Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 103 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen Groot 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik ben een aantal keer in de winkel geweest, en ervaar de winkel als zeer prettig. Overzichtelijk ingedeeld, netjes en niet vol dozen (zoals bij veel concurrenten). Ik heb mijn TV uiteindelijk online gereserveerd en vorige week geleverd gekregen.

Service
De TV die ik reserveerde (de UE60H7000) was de laatste op voorraad. Ik was erg blij verrast door de goede service dat deze TV zonder vragen of aandringen voor mij werd gereserveerd. Ik kon de TV pas een week (of later) afhalen, en dat was nog niet eens zeker, maar dat was geen enkel probleem. Fijn dat er nog zulke service bestaat. De reservering is zelfs nog op initiatief van Plasma Discounter verlengd.

Assortiment
Voor mij is het assortiment ruim voldoende; ik denk zelfs voor de meeste mensen. Kan hier moeilijk een cijfer voor geven. Dik in orde.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden over de service. Zeker na slechte ervaringen met andere winkels! In de toelichting hieronder zal ik verder toelichten waarom.

Extra toelichting
De TV die ik na lang onderzoek kocht, bleek na installatie thuis een zeer merkwaardig mankement te hebben. De TV kan niet de laatste versie van Netflix downloaden. De medewerkers van Plasma Discounter hebben mijn mail snel beantwoord en uit de mail was een oprechte medewerkingsgerichtheid te lezen. Vanuit Samsung kreeg ik een zeer merkwaardige mail; mijn TV (2014 model) zou "te nieuw" zijn om Netflix te ondersteunen. Uw medewerkers hebben me op eigen initiatief gemaild dat ze gingen onderzoeken wat er aan de hand was, hebben zelf Samsung ook om opheldering gevraagd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site en goede beschrijving van de apparaten.

Service
Mijn ci+ kaart werkte niet goed, binnen no time een nieuwe ontvangen en een bevestiging dat de oude weer was ontvangen.

Assortiment
Precies gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Snelle en accurate levering tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Norman 12-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie overzichtelijke winkel, niet te vol, gesorteerd op merk.

Service
Goede, snelle afhandeling. Niet beroerd om even mee te lopen naar de auto en te helpen inladen.

Assortiment
Ruim assortiment, netjes gesorteerd. Alleen de 3D brillen waren niet meer op voorraad.

Aanbeveling
Centraal gelegen om zelf af te halen, ruim assortiment, makkelijk te vinden en laagste prijsgarantie.

Extra toelichting
Never change a winning formula!!! Misschien alleen een beetje meer randapperatuur in voorraad nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EA 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle, nette levering

Assortiment
Scherpe prijs

Aanbeveling
Alles is netjes geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S van Dellen 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was erg gemakkelijk om het product te vinden wat ik zocht.

Service
Ik had een vraag naar aanleiding van de levering van het product. Deze vraag werd binnen één dag beantwoord wat netjes is.

Assortiment
Goed aanbod. Wel liggen de prijzen m.i. iets hoger dan vergelijkbare webwinkels. Bron tweakers.net

Aanbeveling
Goede snelle levering. Product is netjes verzonden en werd netjes afgeleverd in originele doos.

Extra toelichting
Prijzen kunnen misschien nog iets scherper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniël Aydin 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor mij werkt het ideaal. Ben zelf best druk en als ik iets vind op internet is bestellen een eitje via de website. Bovendien heb ik het product heel snel in huis!

Service
Van de service waar ik gebruik van heb gemaakt; bestellen en volgens afspraak ontvangen! Ken verder nog geen problemen waarop ik de verdere service kan beoordelen.

Assortiment
De producten die ik zoek zijn er allemaal.

Aanbeveling
Zie mijn vorige antwoorden plus uitleg. Ik ben tot nu toe erg tevreden. Houden zo.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles online, makkelijk en goede informatie op de site, zodat je een goede beslissing kunt nemen.

Service
Vragen werden snel en vakkundig beantwoord, of via email of via telefoon.

Assortiment
De TV die we wilden werd door Plasma aangeboden, ed de tweede keuze was ook voorradig.

Aanbeveling
Uitstekende shop-ervaring, met persoonlijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noelle Booms 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijke en overzichtelijke website.

Service
Binnen 1 dag mijn televisie binnen!!! Het is een demo waar ik veel korting op heb gekregen en ook nog eens met de reguliere fabrieksgarantie.

Aanbeveling
Mijn broer gaf mij het advies hier mijn televisie te kopen. Hij heeft er zelf 2 van plasma discounter gekocht en nooit geen gezeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 11-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

6,8

Gemak
Alleen de nieuwere versies staan op display en is dus lastig om te beoordelen over je aankoop.

Service
Ondanks dat het rustig was in de winkel hebben we minimaal 10 minuten doelloos rondgelopen voordat er iemand was om ons te helpen. we moesten zelf naar een medewerker toegaan voor hulp. Daarna wel goed geholpen met keuze maken.

Assortiment
Veel verschillende merken zichtbaar.

Aanbeveling
Eerste contact met de klant kan nog verbeteren.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

mark 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het gemak van internet.

Service
Alles prima voor elkaar volgende dag de tv aan.

Aanbeveling
Prima internetshop prima prijs goede duidelijke site en prima bezorging.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

mano van de bos 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer uitgebreid en duidelijk

Service
Van in bestellen tot in pakken en versturen word je op de hoogte gehouden

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Zou snel weer hier spullen bestellen en prijs technische ook heel goed

Extra toelichting
Goede en snelle levering perfect hoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patrick 11-08-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
vriendelijk en verstand van zaken

Extra toelichting
super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heleenbhundie 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keuze. Makkelijk thuiswinkelen

Service
Altijd naar tevredenheid

Assortiment
Uitgebreide keuze en aanbiedingen

Aanbeveling
Prima winkel om Veel producten tegen een scherpe prijs aan te schaffen.

Extra toelichting
Telefonisch goed te bereiken en te woord gestaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bodewes 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site werkt snel en soepel, het product is volgens afspraak snel en heel goed geleverd.

Service
Niets dan lof. Bestellen ging super goed, duidelijke communicatie per mail en snelle en zorgvuldige levering. Wat ik belangrijk vind is dat de afspraken worden nagekomen. Doen jullie goed

Assortiment
Ruim en up to date producten

Aanbeveling
In alle opzichten erg tevreden over jullie aanbod, prijzen, kwaliteit en service. Ik zet dit ook op internet

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea Concu 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is georderd en simpel te vinden

Service
Super snelle service en zonder problemen geleverd

Assortiment
Heb niet echt specifiek verder gekeken maar alles wat ik heb was prima. Goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Simpelegeest007 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Jammer dat de levering 1 langer duurt als je met credit card betaald

Service
Perongeluk bestelling 2 x geplaats. Naar dit is na telefonisch contact direct opgelost

Assortiment
Veeeeeel keus....

Extra toelichting
Allen jammer dat de bezorger de doos met de nieuwe tv Uit Zijn vrachtauto liet vallen. Dat was volgens hem geen probleem en de gewoonte..... Duidelijk een ongemotiveerde werknemer.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees de Jong 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gezochte tv zeer eenvoudig te vinden, en specificaties makkelijk terug te vinden

Assortiment
een tijdje terug een luxe tv voor de huiskamer gekocht, nu een simpele voor op vakantie. Beide in het assortiment

Aanbeveling
ruime keuze - supersnelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 10-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is makkelijk te vinden en er is voldoende parkeergelegenheid.

Service
Ik wilde een goedkopere model tv maar door de goede informatie van de verkoper ben ik toch overstag gegaan voor een duurder model.

Assortiment
Een ruime sortering van modellen en merken wat de keuze dan wel weer wat moeilijker maakt!

Aanbeveling
Vriendelijke en deskundige service waardoor je gegarandeerd met een nieuwe tv de winkel uitloopt !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicole van der Meijde 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te navigeren en zoekopdrachten te filteren, ook de uitlegfilmpjes zijn erg handig.

Service
Prima geleverd, conform levertijd.

Assortiment
Ruim assortiment, handig ook het ruime assortiment in accessoires, kan je alles in 1 keer mee bestellen.

Aanbeveling
Ik kocht hier vanwege het ruime assortiment en omdat ik eerder al een koffieapparaat via koffiediscounter had gekocht, waarbij ik ook in de winkel zelf ben geweest vond ik het betrouwbaar genoeg om er via internet een televisie te bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brutus 10-08-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Verkoper had kennis van het product

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Joost 10-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar, overzichtelijke winkel.

Service
Vragen goed beantwoord, juiste support om een beslissing te nemen welk product aan te schaffen.

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
Inmiddels derde TV bij jullie aangeschaft. Prima service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ferry Notten 10-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooi en overzichtelijk ingericht.

Service
Vriendelijk, behulpzaam en goede uitleg.

Assortiment
Ruime keuzen.

Aanbeveling
Kom er graag nog eens terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 10-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed geholpen

Service
Deskundig advies

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Parkeren gratis, naast snelweg. Veel op vrrf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mylene 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede duidelijke site

Service
snelle service en levering

Assortiment
hele ruime keuze en goed advies erbij

Aanbeveling
gewoon goed en duidelijk en dan is heel fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Helweg 10-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles was duidelijk, makkelijk en snel te vinden.

Service
Duurde even voordat we geholpen werden, maar daarna verliep het snel, professioneel en soepel!

Assortiment
Het model wat ik wilde hebben was niet meer beschikbaar maar er waren mooie alternatieven.

Aanbeveling
Je krijgt goede hulp bij het uitzoeken van jouw ideale tv, er staan professionals voor je klaar om je te helpen en uitleg te geven.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marcel 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk zoeken, goede categorieën

Assortiment
Ruime keuze aan tv's en opties beschikbaar

Aanbeveling
Het is een overzichtelijke site met vertrouwde en makkelijke betaalopties.
Ook de levering ging snel en het product werd in een nette en stevige verpakking afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitchell 10-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is goed vindbaar, makkelijk parkeren en met behulpzaam personeel.

Service
Goed advies, koffie voor het wachten en inladen in de auto. Top!

Assortiment
Niet een ontzettend breed assortiment (qua tv's) maar wel van alle gradaties iets.

Aanbeveling
De tv winkel oogt mooi, is ruim ingedeeld en heeft een prettige sfeer.

Extra toelichting
Toen ik er was kwam er een "sale weekend" aan. Ik vind kartonnen dozen op de grond iets minder voor het oog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 10-08-2015 In de winkel gekocht
naarden

Algemene score

7,2

Gemak
Voorraad mooi inzichtelijk.

Service
Ik werd bij binnenkomst in de winkel niet begroet, dat vind ik onpersoonlijk. Ik ben dan niet snel geneigd om op mijn gemak door de winkel te lopen. Ik heb dan namelijk niet het vertrouwen dat een verkoper mij komt helpen. Daarnaast waren er 2 verkopers lang met elkaar in gesprek. Dat kan soms niet anders, maar voor mijn gevoel had het gesprek geen hoge prioriteit.

Extra toelichting
Verkoper kende de aanbieding van de website niet.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Create2Fit Naarden 10-08-2015

Beste Ruud,

Bedankt voor je review. Erg jammer dat je niet direct (of later) geholpen werd in de showroom. Ik zal doorgeven aan de leidinggevende dat er door de verkopers beter opgelet moet worden. Onze excuses hiervoor.

Als je nog wat wilt weten, dan horen wij het graag op: 035 695 42 90 of via de mail op: klantenservice@c2f.eu.

Met vriendelijke groet,

Neil
Plasmadiscounter

Reageer

Miriam 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke overzichterlijke website

Service
Netjes op tijd geleverd

Assortiment
relatief veel keus

Aanbeveling
Nette duidelijke en overzichtelijke website, goede communicatie mbt tot levering en levering op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lammertink 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Er staat wel heel veel op de site

Service
Gebeld en snel te woord gestaan

Assortiment
Misschien wel teveel keuze

Aanbeveling
Super geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BelNagt 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
We hadden verkeerde maat schermen besteld en deze konden zonder problemen geruild worden.

Extra toelichting
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Do 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker overzichtelijk

Service
Perfect op tijd

Assortiment
Nieuwe toestellen en ook demo of gebruikte toestellen voor scherpe prijzen!

Aanbeveling
Alles perfect in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HanDun 10-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Prettig overzicht door medewerkster gegeven

Service
men maakt goed kontakt, je voelt je ook klant!

Assortiment
voldoende voor een verantwoorde keuze

Aanbeveling
ruime zaak met goede parkeer gelegenheid

Extra toelichting
het was ook gezellig.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Maureen 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
kon redelijk snel vinden wat ik zocht

Assortiment
wat ik zocht heb ik gevonden

Aanbeveling
goed assortiment en snelle verzending

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Roger 10-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Site is overzichtelijk, je kunt snel vinden wat je zoekt.

Service
Aangezien de aangeschafte TV duidelijk een showroom model was en tevens de voet enkele kleine krasjes had, gevraagd wat men aan de prijs kon doen. Men wilde niet verder gaan dan een korting van E200,-. Lijkt veel, maar op een totaal bedrag van 3200,- een schamele 6%. Helaas is de TV verder overal uitverkocht en niet meer verkrijgbaar. We willen persé dit model hebben.

Assortiment
Ruime keuze in diverse merken TV toestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Create2Fit Naarden 10-08-2015

Beste Roger,

Bedankt voor de feedback!

Zou je misschien het ordernummer van de bestelling kunnen doorgeven via de mail samen met een begeleidend schrijven (klantenservice@c2f.eu)? Ik zal voor je kijken of we misschien toch nog iets kunnen doen qua korting.

Alvast bedankt

Neil
Plasmadiscounter.nl

Reageer

MartinD 10-08-2015 In de winkel gekocht
Plasma discounter Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer complete opstelling en ook nog overzichtelijk

Service
Ruim voldoende personeel voor uitleg en snelle afhandeling

Assortiment
Ik vond Sony en Phillips wat minder aanwezig dan Samsung al hingen er genoeg varianten. Wellicht dat een andere indeling een betere indruk geeft!

Aanbeveling
De site geeft een zeer verfijnd resultaat op je wensen en dan is makkelijk zoeken in de winkel voor degene die niet via internet willen kopen. Zoals ikzelf. Inmiddels al mijn 5e aankoop gedaan .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zafer 09-08-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via mijn telefoon moest ik tot 3 keer toe opnieuw selecteren. Vooral de facebook korting deed het niet (goed). Aanhouder wint zullen we maar zeggen. Uiteindelijk is het gelukt.

Service
Zie nadere toelichting.

Aanbeveling
Uiteindelijk goed gekomen. Direct mailtje van order, betaling en info over verzending. Alles dus keurig en netjes. Wel 30 euro bespaard.

Extra toelichting
De acties maken het aantrekkelijk om te bestellen. Uiteindelijk maakt een goede service of ik het zou aanbevelen. Korting is mooi als de afwikkeling ook goed verloopt. Anders zou ik het niet aanbieden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kevin 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel snel geleverd, vrijdag avond voor 9 uur besteld en volgende dag in huis.

Service
Stroomkabel en adapter waren niet meegeleverd. Gebeld en via de fabrikant alsnog de voeding opgestuurd gekregen.

Assortiment
Heel veel tv's!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Swen 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Het door mij bestelde product werkte niet naar behoren, ondanks dat ik een super service kreeg via de telefoon was de wachttijd van ongeveer 15 minuten om een medewerker te spreken wel behoorlijk lang..

Assortiment
Ruime keuze, zowel prijs als specificatie wijs

Aanbeveling
2de bestelling via deze webshop en ondanks een defecte tv zou ik hier blijven bestellen ook voor een volgende keer...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Barend 09-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Heel deskundig geadviseerd en begeleidt ben heel erg tevreden

Assortiment
Heel breed assortiment super veel keus

Aanbeveling
Ik beveel plasmadiscounter iedereen aan door het deskundige personeel de top service en de proffesionele uitstraling van de showroom echt een top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels Polderman 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel makkelijk via internet bestellen en betalen. Ook de telefonische klantenservice snel bereikbaar zonder lange wachttijden.

Service
Alles goed geregeld, duidelijk en snel bezorgd.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Gewoon een goede duidelijke winkel met scherpe prijs kwaliteit verhouding. Net zoals de andere shops van jullie.

Extra toelichting
Ik ben blij met m'n aankoop bij jullie n zal binnenkort weer een tv uitzoeken voor mijn slaapkamer!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

alice 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie stoel een tv bestellen die de volgende dag thuis bezorgd wordt.

Service
Na je bestelling krijg je meteen een bevestiging van de order en een betalingsbevestiging.
vandaag besteld morgen in huis.

Assortiment
Ze hebben voldoende aanbod tegen een gunstige prijs.

Aanbeveling
Ze versturen de bestelling met post.nl extra@home waardoor je via mail en sms zeer goed op de hoogte wordt gehouden wanneer je bestelling geleverd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans Buskens 08-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en deskundige medewerkers

Service
Omruilen geen probleem en hulp bij het in- en uitladen

Assortiment
Een ruime keuze hetgeen de uiteindelijke keuze ook weer lastig maakt

Aanbeveling
Prima aanbod en deskundige medewerkers die service nog hoog in het vaandel hebben staan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkW 08-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles overzichtelijk makkelijk te vinden en een prof.uitelijk.

Service
Eerlijk advies en duidelijk uitleg.

Assortiment
Niet alle merken aanwezig.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Manuel 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webshop. Gebruiksvriendelijk met veel bruikbare informatie.

Service
Snelle en correcte levertermijn.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en zeer scherpe prijzen.

Aanbeveling
Koop hier zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flexson Ophangbeug 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Toegankelijke site

Service
Je wordt prima op de hoogte gehouden van de bestelling

Aanbeveling
Bestelling zo der problemen verlopen.

Extra toelichting
Wat. Mij op iel was dat de site aangeeft dat DHL niet op maandag komt, maar dat de track and tracé van DHL zelf wel aangeeft dat ze op maandag bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marc Groot 08-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handig dat je je aankoop ook kunt afhalen op een goed te bereiken locatie.

Service
We hadden de keuze al gemaakt voor een bepaalde LED TV, maar de jongen die ons hielp met afrekenen wist met veel enthousiastme nog veel meer over de TV te vertellen waardoor m'n vriendin ook helemaal enthousiast werd over de aankoop!

Assortiment
Genoeg keuze online.

Aanbeveling
Veel showmodellen, goede en nette locatie, deskundig personeel. Ze hielpen me zelfs met het tillen van de TV naar de auto.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke info, en heel overzichtelijk

Service
Niets op aan te merken. Alles was netjes op tijd

Aanbeveling
Goed, duidelijk en snel. Topper

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews