Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bottenheft 28-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het blijft top om zo dichtbij een winkel te hebben, waar je eigenlijk binnen 5 min met een tel naar buiten kunt lopen

Service
Prima netjes behandeld. Kunnen iets sneller zijn met begin met begeleiding

Assortiment
Voor elke prijs wel een artikel te vinden

Aanbeveling
Blijft gewoon mooi om na 5 min met een tv naar tevredenheid weer buiten te staan. Veel info op website te vinden om alvast een keuze te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasen 28-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website.

Service
Bij problemen is de klantenservice makkelijk bereikbaar en behulpzaam.
In het verleden ooit een product terug gestuurd, hier heb ik zonder problemen het aankoopbedrag terug gestort gekregen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment van de best beoordeelde tv's in elk segment.

Extra toelichting
In het bestelproces staat bij verzending dat dit middels DHL geschied, echter werd mijn product via PostNL geleverd. Wellicht zou dit aangepast kunnen worden. Voor sommige klanten zou verzenden met DHL een reden kunnen zijn om ergens anders te bestellen. PostNL staat naar mijn idee toch net wat betrouwbaarder bekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CC 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk

Service
Snel

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rayan 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, met beoordelingen van eerdere kopers toegevoegd...

Service
Op de dag van bestelling een mail gestuurd met uitleg over de noodzaak van tijdige levering. De volgende dag netjes een mail ontvangen met bevestiging. Volgende dag werd mijn bestelling geleverd!!

Assortiment
Zoveel keus dat je niet meer weet wat je moet kiezen.

Aanbeveling
Goede overzichtelijke winkel met niet te veel poespas en nog belangrijker goede prijzen!!

Extra toelichting
De winkel maakt de keuze makkelijk en geeft de mogelijkheid om prijzen met andere te vergelijken. Vragen worden snel en netjes beantwoord. Beloften worden nagekomen en alles conform de richtlijnen van de website. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 28-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Vakkundige mensen

Assortiment
Goed per merk verdeelt

Aanbeveling
Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broeck 28-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Toegankelijke site, helder aanbod.

Service
Fijne hulp in laatste keuze, ondanks drukte snelle doorstroming.

Assortiment
Breed, voor iedere range veel keuze.

Aanbeveling
Dit is onze tweede televisie die we hier kopen. Goed dat dit soort service nog bestaat, :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Strunk 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Was beschadigd snel een vervangend exemplaar

Assortiment
Duidelijke assortiment wat website ook aangeeft

Aanbeveling
Goede service en snelle levering zonder veel heen en weer gemail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung UE48H6200 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Super gemakkelijk dat je via internet kan bestellen

Service
Duidelijke instructies hoe te handelen mocht het toch niet goed geleverd worden

Assortiment
Voor elke klant is iets passend te vinden

Aanbeveling
Ideaal via internet kopen wordt keurig de volgende dag thuisbezorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kenneth van de Beek 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik had een tv op jullie website gezien was ook te bekijken in de winkel kon zo een snel besluit maken of het wat was of niet.

Service
werd snel geholpen de medewerkster was ook erg vriendelijk.Toen ik thuiskwam was helaas een pixel defect in mijn tv teruggebelt naar de winkel ik mocht em zelf terugbrengen of hij zou voor mij omgeruild worden de volgende dag. ik heb voor optie 2 gekozen en alles zeer netjes gegaan tv was smiddags in huis allemaal top geregeld en snel topp!!

Assortiment
genoeg tv's in de winkel ook mijn tv ruim op voorraad. kon degene die ik op het og had zo vinden in de winkel en bekijken.

Aanbeveling
vond de winkel overzichtelijk ingericht de service was top! helaas defecte tv buiten jullie schuld ommaar top geregeld volgende dag een nieuwe in huis ben er erg tevreden mee bedankt!!

Extra toelichting
top winkel top service overzichtelijk winkelmedewerkers erg netjes en beleefd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruud 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
duidelijke site

Service
lijkt goede voorwaarden zo te lezen

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
prijs goed en producten ook

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Eric b 28-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer simpel te bestellen of op te halen ik heb hem zelf opgehaald!!stond met 15 min weer buiten!! Perfect!!

Service
Zeer netjes geholpen en uitleg gehad zeer bekwame en behulpzaam personeel

Assortiment
Verkopen alles zeer uitgebreid

Aanbeveling
Ik raad al mijn vrienden en kennissen die iets op tv en of audio nodig hebben om bij hun te gaan kijken!

Extra toelichting
Zeer fijne winkel zeer goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petra 28-09-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk site.
alleen de zoekopdrachten lopen niet altijd goed

Service
televisie opgehaald en werd keurig, zonder vragen in mijn auto geplaatst

Assortiment
genoeg keuze:-)

Aanbeveling
komen goed uit met de prijsvergelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MitchPrins 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer klantvriendelijke site! Van alle gemakken voorzien. Het enige wat mijn nieuwe tv in de weg stond was, dat als je na je zoekopdracht op pagina 4 en tv aanklikte hij als je terug ging weer naar pagina 1 ging. Dit is overigens wel op je telefoon hoe dit op de computer is weet ik niet.

Service
Prima service. Totaal geen problemen gehad. Je ziet dat hier mensen gemotiveerd een zorgvuldig bezig zijn. Het enige puntje van verbetering zou een papieren aankoopbon zijn. Je krijgt zeer snel een bon via de mail toegestuurd, maar voor je persoonlijke administratie is het toch raadzaam hem even uit te draaien.

Assortiment
Alles te vinden voor de goedkoopste prijzen. Dus van mij part zijn alle overige websites die tv aanbieden overbodig geworden.Ik bestel ik zeker nog een keer.

Aanbeveling
De fysieke winkel heb ik nooit bezocht. Maar mocht ik er een keer in de buurt zijn, zou ik niet 2 keer nadenken om even binnen te lopen. De webshop ziet er netjes en verzorgt uit. Daarnaast straalt het betrouwbaarheid uit wat ik zeer op prijs stel. Ga zo door!

Extra toelichting
Waar is dhr Coronel nou beter in Racen of tv's verkopen? Deze vraag steekte bij mij de kop op toen mijn tv geleverd was. Wat het antwoord ook is, ik stap nu vol vertrouwen bij hem in de race wagen. Want betrouwbaar is die zeker!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heel makkelijk zoeken.

Service
gelijk al volgende dag in huis.PERFECT!

Assortiment
kon beter qua assortiment.

Aanbeveling
gewoon makkelijk,shoppen geweldig

Extra toelichting
gewoon leuke shop

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

David 28-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Niet alle producten die zij aanbieden op hun website staan ook in de winkel. Vaak staan alleen de nieuwste modellen.

Assortiment
Ruim en divers assortiment. Winkel heeft verschillende secties van merken.

Extra toelichting
Medewerkers zijn behulpzaam en hebben ruime kennis over de producten die zij aanbieden. Door de wensen van de klant te bespreken geven ze aan wat de juiste keuze is qua prijs/kwaliteit en budget.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Menno van Duren 28-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eerst op de site gekeken, toen naar de winkel in Naarden. Ideaal, een fysieke winkel.

Service
Op mijn twee vragen t.a.v. het product werd direct een keurig antwoord gegeven. Super!

Assortiment
Zeer veel keus en veel op voorraad, dus direct kunnen afhalen.

Aanbeveling
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website werkt erg handig met de zoekfunctie als je gericht op zoek bent. Bovendien kan je ook goed oriënteren binnen groepen, zoals ik heb gedaan voor mijn Ultra HD televisie.

Service
Ik heb mijn vorige televisie hier in februari 2014 besteld, hierover was ik al erg tevreden. Nu toch maar besloten om een nieuwe, grote en veel uitgebreidere tv te bestellen. Donderdagavond vlak voor 21.00 besteld en de volgende dag rond 13.30 had ik de televisie thuis. Top service!

Assortiment
De website heeft een uitgebreid assortiment. Ook dit keer startte ik mijn zoektocht voor een nieuwe televisie bij Plasma-discounter.nl. Ik heb een selectie gemaakt, een keuze gemaakt en uiteindelijk nog even een prijsonderzoek gedaan en alweer bleek Plasma-discounter de goedkoopste te zijn.

Aanbeveling
Echt een top winkel! Goede service, groot assortiment en prima prijzen. Ik zou het liefst een 10 geven, maar ik heb de fysieke winkel nooit bezocht, dus daar kan ik geen oordeel over geven.

Extra toelichting
De televisie die ik besteld heb is het geld meer dan waard en overtreft alle verwachtingen. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is het gewicht. In je eentje 45kg drie trappen omhoog slepen is wel even een onderneming. Desalniettemin ben ik meer dan tevreden met deze televisie en ga ik zeker een keer terugkomen bij deze webshop voor een televisie of andere artikelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert 28-09-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
dichtbij, veel keus, advies en koffie

Service
goed geholpen en geadviseerd

Assortiment
ruimschoots voldoende

Aanbeveling
no nonsens winkel

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Erik 28-09-2015 In de winkel gekocht
Naardem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed bereikbaar en gratis parkeren voor de deur. Showroom overzichtelijk en assortiment goed gegroepeerd

Service
Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen

Assortiment
Focus op de beste gangbare en nieuwe TV's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonathan 28-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Dichtbij, ruim assortiment, goed bereikbaar.

Service
De medewerker die mij hielp had er écht verstand van en had een zinvol antwoord op al mijn vragen. Tot slot werd mijn aankoop (een forse UltraHD TV) tot in mijn kofferbak gedragen. Keurig!

Assortiment
De belangrijkste merken, de populairste types, ook genoeg randapparatuur.

Aanbeveling
Prina website, goede prijzen, uitstekende service; zo hoort het!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjors 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je kan je bestelling niet bijhouden, echter ging de rest heel simpel

Service
Geen ondersteuning nodig en snelle levering

Assortiment
Alles wat ik zocht was beschikbaar

Aanbeveling
Niet een heel erg mooie site, kan beter

Extra toelichting
Site kan strakker. Je bestelling kunnen volgen zou makkelijker zijn.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RDB 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle informatie wordt inzichtelijk weer gegeven. Ook zijn er genoeg verschillende mogelijkheden qua zoekfuncties. Zo heb je snel de producten op een rij die voldoen aan je wensen.

Service
20:55 product besteld. Direct duidelijke mailtjes ontvangen met bestelstatus, factuur en zelfs (indien van toepassing) retour mogelijkheden. Volgende dag kon ik van af 15:00 al de televisie ophalen bij het door mij gekozen afhaalpunt. Top!

Assortiment
Een ruim assortiment voor leuke prijzen.

Aanbeveling
Ik was niet bekend met de website/winkel. Maar kreeg het aangeraden door een vriend. Ik moet zeggen dat ik niks dan positieve dingen te melden heb over de website/winkel. Alles wordt duidelijk vermeld en je hebt het product snel in huis. Volgende televisie zal ik ook zeker hier bestellen.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wouter 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De online winkel is uitgebreid en bevat veel gedetailleerde productinformatie. Echter, soms werkt de filtermogelijkheid niet goed (bugs).

Service
Ik heb prima te woord gestaan via de telefoon. Alleen jammer dat de kosten van het telefoongesprek zo hoog zijn.

Assortiment
Breed assortiment, waarin de meeste courante producten aanwezig zijn.

Aanbeveling
Prima online winkel. Het prijsniveau is m.i. het beste in het land. Levering is razendsnel.

Extra toelichting
Aanrader.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ditewig 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk. Duidelijke indeling.

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 27-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb nog nooit zo snel een TV gekocht.
Op maandag 18:30 besteld en de dag erna op dinsdag even voor 13:00 werd hij al geleverd.

Assortiment
Groot aanbod met top aanbiedingen en prijzen.

Aanbeveling
Een winkel met een groot aanbod en snelle levering tegen top prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 27-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website met veel informatie over de producten.

Service
Tv stond te koop voor een bepaald bedrag en een dag later was ie 50 euro duurder. Toch naar de winkel gegaan en we die kwamen ons tegemoet in de prijs. TOP!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hilda 27-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Niks mooiers dan vanuit je luie stoel je product naar keuze te bestellen

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan de Kleijn 27-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is uiterst simpel.

Service
Razend snel.

Assortiment
Meer dan ik ooit nodig heb.

Aanbeveling
Beter kan niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert van der Veen 27-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
website is zeer gebruiksvriendelijk, check out eenvoudig, afhalen in winkel snel.

Service
Probleempje met muurbeugel werd snel en ruim boven verwachting opgelost. Een webwinkel met echte service.

Assortiment
ruimschoots wat je nodig hebt

Aanbeveling
Prijs, snelheid en met name nakomen van alle afspraken en overtroffen service.

Extra toelichting
Zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick-s 27-09-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super webshop en winkel.even reserveren en de volgende dag ophalen

Service
Klantvriendelijk en een bakkie koffie terwijl je reservering uit het magazojn komt.

Assortiment
Lekker uitgebreid

Aanbeveling
Goed en groot assortiment,voor huis tuin en keuken gebruik tot professioneel gebruik

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 27-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk, helder en goed overzicht van de aangeboden producten.

Service
Goede bereikbaarheid, medewerkers zijn vriendelijk, beleefd en verstand van zaken, oplossingsgericht.

Assortiment
Het product die we hebben aangeschaft (Samsung UE40H6200) voldoet aan onze verwachtingen. Goede prijs-kwaliteit-verhouding.

Aanbeveling
Betrouwbaar, verstand van zaken en houden zich aan de afspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 27-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is goed te vinden, duidelijke omschrijving en specificaties

Service
Super goed geholpen met het maken van de juiste keuze in aanschaf van televisie, soundbar en de benodigde beugels.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Prettig, fijne klantenservice, supersnel.

Extra toelichting
Een prima shop met lage prijzen en topservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 27-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Een medewerker droeg mijn product naar mijn auto. Deze medewerker hielp mij daarnaast om mijn net gekochte product in mijn auto te leggen.

Assortiment
In de winkel zijn de meeste producten aanwezig. Om begrijpelijke reden was er in de winkel te weinig ruimte om meer tv's aanwezig te hebben.

Aanbeveling
Ik ben snel geholpen. Op mijn vragen kreeg ik snel een voor mij te begrijpen antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nathalie 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon alles goed vinden op de site en makkelijk een keuze maken aan de hand van de opties.

Service
Snelle service. Rond 18:00 uur besteld en de volgende dag in de middag al bezorgd.

Assortiment
Ik vond het assortiment voldoende...genoeg keuze.

Aanbeveling
Ik ben gewoon super tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary Nijkerk 26-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Voed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid

Service
Erg vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Service gericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peet 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke uitleg en super snelle levering, en dat alles vanuit je luie stoel.

Service
Snelle levering

Assortiment
Voor ons ruim voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elianne 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten mooi geordend op merk in de showroom. Bestellen via de website ging heel makkelijk. Website is mooi overzichtelijk.

Service
De winkel is op zaterdag erg druk en dan moet je langer wachten totdat je geholpen wordt. Doordeweeks is het een stuk rustiger en heeft het personeel veel meer tijd om jou te helpen.

Assortiment
Deze winkel heeft een groter aanbod aan TV's invergelijking met andere elektronica winkels. De prijs is overal ongeveer hetzelfde, maar service is ook heel belangrijk.

Aanbeveling
Prima geholpen in de winkel. Via de website bestellen gaat heel gemakkelijk. twee dagen na mijn aankoop was de prijs gezakt, ik heb dat gemeld en kreeg het vershil terug, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

LG demo 26-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Helaas was het demo model niet 100% functioneel, teruggestuurd, maar nog steeds mijn geld niet terug.

Service
Tijdens het bellen prettige service

Aanbeveling
Product niet goed, teruggestuurd, nog steeds het geld niet terug

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Goed
Create2Fit Naarden 28-09-2015

Geachte heer/mevrouw,

Vervelend om te moeten vernemen dat u tot op heden uw aankoopbedrag nog niet terug heeft ontvangen.
Graag zouden wij dit voor u na willen kijken, kunt u ons een e-mail bericht sturen met uw ordernummer?
U kunt een bericht sturen naar: klantenservice@create2fit.com

Met vriendelijke groet,

Team Create2fit.

Create2Fit Naarden 28-09-2015

Geachte heer/mevrouw,

Ten eerste onze excuses dat u tot op heden uw aankoopbedrag nog niet terug heeft mogen ontvangen.
Graag zouden wij dit voor u willen nakijken.
Kunt u ons een e-mail bericht sturen met hierin uw ordernummer?
U kunt een bericht sturen naar: klantenservice@create2fit.com

Met vriendelijke groet,

Team Create2fit.

Create2Fit Naarden 28-09-2015

Geachte heer/mevrouw,

Ten eerste onze excuses dat u tot op heden uw aankoopbedrag nog niet terug heeft mogen ontvangen.
Graag zouden wij dit voor u willen nakijken.
Kunt u ons een e-mail bericht sturen met hierin uw ordernummer?
U kunt een bericht sturen naar: klantenservice@create2fit.com

Met vriendelijke groet,

Team Create2fit.

Create2Fit Naarden 28-09-2015

Geachte heer/mevrouw,

Ten eerste onze excuses dat u tot op heden uw aankoopbedrag nog niet terug heeft mogen ontvangen.
Graag zouden wij dit voor u willen nakijken.
Kunt u ons een e-mail bericht sturen met hierin uw ordernummer?
U kunt een bericht sturen naar: klantenservice@create2fit.com

Met vriendelijke groet,

Team Create2fit

Reageer

Rikkert 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede filters op de website, zodat je snel alleen de artikelen ziet waarnaar je zoekt.

Service
Vlotte reactie van de klantenservice. Zeer tevreden met het geboden advies over merk/model.

Assortiment
Zeer goed aanbod van zowel hele nieuwe modellen als de wat oudere modellen (voor een zeer gunstige prijs).

Extra toelichting
Op de productpagina's zou een link naar de website van de fabrikant en het artikel ook handig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doeke 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Al het nodige bij elkaar

Service
Goed goed.

Aanbeveling
Wat kan een consument meer willen?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

a kraan 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig zoeken en duidelijke/volledige productomschrijving

Service
Ik had toch nog een vraag en ben ook telefonisch echt super geholpen bij het maken van mijn keuze!!! TOP! En heel snel geleverd, kan niet beter...

Assortiment
Prima!

Aanbeveling
10 Scherpe prijzen, service, snelle levering, mooi assortiment; dat maakt dat je gewoon weer terug komt.

Extra toelichting
Hele fijne tv voor de boot/caravan en s winters gewoon in huis in bv de keuken hangen. Ook kan je een laptop aansluiten en ook je fototoestel om onderweg je vakantiekiekjes al te bekijken. Verder speelt deze tv ook cd(r) en dvd(r) en kun je er externe surroundset op aansluiten, oja en hij is ook nog FULL HD. En dat allemaal voor die prijs! Heel Makkelijk met de WALL 1015 muurbeugel die eenvoudig me teen paar schroefjes strak tegen wand te bevestigen is, zo kun je te tv iets naar voren kantelen, fijn als je de tv iets hoger wilt hangen om ruimte te besparen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Math 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website.
Simpele bestelprocedure zonder overbodige handelingen zoals het aanmaken van een account.

Service
Ongelofelijk snelle levertijd.
Dinsdag om 17.30 uur besteld; Woensdag 09.15 uur geleverd.

Assortiment
Zeer groot assortiment tegen redelijk lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris v d Looveren 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makelijk gekocht ,en volgende dag in huis.

Service
Netjes afgeleverd. En deskundig telefonisch contact gehad.

Assortiment
Gewoon genoeg keus.

Aanbeveling
Hoe je een (internet)winkel hoort te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ina 25-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke indeling

Service
Er is een goed en eerlijk advies gegeven

Assortiment
De website is uitgebreider

Aanbeveling
Totaal is goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Aj 25-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In 1 woordt supper

Service
Geweldig snelle levering en met problemen weten ze altijd een goede oplossing

Assortiment
Erg veel keuze veel goede uitleg over het product en zeer scherpe prijzen

Aanbeveling
Top winkel valt niets over aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 25-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor ons dichtbij, en met ruim voldoende parkeergelegenheid.

Service
De verkoper zag me rondkijken en kwam snel naar me toe. Alleen jammer dat ze de TV waarvoor ik kwam niet uitgestald hadden staan. Daardoor kon ik hem niet live beoordelen.

Assortiment
Ik zocht een kleine 22" smart TV. Plasma discounter had als een van de weinigen dit kleine model LED TV (dus die verkopen ze ondanks hun naam ook!) en ook nog eens voor de beste prijs.

Aanbeveling
Makkelijk, dichtbij, goede service en uitgebreid assortiment dat ook on-line te bekijken is. Woon je verder weg dan is alles ook via hun web site te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mirella 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk, overzichtelijk en snelle levering

Service
Goede service.

Assortiment
Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Ik heb hem al vaak aanbevolen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HG Hartjes 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke website.

Service
Snelle en correcte verzending en afhandeling.

Assortiment
Ruim assortiment tv-steunen. Assortiment (bijpassende) kabelgoten kan breder.

Aanbeveling
Goede prijzen, snelle verzending en correcte afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

I Rijken 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, en telefonisch heel goed bereikbaar.

Service
Ik had nog enkele lastige vragen over bepaalde game-mogelijkheden en smartfunctie van het artikel (tv akai smart 32 inch), werd goed naar geluisterd, en zeer adequaat en geduldig op geantwoord

Assortiment
Ruim voldoende keus, goede prijs tov andere (web)shops

Aanbeveling
Onze tweede aankoop via plasma-discounter - volgende keer weer!

Extra toelichting
Prima webshop, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corinne 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk met duidelijke informatie

Service
Snelle levering en betrouwbaar

Assortiment
Diverse artikelen, alleen de juiste wifistick voor mijn tv was uitverkocht, anders een hoger cijfer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews