Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem Caspers 07-08-2015 In de winkel gekocht
NAARDEN
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en duidelijke uitleg. Vriendelijk personeel.

Service
Wel duur als je klantenservice wil bellen €0,80 per minuut. Je bent gauw 5 min bezig met een gesprek.

Assortiment
Zeer ruime keuze,en ook nog eens leuk geprijsd.

Aanbeveling
Zie eerdere toelichting.

Extra toelichting
Zal deze zaak zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kevin 07-08-2015 In de winkel gekocht
Bronsstraat 10 Bronsstraat 10, 1411 AV Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ik had erg gemakkelijk het product gevonden waar ik naar op zoek was. het product naar waar ik op zoek was ook in de showroom. En alle specificaties waren duidelijk aan gegeven. het bestel proces was ook erg snel ze gingen het van achter halen en afrekenen en klaar!

Service
Ik kreeg op al mijn vragen goed uitgelegde antwoorden het was erg duidelijk waarom ik voor een product het beste zou kunnen kiezen in plaats van de andere waar ik nog over twijfelde. voor de rest erg vriendelijk, en ze weten waar ze het over hebben!

Assortiment
Ik heb alles gezien wat ook op de website staat de prijs is goed en de accessoires voor de tv (zoals muurbeugel) waren in de showroom aanwezig. eigenlijk alles wat je nodig zou kunnen hebben hebben jullie daar!

Aanbeveling
100% klantvriendelijk
100% Goede prijs
100% nette showroom

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 07-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Youtube filmpjes bieden alsof-in-fysieke-winkel gevoel.

Service
Zeer snel levering

Assortiment
zeer ruime keuze, ook aanbiedingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beckers 06-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
We werden vriendelijke geholpen en goed geadviseerd.

Service
We konden eerst nog de tv bekijken voordat we deze kochten.

Assortiment
Ruime keus, uiteindelijk met 3 tv's met een grotere maat weg gegaan.

Aanbeveling
Goed advies, behulpzaamheid en assortiment.

Extra toelichting
Super blij en dik tevreden, zeker aan te bevelen bij familie en vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shini 06-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Netjes en overzichtelijk ingedeeld

Service
Helemaal top! Vriendelijk personeel. Nemen de tijd voor je en kan gerust al je vragen stellen.

Assortiment
Over het algemeen een uitgebreid assortiment in de webshop. Alleen staan er in de winkel maar enkele demo modellen van een aantal merken. Dit maakt het vergelijken wat lastiger.

Aanbeveling
Top winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitgebreid assortiment in de webshop, dus genoeg keus en ook voor een mooie prijs. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jolien Nijk 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer prettige website!

Service
Snelle levering

Assortiment
Precies gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Gratis verzending, snelle levering! Geen probleem ondervonden. Zeer gebruikersvriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

robbie 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk spullen te vinden

Service
tv beugel bestelt
was niet op voorraad
meteen een andere opgestuurd gekregen zonder bij komende kosten

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ga zo door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is zeer overzichtelijk en de zoek mogelijkheden zijn divers.

Service
Goede service, korte wachttijd tijd voor telefonisch advies, werknemers weten waar ze over praten.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en keuze in alle prijsniveaus.

Aanbeveling
Prima winkel met genoeg keuze, goede service, snelle verzending en bovendien mensen met productkennis.

Extra toelichting
Goed bezig! Ga zo door zou ik zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

theo 06-08-2015 In de winkel gekocht
in Naarden bronsstraat 10 1411av
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
in dit geval de communicatie met verkoper was zeer
duidelijk en goed. het gaf mij een tevreden gevoel toen ik wegging. ook met helpen inladen in de auto was prima .
de uitstraling van de winkel is ook uitstekend
en de koffie was ook lekker.

Aanbeveling
heb ik verder geen woorden voor

was in mijn ogen allemaal prima in orden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker op de bank je keuze maken en bestellen

Extra toelichting
Maak een bezorgtijdstip mogelijk. Nu kwam de bezorger op zaterdag op kantoor en daar is dan niemand. Zag het gebeuren maar kon niks. Anders had ik aangegeven bezorgen op maandag t/m vrijdag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Esmeralda 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles wordt goed aangegeven.

Service
Nogmaals bevestiging via mails.

Assortiment
Volop keuze in gevraagde product.

Aanbeveling
Klantvriendelijk en alles wordt goed weergegeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website waar ik snel het product kan vinden wat ik zoek met de actuele voorraadstatus

Service
Snelle en tijdige levering, duidelijk antwoord bij vragen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Frenk Nijsse 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk vindbaar, goede layout en een groot assortiment

Service
In de 2x dat ik hier heb besteld nooit problemen gehad

Assortiment
Alle kwaliteits spullen aanwezig

Aanbeveling
Nooit een slechte ervaring gehad met de webshop, ik raad 'm aan bij vrienden

Extra toelichting
Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William L Woerden 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snelle levering en een duidelijk overzicht op de site

Service
Zie onder 1

Assortiment
Veel keuze mooie akties

Aanbeveling
Heb nu bij verschillende winkels gekocht koffiemachine, stofzuiger en nu een tv) en allemaal zeer nette en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piotrn 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk en snel te bestellen en afrekenen.

Service
levering volgens afspraak en op mijn voorkeur dag met goede tijd indicatie van de levering

Assortiment
was zelf opzoek naar een specifieke tv en deze was op voorraad en gratis levering :)

Aanbeveling
website overzichtelijk en makkelijk te navigeren (was mijn eerste bestelling)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur Dekker 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na een speurtocht op internet ben ik bij Plasma discounter uitgekomen. De recensie daarover waren unaniem positief. Mijn product was niet voorradig en ik kon vrijblijvend op de hoogte worden gehouden wanneer het product weer te bestellen was. Dit duurde maar twee dagen, waarop ik de televisie besteld heb.De volgende dag werd hij geleverd.

Service
Ik werd over alle stappen van het bestelproces op de hoogte gehouden. Ook na de aankoop blijft men service verlenenverlenen.

Assortiment
Eigenlijk alles heeft Plasma discounter op audi- en televisiegebied

Aanbeveling
Ik heb geen aanmerkingen en ben alleen maar tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kikker 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke beschrijvingen van het product. Goede bruikbare reviews van klanten. Overzichtelijke makkelijke site.

Service
Snelle levering. Direct een mail in je mailbox met uitleg hoe de bestelling nu verder verloopt.

Assortiment
Handig dat het een winkel is waar je alleen de dingen vindt die jij nodig hebt. Dus in de plasma winkel vind je dan ook alleen dingen die met plasma te maken hebben. Handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thijs 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Open en duidelijk

Extra toelichting
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Simon 05-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is helder en duidelijk

Service
De levering ging zeer snel

Assortiment
Ruim assortiment, voor elk wat wils

Aanbeveling
Rustig producten bekijken en indien gewenst uitleg door de verkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 05-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnelle levering.

Service
Nadat wij de bestelling via de website hadden gedaan en de volgende ochtend de TV al binnen hadden wilden we toch een groter exemplaar. Zonder problemen konden we de TV in Naarden omruilen. Super!!!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Wij werden eerst telefonisch vriendelijk te woord gestaan en ook in de winkel prima service.

Extra toelichting
Wij hebben dus eerst de TV in de webshop gekocht en later in de fysieke winkel omgeruild

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bij elke televisie was een uitgebreide omschrijving. Daarnaast geeft het filmpje nog extra duidelijkheid.

Service
IK had 's avond een vraag gesteld over het bestellen van een televisie en deze vraag is in de ochtend snel opgepakt. De bestelling is was iets voor 21 uur besteld en de volgende dag om 12 uur in huis, dus dat is vrij snel.

Assortiment
Van de merken die ze verkopen is er voldoende. Het kan zijn dat je favoriete merk er misschien niet bij zit.

Aanbeveling
Tot op heden is alles vrij makkelijk en correct gegaan. Hopelijk is de after-sales ook zo goed als dit nodig blijkt te zijn. Ik ga er vanuit dat mijn televisie het voorlopig goed blijft doen.

Extra toelichting
Het is erg prettig dat de televisie (onder voorwaarden) geretourneerd mag worden. Hierdoor hebben wij toch gekozen voor een iets grotere televisie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michiel Ekelschot 04-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goed geholpen en de verkoper wist echt wel waar hij het over had.
Heel goed advies gegeven.
en daardoor de goede keuze gemaakt.

Assortiment
Hadden wat meer tv in de showroom mogen staan in mijn ogen.
Maar in het magazijn hadden ze wel wat we zochten hoor!

Aanbeveling
Volgende TV gaan we gewoon weer naar Naarden.
We gingen alleen even kijken maar 30 minuten later reden we met een super tv achterin naar huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ejan Morren 04-08-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Showroom alles werkend te zien en direkt leverbaar

Service
Bekwame en vriendelijke medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steeman 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online bestellen ging makkelijk en genoeg info , maar bij betalen met Visa-card (doe ik altijd vanwege de extra verzekering/garantie)moet je 2 dagen langer wachten.

Service
Die grote ultra led tv is keurig en voorzichtig bezorgd door post.nl

Assortiment
Vond makkelijk wat ik wilde.

Aanbeveling
Geen klachten over de website en keurige info/voortgang bestelling per mail.

Extra toelichting
Die Philips ultra led 3-d tv belooft Cloud tv ,is echter niet werkend, uitzendingen met 3-d ook een zeldzaamheid. Kleuren zijn minder dan m'n 9 jaar oude plasma grootscherm ,die bovendien ook vanuit slechte hoeken scherp te bekijken was. Deze enkel recht voor het scherm zittend.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeffrey 04-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op internet de tv gereserveerd en meteen opgehaald in naarden

Service
Snelle service aan de kassa en

Assortiment
Zeer breed assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MdeJager 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk zoeken en vergelijken.
Snelheid van de website is ok

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. Echt top.
Goede mail en berichten afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Showroom 04-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

8,0

Gemak
Goeie service, goed geholpen, extra uitleg en extra service aangeboden gekregen.

Service
Goed geholpen en goede service.

Assortiment
Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Aanbeveling
Leuke sfeer, goede service en klantvriendelijk.

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jose 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kan heerlijk online winkelen en alles goed bekijken

Service
super snelle levering

Assortiment
veel keuzes

Aanbeveling
fijn personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boyd 04-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zoek en vergelijk mogelijkheid goed bedienbaar

Service
in winkel advies gevraagd en fatsoenlijke uitleg gekregen. Product op voorraad direct meegenomen.

Assortiment
Ik heb er kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
We gebruiken deze winkel ook voor zakelijke doeleinden. Garantie en hulp zijn altijd voldoende. Af en toe zijn de specs in de beschrijving niet helemaal accuraat. Verder goede organisatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Moujallie 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de website is zeer toegankelijk (ook voor de oude stempel)

Service
Over de service kan ik zelf niet oordelen, maar recensies van jullie geven een dikke pluspunt.
De service van bestellen en het leveren ging allemaal perfect

Assortiment
Als je wat zoekt in home audio en uitgebreider dan zit je hier zekers goed en prijs gunstig

Aanbeveling
Ik zal jullie winkel zeker bij vrienden en familie aangeven dat jullie het goed voor elkaar hebben

Extra toelichting
Al met al een goed bedrijf ruim assortiment perfecte levering en ook de bestelling kan je goed volgen ga zo door ik kom zeker terug voor een home cinema set (soundbar)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Schiethart 03-08-2015 In de winkel gekocht
Plasma winkel in Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je kan rustig kijken, er staan in ieder geval uitdagen artikelen (geavanceerde TV's. etc). Als iet wil weten is er goed ter zake kundige medewerkers. Deze denken ook met je mee als je ze iets vraagt, etc.

Service
de medewerkers doen echt moeite om je te helpen: één zorgde dat ik de TV die ik misschien wou kopen ook aangesloten werd op het TV net zodat ik werkend met geluid kon zien

Assortiment
Het assortiment is duidelijk aangepast aan de doelgroep. Het meerendeel van de mensen (mezelf inkluis) kochten ook na rustig kijken en selecteren een TV.

Extra toelichting
Ik ging naar jullie toe om een TV te kopen en accessoires (b.v. wand bevestiging. Een aantal dingen wilde ik nog weten. Ik kreeg een duidelijk advies waarbij duidelijk met me mee en voor mij gedacht was.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ton kuijs 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijk

Service
snel en zonder poespas

Assortiment
ruim voldoende keuze

Aanbeveling
is het aanbevelen waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 03-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles snel gevonden, goede site en ook mobiele site.

Service
Prima geholpen en gewacht op product met een heerlijke koffie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie G 03-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruime sortering voor wat ik zoek

Service
Goed en duidelijk geholpen door Dennis

Assortiment
Goed wat ik zocht was aanwezig

Aanbeveling
Is duidelijk toch

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renkers 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik wist wat ik wilde hebben en dat was zeer snel te vinden op de website. Vervolgens met 1 druk op de knop de bestelling geplaatst en zelf weze ophalen in Naarden.

Service
Duidelijke uitleg gehad over het product wat ik heb gekocht. Product lag klaar in magazijn en was snel opgehaald door de medewerker

Assortiment
Het voor mij gekozen product was ruim voldoende aanwezig (TVs) Prijs/kwaliteit verhouding is uitermate plezierig en komt helemaal overeen met wat ik zocht

Aanbeveling
Echt een aanrader, snelle service, goede producten, duidelijke website, duidelijke uitleg zowel door medewerker als op de website, goede prijzen

Extra toelichting
Vooral doorgaan op deze voet :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smudger 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling verliep zonder problemen

Service
Ik heb nog geen klachten of retourzendingen, dus daarover kan ik niet zeggen, maar de levertijd werd keurig nagekomen

Assortiment
Het assortiment wat groot genoeg om en goede keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Ik ben gewoon voor deze bestelling hartstikke tevreden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kasper 03-08-2015 In de winkel gekocht
filiaal naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ruime parkeerplaatsen, goede aanrijroute, voldoende producten in huis, medewerkers beschikken over ruim voldoende kennis

Assortiment
voldoende keus aanwezig, ook in werkende apparaten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Steven 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Senl en eenvoudig gevonden via Kieskeurig

Aanbeveling
Duidelijke en snelle afhandeling

Review criteria:

Goed

Reageer

Frans Stoelinga 03-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
groot vloeropppervlak en duidelijke afdelingen/merkaanbod.

Service
het blijkt dat persoonlijke communicatie bij bepaalde productgroepen moet uitstijgen boven het verschijnsel internet, zonder humane trekjes. Plasma Discounter bewijst dat mijns inziens al geruime tijd.

Assortiment
datgene waar je voor komt is aanwezig. met persoonlijke explicatie.

Aanbeveling
lokatie garandeert bovendien een goede parkeersituatie

Extra toelichting
personeel is enthousiast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

roel 03-08-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles overzichtelijk

Service
goed en vakkundig geholpen

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
bovenstaande antwoorden

Extra toelichting
vriendelijk en vakkundig personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene Geertshuis 03-08-2015 In de winkel gekocht
Plasma Discounter in Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
de computerschermen waarop je een keuze kunt maken zijn handig, de inrichting is duidelijk en overzichtelijk.

Service
Wij werden vriendelijk en doelgericht geholpen waarbij we niet het gevoel kregen dat ons het duurste apparaat werd aanbevolen maar het best geschikte voor onze toepassing.

Assortiment
Er was voldoende keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cyrille 03-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle modellen staan opgesteld en is werkend te zien

Service
Goede en vakkundige service verlening

Assortiment
Zeer compleet assortiment en bijna alles uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Fijne winkel met scherpe prijzen en goede adviezen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mick Brand 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg makkelijk te installeren, binnen 5 minuutjrs klaar!

Service
Miste helaas een afstandsbediening in de doos. Werd meteen opgestuurden was er de volgende dag. Zonder extra kosten

Assortiment
Veel keuze, maar wel onder controle. Je weet waar je aan toe bent!

Aanbeveling
Erg fijne webshop. Makkelijk te gebruiken. Als er iets fout is wordt het zo snel mogelijk opgelost. Dus met de service zit het ook goed.

Extra toelichting
Even snel een televisie uitzoeken en bestellen, met flinke kortingen! Erg veel plezier van mn televisie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 02-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te bereiken, uitgebreid assortiment

Service
Snel en deskundig

Assortiment
Volledig

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 02-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Goed geholpen en ook nadat levering fout was gegaan heeft de dame aan de telefoon het uitstekend uitgezocht en weer geregeld

Aanbeveling
Je slaagt altijd bij de Plasma Discounter !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super overzichtelijke website, duidelijke informatie

Service
Binnen 1 dag netjes bezorgd

Assortiment
Alle merken zijn aanwezig

Aanbeveling
Super overzichtelijk, duidelijk, snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René Verschuren 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede mogelijkheden om te kiezen, heldere omschrijvingen.

Service
Direct nette bevestigingen. Afspraken worden nagekomen.

Assortiment
Goed assortiment, maar je kunt niet alles voeren.

Aanbeveling
Als je een helder assortiment wenst met een goede prijs, kies dan de Plasmadiscounter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elza 02-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Gemak
Bestellen gaat wel gemakkelijk. Nadeel is dat je niet een afleveringsdag kan ingeven en je de volgende dag van 8.30 tot 21.30 thuis moet zijn. Als je dan de hele dag thuis ben dan wordt het pakket niet afgeleverd!!!

Service
Omdat het pakket niet afgeleverd kon worden de klantenservice gebeld en die gaven aan, ga het maar zelf ophalen bij het postkantoor. Wellicht is er iets verkeerd gegaan. Zeer teleurstellend omdat ik de hele dag van 8.30 tot 21.30 thuis ben geweest.

Aanbeveling
Zie bovenstaande motivatie. Omdat het pakket niet afgeleverd kon worden de klantenservice gebeld en die gaven aan, ga het maar zelf ophalen bij het postkantoor. Wellicht is er iets verkeerd gegaan. Zeer teleurstellend omdat ik de hele dag van 8.30 tot 21.30 thuis ben geweest.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

Peter 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wordt goed geholpen en duidelijke antwoorden

Service
Goed

Assortiment
Je moet op de website wel even zoeken

Aanbeveling
Goede en heldere service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Mike 02-08-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
was prima

Assortiment
Ruim voldoende

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews