Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 105 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johan 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te vinden, ook benaderbaar voor mensen met hersenletsel. Al zou ik voor deze doelgroep de site is minder druk willen zien

Service
Snel, mail over status

Assortiment
Er is genoeg keus in artikelen, maar ook in merken

Aanbeveling
Fijne webwinkel, per ongeluk op terecht gekomen (kende webwinkel nog niet) en naar alle tevredenheid artikel gekocht en ontvangen. Een webwinkel om met plezier weer terug te komen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Syl 19-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bereikbaar, parkeergelegenheid voor de deur, televisie werd in de achterbak geleverd:-)

Service
Prima

Assortiment
Binnen de vele merken genoeg keus.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

G Jansen 19-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Winkel is makkelijk te vinden. Het is ruim en overzichtelijk.

Service
Goed geholpen en medewerker loopt mee naar de auto.

Assortiment
Er is genoeg keuze.

Aanbeveling
Goed bereikbaar. Ruim assortiment. Prijs kwaliteit is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben van Kan 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles overzichtelijk per rubriek geordend en ook via de zoekoptie goed te gebruiken

Service
binnen 1 dag reactie op een door mij gestelde vraag

Assortiment
zie vraag 1

Aanbeveling
ondanks of dankzij de bekenheid van beide broers zijn de producten die geleverd worden van goede kwaliteit en doen zeker niet onder tov andere webwinkels. Service is ook perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques de Kleine 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk

Service
Goede service mbt verzending. Geen hele dag maar tussen 2 uurtjes

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Perfect overzicht.. makkelijk bestellen van producten. Snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mvdw 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Echt makkelijk zoeken wat je wil uit je luie stoel.

Service
Zelfs in het weekend word je nog geholpen door de klantenservice.
Dit na aanleiding van een gemaakt foutje met een overboeking en een acceptgiro.

Assortiment
Ruim assortiment tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Netjes geholpen door de klantenservice met advies en voor de rest alle afspraken netjes nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rgerits 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te vinden producten, goede beschrijving. Specificaties mogen iets uitgebreider

Service
Snelle behandeling en levering

Aanbeveling
Snelle behandeling en levering van mijn bestelling. Bestelling goed traceerbaar. Top!

Extra toelichting
Eerste bestelling bij plasma-discounter en de ervaring is erg goed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rfdb 18-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles goed uitgestald en rustig te bekijken prijzen erbij is top

Service
Het was jammer dat de adviseur niet echt alle functie's van het door mij uitgezochte geluidsysteem wist, en daardoor mij bijna van de koop afliet zien.
Gelukkig had ik op de website voldoende info gevonden om hem er op te wijzen dat hij het mis had, dat was jammer, maar ik heb het toch gekocht en ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

WoesteW 18-09-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
TV kwam uit de doos met een kapotte glas plaat.
Meteen in paniek want gaan ze wel geloven dat die zo uit de doos kwam. Maar was niet nodig tv werd zonder problemen of moeilijke vragen kosteloos omgeruild.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

xxramon 18-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

2,7

Gemak
Proberen te onderhandelen om bij een actie van een gratis soundbar bij een TV van 6000 eur een ander goedkoper model maar mooier model soundbar te krijgen was niet mogelijk ook niet als ik de goedkopere soundbar voor 80% zou betalen.
Dus dezelfde TV gekocht voor dezelfde prijs bij Wifimedia waar het geen enkel probleem was en er zelfs gratis een muurbeugel bij kreeg zonder hierom te vragen.

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Ik zou niet graag zien dat andere mensen dezelfde ervaring met deze onderneming krijgen als ik heb gehad en zeker niet als het vrienden of kennissen zijn.

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Ron 18-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en makkelijk zoeken naar info, prijzen en voorraad

Service
bereikbaarheid is top. Met service heb ik nog geeen ervaring maar mag aannemn dat dit wel goed zit.

Assortiment
Ruim assortiment. heb eeb Sonos set gekovht bij jullie maar had graag een vergelijking willen maken met Bose. Helaas niet in jullie programma. Maar assortiment is verder ruim.

Aanbeveling
Vlotte, snelle en vriendelijke bediening. Kennis van zaken! gewoon eenprettig bedrijf om te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke duidelijke site

Service
Prima service

Assortiment
Prima, ook qua aanvullende producten die handig kunnen zijn bij het product dat je koopt

Aanbeveling
snelle prima afhandeling van de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise van der Well 17-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle moderne TV's keurig geetaleerd en geprijsd.
Contact met medewerker was snel gelegd.

Service
De laatste was reeds verkocht en betaald met een CC.
De verkoper stelde voor die koop te blokkeren en deze laatste TV aan mij aan te bieden als ik hem direct op zou komen halen, top!

Assortiment
Van alles wat.

Aanbeveling
Ziet er zeer modern uit. Heeft zeker niet de uitstraling van een internet discount.

Extra toelichting
Winkel vond ik verrassend! Was de moeite waard om vanuit Den Helder te vertrekken. Koffie ook prima, is wel eens anders!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eriks 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De producten zijn makkelijk op te zoeken, ook omdat de website duidelijk is.

Service
Na de vlotte bestelling direct respons en vervolgens zoals belooft de volgende dag in huis!

Assortiment
Vrij snel gevonden wat ik zocht en de prijs was het laagst.

Aanbeveling
Alles is vlot verlopen en ik heb geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HG Hartjes 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en zonder poespas

Assortiment
Ruim assortiment, echter op sommige specialistische onderdelen weinig keuze.

Aanbeveling
Goed, scherpe prijs, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 16-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk parkeren, overzichtelijke winkel

Service
Prima geholpen door aardige en kundige jongeman, attent zonder opdringerig te zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Zwijnenburg 16-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden via webshop gereserveerd!
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Gemak
Site kan een update hebben
bv Uitgebreid zoeken
Eerst dv criteria mogelijkheid om aan te vinken.
en niet een creteria!

Service
Goed, via telefoon en in de winkel

Aanbeveling
Ben goed geholpen door de verkoper
Heeft nog toegelicht welke verschillen er bestaan tussen de model typen

Extra toelichting
Ja, in de webshop staat een fout (van Samsung) dit diepte van de tv staat fout! Set without Stand (WxHxD) 1239.2 x 713.4 x 20.1 mm DEZE TV IS NIET! 20.1mm DIEP! http://www.samsung.com/nl/consumer/tv-audio-video/televisions/uhd-tv/UE55JU6410SXXN

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Create2Fit Naarden 17-09-2015

Beste heer of mevrouw Zwijnenburg,

Bedankt voor uw kritiek.

Ik zal deze puntjes allemaal doorgeven aan onze IT-afdeling, zodat het aangepast kan worden. Wij zullen wat kritischer naar de website kijken!

Ik wens u in elk geval veel plezier met hetgeen u heeft aangekocht!

Met vriendelijke groet,

Neil

Plasmadiscounter.nl

Reageer

Hopman 16-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ging allemaal super gemakkelijk

Service
keurig geholpen bij het kiezen van de tv en koffiezetapparaat

Assortiment
Top assortiment

Aanbeveling
super service super kwaliteit

Extra toelichting
helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yanieck Boontje 16-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Reserveren, zelfde dag afhalen en direct gebruiken

Service
Nette service, duidelijke uitleg van de diensten en garantiebepalingen

Assortiment
De tv die ik zocht was aanwezig

Aanbeveling
Over het algemeen een prettige zaak om elektronica te kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Michel Brouwer 16-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,5

Gemak
Ik ben in de winkel geweest, er is veel keuze, alles is duidelijk geprijsd, dus goed vergelijken en makkelijker dan via internet waar je door de bomen het bos vaak niet meer ziet.

Service
Ik ben over de service in de winkel zeer tevreden, maar de service na afloop houdt te wensen over. Ik heb in de winkel uitgebreid met de verkoper over 3D gesproken (passief en actief brilletje enz.) en hij was ook zeer goed geïnformeerd. Na wat wikken en wegen heb ik een keuze gemaakt voor een 4k samsung tv van 55", hierop bleek echter de volgende dag toen ik wat wilde testen geen 3D functie te zitten! Op zich geen ramp, ik bel het 0900 nummer even om te kijken wat er geregeld kan worden. Aangegeven dat ik evt. wil bijbetalen omdat ik 1 keer een goede uitgave wil doen. nu heb ik al twee keer teruggebeld en zou twee keer teruggebeld worden, want er moest overlegd worden. Ik ben tot twee keer toe niet teruggebeld. Ik ben echt geen moeilijke klant, maar dit is niet helemaal zoals t hoort. Ik vandaag maar weer even bellen met het betaalde 0900 nummer....

Assortiment
Veel A-merken en types op voorraad EN te bekijken aan de wand, prima dus. Ook wat oudere types tegen gereduceerde prijzen, dus voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Gewoon een goed gesorteerde zaak, dat mijn "klacht" niet helemaal goed wordt opgepakt wil niet zeggen dat dit altijd zo gaat. Dus vanwege assortiment en kennis van de verkopers toch een ruime voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Create2Fit Naarden 17-09-2015

Beste Michel,

Dat is erg jammer om te horen. Helaas kan ik de order niet terug vinden op je achternaam. Kun je anders een mailtje sturen naar de klachten afdeling (indien het probleem nog niet is opgelost)? Dan zorgen we ervoor dat dit gewoon snel en keurig wordt opgelost.

klachten@create2fit.com

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Neil - Plasmadiscounter.nl

Reageer

Raymon 15-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden-vesting
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Mooie complete opstelling van de meest toonaangevende fabrikanten. Overzichtelijk en geordend. Mooi de ruimte om uitgebreid te beoordelen

Service
Enthousiasme van de verkoper had wel beter gemogen. Ik was al een keer eerder wezen kijken en informeren een aantal weken terug en toen had ik een verkoper die echt plezier had in zijn werk en ook echt iets wou verkopen. De informatie kwam vaak al voordat ik het gevraagd had. De laatste keer viel dat erg tegen. Had het idee dat ik de info eruit moest trekken. Ik had mijn keus al gemaakt de vorige keer (mede door de verkoper en goed advies) maar weet niet of ik het anders gedaan had. Kopje koffie had ook wel lekker geweest. Die beviel de vorige keer ook goed.

Assortiment
Uitgebreid. Wel het idee dat de aandacht meer ligt op de topmodellen. Vind ik zelf niet erg want wil zelf ook graag goed spul hebben, maar voor andere kan dit misschien even schrikken zijn.

Aanbeveling
Mede door bovenstaande bevindingen een fijne en nette zaak. Jammer van de verkoper de 2e keer maar gemiddeld erg positief en zou het zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Televisie gekocht als noodoplossing omdat oude kapot ging. Ben aan het sparen voor een OLED.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Jurgen Troost 15-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima website en zeer toegankelijke winkel die ook goed bereikbaar is.

Service
Snelle en zeer deskundige hulp waardoor ik als klant snel en goed werd geholpen.

Assortiment
Goed product aanbode, waardoor ik als klant de keuze heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alexander 15-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Plasma-discounter heeft de producten welke als best zijn getest en de daarbij geldende concurerende prijzen. De combinatie van Plasmadiscounter.nl en de showroom is voor mij de doorslag geweest om hier mijn TV te kopen.

Service
Geen agressieve verkoop, vriendelijke service, vele producten in the showroom en ik kon mijn TV direct meenemen.

Assortiment
De top 10 bestaat uit de meest verkochte en best geteste apparaten.

Aanbeveling
Wanneer ik Plasma-discounter aan vrienden/bekenden aan beveel, weet ik dat zij hier geen miskoop kunnen doen gezien zij de laagste prijs en goede service bieden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

T ict BV 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig en makkelijk via internet

Service
Alles via afspraak geleverd en bezorgd, geheel via de info

Assortiment
Voor ons werk ruimvoldoende

Aanbeveling
Dat is moeilijk omdat het gaat om welk product je wilt kopen.

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ferry 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg gebruiksvriendelijke site, en direct reactie via mail

Service
Zoals boven al genoemde plus, een goede snelle terugkoppeling via mail.

Aanbeveling
Goede site, snelle levering en goede terugkoppeling.

Extra toelichting
De TV kwam netjes geleverd aan huis. Ik zocht deze tv en via Google kwam deze leverancier er het goedkoopste uit. Het scheelde 50 euro (249 ipv 299) wat ik een hoop geld vind

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debby 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super snelle levering en keurig te woord gestaan!! toppie

Service
Netjes te woord gestaan door de klantenservice

Assortiment
voor elk budget een betaalbare tv

Aanbeveling
snelle levering, goede service, scheelt een hoop tijd en geld!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een overzichtelijke site waar je snel kunt vinden wat je nodig hebt. Samen met mijn moeder (87 jr!!) een led tv besteld.

Service
Bestelling supersnel ontvangen, thuis bezorgd en geen extra bezorgkosten. Mailtjes worden ook heel snel beantwoord.

Assortiment
what can i say,

Aanbeveling
ik kan iedereen aanbevelen hier aan te schaffen. ze hebben zelfs een showroom, voor als je het niet helemaal zeker weet.

Extra toelichting
Prima allemaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hcmoorthaemer 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overbodig. prima

Service
overbodig. niet nodig

Assortiment
prima

Aanbeveling
prima

Extra toelichting
snelle service en levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen was uiterst eenvoudig, daarbij klopte de aflevertijd perfect.

Service
Snelle nauwkeurige service

Assortiment
Groot assortiment en veel op voorraad

Aanbeveling
Snelle en nauwkeurige afhandeling die ik aan zou raden aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mbr 14-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,8

Gemak
Mooie uiteenstalling, goed om rond te kunnen lopen

Service
Medewerker heeft goed geholpen te proberen te tv in de auto plaatsen, toen het niet paste zonder probleem weer terug in het magazijn gezet om het te laten thuis bezorgen

Assortiment
Breed assortiment, veel verschillende type producten worden er verkocht. Ook diverse maten bijvoorbeeld.

Extra toelichting
De bezorgdienst, extra@home is een drama qua bezorgen. Tijden verschuiven, er kan geen richttijd worden afgesproken, etc.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom 14-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Breed aanbod icm goed en deskundig personeel

Service
Personeel👍👍👍

Assortiment
Veel vergelijk mogelijk

Aanbeveling
Handig, bovenstaande redenen en dichtbij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel gevonden

Service
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans Nagtegaal 14-09-2015 In de winkel gekocht
Bronsstraat 10
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ruime showroom en overzichtelijk

Service
Altijd nemen ze de tijd voor je en leggen het goed uit.

Assortiment
De keuze is reuze je slaagt altijd

Aanbeveling
Meerderen televisie en was machine al gekocht.
Nu weer een led tv na eerst plasma gehad te hebben ook van deze zaak.

Extra toelichting
Prijs technisch meestal de goedkoopste .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W Venema 14-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles volop op display, geweldige keuze!

Service
Had moeite met het grote pakket in de auto te krijgen, met dank aan geweldige service en hulp, uiteindelijk veilig thuis gekomen. :-)

Assortiment
Ik mis helaas de mediaplayers, in het volste besef dat je niet alles kunt hebben. Maar toch, onder één dak was nóg completer geweest.

Aanbeveling
Geweldige voorlichting en service bij aankoop van al mij daar gekochte producten.

Extra toelichting
Ik zweer bij deze winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Servaas Pex 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik vind de site prima werken. Het is heel gemakkelijk en snel.

Service
Vrijdag had ik mijn tv besteld en zaterdag was hij al binnen!

Assortiment
Er is weg veel keus in alles.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Djong 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site waardoor ik snel een keuze kon maken. Om 20:55 uur besteld en volgende dag om 11:30 uur in huis! Ik ben ontzettend blij met de aankoop.

Service
Duidelijke mails ontvangen. De mail van PostNL ontbrak helaas waardoor ik niet wist op welk tijdstip mijn bestelling aan zou komen.

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

john 14-09-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ruim en overzichtelijk

Service
netjes en correct geholpen

Assortiment
aanbod is groot

Aanbeveling
kans van slagen is groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Benjamin 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, stap voor stap wordt je op de hoogte gehouden van je bestelling.

Service
Vooraf heb ik tot wel 4x een vraag gesteld en iedere keer kreeg ik keurig dezelfde dag nog reactie. Mijn bestelling was ook zoals beloofd de volgende dag in huis, erg belangrijk!

Assortiment
Veel keus uit verschillende merken. Daarbij zijn de producten ook sterk geprijsd.

Aanbeveling
Goede service, goede prijzen, duidelijk informatie op de website, snel geleverd zonder verzendkosten!

Extra toelichting
De tv werkt uitstekend en was goed verpakt. Ik ben ook erg blij met mijn aankoop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stef Kramer 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site werkt heel fijn en makkelijk. Fijn dat je op specificaties kan zoeken en dat dus de niet interessante artikelen automatisch afvallen. Hierdoor is het zoeken naar de juiste TV gemakkelijk. Daarnaast loopt het daadwerkelijk aanschaffen van de TV ook lekker vlot.

Service
Snelle levering. Volgende dag in huis. De volgende dag Zou ik niet thuis zijn en kon ook de dag daarna als gewenste leverdatum aangeven. Dit was ook heel makkelijk te regelen via het invullen van de gewenste leverdatum. De sms'jes die je krijgt met de actuele verwachte bezorgtijd is ook ideaal.

Assortiment
Meer dan genoeg keus! Voor iedere portemonnee iets aanwezig.

Aanbeveling
Service is top en de prijzen zijn goedkoper als elders. Dus raad het iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke webshop

Service
Bij verkeerde bestelling gebeld en zeer goed geholpen

Assortiment
Alles wat ik zoek

Aanbeveling
Zie alle bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurits 13-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website, ritje naar Naarden de moeite waard.

Service
Medewerkers zijn deskundig en nemen de tijd voor je. Even spullen naar de auto dragen en meedenken geen probleem.

Assortiment
Ruime sortering TV's, keuze tussen nieuwste van het nieuwste en overjarige modellen. Deze laatste komen dan wel nieuw uit de doos ipv dat ze al een jaar continue hebben gedraaid (zoals bij concurrenten soms het geval is)

Aanbeveling
Prettige overall aankoop ervaring.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

melanie 13-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te vinden, vlakbij de snelweg en voldoende parkeermogelijkheden.

Service
Duidelijk en vlot.

Assortiment
Veel een overzichtelijk

Aanbeveling
Schoon, netjes en vriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Carl 13-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kundige aardige gast, geen pusher

Service
Tv netjes in de auto neergelegd

Assortiment
Voor ieder budget is er een juiste keuze

Aanbeveling
Snelle kundige ontspannen winkel

Extra toelichting
Goeie prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en duidelijke webshop met alle noodzakelijke informatie

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

An Neco 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is zeer overzichtelijk en makkelijk te vinden

Service
Het verloop van bestelling tot aflevering wordt heel goed gecommuniceerd, wat ik dus een uitstekende service vind

Assortiment
Door de ruime keus precies gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Prima overzichtelijke winkel/site met een snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

consument 13-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,0

Gemak
Website overzichtelijk en duidelijk.

Service
Winkel goed bereikbaar, makkelijk parkeren. Vriendelijk personeel.

Assortiment
Tv was niet in winkel te zien. Jammer, want je weet dan toch niet goed wat je gaat kopen (wij hadden al iets op het oog).

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Jeroen 13-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Prima te vinden

Service
Dinsdag besteld en betaald, maar toch vanaf gezien (half uurtje later). Inmiddels is het zondag en heb ik nog steeds m'n geld niet terug. Vriendelijke servicedesk dat wel, maar dit is belachelijk

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima bestellen, maar niet annuleren dua

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Create2Fit Naarden 15-09-2015

Geachte heer Jeroen,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Dat is vervelend om te horen. Onze excuses voor het ongemak hiervan. Uiteraard willen wij u hierbij graag van dienst zijn. Heeft u voor ons een ordernummer zodat wij uw gegevens erbij kunnen zoeken en dit voor u na kunnen gaan?In eerste instantie lijkt het erop dat het weekend er tussen gezeten heeft en dat er daardoor uitloop is ontstaan. Wij gaan dit graag voor u na.
Alvast hartelijk dank voor het doorgeven hiervan,

Met vriendelijke groet,


Klantenservice Plasma-discounter

Reageer

Frans 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen gaat altijd lekker informeel en met de juiste info op het juiste niveau

Service
Ik ben nog nooit zo goed geholpen als door Neal.

Assortiment
Alles wat er toe doet is aanwezig.

Aanbeveling
Zeker, zal ik altijd doen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike Prins 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit mijn luie stoel besteld en gratis geleverd tot aan mijn deur

Service
Zeer vriendelijke en professionele service

Assortiment
Tja alles wat ik nodig heb staat online

Aanbeveling
Mooi

Extra toelichting
Super service en scherpe prijzen... Helemaal top, besteld via de mooie webshop en via email zeer goed op de hoogte gehouden. Had nog vragen en heb de Servicedesk gebeld en zeer profesioneel geholpen wn super vriendelijk. Via mijn luie stoel tot aan de deur. Top top top Deze man is even blij.. Doordat mijn dochter ernstig ziek is (leukemie) zijn we veel in het ziekenhuis en hebben weinig tijd voor leuke dingen. Met deze prachtige tv hebben we met ze alle even een moment van ontspanning bij het kijken van een film. In deze ellende waar we inzitten zou het winnen van ons geld terug een geschenk uit de hemel zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

louis 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed overzichtelijk

Service
netjes op tijd geleverd

Aanbeveling
makkelijk
overzichtelijk
korte levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews