Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hein Oelderik 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan snel en eenvoudig je weg vinden op de site

Service
Er is precies volgens belofte geleverd

Assortiment
Wij waren onder de indruk van de keuzes in een mooi uitgebalanceerd prijzen scala

Aanbeveling
Ik ben uitermate tevreden met jullie online shop

Extra toelichting
Ik zal jullie site zeker bij anderen adviseren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CAJ Gibbels 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen via ideal.

Aanbeveling
Site is gebruiksvriendelijk en prettig. Snelle zending, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Wierenga 30-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij binnenkomst rustig kunnen kijken en werden snel geholpen. M'n man liep op krukken en de tv werd gehaald en in sensitief gezet. Het gemak van binnenlopen tot weggaan is erg groot!

Service
Eerst lieten ze ons rustig rond kijken, ze voelden goed aan wanneer we hulp nodig hadden en kregen goed advies en veel kennis van de verkoper

Assortiment
Bij de televisies enorme keuzes in merk, kwaliteit en prijs!

Aanbeveling
M'n vriendin zocht ook een wasmachine, stofzuiger en tv. Ze komt maandag langs zo enthousiast heb in haar gemaakt!

Extra toelichting
Enkele jaren gelden onze saeco espresso machine online gekocht. Dit keer in Naarden een televisie aangeschaft! Goede en nette service, prettige winkel, zowel online als in Naarden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 30-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en op voorraad

Service
Werkt super in de winkel

Assortiment
Altijd meerdere opties uit voorraad leverbaar tegen een scherpe prijs

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 30-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Service is heel hoog bij jullie houden zo :)

Aanbeveling
Alles ziet er goed uit in de winkel alles hangt en staat netjes top!

Extra toelichting
Nee eigenlijk niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Demitri 29-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid, overzichtelijke website

Service
product op internet gevonden, toen ik een dag later ging kijken in de winkel was er een prijsverhoging geweest. uitgelegd dat ik veel tijd gestoken had in het zoeken naar een geschikt product en bij Plasma discounter was uitgekomen, maar dat het door de prijsverhoging niet meer uitkwam. Medewerker ging direct kijken wat de mogelijkheden waren en is mij voor een groot gedeelte tegemoet gekomen in het prijsverschil.

Aanbeveling
fijne ervaring

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kirsten 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via internet kost t geen tijd. Site is overzichtelijk en t is makkelijk te bestellen

Service
Volgende dag was t pakket al binnen. Ik heb ook contact gehad telefonisch omdat iDeal t niet deed en werd goed geholpen

Assortiment
Van alle merken is er wel wat

Aanbeveling
Je hoeft echt niet meer naar een winkel te gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Gooijer 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goeie ruime keus en productinformatie dus makkelijk op site te vergelijken

Service
Besteld en andere dag netjes geleverd van te voren netjes mailtje helemaal top

Assortiment
Alles geordend en netjes per productsoort te bekijken en van alle soorten meer als genoeg keus

Aanbeveling
Gemaakte afspraken nagekomen op correcte manier maak je niet zo vaak meer mee tegenwoordig

Extra toelichting
Nix aan veranderen is zo helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pim 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijk, snel

Service
erg snel,

Assortiment
prima keuze

Aanbeveling
makkelijk, goedkoop en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De kruijf 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Vriendelijke service snelle levering

Assortiment
Als je nu nog geen keuze kunt maken dan kun je beter niets kopen

Aanbeveling
Nog nooit zo'n snelle levering gehad

Extra toelichting
Top bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je heft de deur niet uit.

Service
Supersnelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 29-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk kopen via internet en bij julli afhalen

Service
Goede service .

Assortiment
Grote assortiment

Aanbeveling
Omdat het een mooie winkel is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel opties om op te selecteren.

Service
Verloop wordt goed op de hoogte gehouden. Ik wist precies wanneer mijn tv geleverd werd

Assortiment
Enorm veel! Degene die ik al een tijdje op het oog had was uitverkocht dus kreeg goede opties voor vervanging.

Aanbeveling
Heb de site al aangeraden aan vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 29-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekend geholpen in de winkel

Service
Vriendelijk personeel

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Jansen 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle levering snel antwoord per telefoon heel duidelijke site

Service
1 keer iets verkeerd geleverd na 1 telefoontje gelijk hersteld top

Assortiment
Als je hier niet kan slagen dan slaag je netgens

Aanbeveling
Ben er 2 keer geweest erg druk maar hele duidelijke uitkeg .
Lopen mee naar je auto om te helpen

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem from Amsterdam 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede en goedgeprijsde producten, betrouwbaar en snelle levering en prima overzichtelijke website! Compliment.

Service
Track and trace en duidelijke uitleg. Zeer snelle levering. Handig vooral als je werkt en het kan worden afgeleverd op een afhaalpunt, wanneer het je uitkomt.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.Alles wat men nodig heeft op het gebied van electronica, witgoed TV's, smartphones e.d.tegen zeer scherpe prijzen.

Aanbeveling
Kan geen minpunten bedenken...

Extra toelichting
Prima, ga zo door en ik zal zeker nog eens een bestelling plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RP 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke informatie, mis alleen nog een link naar het product op de site van de leverancier. Hier staat vaak nog meer informatie.

Service
Vlotte reactie op vragen, goed advies.

Assortiment
Ruime keuze, ook aan oudere modellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel bosma 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke en makkelijk op merk en beste koop te bekijken .
website ziet er gewoon goed verzorgt uit.

Service
jeeeeeee .wat was de tv snel binnen .
ik kon hem voor 21:00 uur bestellen en de volgende dag in huis .
prima service

Assortiment
ik vond wat ik wou hebben .
er is genoeg te koop .

Aanbeveling
alles klop .
ik heb mijn tv hangen dus .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Léon 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Heel veel topartikelen die andere websites niet hebben.

Aanbeveling
Snel, goedkoop en betrouwbare winkel.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Raymond 28-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was op zoek naar een nieuwe tv in het weekend. Had hem al dinsdag nodig, vanwege installatie Ziggo. Online bestellen was ik dus te laat mee. Plasma-discounter is zondag open dus nadat ik hem had gereserveerd en zeker wist dat die beschikbaar was meteen opgehaald.

Service
Ik kwam de winkel binnen en werd meteen geholpen. Zei dat ik mijn tv die ik gereserveerd had kwam halen, maar dat ik nog even wilde kijken naar dat model. Was goed. Ik betalen, ondertussen werd mijn tv uit het magazijn gehaald. Werd ook nog meegeholpen met de tv in mijn auto te laden. Top service.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Goede service, ruime keuze. Winkel makkelijk bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jhon whistle 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ruime keuze en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marriët 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, makkelijk betalen

Service
Bestelling was snel verwerkt en verzonden

Extra toelichting
Tot mijn (blijde) verrassing was het mobieltje wit ipv. grijs waarmee geadverteerd werd. Top want ik had de voorkeur voor wit. Snap de fout: doosje geeft grijs aan ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jerry Vroon 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima overzichtelijk en eenvoudig te bestellen.

Service
Prima

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Ideale prijs-kwaliteit verhouding, snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ada leene 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
producten goed en makkelijk te vinden.

Service
lekker tv binnen 24 uur in huis voor mijn verjaardag.

Assortiment
zoveel moois

Aanbeveling
goede service en leuke prijzen.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eelco 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Nette website met duidelijke informatie

Service
Op zondagavond besteld en op dinsdag al in huis. Prima levertijd.

Assortiment
Niets op aan te merken. De prijs was de laagste van de gevonden resultaten op internet. Prima

Aanbeveling
Prima prijs, prima levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ter Rele 28-08-2015 In de winkel gekocht
naarden

Algemene score

5,8

Gemak
Drie keer terug gebracht vanwege verkeerde levering

Service
Wel redelijke service betreffende omruilen

Extra toelichting
Waarom geen goede leerproces voor de verkopers

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Create2Fit Naarden 31-08-2015

Beste heer ter Rele,

Ik zie inderdaad dat u meerdere malen bent teruggeweest met uw producten.
Helaas kan ik niet zien waar het iedere keer mis gaat.
Wilt u misschien zo vriendelijk zijn dit naar ons te mailen zodat wij dit kunnen behandelen en verbeteren.
U kunt dit mailen naar reviews@create2fit.com.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Plasma discounter

Reageer

Jan van Leeuwen 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Plasma-discounter heeft een duidelijke website waarop ik binnen een paar tellen bij de gewenste tv uit ben gekomen. Het bestelproces verliep zonder problemen.

Service
De bestelde tv werd keurig op tijd geleverd. Tussendoor heb ik de winkel gebeld met wat technische vragen. Deze zijn naar alle tevredenheid beantwoord. Overigens hoefde ik daar geen duur betaal nummer voor te bellen. Voor het overige heb ik geen ervaring met het sturen van een product retour, omdat alles naar alle tevredenheid werkt!

Assortiment
Ik vind het assortiment bij plasma-discounter enorm groot. Daarnaast zijn de gevraagde prijzen zeer laag. Zeker in verhouding tot de prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucas van H 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Supermakkelijke sitenavigatie, snelle site (geen halfuur wachten voordat je hebt gevonden wat je wil hebben), Duidelijke beschrijving bij artikels.

Service
Bezorgservice is uitmuntend ('s Avonds besteld en de volgende dag net na het middaguur in huis), Netjes verpakt, geen schade.

Assortiment
Zeer groot aanbod van verschillende zaken, erg mooi om een online shop te zien die ook gaming spullen heeft.

Aanbeveling
Niet nadenken, gewoon bestellen! Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Van de service kunnen veel bedrijven nog wat van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E vd Brink 27-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk, gebruiksvriendelijk vooral omdat je ook op de site kan kijken

Service
goede hulpvaardigheid van het personeel

Assortiment
voldoende maar is ook klantvriendelijk om de oudere modellen te tonen

Aanbeveling
door de goede service, kwaliteit/prijsverhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ed Harms 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede prijs, eenvoudig te bestellen.

Service
Snelle bestelling.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Zie de bovenstaande beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan van Overdijk 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
super overzichtelijk en de juiste informatie

Service
netjes op de juiste dag en tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marie 27-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden, gratis parkeren voor de deur en snel geholpen

Service
Snel en goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oscar van Kempen 27-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel kwalitatief goede apparatuur in de winkel.

Service
Kennis en eerlijk advies. Wat is nodig, wat niet, tips die besparen, hulp in keuze wat de beste opties zijn op basis van persoonlijke wensen waar meerdere keuzes te maken zijn.

Assortiment
Grote webshop. Minder in de winkel maar genoeg om een goed beeld te krijgen wat gekocht kan worden. Geen 3D te bezichtigen op het moment dat dat wel fijn zou zijn

Aanbeveling
Prettig personeel, kwalitatief hoogwaardige artikelen tegen een scherpe prijs.

Extra toelichting
Ik heb de laatste jaren bijna alle apparatuur gekocht in Naarden. Steeds blijkt het de goedkoopste optie en verlaat ik tevreden de winkel. Als pluspunt is het altijd fijn onder het afwegen van keuzes te genieten van de beste koffie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco 27-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne winkel, enige minpuntje vond ik de werking van filter bij combinaties, deze werden niet altijd goed onthouden

Service
Erg snel en aardig!

Assortiment
Echt bijna alles op voorraad, heerlijk als je iets snel nodig hebt

Aanbeveling
Beste plek wanneer je iets met tv'stv's nodig hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raymond florack 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke en transparante site.

Service
goede, snelle communicatie en info-verstrekking via email

Assortiment
breed

Aanbeveling
overzichtelijk en gemakkelijk
(duidelijke procedure mbt bestellen )

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Abe den Haan 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer duidelijke website met de juiste informatie over alle producten.

Service
Bestellen gaat zeer eenvoudig en de levering is super snel en correct

Assortiment
Ruime assortiment

Aanbeveling
Mooie website met duidelijke video's over de producten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Irene ekelmans 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Er was iets niet goed met het product , en het werd direct omgeruild

Extra toelichting
Goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mijke 26-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Opgeruimde, nette winkel.

Service
Genoeg medewerkers aanwezig. Geen lange wachttijden.

Extra toelichting
Fijn dat er een winkel met goede service zo dichtbij zit! En alles op voorraad! Ook fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Casander 25-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De aandacht voor jou als klant was heel goed ook al stonden er andere klanten te wachten. Ik werd heel goed geïnformeerd.

Assortiment
Voor mij was er meer dan genoeg keuze.

Aanbeveling
Uitstekende service en perfect assortiment

Extra toelichting
Nee. Behalve dat ik met een tevreden gevoel naar huis reed (nadat de aankoop keurig door het personeel in mijn auto was gezet)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chindo 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Top service! De TV werd volgens afgesproken tijd perfect op tijd geleverd!

Assortiment
Pracht product, werkt naar behoren! Beeld en geluid is perfect. Het was heel makkelijk te installeren, waardoor we snel van dit product kon genieten

Aanbeveling
Kan het niet anders beschrijven dan een top winkel! Met een heel ruim assortiment!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniemius 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Alles conform afspraken

Assortiment
Ben voor een aparte Samsung TV gegaan, gewoon op voorraad.

Aanbeveling
Online winkel zoals t hoort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P P van Vulpen 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super eenvoudig en overzichtelijk. Meteen duidelijk of het artikel op vooaad is en bij de bestelling aan te geven wanneer het afgeleverd wordt.

Service
Gewoon super

Assortiment
Ik heb bij Plasma Discounter nog nooit misgegrepen

Aanbeveling
Paradijs voor audio/video liefhebbers

Extra toelichting
Simpelweg heel tevreden met deze fantastische winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Relatie order nummer en bestelde artikel is nu onduidelijk.

Service
Hulp bij betaling was uitstekend en duidelijk

Assortiment
Wat je ook zoekt hebben zeze .!!!

Aanbeveling
Alles klopt !!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aron Altenburg 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles was makkelijk te vinden.

Service
was volgens afspraak geleverd.

Assortiment
mijn televisie was direct beschikbaar

Aanbeveling
Goede webshop/winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marvin Warmolts 25-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Door de duidelijke uitleg van de medewerkers wist ik snel welk scherm bij mij paste

Service
Goed en snel tot aan de auto!

Assortiment
Meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
De service is goed alles is goed zichtbaar en met uitleg van de medewerkers kon ik snel mijn keus maken.
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe televisie

Extra toelichting
S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
prima site. duidelijk. had nog een paar vragen werd telefonisch meteen geholpen ( door een vriendelijke mevr.)

Assortiment
de keuze is enorm.

Aanbeveling
beveel de site al jaren aan vrienden aan. dit keer voor de 2de keer in 10 jaar besteld en wederom zonder spijt.

Extra toelichting
het enige moeilijke was de TV helemaal instellen maar dat neem ik Plasma discounter niet kwalijk natuurlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

korf 25-08-2015 In de winkel gekocht
naarden

Algemene score

7,0

Gemak
heldere site

Service
druk iets te weinig mensen

Aanbeveling
beste winkel in zn soort. scherpe prijzen. goed te vergelijken. goede informatie ontsloten over kwaliteit product

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Arthur Bakker 25-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewoon goed als je weet wat je zoekt.

Service
Niet veel info nodig . Dus verder ok

Assortiment
Genoeg om een afgewogen keuze te maken .

Aanbeveling
Zeker langsgaan als je op zoek bent naar een tv.

Extra toelichting
Prima bereikbaar . Snelle levering . Ook zondag open .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De Site is lekker overzichtelijk en snel, dat zorgt ervoor dat je dus ook fijn door de producten kunt bladeren zonder irritaties of veel te moeten wachten.

Service
Ze houden je keurig op de hoogte van bestelling, verzending, factuur enz enz. Ik wist exact wanneer ik het pakket kon ophalen op de lokatie die ik had opgegeven. super!

Assortiment
Plasma discounter was 1 van de 3 webwinkels waar ik dit systeem nog kon kopen omdat ze overal waren uitverkocht. En bij plasma discounter was het systeem 100 euro goedkoper!! dan de eerstvolgende webshop. Ik heb dus een superdeal.

Aanbeveling
Snel, duidelijk, goede service, ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreide website, overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Bestelde product werd de dag erna precies volgens tijdsafspraak thuis afgeleverd.

Service
Afspraak is afspraak. Heb meerdere keren producten besteld en is altijd volgens afspraak goed gegaan.

Assortiment
Ruim assortiment en bijna altijd op voorraad.

Aanbeveling
Gewoon heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews