Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Klokkengek 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede duidelijke website en snel genoeg.

Service
Perfecte service! Ik wilde vanuit Nijmegen online een t.v. kopen voor moeder in Amsterdam. Dat moest allemaal binnen één dag. Met hulp van een aardige dame van klantenservice heb ik online besteld en betaald, waarna hij uit het systeem werd gehaald en in de winkel klaar gelegd. Mijn zwager haalde hem daar op en sloot hem bij moeders aan. Moeder dolblij op 87 jarige verjaardag !

Assortiment
Prima assortiment.

Aanbeveling
Gewoon heel tevreden over het gehele verhaal, maar de klantenservice is echt heel goed !

Extra toelichting
I.ll be back !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne en Rick Beers 25-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De winkel is overzichtelijk en alles is makkelijk te vinden. Tevens staan er computers om de webshop te bezoeken

Service
De medewerkers zijn niet opdringerig en zeer behulpzaam.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Wij zijn er altijd goed geholpen om het juiste product te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HRouvoet 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online is gemakkelijk,snel en simpel. Je hoeft de deur niet uit.

Service
Contact gehad met de Klantensevice, mijn zending was "kwijt" bij DHL. Roos van de Klantenservice heeft mij snel en doeltreffend geholpen, waardoor de zending wel op tijd in mijn bezit is.

Assortiment
Super veel keuze, gemakkelijk te vinden. Goed overzicht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques 25-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is zeer makkelijk allemaal, webwinkel overzichtelijk, en afhaalpunt in naarden ook erg overzichtelijk. In 10 min was de tv in mijn auto... En hoefde niet eens zelf te tillen!

Service
Kopje koffie tijdens het wachten en tv in de auto afgeleverd

Assortiment
Ruim assortiment. Zocht een goedkope tv, twee keer gevonden maar je moet wel snel zijn.

Aanbeveling
Expertise is goed en vriendelijkheid is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colin 24-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles staat mooi en duidelijk opgesteld.

Service
prima uitleg, hulp en eerlijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het woord zegt t al. Ik hou van gemak en bestellen ging vloeiend en snel

Service
Top

Assortiment
Vond alles wat ik zocht

Aanbeveling
Vorige motivaties spreken voor zich

Extra toelichting
Goed is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vlotte en gemakkelijke site

Service
vlotte soepele afwikkeling van het proces

Assortiment
ik vond snel wat ik zocht

Aanbeveling
ik zou wel een 10willen geven, als volgende klanten hetzelfde zullen meemaken als ik

Extra toelichting
nee hoor, ging soepel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Beers 24-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ben langsgeweest. Heb geen website gebruikt.

Service
Jongen hielp ons goed, en beleefd.

Aanbeveling
Jammer dat het systeem vastliep, en het wachten op mijn tv langer duurde dan het hele aankoopproces.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jimmy 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker vanuit je stoel bestellen en goede omschrijving bij de producten

Service
Ja hoor, volgende dag in huis zoals belooft

Assortiment
Euh welk merk, soort en grootte. Ze hebben van alles liggen kan niet met lege handen weg.

Aanbeveling
Wat willen we nog meer ze hebben een uitgebreid assortiment, qua prijs en kwaliteit verhouding meestal de voordeligste en natuurlijk een goeie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BenS 24-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Vriendelijk en behulpzaam!

Aanbeveling
Alles is prima verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wichert 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Zeer duidelijke en eenvoudige webshop. Bestelling in notime afgerond

Service
Binnen 2 dagen geleverd. Waarschijnlijk extra dag door creditcard betaling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
De website is duidelijk, heb onlangs een tv besteld en kon de specificaties in een duidelijk overzicht bekijken. De vele betaalmogelijkheden kwamen voor mij ook prettig uit.

Service
Omdat ik had aangegeven achteraf te betalen kwam mijn pakket dus 1 dag later aan, dat stond aangegeven en was geen probleem, mooi op tijd bezorgd zonder problemen.

Aanbeveling
Een goede webshop met vele mogelijkheden.

Extra toelichting
Geen negatieve dingen tegengekomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Carola 24-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,2

Gemak
Alles is goed te zien en duidelijke

Service
De verkoper was niet iemand die uit zichzelf dingen vertelde en we moisten echt vragen.

Assortiment
Zeeer goed

Aanbeveling
Meer actieve verkoper zou fijn zijn, ik had echt nl geen idee

Extra toelichting
geeen

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Johan Jens 23-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kunt eenvoudig bellen en vragen of ze artikel in voorraad hebben en kosteloos reserveren.
Tevens via internet / site goede informatie.

Service
Bij onze komst om een Sumsung Curve TV op te halen, werden we keurig, beleeft en goed, informatief te woord gestaan!

Assortiment
Goed assortiment, ruime keuze, waarvan ook veel uitgestald in de winkel.

Aanbeveling
Ruime, overzichtelijke winkel, kundig personeel.

Extra toelichting
Dit is inmiddels onze 3e ervaring met PlasmaDioscounter! Voor de 3e maal daar een TV gekocht! Dus... tevreden! Wij tippen onze vrienden om ook eens in Naarden te gaan kijken!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JW 23-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Klantvriendelijk
Snelle service
Duidelijke uitleg
Plezierig!

Assortiment
Alles wat je wenst is er en meer dan dat!

Aanbeveling
Plezierig om naar toe te gaan!
Duidelijke uitleg over de voor- en nadelen van bepaalde producten
Handige shop in shops voor de verschillende merken
Top top top!

Extra toelichting
Dank voor de service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 23-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijke prijs aanduiding.

Service
Fijn geholpen met juiste uitleg door medewerker gied geïnformeerd.

Assortiment
Juiste assortiment aanwezig niet teveel keuze waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.

Aanbeveling
Zie bovenstaande motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 23-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via website snel alle noodzakelijke info gevonden. Helder geschreven. Waar nodig duidelijke extra toelichting zoals de filmpjes. Vervolgens in de winkel een prima ontvangst, duidelijke en volledige toelichting en snelle afhandeling.

Service
Winkel goed bereikbaar. Proces in de winkel heel klantgericht en efficiënt. Splitsing tussen koopproces en het uiteindelijk uit magazijn leveren helder en efficiënt.

Assortiment
Simpel: wat ik zocht heb ik snel en volledig gevonden.

Aanbeveling
Met de keuze om zelf langs te komen en op te halen (met de extra toelichting op het product) of om alles online te doen en te laten bezorgen voldoet de winkel wat mij betreft aan alle eisen van deze tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike Fr 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken op de site, duidelijke flow.

Service
Duidelijke e-mails, alleen wanneer het nodig is, dus geen overkill. Prima!

Assortiment
Alle grote merken + accesoires aanwezig.

Aanbeveling
Goede duidelijke makkelijke site, goede prijzen.

Extra toelichting
Naast de categorieën Samsung en Sonos zou het ook handig zijn om extra categorieën zoals LG, Sony en Android TV te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick verweij 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Soms werkte het menu niet helemaal goed. Maar dat kan ook komen door mijn WiFi

Service
Niets op aan te merken

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Is een simpele maar een zeer goeie site, zeker nog vaker hier bestellen

Extra toelichting
Bedankt voor de snelle levering

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pedro 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel de juiste tv kunnen vinden en bestellen

Service
Snel geleverd

Assortiment
Rest van het assortiment niet kunnen checken

Aanbeveling
Een perfect aankoop, van uitzoeken tot leveren, alles prima geregeld bij plasma discounter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan S 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mooie overzichtelijke winkel . Alles zo opgesteld dat je de apparaten goed kunt bekijken

Service
Alle vragen worden deskundig geduldig beantwoord

Assortiment
Alle soorten maten en maken zijn aanwezig

Aanbeveling
Alles was prefect .

Extra toelichting
Ik ben ook in de winkel in Naarden geweest en niet onbelangrijk , makkelijk te bereiken en het fijnste , je kon bijna voor de ingang parkeren . Er was gewoon voldoende gratis parkeerruimte. Bij welke winkel kan dit allemaal nog.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jessica 22-09-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Handig met zoekmogelijkheid op computers in de zaak. Voldoende parkeerruimte. En een heerlijke kop koffie:)

Service
Direct iemand aanspreekbaar terwijl het druk was. Toch veel tijd genomen na onze vragen.

Assortiment
Vind ik niet zo belangrijk. Hoe meer keus hoe moeilijker.

Extra toelichting
Top service. Goede kwaliteit prijs verhouding. En kind vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frits 22-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prachtige compacte overzichtelijke showroom.

Service
Uitstekende vriendelijke nette en snelle hulp van aanwezig personeel. Efficiënte afhandeling van de order en levering product. Niets op aan te merken!

Assortiment
Voor mijn persoonlijke wensen, meer dan voldoende keus tegen aantrekkelijke prijzen.

Aanbeveling
Prima, bereikbaarheid en parkeergelegenheid is top

Extra toelichting
Jammer dat er niet meer vestigingen in het land zijn. Ik koop graag en vaak via internet en laat dan bezorgen. Af en toe is bezoek aan een winkel toch prettig. Met name waar het de kwaliteit van beeldschermen en geluid betreft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tristan 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoals het hoort

Assortiment
jullie waren de enige met deze tv nog in voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicolaas 22-09-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan op de website jezelf enorm goed orienteren en producten vergelijken waardoor je in de winkel door de deskundige uitleg nog de laatste info krijgt en tot de juiste aankoop over kunt gaan.

Service
deskundig personeel duidelijke uitleg en niet opdringerig dus je kunt je eigen beslissing nemen.

Assortiment
prima assortiment en alle merken aanwezig.

Aanbeveling
ruime keuze en goed personeel voldoende keus en voorraad.

Extra toelichting
Ik raad iedereen aan om de moeite te nemen naar plasma discounter.nl te gaan en vervolgens naar de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 22-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Prima, dicht aan de snelweg en voldoende personnel beschikbaar

Assortiment
Zeer ruim, ook oudere modellen nog leverbaar

Aanbeveling
MAkkelijk en snel, met als voordeel alles op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kramer 22-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel is goed bereikbaar nabij afslag snelweg.
Meer dan voldoende parkeerruimte.
Winkel is overzichtelijk ingedeeld, alle apparaten zijn goed te zien.

Service
Goed advies, medewerkers hebben goede kennis van de mogelijkheden van de diverse apparaten. Ook mbt aansluiting, ophanging e.d.
Vervolgens brengen ze jouw aankoop naar de auto.

Assortiment
Volgens mij kan het assortiment bijna niet groter zijn.

Aanbeveling
Gewoon een goede zaak. Met een goede service.
Bijvoorbeeld enige jaren geleden een tv gekocht voor ernstig ziek familielid dat na korte tijd overleed. Zonder problemen kon ik de tv retourneren en kreeg mijn geld terug.

Extra toelichting
Gewoon eens een kijkje nemen op de web-site. Dan krijg je als (potentiële) klant al een goede indruk van deze winkel. Naar de winkel toe hoeft niet (is wel leuk), want als je precies weet wat je wilt en je verder geen advies nodig hebt, kan je laten bezorgen. Werkt ook prima. Voor nader advies kan je overigens ook gewoon bellen of mailen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 22-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Online bekijken en in de winkel aanvullende info ontvangn

Service
deskundige hulp

Assortiment
Ruim aanbod, alle merken aanwezig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Theo Braam 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede info.

Service
Volgens afspraak geleverd.

Aanbeveling
Snelle levering zoals vermeld.

Extra toelichting
Directe reactie op mails.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A vd B 22-09-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel en duidelijk advies

Service
super, wilde mijn soundbar na de dag van aankoop toch omruilen voor een andere, dit was geen enkel probleem.

Extra toelichting
Vriendelijk, vakkundig en professioneel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fam beerdsen 22-09-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is makkelijk te bereiken.
Ligt in het midden van het land en het is echt de moeite waard om er heen te gaan.
Ruime parkeerplaatsen en de koffie staat klaar.

Service
Een 10 geef omdat ik:
bij binnenkomst zijn de verkopers niet opdringerig.
Je kan gewoon in de winkel rond lopen en aan de verkopers vragen stellen zonder dat ze je niet meer met rust laten.
Rustige en ongedwongen sfeer.
Er word goed gekeken welke tv het beste is naar jou wens en heel belangrijk wat er past in je budget.
En nee er worden dan geen duurdere tv's aangesmeerd.
We hebben op advies van de verkoper zelfs een tv gekocht die 200 euro onder ons budget was.
En de tv die wij kochten werd in de auto gezet door een vriendelijke verkoper.

Assortiment
Ze hadden alles wat wij zochten.
Voor ons was het een ruim assortiment.

Aanbeveling
ruim opgezet. Alles was goed te bekijken.
Bij elke tv netjes de prijzen.
Het enige is dat ik bij de tv's informatie bordjes mis waar wat meer informatie staat over de tv.

Extra toelichting
Dat ik hoop dat jullie wat meer informatie bij de tv's hangen. Verder vond ik het echt een service dat de tv naar de auto werd gebracht en zelfs hielpen het in de auto te zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 22-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Binnen 5 minuten weer buiten staan met de TV achterin de auto die je wilt.

Service
10 minuten voor sluitingstijd, wanneer de winkel al opgeruimd wordt nog keurig geholpen worden en zelfs de tijd nemen om het product in de auto te leggen.

Geen 'lastige' verkopers maar alleen dat doen wat nodig is.

Assortiment
Ruime keus en tevens veel op voorraad.

Aanbeveling
De producten die je wilt, de service die je wilt, en ook goede prijzen.

Extra toelichting
100% tevreden met de TV en de service tijdens de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meneersjon 21-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,0

Gemak
snel en makkelijk

Service
reservering ging vlot

Assortiment
ruim genoeg

Extra toelichting
Eigenlijk is alles aan de plasma shop prima en naar tevredenheid, maar wat ik dan niet snap is dat als je simpel informatie wil en wil bellen je dan meteen 80 cent moet wegtikken. Heel jammer en volstrekt niet meer van deze tijd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Peter 21-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,5

Gemak
Overzichtelijk

Service
Verkoper luistert naar de wensen en geeft advies

Assortiment
Niet alles is opgesteld of mogelijkheid tot bezichtiging

Aanbeveling
Goede begeleiding medewerker

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter R 21-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

6,3

Gemak
De schermen waar je info kan vinden over het assortiment in de winkel zijn erg langzaam.

Service
Jammer dat wat er op de website aangeboden wordt, niet te tonen is fysiek in de winkel, zocht een 22 inch scherm, maar ga met een grotere de deur uit. Wil zien wat ik koop. Wel erg commercieel.

Assortiment
Weinig variatie met diverse merken.

Aanbeveling
Zou handig zijn dat assortiment in winkel
Zelfde is als in de webshop.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

fam van Dijk 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gewoon super

Service
alles op tijd geleverd

Assortiment
prijs was niet de scherpste maar icb met de voorwaarden voor ons wel de beste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeffry 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
website erg makkelijk

Service
zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen 21-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
Het vergelijken van de diverse producten was erg makkelijk.

Service
Voorradig product op woensdagavond net na 17:00 afgerond en betaald. Volgens de website zou dit betekenen dat deze dan de volgende dag bij je in huis moet zijn. Er werd gemeld dat dit de dag er op zou zijn. Kan gebeuren.

Vrijdag ochtend smsje gekregen waarin stond dat het product zou worden afgeleverd op het factuuradres. Dit ondanks veel/zorgvuldig doorgeven van het afleveradres. Wederom gebeld met klantenservice die hem dan uit het transport zou laten halen en de volgende dag (zaterdag) op het juiste adres zou laten afleveren. Eind van de dag werd ik gebeld met het bericht dat het product toch is uitgeleverd op het onjuiste adres en of ik hem maandag zelf maar even wilde gaan ophalen. Zeer onprofessioneel.

Assortiment
Voldoende keuze tussen de verschillende actuele modellen.

Aanbeveling
Al met al een zeer slecht gevoel over gehouden aan de bestelling bij Plasmadiscounter. Vooral het contact nadat de bestelling compleet was afgerond verdient geen schoonheidsprijs.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

GWV 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Een vraag gesteld via de mail, gelijk een goede reactie terug. De tv werd de dag na de bestelling afgeleverd, top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrie Schouwenaar 21-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
mooie toonzaal maar niet alles gezien omdat we naar leeuwarden terug moesten

Service
plezierig verkoper en behulpzaam bij in de auto zetten

Assortiment
niet alles gezien maar voor ons nvt omdat we wisten welk toestel we wilden kopen.

Aanbeveling
we komen zeker terug en zullen jullie zeker aanbevelen in ons netwerk.

Extra toelichting
neen al met al een plezierige ervaring om bij jullie een tv te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wij wilden een specifiek merk/type televisie en deze was eenvoudig in de webwinkel vindbaar.

Service
Bij het bestellen van twee 65" televisies was mij niet duidelijk welke ophangbeugels hiervoor het beste geschikt waren (met name i.v.m. het gewicht). Dit werd telefonisch snel en duidelijk door de helpdesk opgelost.

Assortiment
Veel merken met veel verschillende types dus de gewenste TV zit er altijd tussen.

Aanbeveling
Ruim assortiment, goede telefonische service, snelle levering (dag na bestelling) dus weinig te wensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel van Boxtel 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb de bestelling niet via de webshop geplaatst maar heb gebeld omdat het model wat ik wilde hebben bij geen enkele andere winkel nog op voorraad was. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en er werd mij verzekerd dat het model televisie er nog op voorraad stond. Deze is direct voor mij gereserveerd en nog dezelfde dag heb ik hem opgehaald.

Service
Bij het ophalen kon ik mij direct melden aan de balie. De televisie werd direct achteren uit het magazijn gehaald. Ik heb het bedrag afgerekend en de medewerker was zo vriendelijk om de televisie naar mijn auto te brengen en hem in de kofferbak te leggen.

Assortiment
In de winkel is een ruime keuze aan televisies van alle bekende merken. Alles staat netjes opgesteld. Elk merk heeft zijn eigen gedeelte en er is voldoende keuze.

Aanbeveling
Over het geheel ben ik dus zeer tevreden over plasma discounter. Overzichtelijke website, nette winkel en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem van Blanken 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gereserveerd via webshop. 3 dagen later de LG opgehaald had er eigenlijk 2 nodig en de jongen die mij hielp heeft mij zeer goed geïnformeerd en heb ik er twee gekocht

Service
Personeel dat meedenkt en meehelpt

Assortiment
Voor mij de juiste keuzes voor een zeer aangename prijs

Aanbeveling
Tja zie alle motivaties hierboven

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Remco 20-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voldoende demo-modellen, goed parkeren en niet direct een verkoper achter die achter je staat.

Service
Goede uitleg, combinatievoordeel mogelijk

Assortiment
voldoende op voorraad, tenminste wat ik wilde hebben ;-)

Aanbeveling
gratis parkeren voor de deur, geen opdringerig personeel, snel geholpen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is goed overzichtelijk en aankoop is met een paar klikken te doen. Verrassend was dat toen ik de koop deed er pas achter kwam dat ik ook een gratis Bluetooth speaker kreeg bij de tv

Service
Speaker is met een week vertraging geleverd. Daar kwam ik pas achter door te mailen met de klantenservice. Beter was geweest als dat meteen bij de levering werd gemaild. Zelfs bij het eerste bericht van de klantenservice dat de speaker nageleverd zou worden werd verzuimd een termijn te noemen waarbinnen de nalevering naar verwachting zou plaatsvinden.

Assortiment
Volledig assortiment!

Aanbeveling
Als ze eerder hadden aangegeven dat de gratis Bluetooth speaker zouden naleveren dan zou het een 9 zijn.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jordy Ketels 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg overzichtelijke site, filters werken prima en zo nodig is overal aangegeven of het om een demo-product gaat.

Service
De eerst volgende dag na aankoop het product thuis ontvangen.
Meer gedetailleerde informatie over de leveringstijd en een sms gehad, want bij elders bestellen is de leveringstijd veel ruimer aangegeven en daar nog nooit een sms ontvangen wat me erop attendeerd dat ik mijn pakket kan traceren.

Assortiment
Qua televisies naar mijn mening het meest uitgebreide assortiment van alle webshops waar ik bekend mee ben.

Aanbeveling
Erg overzichtelijke webshop alles duidelijk aangegeven, als consument kan je bijna niks missen qua informatie en product informatie.
Ook erg tevreden over de factuur die keurig per e-mail toegezonden is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brian 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Eerste tv die ik aangeleverd kreeg had een barst in het scherm, via de mail werd het zo geregeld dat de volgende dag de kapotte werd meegenomen en er een nieuwe geleverd werd.

Assortiment
Genoeg om uit de kiezen, ook voldoende specificaties om je beslissing te nemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Drineke 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden op internet en duidelijke informatie.

Service
Alles verliep snel en zonder problemen

Assortiment
ondanks dat ik een tv kocht die niet veel mensen ambieren, 22 inch, kon ik toch uit verschillende tv's een keuze maken. De prijs/ kwaliteit verhouding is zeer goed.

Aanbeveling
Een winkel die doet wat je verwacht. Ook in voorgaande bestellingen was de service uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Donkervoort 20-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer goede service ivm kapotte tv buiten de garantie, heel goed opgelost door plasma discounter, kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Zeer vriendelijk en meedenkend personeel.

Aanbeveling
Betrouwbaar, fijn personeel, mooie collectie, zeer concurerende prijs, snelle bezorging.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
veel betalingsmogelijkheden ++

Service
makkelijk bereikbaar

Assortiment
mooie producten voor een lage prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews