Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michel V73 15-07-2015

Algemene score

9,3

Gemak
Zo besteld en volgende dag al thuis.

Service
Direct afgeleverd op afhaalpunt scheelt weer hoef er niet meer voor thuis te blijven.

Assortiment
Ruim aanbod!!!

Extra toelichting
Helemaal tevreden, ging het bij andere webshops ook maar zo soepel en snel. Dit is keer op keer bewezen bij alle bestellingen die ik geplaatst heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mimi023 14-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heldere site, goede uitleg, zo besteld en betaald alsof je en kopje koffie besteld.

Service
+Goede informatie via email, factuur, garantie, verloop verzending en aflevering, en alles heel snel, top!

Assortiment
zeer uitgebreid, informatief aangeboden, goede info over producten , erg prettig zoeken.

Aanbeveling
ik ben er een groot voorstander van om de kleine ondernemer te steunen, maar voor dit soort aankopen, met dit gemak en service, ben ik als klant toch echt spekkoper en kan ik het ook niet financieel verantwoorden voor mijzelf om niet hier te bestellen.

Extra toelichting
Hierboven heb ik al eea gemotiveerd, maar nogmaals dan; het is voor mij een uitkomst en een enorme steun dat ik op deze eenvoudige en plezierige manier de juiste spullen kan vinden en bestellen en deze bovendien op tijd in huis te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monique crezee 14-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed advies

Service
snelle levering

Assortiment
voldoende vervangend materiaal

Aanbeveling
waarom niet

Extra toelichting
dank voor de snelle levering en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MrFail 14-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is makkelijk te navigeren,je kan makkelijk selecteren wat je allemaal in je tv wilt hebben en dan krijg je die tv's te zien

Service
Levertijd was precies zoals beloofd.

Assortiment
Er is genoeg keuze en goedkope prijzen.

Aanbeveling
Betrouwbare site, goede levertijden, goede prijzen.

Extra toelichting
Goede producten voor goede prijzen, levertijden zijn zoals beloofd, site is makkelijk te navigeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DaveB175 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, snelle levering!

Service
Goed mail contact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin 1975 14-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het overzicht van de site is vooral goed te noemen,
Informatie over het product maar ook zelfs een video was er aanwezig.
Bij bestelling word er ook duidelijk gecommuniceerd,via de mail.alles wees de weg.
Zeer netje en duidelijk,allemaal!!!!

Service
Zeker een aanrader product is netjes geleverd en de communicatie was erg duidelijk.na betaling van het product,kreeg ik netjes een mail over hoe en wameer het geleverd zou worden.
Kon het product ook volgen via track and trace.via een link die ik van, plasma discounter toegestuurd had gekregen.

Assortiment
Assortiment,voor iedereen wat wils.
Duidelijk wat wel en niet op vooraad is.

Aanbeveling
Heb hier eerder een aankoop gedaan.
Wederom tevreden,goede service en een goed gevoel.
Dit is elders wel anders geweest dus mijn volgende aankoop zal zeker weer hier zijn.

Extra toelichting
Plasma discounter. Topzaak,goede service duidelijk,gewoon goed geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jack en Gert 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In een woord geweldig.

Service
Uitstekend ook de hulp aan de telefoon.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Ja ga ik zeker tegen familie en vrienden vertellen.

Extra toelichting
Zeer vlotte service hen goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob.werkhoven 13-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Wordt snel geholpen en ze nemen de tijd

Assortiment
Voor iedereen wat wils van groot naar klein

Aanbeveling
Voldoende keus, de medewerkers hebben verstand van zaken. En dringen niet op een specifieke merk

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Joey van leeuwen 13-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede servers en uit leg heel erg goede winkel en top gewoon ik geef alles een 10

Service
Top heel duidelijk op produchten hoe alles werkt en nog veel meer natuurlijk ook een dikke 10

Assortiment
Mooie ruimte en goed in gericht ook natuurlijk 10

Aanbeveling
Heel veel vrienden en famiellie door te geven en me tv laten zien dat jullie top winkel zijn en gewoon mooie tv hebben met beeld kwaliteid zo dat iedereen langs komt mij vader komt ook snel kijken voor de grootste tv aan de muur hellemaal top

Extra toelichting
Top service en duidelijke uitleg hoe dingen werken en wat de tv kan ze weten alles wat jij wilt weten en natuurlijk ook de week knallers zijn ook top gewoon gezegt nog 10 voor de winkel en alles wat er bij hoor echt top nogmaals een 10!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JL Verhoef 13-07-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ik werd heel goed geholpen, de verkoper luisterde goed wat mijn we wens was, en vulde die perfect in

Service
toen de koop gesloten was, ging ik een sigaretje roken, de TV werd naar mijn auto gereden , en netjes ingeladen

Assortiment
er is een zeer uitgebreid assortiment, waarbij je heel goedkoop mee klaar kan komen

Aanbeveling
ik vind de prijs service en het gemak, aanleiding om dit aan familie en kennessen , aan te bevelen

Extra toelichting
ik heb zeer tevreden met mijn smart TV

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Verhagen151 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestel en betaalproces is gemakkelijk. Ook de vele betaalmogelijkheden zijn meer dan voldoende

Service
Levertijd is nagekomen, ook netjes verpakt. Zou wel adviseren te verpakken in een neutrale doos

Assortiment
Teveel om op te noemen. Goede prijzen.

Aanbeveling
Gemak, betaalbaar en snel in huis

Extra toelichting
Zeer nette en overzichtelijke website, snel en betaalbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

C.Schaap74 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke webbsite met voldoende informatie. Voor ons dichtbij dus wij hebben het opgehaald . Maar je kunt ook online bestellen

Service
We hebben iets geruild dat was geen probleem. Heel behulpzaam en klant vriendelijk

Assortiment
Voor elke prijsklasse iets aanwezig. Voldoende keus

Aanbeveling
Zeker bij iedereen !

Extra toelichting
Goede service. En betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

udenaer 13-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Het was wel even zoeken op dat industrieterreintje was gemakkelijker als er wat wegwijzertjes hadden gestaan vanaf de rondweg

Service
Nou we hadden hem telefonisch gereserveerd en kwamen vanuit Uithoorn, dus kopje koffie lijkt me toch wel normaal.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Ja alles is mensenwerk er zijn heel wat minder fijne winkels te vinden

Extra toelichting
omdat we uit het zuiden (Uden) komen en een paar vervelende ervaringen hadden na een tv-aankoop (maar prima opgelost door failliete Harense Smit) wilden we onze nieuwe tv zelf ophalen, omdat we in de buurt (Uithoorn) zijn hebben we onze tv in Naarden opgehaald maar we kunnen hem niet direct controleren.Contact met uw klantenservice daarover was nogal kortaf moet en zal anders geen recht van spreken als we over 2 weken thuis komen en er iets fout zou zijn hebben we pech gehad.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Philip Tulleken 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Om de hoek!

Service
Duidelijk en accuraat

Assortiment
Jullie heben alles

Aanbeveling
Ik ken geen betere

Extra toelichting
Lekker zo doorgaan, gaat prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sloopmeester 13-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
veel keuze

Service
Goed geholpen

Extra toelichting
Zeer goed geholpen en een goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kim kole 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik moest op korte termijn een tv hebben.. ik heb bij ons in het dorp gekeken.. concurrent plasmavisie zij hadden klein assortiment en konden niet uit voorraad leveren. bij u werd het product duidelijk gepromoot en de levering kon snel zijn. Goede keus geweest.. probleem was binnen 2 dagen opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janwillem.vantriet 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We konden makkelijk online winkelen

Service
Automatisch reactie via mail is perfect

Assortiment
We hebben gevonden wat we zochten inclusief steunen kabels en toebehoren.

Aanbeveling
Zeker vanwege het gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo5678 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website werkt prima

Service
Snelle, probleemloze levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Vink 13-07-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De artikelen zijn op de site overzichtelijk gerangschikt; naar prijs, merk en uitvoering.
Je kon makkelijk verschillende merken en modellen vergelijken.
Toen we de keuze hadden gemaakt zijn we naar de winkel gegaan om het artikel te bekijken voordat we het hebben gekocht.

Service
Alle artikelen waren op voorraad. Dat was erg fijn! De home cinema set stond helaas niet opgesteld in de winkel, maar we kregen wel de garantie dat als het geluid erg tegenviel, dat we hem dan konden terugbrengen.

Assortiment
Ruim assortiment, verschillende merken en modellen. Goedkoper dan bij de concurrent.

Extra toelichting
Wij zijn erg tevreden over het aanbod, de service en het gemak van de website van de Plasma-discounter!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Emdjeee 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super tv aangeschaft met muurbeugel. Uitzoeken met medewerker en onderhandelen ging gemakkelijk geen verkooppraatjes maar gewoon zeggen waar het op staat.

Service
Service is uitstekend. Na het uiteindelijke kopen werd de tv gehaald en op een rolkar gezet. Onder het genot van een bakje koffie rustig nog even rondkijken en vervolgens met een medewerker de tv inladen.

Assortiment
Plasmadiscounter heeft een groot aanbod in tv's en andere zaken. Voor mij ging het om de UE65JU7000L, wist dat ik deze wilde hebben en ze hadden hem. Overigens kunnen ze aan veel modellen komen, al hebben ze dit niet in de showroom!

Aanbeveling
Top winkel met goede prijzen!

Extra toelichting
Erg tevreden over de winkel,klantvriendelijkheiden de service. Groot aanbod aan tv's en dicht bij huis. Dit is inmiddels de 2e tv die is aangeschaft bij PlasmaDiscounter, erg fijne winkel met de beste prijzen. Dan hoef je niet ver te zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

leida1967 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik vind de website erg duidelijk.
De curved tv was makkelijk te vinden,er staat duidelijk bij wat het doet ,en wat je krijgt

Service
Heel aardig en vooral behulpzaam zijn de mensen toppie behandeld!

Assortiment
Er is voldoende keus,en de prijs is erg goed ,vandaar ik helemaal uit rijnsburg naar naarden ging om me tv te halen en we gaan zeker terug voor een sounbar!

Aanbeveling
Ik heb de winkel en de webshop al direct aan bevolen bij me vrienden en familie .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan Godin 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en gemakkelijk vis de website hetgeen gevonden dat ik nodig had

Service
Snelle, correcte levering de eerstvolgende werkdag na aankoop

Assortiment
Het assortiment voor gangbare producten is compleet.

Aanbeveling
Wij hebben een hele goede ervaring met de ruime keuze van het assortiment, het gemak van bestellen en de snelle correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E van Buuren 12-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Service
Nu een week na het bestellen hebben wij het product niet een gezien, dus zeker niet kunnen gebruiken.

Waar het aan ligt weten wij niet maar het pakket wordt gewoon niet bezorgd.

Flink balen dus.

En de slogan vandaag besteld is morgen geleverd klopt daarmee van geen meter !!!!!

Aanbeveling
Nu een week na het bestellen hebben wij het product niet een gezien, dus zeker niet kunnen gebruiken.

Waar het aan ligt weten wij niet maar het pakket wordt gewoon niet bezorgd.

Flink balen dus.

En de slogan vandaag besteld is morgen geleverd klopt daarmee van geen meter !!!!!

Review criteria:

Slecht
Create2Fit Naarden 13-07-2015

Geachte heer / mevrouw,

Zeer vervelend dat uw bestelling nog niet is afgeleverd, onze excuses hiervoor.

Wij hebben uw bestelling vandaag retour gekregen in ons magazijn, vanwege een sorteerfout bij de vervoerder. Wij waren hiervan niet op de hoogte, anders hadden wij al eerder actie kunnen ondernemen en u daar op de hoogte van kunnen stellen.

Inmiddels hebben wij ook contact met u gehad over uw bestelling. Uw bestelling zal vandaag opnieuw verzonden, zodat u het product morgen in huis heeft.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasmadiscounter

E van Buuren 16-07-2015

Inmiddels is er een update.

Nadat we hadden uitgezocht hoe we konden klagen bij de vervoerder heeft Plasma-Discounter alsnog (of eigenlijk opnieuw) de TV opgestuurd. Nu hadden we het apparaat binnen 16 uur. Het kan dus wel !!

Hierdoor is onze 1 waardering gewijzigd naar een 8. Een 10 kan natuurlijk niet, want Plasma-Discounter is zelf verantwoordelijk voor de keuze van de vervoerder.

Het was dus niet Plasma-Discounter zelf waar wij niet over te spreken zijn maar de gekozen verzendmethode.

Reageer

Fam. van Soest 12-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Deskundig personeel, vriendelijk. Goede parkeergelegenheid en bereikbaarheid. Ruime openingstijden.

Assortiment
Ruim assortiment en scherpe prijzen

Aanbeveling
Gezien bovenstaande opmerkingen zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

MW1234 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
prima service,snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robin van ginkel 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtlijke website en een mooi bezoekadres.

Service
Vriendelijk peroneel aan de telefoon en snelle reactie bij bezoek aan de winkel.

Assortiment
Zeer ruim assortiment en zeer goede prijs.

Aanbeveling
wij kunnen deze winkel een ieder van harte aanbevelen. Wij hebben dit in alle afgelopen jaren ook gedaan.
Vooral in deze tijd is de BBQ shop ook reuze handig.

Extra toelichting
Gewoon hier kopen,want uiteindelijk altijd de goedkoopste en snelste kwa leveren en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid01Guitar 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen ging gemakkelijk, er werd vlug geleverd en ik was blij met de mogelijkheid om met PayPal te betalen

Service
Ik heb telefonisch nog een vraag gesteld en ik werd vlug en netjes geholpen

Assortiment
De televisie was scherp geprijsd

Aanbeveling
Het ging prima, ik zou er zelf ook opnieuw kopen dus ik raad het een ieder aan!

Extra toelichting
Ik heb geen op of aanmerkingen over deze aankoop, het ging gewoon prima en we zijn heel blij met de goede koop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander Stevens 11-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Grote keuze in kwaliteit en prijzen

Service
Vakkundig en gastvrij.

Assortiment
Alle modellen leverbaar

Aanbeveling
Directe aanbeveling!

Extra toelichting
Prima service en aanbod. Erg plezierig

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Torchwood 11-07-2015

Algemene score

8,0

Gemak
alles was eenvoudig en duidelijk te vinden.

Service
Het product werd meteen de andere dag bezorgd dat was wel goed, maar ik heb het idee dat het om een showroommodel ging terwijl dit niet werd aangegeven. Ik heb meerdere gebruikerssporen en stof gevonden.

Assortiment
ik vond meteen het product dat ik via google aan het zoeken was op de website

Aanbeveling
Product op tijd geleverd andere dag nog, echter het product bevatte gebruikerssporen en lijkt op een showroommodel, of eerder geretourneerd model, het bevatte stof en krasjes aan de achterkant. Altijd zonde als je denkt een nieuw product te kopen. Voor de rest werkt het product wel naar behoren.

Extra toelichting
Een minpuntje mijn soundbar had sporen van stof etc op het plastic en vingers ook een klein krasje aan de achterkant. Ik zag dat er nog een op voorraad was toen ik hem kocht online en denk dat dit een showroommodel is wat als nieuw product is verzonden. Ik heb zelf bij de Media Markt gewerkt in een ver verleden en weet dat dat soort dingen daar ook gedaan werden. Ik vind het jammer dat dit niet eerlijk vooraf gezegd is. Het product is goed maar het voelt dan toch aan alsof het niet echt nieuw is en dat is jammer, want je betaalt wel het volledige bedrag bij aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Elgeriaan 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website met toestellen is duidelijk
Bestelling ging vrij makkelijk en de betaling
Verliep soepel
Aflevering na 1 dag .

Service
Zeer positief over de afd. klantenservice.
Heb 2x een mail gezonden en had de volgende
Dag het antwoord naar tevredenheid.

Assortiment
Een zeer ruime keuze in tv toestellen.
Het door ons gezochte toestel moest aan een
Bepaalde maat voldoen i.v.m. plaatsing in een
TV meubel

Aanbeveling
Uitgaande van mijn ervaring durf ik Plasma
Discounter aanbevelen

Extra toelichting
Ben zeer positief over de afdeling Klantenservice van jullie? Heb 2x een email gezonden en had de volgende al antwoord' waar ik zeer tevreden Mee ben. Niets dan lof. Daar kunnen andere internet aanbieders volgens mij een voorbeeld aannemen. Ook over de video van jullie, waarbij je wordt uitgenodigd mee te gaan het magazijn in Is heel.apart. Het enige minpuntje gaat over de door ons aangekochte tv van Philips. Dit toestel moet een scherp en helder beeld geven, maar dat valt ons tegen. Heb goede HDMI kabels aangesloten en getracht het beeld te optimaliseren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ozkan123 11-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
snel geleverd zonder gebrekken

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
laagste prijs althans tv die ik gekocht heb was nergens goedkoper op internet

Extra toelichting
Prima bedrijf. Alles is goed Geregeld netjes betaald netjes tv ontvangen. Geen rompslomp eerlijke deal en nog eens echt de goedkoopste op internet. Echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kleiss 11-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zeer gemakkelijk kon ik op de website de tv vinden die ik zocht.

Service
Ik had nog via de mail een vraag over de tv, deze werd snel, binnen 1 dag, beantwoord.

Assortiment
de tv had ik elders ook gezien voor een lagere prijs, maar ik heb 6 jaar geleden ook bij plasma-discounter gekocht en was toen zeer tevreden en heb daarom gekozen om weer bij plasma-discounter de tv te kopen.

Aanbeveling
6 jaar geleden een prima winkel en nu weer!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dartbak 11-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Werd gelijk geholpen en kon de volgende dag al geleverd worden

Service
Gaf goed advies

Assortiment
Alle soorten in winkel aanwezig

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding

Extra toelichting
Alles was naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 1975 11-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gekocht in de winkel, lekker om alles uitgestald te zien

Service
Goed geholpen tv zelfs tot aan de auto :-) en een model gekocht wat niet in de showroom stond maar door goede vragen van personeel wist hij een model wat beter bij mijn wensen paste te vinden in het magazijn

Assortiment
Prima niks gemist

Aanbeveling
Probleemloos gewoon prettige winkel

Extra toelichting
Echt zeer tevreden en achteraf nog steeds een goed gevoel dat is vaak anders geweest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Op ten Berg 11-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Zeer goed assortiment, met een enorme keuze. Zeer scherpe prijzen en aanbiedingen. Gratis verzending van mijn nieuwe TV.

Extra toelichting
Uitstekende bedrijf, betrouwbaar en zeer aan te bevelen. Supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith Huizinga 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online besteld website is transparant en keuze tot vergelijking. bij een telefonische vraag de klantenservice direct aan de lijn met kennis van zaken.

Service
We wilde de aflevering een paar dagen uitstellen ivm cadeau verjaardag. Maar dat is helaas niet gelukt ondanks de inspanningen van de dame bij de klantenservice.
Dus super snelle levering.

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Bij een nieuwe aanschaf komen de discounter websites altijd even in beeld.

Extra toelichting
Snelle levering, goede producten voor een zeer schappelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem11111 11-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ben naar de winkel gegaan can Tom Coronel, gewoon ook ui interesse. Werden netjes geholpen en de keus was snel gemaakt.

Service
Fijne medewerkers bij Tom in de winkel, behulpzaam en vriendelijk. Zeker niet opdringerig.

Assortiment
Genoeg keuze naar mihn gevoel. De belangrijkste merken staan er te pronken met hun topmodellen maar ook wat prijsvriendelijker modellen. Dus voor ieder keus genoeg.

Aanbeveling
Alles is voor hande om een goede aankoop te doen dus. ..

Extra toelichting
Mooie tv van Samsung gekocht. Ben hier heel tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Legend73 10-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles zeer duidelijk

Service
Snel geholpen , goede service

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
alles bij elkaar prima geregeld allemaal !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RichFlipper 10-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel, dichtbij en goede service

Service
Zie boven!

Assortiment
Niet alles, maar voor mij voldoende!

Aanbeveling
Vanwege bovenstaande bevindingen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fr MacDonald 10-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,7

Gemak
Thuis avond's online kon bestellen

Assortiment
ziet er zelde uit als op de foto

Extra toelichting
Ja hoor ik zal het iedereen aanraden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

crista1 09-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede site

Service
snel geleverd

Assortiment
goede artikelen

Aanbeveling
moeten ze zeker doen.

Extra toelichting
Fijne site goed en overzichtelijk. Ik had gebeld of het artikel echt op voorraad was en vriendelijke dame aan de lijn. Daarna via track en trache gevolgd. Super senl alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wies Noordijk 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede omschrijving op website. Goede bereikbaarheid voor vragen.

Service
Snel bereikbaar. Vriendelijk, duidelijk en hulpvaardig.

Assortiment
Keuze genoeg in het artikel wat we zochten.

Aanbeveling
Goed assortiment, snelle bezorging, goede bereikbaarheid service, vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Steilberg 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website goed en duidelijk opgezet. Duidelijk het gewenste product te vinden.

Service
Snel antwoord op mijn vraag/klacht in het weekend. Kunnen veel bedrijven nog een voorbeeld aannemen.

Assortiment
Veel verschillende modellen

Aanbeveling
Gemak, snelle bezorging, scherpe prijs maken dit voor mij een voordeel om andere dit aan te bevelen.

Extra toelichting
Alles klopt !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellenstracke 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Samsung tv
Deze prachtige tv vorige week gekocht onlin. Het curved model is echt een verschil en het gebruik van smart tv is erg leuk. Een aanrader voor degene die een tv zoekt met veel mogelijkheden en mooi beeld. Ik zou hem zowiezo aanraden!

Service
De service vind ik geweldig.
De ene dag besteld, en de volgende dag in huis. Ik heb het volste vertrouwen in de service van plasma-discounter

Assortiment
Je kijkt je ogen uit naar wat ze daar allemaal hebben voor ieder wat wils prachtig.

Aanbeveling
Ik zal aan iedereen plasma-discounter aan bevelen.
Ben ik trouwens al druk mee bezig.

Extra toelichting
Mijn beoordeling is en blijft zeer positief mocht ik met der tijd weer wat nodig hebben op TV gebied dan altijd naar Plasma-Discounter. Met vriendelijke groet van een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonio5 08-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In de buurt. Genoeg verkopers. Direct meenemen.

Service
Direct geholpen. Zeer vriendelijk. Kennis van zaken.

Assortiment
Alles aanwezig en mogelijkheid om te luisteren.

Aanbeveling
Top!

Extra toelichting
Uitstekende service. Snel geholpen. Alles op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robleo 08-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk op merk gesorteerd

Service
Deskundig personeel

Assortiment
Er hadden iets meer tv's in de winkel mogen zijn

Aanbeveling
Heel goed geholpen in de winkel

Extra toelichting
Goede service en deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennefer06 08-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten goed vindbaar

Service
Snel geleverd en berichtgeving duidelijk

Assortiment
Prima

Aanbeveling
ivm snelle levering en producten die jullie aanbieden.

Extra toelichting
Motivatie boven duidelijk genoeg. Prima service, product/prijs en kwaliteitsverhouding goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

N. Bouallala 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Ik werd door de videoreclame overtuigd, goede uitleg van een bekende BN'er, hij heeft ook een heldere stem.

Service
Jullie bieden goede service, alles was duidelijk en overzichtelijk op de website.
Bij het aankoop van m'n tv kon ik ook garantie krijgen dat vond ik wel ideaal. Ook werd mijn tv snel thuisbezorgd binnen 2 dagen, Snelle service!

Assortiment
Bij een aankoop van een tv krijg je diverse assortiment die je nog kan bij kopen, dat is goed over nagedacht. Want dat kan handig zijn dan hoef je niet meteen weer terug te bekijken op de website. Het staat al meteen klaar.

Aanbeveling
Eerlijk is eerlijk, de prijs scheelt gewoon een hoop het scheelde mij gewoon bijna 700 euro of meer, ik kijk nu thuis met plezier tv ik heb helemaal geen klachten mee alles ziet er gloednieuw uit. Ik zal hiermee mijn vrienden, familie, buren en collega's aanraden om voordelig televisie te kopen bij Plasma-discounter.nl!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over mijn tv dat komt mede door de reclamespotje, alles word duidelijk uitgelegd de bekende BN'er heeft ook goed zijn werk gedaan om alles uitgebreid uit te leggen en dat geeft me het gevoel dat alles in goede staat is en het scheelde me echt honderden euro's. Ik denk dat iedereen de komende tijd bij plasma-discounter televisies zullen kopen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

ivokui71 08-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed advies, over bijbestelde soundbar.

Service
Geen service nodig gehad, maar wel voor aankoop snelle antwoorden over levering.

Assortiment
Zeer ruim assortiment met een grote diversiteit. Daardoor ook veel alternatieven voor bijvoorbeeld HD of UHD.

Aanbeveling
Top winkel en levering op gewenst moment.

Extra toelichting
Al met al en perfecte winkel en levering ook op gewenste datum.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veer02 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kon rustig op m'n gemak thuis shoppen
Goede uitleg en beschrijving

Service
Snelle levering
Goedgeïnformeerde via mail

Assortiment
Keus uit vele maten, modellen, merken en prijsklassen

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aanbevelen naar naleving van mijn goede ervaring

Extra toelichting
Zeer tevreden over webwinkel, het gemak,de levering en prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews