Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dhr van ginkel 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Site gemakkelijk

Service
Snel en duidelijke mails

Assortiment
Veel maar niet alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JB 06-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden Bronsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Binnen een paar minuten sta je buiten met je aankoop!

Service
Een medewerker droeg mijn 49" lcd naar de auto en legde hem erin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Amina 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via je luie stoel

Service
Snel bezorgd

Assortiment
Genoeg keuze en betaalbare produkten

Aanbeveling
Duidelijk en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Faber 05-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
je kunt rustig rondkijken en er is veel keuze.

Service
duidelijke uitleg, meedenken, vriendelijk

Assortiment
er had meer keuze kunnen zijn

Aanbeveling
wij zijn er prima geholpen en onze tante ook. omdat wij onze wensen kenbaar hadden gemaakt, kwam de verkoper op het idee ons de pre order aan te bevelen. Hierbij zat een leuk cadeau wat bij ons de doorslag gaf. Ook kregen we om onze vraag nog een wandbeugel cadeau! Helemaal top

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Armando sleeking 05-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je kan alles op zoeken via Internet in de winkel de prijs zie je ook beteen en als je het niet kan dan doet het een verkoper voor je

Service
Vond het fijn dat een medewerker de goederen naar je auto toe brengt

Assortiment
Te veel keuze

Aanbeveling
Mooie winkel

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rob ruijs 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website en makkelijk bestellen

Service
altijd goede service ook met retour

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
veel keuze, zeer scherpe prijzen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corinne 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel heb ik nog nooit bezocht. De website vond ik heel gebruiksvriendelijk.

Assortiment
Assortiment mag iets ruimer maar is zeker voldoende.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

jwvdh 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website, eenvoudige betaling

Service
binnen dag geleverd

Assortiment
up to date assortiment

Aanbeveling
volledig assortiment, snelle verzending, goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk. Het apparaat wat ik zocht, werd zeer herkenbaar getoond.
Levering zeer snel. Vrijdag besteld, was niet meer
op voorraad, maar toch Dinsdag al geleverd.

Service
Het artikel was niet meer voorradig. Daarvan werd direct bericht gedaan en excuses aangeboden.
De retourprocedure ziet er goed uit, maar geen gebruik van moeten maken.

Assortiment
Gevonden wat gezocht werd en verder niet gekeken.
De prijs was perfect, voordelig geprijsd!

Aanbeveling
Zeer nette behandeling, correspondentie en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan mein 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijke webwinkel met veel interesse en uitleg op video

Service
Blijven altijd vriendelijk,

Assortiment
Groot is de keuze en de prijs is goed

Aanbeveling
Veel keus voor een eerlijke prijs

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 04-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wist inmiddels al wat ik zocht, en was simpel te vinden op de website

Service
Hoewel de TV Ziggo gecertificeerd was functioneerde de CI+ module niet zoals het zou moeten. Kon zonder probleem de TV omruilen voor een type TV waar geen problemen mee te verwachten waren.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid, en er is altijd wel een type op voorraad welke aan de verwachting voldoet

Aanbeveling
Groot assortiment en overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Hagen 04-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ben in de winkel geweest en deze ligt dichtbij, vandaar een 8

Service
Goed geholpen in de winkel, goede antwoorden op de vragen en tips om CI goed aan te sluiten

Assortiment
E staan van de bepalende merken meerdere types

Aanbeveling
Voor mij lekker dichtbij, genoeg keuze )voorbereid op de webshope, en, niet onbelangrijk, een goede bak koffie

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjen vrolijk 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk proces van aankoop en afhandeling

Service
Uitstekende service met zelfs op mijn verzoek nadien een aangepaste bezorgtijd

Assortiment
Ruime keuze met goed te maken selecties

Aanbeveling
Zeer tevreden klant. Van begin tot eind

Extra toelichting
Webwinkel met persoonlijke touch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Somsen 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vooral de extra uitleg die wordt gegeven middels de filmpjes is erg handig en geeft een goed beeld van wat de apparatuur allemaal kan

Service
Er wordt snel en betrouwbaar geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoeke 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk in te vullen en betalen en ook handig om aan te geven waar je het ophaalt

Service
snel geleverd.

Assortiment
ze hadden precies wat ik zocht

Aanbeveling
ik kan niets bedenken dat niet goed was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben beem 03-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is een zeer nette overzichtelijke winkel wat u heeft

Service
Het personeel weet van de hoed en de rand en nemen ook de tijd voor je en je word beleefd te woord gestaan

Assortiment
In een niet al te grote winkel toch voor ieder wat wils daar gaat het om

Aanbeveling
Netjes en verzorgd

Extra toelichting
Personeel en winkel gewoon klasse...aan iedereen aan te bevelen ...........en De koffie is erg lekkerrrrrrr....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lady N 03-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Service
Het retourneren is vervelend als je een goedkoper product terug wilt sturen. Je betaald haast meer voor het terugsturen dan dat je in eerste instantie hebt betaald voor het product zelf.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marco S 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website erg duidelijk en goed op de hoogte gehouden via email

Service
Moeilijk te beoordelen, alles verliep voorspoedig. Geen idee hoe communicatie en afhandeling bij problemen en/of vragen is.

Assortiment
Duidelijk assortiment en goed opgedeeld via filters.

Aanbeveling
Gezien bovenstaande beoordeling kom ik tot dit overall cijfer. Wellicht nog wat uitgebreidere filmpjes, miste naast het opnoemen van de tv mogelijkheden een stukje gebruikservaring. Maar gezien het grote assortiment is dat wellicht moeilijk voor alle producten te realiseren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lucvs 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en makkelijk in gebruik, service ook er goed en bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M Kroes 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is makkelijk en overzichtelijk te vinden en ook via YouTube vindt je handige reviews

Service
Snelle levering en overzichtelijke factuur

Assortiment
Ruim aanbod en goed overzichtelijk

Aanbeveling
Zeer zeker bij familie

Extra toelichting
Ik denk dat ik misschien in de toekomt nog een miele wasmachine ga kopen bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SAMSUNG UE22H5000AW 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Na bestelling werd de volgende dag de TV afgeleverd. Na problemen met de installatie van de CI-kaart en contact met Samsung bleek dat dit een TV was voor de Oost Europese markt. Na overleg met de leverancier is het apparaat de volgende dag omgeruild. Dit heeft mij een hoop ergernis tijd en geld gekost. De leverancier heeft wel direct de fout hersteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Kraaij 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Mijn bestelde TV was defect en kreeg de volgende dag een nieuwe, prima geregeld

Assortiment
Je kan er alles vinden

Aanbeveling
Alles wordt snel geregeld en een uitstekende service

Extra toelichting
Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjoerd 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Snelle betaling via ideal en geen gezeur met account aanmaken oid

Assortiment
Voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Bouricius 02-09-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eerst hebben we op de site gekeken en was zeer snel gevonden wat ik zocht.

Service
ben op een zeer nette manier geholpen en mijn aankoop was zeer snel gebracht om weer naar huis te gaan. ik heb daar ook 2 3D brillen erbij gekocht waarvan er een een showmodel zou zijn maar deze konden ze niet vinden en heb daarvoor een nieuwe meegekregen voor de prijs van het showmodel. dit vind ik super.

Assortiment
je heb genoeg keuze in de winkel.

Aanbeveling
goed ruim opgezet en het personeel is erg vriendelijk.

Extra toelichting
door de goede service zal ik vrienden en familie aanbevelen om naar plasma discounter te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quintijn 02-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke winkel waar niet teveel te dicht op elkaar gestapeld staat.

Service
Vriendelijk, behulpzaam en technisch erg sterk. Afspraken worden nagekeken en niets is te gek.

Assortiment
Prima assortiment van alle grote A merken.

Aanbeveling
Goede locatie, goed bereikbaar en goed (niet opdringerig) personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 02-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Enkele belangrijke merken met verschillende aansprekende apparaten
direct aankoop meenemen

Assortiment
Enkele belangrijke merken met verschillende aansprekende apparaten

Aanbeveling
1 van de 2 medewerker was erg goed (klein van postuur)
begreep onze vragen - liet direct het verschillen zien zodat wij een gemotiveerde keuze konden maken en bovendien met 3 i.p.v. 1 product uit de winkel liepen en bovendien over deze producten tevreden zijn.

andere verkoper was arrogant, ging niet in op onze vragen. Bovendien te agressieve verkoper - waren bijna de winkel uit gelopen -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Raymond Luske 02-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt thuis via de website http://www.plasma-discounter.nl je al oriënteren. Je kunt kiezen voor gratis thuis laten bezorgen of alvast reserveren en in Naarden langs gaan en het product zelf ophalen.
Er is goede parkeergelegenheid(gratis)

Service
De Service is end 2 end uitstekend. Van advies tot aan de afhandeling een zeer duidelijke informatie zodat je tot een juiste beslissing kan komen.

Assortiment
Het is zeer duidelijk wat wel en niet te leveren is.
we hebben het hier niet alleen over Televisies maar ook over stofzuigers, wasmachines, koffiemachines.

Aanbeveling
Fijne winkel om te kopen goed sfeer , vriendelijk en professioneel. Een echte aanrader voor het totale assortiment.
Voor mij een superwinkel.

Extra toelichting
Ik ga deze shop promoten bij vrienden en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel Usenki 02-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bereiken.

Service
Personeel is uitstekend!!!!Zeer behulpzaam.

Assortiment
RUIME KEUS!!!!

Aanbeveling
Goede service!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Nagel 02-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
genoeg personeel dus snelle aankoop

Service
Vriendelijke verkoper goede uitleg en mijn tv werd naar mijn auto gebracht.

Assortiment
Precies de spullen waar ik naar op zoek was

Aanbeveling
Makkelijk bereikbaar, goed assortiment, vriendelijk verkopers.

Extra toelichting
Nee volledig tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mulder 01-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden vesting
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Plasmadiscouter heeft ruime keuze uitgestald staan waarbij het testen heerlijk mogelijk is. Gratis parkeren en alles staat aan om te testen. Verschil tussen de toestellen is in 1 opslag duidelijk.

Service
De verkopers zijn behulpzaam en hebben goede kennis voor een gedegen advies en met het zelfde gemak brengen ze de aankoop even voor je naar de auto. Service with a smile....

Assortiment
Ruim assortiment en voldoende keuzen en op voorraad (zie je tegenwoordig ook niet veel meer). Het meeste staat werkend klaar om door jouw getest te worden.

Aanbeveling
Goed

Extra toelichting
Heerlijk winkel om te shoppen waarbij je ondersteund wordt door verkopers met een heldere blijken goede kennis van de verkoopbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon Walraven 01-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
veel keuze uit toestellen, vriendelijk en behulpzaam personeel. de tv waar ik voor kwam werd door een behulpzame medewerker van het magazijn naar de auto gedragen

Service
nog geen ervaring mee, kom hier voor het eerst. maar ga er vanuit, gelet op voorgaande, dat dat ook wel goed zit

Assortiment
alleen de tv store bezocht, moet zeker andere afdelingen bezoeken

Aanbeveling
zie voorgaande opmerkingen. mooie goed gesorteerde zaak.

Extra toelichting
nee, maar kom zeker nog eens langs voor audio apperatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 01-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, duidelijk en overzichtelijk zoeken en uitgebreide informatie!

Service
Vriendelijk, informatief en niet opdringerig.

Assortiment
Ruime keus uit merken en types.

Aanbeveling
Zeer goede prijs en kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 01-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mail gestuurd om product te reserveren. Hier keurig bevestiging van gehad.

Service
Product lag keurig voor me klaar in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monique 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snelle levering, de volgende dag al in huis

Service
sturen sms als je bestelling onderweg is

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
goede service en goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeen 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk, eenvoudig en snel te bestellen wat je zoekt

Service
supersnelle levering, ook in het weekend. Ook bij vragen vooraf snel en goed antwoord gekregen!

Assortiment
ruime keuze, scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de Bie 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je krijgt een mail met een geweldige aanbieding . Ons gekochte product (TV) was nergens anders goedkoper. Goede uitleg via een filmpje makkelijke betaling en idd voor 21 uur besteld de andere dag in huis. GEWELDIG

Service
Keurig de volgende dag thuis geleverd

Assortiment
ze hebben alles van elektronica tot witgoed

Aanbeveling
hele ruime keuze in alle producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke informatie en snel en gemakkelijk iets vinden

Service
Voor 2100 besteld volgende dag in huis, helemaal super

Assortiment
Van alles wat en overzichtelijk

Aanbeveling
Prima winkel en webwinkel duidelijk en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Honger 31-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Super simpele website, makkelijk kiezen en geen poespas.

Service
Vandaag besteld morgen in huis. Prima, niet op aan te merken en helemaal zoals je het mag verwachten in deze tijd.

Assortiment
Assortiment is ruim en toch is de keuze door een eenvoud van de digitale omgeving simpel.

Aanbeveling
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ben Asbai 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het ging vrij snel en was overzichtelijk

Service
Prima

Assortiment
Voldoende keus en aanbod

Aanbeveling
Goede service. Snel bezorgd. Goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Machiel de Krom sr 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Lekker vanuit je luie stoel bestellen, en natuurlijk niets sjouwen

Assortiment
Alle merken zijn aanwezig

Aanbeveling
Zie onder gemak

Extra toelichting
Nee, gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 31-08-2015 In de winkel gekocht
Bussum
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bram LG 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer gemakkelijk om dingen te bestellen

Service
Op tijd geleverd volgens afspraak

Assortiment
Hetzelfde en soms meer aanbod dan concurrenten

Extra toelichting
Alles perfect van de site, zou alleen de gehele vormgeving aanpassen naar een modernere look

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Ben op een koopzondag naar Naarden toe gereden. Daar was het enorm druk in de showroom. Maar toch bleef de medewerker ons geduldig advies te geven en vragen te beantwoorden.

Assortiment
Assortiment is goed. Kon goed vergelijken tussen de merken LG, Sony en Samsung voor mijn nieuwe TV. Prijs had iets scherper gemogen. Maar ik koos voor betrouwbaarheid en service tov paar tientjes goedkoper elders.

Aanbeveling
Goed aanbod
Medewerker wist + en - punten van meerdere merken en modellen te noemen. Deskundig.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marcel 31-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
zeer duidelijke website, overzichtelijk en gemakkelijk om te bestellen. en de volgende dag al geleverd.

Service
helaas werkt de optie n.v.t. hier niet, daar ik niet in de winkel geweest ben.

Assortiment
zeer ruime keuze aan tv en toebehoren van verschillende merken

Aanbeveling
ook hier geld, de optie n.v.t. werkt niet en kan de winkel zelf niet beoordelen

Extra toelichting
het gemak van vergelijken maakt de keuze een stuk makkelijker om iets te kopen. top

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Alptug 31-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website en het reserveren werkt naar behoren. Alles was goed te vinden. Daarnaast een duidelijke uitleg wanneer en hoe ik het product kon ophalen.

Service
De winkel was goed bereikbaar. Bij aankomst een kopje koffie gekregen tot het product klaar werd gemaakt. De TV werd netjes in de auto gedaan en ik kon weg.

Assortiment
Vrijwel alle tv's worden verkocht.

Aanbeveling
Algehele indruk is zeer positief. Goed te woord gestaan en geholpen. Zou het bij vrienden aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stadsfiets 31-08-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles heel netjes en overzichtelijk uitgestald

Service
Zeer ter zake kundig personeel

Assortiment
Als ze het niet hebben dan is het produkt waarschijnlijk niet meer leverbaar

Aanbeveling
Motiveer je beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen vd bijgaart 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk
Super

Service
Optijd
Netjes binnen gebracht

Assortiment
Ik had wat meer verschillende tv's verwacht

Aanbeveling
Gewoon omdat het goed en makkelijk is

Extra toelichting
Ze doen het leuk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Corinda 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wat is makkelijk dan op de bank een televisie uitzoeken. Met de duidelijke omschrijving en reviews is het online winkelen prima te doen.

Service
De 14 dagen niet tevreden geld terug garantie was voor ons de stap om tochmaar online te winkelen. De tv is om 9 uur besteld en de volgende dag om 13:00 al bezorgd. Nette verpakking, heel erg blij met de nieuwe tv.

Assortiment
Je kunt niet alle tv's vinden maar er staan er veel op de site. Ook veel die uitverkocht zijn. Een tip om deze gewoon van de site te halen? Scheelt zoeken.

Aanbeveling
Supersnelle levering. Goede duidelijk informatie over de tv. Niet alles wat erop zit wordt genoemd. Was verrast wat er allemaal nog meer kon met de tv. Maar prima. Dank jullie wel. Hoop dat we er veel plezier van zullen beleven.

Extra toelichting
Er kwam niet als suggestie bij accessoires de ci+ module. Dus durfde m niet mee te bestellen. Maar hij kan er idd wel in. Dus nu moeten we opnieuw bestellen. Dat is het enige wat jammer is. Maar dat is de angst die ik zelf had ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johannes Boers 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel makkelijk om te bestellen via plasma-discounter.nl, duidelijk en overzichtelijk bestelproces.

Service
Goede service, niks op aan te merken. Zondagmiddag besteld en dinsdagochtend in huis. Ook goede informatie per mail omtrent de factuur en de verzending.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, voor ieder wat wils en tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Al met al zeer tevreden over mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Adriaan 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is ordelijk gerangschikt en dus makkelijk te vinden

Service
De bestelling is zoals beloofd afgeleverd

Assortiment
Alles wat je tegenwoordig nodig hebt is bij jullie te koop

Aanbeveling
Alles is goed, dus beveel ik het iedereen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews