Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eildert van Dijken 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Helder en duidelijk, beter dan wehkamp.nl

Service
Snel en duidelijk, veel informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 24-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
snelle opzoekmodule van keuze

Service
nette en snelle levering

Assortiment
ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem van bakel 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling binnen 5 minuten geplaatst,zelfs voor een digibeet als ik.

Service
De volgende dag al geleverd.

Assortiment
Ik was op zoek naar een Lg smart tv,en had de keus uit meerdere.

Aanbeveling
Alles is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jvworp 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ontzettend blij met deze service. Ik heb een moeilijk verkrijgbare tv gekocht via plasma discounter. Eerst bij een 'betrouwbare' concurrent besteld, betaald en niet geleverd gekregen. Daarna diverse shops opgebeld die me de tv niet meer konden leveren, maar me wel toevallig een duurder alternatief aan konden bieden. Plasma discounter gebeld en die gaven netjes een actuele voorraad door (die ook feitelijk klopte met de site). De tv was leverbaar, ik bestelde om 20.00 en om 14:00 de dag erop was de tv binnen. echt top!!

Daarnaast vind ik het chique dat ze op de site aangeven indien het om buitenlandse modellen gaat. Mijn televisie was gewoon een NL model!

Service
Ik werd top te woord gestaan bij de klantenservice en het was vlotjes geregeld. Wel jammer dat het geld kost, maar begrijpelijk tegen zulke goede prijzen.

Assortiment
Ik gebruik tweakers om te vergelijken en ik zie plasma discounter altijd in de top 10 staan! Dat zegt iets over de hoeveelheid producten en al helemaal over de prijzen!

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmwerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles overzichtelijk en makkelijk te vinden.

Service
Service in de zin van dat er goederen niet goed of kapot zijn gegaan nog niet aan de orde geweest. De levering daarin tegen altijd wat er vermeld stond op de site. Helemaal top.

Assortiment
Wat ik zocht heb ik er kunnen vinden. En de prijs altijd ok. Nooit ergens iets goedkoper kunnen vinden.

Aanbeveling
Mooie en overzichtelijke site. Goede beschrijvingen over de goederen die je er kan kopen. Zowel geschreven als in sommige gevallen een filmpje over het item wat je wilt aanschaffen.

Extra toelichting
Tot zover geloof ik alles wel geschreven over de site. Ben zeer tevreden en kom er zeker terug als ik weer eens wat nodig heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cor 23-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ruim en overzichtelijk

Service
Vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Goed en goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrie Makkelie 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je hoef je huis niet uit

Service
je krijg al snel een bevestiging binnen dan weet je dat het in gang is gezet

Assortiment
ik heb nog niet verder gekeken maar ik geloof dat deze best uitgebreid is

Aanbeveling
je word snel en keurig geholpen
woord bij de daad

Extra toelichting
blijf altijd een paar centen onder de concurent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel te vinden waarnaaar ik op zoek was.

Service
Klanteservice goed bereikbaar en vriendelijk en doet moeite om vragen te beantwoorden. levertijd perfect.

Assortiment
Heb snel kunnen vinden waarnaar ik op zoek was

Aanbeveling
Heb al eens bij U gekocht en ben toen met goede service geholpen en gevoel van betrouwbaarheid. Daarom opnieuw bij u gekocht ondanks dat de prijs iets duurder was.

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yiasya 23-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We zijn naar de showroom geweest in Naarden. Deze is groot genoeg met veel TV's welke aan staan zodat je ook het beeld goed kan beoordelen.

Service
Uiteraard komt er na enkele minuten iemand naar je toe met de vraag of hij iets voor je kan doen. Gelukkig geen opdringerige verkoper, maar iemand die gewoon je vragen beantwoord, en die je daarna alle tijd geeft om met je partner te overleggen zonder er met zijn neus boven op te blijven staan. De TV waar we voor kwamen was in voorraad en konden we meteen meenemen.

Assortiment
Assortiment is prima, De TV's waar we naar kwamen kijken hadden ze allemaal, plus nog een heleboel meer.
Uiteindelijk de TV gekocht waar we voor kwamen omdat we deze vanwege de scherpe prijs niet konden laten staan.

Aanbeveling
Geen minpunten gevonden, dus 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoyD 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en snelle bestelwijze

Service
Duidelijk en snel

Assortiment
Prima keuze in verschillende segmenten

Extra toelichting
Goede service vind ik de aftetpay optie op dure apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Kleijn 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk menu, veilige betaalmethoden. Duidelijke site.

Service
Snelle levering, betrouwbare webshop.

Assortiment
Ik zocht naar een goedkope Sony Xperia Z1 compact, bij plasma discounter vond ik een refurbished exemplaar, zo goed als nieuw maar voor een tweedehands prijs!

Aanbeveling
Veilig kopen, ruim assortiment, snelle levering en goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeanPaul 22-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
een medewerker in de winkel zorgde ervoor dat ik mij gemakkelijk en zeker NIET ongemakkelijk voelde!

Service
Een medewerker was mijn personal shopper, dat noem ik service. Zelfs toen ik aan het twijfelen was met mijn potentiële aankoop, hield hij de rust en daardoor voelde ik mij NIET ongemakkelijk of opgejaagd. TOP SERVICE!

Aanbeveling
Net, eerlijk en overzichtelijk!
Zeker GEEN discounter uitstraling, maar een volledige chique zaak!

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Matthijs van Heusden 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede service ook bezorgen ging zonder moeite

Service
Heb gebelt met de winkel en ze konden me me goed helpen bij vragen die ik had.

Assortiment
Grote keuze aan producten en wat fijn is dat er vaak een filmpje op youtube over staat.

Aanbeveling
Echt heel tevreden nooit verwacht dat je in deze tijd nog zo goed geholpen kon worden ook online en via de telefoon.

Extra toelichting
Ga zo door en laat andere winkelketens hier ook van leren!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van vugt 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gamak via internet te kopen.
en de snelheid van de levering.
in de avond besteld en de volgende morgen binnen.

Assortiment
denk dat alles wat aan een televisie te kopen is.
hier op voorraad is.

Aanbeveling
gewoon goeie ervaringen.
ik kan geen minpunten verzinnen ben erg positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freerk 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker simpel geen gedoe

Service
Vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
Genoeg keus voor mij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HTL 6140S 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website; handig met de top 10 van televisies en home cinema

Service
de uitleg van het apparaat door tom Coronel vond ik zeer prettig. je krijgt een zeer goed beeld van het gekozen apparaat.
dit is een grote plus tov andere webwinkels

Assortiment
assortiment is groot genoeg. A-merken zijn volop aanwezig. prima

Aanbeveling
de website straalt vertrouwen uit. voor mij in ieder geval belangrijk, als ik via een webwinkel iets wil kopen.
ik kom hier zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Bresser 22-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prettige omgeving en vriendelijke mensen

Service
De dame die ons hielp, wist veel en hielp ons een beslissing te nemen

Assortiment
Eigenlijk teveel, maar dat kan natuurlijk niet. Wel moelijk om onderscheid te maken.

Aanbeveling
Enkele andere winkels bezocht, maar hier toch het beste gevoel bij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mans 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website. Een product is is enkele muisklikken te bestellen.

Service
Snelle afhandeling van de bestelling, en de volgende dag de bestelling al in huis. Top!

Assortiment
Groot assortiment, zonder te veel ballast. Andere websites hebben een enorm aanbod waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk de vries 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gewoon kunnen kijken, vergelijken en kiezen zonder opdringerige verkopers.

Assortiment
Een 10 zegt genoeg. Allemaal top merken!

Aanbeveling
Het zou een tien zijn als de aflevering plaats vindt op het moment zoals gezegd wordt. Bij ons: zaterdag besteld, woensdag in huis. Te laat om als cadeau te kunnen geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M de Beer 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk bestellen

Service
Ik moest een artikel retourneren (een wandbeugel die toch niet bij de tv paste). Hierover heb ik gebeld, werd keurig te woord gestaan en geholpen, en aankoopbedrag is teruggestort.

Assortiment
Volgens mij zeer compleet, zowel qua tv's als alles wat erbij hoort.

Aanbeveling
Prima webwinkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janpeter 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Eenvoudige bestelprocedure en snelle lvering.

Assortiment
Op zoek naar Bluetooth speaker dan is het aanbod breed en diep,

Aanbeveling
De eerste keer besteld, maar zeker voor herhaling vatbaar.

Extra toelichting
Salora BTS 1400 bluetooth speaker. Een uitstekende aankoop voor goede prijs in vergelijk met bijv. BCC, Bol.com en MediaMarkt. Duurder of niet in voooraad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Clammer 21-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De apparatuur is makkelijk te vinden op de website, er kunnen allerlei filters worden ingesteld.

Service
Goede service, ik had een TV en soundbar gereserveerd een dag tevoren en alles stond klaar toen ik de apparatuur op kwam halen. Het werd zelfs in mijn auto gelegd. Prima!

Assortiment
Uitgebreid assortiment, en uitstekende prijzen!

Aanbeveling
Prima (web)shop!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Philippe 20-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Produkten zijn mooi op display, tot nu toe alles wat ik online zag op voorraad.

Service
Snel geholpen heldere uitleg over verschillende opties met paar check vragen.

Assortiment
Ruime keuze en goede en zeer concurrerende prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Liane 20-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden vesting
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan rustig rondkijken zonder dat er meteen iemand op je af komt.
Winkel is makkelijk te vinden.

Service
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel dat er daadwerkelijk verstand van heeft. Niet opdringerig.

Assortiment
Genoeg voor elk wat wils

Aanbeveling
Ruim en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 20-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online zoeken en vergelijken was prima. Inline gereserveerd en zelf opgehaald in de winkel.

Service
Service was top! Even extra gebeld omdat ik iets niets snapte. Advies op basis van mijn wensen voor de 'goedkopere' versie van de twee ... dat is pas service!!

Extra toelichting
Eerlijke en oprechte service. TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corne 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site

Service
Alles op tijd en goed geleverd.

Assortiment
Assortiment is zeer goed heb kunnen vinden wat ik wil

Aanbeveling
Alles is overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Zoelen 20-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Ik heb hinder ondervonden van technische problemen met de betaling op de website. Winkelwagen ineens leeg, 3x bestellen (3 mails gehad) vs. 1x betalen, etc. Uiteindelijk allemaal goedgekomen, maar 't was even vechten met de website.

Service
Ik had zelf niet goed gezien dat er meer tijd gepaard zou gaan met een creditcardbetaling. Ondanks dat tóch geleverd binnen de normale termijn. Netjes!

Assortiment
Kan ik niet echt beoordelen, ben vanaf Tweakers.net binnengekomen met één TV op het oog. Heb verder niet gekeken naar het assortiment. Neutrale 7 dus, maar niet gefundeerd.

Aanbeveling
Met horten en stoten (zoals verklaard), maar toch prima gegaan.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jeroen Leenen 20-08-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super gemaklijk en overzichtelijk.

Service
vakmanschap

Assortiment
goed afgewogen

Aanbeveling
helder concept
what you see is waht you get

Extra toelichting
interessante prijs en kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk overzicht van de produkten en voornamelijk de combinatie mogelijkheden en kortingen werden duidelijk weergegeven.

Service
Alles netjes verpakt, op tijd binnen gekregen en duidelijke informatie via de mail.

Assortiment
Artikelen waren, in tegenstelling tot andere online winkels, op voorraad.

Aanbeveling
Ik heb niets aam te merken, en jullie hadden de scherpste prijs die je kunt vinden.

Extra toelichting
Het zou mooi zijn als je oude apparatuur in zou kunnen ruilen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patries 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden en je kan goed je wensen aangeven dmv filters. Zo is het voor iedereen heel simpel in gebruik.

Service
Mailcontact is snel en efficient! Je wordt duidelijk en snel op de hoogte gehouden in welke fase van de bestelling/bezorging je zit.

Assortiment
Breed assortiment met veel keuze en opties!

Aanbeveling
Wij waren al een tijd op zoek naar een betaalbare tv met bepaalde persoonlijke eisen. Hier hebben we deze gauw gevonden en voor een geweldige prijs. Ter vergelijking: in andere winkels was hij minimaal 100 euro duurder. En extra fijn was ook: savonds om 18.00 besteld en de volgende ochtend stond de postbode al voor de deur met onze tv! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ewouter 19-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te vinden, genoeg parkeerplek, meteen aan de beurt om de reservering op te halen en nog de medewerker naar de auto getild ook. Makkelijker kon het niet.

Service
Vriendelijk, snel en secuur. Gaan voorzichtig om met je spullen en geven advies over hoe hem in de auto te vervoeren.

Assortiment
Veel keuze, maar ik zocht 1 bepaald type, en die was er. Dus niet echt verder gekeken.

Aanbeveling
Kan het alleen maar aanraden. Ga zo door mensen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goed 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
voor de deur stoppen en je kan de winkel in.

Service
onze tv was kapot en wij kregen meteen een andere.

Assortiment
veel grote sortering

Aanbeveling
prettig en fijn personeel

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 19-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer snelle en effectieve aankoop in een mooie stijlvolle winkel

Service
Goede uitleg van de mogelijkheden gebaseerd op mijn wensen

Assortiment
Zeer compleet assortiment waardoor heel goed vergelijkingen 'live' te maken zijn

Aanbeveling
Top winkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Van de Pas 19-08-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is makkelijk toegankelijk evenals de website. Deze zijn beide duidelijk en helder

Service
De medewerker was goed op de hoogte van het product en gaf een helder uitleg

Assortiment
grote keus aan producten wat de keus soms weer moeilijk maakt om te kiezen.

Aanbeveling
Over het geheel gezien een zeer fijne en overzichtelijke winkel waarbij service hoog staat en klantvriendelijkheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PA Noach 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
erg goed

Service
wij zij in de winkel prettig en goed en ook nog vriendelijk geholpen

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
het zijn gewoon mooie winkels en een groot assortiment

Extra toelichting
ja ben er ge weest en durf ook nu wel via de computer te bestellen en had het de volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HEIDI 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
De tv die er hadden besteld bleek niet leverbaar omdat deze niet gevonden kon worden in magazijn. Omdat we anders geen cadeau hadden voor onze dochter waren we verplicht een duurdere te kopen, erg jammer. We werden er keurig over geïnformeerd.

Assortiment
Veel keus tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Webshop

Extra toelichting
Nadat ik had aangegeven dat ik de bestelling gingbannuleren en graag het geld retour zou willen kreeg ik geen reactie, na nogmaals gemaild te hebben kreeg ik een reactie terug en vervolgens moet je dan nog 5 werkdagen op je geld wachten. Gelukkig was het in ons geval geen probleem maar als je geen geld hebt om twee tv's te betalen in 1 week dan had je een probleem geha

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

John 19-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Gemak
Een bestelling plaatsen, geen probleem

Service
Na het plaatsen van de bestelling begint de ellende.
men vergeet te bestellen bij de importeur, dan telf.
contact en iedere keer met een kluitje het riet in en dan maar afwachten

Assortiment
kan ik niet beoordelen wat daar verdiep ik mij verder niet in

Aanbeveling
niet aan te bevelen want ik voel mij tot op heden niet serieus genomen

Extra toelichting
Ik hoop (zoals beloofd) voor ik met vakantie ga het bestelde te ontvangen. p.s. mocht ik een prijs winnen (wat ik niet geloof) verzoek ik u vriendelijk deze niet te sturen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Create2Fit Naarden 20-08-2015

Beste John,

Bedankt voor je review. Wel erg jammer om te horen dat we je niet goed geholpen hebben! Is het probleem ondertussen voor je opgelost? Ik zou graag willen weten wat er precies aan de hand is geweest, daar kunnen wij ook weer van leren.

Zou je een mail kunnen sturen met je orderinformatie naar review@plasma-discounter.nl?

Bedankt alvast!


Met vriendelijke groet,

Wouter

Reageer

Wim uit Beek 18-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

2,8

Gemak
Inmiddels 2 x gebeld en na een week na retour brengen is mijn geld nog niet binnen en naar nu blijkt zelfs nog niet eens overgemaakt

Service
Inmiddels 2 x gebeld en na een week na retour brengen is mijn geld nog niet binnen en naar nu blijkt zelfs nog niet eens overgemaakt

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk bij verkoop, maar helaas bij retour brengen van aankoop ( daar ik het identieke product elders 30% voordeliger kon aanschaffen ) zeer onvriendelijk

Extra toelichting
Ik heb Plasma discounter bij de aankoop van mijn product als zeer klantvriendelijk ervaren en behulpzaam met het transporteren naar mijn auto. Helaas was de houding van de verkoopmederwerker bij het retourneren zeer onvriendelijk. Er was niet voldoende geld in kas om mij contant uit te betalen. Na bijna een week wachten was het geld nog niet op mijn rekening overgemaakt maar gaf men aan dat het afgelopen donderdag gestort was. Maarrrr gaf men aan dat het zeker vandaag binnen zou zijn. De volgende dag gebeld dat het geld nog niet binnen is en kreeg ik wederom te horen dat het Donderdag gestort was. Na lang aandringen ging men het nog eens nakijken en bleek dat het nog niet overgemaakt was. Maarrrrrrrrrrrr ik ga het nu binnen een paar dagen ontvangen althans dat hoop ik !!!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

Paul Hueber 18-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bereikbaar en voldoende parkeerruimte

Service
Bijzonder eerlijk en deskundig advies (dus niet voor de duurste uitvoering) gekregen van Maarten

Assortiment
Meer dan voldoende keuze mogelijk

Extra toelichting
Blij met mijn aankoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sybren 18-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ruim en mogelijkheid om zelf snel producten via de site op te zoeken.

Service
Snel en goed geholpen

Aanbeveling
Voor de 4 keer wederom tevreden. Ik kom hier vaker terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

nickh 18-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke webwinkel.
Het "selectie menu" reageert lekker snel bij mij.

Service
In de fysieke winkel ben ik afwisselend door twee medewerkers vriendelijk, correct en deskundig geholpen bij de aankoop.

Assortiment
Ik heb ruim voldoende keuze gehad in de prijsklasse
waarin ik zocht.

Aanbeveling
Goede uitleg en hulp bij het maken van een keuze.

Extra toelichting
Na de webwinkel te hebben bezocht ben ik bij de fysieke winkel gaan kijken. Helaas staat in de winkel maar een klein deel van het grote assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ewout rinsema 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke en ruim.

Assortiment
Een groot en ruim assortiment met scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

B Slobbe 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, overzichtelijke sortering.

Service
Heel goed. Direct na bestelling ontving ik de factuur en duidelijke informatie over de levering.

Assortiment
De Digitenne Basis Ontvanger was erg voordelig geprijsd en ik hoefde ook geen verzendkosten te betalen.

Aanbeveling
's Avonds om 20.00 uur besteld, inderdaad de volgende middag al keurig aan huis afgeleverd! Het beeld is erg goed, de installatie wees voor zich. Wij zijn heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 18-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke ruimte, soms wel lange wachttijden als de spullen gehaald moeten worden uit het magazijn.

Service
Goede uitleg, vriendelijk en kundig personeel

Assortiment
Fijn dat de winkel niet helemaal vol staat zodat je door de bomen het bos niet meer ziet. Als je weet wat je wilt kan het personeel goed verder helpen en in het magazijn kijken om te zien of er nog andere schermen zijn die ook voldoen.

Aanbeveling
Goede prijzen en voldoende aanbod

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Renata Stap 18-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
je kan rustig kijken wat er te koop is en de keuze is reuze!

Service
wij krijgen duidelijke informatie over de tv en kregen nog een kleine korting ook!

Assortiment
elk merk heeft zijn eigen hoekje en er is genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
fijne winkel, goede service; wat wil je nog meer?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

NTL 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel, overzichtelijk, duidelijk

Service
Continue feedback over de order en status van bezorging

Assortiment
Ik vond wat ik moest hebben

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benjamin van Hassel 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door de makkelijke vergelijkingsmogelijkheid op de website diverse modellen makkelijk kunnen vergelijken.

Service
De service is uitstekend. Op woensdagavond om 19:00 uur de nieuwe televisie besteld en de volgende dag in huis, gelijk aangesloten en werkte perfect. Verder werd je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Assortiment
Op zoek naar een nieuwe televisie, de keuze voor het merk was al vrij snel duidelijk, een Philips, dit omdat mijn Home Cinema ook van dit merk is en samen goed werkt. Het aanbod van Philips bij de Plasma Discounter is zeer ruim.

Aanbeveling
Over het algemeen dus een hele goed ervaring, duidelijke website met alle specificaties, makkelijk te vergelijken en bestellen met hetzelfde gemak.

Extra toelichting
Mijn volgende aankopen omtrent televisies of home cinema systemen zal zeer zeker via de Plasma Discounter zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel te bestellen zonder moeilijke inlog accounts aan te maken.

Service
Status wordt keurig per mail verzonden en pakket is makkelijk te volgen

Assortiment
Goed duidelijk en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product is goed te vinden en duidelijk omschreven, het bestellen verloopt gemakkelijk en snel.

Service
Volgende dag in huis, zoals aangegeven staat op de website.

Assortiment
De prijs was een stuk lager dan bij de andere aanbieders.

Aanbeveling
Prima service, snelle levering en duidelijke communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelf 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruim aanbod, overzichtelijk duidelijke info

Assortiment
Groot aanbod

Aanbeveling
Al een paar keer iets besteld, zeer tevreden

Extra toelichting
Beoordeling ingevuld omdat ik tevreden ben, winnen .... Die mazzel heb ik nooit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews