Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

floyo79 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Duidelijke mails

Assortiment
Zeer breed!

Extra toelichting
Een stuk goedkoper dan de concurrent!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Specificaties e.d. zijn duidelijk. Ook alle gangbare betaalmogelijkheden.

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment waarvan 99% op voorraad en direct leverbaar.

Aanbeveling
De goedkoopste, snel leverbaar en uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AJN de Groot 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker van uit huis en snel binnen

Service
prima

Assortiment
ok'e

Aanbeveling
betrouwbaar en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

verburg 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede overzichtelijke site

Service
heel erg goed op de hoogte gehouden over verloop order levering

Assortiment
had precies mijn keuze in het assortiment

Aanbeveling
zonder enig probleem supersnel en netje geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MVK 03-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Rond 17:00 in de winkel mijn tv gekocht en de volgende ochtend vroeg al kosteloos bezorgd, top! Medewerker heeft mij goed geadviseerd waardoor het voor mij makkelijker werd een keuze te maken tussen alle tv's in de showroom.

Assortiment
Veel verschillende tv's in het assortiment in iedere prijsklasse.

Aanbeveling
Goed en vriendelijk geholpen. Goed geadviseerd, de medewerkers weten waar ze over praten. Totaal niet pusherig. Fijne winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Prima Fles 03-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

4,5

Gemak
Handvol mannen in keurige overhemden hadden het in de winkel veel te druk met elkaar om me gedag te zeggen. Gelukkig kwam er na een paar minuten nog een aan die behendig en wel klantgericht zijn verhaal deed.

Service
Winkel kon me niet verder helpen met startproblemen TV. Gebeld met servicelijn en razendsnel een stevig paar euros armer en nog TV niet goed aan. Achteraf allemaal wel ondermaatse en onbeholpen service want ze hadden het model zelf even mogen resetten nadat hij was teruggekomen in de winkel van de vorige koper.

Assortiment
Nou, er is veel te kopen, groot assortiment dus daarvoor een 8.

Aanbeveling
Uiteindelijk heb ik zelf veel kunnen oplossen maar niet dankzij de winkel, Bellen met plasma-discounter geeft belkosten op F1-niveau. Matig bekwame pitsstraat. Geen snel onderhoud en de machine doet het nog steeds niet goed genoeg om in de prijzen te vallen. Chat van Samsung is effectiever. Kan nu nog steeds niet alle functies instellen, maar heb echt wel iets anders te doen.

Extra toelichting
Lees mijn aanbevelingen.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed

Reageer

Teun 03-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ook op zondag open

Service
vakkundig personeel, snel en betrouwbaar

Assortiment
gigantische keuze en alles op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HanT 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zou niet weten hoe het beter kon.

Service
Goede voorlichting in de showroom.
Prompte levering de dag na de bestelling. Goede service van opgeruimde bezorger.

Assortiment
Op Kieskeurig ook goedkopere aanbiedingen van zelfde toestel gevonden. Toch bij Plasma Discounter besteld wegens goede voorlichting in showroom. Kwam op de dag van aflevering tot de ontdekking dat jullie alsnog de prijs hadden verlaagd. Even slikken.

Aanbeveling
Voelt heel vertrouwd aan. Doet precies wat wordt beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

joop en sary 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig en snel gevonden via kieskeurig.

Service
levering keurig de volgende werkdag

Assortiment
de beste prijs en tv die we wilden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik vond het gemakkelijk om mijn product te bestellen en te betalen.

Service
Ik had een mailtje gestuurd over mijn track en trace code en ik kreeg binnen een paar uur antwoord met duidelijke informatie.

Assortiment
Deze winkel heeft ruime keuze in producten alles wat je nodig hebt kan je bijna in deze winkel vinden.

Aanbeveling
Het is een gebruiksvriendelijke winkel. En ik raad deze winkel zeker aan andere mensen aan

Extra toelichting
Mijn pakket om 8 uur savond besteld had het de volgende dag om 4 uur al in huis. Zonder beschadigingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien de Mooij 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie verzorgde en vooral overzichtelijke website.!

Service
20:57 besteld en de volgende dag om 12:25 geleverd.! Alleen maar lof voor plasma discounter.

Assortiment
Hier vind je als man al je speelgoed :D

Aanbeveling
Deze winkel beveel ik nog steeds iedereen aan, toptent!

Extra toelichting
Ga zo door PD team!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kenneth van de beek 02-10-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zowel op de website als in de winkel prima uitleg alles is mooi te bekijken in de showroom.

Service
netjes geholpen erg klantvriendelijk ik had een probleem met de tv die ik had aangeschaft werd direct omgeruild voor een ander top service!

Assortiment
groot assortiment alles is ook in de winkel te bekijken. grote variatie in tv's en kwam bij deze winkel
het goedkoopst uit.

Aanbeveling
vind de service top winkel ziet er netjes uit.
de bon word meteen naar je email verzonden had wel graag nog een papieren kopie gehad maar verder top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 02-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke presentatie

Service
Kennis van zaken en men neemt de tijd om een en ander uit te leggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

swessels 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen, met name het invoeren van de gegevens en het doorlopen van de betaalstappen is goed weergegeven.

Service
Nog geen service nodig gehad, maar wel goed op de hoogte gebracht van de status van de verzending. Erg prettig!

Assortiment
Eenvoudig allerlei varianten te vergelijken en bekijken. Ook de opruimkelder biedt perspectief voor goede aanbiedingen. Ik kocht een TV en hij was na online-onderzoek het goedkoopste bij Plasma Discounter

Aanbeveling
Goed en stevig verpakt en direct de volgende dag bezorgd. Zeer snelle levering. Het product was binnen no-time geïnstalleerd en we konden weer televisie kijken :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gunnar 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling was zo geregeld.

Service
De service is goed. Mijn bestelde tv bleek niet goed te zijn. Mail gestuurd naar de servicedesk en snel reactie gekregen dat de tv de volgende dag zou worden omgeruild. De volgende dag is de tv vervangen.

Assortiment
Ruime keuze aan apparatuur.

Aanbeveling
Goede service en een goede prijs.

Extra toelichting
Goed te woord gestaan door de medewerkster van de servicedesk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is eenvoudig vindbaar en geeft voldoende mogelijkheden tot filteren van informatie in de richting van de juiste keuze

Service
Minimaal minpuntje. TV besteld op woensdagavond. Donderdag eind van de middag ben ik gebeld voor de levering (kwam ook door creditcard betaling=dag extra). helaas was ik toen niet bereikbaar. Vrijdagochtend teruggebeld. Dinsdag TV pas ontvangen... Had sneller gekund...

Assortiment
gewoon veel !

Aanbeveling
Prima webshop, geen opmerkingen... Jammer van die irritante reclame over autoverzekeringen die dan in je hoofd blijft spoken bij het zien van een Coronel ;-)

Extra toelichting
nope

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

RHGMERKUS 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website. Doet wat het moet doen.

Service
Vandaag besteld is inderdaad morgen in huis.

Assortiment
Veel merken en types leverbaar.

Aanbeveling
Alles top voor bodemprijzen.

Extra toelichting
Mooi dat er bij de producten een filmpje met uitleg zit. Krijg je een goede indruk van het apparaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WJM Janssen 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker op internet shoppen, gemak dient de mens

Service
Daags na bestelling in huis

Assortiment
Ruim voldoende keus

Aanbeveling
Na afwasmachine en stofzuiger is dit ons 3de bestelde produkt

Extra toelichting
3x is misschien scheepsrecht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles snel kunnen vinden met een goede en duidelijke beschrijving

Service
Alles digitaal verwerkt

Assortiment
precies gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
al aanbevolen aan derden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny Emmerik 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is erg overzichtelijk en met de zoekfunctie heb je een product snel gevonden.

Service
Op dinsdag besteld en op woensdag al direct afgeleverd. Ik heb netjes een track-and-trace code ontvangen.

Assortiment
De tv die ik zocht was op deze website het goedkoopst. Tevens waren er ook zat andere modellen te kiezen rond dezelfde prijsklasse.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

woudsma 01-10-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
redelijk te vinden

Service
vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
voldoende merken

Aanbeveling
vrij overzichtelijk

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

N Beeke 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Doen wat ze beloven

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Top!

Extra toelichting
Fijne en snelle service. Top prijs voor een demo model

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Ottens 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb al heel wst besteld bij deze bedrijf,maar het afhandelen en bezorgen is top.
Kan het niets anders zeggen hier ove.
1 woord TOP👍

Service
Zie boven

Assortiment
Zie boven

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordi 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideale website, snel, duidelijk en makkelijke verzending en betaling.

Service
Duidelijke soepele retour voorwaarden. Bij vragen goede hulp en ondersteuning.

Assortiment
Enorm assortiment tegen hele scherpe prijzen. Ook op de andere sites altijd heel veel keuze.

Aanbeveling
Algemene indruk top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BW 30-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is goed te vinden.
Ruime parkeergelegenheid.

Service
Het was druk in de winkel, maar ondanks dat toch redelijk snel geholpen.
Met goed advies.
Alle vragen werden beantwoord.

Assortiment
Genoeg televisies om uit te kiezen.

Aanbeveling
Fijne winkel.
Goede service.
Veel keus en vaak op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joann81 30-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Fijne winkel om in te lopen. Ruime openingstijden.

Service
De eerste vraag stelde we aan een heer. Je merkte dat hij kennis beheerste over zijn producten. Later werden we geholpen Door een dame en die wist niet eens wat een splitter was voor een tv kabel. Dat kwam een beetje knullig over.

Assortiment
Wij hadden van te voren al op internet gekeken. Jullie hadden precies de tv die we wilden hebben en precies het bedrag wat we ervoor wilden betalen.

Aanbeveling
Ik zou iedereen willen aanraden om hier je televisie te kopen! De prijs is prima voor het product wat je koopt!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fraenky 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb heel snel gevonden wat ik zocht. Alles was heel duidelijk. Het bestelproces verliep soepel.

Service
Levertijd was precies op tijd, daarnaast is de klantenservice goed bereikbaar voor vragen.

Assortiment
Assortiment is dik in orde. Voor ieder wat wils!

Extra toelichting
Eerste bestelling bij plasma-discounter en dik tevreden met het resultaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 30-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan voor de deur parkeeren

Service
Biezonder goed geholpen

Assortiment
Veel keuzen

Aanbeveling
Goede service goed personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenneth 30-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
fijn geholpen door een medewerker. had de tijd ondanks dat het druk was. ook de tips mbt de koffiemachine kwamen recht uit het hart en niet als verkoop praatje.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rosalie 30-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Het duurt soms lang voordat een verkoper tijd heeft.

Aanbeveling
Prijs is de soms iets tragere service waard.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Gerard 30-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima locatie en producten duidelijk voorzien van prijs.

Service
Goed geholpen en netjes in de auto gebracht.

Assortiment
Alle merken verkrijgbaar.

Aanbeveling
Ruim assortiment, internetprijzen en in de showroom kan je terecht indien je advies wil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eelco 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik vond de website wel duidelijk alleen ik begrijp wel als mensen hem als te druk kunnen ervaren. Hij kwam redelijk chaotisch over op mij

Service
Heel netjes gedaan met een persoonlijke mail toegestuurd met bijgevoed een retourbon mocht dit nodig zijn. Duidelijk en overzichtelijke factuur top!

Assortiment
Ik gok dat deze wel goed is. Ik heb niet heel uitgebreid gekeken omdat ik enkel oog had voor led tv's.

Aanbeveling
Goede service en zeer lage prijzen dus ik raad hem zeker aan bij kennissen en vrienden.

Extra toelichting
Ink

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Ivo jansen 30-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon binnen gelopen en een medewerker gevraagd en zeer snel en goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom Langbroek 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Reserveren online op een zondag ophalen ging zeer snel!

Service
Werd prima geholpen in de winkel en bijna geen wachttijd

Assortiment
Zeer uitgebreid en veel op voorraad!

Aanbeveling
Al veel producten afgenomen. Altijd prima geholpen!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Annyvalero 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
De scherpste prijs voor een 50" 4k HD TV voor onder de 800 is fantastisch.

Aanbeveling
Gewoon bestellen en ontvangen zoals het hoort! Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette 30-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Elk merk staat overzichtelijk bij elkaar.

Assortiment
Er staan verschillende afmetingen van tv's, zodat je goed kunt vergelijken.

Extra toelichting
Erg behulpzaam personeel, denkt met je mee. Mooie winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette 30-09-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Personeel denkt echt met je mee en erg behulpzaam.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jos 30-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
goede en simpele website.

Service
snelle levering.

Assortiment
genoeg te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 29-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
heeft ongetwijfeld met de ruimte te maken, n.m.m. moet de TV ruimte breder opgezet worden naar merk en soort. De koffiezet apparaten in een andere ruimte onderbrengen met meer "koffie beleving"

Service
bij aankoop prima, naar reservering was e.e.a. snel geregeld.
Hoop geen gebruik te hoeven maken van de reparatieservice......

Assortiment
zie mijn mening op punt 1, assortiment is uiteraard op de site breder, maar mis in de winkel een beetje de link naar het uitgebreide internet assortiment.

Aanbeveling
artikelen goed zichtbaar, goede informatie, personeel soms wat te snel klaar willen zijn.

Extra toelichting
Na 3 bezoeken kort achter elkaar kreeg ik de indruk dat het personeel terzake kundig is, maar er teveel van uitgaat dat de klant dat ook is. Er wordt veel met allerlei technische termen gestrooid waar je als klant niet altijd weet van hebt. Maar over het geheel genomen erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

patric verstraaten 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling ging soepel. Netjes kunnen aangeven dat ik de hele week niet thuis was en dat de tv op vrijdag bezorgd zou worden.

Service
Telefonisch snel bereikbaar. Gaven goed advies over de afleverdatum.

Assortiment
Ruime keuze. Met voldoende filmpjes met de mogelijkheden over de producten.

Aanbeveling
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 29-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden Plasma Discounter
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Persoonlijke meedenkende service

Assortiment
Overzichtelijk, voor elk wat wils

Aanbeveling
Ritje van 3 kwartier zeker waard

Extra toelichting
Korting op alternatief, doos wordt keurig in de auto gezet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick van der klooster 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik vond het betalen en bestellen snel een gemakkelijk.

Service
Ik vond de service op de website zeker goed ik had een mail gestuurd over mijn track en trace code en kreeg binnen een paar uur antwoord

Assortiment
Bijna alle producten zijn in deze winkel tv vinden en ook nog is voor en goede prijs!

Aanbeveling
Ik heb mijn tv om 8 uur in de avond besteld en kreeg het de volgende dag rond 4 uur al binnen.

Extra toelichting
Deze winkel is zeker een aanrader zeker voor kwaliteit producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian Ferwerda 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het was even zoeken op het net maar daarna een makkie.

Service
Na bestelling bericht van betaling/bezorging. De ene dag besteld, de volgende dag in huis.

Aanbeveling
Als ik nog eens wat nodig heb, dan kom ik zeker terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric Woltheus 29-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

2,2

Gemak
Aanbod is groot en breed. We kwamen op een TV uit en dat volgens de verkoper gelijk geweldig. Vroeg om alternatieven en die waren er niet echt volgens hem. Bij zelf even rondkijken waren deze wel aanwezig. Teleurgesteld dus!

Service
We gingen voor 2 tv's. Verkoper wist werkelijk niets en moest alles opzoeken. Dan is 1,5 uur zonder een kopje thee of koffie erg lang. Ook was het een en ander niet mogelijk. Pas bij afrekenen kon ik iets te drinken krijgen. Tsja dan ben ik er klaar mee. Bij concurrentie waren we wel mogelijkheden. Blij dat ik hier was! Toch omzet van € 2750,00 misgelopen. Ik had er graag een kopje koffie voor ingeschonken! Service en Kennis van zaken is dus echt slecht bij jullie.

Assortiment
Kijk niet alleen naar TV's maar ook de accessoires zou ik zeggen. Verkoopt toch een stuk beter.

Aanbeveling
Nu gaan we om herhaling vragen. Dan maar een één.

Extra toelichting
Lijkt me duidelijk.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Create2Fit Naarden 01-10-2015

Geachte heer Woltheus,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat spijtig om te horen dat de service niet naar wens was. Wij begrijpen dat u hier teleurgesteld in bent.

Plasma Discounter probeert alle verkopers van zo veel mogelijk kennis te voorzien, echter kan dit opleidingstraject van tijd nodig hebben. Wij bieden onze klanten graag een kopje koffie aan en vinden het spijtig dat dit u niet is aangeboden.

Onze oprechte excuses voor het ongemak, wij hopen u in de toekomst beter van dienst te mogen zijn.


Met vriendelijke groet,

Klantenservice Create2Fit

Create2Fit Naarden 01-10-2015

Geachte heer Woltheus,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat spijtig om te horen dat de service niet naar wens was. Wij begrijpen dat u hier teleurgesteld in bent.

Plasma Discounter probeert alle verkopers van zo veel mogelijk kennis te voorzien, echter kan dit opleidingstraject van tijd nodig hebben. Wij bieden onze klanten graag een kopje koffie aan en vinden het spijtig dat dit u niet is aangeboden.

Onze oprechte excuses voor het ongemak, wij hopen u in de toekomst beter van dienst te mogen zijn.


Met vriendelijke groet,

Klantenservice Create2Fit

Create2Fit Naarden 01-10-2015

Geachte heer Woltheus,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat spijtig om te horen dat de service niet naar wens was. Wij begrijpen dat u hier teleurgesteld in bent.

Plasma Discounter probeert alle verkopers van zo veel mogelijk kennis te voorzien, echter kan dit opleidingstraject van tijd nodig hebben. Wij bieden onze klanten graag een kopje koffie aan en vinden het spijtig dat dit u niet is aangeboden.

Onze oprechte excuses voor het ongemak, wij hopen u in de toekomst beter van dienst te mogen zijn.


Met vriendelijke groet,

Klantenservice Create2Fit

Reageer

Ron Raap 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk systeem om het te zoeken product op te zoeken.
Op volgorde af te handelen handelingen om tot een transactie te kopen.

Service
Snelle levering.
Goede toegang tot gegevens om evt. contact met de winkel op te nemen.
Prijzen zijn zeer redelijk.

Assortiment
Assortiment had iets groter gekund. (Televisie)

Aanbeveling
Heb tot volle tevredenheid al eerder zaken met de webshop gedaan. TV en Home Cinema Systeem.
Dit inmiddels al weer een aantal jaren geleden en alles werkt nog steeds zonder problemen.

Extra toelichting
Ik beveel deze winkel van harte aan. Gezien de service en prijzen kom ik zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zeb 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De categorieën zijn goed verdeeld en lekker duidelijk.

Service
Goede service, er zijn genoeg mogelijkheden.

Assortiment
Het assortiment voldoet zeker aan mijn behoeftes.

Aanbeveling
Ik heb voor het eerst hier wat besteld en ik ben gelijk al erg tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eggens 29-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime keuze, gemakkelijk bereikbaar, voldoende personeel.

Service
Goeie en duidelijke uitleg, word echt naar je geluisterd naar het geen wat je zoekt en wat jij wilt hebben.

Assortiment
Ruime keuze! Veel en duidelijke informatie.

Extra toelichting
Vriendelijk personeel daarnaast het bereid zijn om spullen uit het magazijn te halen en mee te lopen naar de auto. Een dikke pluim! Kom hier zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van Viersen 29-09-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Net een supermarkt, makkelijker word het niet...

Service
Prima geholpen door personeel met verstand van zaken.

Assortiment
Keuze is er reuze..

Aanbeveling
Mooie winkel op een goeie plaats centraal in Nederland.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen S 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede product demo online, makkelijk bestellen, en betalen , zo goed ingericht dat iedereen het begrijpt. snel in huis. Half 9 in de avond besteld, volgende ochtend keurig afgeleverd .

Service
Keurige berichtgeving van de voortgang van de order en bezorging! 2 heren sterk hebben het tv toestel in de huiskamer afgeleverd.

Assortiment
Aanbod is stukken groter, dan de verschillende multi channel aanbieders. En ook nog op voorraad.

Aanbeveling
Overall een hele prettige online winkel, met goede begeleiding en service. De snelheid en souplesse waar alles mee gaat, zorgen voor een ontspannen en dis prettige ervaring. Iets dat een entertainment systeem ook is!

Extra toelichting
Ga zo door! Voir de toekomst misschien wat meet op integratie van verschillende apparatuur focussen bij informatieverstrekking. Ik kreeg geen ci+ module aangeboden bij de aankoop, die wel nodig is voor mij, nu dus alsnog naar de mediamarkt. Verder top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Knip 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
3x klikken en het audiosysteem was onderweg naar mijn huis.

Service
Ook hier valt niets op aan te merken. Alles gaat zoals je zou willen.

Assortiment
Mooie spullen voor een goede prijs.

Aanbeveling
Het gemak en service is iedereen aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews