Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Boertje1961 08-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ruime keuze

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze voor een aantrekkelijke prijs

Extra toelichting
Ruime keuze voor een aantrekkelijke prijs.ook de snelle levering spreekt mij zeer aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

René Vercruijssen 08-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon, lekker makkelijk online bestellen. Uitgebreide informatie bij en over de producten.

Service
Snel geleverd, netjes bezorgd

Assortiment
Heel erg tevreden over het assortiment.

Aanbeveling
Makkelijk, en ook voordelig. Mooie aanbiedingen.

Extra toelichting
Ik had wel eens vaker online bestellingen gedaan, alleen niet van deze grote aankopen. Het is mij prima bevallen en zal jullie zeker goed aanprijzen in mijn kennissen en vrienden kring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DanBras 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces duidelijk op de website en via email continue op de hoogte gehouden.

Service
Televisie maandag besteld, per mail op de hoogte gehouden van de aflevering via PostNL Extra@Home. Volgende dag via PostNL een tijdvak gekregen van de bezorigng en netjes binnen dat tijdvak de TV geleverd. Top!

Assortiment
Veel keuze en goede filters om de lijsten te beperken tot datgene wat je zoekt.
Goede uitleg via de icoontjes over de mogelijkheden van een TV en daarnaast prima uitleg met de beschikbare filmpjes.

Aanbeveling
Bestellen & betalen via de website is erg makkelijk en communicatie richting de klant m.b.t. de voortgang is prima in orde. Daarnaast wordt waargemaakt waarmee ze adverteren.

Extra toelichting
Groot assortiment, duidelijke en makkelijke website, duidelijke voorwaarden en snelle levering conform de toezeggingen waarmee geadverteerd wordt. Voldoet dus volledig en meer dan aan de verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G IJpelaar 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudig informatie op te zoeken, eenvoudig te bestellen via winkelwagen. niet nodig om eerst een account aan te maken

Service
via de mail extra informatie gevraagd, de dag daarna een duidelijk antwoord terug

Assortiment
voldoende groot, van betaalbaar tot duur

Aanbeveling
makkelijk, betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bjorn83 08-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling is zo gemaakt, en uiteraard de betaling gaat ook gemakkelijk

Service
Werd op de hoogte gehouden van levertijd en verzending

Assortiment
Heb eigenlijk heel gericht gezocht naar het artikel. Maar er is genoeg keus

Aanbeveling
Betrouwbaar gevoel, niet te duur, en vind het altijd een fijn idee dat er geen verzendkosten worden gerekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn T. 08-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De dame in de winkel heeft ons van heel goed advies voorzien. Ze gaf ons hele nuttige informatie over het product wat wij wilde kopen. Door haar hebben wij dan ook de juiste keuze gemaakt.Top!

Service
De service is snel en zeer vriendelijk waardoor je je welkom voelt in de winkel wat erg prettig is.

Assortiment
Genoeg moois om uit te kiezen voor wat tv's betreft. In alle soorten en maten waardoor je goed beeld hebt van wat er allemaal is.

Aanbeveling
Gewoon hier kopen! De prijs is leuk en de service is top!

Extra toelichting
In een paar woorden te omschrijven: Vriendelijk, professioneel, goede prijzen, servicegericht. TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SB-N 08-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen via de website werkt prima, zoals het ook hoort

Service
gewoon uitstekend, je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling dmv verschillende emails

Aanbeveling
zeker, ik had plasma-discouter al aangeraden voordat ik zelf een tv hier bestelde

Extra toelichting
tevreden met plasma discounter, tevreden met de aankoop. alles goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Lievens 08-06-2015 In de winkel gekocht
TV
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Je rijd er gemakkelijk naar toe. Het assortiment is enorm. Goede parkeergelegenheid. Ruim opgezette winkel.

Service
De verkoper stuurt je naar de koffieapparaten waar m'n product moet aankomen. Dat duurt dan zo'n 20 minuten zonder resultaat en dan gaat bij de verkoper een belletje rinkelen: waarom staan die mensen daar nog? Het blijkt dat de order niet is doorgekomen in het magazijn en daarna blijkt het product onvindbaar. Verkoper doet een ander voorstel waar dan weer 5 minuten op mag worden gewacht.
Het minpunt is gebrek aan betrokkenheid bij de klant. Verkoper had veel alerter moeten zijn.

Assortiment
Heel veel keus, maar je moet goed opletten dat sommige producten niet op voorraad zijn.

Aanbeveling
Ondanks de lange wachttijd en het feit dat ik terug moest om een defecte afstandsbediening te ruilen is het een prima zaak. Op de website doet Tom zelf de filmpjes. Als het personeel die uitstraling voor de helft zouden overnemen kan het niet meer stuk

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Create2Fit Naarden 08-06-2015

Geachte heer Lievens,

Vriendelijk bedankt voor het schrijven van de review en de opbouwende kritiek over onze service.
Wij zullen dit zeker gaan bespreken, zodat wij onze service hierin kunnen verbeteren.

Wij wensen u verder veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Team Create2fit.

Reageer

Vinc776 08-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op mn gemak vergeleken, uitgezocht, en besteld. Makkelijker kan niet!

Service
Half negen s'avonds besteld. De volgende dag om vier uur s'middags gebracht door twee uitermate vriendelijke en behulpzame gasten. Top!

Assortiment
Volgens mij kun je het zo gek niet bedenken of ze hebben het op tv gebied.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen!

Extra toelichting
Gewoon een goede internetshop. Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick Goossens 07-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Eenvoudig en daarmee doeltreffend bestelsysteem. Na bestelling werd ik per mail keurig op de hoogte gehouden over de status. Nadat ik zelf per mail gevraagd had of de leverdatum veranderd kon worden , werd dit naar tevredenheid gedaan. Erg blij met mijn aankoop en raad iedereen Plasma-discounter dan ook zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. van Diemen 07-06-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website van Plasma-discounter.nl is duidelijk en overzichtelijk. Ik was op zoek naar een nieuwe LED televisie met bepaalde specificaties en ik kon snel vinden welke modellen bij mij passen. Vooral het kunnen vergelijken was erg handig.
Uiteindelijk heb ik niet direct via de website besteld (in de winkel) maar in principe kon ik online ook prima terecht.

Service
Ik ben erg prettig en vakkundig geholpen in de winkel van Plasma-discounter.nl. Ik had een aantal aanvullende vragen zoals over een goede montage, en wilde graag de mogelijkheden met het toestel even gedemonstreerd krijgen. De verkoper nam echt de tijd en je merkte dat hij je graag te woord staat. Je kon duidelijk zien dat de verkoper dit toestel en zijn mogelijkheden, maar ook meerdere andere toestellen, goed kent. Ik zag ook dat het toestel prettig te bedienen is. Nu ik het toestel thuis heb, blijkt dat nog eens; ik kan er direct mee werken.

Assortiment
Het assortiment bij Plasma-discounter.nl is echt ruim, en vrijwel alle artikelen zijn direct op voorraad (vanuit de winkel en online) leverbaar.
Ik heb gezocht naar verschillende typen binnen de productgroep LED televisies, en vond het aanbod compleet in verhouding met wat ik eerder via verschillende sites online had gevonden.
Daarnaast waren ook allerlei bijbehoren beschikbaar, zoals montagebeugels en andere accessoires. Ik heb een behoorlijk aantal sites bezocht, en de prijs was bij Plasma-discounter.nl vergelijkbaar en meestal zelfs lager. Kortom; erg tevreden!

Aanbeveling
Ik zal Plasma-discounter.nl zeker aanbevelen. De website is overzichtelijk en in de winkel zijn de verkopers erg deskundig; ze hebben echt verstand van de producten en weten wat ze verkopen. Ik ben erg goed geholpen met mijn vragen en ben blij met het toestel dat ik heb aangeschaft.

Extra toelichting
Over het geheel ben ik erg tevreden over Plasma-discounter.nl. Echt een goede winkel en een goede website, de verkopers weten waar ze het over hebben. Ik heb goed kunnen vergelijken, heb goede demonstraties gekregen en heb mijn vragen kunnen stellen. Ik heb een heel goed product gekocht, wat echt past bij wat ik van een nieuw toestel verwacht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hugo122 07-06-2015

Algemene score

7,0

Gemak
Makkelijk te bestellen

Aanbeveling
In verkoopfilm wordt Netflix app aangeprezen terwijl deze helemaal niet werkt. Net flix was een van de redenen waarom we deze tv hebben gekocht.
Dit probleem blijkt nu al heel lang te bestaan en is een software probleem. Ik kom daar nu pas achter. Heel vervelend.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Create2Fit Naarden 08-06-2015

Geachte heer,

Zeer vervelend om te moeten vernemen dat u bij ons een scherm heeft gekocht niet niet voldoet aan de opties die worden aangeboden op onze website.

Graag zouden wij met u mee willen kijken voor een passende oplossing.
Wij ontvangen graag uw ordernummer en een korte omschrijving van het probleem op: review@create2fit.com.

Met vriendelijke groet,

Team Create2fit.

Reageer

Hans_Vught 07-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Om 20.15 uur besteld en de volgende ochtend om 8.30 uur al op het afhaalpiunt

Service
Je wordt goed dmv E-mail op de hoogte gehoduden van de status.

Assortiment
Gewoon top

Aanbeveling
Goed web shop

Extra toelichting
Gewoon perfect geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Veenendaal 07-06-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ff bellen en je weet wat er op voorraad is. Perfect geregeld

Service
Je komt aan word netjes geholpen en hebt binnen een paar minuten je product

Assortiment
Alle bekende merken op voorraad. Ik was op zoek naar LG home cinema set dus niet zo zeer naar andere dingen gekeken.

Aanbeveling
Goede voorraad, prettige service en hulp. Goed geregeld. Webshop is overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leinentuur 07-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke website, produkten goed vindbaar

Service
Super snel!

Assortiment
Niet heel groot, maar groot genoeg

Aanbeveling
Wij zijn heel tevreden!

Extra toelichting
Prima service en vooral erg snel je artikel thuis! Goede kwaliteit voor een hele fijne prijs! Wij zijn zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sjappo3 07-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudig te bestellen, alle benodigde info voorhanden

Service
Uitstekende klantenservice, CI kaart was niet meegeleverd, volgende dag alsnog gekregen.

Assortiment
Te veel om uit te kiezen ;-)waardoor je kunt verdwalen in de keuzes

Aanbeveling
Makkelijk, en op basis van eerdere ervaringen met PD

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

NdeJ 07-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bereiken en veel kennis in huis

Service
erg prettig en vakkundig geholpen.

Assortiment
ruim voldoende keus

Aanbeveling
prettige shop, vriendelijk personeel en vooral kennis van zaken

Extra toelichting
Hadden er al veel goede berichten over gehoord en nu heeft mijn zoon zelf een tv gekocht bij jullie. Ook hij is vriendelijk te woord gestaan en prettig geholpen. We komen zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M van Lunteren 07-06-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig zoeken en vergelijken

Assortiment
Ruime keuze en genoeg op voorraad in de winkel

Aanbeveling
Goede webshop met showroom in Naarden met hele scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Richard van Munster 07-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik had de verkeerde TV besteld. Deze werd zonder verdere kosten terug genomen. De volgende dag had ik de goede TV in huis . Super

Service
Er werd een aantekening gemaakt en ik mocht de foute zending gewoon weigeren

Assortiment
Keus te over van klein tot groot en alle merken

Aanbeveling
Absoluut met de aantekening dat de prijzen ook goed zijn

Extra toelichting
Alle merken, alle typen en grootte worden aangeboden incl.kwalitatief goede bijprodukten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brinckman 07-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk is ook de vergelijking tussen meerdere producten.

Service
Klantvriendelijk en behulpzaam personeel met kennis van zaken.

Assortiment
Voldoende uitgebreid assortiment. Fijn is ook de grote sortering peripherals.

Aanbeveling
De bestelling en levering gaat eenvoudig en snel. En dat is wat je wilt als je iets koopt. Dus zou ik de winkel en de website van harte aanbevelen aan al mijn kennissen.

Extra toelichting
Wij hebben al meerdere TV s gekocht bij Plasdiscounter en ook andere producten in de andere winkels van Create To fit (O.a. Een BBQ en een wasmachine) altijd naar volle tevredenheid. Het invullen van een enquete als deze vinden wij belangrijk om de laatste negatieve puntjes ( als die er al zouden zijn) verbeterd te krijgen bij een volgende aankoop. Wij wisten overigens niet dat er meerdere filialen zijn (zie de laatste vraag). Voor ons niet zo belangrijk omdat we in Naarden. Wellicht toch iets om aandacht aan te besteden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Priscilla buitendorp 07-06-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ruime keuze goed personeel met outlet event snelle afhandeling

Service
Goede uitleg over het product
Had een dvd speler gekocht tijdens de outlet zag toch een ander kon zonder problemen omruilen

Assortiment
Goed assortiment voor de ruimte van de winkel varieatie

Extra toelichting
Prima winkel goed personeel Fantastisch outlet event Blij met mijn aankopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Coen van der Lee 07-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
gewoon thuisblijven

Assortiment
zeer veel keuze, en makkelijk zoeken

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over de site en afhandeling. s'avonds besteld en 10 uur later in huis.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

B. De jong123 06-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
TV gekocht van via de webshop. Duidelijke en makkelijke website. Besteld en volgende dag in huis. Ben erg tevreden met de aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

joey12345 06-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk

Service
snel geregeld

Assortiment
ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike89 06-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is duidelijk omschreven

Service
Snel geleverd

Assortiment
Veel keus in het assortiment. En het makkelijk zoeken

Aanbeveling
Veel keus voor een scherpe prijs en een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

rmmgroeneveld 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
thuis bestellen je hoeft de deur niet uit heerlijk...

Service
je wordt vriendelijk geholpen aan de telefoon verder nog geen gebruik gemaakt van de service.

Assortiment
ruime keuze
van artikelen

Aanbeveling
goede service vriendelijk aan de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LvD 06-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online en een goed bereikbare winkel

Service
Spullen werden naar de auto gebracht

Assortiment
Groot aanbod

Aanbeveling
Ook scherpe prijs

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KoenGrz 06-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is erg duidelijk, je kunt producten makkelijk vinden. en uitleg en werking van de 4k smart tv is duidelijk d.m.v. video, dus simpelweg eigen gegevens invullen, bestellen, betalen, en een dag later geleverd. een 10

Service
winkel is goed bereikbaar, service is super, telefoon team is erg vriendelijk geven normaal duidelijk antwoord.

Assortiment
Assortiment is goed, tv toebehoren als kabels muursteunen, soundbars keuze genoeg, al moet ik zeggen dat ik niet in alles 100% in verdiept heb.en prijs is goed tov concurrentie.

Aanbeveling
Heb al aantal mensen getipt, webstite is overzichtelijk, er staat een top 10 bij, een sale opruimkelder en de uitleg is over duidelijk

Extra toelichting
In het kort, website is duidelijk, helpdesk(telefonisch) Is goed, keuze is ruim, levering snel, goede prijs stelling tov concurentie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francois du Chateau 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
alles perfect geregeld

Assortiment
ontzettend veel artikelen om uit te kiezen

Extra toelichting
Ruim assortiment en alles geleverd op de dag dat was afgesproken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.H. Aalbers 06-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel besteld en snel in huis!!

Service
Alles prima!

Assortiment
Ruime keuze aan televisies.

Extra toelichting
Voor de tweede maal een TV gekocht bij Plasma-discounter.nl en wederom prima. Ditmaalde eerste tv voor mijn dochter en ze is er zeer blij. Leuke TV voor een super leuke prijs.Thanks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

malein 06-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heerlijk van uit je luie stoel een tv besteld nadat ik de referenties had gezlezen op kieskeurig.

Service
er ging iets mis met het leveren zondags voor 21:00 uur besteld helaas door een klein foutje niet de volgende dag in huis maar een dag erna telofonisch contact gehad prima geholpen.

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
prima winkel

Extra toelichting
een mooie duidelijke webshop en nadat we tv besteld hadden keurig geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Witjes92 06-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het product was zeer makkelijk te reserveren met een belletje.

Service
Ik had mijn tv gereserveerd! Bij aankomst in de winkel werd ik vrij snel en goed geholpen.

Assortiment
Zeer ruim assortiment! Veel keus. En de prijzen zijn lager dan bij andere aanbieders.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel zeer zeker aan anderen aan! Goede Prijzen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dieker24 06-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel makkelijk

Service
Top geadviseerd

Assortiment
Alles voorraad wat ij wou hebben

Aanbeveling
Aanradertje!!

Extra toelichting
Absoluut niks mis met deze winkel! Aanradertje!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FamSpilt 05-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Een televisie zoeken is altijd lastig. De website is erg overzichtelijk waardoor ik mijn keuze makkelijk kon maken waar het gaat om functionaliteit. De site heeft mij hierbij snel geholpen. Ik heb m'n keuze kunnen maken, maar heb er wel voor gekozen om de tv im de sinkel te kopen. Ik wil toch voor zo'n aankoop wel zien wat ik koop.

Service
De mensen in de zaak zijn niet opdringerig en erg vriendelijk. Men heeft mij goed te woord gestaan en nog enkele vragen goed kunnen beantwoorden. Prima geholpen!

Assortiment
Er zijn maar een beperkt aantal merken aanwezig, echter wel overzichtelijk uitgestald. Het kan je beperken in je keuze, aan de andere kant...als je ongeveer weet eat je zoekt, dan ben je snel geslaagd.

Aanbeveling
In combinatie met de website om zelf eerst een vooronderzoek te doen, om het vervolgens in de winkel te kopen maakt het winkelen eenvoudig en snel. Keurige service en prima prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Albert de Ree 05-06-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestel wat je hebben wil en hét staat binnen enkele minuten voor je klaar

Service
Professioneel personeel

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Leuk personeel kundig en behulpzaam

Extra toelichting
Ben zeer tevreden en kom voor andere dingen zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn van K 05-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goed advies 05-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website waarmee je heel makkelijk kunt selecteren. Wat jij belangrijk vindt wordt meteen gefilterd.

Service
Briljant geholpen met goed en eerlijk advies. Er zijn genoeg merken, maar het advies blijft objectief (en los van de prijs voor een toestel

Assortiment
Zeer goed en uitgebreid assortiment. Op de dag dat wij kwamen was het behoorlijk druk. sommige artikelen waren niet meer in de showroom

Aanbeveling
Veel merken, goed advies tegen een goede prijs.

Extra toelichting
Als je nog eens een echt advies nodig hebt, moet je naar Coronel. Werknemers met kennis en onafhankelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kevinvanbaayen 05-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede, rustige sfeer op het gemak alles kunnen bekijken

Service
Goed voorgelicht over mijn aankoop en netjes geholpen

Assortiment
Veel keuze in verschillende merken

Aanbeveling
Alles bij elkaar zal ik de winkel zeker aanbevelen.
Zulke klantvriendelijke medewerkers kom je zelden meer tegen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Stolwijk 05-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen en te betalen en vooral snel te ontvangen

Service
Snel ontvangen vrijdag besteld, zaterdag ontvangen. Bijgevoegd waren instructies om het item terug te sturen als het niet zou bevallen. Dit was beslist niet nodig de sek 1000 is inmiddels geïnstalleerd en werkt prima

Extra toelichting
Heb inmiddels een aantal e-mails ontvangen van Tom Coronel met beslist interessante aanbiedingen van zeer diverse artikelen. Interessant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Pam 05-06-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden en te parkeren

Service
verstand van zaken,en geven service met een glimlach

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
zie de argumenten boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t.meinster 05-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke informatie

Service
Vriendelijk en klantgericht

Assortiment
Grote collectie en voor ons de aankoop op voorraad

Aanbeveling
De winkel is makkelijk te vinden, er is voldoende parkeerruimte en tevens genoeg, behulpzaam personeel

Extra toelichting
Wij kunnen niet anders zeggen dan;: prima. De winkel is makkelijk te vinden, er is parkeerplaats genoeg. Het personeel is behulpzaam en vakbekwaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Vries H.J. 05-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet bekenen en toen naar Naarden gereden

Service
De dame die bij de Sony afdeling stond kon me alle goed en duidelijk uitleggen

Assortiment
Wat ik zocht was er ook
verder een zeer uitgebreide winkel

Aanbeveling
Zeker zou ik hem aanbevelen (zie hieronder)

Extra toelichting
Zeker zou ik hem aanbevelen gezien de service TV werd in de auto gezet en personeel wist genoeg te vertellen. Prijs voor onze Sony tv maakt niet veel uit met andere winkels maar service is ook belangrijk. Ik zou zeker terug komen voor een andere aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Wagemaker 05-06-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Plasma Discounter heeft een overzichtelijke site waar alle benodigde info te vinden is om tot een goede keus te komen.
De bestel procedure is lekker kort en bondig en overzichtelijk.

Service
De service van Plasma Discounter is prima. Zowel in de winkel als aan de telefoon is men behulpzaam en oplossingsgericht. In de winkel waren er bijna geen wachttijden en vriendelijk personeel. Ook het meelopen naar de auto met de aankoop is zeer plezierig.

Assortiment
Altijd het meest nieuwe assortiment online, soms loopt de shop wat achter, maar wel alles te krijgen. Wat er aan showmodellen is, wordt ook altijd met een kundig persoon toegelicht. Ook handig de online specificatie filmpjes op youtube.

Aanbeveling
gemak, service en assortiment zijn goed op orde, dus zeker een aanbeveling waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mw. F 05-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Op een vrije zondag er rustig heen kunnen ipv. al moe zijnde na een werkdag of koop-avond...

Service
Weinig toeschietelijk om beetje korting of accessoire kado te doen. Sony dame wist weinig qua andere merken ter vergelijking...

Assortiment
Weinig keus TV in showroom goedkoper segment

Aanbeveling
Zelfs op zondag open...

Extra toelichting
Helaas was Discounter niet bereid om prijs van week geleden te hanteren zijnde 699 euro. Zelfs 10 euro minder of een Skype cameraatje kado kon er niet af...

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

ronald Ouw 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website/webshop met voldoende product informatie.

Service
Ik heb de tv op vrijdag iets voor 21.00 uur besteld. Ondanks dat aangegeven wordt dat ze de volgende dag leveren, konden ze dat niet waar maken. Nadat ik telefonisch contact opgenomen is er een excuus en een €50,- korting geboden. De tv zou op DINSDAG pas geleverd kunnen worden.
Maandag netjes een bericht van postNL@home ontvangen met de geplande levertijd. Eerder van mijn werk vertrokken om de tv te ontvangen, bleek dat er door het uitvallen van een tablet bij de bezorger een verkeerde tijd is doorgegeven.
Uiteindelijk pas woensdag het pakket ontvangen.

Aanbeveling
Goede Prijs.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

M. T. W. 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Naar de winkel gegaan voor de outletdagen.

Dan toch even zoeken naar een parkeerplaats.

Service
Prima product kennis.

Assortiment
Het kan altijd ruimer. Maar prima keuze.

Extra toelichting
Online en offline loopt in mijn geval gelijk, zodat het makkelijk is om de aanschaf te doen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

rpdal 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik wilde de tv direct hebben en kon zien dat hij in voorraad was.

Service
Ging vlot

Assortiment
Heb gericht gekocht, niet vergeleken ter plekke

Aanbeveling
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

richard 007 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel binnen ,en snel weer buiten

Service
prima ook al komt de bon later via e mail

Assortiment
alle toppers zijn er te vinden en de prijs is lager dan elders

Aanbeveling
is makkelijk te overtuigen aangezien op de site kan laten zien wat het kost en wat het kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max Vierden 04-06-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijk site

Service
Behulpzaamheid medewerker zeer goed

Assortiment
Veel keus en uit voorraad leverbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hgiesen1 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima website, je kan gemakkelijk vinden wat je zoekt. Betaalwijze correct.

Service
De webwinkel is goed bereikbaar. Aflevering van artikel ging helaas verkeerd. Maar daarna op correcte wijze gecorrigeerd.

Assortiment
Goed assortiment. Je kan goed vinden waar je naar op zoek bent. Prijs zeer zeker concurrerend.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen. Ook personen die bang zijn om iets via internet te bestellen kan ik deze zaak aanbevelen.

Extra toelichting
Goed assortiment. Prijs concurrerend. Ook als er iets fout gaat wordt je netjes behandeld en de fout wordt hersteld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews