Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dhr R Trietsch 13-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke presentatie van de verschillende merken TV toestellen. Verkopers zijn vriendelijk
en niet opdringerig. Je kunt rustig rondkijken.

Service
Voldoende personeel aanwezig om vragen van klanten
te beantwoorden.

Assortiment
Het assortiment televisies is goed maar beperkt in
vergelijking met aanbieders als bijvoorbeeld BCC

Aanbeveling
Als speciaalzaak en discounter maken winkel en personeel een betrouwbare indruk.

Extra toelichting
ruime parkeermogelijkheid aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Slootweg 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een super site erg makkelijk en er is zoveel keus

Service
De service is ook echt super wij bestellen echt regelmatig hier

Assortiment
Goed en uitgebreid assortiment voor onderwater wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Wiekenkamp 12-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prachtige showroom, overal toegang tot digitale catalogie en meer dan genoeg adviseurs in de shop.

Service
Korte wachttijd, open en eerlijk advies, stijgt boven je verwachting uit.

Assortiment
Prima assortiment, de tv die we in gedachten hadden was er niet daarom een 8 maar toch tevreden naar huis met een duurder exemplaar ;-)

Aanbeveling
Heeft voor elk budget een keus. Goed bereikbaar, goed assortiment en prima adviseurs.

Extra toelichting
Ik winkel hier prettig en word goed geholpen en geadviseerd. Fijn om naar terug te keren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

José de Jong 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Via de webshop gekocht. De keuze is reuze!

Aanbeveling
Ik had het 's avonds laat besteld en de volgende middag al in huis. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Oosterling 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker laten bezorgen waar ik wil.

Service
geen klachten, tot aflevering alles vlekkeloos verlopen.

Assortiment
tv's tv's tv's

Aanbeveling
scherpe prijzen, snelle levering betrouwbare winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R B 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk,en online vaak een filmpje met uitleg over het gekozen artikel..Dit maakt het toch wel gemakkelijk een keuze te maken

Service
Producten overzichtelijk gepresenteerd zowel in winkel als online. In winkel bekwaam en service gericht personeel en bestelling online verliep vlekkeloos...ook nog zonder verzendkosten!

Assortiment
Er is zoveel en altijd op voorraad, ik heb nog niet eens alles kunnen bekijken.

Aanbeveling
Echt de moeite waard een keer heen te rijden en te gaan kijken. Op het terrein ook nog andere dicounters van het zelfde bedrijf...echt een aanrader

Extra toelichting
Nee..jawel, dit bedrijf verdient van mij gewoon een dikke duim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold Molema 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Overzichtelijk menu met duidelijke prijsstelling bij de producten

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Voor iedereen wat wils voor goede betaalbare orijzen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Job 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed georganiseerd overzicht met duidelijke omschrijvingen per product.

Service
Snelle service, klant vriendelijk!

Assortiment
Breed assortiment en gemakkelijk te zoeken op de gewenste producten.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Mark Joosten 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke website en aankoop proces

Service
Na een verkeerd artikel te hebben ontvangen hebben ze deze een dag later alweer mee retour genomen, geld moet nog volgen want ze hadden het juiste product niet meer. Dit alles na maar 1 telefoontje.

Assortiment
Helaas niet meer het artikel wat ik besteld had, en er was ook geen alternatief beschikbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Wil Lammerts 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Keuze genoeg, snel kunnen vinden wat ik wilde door keuzemogelijkheden aan te klikken. De bestelling ging snel en makkelijk. Gelijk bevestigingsmail, prima!

Service
Had een TV besteld uit de opruimkelder, jammer genoeg is deze voor de bezorger retour gedaan omdat de doos erg beschadigd was. Gebeld met klantenservice, keurig geholpen en vervangende TV had ik de volgende dag in huis. Alleen jammer dat hij niet voor de prijs meer in het wit te leveren was.

Assortiment
Prima en de prijs zeer redelijk.

Aanbeveling
Keuze genoeg en alles prima de vinden.

Extra toelichting
Ik zal iedereen deze webshop aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dijkstra 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was duidelijk en de bestelprocedure niet moeilijk. Ook goede feedback na betaling e.d.

Service
Onze bestelling is helaas niet goed uitgevoerd.
We kregen een andere TV dan besteld. Dit is echter zonder gezeur uitstekend opgelost. Een dag later hadden we alsnog het juiste product.

Aanbeveling
Uitstekend behandeld na de verkeerde levering.

Extra toelichting
Het is de tweede keer dat ik een televisie heb gekocht bij deze leverancier en ik kan het zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ihj jansen 11-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
goed duidelijk

Service
snele levering

Aanbeveling
heb online gekocht
dus weet niet hoe de winkel er uit ziet

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fonz 10-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vriendelijk ontvangen

Service
Goede uitleg

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima Geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Prins 10-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden, Gooimeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Orientatie via het internet om vervolgens beslagen ten ijs te komen in de showroom!

Service
Nette toelichting, keurige afhandeling van de aankoop.

Assortiment
Grote merken, voldoende keus & voorraad.

Aanbeveling
Zie bovenstaand + prijs

Extra toelichting
Zeer nette en overzichtelijke showroom!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 10-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Geholpen door xxx, Super!! Een dikke 10

Assortiment
Voor ieder wat wils, voor elke portemonnaie

Aanbeveling
Overzichtelijk, goed te bereiken, flexibele openingstijden, vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website zit gebruiksvriendelijk in elkaar, alles op logische plekken.

Service
Goede emails, duidelijk bestel proces!

Assortiment
Redelijk breed assortiment maar ti's geen warenhuis...

Aanbeveling
Goede duidelijke service-gerichte winkel met oog voor de klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Erwin 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Heb het product online besteld.
Maar heb toen via de klantenservice om advies gevraagd!
Reactie van jullie: Wij horen/lezen goeie berichten over de Philips HTL5145, de eerste indruk die wij vaak achteraf horen/lezen is dat de sounbar wat klein is.
Er word verbaasd gereageerd na aankoop dat deze kleine/smalle soundbar toch zulk mooi geluid eruit kan krijgen.
Heb hem sinds dinsdag in het bezit en de juiste advies die ik heb gekregen klopt precies!!

Aanbeveling
Uitgaan van me zelf hoe ik online ben geholpen!
Kan ik het een ander aanraden om langs te gaan of via de website te gaan kijken.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Daphne 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te bestellen en super snelle service.

Service
In de avond besteld volgende dag netjes binnen de gemelde tijd ontvangen.

Assortiment
Ik vond het moeilijk om te kiezen omdat de prijzen zo voordelig zijn.

Aanbeveling
Ik vertel iedereen vol trots waar ik mijn televisie heb gekocht. Ook beveel ik jullie aan zoveel ik kan omdat de service en snelheid zo ontzettend goed waren.

Extra toelichting
Ik kwam aan jullie site via mijn zus die besteld haar tv's of andere appratuur bij jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 09-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed verzorgde site, duidelijke informatie.

Service
Ik heb thuis op internet de verschillende eigenschappen van de TV toestellen uitgezocht en op basis hiervan een enkele modellen geselecteerd, Ik heb de medewerker in de winkel in Naarden gevraagd mij te helpen bij het maken van de keuze maar ik kreeg helaas niet de indruk dat de medewerker over veel product kennis beschikt.

Assortiment
Veel keuze en aantrekkelijke aanbiedingen in de "opruimkelder" .

Aanbeveling
Zoals hierboven aangegeven, duidelijke site vol bruikbare informatie maar medewerker in de winkel was niet goed op de hoogte van de verschillen in producteigenschappen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ronny Duim 09-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online bestellen en duidelijk overzicht en vergelijk

Service
Goede service met objectief advies en snelle afhandeling van order

Assortiment
Groot beschikbaar assortiment, maar niet alles in showroom (wel in magazijn)

Aanbeveling
Zie boven. Gemak en goede service

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacoline 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te bestellen.

Service
Goed op tijd en netjes afgeleverd.

Assortiment
Meer dag genoeg artikelen.

Aanbeveling
Prima zaak,prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JvB 09-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima en snel geholpen

Service
Helemaal goed

Assortiment
In de afgelopen maand 2 televisies gekocht en beide op internet uitgezocht. Plasma-discounter had de beste prijs.

Aanbeveling
Jammer dat de winkel zelf niet bereikbaar is in het weekend voor vragen. Kan alleen via de algemene klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Jan Pakkert Toekomst Met Visie 09-09-2015 In de winkel gekocht
Bussen Naarden is het volgens mij
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg fijn en snel geholpen. Ging precies weg waarvoor ik kwam en tegen de laagste prijs.

Service
Ik liep naar binnen en naar buiten binnen 15 minuten. Dat vind ik zelf altijd erg prettig.

Assortiment
Jullie hadden de tv s die ik zocht - dus prima

Aanbeveling
De winkel zou iets groter kunnen zijn.

Extra toelichting
Prima werk mannen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

barry 09-09-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig te instaleren alles word duidelijk aangegeven.

Service
Kreeg direct na melden van defect aan tv een nieuwe tv mee die wel goed was gebleken na samen met personeel getest te hebben .

Assortiment
Alles erg overzichtelijk.

Aanbeveling
Indeling ,assortiment,prijs en service alles bij elkaar een hele goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zeldenrijk 09-09-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Goed geadviseerd en geholpen

Assortiment
Tevreden

Extra toelichting
Het zou fijn zijn dat als je moet wachten er een zitje zou zijn waar je kan zitten. Jullie hebben alleen stoelen staan die hoog zijn. Voor iemand die slecht ter been is kan je daar niet op zitten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sonos 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, veel info en goede video's.

Service
Snelle levering!

Assortiment
Erg uitgebreid aanbod.

Aanbeveling
Meermaals gekocht. Altijd naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karst 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker lui achter de PC en je bestelling plaatsen

Service
Geleverd binnen 24 uur zoals beloofd

Assortiment
Ik wist al welk artikel ik wilde hebben, dus het assortiment was voor mij niet zo belangrijk

Aanbeveling
Winkel doet wat zij belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal Hendriks 08-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,8

Gemak
Snelle service, duidelijk. Alles wordt dubbel gecheckt of je het kan gebruiken.

Service
Controleren of het apparaat werkt, zo niet, garantie om terug te brengen. En een demo met korting kunnen kopen, terwijl het dezelfde kwaliteit is.

Assortiment
Had als enige het model wat ik nodig had. BCC en andere grote bedrijven hadden mijn product niet.

Aanbeveling
Voor mij is het net iets te ver weg (Loosdrecht). Alsnog wel grote overweging om daar mijn producten te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marielle 08-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk, gevarieerd aanbod

Service
Medewerkers die duidelijk verstand hebben van de producten die ze verkopen

Assortiment
gevarieerd aanbod

Aanbeveling
Compact en overzichtelijk en genoeg personeel om je persoonlijk te woord te staan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anthony 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijke en overzichtelijke site!

Service
Top! Goede en snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Arno Blaak 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal om vanuit je luie stoel een bestelling te doen, tevens krijg je een duidelijke uitleg door de digitale verkoper!

Service
Snelle en complete levering

Assortiment
Alles op 1 adres!

Aanbeveling
Alles wat je zoekt op service gebied, een compleet assortiment en alles tegen een goede prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barmentloo 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Glasheldere website, waarbij je heel eenvoudig exact terechtkomt bij wat je zoekt.

Service
Na het lezen van enkele reviews besteld via de webshop besteld en duizelingwekkend snel geleverd gekregen.

Assortiment
Breed assortiment, scherpe prijs: uitstekend.

Aanbeveling
Plasma-discounter is niet missen wanneer je op zoek bent naar een nieuwe tv en bijbehoren.

Extra toelichting
Sinds kort kijken we ademloos naar het fantastische beeld van deze Samsung UHD Led tv. Voor een lekker groot formaat is er gekozen, waarbij films als Avatar of beelden van NatGeo Wild bijna tastbaar worden. Waanzinnig tevreden, zowel met de service als met het product! Hopelijk gaat de tv natuurlijk lang mee, maar een volgende zal ongetwijfeld weer bij Plasma-discounter worden besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bkok 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
snelle levering

Aanbeveling
groot assortiment, goede prijzen, fysieke winkel, snelle en betrouwbare levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles is makkelijk te vinden, goede filters die goed werken.

Service
snelle levering, gratis verzending, retourbeleid.
open doos policy is mooie toevoeging

Assortiment
veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MMH 07-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
centraal gelegen en parkeerruimte

Service
vriendelijk en adviserend kopje koffie toe

Assortiment
ruime en overzichtelijke keuze binnen het beoogde segment

Aanbeveling
overzichtelijke indeling

Extra toelichting
advisering m.b.t frequentie wijziging aangaande ziggo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fonne 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpele procedure om te bestellen.

Service
Snelle en vlotte levering!

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, en snelle afhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IrisH 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke zoekschema's op de website

Service
Snelle levering, volgende dag al in huis!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, ook voor kleinere tv's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk selecteren met de top 10 en alle reviews.

Service
Bezorging kwam net ff te later dan aangegeven, en de doos was licht beschadigd. Maar gelukkig toestel verder helemaal OK

Assortiment
Ruime keuze tegen goede prijzen, alhoewel de accessoires wel aan de prijs zijn.

Aanbeveling
Prima assortiment, makkelijk kiezen en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicole Roemers 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke site online, alleen was bij dvd spelers niet altijd duidelijk of er ansluitkabels bij zijn

Service
Snelle levering, direct info per mail over opdracht bestelling betaling en levering

Assortiment
Ik find wat ik zoek en niet te duur

Aanbeveling
Goede onfo en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 07-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Binnenkomen. Type opgeven. Betalen. Afhalen.

Assortiment
Genoeg keuze in elke prijsklasse

Aanbeveling
Prima voor elkaar. Snelle afhandeling. Snel weer op weg naar huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 07-09-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik heb de tv zelf opgehaald. Duidelijke webshop, eenvoudig reserveren, makkelijk bereikbare locatie, en snelle afhandeling in de winkel. Daarnaast gunstig geprijsd.

Service
Snel en helder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ewald Jansen 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is duidelijk en dag erna al binnen

Service
antwoord op een probleem snel en duidelijk afgehandeld

Assortiment
Ruime keus, goede prijzen

Aanbeveling
Zie hierboven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique Reijngoud 07-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed overzichtelijk en prima uitleg

Service
Super, wij waren de twijfel konten en jullie zeer geduldig.

Assortiment
Alle nieuwste snufjes aanwezig

Aanbeveling
Prima parkeer mogelijkheden, ruime winkel en overzichtelijk

Extra toelichting
Blijf vooral zo door gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJD 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen verliep zeer makkelijk.

Service
Duidelijk bevestigingsmails ontvangen na de bestelling.

Assortiment
Uitgebreide keuzes met tips waar je eventueel nog meer naar kan kijken/aan kan denken

Aanbeveling
Alles is prima bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans m 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke en snelle zoekfuncties

Service
ik zie gelijk wanneer mijn product geleverd wordt en er is overleg bij aflevering.

Assortiment
gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit verhouding.
prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart zoontjens 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Weinig moeite om de bestelling rond te maken

Service
Snelle bezorging, binnen een dag!

Assortiment
Breed, en prijs kwaliteit Is super

Aanbeveling
Alles is naar verwachting gegaan

Extra toelichting
Eerste keer besteld en goede ervaring. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Niet begrepen 06-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden, Bronsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel overzichtelijk/ auto parkeren voor de deur

Service
Heel prettig geholpen,goede uitleg en advies.

Assortiment
Dus gewoon veel keus

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Helaas bleek de TV niet de beloofde draaibare voet te hebben, wat erg teleurstellend was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 06-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles makkelijk op de site te vinden binnen een paar muisklikken.

Service
Zelfs als je niet via de site kan bestellen dan reserveren ze gewoon je artikelen en kan je deze snel ophalen in de winkel.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniel vd Hazel 06-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Perfect je kan alles goed bekijken voor je een aankoop doet

Service
Service is in orde vriendelijk personeel en alert

Assortiment
Gewoon een normaal assortiment niet te groot niet te klein

Aanbeveling
Gewoon een mooie winkel

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kay 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De tv die ik zocht kon ik gemakkelijk vinden in de grote lijst met tv's door gewoon te filteren

Service
Goede levertijd en goede nazorg

Assortiment
Ik had een goedkope flatscreen nodig die wel HD kwaliteit levert! Dit was er en ik had zelfs keuze in welke ik dan wou hebben

Aanbeveling
Goedkoop, kwalitatief hoogstaand en goede service

Extra toelichting
Keep up the good work!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews