Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rico 10-10-2015 In de winkel gekocht
naarden.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De tv via de website opgezocht en even gebeld of de tv op voorraad was. Uitermate vriendelijk te woord gestaan. Was tevens nog een gezellig gesprek ook.

Service
Zoals hierboven beschreven niet besteld maar opgehaald.

Assortiment
Prima assortiment en al helemaal de prijzen die gehanteerd worden.

Aanbeveling
Prima telefonisch bereikbaar en een zeer vriendelijke klantenservice. Top. Makkelijk bereikbaar. En de tv werd keurig door de magazijnmedewerker op een verantwoorde manier in de auto geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charif Marnissi 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Klantvriendelijke en overzichtelijke website.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status en levering van je tv.

Assortiment
Erg veel keuze uit diversen merken, maten en modellen tv's. De filter vind ik ook erg gemakkelijk. Als je deze invult blijven de tv's over waar je naar zoekt.

Aanbeveling
Prijzen zijn goed en worden dagelijks aangepast. Heb er vaker besteld en ben gewoon tevreden. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nico Engelmoer 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Voor mij is het erg duidelijk waar ik moet zoeken op de site

Service
Besteld en een dag later keurig ontvangen

Assortiment
Mis wel een paar modellen van sommige leveranciers

Aanbeveling
Het kan altijd beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kezeman 09-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel merken en keuzes

Service
Goede info en men draagt zelfs de aankoop naar de auto

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Ben er nog nooit teleurgesteld

Extra toelichting
Men dringt niet aan en laat je rustig kijken en overdenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kezeman 09-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreide showroom

Service
Men brengt zelfs je aankoop naar de auto

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Ben tot nu toe altijd geslaagd

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website. Duidelijk en overzichtelijk.

Service
Klantenservice van hoog nivo. Bekend met de markt. Na bestelling vond ik bij een concurrent dezelfde tv 100 euro goedkoper! Er werd vrij snel uitgezocht dat dit een paralel import product was. Ook de verschillen werden uitgelegd. Keuze was toen makkelijk. Vriendelijk en kordaat.

Assortiment
Wat ik nodig had.

Aanbeveling
Prima levering, prima product. Betrouwbaar.

Extra toelichting
Winkel levert wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tol Dijkstra 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
'S Avonds besteld en de volgende dag om 13.00 uur bezorgd!

Service
Goede informatie over de tijd van bezorging. E-mail over de factuur en het garantiebewijs onmiddellijk ontvangen.

Assortiment
Groot assortiment, goede informatie over de producten.

Aanbeveling
Alles klopt.

Extra toelichting
Prima webshop, informatie en aflevering zijn top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liza de rijk 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had nog nooit wat op internet besteld, mede omdat ik het vaak lastig vind om wegwijs te worden op een internet site. Via een collega over plasma-discounter gehoord en ik verbaasde mij hoe overzichtelijk en gemakkelijk de website is. Kon goed en gemakkelijk de bijbehorende informatie over de televisie terug vinden.

Service
Service is heel goed! Gelijk een email met een bevestiging met een aparte email waarin de factuur was toegevoegd. Erg makkelijk, kan je de bon ook niet kwijtraken. Ik heb uiteindelijk een demo televisie aangeschaft en op de website stond beschreven dat deze televisie al een vorige eigenaar heeft gehad voor een periode van max 2 weken. Hier was helemaal niks van te merken. Nieuwe doos, alles krasvrij en ziet er er splinternieuw uit!

Aanbeveling
Mijn collega had helemaal gelijk: goede website, overzichtelijk, goede producten en een uitstekende service

Extra toelichting
Ik heb deze website ook weer aangeraden bij anderen. Plasma discounter is echt goedkoper met andere websites, en de service minimaal net zo goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theojanny 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de website is duidelijk
het bestel proces is perfect

Service
mail over product gedaan en een goed
antwoordgekregen

Assortiment
niet alleen de grote apparaten
maar ook de toebehoren

Aanbeveling
word snel gereageerd op mail
bestellen gaat goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 09-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Wij hebben tot 3x aan toe thuis moeten blijven voordat de bestellingen eindelijk was bezorgd. Bestelbevestiging ontvangen dat het de volgende dag geleverd zou worden, maar volgens de helpdesk medewerker hadden we maar eerder moeten bestellen, zij vond enkele minuten voor 21:00 niet echt op tijd??? De 2e keer ging het weer fout, nog steeds geen idee waarom. De derde keer leek er ook niks te komen, maar ditmaal was er iets misgegaan in het track and trace systeem en waren de sms en mail hierover niet verstuurd. Daarna was er ook nog een kleine beschadiging aan de tv.

Service
Zie text aanbeveling winkel.

Assortiment
De beste/nieuwste TV's zijn hier vanaf het begin verkrijgbaar en in de showroom.

Aanbeveling
Een 7 omdat het toch uiteindelijk alles goed is opgelost, onze vorige tv 6 jaar geleden kwam hier ook vandaan en dit ging wel goed (hebben we toen wel zelf opgehaald destijds). Verder zijn de prijzen hier goed en de reactietijd van de servicedesk medewerkers is hier ook uitstekend.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Menno 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site werkt razendsnel, mails zijn duidelijk

Service
Prima geholpen.

Assortiment
Ze hebben altijd wat ik zoek!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 08-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshop en winkel! Centraal gelegen

Service
Goed advies, ook voor de zaken die je niet direct koopt maar wel overweegt.

Assortiment
L

Extra toelichting
Grote of kleine aankopen, service blijft hetzelfde; goed! Daar moet je ook geen onderscheid in maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Duidelijke info op de site

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ruime keus en goede en snelle levering

Extra toelichting
Duidelijke site en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Jan Pluim 08-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super gemakkelijk op een zondag langsgereden en in de showroom een model uitgekozen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

prins 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijke website.

Service
super snelle levering.

Assortiment
heel veel keus.

Aanbeveling
super prijs voor super tv.

Extra toelichting
heel tevreden met mijn aankoop bij plasmadiscounter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R Blom 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bedienen website

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Prima prijzen en groot assortiment

Aanbeveling
Prima website met goede uitleg en goede video's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louk 08-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Er is altijd voldoende parkeerplek bij de winkel, zo hoef je nooit ver te sjouwen (al zetten de medewerkers het altijd met liefde in je auto, dus tillen hoeft sowieso niet als je dat niet wilt of kunt)

Service
2 televisies gekocht, maar bedacht mij dat ik 1 nog betere wilde. Omruilen was geen enkel probleem.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt kunnen ze leveren, maar er zijn vast merken die ze niet voeren (en dan waarschijnlijk met een reden)

Aanbeveling
Overzichtelijk, makkelijk parkeren en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fenna Huigen 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht, veel informatie bij de producten en de bestelling kan - ook zonder account- snel afgehandeld worden.

Service
Ik had bij mijn bestelling per ongeluk het verkeerde huisnummer doorgegeven. De klantenservice heeft mij heel goed geholpen en de ben de volgende dag gelijk teruggebeld met een oplossing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascale Hemelrijk 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zit op een makkelijk aan te rijden locatie. Kunt voor de deur gratis parkeren

Service
Ben goed voorgelicht in de winkel en aardig geholpen.
Omdat een nieuwe flatscreen tv toch een grote uitgave is heb ik er nog een nachtje over geslapen en met het goede advies in mijn achterhoofd de tv via de webshop uiteindelijk besteld.

Assortiment
Er is een groot assortiment, dus voldoende keus voor elke portefeuille

Aanbeveling
Goede ligging aardig en kundig personeel

Extra toelichting
De aflevering van je product is goed te volgen met een tracking systeem en je krijgt per sms een 1/2 uur van te voren te horen dat de chauffeur op het afgesproken adres aankomt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Han 07-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vriendelijk en met veel verstand van zaken geholpen. Gewoon top. Een heel verschil met winkels waar verkopers niet veel verder komen dan het kaartje voorlezen

Service
Snel en efficiënt. In verband met rugklachten werd alles in de auto getild.

Assortiment
Alle grote merken zijn aanwezig. Niet alle types in de showroom maar wel ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
7 dagen per week open. Overzichtelijk, schoon en men neemt de tijd voor je.

Extra toelichting
Wat wil je als klant nog meer? Het is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 07-10-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed bereikbaar, prima ruime parkeergelegenheid, mooie showroom en vriendelijk personeel

Service
Alles wordt keurig uitgelegd en de televisie wordt tot in de auto gebracht, zelfs aandacht of de doos wel met het scherm naar boven ligt

Assortiment
Alle modellen in de winkel keurig op display

Aanbeveling
zelfs op zondag geopend, ik heb geen dag zonder tv gezeten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rigter 07-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ziet er goed uit en heel overzichtelijk uit

Service
Prima geholpen en goedeuitleg

Assortiment
Ruime keuzes

Aanbeveling
Zeer sterker prijzen

Extra toelichting
Nee in een woord geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blokdijk jjm 06-10-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruim,overzichtelijk ,gevoelsmatig goed,snelle bediening.

Service
snel advies, correct,vriendelijk.

Assortiment
alles top!!

Aanbeveling
concurerend,vergelijkbaar.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

connie 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker winkelen vanuit je luie stoel en op je gemak kijken en vergelijken

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Haan 06-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk

Service
Zeer klantvriendelijk, duidelijk en snel

Assortiment
Voor wat wij zochten goed

Aanbeveling
Zoals boven,overzichtelijk,parkeerruimte goed,vriendelijk,personeel weet wat ze verkopen

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eveline 06-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bereikbaar makkelijk producten te bestellen

Service
Goed geholpen goede uitleg over verschillen in tvs

Assortiment
Breed assortiment mede dankzij het makkelijk laten zien via webshop

Aanbeveling
Goede service makkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jessica 06-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Weten alles over het product

Assortiment
Niet te veel, niet te weinig

Aanbeveling
Het is voor ons niet naast de deur, maar als je iets grootst voor langere tijd aanschaft, de moeite waard om een stukje te rijden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Snoeks 06-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke winkel

Service
Direct geholpen deskundig peroneel

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Willems 06-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker overzichtelijk en je kan de verschillende modellen naast elkaar zien met het zelfde beeld, dus je kan een goede vergelijking maken

Service
Wat wel direkt aangesproken of je geholpen wilt worden maar niet opdringerig en ze geven je de ruimte en tijd om eerst zelf een beeld te vormen van wat je wilt hebben.
Dan bij technische vragen duidelijke antwoorden die ze laten ondersteunen door de site.

Assortiment
Van elk merk uitgebreid van groot tot klein en van simpel tot topmodellen bij en naast elkaar , heel prettig om goede keuze te maken

Aanbeveling
Dicht bij de A1, goed bereikbaar en volop parkeer gelegenheid. Winkel zelf ruim opgezet en je kan de tijd nemen en zitten om de nodige variaties te beoordelen

Extra toelichting
Sony verkoper had gezegd en nagekeken dat er 4 stuks 3D brillen geleverd werden bij onze aankoop Sony 65" HD tv maar deze zaten er niet bij. Op maandag langs de winkel gereden, volgens de verkoper die toen in de winkel stond hoorde deze er niet bij? Er waren er nog maar 2 op voorraad en deze heb ik wel gratis mee gekregen , vind ik toch service, ik hoop dat de andere 2 misschien als nog geleverd gaan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bekema 06-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Reservering via website,
Daarna in winkel opgehaald

Service
Vriendelijk snel behulpzaam bij vervoer naar auto

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Combinatie website en winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rense 06-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke winkel, producten ruim uitgestalt

Service
Netjes kopje koffie gekregen en tv is door medewerker in de auto gezet

Assortiment
Mijn tv was voorradig, maar in vergelijking met een media markt staan er weinig tv's opgesteld

Aanbeveling
Al met al een prettige winkel, vriendelijk personeel en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rina Buning 05-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
optimaal wordt direct keurig geholpen en stonden zo weer buiten met een keurige tv

Service
is goed als er iets mis is met de tv komen ze langs aan huis. Dus dat is erg netjes opgelost allemaal

Assortiment
goed de keuze was precies genoeg niet teveel en niet te weinig

Aanbeveling
met een keurige acht de winkel is netjes en goedkoop voor grote uitgaven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Koen 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Fijne duidelijke site, óók op mobiel

Service
Snel geleverd

Assortiment
Meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
Heb eerder bij andere winkels besteld, maar andere maken het niet zo waar zoals plasma discounter het waar maakt

Extra toelichting
Fijne webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PP 05-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
De artikelen zijn op voorraad.

Assortiment
Een uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Geen extra verpakking.

Extra toelichting
Ik heb mijn pakket bij een DHL servicepunt opgehaald, toen mij het pakketje werd overhandigd schrok wel even. Het door mij bestelde zat in de fabrieksdoos die met een plakbandje was dicht geplakt en voorzien van een etiket. Volgens mij zou hier nog een doos met schuim materialen omheen moeten aangezien het een kwetsbaar en gewillig artikel is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

prins 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker makkelijk en duidelijk via internet.

Service
geen extra service nodig gehad.internet pagina was overduidelijk, service van snelle levering was perfect.

Assortiment
heel veel keus

Aanbeveling
alles super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
prima

Service
Kost enige moeite om info los te krijgen

Assortiment
Eenvoudig te vinden

Aanbeveling
Duidelijk en overzichtelijk

Extra toelichting
Even er doorheen prikken om alles geregeld te krijgen maar is goed gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

ElmerKS 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk aanbod, mede dabkzij de handige selectiecriteria.

Service
Vlotte lever service. De volgende dag al binnen!

Assortiment
Ruim aanbod van de nieuwe modellen.

Aanbeveling
Ruime selectie, prettige website en vlotte levering tegen zeer scherpe (vaak de laagste) prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Benno Koopman 05-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker dicht in de buurt

Service
enthousiaste mensen met kennis

Assortiment
diverse producten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bertus 05-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzicht

Service
personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam

Aanbeveling
Zeer overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander L 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super overzichtelijke en heldere website!

Service
Betaalde bedrag was lager dan de adviesprijs en de volgende dag in huis!

Assortiment
Alles wat je nodig hebt op dit gebied is aanwezig

Aanbeveling
Overzichtelijk, zeer voordelig, kwaliteit en hoge snelle service, precies wat ik zoek!

Extra toelichting
Helemaal tevreden, heb ik niet altijd met online winkels. Erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Klantcontact was prima, en werd zoals beloofd terug gebeld.

Service
Prima!

Assortiment
Prima!

Aanbeveling
Snelle levering, overzichtelijke site

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

cj terpstra 05-10-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
heel overzichtelijk

Service
vriendelijk en goede product kennis

Assortiment
de betere merken

Aanbeveling
goede uitleg over het artikel en de keuze geven tussen nets iets beter of net iets duurder niet zoals in andere winkels dat je met iets weg gaat dat honderden euros duurder is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

samsung 05-10-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Eerlijke voorlichting en hele aardige verkopers, toppie

Assortiment
Zeer ruime collectie en netjes merk bij merk, ik vond het alleen jammer dat niet op alle televisies hetzelfde programma werd gedraaid zodat je ze onderling goed kan vergelijken.

Aanbeveling
Zeer netjes en schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mondeel 05-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
Wij hebben een blue ray speler gekocht waarbij een actie gold met een gratis Blue ray erbij! Blijkt nadat de bestelling binnen is dat dit een op=op actie was. Stond niet vermeld, blue ray kregen we dus niet!!! misleidend!!

Extra toelichting
Ik heb een mail met mijn klacht gestuurd, kreeg hier netjes en snel antwoord op, maar helaas konden ze niets voor ons doen, ja ik mocht het apparaat terugsturen. Ik koos voor je i.v.m. de actie die erop zat, baal dan als blijkt dat dit geen actie was!!!!!

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Create2Fit Naarden 07-10-2015

Geachte heer/mevrouw Mondeel,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Deze actie is helaas sneller verlopen dan gedacht, nogmaals onze oprechte excuses hiervoor. Wij begrijpen dat het verwarrend is overgekomen en zullen ervoor zorgen dat de informatie op onze website wordt aangepast.

Wij hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasma-discounter.nl

Create2Fit Naarden 07-10-2015

Geachte heer/mevrouw Mondeel,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Deze actie is helaas sneller verlopen dan gedacht, nogmaals onze oprechte excuses hiervoor. Wij begrijpen dat het verwarrend is overgekomen en zullen ervoor zorgen dat de informatie op onze website wordt aangepast.

Wij hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasma-discounter.nl

Create2Fit Naarden 07-10-2015

Geachte heer/mevrouw Mondeel,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Deze actie is helaas sneller verlopen dan gedacht, nogmaals onze oprechte excuses hiervoor. Wij begrijpen dat het verwarrend is overgekomen en zullen ervoor zorgen dat de informatie op onze website wordt aangepast.

Wij hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasma-discounter.nl

Create2Fit Naarden 07-10-2015

Geachte heer/mevrouw Mondeel,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Deze actie is helaas sneller verlopen dan gedacht, nogmaals onze oprechte excuses hiervoor. Wij begrijpen dat het verwarrend is overgekomen en zullen ervoor zorgen dat de informatie op onze website wordt aangepast.

Wij hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Reageer

Jan van Elst 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Goed en overzichtelijk.

Service
Ben er goed en snel geholpen.

Aanbeveling
Ik heb maar even op de site gekeken, maar het lijkt mij geen slechte keuze om hier spullen te kopen.

Extra toelichting
Ik ga zeker in de toekomst vaker rondneuzen op één van de winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L v Rij 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en goede site

Service
Krijg netjes bericht als product verstuurd of onderweg is

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Kijk op de site en ervaar het zelf
Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk besteld! Alles duidelijk en overzichtelijk!

Aanbeveling
Volgende dag in huis! Super makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 04-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke winkel met niet te veel toeters en bellen

Service
weet ik nog niet

Assortiment
Ook oudere typs op vooraad

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet Dienaar 04-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website

Assortiment
Zeer groot assortiment tegen zeer concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Goede prijsstelling, leuke weekend knallers, vriendelijke shop medewerkers. Ik kom graag naar de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LA 04-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Vooral duidelijke uitleg bij producten.

Service
Het ging allemaal lekker snel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews