Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Zooka77 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Lekker vanaf de bank een prima product bestellen is top.
Website werkt duidelijk en goed, pas de probleme !

Service
Communicatie is duidelijk en helder. Snelle levering.

Assortiment
Ik heb via een zoekopdracht de site benaderd vanwege dat mijn product hier het goedkoopst was. Heb verder niet meer geshopt.

Aanbeveling
Prima site. Goede prijzen.

Extra toelichting
Heldere site met een groot assortiment voor heel billijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

KJHaitsma 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke site

Service
Levertijd voldoet aan verwachting

Assortiment
Perfect assortiment, geen artikelen die de boel onoverzichtelijk maken

Aanbeveling
De plasma discounter beveel ik altijd aan aan vrienden en familie.

Extra toelichting
Prima site, goede service. Onlangs de Sony W705b besteld, zeer mooie tv met scherp beeld. Vorige jaar de Sony 55w955b besteld, ook echt een aanrader. Een paar jaar terug een witte 42 inch tv van Sony besteld en een muurbeugel van vogel. Alles bij de plasma-disounter vandaan. Top service, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth Boswijk 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
We zochen een goede, maar niet al te dure televisie voor onze zoon. Plasma discounter werd ons aanbevolen. Het was even zoeken hoe de goede selectie kon worden ingegeven, maar daarna kregen we alle informatie die we wilden.

Service
Wij bestelden online, betaalden per ideal en de volgende dag werd er keurig geleverd!

Assortiment
Ruime keuze, van goedkoop naar duur.

Aanbeveling
Ons werd gezegd dat je hier een goede prijs betaalt voor je led televisie, en wij hebben diezelfde ervaring.

Extra toelichting
Onze zoon is heel blij met zijn tv. Samsung smart tv voor € 395, dat is een heel goede deal. We hopen at hij er lang plezier van mag hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene kant 1970 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en duidelijke uitleg over alles !!

Service
top..

Assortiment
heel uitgebreid !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Wiggemansen 15-06-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Door de website een duidelijk beeld van het aanbod en actuele voorraad.

Service
Vriendelijk, meedenkend.

Assortiment
Van het topsegment tot het wat goedkopere soort tv´s, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Zie bovenstaande antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anna1818 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemak= thuis uitzoeken wat je nodig hebt.Vervolgens bestellen, volgende dag geleverd!!

Service
Service+ leveren wat je belooft.
De post stuurde steeds sms wanneer de bezorging zou plaats vinden! Hel efficiënt en plezierig

Assortiment
Je weet nooit of er egens anders nog meer is, maar voor ons was dit genoeg, met mooie aanbiedingen!!

Aanbeveling
Zie boven- dit gun je iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellen 34 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Parkeren voor de deur.

Service
Zeer vlotte bediening.

Aanbeveling
Mijn tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pete15 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk om de website te browsen naar merk, prijs en specificaties.
Wel onduidelijk of ik het nu wel of niet kon laten toezenden en tegen welke kosten.

Service
Snelle levertijd; de volgende dag al.Goede track & trace.

Assortiment
Enorm assortiment zowel qu producten als prijzen.

Aanbeveling
Dit is de tweede keer dat ik wat bestel en weer prima afgehandeld. Retourmogelijkheid vind ik heel prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

pinballwizzard 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site. Makkelijk bestellen en betalen. Geen account nodig.

Service
Geattendeerd op te hoge/onjuiste adviesprijs. Werd netjes teruggebeld prijs was aangepast. Maar ook de nettoprijs. Dus nog goedkoper terwijl ze al de goedkoopste waren. Door foutje ging aflevering mis. Koerier ingezet en alsnog snel geleverd. En ook nog 40euro retour voor ongemak. Superservice vind ik.

Assortiment
Wat ik zocht hadden ze. Voor mij prima assortiment dus.

Aanbeveling
Prima bereikbaar bij vragen. Duidelijk en overzichtelijk. Klant wordt netjes behandeld.

Extra toelichting
Betrouwbaar en doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MisterMarco 14-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Binnen enkele minuten had ik mijn tv besteld via de website.

Service
Mijn bestelling werd bij mij voor de deur afgeleverd :)

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen en Tom Coronel demonstreert het via youtube :)

Aanbeveling
Goed assortiment

Extra toelichting
Het belangrijkste: de beste prijzen :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Romi1965 14-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling was makkelijk en overzichtelijk.

Service
Heel veel elektronica. Veel televisies met veel lagere prijs dan ergens anders.

Assortiment
Heel veel elektronica. Veel televisies met veel lagere prijs dan ergens anders.

Aanbeveling
Gebaseerd op mijn ervaring.

Extra toelichting
Gemak = 10 Service = 10 Assortiment = 10 Niemand is perfect. Zou je zeggen. In hun geval maak ik een uitzondering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. van Gestel 14-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke stappen

Service
goede informatie

Assortiment
veel

Aanbeveling
goede prijzen

Extra toelichting
Pole position in prijs en prestatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avariusnl 14-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk bestellen en terug sturen.

Service
Kreeg direct geld terug

Assortiment
Zeer breed

Aanbeveling
Is mijn tweede aankoop. En weer top geregeld.

Extra toelichting
Im ben content met deze shop. Goed assortiment en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas_S12 13-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
eenvoudig te bestellen en in tegenstelling tot ander webshops is de voorraad status wel actueel.

Service
goede emails over de levering

Aanbeveling
prima webshop en actuele voorraad status

Extra toelichting
was erg tevreden over het actueel zijn van de voorraad status, bij 3 andere webshops gaven ze aan dat het op voorraad zou zijn en probeerden vervolgens een nieuw model te verkopen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

avariusnl 13-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk bestellen en terug sturen.

Service
Kreeg direct geld terug

Assortiment
Zeer breed

Aanbeveling
Is mijn tweede aankoop. En weer top geregeld.

Extra toelichting
Im ben content met deze shop. Goed assortiment en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees uit zeeland 13-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Je hoeft de deur niet uit

Aanbeveling
Prima winkel met duidelijk mail contact

Extra toelichting
Geen problemen gehad en dus ook geen service nodig gehad, dus kan er niet over oordelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Tip 13-06-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles overzichtelijk

Service
goed geadviseerd

Assortiment
veel keuzemogelijkheden

Aanbeveling
zeker

Extra toelichting
direct geholpen. Goed advies. Ook vanuit het magazijn een toelichting op mijn aankoop. Ideaal om te parkeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lether 12-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website uitstekend. Maar ook in de showroom prima advies, service en hulp.

Service
Uitstekend geholpen in de showroom

Aanbeveling
Prima prijzen, prima shop, prima mensen. Waarom zou je ergens anders heengaan?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterderksen1958 12-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In de winkel wordt je uitgelegd naar de verschillende modellen en systemen waar je geintereseerd in bent.
Makelijk een keuze te maken voor ieder budget wat te koop.

Service
Uitgebreid vertellen over de mogelijkheden.
Na een klacht een nieuwe kabel van hirschman, is de prima opgelost.

Assortiment
zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen, prima service, klacht afhandeling in orde.
Dit was maand juni 2015 en drie jaar geleden service staat bij hun hoog?

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe curved plasma TV en het sonos systeem. Goede service,klacht afwikkeling,en een goede prijs kaliteitsverhouding. Peter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco-1988 12-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Voorafgaand aan het bezoek naar de winkel heb ik al veel informatie kunnen krijgen van de webwinkel. Het overzicht van de beschikbare producten is helder en de filmpjes met uitgebreide uitleg zijn echt van toegevoegde waarde!

Service
In de winkel werden wij vriendelijk ontvangen en vooral goed geholpen bij de keuze tussen de verschillende modellen. De verkoper kon ons duidelijk de verschillen uitleggen waarop wij een keuze konden maken. Op alle vragen was wel een antwoord! Na aankoop werd onze nieuwe tv ook nog naar de auto gebracht en werd er geholpen met inladen, top service!

Assortiment
Het assortiment is zeer ruim en up to date! In de winkel staan bijna alle modellen, en vergelijkbare modellen.

Aanbeveling
Prettige winkel; klantvriendelijk, kundig en snelle service met uitgebreide showroom!

Extra toelichting
Wij zochten al een tijdje naar een nieuwe tv, maar in vele andere winkels konden ze ons niet de verschillen uitleggen. Bij deze winkel zijn wij goed geholpen en hebben wij een keuze kunnen maken. Daarnaast zijn de prijzen zeer laag t.o.v. andere winkels en wordt je klantvriendelijk ontvangen in de winkel als je er op de webshop niet uit komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tmen4ever 11-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dicht bij huis

Service
Wisten veel over verschillende producten te vertellen

Assortiment
Meer dan genoeg op voorraad

Aanbeveling
Prijs kwaliteit is top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry van der Grinten 11-06-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Goede ontvangst, inventarisatie van het gewenste product en de daar aan te stellen eisen. Even was er verwarring omdat de computer niet alle mogelijkheden aangaf.
Koffie gekregen en daarna werd het product aan mij overhandigd. Men wilde desgewenst meelopen om het product in de auto te leggen. TOP.

Assortiment
ruime keus, maar ik had volgens mij het meeste al als huiswerk op uw web-site
uitgezocht.

Aanbeveling
Blijkt dat niet uit mijn voorgaande antwoorden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs18 11-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Had mijn tv van te voren gereserveerd, de verkoper vroeg nog of ik nog vragen had over de tv en daarna kon ik afrekenen en stond ik na 5 minuten weer buiten

Service
Vriendelijk vroeg nog ik verdere informatie nodig had en maakte duidelijk wat er bij de tv zat en of ik nog iets nodig had

Assortiment
Goed assortiment goed te vergelijken via de site

Aanbeveling
Goed geholpen goede prijs Goede service

Extra toelichting
Mijn bezoek was vrij kort aan uw winkel, maar goede service en goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E. de Kuiper 11-06-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, geeft goed de gelegenheid tot selectie van behoeftes.

Service
Prima, tv werd naar de auto gebracht en men hielp deze zelfs inladen.

Ik ben wel van mening dat de factuur per email ook als service bij de verkoop balje aangeboden mort worden. Niet iedereen heeft een printer thuis.

Assortiment
Uitgebreid, veel keuze. Beetje rommelig door de verschillende ruimtes waar de verscheidene merken aangeboden worden, dit is persoonlijk.

Aanbeveling
Jongeman ,Thomas, wist veel, gaf oprechte uitleg.

Extra toelichting
top concern, breed aanbod en lekkere koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SK33 11-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
De winkel is goed bereikbaar.
Personeel weet vragen direct te beantwoorden en de aankoop is keurig in de auto geplaatst

Assortiment
Er is bijna te veel om een keuze te maken.
Je moet vant tvoren precies weten wat je wil en dan de apparatuur bekijken.

Aanbeveling
Prima overzichtelijke winkel met ruime keus.

Extra toelichting
De winkel is goed bereikbaar, ook voor parkeren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

JAM Verhoeven 11-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkels zijn goed bereikbaar, direct langs de A1, en gratis parkeren. Dus zowel afhalen als thuis laten bezorgen is een optie.
De site geeft ook uitgebreide informatie, dus je kunt thuis al goed vergelijken, maar het personeel is ook voldoende deskundig. Ook de voorraad info op de site klopt, dus je rijdt niet voor niets naar Naarden.

Service
Prima, je wordt vlot geholpen. Heb al diverse producten hier gekocht en ook als er nog vragen zijn wordt je goed geholpen. De omruilgarantie bij niet tevreden geeft extra zekerheid.

Assortiment
Zeer uitgebreid en bijna alle gangbare modellen op voorraad. Ook de "opruimkelder" heeft vaak hele interessante aanbiedingen voor echt leuke prijzen.

Aanbeveling
Moderne (web)winkel met uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen en goede service.

Extra toelichting
Plasma Discounter en haar "zuster" winkels zijn voor mij eerste keus als het gaat om aanschaf van bruin- en witgoed. Informatieve websites, concurrerende prijzen, ruim assortiment, prima service en goed bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nepis 11-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website met voldoende informatie

Service
Juiste en snelle informatie over levering

Assortiment
Ruim voldoende keus en makkelijk te zoeken

Aanbeveling
Prima webshop .

Extra toelichting
Mooie en duidelijke webshop met een goed asortiment , snelle en accurate levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. G en P 11-06-2015 In de winkel gekocht
Create2fit.com Bronsstraat 10 1411AV Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site en winkel. Wel zijn de DVD / blue ray spelers lastig tot niet te vinden in de showroom

Service
Goed geholpen door het personeel

Assortiment
Ruime keus, helaas niet alles in de showroom (zie ook punt 1)

Aanbeveling
Ruime keus, goede service en prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap Mooi 11-06-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
Ben snel, correct en vriendelijk in de winkel geholpen

Assortiment
Zowel op internet als in de winkel indrukwekkend assortiment

Aanbeveling
Ideale plek om even langs te rijden en veel en goede keus

Extra toelichting
Alom zeer tevreden en goed geholpen

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Bagger Uijl 10-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je hebt toch hulp nodig om je vragen aan te stellen en informatie in te winnen en die zijn soms niet altijd even snel beschikbaar als het drukker is.

Service
Goede productinformatie wordt gegeven, er wordt altijd iemand gezocht die gespecialiseerd is in een bepaald product.

Assortiment
Zeer ruime keuze binnen dezelfde productlijnen, veel op voorraad.

Aanbeveling
Juist onze keuze bleek niet op voorraad, de bestelling liep niet vlekkeloos, de bezorging kwam niet op tijd, uiteindelijk in overleg zelf afgehaald, stond het niet klaar, iedereen zoeken, wachten, andere klanten gingen voor. Iets minder prettige ervaring.

Extra toelichting
Ik vind de website goed, productaanbod is goed, wel jammer van onze laatste bevindingen waarin het proces niet optimaal verliep. Als het op voorraad was geweest, was er niets aan de hand geweest. Nu moesten we zelf veel bellen en afstemmen om het geleverd te krijgen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurr1806 10-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de site kijken van plasma discounter. Het gewenste product bekijken en vervolgens bestellen. Voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis! Beter kan niet !

Service
Dit is de eerste keer dat ik iets bij plasma discounter heb besteld!! De eerste indruk is gewoon goed!! Genoeg producten voor een goede prijs!!

Aanbeveling
Ik zou andere zeker adviseren om ook even te kijken op de website van plasma discounter!

Extra toelichting
Plasma discounter is een goede webwinkel met veel producten voor mooie prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernst Berg 10-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk en overzichtelijk

Service
We werden prettig en goed voorgelicht

Assortiment
Voor ons voldoende

Aanbeveling
Omdat het via internet en fysiek te bekijken is

Extra toelichting
We zijn prettig en goed geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hofma123 10-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
mooie duidelijke info op de site
ook de uitleg via de video's zijn helder.

Service
vriendelijk en attent

Extra toelichting
heel snel kunnen genieten van onze nieuwe soundbar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

NaamT123L 10-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed product in showroom gekocht

Service
Goede en juiste info gekregen

Assortiment
Veel en verschillende producten

Aanbeveling
Motivatie en kennis aanwezig bij medewerkers

Extra toelichting
Uitstekende winkel en showroom met mooie uitstalling apparatuur. Medewerker heeft goede kennis producten en denkt mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pietr1962 10-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snelle afhandeling van de bestelling, voor t overige nog geen ervaring aangezien ik de tv nog maar een paar dagen heb.

Assortiment
Voor t soort tv dat ik zocht een redelijke keuze, meer dan andere winkels.

Aanbeveling
Alles keurig netjes en snel afgehandeld en een gunstige prijs.

Extra toelichting
S'avonds om 20.30 uur online besteld en de volgende dag keurig op de afgesproken tijd gelevert. Het gekochte product , een tv/dvd combi (Salora 24LED5205CD) voldoet prima aan de verwachtingen, wat wil je nog meer dan? Gemak dient de mens en de prijs is ook nog eens gunstig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

EricTimmerman1970 09-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Door de webshop kon ik al een beetje van tevoren kijken wat ik wilde en in de winkel ben ik daar prima mee verder geholpen

Service
Bij het kopen van mijn tv werd er gezegd dat ik de tv de volgende dag de tv binnen zou hebben. ik kreeg de dag erna een smsje dat er iets niet goed gegaan was met het invoeren en ophalen van mijn toestel maar toen werd er verteld door de verkoper die mij de tv verkocht had geen probleem ik breng de tv persoonlijk en een uur later had ik de tv en dat op de vrije dag van de verkoper op en top

Assortiment
genoeg keuze en zeker als een tv die je wilt hebben er niet meer is. zodat je makkelijk over kan stappen op een ander merk

Aanbeveling
tja ik zou zeggen zie Gemak, service en assoriment

Extra toelichting
Ik was al een vaste kant van jullie winkel en altijd tevreden nu is nog steeds bewezen waarom naar al die tijd dat ik toch weer terug kom naar Plasma discounter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1Casper 09-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede duidelijke site

Service
snelle reactie per mail bij vragen.
vrije keuze bij afleverdag
en op afgesproken tijden.

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
al diverse malen aanbevolen.

Extra toelichting
wij hadden al een goede ervaring met plasma-discounter. Deze was ook uitstekend verlopen.En zeker een aanbeveling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FM89 09-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel en makkelijk bestellen

Service
Vragen over mail snel beantwoord

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick55546 09-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Binnenlopen, kiezen,betalen en met aankoop naar huis. Alles binnen een half uur!

Service
Nette jongen gaf goed advies. Goede service!

Assortiment
Alles in meerdere modellen en voldoende op voorraad.

Aanbeveling
Aardige medewerkers, goede service en mooie spullen!

Extra toelichting
Fijne ervaring om hier te winkelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 1974 09-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb een tv gereserveerd en was top geregeld

Service
De tv die ik besteld had stond netjes klaar en de tv werd netjes in mijn auto gezet

Assortiment
Voor ieder wat wils van smart tv's tot curved toestellen in alle soorten en mate

Aanbeveling
Prijs kwaliteit is uitstekend

Extra toelichting
Overall een ruime assortiment met hele goed prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charles111 09-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Zending eerst zoek, 2e poging wel gelukt. Echter bij navraag of de zending nu wel komt moet je er zelf achteraan bellen tegen € 0,80/min. Het zou klantvriendelijk zijn geweest als er door plasmadiscounter contact zou worden gezocht.

Assortiment
Uitgebreid assortiment tegen goede prijzen.

Aanbeveling
Snel, betrouwbaar en goede afhandeling.

Extra toelichting
De 2e bestelling die ik gedaan heb bij plasmadiscounter, wederom tevreden. Puntje ter verbetering is de afhandeling vd service nadat mijn pakket was verdwenen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

marije kamerling 09-06-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Goed advies gehad

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Eerder ook wel aanbevolen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter230 09-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Naar de site, criteria ingeven en bestellen.

Service
Vraag gesteld via de mail. Snel en goed antwoord gekregen.

Assortiment
Gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Ik ben 100% tevreden.

Extra toelichting
Snelle site, makkelijk bestellen, snelle levering conform informatie op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjotenbosch 09-06-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
goed en snel geholpen

Assortiment
je kan veel merken vergelijken

Aanbeveling
keurig geholpen

Extra toelichting
ik ben keurig geholpen er ontbrak een adapter na bellen keurig na gestuurd

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Een positieve ervaring 09-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het aanbod is overzichtelijk en twee of meer producten vergelijken is erg prettig.

Service
Vragen worden goed beantwoord aan de telefoon.
Wel vreemd: Meer dan een dag van te voren bestellen betekend niet op de gewenste dag af laten leveren. Vandaag besteld morgen in huis betekend helaas niet op maandag bestellen en vrijdag af laten leveren. Het moet echt 1 dag van te voren en dat is soms lastig plannen.

Assortiment
Ruim. Wel zie ik ruimte om uit te breiden in het (android)mediaspeler gedeelte ;) Ik denk aan een TV box zoals de Minix of PIPO apparaten.

Aanbeveling
Volgende dag in huis is echt geweldig. Volgende stap: Vandaag besteld is vandaag in huis?

Extra toelichting
Een zoek-optie idee: Ik heb mijn TV gekocht grotendeels bepaalt door de fysieke afmeting aangezien ik deze wilde inbouwen. Een zoek-optie op breedte zou geweldig zijn. Ik heb vroeger bij een TV installatie bedrijf gewerkt en meer dan eens was de breedte van de TV bepalend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

René Muytjens 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
het bestellen ging erg eenvoudig

Service
Snelle levering zonder enig probleem, ik heb dus niet echt van jullie service kunnen genieten omdat alles zo eenvoudig is gegaan

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
omdat het allemaal zeer gladjes en eenvoudig verlopen is

Extra toelichting
Top bedrijf, goed assortiment en vooral hele scherpe prijzen, daarbij eenvoudig om er te bestellen..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

DarkStorm 09-06-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel was makkelijk te vinden. Zelfs vlak voor sluitingstijd neemt het personeel de tijd voor je. Kreeg de gewenste televisie zo mee.

Service
Personeel is beleefd en beantwoord vragen met een duidelijk en begrijpelijk antwoord, zelfs vlak voor sluitingstijd.

Assortiment
In de winkel en op de website is er voor ieder wat wils en tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Ik werd goed en snel geholpen. Eventuele vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Als ze het niet weten (wat niet erg vaak voorkomt, maar bij mij toevallig wel) zoeken ze de gewenste informatie op.

Extra toelichting
Ik kan hier wel alles gaan herhalen wat ik hierboven heb geantwoord, maar dat ga ik niet doen. Het enige wat ik nog toe wil voegen is dat ik bij mijn bezoek overweldigd werd door het ruime assortiment en het beleefde personeel. Mocht ik (of iemand die ik ken) in de toekomst op zoek zijn naar een goede en goedkope televisie, dan zal ik zeker het advies geven om naar plasma-discounter te gaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eric hulshof 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
zeer eenvoudig te bedienen

Assortiment
genoeg denk ik wel

Aanbeveling
scherpe prijzen

Extra toelichting
je moet wel hd kwaliteit zenders hebben maar digitenne ziet er niet uit dat valt tegen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

willemien vaes 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hoeft de deur niet uit en bestellen gaat gemakkelijk

Service
meteen geleverd dag na bestelling

Assortiment
genoeg keuze....heb de vorige tv ook bij u gekocht

Extra toelichting
makkelijk omdat je de deur niet uit hoeft betrouwbaar omdat ik al ervarin g heb met dit bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels ter steege 08-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen gng makkelijk en mijn aankoop was snel en netjes bezorgd de volgende dag

Aanbeveling
Ja heb ik ook al gedaan

Extra toelichting
Ik zou zeker weer bestellen op deze site. Snel en goedkoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews