Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

OwenLaponderRacing 17-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles wat plasma, (BBq,koffie,sneeuwkettingen en stofzuigers) bij elkaar.
Op internet al het voorwerk en informatie inwinnen en dan zo in de winkel kijken en halen

Service
Goede service, goede uitleg over de diverse modellen en kleuren en merken

Assortiment
Voor ieder wat wils, groot, kleur, merk keus zat

Aanbeveling
Gewoon een nette goede winkel waar je nog echt klant bent.
En de mannen de tijd nemen, ook voor jonge klantjes van 9 jaar die zelf tv willen kopen.

Extra toelichting
Mooie winkel en een goed concept en dat alles ook nog eens goed geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Snap deze vraag niet 17-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed bereikbaar, overzichtelijk

Service
Goede ondersteuning van verkoper, goed te woord gestaan en geadviseerd. Tevens tv in auto getild

Assortiment
Goed voor zover door mij te beoordelen

Aanbeveling
Ben tevreden, en blij met aankoop.

Extra toelichting
Geen verdere toelichtiing

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marcel 17-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk opgebouwd, er staat niks door elkaar heen. koffiemachines bij elkaar, tv's bij alkaar.....zo hoort het!

Service
Vriendelijke medewerkers, correct in taalgebruik, en duidelijk in uitleg.

Assortiment
als het niet in de winkel of webshop staat, dan bestaat het denk ik niet.......zeer ruim assortiment, voor elke beurs, voor elke smaak.

Aanbeveling
zo wil je als consument behandeld worden, serieus, professioneel, en deskundig. Daar kan menig andere "electronica zaak" een voorbeeld aan nemen......

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer overzichtelijke website. Duidelijke informatie.

Service
Snelle bezorging

Assortiment
Keuze ruim genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nosrati 17-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Helder en duidelijke website, overzichtelijke showroom en snelle inzage in voorraad.

Service
Wordt in de winkel snel geholpen, helaas iets te kortaf, na keuze wel snel vanuit magazijn geleverd en geholpen met laden, toch een 8

Assortiment
uitgebreid met nieuwe en oudere modellen. oudere modellen keurig afgeprijst, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Snelle en volledige winkel

Extra toelichting
Product was eerst gelijk aan de prijs van concurrent, later toen het laatste exemplaar was € 50,00 duurder, prijs was inclusief bezorgkosten, maar bij afhalen dus gelijk, hier kon wel iets mee gedaan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Don Smith 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
geweldig

Service
zeer goed

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
heel gemakkelijk te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Feike 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede filter mogelijkheden. Alle informatie goed op de site inclusief reviews etc.

Service
Goede communicatie over levertijden en op tijd geleverd.

Assortiment
Ik heb niet alles bekeken maar een snelle blik doet vermoeden dat het assortiment zeer uitgebreid is inclusief accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzicht, snelle levering

Assortiment
Alles wat je zoekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthia 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden wat we zochten, duidelijke omschrijving. bestellen ging snel.

Service
Goede service bij het afhalen.

Assortiment
Groot aanbod, dus genoeg keus.

Aanbeveling
Super winkel,heb al vaker spullen hier gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walid 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Aanbeveling
Veel keus, goede prijs

Extra toelichting
Bestelling helaas dag later geleverd. Track and trace van DHL vind ik minder dan post NL

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jesse Slegers 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website met daarin een uitgebreid assortiment van kwalitatief uitstekende elektronicaproducten. Bestellen is handig, en de begeleiding in de daaropvolgende stappen perfect.

Service
Duidelijke toelichting en uitgebreidde informatie wat betreft de aankoop, de betaling, de bezorging en het gebruik van het product. Bezorging verliep behoorlijk snel en de televisie was binnen 3 werkdagen in huis.

Assortiment
Uitgebreid scala aan producten, van bekende topmerken. De vereisten die ik aan de televisie stelde, waren op veel van de televisies aanwezig.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aanraden aan mijn beste vrienden en kennissen. Ik ben zeer tevreden met mijn gedane bestelling bij Plasma Discounter. Zowel website, service en kwaliteit van de producten van uitstekende kwaliteit. Ik bestel zeker nog eens bij Plasma Discounter.

Extra toelichting
Ik blijf zeker klant bij Plasma Discounter. Op gebied van televisies is dit zeker mijn nummer 1! Ik ben zeer tevreden met mijn Samsung UE40H6200. Uitstekende beeldkwaliteit, en de knop voetbalmodus is een fantastische uitvinding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stijn 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snelle levering. 1 dag na bestelling reeds geleverd (in be)

Assortiment
Ruime keuze. Ook toestellen die elders moeilijk verkrijgbaar zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mourad gandouze 16-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke, goed personeel

Service
Goede service en de tijd nemen

Aanbeveling
Service en prijs is goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Peter 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online aanbod bekijken, reserveren en laten bezorgen of een dag later ophalen. De filmpjes van Tom zijn zeer duidelijk.

Service
Voor de 2e keer een Samsung tv gekocht hier. De laatste specifiek om Netflix mee te kijken. App functioneert niet en het personeel zoekt net zo lang tot een oplossing voor de klant gevonden wordt. Grote klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hein 16-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en goede info. Deskundige medewerkers en zeer vriendelijk

Service
Deskundig en zeer vriendelijk

Assortiment
Uitgekiend en informatief assortiment, niet te weinig en niet te veel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Vos 16-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt heel makkelijk vinden wat je zoekt

Service
Op basis van onze eisen was de verkoper uitstekend in staat ons te adviseren over de beste tv binnen ons budget

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Raadjes 16-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik werd meteen vriendelijk geholpen. De keus die ik reeds van tevoren had gemaakt werd niet betwist. Wel dat ik een geode keus had gemaakt, maar ook de opmerking dat ik wel de nieuwste software moest installeren

Service
Uitstekend. Tijdens het wachten op mijn apparaat kreeg ik een heerlijk kopje koffie aangeboden

Assortiment
Veel verschillende soorten apparatuur van verschillende goede merken in hun Eigen categorie

Aanbeveling
Nette winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurriaan 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk en biedt een handige zoekfunctie, waarbij je je voorkeuren kunt aanvinken.

Service
Na het bestellen en de betaling is gedaan, wordt je keurig op de hoogte gehouden van de verzending. En de volgende was de bestelling al in huis!

Assortiment
Het assortiment is zo uitgebreid, dat je er in kan verdwalen. Gelukkig wist ik ongeveer wat ik wilde hebben, wat het zoeken en vergelijken makkelijker maakte.

Aanbeveling
Goede prijzen, ruime keuze en snelle service.

Extra toelichting
Prima site, bedieningsgemak en service met de back-up van Samsung Nederland kan het bijna niet fout gaan. In combinatie met zeer concurerende prijzen (lees laagste prijs). Dit biedt veel vetrouwen in de site en producten. En ja er zijn sites die de producten iets goedkoper aanbieden, maar die leveren geen Nederlandse producten en ondersteuning.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Deeveedee2 16-08-2015

Ik kan mij niet voorstellen, dat dit een objectieve review is. Regelmatig bezoek ik de site, die inderdaad makkelijk te bedienen valt. Ik ben op zoek naar specifieke producten en zie dan dat zij een adviesprijs noemen die BOVEN de prijs van het merk zelf ligt!
Voorbeeld Sonos playbar overal 799 ook bij Sonos zelf. Zij noemen een sdviesprijs van 849 en geven zogenaamd een korting van 6%

Create2Fit Naarden 21-08-2015

Beste 'Deeveedee2',

Is het zo ongeloofwaardig dat Jurriaan tevreden over ons kan zijn? :-)

We hebben gelukkig ruim 3000 reviews op Kieskeurig.nl met een gemiddeld cijfer van een 8,9. Met trots mogen we dus zeggen dat Jurriaan zeker niet de enige tevreden klant is!

Wat je zegt over de prijzen, dit berust op een fout die we nu gaan corrigeren. De adviesprijs die er nu staat, is de oude adviesprijs die bij de introductie van het artikel werd gegeven. En daarbij, hoeft het ook niet zo te zijn dat een leverancier zich houd aan zijn eigen adviesprijs natuurlijk.

Naar aanleiding van jouw bericht gaan we onze websites nalopen of er fouten zitten in de adviesprijzen. Daar zijn we nog eventjes mee bezig, bedankt voor je oplettendheid!

Met vriendelijke groet,


Wouter
Klantenservice Plasmadiscounter.nl

Reageer

Paul 15-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Extra toelichting
Bestellen ging makkelijk alleen werd ik afgeleid door pop up of ik mij op de nieuwsbrief wilde abonneren, waardoor ik korting misliep. En terwijl ik dit schrijf komt hij weer op. Jammer

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Danielle Daams 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke te vinden en online te bestellen.

Service
Snelle reactie en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed vindbaar, duidelijke vind- en bestelprocedure

Assortiment
Ruime beschikbaarheid van producten en merken

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henk Dekker 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, zonder poespas. Snel gevonden wat ik nodig had. Handige toelichtingen.

Service
Ideaal, tot 21:00 's avonds bestellen en de volgende dag leveren. Supersnel, top!

Assortiment
Compleet, ook qua aanverwante producten en accessoires.

Aanbeveling
Snel, makkelijk en (in mijn geval) ook nog eens voordelig.

Extra toelichting
Ik kocht een tv via Plasma-Discounter.nl maar kreeg geleverd door Create2Fit. Andere naam dus, maar het kwartje viel snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roderic 15-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke winkel met genoeg keuze zonder overdonderd te worden door de hoeveelheid. Met zorg geselecteerde modellen die praktisch gerangschikt staan. En veel op voorraad, dus hup gelijk mee.

Service
Bij thuiskomst bleek ik een model te groot gekocht te hebben. Geen enkel probleem; direct geholpen en omgeruild voor een maatje kleiner. Top service!

Assortiment
Van alle bekende merken de juiste modellen zodat een ieder er terecht kan met zijn of haar specifieke wensen. En eerlijk advies van de verkopers maakt het winkelen prettig!

Aanbeveling
Makkelijk, overzichtelijk en laten we eerlijk zijn... Zeer scherp geprijsd. De prijzen trokken mij aan en de service zorgt ervoor dat ik volgende weer terug kom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 15-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Parkeerplaats voor de deur, veel keuze en deskundige hulp.

Service
Snel en goed.

Assortiment
Veel keuze, maar niet altijd alles op voorraad.

Aanbeveling
Ik heb nu voor de tweede keer een TV gekocht bij Plasma Discounter en ben altijd goed geholpen. Ook zijn de prijzen scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca 15-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ruime overzichtelijke keuze.

Service
Vriendelijke en behulpzame personeel.

Assortiment
Het is net wat je zoekt, maar verder voldoende keuze

Aanbeveling
Als je de akties goed in de gaten houdt, kun je voor een leuke prijs een product kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jan Oomkens 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen, aangeven wanneer je het product wilt ontvangen en klaar

Service
Levering keurig op tijd tot in de kamer.

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
Echt niets mis mee. Prettig zaken doen.

Extra toelichting
Goed en goedkoop volgens mij.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Xavier 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en eenvoudig keus kunnen maken. Relevante artikelen worden aangeboden.

Service
Vraag over levertermijn gesteld deze werd snel beantwoord

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ruim assortiment en komen leveringsbelofte na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raimond Burgstede 14-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op gebied va oriëntatie een perfecte site.

Service
Perfect! Een lekker kopje koffie bij binnenkomst.

Assortiment
Op het gebied van audio/karaoke kan er nog wel wat gedaan worden volgens ons.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lysanne 14-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Kon makkelijk mijn weg vinden door de artikelen.

Service
Mijn pakketje was snel op bestemming

Assortiment
Een breed asortiment naar mijn smaak.

Aanbeveling
Het was makkelijk en gebruiks vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tattoogeert 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ben zelf geen internet wonder meer een digibeet hahaha maar ging super mijn bestelling te plaatsen zelfs voor mij duidelijke taal

Service
Echt super werd goed op de hoogte gehouden van a tot z

Assortiment
Werd goed begeleid met het kopen van mijn tv en van wat er is en wat bij mijn eisen paste superrrr

Aanbeveling
Heel mijn bestelling ging van een leiendak hahaha geen rompslomp

Extra toelichting
is eigenlijk wel iedereen aan te bevelen Geen spijt van superrrr

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ronaldvanheek 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende service, super snel, duidelijke en complete site en strakke prijzen !!

Service
Super snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De ruime sortering filters zorgt ervoor dat je niet overladen wordt met mogelijkheden. Juist wat jij zoekt vind je.

Service
Ik heb nooit hoeven bellen o.i.d., dus ik ik weet alleen dat de service wat betreft levering ronduit goed is. Ze komen na wat ze beloven.

Assortiment
Zeer ruime keus.

Aanbeveling
Het is de tweede keer dat ik hier een TV koop, dat zegt denk ik genoeg.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

trommel 13-08-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gedegen kennis en goed advies.

Service
Gedegen kennis en goed advies

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Kom graag terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 13-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel en grote keuze merken tv's

Service
Verkoper stapt op je af en geeft goed advies (voor zelfde prijs groter scherm). Apparaat wordt in auto gelegd na koop door magazijnmedewerker. TOP

Assortiment
Keus genoeg

Aanbeveling
Goede service, klantvriendelkj,, mooie uitstalling

Extra toelichting
Alleen maar lof!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnoldus 13-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Wij gingen voor een Panasonic tv, die nergens anders in de winkel te verkrijgen was in onze buurt. Het is handig dat je direct kunt zien hoe de beeldkwaliteit is en dat je dit kunt vergelijken met andere toestellen die op dat moment aan staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stoffel de Graaf 13-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na orientatie via de mailing alvast een keuze gemaakt

Service
Direct geholpen door een deskundige medewerker

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Het gemak om je alvast via de uitgebreide mailing je keuze te maken

Extra toelichting
De winkel/showroom is makkelijk te bereiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 13-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Perfecte combinatie van een goede webshop en een fysieke winkel. In de winkel herken je duidelijk de online shop en andersom. Beiden stralen klantvriendelijkheid en service uit!

Service
De medewerker in de winkel nam uitgebreid de tijd om me de verschillen tussen de diverse tv's uit te leggen zonder dat ik het gevoel had naar een bepaald merk of type te worden gestuurd.

Assortiment
Ik kan gaan merken bedenken die ik miste toen ik voor een tv kwam shoppen.

Aanbeveling
Al met al een top ervaring en ben zeer tevreden met de aangekochte Samsung televisie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 13-08-2015 In de winkel gekocht
"Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk bereikbaar, overzichtelijk

Service
medewerkers met kennis van zaken, soms druk, dus wachttijd

Assortiment
Beperkt aantal merken, maar daardoor wel weer makkelijker om te kiezen

Aanbeveling
Ik beveel de winkel aan bij vrienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Arjen 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat is er eenvoudiger dan via internet iets bestellen

Service
Al eerder gemerkt: een belletje en je krijgt alle informatie, nu: na bestellen de volgende dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en overzichtelijk aanbod

Service
snelle levering

Assortiment
veel op voorraad en ruime keuze

Extra toelichting
al meerdere keren hier iets gekocht en ervaring blijft hetzelfde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Freijzer 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Was de eerste keer dat ik website had bezocht en ik kon er goed mee uit de voeten.

Service
Levering conform protocol de volgende dag netjes afgeleverd.

Assortiment
Onvoldoende het verdere assortiment bekeken, maar dat komt nog wel, vandaar nu nog een voorzichtige beoordeling.

Aanbeveling
Gelet op aankoopprotocol en snelle levering, zal ik de winkel en website zeker aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Ja, ik heb gekocht 2 stuks Spectral Samsung multiroom WAM550 vloerstandaards. Ik ben niet tevreden over de technische verbinding tussen de vloerstandaard en de muziekbox WAM550. De bijgeleverde schroef om de vloerstandaard te verbinden met de muziekbox was niet soepel passend in te draaien en na het indraaien niet meer los te draaien. Volgens mij is de schroef een ontwerpfout in relatie tot de bevestigingsplaats van de muziekbox.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joost 12-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Mooi assortiment alles zichtbaar in winkel

Service
Goed geholpen onder het gemak van een kopje koffie

Assortiment
keuze zat, slaag je hier niet dan slaag je nergens

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gijs v loenen 12-08-2015 In de winkel gekocht
Baarn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles zag er netjes en verzorg uit

Service
Netjes geholpen met de vragen die ik stelden en met het inladen van mijn aankoop

Assortiment
Veel keuze mogelijkheden hou ik van

Aanbeveling
Nette bediening goede uitleg over product en je kan er makelijk bij geen parkeer problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendy de wijse 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden wat je zoekt.Afrekenen enz gaat allemaal super makkelijk!Super tevreden

Service
1 Keer moeten bellen en meteen een medewerker aan de lijn die voor mij het antwoord had.

Assortiment
Zoveel keuze dat je nergens anders meer heen hoeft.

Aanbeveling
Goede hulp.Makkelijke site.Meerdere manieren om te betalen.Goede prijs/kwaliteit

Extra toelichting
Ben echt zeer tevreden.De Philips 47pfk7109 bij jullie besteld.Wat een top tv!Besteld,betaald en de volgende dag op mijn tv-kast.Ga zo door dan koop ik zeer zeker vaker bij jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Nagelhout 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online zeergemakkelijk zoeken en bestellen

Service
Maandagmiddag besteld volgende dag afgeleverd bestelling is te volgen waar hij is

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze uit artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
via de website is het makkelijk shoppen. Door voorraad mismatch echter in eerste instantie order niet doorgezet. Daarna via klantenservice mail contact. Hier zat iedere keer een dag reactie tijd tussen, waardoor actuele voorraad ook niet aan de maat was. Vervolgens telefonisch contact gezocht en via die weg uiteindelijk tot de koop gekomen.

Service
klantenservice via mail werkte wat inefficient, omdat het een artikel met lage voorraad betrof. Hierdoor liep reactie via de mail achter de feiten aan. toen dit helder werd is via telefoon geschakeld. Daar is ter compensatie een scherp aanbod gedaan telefonisch.

Assortiment
Er is ruime keuze!

Aanbeveling
Uiteindelijk een aankoop overeen gekomen. Levering was vervolgens perfect.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

René Elfrink 12-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel producten staan uitgestald met een duidelijke beschrijving. Medewerkers zijn goed benaderbaar, maar zeker niet opdringerig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bjorn de klerk 12-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Personeel duidelijk herkenbaar , nette winkel

Service
Snelle service

Assortiment
Niet alles staat uitgestald

Aanbeveling
Schoon en duidelijk

Extra toelichting
Hou de kwaliteit zoals hij nu is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karka 12-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ziet er keurig uit.

Service
Vriendelijkgeholpen

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
ivm ruime keus, vriendelijke verkopers en snelle afwikkeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kelly S 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk, veel informatie

Service
niet alles was compleet en ben direct geholpen door de klantenservice

Assortiment
alles aanwezig

Aanbeveling
makkelijk en vriendelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews