Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patrick 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snelle service, maken waar wat ze beloven

Assortiment
Tja....de TV die ik wilde hebben hadden ze in ieder geval ;-) Genoeg keus denk ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan v N 21-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Open en overzichtelijke presentatie van producten

Service
Rustige en nette benadering zonder opdringerigheid, duidelijke uitleg en antwoorden op vragen. aanbieden van eventuele goede alternatieven. Eigenlijk zoals een verkoop/adviseur hoort te zijn. KEURIG !!!

Assortiment
Ruim toereikend, voor iedereen het juiste product te vinden. Wat prijs betreft zeer goed. Soms niet de allergoedkoopste maar dan met verschil van een paar euro. Wel meestal uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Nette winkel, beleefd en keurig geholpen. Duidelijke uitleg en zelfs kopje koffie aangeboden gekregen. Alle lof.

Extra toelichting
Het was voor mij wederom een fijne en goede ervaring die ik in veel winkels mis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Liesbeth Franck 21-07-2015 In de winkel gekocht
Plasma Discount Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is overzichtelijk.

Service
Heel erg goed zonder flauwekul, vooral de after sales,het zijn geen "dozenschuivers".

Assortiment
Erg goed, als er op de website staat in voorraad dan is dat ook daadwerkelijk. Het assortiment omvat alles van tv tot en met barbecue.

Aanbeveling
Ruime keus en goed te overzien.

Extra toelichting
Het is heel prettig om bij Plasma Discounter te winkelen, het personeel is erg behulpzaam zonder opdringerig te zijn. De verkopers weten ook waarover ze het hebben (productkennis).Dat is ook de reden dat we telkens terugkomen, uiteraard vanwege de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Engelaar 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Product besteld, en binnen 2 werkdagen in huis.

Assortiment
Hebben bijna alles!

Aanbeveling
Gewoon goed, en betrouwbaar!
Goede informatie over de produkten

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Arwin 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gewenste product zeer snel gevonden, TV moest zo groot mogelijk zijn voor zo weinig mogelijk geld en DVBS was een vereiste. Kon alle specificaties direct vinden.

Service
Mijn mail met een vraag over de ophangbeugel voor bij de TV werd dezelfde ochtend nog beantwoord zodat ik gelijk nog kon bestellen.

Assortiment
Zeer ruime keuze (ze hebben echt alle modellen, ik denk dat ik bij plasmadiscounter in het magazijn ga wonen, maximaal TV kijken haha) Ik geef een 9 geen 10 omdat de Canal digutaal ci+ module elders besteld moest wirden.

Aanbeveling
Gewoon goed snel eerlijk en duidelijk. Daar kunnen sommige webwinkels waar je TV (probeert) te bestellen nog een puntje aan zuigen.

Extra toelichting
Had s'morgens vroeg besteld, de volgende dag in de middag stond de 50" TV al in mn halletje gereed om op te hangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kolibri22 20-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bijzonder overzichtelijk

Service
Zeer persoonlijk geholpen, de verkoopster nam de goede tijd voor me en was goed op de hoogte van produkt specificaties

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Aanbeveling
Al veel gekocht, van stofzuiger tot meerdere tv's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dulvin 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het professionele hulp

Service
Het beste service 10+++

Assortiment
Goeie assortiment

Aanbeveling
Tot nu de beste winkel voor elektrische producten

Extra toelichting
Een snelle levering vandaag besteld morgen in huis goede service en een kwaliteit van product ben blij mee met me aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rico 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede zoekfunctie en uitgebreide teksten en video's

Service
Tot nu toe alleen maar kwaliteit gekregen en nog geen gebruik hoeven te maken van welke service vorm dan ook. Dit zegt genoeg over de organisatie en heb het vertrouwen dat ook de service en aftersales goed is.

Assortiment
Goed assortiment, buiten de nieuwe producten ook vaak de eerdere modellen voor een leuke prijs.
De recensies zijn hierbij meestal realiteit, waardoor je een bewuste passende keus kan maken.

Aanbeveling
TOP!

Extra toelichting
Nee, wel een opmerking aan Tom: Als je net zo snel bent op het circuit als je leveringen van je shoppies, gaat het je nog wel eens prijzen opleveren :) (keep going!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg makkelijke overzichtelijke website.

Service
Volgende dag gelijk antwoord op mail

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Al eerder bestelt en volledig betrouwbare webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na telefonisch contact te hebben gehad.
Met een van de meedewerkers van plasma discounter.
Was ik zo goed geholpen, dat ik eigenlijk direct wist wat voor type tv ik ging kopen.
Het is een LG geworden met alles erop en eraan.
En vandaag bestellen voor 21:00 morgen in huis

Assortiment
Prima service.
Goed en duidelijk geholpen door telefooniste van plasmadiscounter.
Prima service voor 21:00 bestellen en de volgnde dag in huis.

Aanbeveling
prima service.
Goed meedenkend personeel.
Snelle service.
Prijzen van plasma discounter zijn beter dan prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martinus 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, ook of iets al dan niet op voorraad is

Service
Ruilen is geen probleem, al een keer gedaan

Assortiment
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ivo 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Voor alle wensen die ik had voor mijn tv was het mogelijk een optie in te vullen, waarna de meest geschikte tv tevoorschijn kwam, geweldig

Service
De volgende dag was alles keurig in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Dijk 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Snelle aflevering

Assortiment
Nieuwe modellen aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 19-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgezocht op internet en direct voorradig in magazijn

Service
Vriendelijk personeel

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Overzichtelijk

Extra toelichting
Heel tevreden. Personeel zet zelf TV in de auto.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny van Kolck 19-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ze hebben alles en goede voorlichting ook bij moeilijke vragen.

Service
gewoon zeer goed

Assortiment
ze hebben bijna alles

Aanbeveling
het is al top, maar een 9 want er moet natuurlijk een puntje overblijven voor nog betere service e.d.

Extra toelichting
Ik heb deze review geschreven ondanks dat ik best wel weet dat het weer een reclame stunt is, maar jullie verdienen alle credit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ddj 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke uitleg, uitgebreide keus, goede filmpjes

Service
Deze week een staking bij post nl, na telefoontje met plasma discounter werd de actie genomen om het pakket te traceren. Daarna werd teruggebeld. Prima

Assortiment
veel keus en duidelijke uitleg

Aanbeveling
aantrekkelijke prijzen, goede voorraad en duidelijke uitleg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris 19-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
voldoende aandacht gekregen van medewerkers.

Service
gekozen voor afhalen ipv toesturen. hierdoor uitleg van persoon en kan je vragen stellen.

Assortiment
ruim voldoende aanbod

Aanbeveling
leuke combi met bbq en wasmachine winkel in Naarden.

Extra toelichting
geef klant voor online en offline dezelfde bedenktijd en zichttermijn. Anders zal volgende keer in winkel kijken en online kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend Vocking 19-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,5

Gemak
Overzichtelijk

Service
Vriendelijk te woord gestaan door verkopers die weten waar ze het over hebben en niet te beroerd zijn om iets op te zoeken. Jammer dat internet in de winkel zo traag is.

Aanbeveling
Ik heb gevraagd of de canaal digitaal kaart zo in de gekochte sony 755 kon, ja dat kan was het antwoord.
Thuis kreeg ik geen kanalen en na speuren en bellen bleek dat er een cim geplaatst moest worden. Heen en terug Zwolle Naarden had ik geen zin in. Ook maakt het de tv weer 80 euro duurder, misschien had ik hem dus toch maar via het web ergens moeten bestellen.

Extra toelichting
Duidelijker voorlichten dat er nog een cim bijgekocht moet worden voor canaal digitaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dave R 18-07-2015 In de winkel gekocht
bussum
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De keuze of op de duidelijke website kijken of aardig geholpen te worden in de winkel

Service
geholpen door iemand die volgens mij genoeg af wist van de apperatuur

Assortiment
genoeg keuze om het bos nog te zien en merken te vergelijken

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteit combi

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harunbulgur 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb mijn tv online besteld via Plasma-discounter.nl. De bestelling ging vrij snel en de tv was zó gevonden. Bij de winkelmand makkelijk gegevens ingevuld en besteld. Binnen een paar dagen was het bezorgd. Goede service!

Service
Wanneer je voor 21 uur besteld hebt, heb je de dag erna in huis. Zo ging het ook bij mij en dat vond ik zeer fijn. Ik heb nog even contact gehad met de klantenservice. Zij hebben mij goed geholpen en bevestigd dat het product was verzonden. De medewerker van de klantenservice was ook heel behulpzaam.

Assortiment
Plasma-discounter.nl heeft een groot assortiment aan verschillende soorten tv's. Zo heb ik mijn tv gemakkelijk gevonden op basis van het filtersysteem met mijn persoonlijke voorkeuren. Het heeft nog geen 5 minuten geduurd.

Aanbeveling
Ik heb Plasma-discounter.nl al aan vrienden en familie aanbevolen. Zij gaan waarschijnlijk binnenkort een nieuwe tv bestellen.

Extra toelichting
Ik vind het een gebruikersvriendelijke site met makkelijke keuzes om de juiste tv te vinden. Zo heb mijn tv zeer snel en makkelijk gevonden en besteld. Misschien ooit in de toekomst nog wel een keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rose 18-07-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij binnenkomst werden we vriendelijk welkom geheten. Nadat we onze wens kenbaar hadden gemaakt werden we deskundig voorgelicht.

Service
Na de aankoop werden we geholpen bij het inladen

Assortiment
Wat we wilden zien was er. En konden we onze keuze maken

Aanbeveling
Goede service en vriendelijk en deskundig personeel

Extra toelichting
Als we weer iets nodig hebben op het gebied van het assortiment dat Plasmadiscount biedt komen wij zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Cornelissen 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Goede service, ook als er onverhoopt toch iets mis mocht zijn met het product. Beloftes over levertijd etc worden goed nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

torenbosch 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is duidelijk, het is gemakkelijk om te vinden wat je zoekt en er staat goede informatie op.

Service
De televisie die wij besteld hadden werd keurig netjes binnen de afgesproken tijd bezorgd. Je wordt goed via de mail op de hoogte gehouden van het bestelproces.

Assortiment
Breed assortiment met scherpe prijzen, bezorging gratis wat ook een groot pluspunt is.

Aanbeveling
Het voelt veilig en vertrouwd om hier artikelen te kopen, dat doen we de volgende keer weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelson fontes 18-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzicht

Service
Verkopers met verstaand van de goedere

Assortiment
Ruim keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Bij vraag via mail direct antwoord, kan mening andere internetsite voorbeeld aannemen

Aanbeveling
Zeer snelle service en super klantenservice

Extra toelichting
Wij doen 9 van de 10 aankopen via het internet en hebben al een aantal artikelen bij Tom Coronel gekocht, hij geeft goede service voor betaalbare prijs een echt voorbeeld en internet concurrent waar veel (internet)winkels een voorbeeld aan moeten nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly 18-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,2

Gemak
Ik vond het niet zo heel overzichtelijk en de prijskaartjes hingen niet heel duidelijk bij ieder product.

Service
Te weinig personeel waardoor de verkoper meerdere mensen tegelijk helpt.

Extra toelichting
De verkoper zei dat de tv naar keuze compatible was met alle smartphones en tablets. In de praktijk blijkt dat dat niet zo is. Alleen maar met Samsung.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Leo janssen 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kreeg een aanbieding dus kiezen was simpel

Service
Bevestiging snel binnen. Track en tracé ook prima maar werd pas na twee dagen geleverd.

Aanbeveling
Heb er een Samsung gekocht en nu een Toshiba. In de winkel heldere uitleg en goede productvergelijking

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

albert de rooder 18-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
via de site mooie aanbiedingen en dan met gemak bestellen met veel korting

Service
goede service en snelle levering top

Assortiment
kan altijd mooier maar dit is ok

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex Peters 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was duidelijk en overzichtelijk. Ook het filmpje met uitleg van de aansluitingen en opties e.d. was zeer verhelderend.

Service
Retouren is niet nodig, maar de overeenkomsten daarvan zijn erg netjes en klantgericht. Ook de levering was zeer netjes en in een termijn van 2 uur.

Assortiment
De prijs was zeker goed. Ik zag de aanbieding via marktplaats waardoor ik niet verder heb gekeken op de site omdat dit niet overtroffen kon worden.

Aanbeveling
Ik kan niks anders geven dan een 10. Alles was perfect; vanaf het bestellen tot het leveren is het allemaal vlekkeloos verlopen.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas van Dijk 18-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kunt alle tv's in de showroom bekijken en je wordt als je vragen hebt goed geholpen

Service
Oude tv ging kapot net voor nieuw jaar. Na bellen met plasmadiscounter hebben zij direct een nieuwe tv opgestuurd en hierdoor hebben wij met nieuwjaar alsnog tv kunnen kijken.

Aanbeveling
De medewerkers zijn erg behulpzaam en de prijs kwaliteits vrhouding is erg goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tol 17-07-2015 In de winkel gekocht
naarden

Algemene score

6,7

Gemak
website duidelijk

Service
medewerker te kleinerend

Aanbeveling
ieder moet t voor zich weten, maar we zijn niet negatief

Extra toelichting
-

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Vincent B 17-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op zondag mijn tv stuk, kon hier meteen terecht voor een nieuwe.

Service
Ontspannen maar professionele houding van de medewerkers.

Assortiment
Enorm veel keuze.

Aanbeveling
Mijn volgende tv komt hier weer vandaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sony tv 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
makkelijk en op je gemak online winkelen

Assortiment
veel soorten tvs met duidelijke uitleg inhoudelijk

Aanbeveling
ruime keuze

Extra toelichting
mijn bestelling was er binnen 1 dag

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Pierre 17-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijk, snel, makkelijk en uitgebreid qua info

Service
Jammer dat het een betaalde dienst is maar als je even geduld heb dan wordt je wel heel netjes, vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Meer dan genoeg keus

Aanbeveling
Webshop, winkel of servicelijn, het werkt allemaal naar behoren. Als klant voel ik me gewaardeerd en prima voorzien van informatie om een gedegen keuze te maken

Extra toelichting
Niets meer dan lof

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Padmos 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Perfecte website, met uitgebreide uitleg.Meestal voorzien van een instructie video.

Service
Keurig op tijd verzonden.

Assortiment
Zeer veel keuze.

Aanbeveling
Behoeft geen motivatie.

Extra toelichting
Nee , vooral zo verder gaan in de toekomst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 17-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon de producten makkelijk vinden. Enige minpuntje was dat de "Back" knop op mn browser niet altijd de filters herstelde die ik had ingesteld tijdens het zoeken

Service
Ik ben fysiek naar de winkel gegaan en werd daar perfect geholpen door de verkoopster. Haar parate kennis was niet altijd voldoende maar dat maakte ze goed door de dingen die ze niet wist gelijk op te zoeken

Assortiment
De meeste elektronice winkels hebben 1 of 2 aanbiedingen die scherp(er) geprijsd zijn. Echter jullie hebben in elke categorie scherp geprijste televisies. Enig minpuntje was dat veel televisies die op de websites stonden niet tentoongesteld werden in de fysieke winkel.

Aanbeveling
Samenvoegsel van bovenstaande punten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim uiterwijk 17-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Artikelen zijn overzichtelijk opgesteld

Service
De service en uitleg in de winkel was uitstekend

Assortiment
Prima assortiment, voor ieder wat wils

Aanbeveling
Vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Loet van Oostende 16-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Genoeg keuze maar verwacht geen Mediamarkt. Wel een goed en heel mooi assortiment. en zeker voordelig

Aanbeveling
Goed bereikbaar, rustig en op je gemak rondneuzen. Als je hulp of advies nodig hebt zijn er deskundige en vriendelijke medewerkers

Extra toelichting
Zag de Weekendknaller en direct richting Naarden. Top TV nu voor een prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jan 16-07-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles lekker overzichtelijk per merk

Service
werd gelijk op een correcte wijze geholpen

Assortiment
alle goede merken

Aanbeveling
zie hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joshua 16-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Binnen lopen. Geregeld

Service
Goede after sales

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin van Meer 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Is voor mij moeilijk in te schatten omdat ik heel gericht aan het zoeken was.

Aanbeveling
Laagste prijs voor het specifieke product, zeer snelle verwerking en levering van de bestelling.

Extra toelichting
Product is ook van zeer goede kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website.

Service
Snelle levering, precies zoals op de website beloofd.

Assortiment
Niet echt naar het assortiment gekeken, wel gezocht naar de webshop met de beste kritieken die het toestel voor de beste prijs verkocht. Dat was dus plasma-Discounter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees van Driel 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke informatie en alles online prima te regelen. Specificaties van de tv die ik kocht waren duidelijk.

Service
Alles heel duidelijk met betrekking tot levering, binnen 24 uur thuis bezorgt.

Assortiment
Ze stunten met prijzen en daarin hebben ze dan ook nog een goede keus.

Aanbeveling
Zeer tevreden en al vaker besteld bij de winkels van Tom Coronel. Omdat de service vorige keer toen mijn wasmachine stuk ging ook zeer goed was koop ik hier vaker mijn spullen.

Extra toelichting
De nieuwsbrief en de weekendaanbiedingen zijn echt de moeite waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 15-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,3

Gemak
Bestellen gaat eenvoudig. Je krijgt mails bij iedere update van de status.

Service
In eerste instantie foutief product ontvangen. Daardoor niet zaterdag, maar pas dinsdag gebruik van kunnen maken.

Aanbeveling
Vond het buitengewoon teleurstellend dat ik bewust het product op vrijdag had gekocht zodat ik het zaterdag op mijn gemak kon installeren. Door een fout van de winkel kreeg ik dus niet het bestelde product en de beste oplossing die ze aanboden was pas leveren op de dinsdag erna.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

Pierre Oitmann 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere lay-out.

Service
Duidelijke communicatie, snelle levering.

Assortiment
Mag uitgebreider. Niet gevonden wat ik eigenlijk zocht, maar wel iets anders wat ik wilde hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ron Moerman 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het vinden en bestellen van het product ging bijzonder gemakkelijk

Service
Ik vindt het een goede service dat je van elke stap op de hoogte werd gehouden en het product binnen de afgesproken tijd werd geleverd

Assortiment
Ruime keus in de producten waarin ik belangstelling voor heb

Aanbeveling
Duidelijk en toegangs vriendelijk webshop met een breed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 15-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker dicht bij huis, overzichtelijke winkel, snel meenemen etc...

Service
Gemiddeld een 7. Ik ben uitgebreid en tot volle tevredenheid voorgelicht door een enthousiaste jongeman. Uk zou hem een 10 geven voor zijn tijd en klantgerichtheid. En hij heeft mij de perfecte tv aanbevolen! De man die mij echter de volgende hielp bij de belasting etc was een stuk minder enthousiast en leek weinig servicegericht. Ik zou hem een 5 geven. Maar nogmaals alle lof voor de eerste jongeman.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Ik heb plasmadiscounter al vele malen aan anderen aangeraden. Zelf ook al een aantal jaren eerder een tv gekocht en een paar jaar later een koffiezetapparaat. Alles tot volle tevredenheid

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Groot 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestelling is snel geplaatst

Service
snelle levering, bestellen tot 21.00 uur en volgende dag in huis.

Assortiment
Kon veel voordeliger leveren als Mediamarkt etc

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marije73 15-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Besteld en de volhende ochtend al in huis. Super!

Assortiment
Heb ik niet berder naar gekeken. Had een gerichte zoek opdracht

Aanbeveling
Wanwege se snelle levering. Achteraf betalen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

WWE 15-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website met veel uitleg over de TV's. Kleine onduidelijkheid over levering.

Service
Naar aanleiding van een verlopen weekendknaller telefonisch contact gehad en uitstekend geholpen door de medewerkers. Werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling toen deze vertraagd leek, maar uiteindelijk werd alles netjes de volgende dag bezorgd.

Assortiment
De TV die ik zocht hadden ze en voor een goede prijs, dus voor mij was het assortiment prima!

Aanbeveling
Ik ben een repeat customer, wat zou je meer kunnen doen dan dat?

Extra toelichting
Mijn bestelling heb ik per creditcard gedaan om 20:50 in de avond waarbij het 1 extra werkdag in beslag zou nemen ivm betaling. Op vrijdag gebeld wanneer de levering plaats zou vinden en toen aangenaam geholpen door een medewerker, wat toch wel fijn is t.o.v. een pure internet business. Uiteindelijk nog een accessoire bijbesteld en alles werd tegelijk de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews