Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ron Fonke 07-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk en netjes

Service
Zeer goed ontvangen door de verkoper, en hij had duidelijk kennis van zaken. De vragen die ik had werden keurig beantwoord

Assortiment
Zeer ruime keus

Aanbeveling
Dat doe ik zeker

Extra toelichting
Fantastische winkel, zeker prijs kwaliteit verhouding, ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk-jan Stooker 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is super overzichtelijk

Service
Top dat het de volgende dag al in huis is!

Assortiment
Uitgebreid genoeg, er was precies wat ik wilde

Aanbeveling
Zie bovengenoemde

Extra toelichting
Alles is naar wens verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bramgus12 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is een goede website en alles werkt goed.

Service
Snel bezorgt en met DHL en die werken ook goed.

Assortiment
Heel veel producten in de winkel en je kan alles gemakkelijk vinden.

Aanbeveling
Goede alles.

Extra toelichting
Alles bij elkaar is een goede 8 en dat is best goed voor esnwebshop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m ferket 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede duidelijke site

Service
heel goed volgende dag al in huis

Assortiment
veel keus voor een mooie prijs

Aanbeveling
heel goed
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees van der Rest 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel gemakkelijk kiezen op de overzichtelijke website, uitgebreide productvideo die de keuze nog makkelijker maakt!
Betaling via iDeal natuurlijk zonder enig probleem. Eigenlijk perfect dus!

Service
Keurige levering, te volgen via Track&Trace, perfect op de aangegeven tijd. Geen contact nodig geweest met de winkel omdat alles klopte en duidelijk was.

Assortiment
Ik zou niets kunnen bedenken op het gebied van TV en accessoires wat je niet bij de Plasmadiscounter kunt vinden. Geweldig assortiment in ophangsystemen, kabels en televisies natuurlijk!

Aanbeveling
Een aanrader: duidelijke website, prima prijzen en een assortiment waar iedereen moet kunnen vinden wat hij zoekt.

Extra toelichting
Een uitstekende webwinkel die daarnaast - als je dat nodig vindt - een mooie showroom heeft met vakkundig personeel. Wat mij in het bijzonder opviel is de zeer uitgebreide productvideo die niet zozeer een verkooppraatje te zien geeft, maar ook een duidelijk beeld biedt over bijvoorbeeld de aansluitmogelijkheden van een TV.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosje1976 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Toevallig in de winkel voor een nieuw koffiezetapparaat en zag de het tevens uitgebreide assortiment aan tv en sonosapparatuur.

Service
Goed advies en geantendeerd op komende prijsverhoging. Daarom direct tot aanschaf over gegaan

Assortiment
Uitgebreid. Van alle soorten artikelen

Aanbeveling
Grote maten door service, prijs en groot assortiment. Keuze genoeg

Extra toelichting
Was reeds in bezit van sonos play 5 maar wilde de set uitbreiden. Nu play 1 erbij. Mijn moeder heeft voor tweede maal bij jullie koffiezetapparaat aangeschaft en daarnaast ook wasdrogers en machines komen bij juliie vandaan. Altijd goede service, advies en uiteraard scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Magendans 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super gemakkelijk

Service
Perfect geholpen

Assortiment
Alles gevonden

Aanbeveling
Waar anders

Extra toelichting
Helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M pomp 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal, en snel.

Service
Snel!!!!

Assortiment
Zeer. Uitgebeld

Aanbeveling
Altijd

Extra toelichting
Dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naomi1971 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snel in huis. Daarbij ook 7 dagen per week geopend en goed bereikbaar.

Service
Super service! Nadat bleek dat het bestelde item niet na behoren werkte. Stond er per direct een vervangend exemplaar voor ons klaar!

Assortiment
Het assortiment is groot maar ik vond eigenlijk gelijk wat ik zocht.

Aanbeveling
Ben ook in de winkel geweest. Buiten de goede service en uitgebreide website ook een hele mooie winkel met super personeel dus zal deze winkel zeker aanraden aan derden.

Extra toelichting
Al met al super tevreden en zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud1148 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik had snel de juiste tv met het juiste formaat te pakken

Service
Bestelling was de volgende dag al binnen chapaue!!!!

Assortiment
Veel keuze in verschillende formaten/merken/specificaties

Aanbeveling
Heb ik al gedaan

Extra toelichting
Het gehele traject van bestelling tot aflevering ging zonder problemen....ik ben een zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elle71 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en duidelijk bestelproces.

Service
Mijn verzoek voor een andere afleveringsdatum werd snel en keurig afgehandeld

Assortiment
Ruime keuze met duidelijke productomschrijvingen

Aanbeveling
Ben zelf door mijn vriend op deze website gewezen en zal jullie zeker aan anderen ook aanbevelen.

Extra toelichting
In 1 woord: TOP!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n.th.groot 06-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en correct

Service
is goed afgeleverd

Assortiment
ruime keuze

Extra toelichting
bestelling en bezorging was snel en is netjes gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jary Göbel 06-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Eenvoudig te bestellen

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden, snelle levering en ook na aflevering is er aandacht voor je.

Assortiment
Wij waren op zoek naar een betaalbare TV voor onze dochter. Hier hadden we eindelijk een ruimere keus.

Aanbeveling
De keuze was goed, service was prima en nu hopen we dat het product lang mee zal gaan.

Extra toelichting
Na vergelijk op andere websites sprong deze er toch wel echt uit. Qua prijs en overzicht van tevoren, na levering was het de aandacht die je nog kreeg of alles naar wens was en of er eventuele suggesties zijn voor verbetering van de dienstverlening. Top!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

kerso002 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Informatie over het produkt, levering, garantie, etc. was heel duidelijk. Vlot bestelproces.

Service
Na aankoop had ik een vraag, deze werd via de mail binnen 2 uur beantwoord.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, prima service.

Extra toelichting
Je krijgt het produkt in de staat zoals op de website is aangegeven. Prima service en klantvriendelijkheid. Duidelijke website, leuke aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van de Sanden 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen zonder problemen, makkelijker kan niet.
Het word gratis aan de deur bezorgd

Service
Snelle levering,

Assortiment
We zochten een tv met dvd speler en we hebben eigenlijk de eerste die we zagen genomen. Het was precies de beeld grote die we wilde dus waarom verder zoeken

Aanbeveling
We hebben al eerder bij jullie gekocht tot grote tevredenheid, het gemak , de service en de prijs zijn genoeg redenen om jullie aan te bevelen

Extra toelichting
Wij hebben nu voor de tweede keer bij jullie besteld en weer was de service goed. De prijs prima en wat is er makkelijker als thuis een product te bestellen wat dan een dag later bij je aan de deur gebracht word. Wij komen zeker bij jullie terug als we weer iets nodig hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kevs86 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg makkelijk online te bestellen, met de mogelijkheid om later te betalen. Ideaal voor als je een product direkt wilt maar nog niet alle centen hebt.

Service
Supersnelle service!

Assortiment
Ruim assortiment van goedkoop tot heel duur

Aanbeveling
Aanrader!

Extra toelichting
Kort maar krachtig: makkelijk beateld en snel in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henri193 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website helder en gebruikersvriendelijk
Simpel om product te bestellen

Assortiment
Meer dan voldoende keus

Aanbeveling
Prima prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Waarlé 05-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Na eerst zelf het één en ander te hebben bekeken werden we vriendelijk te woord gestaan door een verkoper die uitgebreid en terzake zeer deskundig ons informeerde over de verschillende mogelijkheden van de diverse toestellen. Noemde de plussen en minnen gaf op al onze vragen ruim voldoende antwoord.

Assortiment
Zoals eerder genoemd biedt de showroom meer als voldoende vergelijkingsmogelijkheden om producten met elkaar te vergelijken en werden ons e standaard producten getoond, maar ook de aanbiedingen waardoor wij ruimschoots in de gelegenheid waren ons product naar keuze te vergelijken met een aantal andere mogelijkheden. Het was daardoor niet moeilijk om te beslissen.

Aanbeveling
Ik kan deze winkel iedereen aanbevelen, die net als wij op zoek waren naar een nieuw product waarmee je de komende jaren toch weer it de voeten kunt. Wij waren zeer tevreden over het zeer kundig commentaar van de verkopers die ook nog eens direct een misverstand uit de weg wisten te ruimen mbt de aanchaf van de soundbar welke wij door de bijzonder gunstige prijsstelling van de TV erbij hadden gekocht. Ook de informatie voor aanschaf van een IC kaarthouder voor kabel werd tot in de details nagevraagd en toen pas aanbevolen. Werkelijk onder de indruk van zoveel service.

Extra toelichting
Bij aankoop nieuwe TV, omdat de oude net ter ziele was gegaan, oriËnteerden wj ons eerst op internet omtrent de zeer vele mogelijkheden. Lazen revieuws over diverse aparaten en kwamen daarbij op de site van plasma-discounter, waar de heer Coronel persoonlijk uitvoerig per video informatie verstrekte ove de producten die zij in het assortiment voeren. Zo uitvoerig dat er eigenlijk geen twijfel meer was over welk toestel wij dan ook waar zouden gaan kopen. Bij Plasma-discounter natuurlijk. De professionele wijze waarop wij in de showroom geholpen werden bevestigde ons vertrouwen in deze winkel en het uitgebreid assortiment gaf door de enorme vergeijkingsmogelijkheden ook direct de doorslag. Hier komen wij voor andere aanschaffingen o dit gebied zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ettertje66 04-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heb makkelijk kunnen vinden wat ik nodig heb.

Service
snel in huis via de post

Assortiment
voor elk wat wils en goed betaalbaar

Aanbeveling
snelle ontvangst van de bestelde artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mick en Row 04-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke site.
Goed te filteren.

Winkel in Naarden dicht bij me werk met goed personeel

Extra toelichting
Behulpzaam en eerlijk personeel. Online factuur is handig. Eerst shoppen op de site En daarna kopen in de winkel. Is voor ons idiaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yuri2 04-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en overzichtelijk te vinden.

Service
Goed geholpen en eerlijk antwoord gekregen op de gestelde vragen,

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Fijne winkel waar wij eerder aankopen hebben gedaan.

Extra toelichting
Met plezier onze mooie tv gekocht. Fijn apparaat! Evenals onze koffieappaat wat wij eerder gekocht hebben. Daarbij goed advies gekregen waardoor wij onze keuze konden maken.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

kees meijer43 04-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Via de email aanbieding kom je gelijk op de goede webpagina terecht; het plaatsen van de bestelling is dan nog een fluitje van een cent.

Service
Je kunt kiezen uit verschillende betalingen. De levertijd komt overeen met de werkelijkheid.
De retour procedure wordt duidelijk aangegeven.

Aanbeveling
Scherpe prijzen en een breed assortiment.

Extra toelichting
Alles bijelkaar op een eenvoudige manier een keus maken en daarna gemakkelijk afronden met het gevoel dat je niet teveel hebt betaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dvddirk 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima goed en duidelijk

Service
heel goed

Assortiment
alles perfect

Aanbeveling
ik was ook door iemand aanbevolen om bij jullie een tv te kopen en ik zou hetzelfde bij een ander doen

Extra toelichting
tv is prima de service is goed bij al en al is alles prima in orde mijn hartelijke dank door voor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique en Gerard 04-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vooraf online diverse apparaten bekijken en vergelijken, daarna naar Naarden om fysiek te kijken en laten informeren.
De online keuze is dan ook vaak de werkelijke keuze.

Service
Wordt in de winkel vakkundig geholpen. Of dit bij de tv's is of bij de koffieafdeling.

Assortiment
De keuze is reuze, zowel online, maar ook in de winkels.

Aanbeveling
Door de bovengenoemde beoordelingen.

Extra toelichting
Zie de beoordelingen bij de desbetreffende vragen. Kortom zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Louis lefebre 04-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wij stonden zo weer buiten met het item dat we wilden

Service
Vriendelijk personeel die geen moeite hebben om wat extra's te willen doen

Assortiment
Natuurlijk kun je niet alles in het assortiment hebben maar jullie hebben genoeg om terug te komen

Aanbeveling
Leuke winkel vriendelijk personeel ruim assortiment goed bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hanraadsr 03-07-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
jekon rustig vergelijken en beoordelen welk toestel voor jouw geschikt is

Service
je kon met al je vragen te recht

Assortiment
je heb genoeg vergelijkings materiaal

Aanbeveling
je heb alle soorten artikelen om te vergelijken en gunstige prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plant 1. 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bereikbaarheid is erg goed.wij waren er op zondag,parkeerruimte meer dan voldoende.
Makkelijk in- en uit laden.

Service
Werden vriendelijk aangesproken,konden op ons gemak rond kijken. Vragen die wij hadden werden deskundig beantwoord,met als resultaat aankoop televisie,met als bonus tevens aankoop 4 tuin stoelen.verbaast dat deze bij verkocht werden,het waren precies de stoelen die wij zochten.

Assortiment
Assortiment voldeed aan onze verwachting,waar wij naar opzoek waren,was voldoende keuze.

Aanbeveling
Wij zouden zelf ook graag terug komen, als wij weer iets,uit jullie assortiment nodig hebben.

Extra toelichting
Naar aanding van jullie reclamekrant,zijn bij jullie in de zaak komen kijken en kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric Schinkel 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kon het product online reserveren en zelf ophalen. Wonen om de hoek. Dus super handig. Wist ik zeker dat ik hem op tijd had voor de vakantie.

Service
Goede ontvangst. Medewerker ging nog even wat specs voor mij uitzoeken. Goede service!

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Scherpe prijs met volledig advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeGraaff2013 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige site met alle belangrijke info.

Service
Prima geholpen in de winkel

Assortiment
Uitstekend

Aanbeveling
Overall prima service, dat kan je iedereen aan bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jhm26 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prijzen van een webshop, gemak van een stenen winkel.

Service
Erg vriendelijk en kundig personeel, geven goed advies en weten waar zij over praten zonder gladde verkooppraatjes te houden.

Aanbeveling
Beste witgoed zaak van het gooi!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette Hijlkema 03-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Niet zo ver van mijn woonplaats, dus een bezoekje is snel gebracht aan de zaak. Op internet kun je zien of het artikel aanwezig is dus kan het meteen meegenomen worden

Service
behulpzaam personeel

Aanbeveling
zie vraag 1

Extra toelichting
zie vraag 1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arnaud de Calavon 02-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk en duidelijk

Service
Snelle levering en goed verzonden
Prima op de hoogte gehouden

Assortiment
Van alles in de aanbieding
Goed en duidelijk gesorteerd

Aanbeveling
Ik ben niet snel iemand die 100% te vreden is, maar nu wel! Vandaar dat ik dat aan iedereen wel wil vertellen

Extra toelichting
Ik ben blij met de gehele manier van bestellen, betalen en communicatie omtrent de bestelling en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans.latumaerissa 02-07-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
in de showroom rond kijken en geen verkoper achter je aan

Service
je aankoop naar de auto brengen en helpen inladen

Assortiment
showroom overzichtelijk en ruim

Aanbeveling
ieder een aanbevelen vooral in de familie

Extra toelichting
zeer prettig ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjondegroot 02-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke winkel

Service
We mochten rustig rondkijken en als we vragen hadden dan kon dat ook. Vriendelijk en rustig personeel

Assortiment
Genoeg keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
Het is aan te bevelen aan andere mensen . Goed assortiment en ruime keuze.

Extra toelichting
Fijne winkel met goede service en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Heumpje 02-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De online winkel biedt een duidelijk overzicht met alle relevante informatie. De uiteindelijke aankoop heb ik in de showroom gedaan.

Service
We kwamen vlak voor sluitingstijd binnen om toch nog even de twee schermen waartussen we twijfelden te bekijken. Alhoewel alles al uit stond was dat geen enkel probleem.

Assortiment
Er is prima keuze tussen de verschillende leveranciers en modellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandradjw 02-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Geweldig concept helaas wat minder keuze in geluid bij nieuwe tv verder top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

brandon01 02-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles overzichtelijk, voldoende behulpzaam en beschikbaar personeel die voldoende kennis van zaken hebben om een goed advies te kunnen geven.

Extra toelichting
Goed en vriendelijk personeel. Uitermate behulpzaam en assertief. Niks dan lovende woorden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ArnoudS83 02-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website heeft een groot assortiment, maar toch kun je eenvoudig met behulp van de filters een selectie maken van producten die op je wensen aansluiten.

Service
In de winkel werd ik geholpen door personeel met verstand van zaken! DNa het afrekenen werd de nieuwe tv zelfs naar mijn auto gedragen.

Assortiment
Goede merken, groot assortiment en scherpe prijzen. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Dutman 02-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website; helder en duidelijk. Betaal en bestel gemak staan voorop!

Service
Gelijk de volgende dag werd de TV geleverd zoals beloofd.

Assortiment
Ik had ruime keuze in het assortiment en prijsstelling dus daarin was geen negatief punt te bekennen.

Extra toelichting
Plasma-discounter.nl voldeed volledig aan mijn verwachting. Zeker weten bestel ik hier volgende keer weer en als mensen er naar vragen raad ik het aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Willem Nieuwland 02-07-2015 In de winkel gekocht
in Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
thuis achter de computer uitzoeken en zo in de winkel ophalen, dat is zeker gemak!

Service
niets is teveel, even de bon uitdraaien en hij is er. Fijn!

Assortiment
Zeer groot assortiment, van TV tot BBQ tot expresso-machine. Zeer overzichtelijk.

Aanbeveling
om te vertellen dat als wij het zo fijn hier vinden dat zij dat ook zullen ervaren

Extra toelichting
kortom, een TOP-winkel!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stan en Niels 01-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles in duidelijke stappen zonder eerst accounts en/of wachtwoorden aanmaken.

Service
Vrijdagavond de bestelling geplaatst, zaterdagochtend levering. Echt top!

Assortiment
Heb niet alles bekeken, ik wist waar ik naar op zoek was.

Aanbeveling
Goede mailwisseling en service...en een mooi product!

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Flipje1984 01-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op de website is alles goed te vinden heel overzichtelijk.

Service
goede service. kwam binnenlopen en werd gelijk goed geholpen.
deskundig personeel had overal antwoord op en legde alles goed uit.

Assortiment
groot assortiment met ruime keuze. Voor ieder wat wils

Aanbeveling
ik zal deze winkel zeer zeker aanbevelen.
de prijzen zijn heel schappelijk met zeer deskundig personeel en klantvriendelijk.

Extra toelichting
Ik vind plasma dicounter een super goede winkel waar ik tot nu toe al mijn televisies gekocht heb. je word altijd correct geholpen en ruime keuze uit verschillende tv`s. ik zal mijn televisies altijd bij plasmadiscounter blijven halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin en Annet 01-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is duidelijk en overzichtelijk. Er is goed contact te leggen met de klantenservice

Service
Men komt gemaakte afspraken na en er volgt ook een terugkoppeling

Assortiment
Ruim assortiment voor wat wij zochten

Aanbeveling
Ik zou het absoluut aanbevelen

Extra toelichting
Aangezien de eerste doos bij ons helemaal beschadigd binnen kwam durfden wij deze niet te openen. Op zaterdag morgen contact gehad met de klantenservice en daar prima geholpen. Foto's gestuurd en de afspraak gemaakt dat de televisie dinsdag werd omgeruild. Door een fout bij postnl werd dit woensdag. Weer telefonisch contact gehad en weer netjes geholpen. Ondanks dat het voor ons vervelend was zijn we nu heel blij met onze televisie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc backers 01-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op voorraad wat ik wilde

Service
Snel, vakkundig

Aanbeveling
3e maal een aanschaf, steeds perfect geholpen, meerdere kennissen herhalingsaankoop gedaan.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rieko S. 01-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kitsero 01-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk via de pc

Service
Goed geregeld

Assortiment
Grote assotiment

Extra toelichting
Grote assortiment en lage prijs en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Gamelkoorn 01-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruime keus, maar kan gericht zoeken.

Service
Na telefonische info of op zaterdag bezorgd zal worden heb ik de bestelling gedaan. Werd inderdaad in prima staat op zaterdag geleverd.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Prijzen zijn scherp. Keuze is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wahle 01-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk besteld, goed geleverd.

Service
Leverdag opgegeven, vooraf goed geïnformeerd en op tijd geleverd.

Assortiment
2e aankoop bij plasma-discounter, altijd veel keus en goede voorraad indicatie.

Aanbeveling
Concurrerende prijzen, en gratis levering.

Extra toelichting
Concurrerende winkel met vaak de laagste prijzen, een mooie showroom en website, en goede levering bij online bestellingen. 2e aankoop zonder klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulus de Boer 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk om andere productspecificaties te zien en vergelijken. Makkelijk om te bestellen.

Service
Televisie was de volgende dag netjes op tijd afgeleverd. Geen problemen, het werkt pefect!

Assortiment
Ik kon verschillende televisies vinden op de site en vergelijken. Uiteindelijk voor een LG gekozen voor een goede prijs gecombineerd met goede prestaties.

Aanbeveling
Ik geef nooit een 10, want niemand is perfect maar ik zal zeker de volgende keer bestellen bij Plasma Discounter.

Extra toelichting
Gewoon goed product, snel geleverd voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Forza47 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb de Samsung in Naarden gekocht.

Service
Vragen over het product was nog al een probleem.
De verkopers waren met verschillende dingen bezig ik wilde graag deze Samsung horen wat het geluid betreft maar dan kon niet want hij was niet aangesloten.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel echt aanbevelen
alleen meer met de consument bezig zijn.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met deze Samsung TV Mijn TV, ik had B&O ging stuk hij was 16 jaar maar geluid was werkelijk fantastisch Zelf ben ik musicus dus dat geluid moet voor mij goed zijn. Alleen moet ik nu nog een oplossing vinden voor deze Samsung dat ik het geluid mooi en goed krijg. p.s. Voor het eerst een Plasma T.V. gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews