Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wouter B. 24-02-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de Avonds besteld en volgende ochtend al in huis! Prachtig tv met super kwaliteit.
Mooi dun en licht tv

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 24-02-2018 Via de website gekocht

Sneller dan gedacht!

Algemene score

9,0
Zeer snelle en correcte levering, goede aanbieding. Chat werkt helaas nauwelijks, maar voortgezet vis de mail.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

TeeCee 24-02-2018 Via de website gekocht

Op keuze datum geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke aanbieding en de plezierige mogelijkheid je dag van levering te kiezen.
Snel afgewerkt, goede berichtgeving.

Reageer

Romée Berghoef 23-02-2018 Via de website gekocht

Super service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een demo tv besteld bij jullie. Er is wat mis gegaan tussen jullie en afterpay waardoor mijn bestelling geanuleerd was zonder dit te horen hebben gekregen. Toen ik belde bleek de tv al verkocht te zijn, hier was er maar 1 van omdat het een demo was. Ook nieuw was de tv er niet meer. Een alternatief geadviseerd gekregen die op alle punten net iets beter was. Deze tv was duurder maar heb hem voor de demo prijs van de andere tv gekregen. Jullie konde weinig aan de fout doen maar hebben dit super opgelost. Gister gebeld en nu de tv al binnen, super !

Reageer

eenarnhemsmeisje 23-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige smart tv voor een hele scherpe prijs!

Algemene score

10,0
Geweldige smart tv voor een hele scherpe prijs! Zeer snelle levering, gisteren besteld vandaag in huis en via een goede nette pakketbezorger. Wij zitten voor de buis.......

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pel 23-02-2018 In de winkel gekocht
naarden

.Primaprima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede snelle service, juiste informatie en vriendelijke behulpzame medewerkers die je geen onzin verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Andre 23-02-2018 Via de website gekocht

geweldig artikel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering, werkt perfect, echt plug and play, wachtwoord invoeren en je kon hem gelijk gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib 23-02-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Coronel is erg smel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede cliënt gerichte service duidelijke uitleg in de winkel op Internet een duidelijk en consument gericht aanbod en overzicht

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Dnie 22-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, correcte prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor televisiewinkel.nl gekozen omdat ik daar exact het toestel vond dat ik zocht, en dan nog voor de beste prijs ook. Ik had het 's namiddags besteld en de volgende dag 's middags werd het al geleverd. Zeer snelle service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben 22-02-2018 Via de website gekocht

Tv gekocht voor 21.00 uur andere dag om 14.30 binnen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Diudelijke shop geen gedoe goede omschrijvingen van de producten en dus fijn winkelenvoor een normale prijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hc zandbergen 22-02-2018 Via de website gekocht

De service en snelheid is fantastisch.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De snelheid en de informatie over de tijd van bezorging is erg prettig. Zeker voor herhaling en ook zeker aan te bevelen bij anderen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob de Haan 22-02-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hoewel het artikel dat ik besteld heb via BOL ging, is het artikel uitermate snel geleverd. De afspraken zijn ruimschoots nagekomen.
Verpakking van het artikel is prima in orde. Geen beschadigingen.
Het artikel was ook nog eens goedkoper dan in andere (web)winkels. Wat wil je nog meer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 22-02-2018 Via de website gekocht

Top levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst een tv via een webshop laten komen. Best wel spannend. Dit zijn we (nog) niet gewend. Maar......hoe het is gegaan en afgehandeld .....ja, wij durven het aan om volgende keer weer via een webshop te bestellen! Alles heel goed geregeld, snel en goede levering! Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 22-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk, als je snel iets nodig hebt. Voorraad en keuze genoeg. Heel overzichtelijke website. Kortom: heel tevreden.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 22-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk aanbod met veel keuze mogelijkheden. Ook de filters zijn gemakkelijk in gebruik. Bestelling binnen een dag geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xboxgnusmas 21-02-2018 Via de website gekocht

Beter dan verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop heeft veel informatie over diverse soorten televisies. Televisiewinkel bestaat al vele jaren waardoor ze betrouwbaar zijn. Hoezo beter dan verwacht? De prijs was erg goed voor de TV en we hadden een kleinere TV voor het geld verwacht. We zochten eigenlijk een goedkopere TV voor de computerspelkamer, maar de geleverde TV was beter en net zo groot als een TV die we 4x zo duur hadden gekocht. Dus nu zitten we met het dilemma welke gaat naar zolder. Ik vermoed de ‘oude’, maar leuk om zo erover na te denken. De verzenddatum was wat onduidelijk. Werkdagen is wat moeilijk te begrijpen voor een 24 uursshop, maar goed het klopt wel. Dus geen klacht erover.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Thijssens 21-02-2018 Via de website gekocht

duidelijke webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Webwinkel met zeer duidelijke website. Van de nieuwste TV's tot opruiming met interessante aanbiedingen. Kijk ook eens in de opruimkelder; producten die teruggestuurd worden maar die gloedje nieuw zijn maar dan tegen interessante prijzen! Levering was ook uitstekend en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rijkeboer 21-02-2018 Via de website gekocht

snelle afhandeling met bevesteging via de mail.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede shop .
voor vragen is er een live chat met mail van gevoerde gesprek.
de bestelling is goed en snel te volgen via mail en track en trae

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fantastische service 21-02-2018 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden en de service is fantastisch. Je wordt zeer nauwkeurig op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering. Heel netjes.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnand 21-02-2018 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn te woord gestaan tijdens telefonisch contact gehad. Medewerker had duidelijk goede kennis van het product. Ze bood meteen aan om te helpen met de bestelling. Geweldige service. Bezorging optijd. Super!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ewald 21-02-2018 Via de website gekocht

Dikvoormekaarshow!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Model wat ik bestelde was niet op voorraad. Kreeg zonder te vragen een ge-update model aangeboden. Prima geregeld en dus dikvoormekaar!

Reageer

Jeroen 21-02-2018 Via de website gekocht

Prima en tijdig

Algemene score

9,0
De levering kwam op de afgesproken datum in goede staat aan. Het product heb ik pas kort in bezit derhalve nog geen oordeel.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Petra 21-02-2018 Via de website gekocht

BLIJ!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de 2e maal hier een tv gekocht en wederom blij met de lage prijs, goede kwaliteit en snelle levering!!

Reageer

Maurits 20-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Algemene score

8,0
Hele snelle service, zondagavond besteld. In eerste instantie bericht dat de soundbar pas dinsdag binnen zou komen maar toch op maandag mogen ontvangen!
Gelijk aangesloten en werkt top!
Het geluid is super (had dit stiekem al in de winkel geluisterd).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leon Lutgens 20-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en een goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed kontakt met de klant over de bestelling en een snelle levering en een zeer goede prijs .Ik zocht een smart tv 32 inch en de prijs was zeer goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Quirine Smits van Oyen 20-02-2018 In de winkel gekocht
Filiaal op het industrieterrein in Naarden

Perfekte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben uitstekend en heel snel geholpen. Binnen 10/15 minuten had ik een nieuwe tv en deze werd keurig in mijn auto gelegd. Het zou fijn zijn als er iemand was die de tv thuis komt installeren. Dat zou helemaal fantastisch zijn.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Paul VM 20-02-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Ontvangst++, Service++,koffie++, TV bij auto, supergeweldig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Reeds meerdere malen in deze winkel geweest ook buiten de promoties om, steeds snel en goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desi 20-02-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Goeie actie voor een goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij gingen met het doel om een nieuwe tv te kopen van Samsung. Na even rond te hebben gekeken in de winkel werden wij geholpen door een vriendelijke werknemer. Binnen 10 minuten liepen wij naar buiten met een naar onze wens nieuwe tv

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 19-02-2018 In de winkel gekocht

Geweldig geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig geholpen. Ik wist redelijk welke setup ik wilde hebben maar dankzij het goede advies van de medewerker heb nu echt een top setup. Met de mooie Samsung 55 inch Qled tv en de sonos soundbar kunnen we weer genieten van het beste beeld en geluid. De medewerkers zijn zo relaxed en kundig bij televisiewinkel. Daar kunnen ze bij de grote rode winkel een voorbeeld aan nemen.

Reageer

Jack baauw 19-02-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Top zaak! ????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al een paar jaar Mn tv hier en zal dat in de toekomst ook zeker doen! De werknemers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam zoals ik altijd heb ervaren. Keep up the good work boys! Doei doei!!! 👋🏻👋🏻👋🏻

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Post 19-02-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Zeer goed en snel geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerder ook al TV's bij Televisiewinkel.nl gekocht. Nu ook weer perfect geholpen! Duidelijke aanbiedingen en uitleg. Ik kijk regelmatig de filmpjes met uitleg en aanprijzingen. Voor een volgende TV weten we jullie weer te vinden!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnands 19-02-2018 In de winkel gekocht

Demomodel; nieuwe televisie voor mooie prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een demomodel smart-tv gekocht, op de site gevonden en even gebeld dat ik deze wilde hebben. TV is netjes klaar gezet en ik kon hem snel meenemen. Ondanks de drukte (zaterdag) was er genoeg personeel om iedereen goed te helpen.

Reageer

Marlon 18-02-2018 Via de website gekocht

Snel!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdag avond 21:30 bestelling geplaatst, zaterdag middag ontvangen!! Top!! Mooie soundbar! Geweldig geluid😀

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wets 18-02-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Goed geholpen en geadviseerd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Diegene die ons hielp, heeft al het mogelijk gedaan om een goed voor ons betaalbaar produkt te zoeken en we zijn er heel tevreden over!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ryan 18-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering conform afspraak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via Bol een Sonos SUB besteld, voor 22:00 uur op donderdagavond.
Op Bol gaven zij aan dat deze pas zaterdag afgeleverd zou worden maar integendeel!

Omstreeks 22:15 kreeg ik al een Track & Trace van PostNL dat deze de volgende dag (vrijdag) al werd afgeleverd. Prima snelle service, goed ingepakt, niets op aan te merken!

Volgende keer voor mij weer Tom Coronel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Venneman 18-02-2018 Via de website gekocht

Snelheid en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Allereerst de prijsstelling in vergelijking met de concurrentie, verder de snelheid van levering. Ook de keuze aan betaalmogelijkheden was een pluspunt. Overzichtelijke website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

weet niet wat U hiermede bedoelt 18-02-2018 In de winkel gekocht
Naarden

fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
fantastische service, werden ontvangen meet een kopje heerlijke koffie. de gekochte tv werd ook nog in de auto gezet. geweldig!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 18-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webwinkel, snelle levering, geheel naar wens. Ook goed op de hoogte gehouden via de mail. Geheel tevreden en een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim stegeman 17-02-2018 Via de website gekocht

Klik, klik een klaar

Algemene score

10,0
Voor alles en 10.
Avonds om half tien besteld, de volgende dag elf uur in huis.
Alles perfect geleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 17-02-2018 Via de website gekocht

Supersnel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Televisie om 20.35 besteld, volgende ochtend om 09.42 uur afgeleverd, onvoorstelbaar snel!
Hou dit zo vol voor de klanten naar mij.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 17-02-2018 Via de website gekocht

Service zoals je mag verwachten

Algemene score

9,0
Gekocht via Bol.com, Televisiewinkel was blijkbaar uitvoerder. 9 it is omdat snel en netjes geleverd werd. Voor de verdere rest geen ervaring met klantenservice.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John 17-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goed geholpen. Helaas was de tv defect . Met geen probleem is deze retour gegaan. Goede service . Met de omgang van zaken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Hin 17-02-2018 Via de website gekocht

Houden zich aan afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gisteren om 17.30 besteld, vandaag om 12.30 in huis. Dat is nog eens snel, heel blij mee. Via track en trace ook goed te volgen wanneer te TV geleverd werdt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dirk 16-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel en de webshop kan ik zeker bij een ieder aanbevelen. Ruime keuze en betaalbare prijzen met daarbij een uitstekende service.
Bestellen via de webshop betekend de volgende dat al bij u thuis.
Wij zijn zeer tevreden!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilhelmien 16-02-2018 Via de website gekocht

.prijs oke.geen lokkertjes.geen verzendkosten kortom TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nergens voor deze prijs kunnen vinden..platenspeler in onze gewenste kleur (zilver) en niet zoals elders alleen een "aanbieding " in de kleur zwart ..voor 70 euro meer. Snel en gratis levering zoals het moet zijn 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luis 16-02-2018 Via de website gekocht

makkelijke aanschaf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de site een simpele reservering maken. Ook voor een demo!
Direct email voor bevestiging en een dag later opgehaald.
Bij thuiskomst garantiebewijs al op mail en ook nog 14 dagen simpel teruggave garantie.
Super, snel en duidelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 15-02-2018 Via de website gekocht

Top Service, kan gewoon niet beter !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige shop en Service ! Hier kom ik zeker weer terug. Nogmaals Top Service, kan gewoon niet beter !

Reageer

Han Olsman 15-02-2018 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik ben zeer tevreden over deze hele soepele transactie. De prijs is zeer scherp en na bestelling is de tv binnen 24 uur geleverd.
Kortom een super transactie!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pankertje 15-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tv 2 dagen geleden besteld via bol.com,
Volgende dag mail gekregen van televisiewinkel.nl dat de tv verzonden werd, en idd de volgende dag kwam de bezorger aan de deur. Direkt uitgepakt en veel kijkplezier vanaf vandaag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick vd Zanden 15-02-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Sorrymaarechtslecht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

4,0
Sorry maar ben gisteren echt slecht behandelt. Bel voor de zekerheif of model beschikbaar was. Ging om demo model, dat was het, en dus in de auto op naar Naarden. 100km enkel, boeiend, dan heb ik hem. Daar aangekomen moeste ze hem even pakken en raak ik aan de praat met de de ledinggevende op dat moment maar die werd ineens naar het magazijn geroepen. Terruggekomen waren 2 medewerkers onderling aan het lachen en keken me naar mijn idee raar aan. Vertrouwde het niet helemaal maargoed. Thuis aangekomen blijken dus de 4 bouten om het tvscherm op de standaard te monteren op de standaard te ontbreken. Hebben ze dit geweten? Vermoed sterk van wel, maar zeker weten doe ik het niet. Toch nog een 4 voor de mooie winkel. Maar voor de rest bar slecht en zeker voor zokn bedrag! Worden deze nog vergoed? Waarsch niet..

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Create2Fit 16-02-2018

Geachte heer van der Zanden,

Ik heb u zojuist een email gestuurd aan de hand van deze review.
Wij vinden het erg vervelend dat u geen positief gevoel heeft gekregen tijdens uw bezoek aan onze winkel.

Dit zouden wij graag willen ombuigen naar een positieve afsluiting.

Met vriendelijke groet,
Team Klantenservice Televisiewinkel

Reageer

Toon meer reviews