....en zeer scherpe prijzen.

Extra toelichting
Ik zou deze webshop zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smart kado 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles duidelijk en makkelijk te vinden

Service
hele snelle en nette levering,je krijgt netjes mailtje met alle bevestigingen

Assortiment
veel keuze en voordelig.

Aanbeveling
gewoon geen minpunt gevonden...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

randmeren 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bekijken via internet en afhalen in de shop

Service
snel en goed geholpen

Assortiment
ruime keuze uit verschillende merken

Aanbeveling
snel en goede prijs

Extra toelichting
Kiezen via internet en afhalen in de shop, goede prijsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred197506 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime keuze en gelijk meenemen geen levertijden bij andere winkels gemerkt dat ze niet alles op voorraad hadden

Service
duidelijke uitleg gekregen over de verschillen met 4k en full hd

Assortiment
ruime keus denk dat er mij weinig winkels zijn die meer keus hebben

Aanbeveling
aan iedereen alles is zeer duidelijk daar

Extra toelichting
Het is een zeer prettige winkel en website voor alles wat je wilt weten over tv bij mij was het duidelijk wat ik wou hebben had alleen een paar vragen over verschil tussen de optie op de tv

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Dofferhoff 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon thuis op een duidelijke website je keuze maken, reserveren, ophalen en met een uur staat je TV te draaien thuis.

Service
Duidelijk antwoord op je vragen, geen pusherige bijverkoop.

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Dit is het winkelen van de toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marchel Snoek 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site staat hoog in de zoekmachines

Service
Je wordt prima op de hoogte gehouden van het verloop van de order

Assortiment
Er worden goede alternatieven gegeven voor artikelen die niet meer leverbaar zijn

Aanbeveling
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SylvesterB 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Is duidelijk en goed.

Service
Werdt netjes geholpen. Nadat ik mijn wensen en budget had neergelegd werdt er samen met mij een mooie plaatje gevormd.

Assortiment
Ziet er netjes en verzorgd uit. Grote voorraad dus nooit misgrijpen

Aanbeveling
Ik heb al meerdere tv's gekocht bij deze winkel. En stuur al mijn vrienden door naar deze winkel ivm de goede service uitleg en prijs.

Extra toelichting
Super winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews