Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wendy 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden en te bestellen.

Service
Supersnelle levering, vandaag besteld, morgen in huis!

Aanbeveling
Gewoon duidelijke en makkelijke site waar als je datgene vindt waar je naar op zoek bent je dit kunt bestellen en snel in huis hebt.

Extra toelichting
Het viel me mee dat het product zo goed van kwaliteit is, aangezien de prijs laag was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Super makkelijk en overzichtelijk

Aanbeveling
Goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lilian 02-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is duidelijk. Goede informatie en filmpjes. Wij bekijken alles eerst goed op de website en gaan dan naar de winkel in Naarden. In de winkel bekijken we de televisies die ons wat lijken en laten ons verder voorlichten door de bekwame verkoper. Zo komen we dan tot een goede keuze en gaan we tot de aankoop over.

Service
Zeer goede service. Het personeel van deze zaak is erg goed opgeleid. Ze weten op alle vragen met een goed antwoord te komen. Ze zijn erg klantvriendelijk en behulpzaam. Geven ook goede tips.

Assortiment
Voldoende keus. Ook de nieuwste modellen in de winkel. Voor elk wat wils en ook voor iedere beurs wat goeds te koop. Goede prijzen.

Aanbeveling
Wij zijn al langer dan tien jaar klant bij de Plasma-discounter.nl. We zijn daar altijd heel erg goed geholpen. We sturen dan ook regelmatig familie en vrienden naar ze toe om daar hun aankoop te doen. Tot nu toe is iedereen daar erg tevreden over. Dat is leuk voor ons en natuurlijk de Plasma-discounter. Hoort zegt het voort.

Extra toelichting
De eigenaar is een gedreven ondernemer, de klant is bij hem nog echt koning. Wij hebben niets anders dan lof. Het is een top bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenard Wolters 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudige makkelijk toegankelijk website

Service
binnen 24 uur geleverd. Prachtig!

Assortiment
een groot assortiment

Aanbeveling
deze winkel is beter dan dat van Bol.com of Wehkamp!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Prima webshop. Mijn bestelling was snel geleverd voor een goed prijsje. Alleen geen schuim of papier of zoiets om het product in het pakketje te beschermen. Was niet echt nodig omdat de originele verpakking van de koptelefoon goed genoeg was maar had het wel fijn gevonden als hij wat beter verpakt was.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kosterco 01-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Het bestellen en betalen ging gemakkelijk en vlot. Wij hadden pech bij de bezorging van het artikel.

Aanbeveling
De service zou wat klantvriendelijker kunnen.

Extra toelichting
Zit nu een week op de tv te wachten. Helaas nog geen tv ontvangen. Na contact met vriendelijke klantenservice blijkt dat de tv weer retour komt naar de webshop omdat er iets niets niet goed zou zijn met de barcode op het pakket.....??? Na zes dagen nog geen tv in huis. Helaas kan ik nu niet zeggen dat ik de tv niet meer wil omdat hij nog bij de vervoerder?? in het bezit is. Wanneer hij daadwerkelijk retour is gekomen bij de webshop kan ik mijn geld terug krijgen.....hopelijk kunnen zij (klantenservice) mij naar het weekend verder helpen. Het artikel nogmaals versturen is geen optie omdat wij een demomodel gekocht hebben. Ik zal er nog eens goed over nadenken voor dat ik nog eens bestel bij hen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Suus 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Wij waren op zoek naar een dvd speler voor in de auto waarvan je de schermen los kunt gebruiken. Dus op beide een aparte film af kunt spelen, maar ook kunt koppelen zodat ze dezelfde film kunnen kijken. Zoeken was lastig om dit goed omhoog te krijgen, duo of twin? De ene x betekent het net iets anders dan de andere x

Service
Hele vlotte levering. Na betaling product binnen 2 dagen in huis (op zondagavond laat besteld)

Assortiment
Niet zo veel keus, denk alleen niet dat het aan plasma-discounter ligt, maar aan het algehele aanbod van dit product.

Aanbeveling
Mooi en net product, nette en vlotte service (Oa verzendbevestiging en snelle levering)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

renebek 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
prima navigatie en gebruiksvriendelijkheid

Service
snelle levertijd.

Aanbeveling
altijd interessante aanbiedingen met goede produkten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart van Berlo 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Levering op tijd.
Duidelijke emails met juiste informatie.

Assortiment
Veel keuzes. Iets meer tablets verwacht.

Aanbeveling
Zie bovenstaande reacties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AMvBijnen 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zo besteld en direct de volgende werkdag in huis.

Service
Top!

Assortiment
Eigenlijk te veel keuze. Maar door de filters te gebruiken zo t goede product gevonden.

Aanbeveling
Makkelijk en overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten Dubois 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bestelt en snel in huis

Service
Klantenservice had geen wacht tijd

Aanbeveling
Weinig commentaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ramon 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Via kieskeurig snel en duidelijk overzicht gekregen van beste prijs/kwaliteit waar jullie bovenaan stonden

Aanbeveling
Snelle leveringen en uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerrit 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijke en duidelijke webwinkel

Service
snel reactie per mail spulletjes netjes en goed verpakt

Assortiment
heel veel keus tegen niet te hoge prijzen

Aanbeveling
voelt betrouwbaar en keurig aan

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

martin Vergouw 31-07-2015 In de winkel gekocht
naarden

Algemene score

7,5

Gemak
Ruim opgezet. ongedwongen sfeer.

Service
Echt vriendelijk personeel, en in voor een geintje.

Assortiment
1 puntje minder de soundbar die ik wilde combineren met mn aankoop (TV) was er niet niet.

Aanbeveling
lijkt me duidelijk een ruime voldoen tot goed

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter 31-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ook als je eigen vervoer het niet toelaat en je hebt je nieuwe tv in de winkel gekocht, wordt deze gratis thuisbezorgt. Klasse!

Aanbeveling
Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaston van Hout 31-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Grote merken ruim vertegenwoordigd.

Service
Wel heel vriendelijk en zeer behulpzaam misschien iets te weinig personeel op drukke tijdstippen

Assortiment
Alle grote merken zijn er

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding
Vriendelijk personeel
Goed bereikbaar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sigaartje 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoeken was eenvoudig met de filters te versnellen naar de tv van mijn wensen

Service
Keurig op tijd geleverd

Assortiment
Mijn keuze was aanwezig ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique van der Velden 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig te zien wat er beschikbaar is

Service
Na 1 telefoontje werden wij 200% geholpen

Assortiment
Meer dan genoeg keus

Aanbeveling
Prima shop. Overzichtelijk en geweldige levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 31-07-2015 In de winkel gekocht
Bronsstraat 10 1411AV te Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
voldoende gratis parkeerruimte aanwezig en alles is gelijkvloers

Service
het personeel neemt alle tijd voor je om tot een goede keus te komen en mijn nieuwe TV werd netjes in mijn auto gezet

Assortiment
Heel ruim assortiment en heel veel daarvan is op voorraad

Aanbeveling
ze hebben alles wat je nodig hebt als je een TV zoekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henc 31-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon het juiste artikel makkelijk vinden op de website.

Service
Alles prima voor elkaar.

Assortiment
Wist al wat ik hebben wilde en kon dat door de showroom nog beter motiveren.

Aanbeveling
Alles opgeteld de website, de keus, kennis van de medewerkers, vriendelijkheid en prijs.

Extra toelichting
Ik kom al jaren hier en is echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique Niza 30-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is mooi en netjes uitgestald en de prijs etc staat allemaal duidelijk vermeld.

Service
Toen we binnen kwamen waren er geen klanten, de medewerkers stonden te kletsen en ik ben uiteindelijk zelf naar ze toe gelopen voor informatie etc. Uiteindelijk toch goed geholpen.

Assortiment
Best wel veel keus.

Aanbeveling
Ruim aanbod, heerlijk kopje koffie alleen wel jammer dat ze bij binnenkomst, wel gedag zeggen maar niet Door hebben dat we geïnteresseerd waren.

Extra toelichting
De mannen die de tv naar buiten brachten vond ik heel erg vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Remon Broekhaar 30-07-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk, voor mij dichtbij. Assortiment mag nog ruimer

Aanbeveling
Scherpe prijzen en toch goed advies!

Extra toelichting
Als je echt niet gek bent koop je hier!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo B 30-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke info en filmpjes op YouTube en je ziet gelijk of het product op voorraad is.

Service
Je krijgt gelijk een bevestiging op de dag van levering een factuur.
Heb gelukkig nog geen verdere service nodig gehad.

Assortiment
Uiteraard zitten niet alle modellen in het assortiment , maar er is genoeg keus.

Aanbeveling
Alles ging helemaal goed met deze bestelling, houden zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 30-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
erg goede en spontane antwoorden op mijn vragen over de produkten

Service
moesten even wachten op mijn bestelling omdat het erg druk was maar kreeg een overheerlijk bakje koffie aangeboden .

Assortiment
zij konden mij alle modellen waar ik om vroeg laten zien .

Aanbeveling
heel goed en spontaan personeel [ in andere winkels maak je dit niet veel mee !]

Extra toelichting
alles topppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adjan 30-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat overzichtelijk en ruim opgesteld.informatie vragen afrekenen en meenemen ging snel en zonder vertraging of problemen. Tv werd zelfs voor me in de auto gezet

Service
Werd op zeer deskundige maar ook in zeer begrijpelijke taal grholpen en kreeg de juiste uitleg.

Assortiment
Groot assortiment in overzichtelijke winkelindeling per merk

Aanbeveling
Zeer prettige en professionele hulp en uitleg. Veel keus en goede beoordelings mogelijkheden vanwege groot assortiment

Extra toelichting
Prettige hulp. Goede prijsstellibg t.o.v. concurenten. Goede parkeergelegenheid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ybe 30-07-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk te vinden alleen niet om de hoek

Service
altijd goed en duidelijk advies
vriendelijke bediening

Assortiment
je slaagt hier altijd

Aanbeveling
je betaald nooit teveel en goede service
ook de 14 dagen retour regeling top

Extra toelichting
ik dacht dat het wel duidelijk is

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pol 30-07-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website. Redelijk in de buurt.

Service
Snel geholpen in de winkel, duidelijke informatie. Personeel heeft verstand van zaken. Snelle levering, klantvriendelijk personeel.

Assortiment
Voldoende showmodellen in de winkel. Daarnaast extra op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Walter 30-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk en duidelijk bestel proces

Service
Duidelijke bevestiging en snelle levering

Aanbeveling
Prima en betrouwbare online discount shop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

kelly 30-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk alles te vinden

Service
snelle levering en komen hun woord na

Assortiment
heb gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
vind het een super makkelijke site met genoeg assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

leon 30-07-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wordt snel en vakkundig geholpen en er loopt iemand mee om de tv in de auto te zetten

Service
Zie bovem

Assortiment
Er staat voor ieders portomonee wat

Aanbeveling
Ziet er mooi en overzichtelijk uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Berkhout 30-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is overzichtelijk waardoor de producten heel gemakkelijk vergelijkbaar zijn bij het maken van een keuze.

Service
werd bij aankoop gewezen op een paar zaken die problemen konden geven bij het installeren van de TV zoals een andere ziggo kaartmodule en de problemen die zich kunnen voordoen bij het aansluiten van Bose geluidapparatuur apparatuur aan de TV

Assortiment
De meest gangbare merken zijn in de winkel te bekijken en te vergelijken en zijn voldoende aanwezig. Niet te veel uitbreiden want dan zie je als leek door de bomen het bos niet meer.

Aanbeveling
Goede presentatie en terzake deskundige medewerkers die niet hoeven te raadplegen bij hun collega zoals je wel eens mee maakt bij andere zaken. De TV deskundige heeft ook verstand van koffiemachines heb ik gemerkt.

Extra toelichting
De producten zijn vaak scherp geprijst waardoor ik in het verleden meerdere producten gekocht heb bij de Plasma Discounter, altijd tot tevredenheid en heb geen reden om ergens anders naar toe te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn Peters 30-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De filterwaarden worden (soms deels) gewist nadat vanuit de categorie-pagina de productpagina is bezocht en weer op 'terug' wordt geklikt in de browser.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefanhvt 30-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle levering.

Service
Scherpe prijs.

Assortiment
Veel tv's op voorraad.

Aanbeveling
Al met al een prima webshop.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed kuijper 29-07-2015 In de winkel gekocht
Huizen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kwam binnen en vond na 1 minuut de juiste tv

Service
Werd daarna perfect geholpen

Assortiment
Prima voor mij

Aanbeveling
Alles overzichtelijk en geen opdringer personeel

Extra toelichting
Extra service TV werd naar de auto gebracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lops 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel het juiste product gevonden en bijbehorend filmpje hielp daar zeker bij

Service
Snelle bezorging

Assortiment
Ze hadden precies wat we zochten en hebben daarom niet verder gekeken naar het assortiment

Aanbeveling
Duidelijk om welk product het gaat dankzij het filmpje. Snelle levering en duidelijk berichtgeving over bezorgstatus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis Bruinning 29-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Helpen mee om te zoeken naar een oplossing,

Assortiment
Geen mediamarkt aan aantal maar ruim voldoende om te kiezen

Extra toelichting
Beperkt assortiment maar ruim voldoende, verkopers hadden duidelijk verstand van de televisie en de software/hardware die er in zit en en duidelijk vertellen wat dit inhield. Informatie waar je wat aan hebt. Ipv alleen wat willen verkopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Theo Offerman 29-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wordt goed geholpen en krijgt goed advies.

Service
Had mijn TV binnen 24b uur in huis.

Assortiment
Had keus genoeg maar toch de weekend aanbieding genomen.

Aanbeveling
Alles gaat makkelijk vanuit Amsterdam was ik in een paar minuten in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RPdeKoning 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Soundbar de volgende dag in huis, netjes via track en trace kunnen volgen. Introductie filmpje van de Plasma discounter is altijd de moeite waard.

Service
Mijn Philips TV (32PFL9604H) is niet via HDMI compatible. De TV heeft ook geen optical in/out. Hierdoor werkt het geluid niet. Na contact te hebben gehad met Plasma discounter, is de oplossing gezocht dmv aanschaf van een "TULP NAAR OPTISCHE OMVORMER". Ea werkt nu prima.

Aanbeveling
Snelle levering en vriendelijke klantenservice.

Extra toelichting
Plasma discounter zou er goed aan doen om bij (dit soort) produkten te vermelden dat oude TV's mogelijk niet compatible zijn. Met een omvormer is het werkbaar maar dat kost weer minimaal 30euro (excl tulp stekker) en verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutget 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en vakkundig besteld en rap bezorgd

Service
Prima geen klachten duidelijke e-mails over bezorging

Assortiment
Meteen gevonden wat we al wilden

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander de Maaijer 29-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed bereikbaar vanaf de snelweg.

Service
Zeer nette en vriendelijke service!

Assortiment
Assortiment online zeer groot in de showroom zou dit iets groter kunnen!

Aanbeveling
Aanrader! Nette winkel met goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Plasma TV 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik was op zoek naar een recente Plasma TV. Via Plasma Discounter er een tegeeen mooie prijs, waarschijnlijk een van de laatst verkrijgbare, op een makkelijke wijze tegen een mooie prijs kunnen vinden en kopen.

Service
Voor aankoop nog een en ander telefonisch geverifieerd met een medewerker die al mijn vragen volledig kon beantwoorden.

Assortiment
Jammer genoeg had ik nog maar keuze uit 1 type/model terwijl er via de zoekmachine wel van dezelfde serie meerdere modellen werden getoond. Ik had liever een type ' hoger', maar de andere modellen waren niet op voorraad.

Aanbeveling
Prima winkel, zeer snel levering: de volgende dag al in uiterste zuiden (van ons land) geleverd, waarbij we constant op de hoogte werden gehouden van het leveringsproces.

Extra toelichting
De TV is meteen geïnstalleerd en heeft een puik beeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kiahos 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super duidelijke site

Service
Perfect. 9 uur besteld, 9 uur volgende ochtend in huis!!

Assortiment
2 producten besteld. Action camera was prima! Echter ontbrak er in de bestelling met accessoires een onderdeel en het doosje was volledig dicht getapet alsof het al eens open was gemaakt tweede product niet helemaal zoals ik gehoopt had..

Aanbeveling
Vaker iets besteld altijd goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan 29-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de merken geclusterd bij elkaar.

Service
eerst even geduld maar als het jouw beurt is heb je ook alle aandacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Priscilla 29-07-2015 In de winkel gekocht
Bussum
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De showroom is bij mij in de buurt, dus ik kon gewoon binnen lopen en alle modellen bekijken

Service
Goede medewerkers die samen met de klant naar een goeie deal zoeken.

Assortiment
Veel keus met de nieuwste modellen en ook nog is de mogelijkheid om demo modellen aan te kopen

Aanbeveling
Fijne winkel. Goede kwaliteit. Goede service. Aanrader!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Evelien 29-07-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekend website en kundig geadviseerd in de winkel

Service
Gekochte tv werd weekend knaller te veel betaalde bedrag is vergoed

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Uitstekende adviezen gekregen voor de uiteindelijk aangekochte tv's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles erg goed te vinden, duidelijke website

Service
netjes zoals besteld optijd en goed verpakt geleverd

Assortiment
echt alles is te koop bij jullie, geweldig

Aanbeveling
goedkoop, en goede service.. wat wil je nog meer

Extra toelichting
supershop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renate 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker op het gemak alles bekijken

Service
Super service, snelle reactie op mail

Assortiment
Uitgebreid assortiment, keuze genoeg

Aanbeveling
Omdat het een super levering en service is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 28-07-2015 In de winkel gekocht
Bronsstraat 10 Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles zeer overzichtelijk en duidelijk aangegeven.

Service
De winkel is zeer makkelijk bereikbaar en de service is zeer goed en deskundig gedaan. Ook met vragen achteraf. Even geduldig en deskundig als tijdens de verkoop.

Assortiment
Van het allernieuwste tot wat oudere modellen alles is voorhanden. Leuke aanbiedingen ook.

Aanbeveling
Wij zouden er zeker weer terugkomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geldens 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het zoeken naar een televisie gaat met het grootste gemak. Geef je voorkeuren op en je krijgt een selectie van televisies die aan je eisen voldoen

Service
Post.nl is waarschijnlijk wat ruw met de televisie omgegaan waardoor het scherm kapot was. 1 belletje en er wordt geregeld dat die retour gaat en een nieuwe opgestuurd wordt.

Assortiment
Groot assortiment en tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Prijzen zijn scherp. Grote keuze en wat ook heel belangrijk is een super service.

Extra toelichting
Een webwinkel waar je met een gerust hart je spullen kunt kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m serierse 28-07-2015 In de winkel gekocht
huizen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
fijne winkel goed aanbod!

Service
prima vekoper

Assortiment
genoeg om uit te kiezen.

Aanbeveling
prima zaak! jammer dat de snelheid duivels er niet waren!

Extra toelichting
ik kom terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews