Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rein en Sarie 28-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
De website was duidelijk, maar we hebben onze aankoop in de winkel gedaan.

Assortiment
Het assortiment is zeer divers.Wij hebben een Samsung TV gekocht met kabels en versterker. Ja dus, wij hebben alles kunnen vinden. Mede dankzij de goede verkoper Dennis.

Aanbeveling
Het is een geode winkel, die ik zeker zal aanprijzen aan anderen. De verkoper Dennis verdient hierbij wel een grote pluim. Wat een kennis heeft die Dennis. En geduld en blijft vooral kalm.

Extra toelichting
Toppie winkel!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Erwin van Hoorn 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super! 'sAvonds om half 9 een dikke tv besteld, de volgende middag zat ik er thuis al naar te kijken!

Service
Supersnelle levering, bovendien heldere communicatie via e-mail. Voorafgaand had ik gebeld ivm een advies over de tv, prima te woord gestaan, duidelijk advies! Korte wachttijd.

Assortiment
Uitgebreid en compleet, makkelijke (zoek)functies op de website.

Aanbeveling
Super! 'sAvonds om half 9 een dikke tv besteld, de volgende middag zat ik er thuis al naar te kijken!
Supersnelle levering, bovendien heldere communicatie via e-mail. Voorafgaand had ik gebeld ivm een advies over de tv, prima te woord gestaan, duidelijk advies! Korte wachttijd.
Uitgebreid en compleet, makkelijke (zoek)functies op de website.

Extra toelichting
Topshop, snelle levering, duidelijke communicatie, heldere service, compleet assortiment, prima afhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique06 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zoekfunctie werkt goed

Service
vandaag besteld morgen in huis. Ze maken het echt waar.

Assortiment
ruime sortering op alle gebied

Aanbeveling
een webshop zoals die behoort te zijn: zeer uitgebreid, foutloos en snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monica hoekstra 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk producten vinden

Service
Snel geleverd

Assortiment
Gezocht meteen gevonden

Aanbeveling
Makkelijk bestellen en snel geleverd!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniel Bikkel 27-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Geen opdringerige verkopers, je kan in de winkel op computers naar het product zoeken dat je wilde hebben en dan naar het betreffende product vragen en/of bekijken.

Service
Snelle en duidelijke uitleg van het product en snelle afhandeling na de aankoop.

Aanbeveling
Duidelijke website. Kleine overzichtelijke winkel met een supersnelle en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madelon 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig en gemakkelijke gang van zaken logisch

Service
goed op tijd en duidelijke communicatie

Assortiment
veel en overzichtelijk

Aanbeveling
gewoon top

Extra toelichting
zou iedereen aanraden (heb ik al gedaan) goede filmpjes bij product .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr Verbiest 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik vond de site zeer overzichtelijk helemaal niks op aan te merken, gewoon perfect.
Ook kon je heel makkelijke de juiste TV vinden dankzij de vele filters die je kon toepassen met zoeken.

Service
Ik had een probleem met mijn TV, hierover gebeld en ik werd goed geholpen.

Assortiment
Voor zover ik kon vinden de webshop met de meeste TV'S

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

LCD380700 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en gemakkelijk online En dit alles vanuit je luie zetel.Wij hebben er al eens een rit voor overgehad van 2 uur voor een droogzwierder aangezien wij van belgie komen.
Toch vonden wij dit de rit meer dan waard.

Service
Zowel online als in de winkel zeer vriendelijke en behulpzame mensen bij eventuele vragen.Zelfs word er hulp aangeboden om desbetreffend product te helpen inladen.
Dit is pas klantvriendelijkheid

Assortiment
Wie hier zijn ding niet vind die vind dat nergens.
voor elk wat wils en bij twijfel zijn er online een top tien samengesteld van beste producten.
Die jou kunnen helpen om je definitieve keuze te maken.
EN DAN SPREEK IK NOG NIET OVER DE WEKELIJKSE TOPKNALLERS
Producten die onder ongelofelijke kortingen worden verkocht.

Aanbeveling
Klantvriendelijk en snelheid en gemak hebben zij als richtlijn. Geen loze beloftes.
Klant is koning en niet te vergeten zij verkopen top producten.

Extra toelichting
Een top winkel met een concept dat ik van mijn kant alleen maar kan toejuichen.Niet meer voor verbetering vatbaar. Gewoon houden zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

venu nair 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle service en makelijke betaal mogelijkheden

Service
Snelle en bette service

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Leuke winkel en leuke webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Panc van Duikeren 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Recht toe recht aan. Besteld 2 dagen later in huis .

Service
Goed verpakt afgeleverd.

Assortiment
Product opgezocht kwam bij plasma discounter uit vanwege de prijs en de reviews . Nagetrokken via Google kwam positief uit de bus met leverantie bevestigd.

Aanbeveling
Goed overzichtelijke product keuze.

Extra toelichting
ja een bedrijf waar je met een volgende bestelling bij terug keert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Simpel te vinden

Service
snel en goed verpakt

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Niet groot wel goed

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

charles gevers 26-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
mooie aanbieding, eenvoudig en snel te bestellen

Service
de zending kwam niet 1 , maar 10 dagen later
argument was de stakingen bij Post
dat was gewoon de hele uitleg
geen sorry, actieve andere opties ed
buitengewoon slechte klantenservice en approach!!

Assortiment
ruime keus, redelijke prijs

Aanbeveling
deze ervaring was helaas minder, kan zo maar verbeteren

Extra toelichting
als je al weet dat je problemen krijgt met de levering, benader je klanten dan actief met info, met begrip voor het ongemak ed!!!! en zoek evt samen naar alternatieven als je wat koopt en denkt het in een dag te ontvangen, is 2 weken later wel erg laat

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Create2Fit Naarden 27-07-2015

Geachte heer Gevers,

Dank u voor uw review. Spijtig dat er zonder excuses en zo te zien laconiek gereageerd is op uw klacht. Tien dagen later leveren is zelfs met stakingen van PostNL eigenlijk een onacceptabele vertraging. Mijn excuses hiervoor. Wij zullen uw klacht meenemen en hier bespreken, zodat dit in de toekomst actiever wordt opgepakt.

Met vriendelijke groet,

Team Create2fit

Reageer

Danielle van aalst 26-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Showroom makkelijk te bereiken. Goede internetsite ook

Service
Zeer vriendelijk en kundig geholpen in de showroom

Assortiment
Artikelen waren voorradig en mijn ik gelijk mee nemen

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ficher 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en overzichtelijke site, makkelijke zoek criteria

Service
Vlotte goede en redelijke zakelijke feedback, kortom, zeer goed

Assortiment
Voldoende en redelijk voordelig aanbod aan tv, etc

Aanbeveling
Internet winkel is mij bekend, al meer tv, koffie apparaten en toebehoren gekocht, heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miep 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk

Service
vriendelijk

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ficher 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en overzichtelijke site, makkelijke zoek criteria

Service
Vlotte goede en redelijke zakelijke feedback, kortom, zeer goed

Assortiment
Voldoende en redelijk voordelig aanbod aan tv, etc

Aanbeveling
Internet winkel is mij bekend, al meer tv, koffie apparaten en toebehoren gekocht, heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Walet 26-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kunt je product zien

Service
Snel een goede en heldere uitleg

Assortiment
Veel zijdig

Aanbeveling
Je word er persoonlijk en snel geholpen

Extra toelichting
Er staat vakkundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jafm van rijn 26-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We hebben telefonisch contact gehad en tv werd gereserveerd

Service
De tv werd in auto geplaatst

Extra toelichting
Goeie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre biersma 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk , makkelijk , nette mails , goede uitleg. Helemaal top

Service
Top

Assortiment
Ruime keuze , we hadden zo gevonden waar we op zoek waren , dit mede door de uitgebreide keuze lijst.

Extra toelichting
Top site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OlivierS 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie webshop met grote keuze uit TV's.

Service
Levering op afspraak, top!

Assortiment
Uitgebreide keuze en uitleg.

Aanbeveling
Top webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Machielse 25-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
12 volt stond ten onrechte bij een tv na bellen bevestigd geen 12 volt toch jammer kost weer geld per minuut terwijl het jullie eigen fout is

Service
Telefoon kosten door jullie fout

Assortiment
Veel modellen

Aanbeveling
Als de telefoon kosten vergoed worden een 10

Extra toelichting
Echt een domper jullie rekenen veel geld voor het bellen ik heb lang aan de lijn gezeten toen bleek dat jullie zelf fout zaten werd geen vergoeding geboden (ZEER SLECHTE ZAAK)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marcel Romein 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website, overzicht

Service
Vriendelijk als altijd

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gemak en leveren op tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cindy 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk, website werkt goed

Service
super om achteraf te kunnen betalen en snelle levering

Assortiment
groot en voor mij een goed assortiment.

Aanbeveling
scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WJFNOY 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bestellen via internet

Service
Prima

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
is zeker verder aan te bevelen.

Extra toelichting
Prima werken op deze manier qua internet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roy 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk! Snel

Service
God contact met b2b

Assortiment
Alles is er

Aanbeveling
Al mijn klanten kopen ook bij jullie

Extra toelichting
Super goed concept en goed uitgevoerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden Klant 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website, ik vond direct wat ik zocht en het bestellen was een eitje.

Service
Ik had geen vragen/klachten, de levertijd werd vertraagd door de staking van PostNL en dat is erg jammer daarom adviseer ik een ander koeriersbedrijf in te schakelen. Van de retourprocedure heb ik geen kennis omdat ik niets retour heb hoeven sturen.

Assortiment
Ik zocht een TV en die was snel gevonden de prijs was hetzelfde als bij de meeste concurrerende bedrijven dus daar is ruimte voor verbetering denk ik. Verder niet gekeken naar de rest van de winkel.

Aanbeveling
Heldere prijzen, duidelijke shop en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Milco 25-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bereiken

Service
Zeer deskundig personeel

Assortiment
Zeer breed assortiment.

Aanbeveling
Breed assortiment en deskundig personeel.

Extra toelichting
In deze winkel neemt men nog de tijd voor je, met een kopje koffie erbij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk in de specificaties van de verschillende tv's waardoor een keuze maken makkelijk wordt!

Service
Besteld, en binnen een week de tv binnen. Tevens kreeg ik constant mails met de status van mijn bestelling.

Assortiment
Veel verschillende formaten en verschillende merken.

Aanbeveling
Het is makkelijk, duidelijk, overzichtelijk en voordelig. Een kind kan de was doen!

Extra toelichting
Super! Zowel mijn tv als wasmachine bij jullie gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annemieke Kralt 25-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
producten staan overzichtelijk opgesteld, gesorteerd op merk.

Service
Verkoper probeerde mij geen tv te verkopen met veel extra's die ik niet nodig heb voor TV in slaapkamer. Goede voorlichting over verschil tussen de diverse modellen.

Assortiment
Redelijk uitgebreide keuze. Wel handig om je van tevoren te oriënteren op Internet. Er zijn meer modellen beschikbaar dan in de toonzaal aanwezig.

Aanbeveling
Prettige voorlichting, vlot geholpen. Eerder goede ervaringen met service van deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LeoS 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel en makkelijk zoeken, vinden en betalen.

Assortiment
een van de laatste plasma's in assorti,dus super en goede prijs.

Aanbeveling
Tijdens de gehele koopprocedure, via mail super op de hoogte gehouden, bedankt Tom.

Extra toelichting
Ga in de toekomst zeker van dit bedrijf gebruik maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ali 24-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prijzen en uitgebreide informatie is vollop in de winkel aanwezig (internet en medewerkers).

Service
beter dan dat ik me de afgelopen 2 jaar kon herinneren.

Assortiment
als het gaat om TV's was het voor mij voldoende. ook de mix van hoge en lage prijscategorie is voldoende in de winkel aan wezig.

Aanbeveling
Mijn beoordeling is gebaseerd op een bezoek van vorige zondag aan de winkel in Naarden.

Extra toelichting
Was 7, 8 jaar geleden daar een klant en vond de service en klantvriendelijkheid ondermaats. had veel weg van dozenschuiven maar weinig kwaliteit en onvriendelijke sfeer. Daarna dus nooit meer geweest en van de week met de gedachte van dat zullen ze toch wel anders doen inmiddels een kijkje gaan nemen. Wat schets mijn verbazing; hoge graad van klantvriendelijkheid, deskundige en vriendelijke medewerkers en bovenal medewerkers die je ook goed helpen als je voor een tv van 500 euro komt en niet alleen voor de klanten die meer dan 1000 euro willen besteden. Ik ben nu een vaste bezoeker geworden van jullie site heb ik gemerkt. kortom het is voor herhaling vatbaar een bezoek aan jullie site en winkel voor mij.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Neill oliemans 24-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk overzicht, heldere prijscommunicatie, goede productsegmentatie.

Service
Heldere uitleg, geen wachttijden en adequaat reageerend op vragen

Assortiment
De belanriijkste modellen waren zichtbaar voor meer verdieping was de computer nodig

Aanbeveling
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding, makkelijk parkeren en goed geholpen

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima overzicht, gemakkelijk te selecteren wat je zoekt

Service
Zoals beloofd, zelfde dag verstuurd, volgende dag bezorgd.

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vincent Bosch 23-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel zag er keurig en verzorgt uit. Genoeg parkeerplek en me gekochte TV hing aan de muur dus kon hem nog even bekijken.

Service
Aardige meid, snel geholpen en ik stond binnen 15 min weer buiten met de TV die ik wilde hebben.

Assortiment
Assortiment op de webwinkel is uiteraard een stuk groter dan in de winkel (alle TV's die ik heb vergelijken waren er dus het assortiment zit wel goed!). De prijs is standaard net als bij andere webwinkels. Daarnaast heb ik een TV online gereserveerd en was deze gewoon nog op voorraad dus helemaal top.

Aanbeveling
Ik heb tot op heden niks aan te merken. De volgende TV die ik koop is gewoon weer bij Plasma discounter. Zit ook van een steenworp afstand van de snelweg dus je bent er zo!

Extra toelichting
Jammer dat Tom Coronel er niet was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marnix 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, veel keus, medewerkers hebben veel kennis van zaken

Service
Goed geholpen, snelle levering. In 13 uur had ik het product in huis (21:00 besteld en om 10:00 bezorgd)

Assortiment
Veel keus. Zowel oude als nieuwe modellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker thuis, vanaf de bank bestellen wat je wilt.

Service
Overzichtelijk informatie mails met informatie na je aankoop. Alles maakt het duidelijk. Ik had een vraag over het product, bijna direct antwoord via de klantenservice (mail)

Assortiment
Ik heb precies gevonden wat ik wilde hebben, verder heb ik niet gekeken. Dus voor mij was het assortiment dik voldoende. Ik was op zoek, zoals gezegd, naar een specifiek type.

Aanbeveling
Prima en overzichtelijke website, snelle bezorging, ideaal.

Extra toelichting
Ik zou het handig vinden als het duidelijker was hoeveel exemplaren van een bepaald product nog op voorraad zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sil 22-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Keuze maken op overzichtelijke site en vervolgens in de winkel opgehaald.

Service
Goede service in de winkel.

Assortiment
Zeer veel keus op de site. Helaas staat niet alles in de winkel uitgestald.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Twee keer een apparaat opgestuurd gekregen wat niet werkte. Geen probleem word netjes de andere dag opgehaald en de nieuwe word geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jes 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede behulpzame service

Service
Goed geholpen

Assortiment
Heel veel

Aanbeveling
Service is belangrijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart de Winter 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen poespas, simpel en snel je TV aanklikken, gegevens invullen, betalen en de dag er na genieten van je aankoop!!

Service
Klantenservice is zeer vriendelijk en direct, vragen worden snel beantwoord en daarnaast is de levering fantastisch snel.

Assortiment
Ruim en breed assortiment met de nieuwste tv's voor echt de juiste prijs!

Aanbeveling
2e keer dat ik hier een TV besteld heb en dat zal ik blijven doen! Aangezien je hier de juiste korting krijgt, de makkelijke product video's waarin haarfijn uitgelegd word wat de Tv allemaal biedt en de snelle levering met als laatste een super service!

Extra toelichting
Je merkt dat er goed is nagedacht over de indeling en de werking van de site, hierdoor is het aangenaam om door de producten te scrollen en vind je binnen no time meerdere producten die je makkelijk met elkaar kan vergelijken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent van Beek 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Voldeed aan mijn verwachting, vond snel wat ik zocht

Service
Top! Werd goed op de hoogte gehouden mbt status bestelling.

Aanbeveling
Erg goed, totaalplaatje, van begin (orientatie) tot eind (aankoop) was goed.

Extra toelichting
Service is net zo solide en snel zoals je over het circuit scheurt ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ceeszw 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Bezorgt ook op zaterdag

Assortiment
Model niet bij BCC en Mediamarkt

Aanbeveling
Laagste prijs en grootste gemak.

Extra toelichting
Kan moeilijk beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gemanisa 22-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Er naar toe gaan per auto is makkelijk, snel te vinden in naarden en genoeg parkeer gelegenheid, winkel overzichtelijk.

Service
Kwamen binnen en werden bijna direct zonder het gevoel te hebben dat ze op je aan het wachten zijn (heel irritant gebeurt vaak genoeg in andere winkels als normaal aan het winkel bent het personeel als vliegen op je afkomen terwijl je nog aan het rond kijken bent ) maar nu kwam het personeel precies op tijd en had ik niet het gevoel dat ze je aan het afleggen waren, top gevoel voor timing

Assortiment
Hert assortiment is prima in orde, mocht er iets moet tussen staan of je zou het verschil willen weten of meer info omtrent een artikel dat toevallig er niet staat? kan je op meerder plekken in de winkel op een van de computers het zelf nakijken op internet heel toegankelijk en eerlijk

Aanbeveling
Zoals ik al schreef prima assortiment, goed personeel die ook nog eens de tijd neemt als je vragen hebt en en prima afhandeling als je tot koop over gaat

Extra toelichting
Nee alles is wel zo'n beetje gezegd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Bestelling ging heel makkelijk

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Betrouwbaar. Bestelling kwam keurig en snel aan

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Raymond 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snelle levering van product.

Assortiment
Ruim voldoende producten

Aanbeveling
Betrouwbaar en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin van elst 21-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Netjes geholpen en goed advies gekregen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin van der Sanden 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site , je kunt zo alles vinden wat je zoekt.

Service
Vlotte afwerking , met berichten via emails. Zo blijf je perfect op de hoogte wat er met je bestelling gebeurt.

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lex 21-07-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ben perfect geholpen in de winkel.
ging allemaal heel soepel

Service
service is top je hoeft maar te bellen en ze staan voor je klaar.
heb nu 2 keer een probleem gehad met een tv die stuk was maar dat is snel opgelost door plasma discounter

Assortiment
er is genoeg keus

Aanbeveling
goede winkel en veel kennis in huis.
heel professioneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 21-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer oeverzichtelijk

Service
Vriendelijk en deskundig

Assortiment
ruim en overzichtelijk

Aanbeveling
Goede service, zeer aantrekkelijk prijzen en aanbiedingen

Extra toelichting
Personeel was behulpzaam met gekochte artikelen naar de auto brengen. Prima service!!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Stanley 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met goeie zoek- en vergelijk mogelijkheden! Top!

Service
Ivm de postnl stakingen, heb ik contact gezocht met de klantenservice en ben ik goed te woord gestaan. De bestelling ging prima en de dame wist me duidelijk en rustig uit te leggen wat de stappen waten, mocht het verkeerd gaan met de levering. Uiteindelijk is postnl gewoon gekomen en ben ik tevreden

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Vooral het vergelijken van de verschillende modellen ging gemakkelijk

Aanbeveling
Niets dan lof!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews