Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ronald wagensveld 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lui op de bank winkelen.

Service
snel in huis.en geen problemen als er iets niet klopt

Assortiment
ruim voldoende.

Aanbeveling
div spullen gekocht en altijd top.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 17-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel geholpen en deskundig advies😊

Service
Werd in auto gezet!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willumpku 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen werkt erg intuitief en kan niet verbeterd worden

Service
Alles was dik voor elkaar. Ik ontving alleen geen track&trace code en moest daar dus voor bellen....het enige smetje dus. TV werd wel bezorgd zoals beloofd; de dag na de bestelling

Assortiment
Teveel om uit te kiezen

Aanbeveling
Goede informatie, gemakkelijke site, doen wat je belooft

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kasper 16-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
De website is prettig en het betaalproces was goed en snel. Ook heeft Plasma-Discounter een goed groot assortiment.

Service
De levertijd was een dag langer dan beloofd. Dit "door een fout bij PostNL". Dit was te overzien, totdat bij aankomst bleek dat er een paar flinke barsten in het paneel zaten. Omruilproces gestart, en het scherm zou omgeruild worden. Echter, het nieuwe exemplaar kwam een dag later dan dat het kapotte exemplaar werd opgehaald. Dat is erg jammer, want omdat ik geen indicatie kon krijgen betreft het tijdstip van ophalen moest ik donderdag al de héle dag thuis zijn. Gelukkig is het nieuwe exemplaar inmiddels kosteloos geleverd en werkt de TV supergoed.

De communicatie was ten alle tijde beleefd, snel en duidelijk.

Aanbeveling
Jammer dat in het lever- en omruilproces net teveel steekjes zijn gevallen. Met dit proces in gedachten is het geen aanrader.
Ik geef Plasma-Discounter echter graag nog een kans, maar om eerlijk te zijn heb ik (als het goed is) niet binnen een maand iets nieuws in deze categorie nodig dus deze kans zal even op zich laten wachten.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Create2Fit Naarden 20-10-2015

Geachte heer Kasper,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Dat is vervelend om te horen dat het toestel beschadigd is aangekomen. Onze oprechte excuses voor het ongemak hiervan.Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden over onze klantenservice bent en het toestel is omgeruild en naar u woorden supergoed werkt.Wij hopen u in de toekomst zeker nog eens van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet,


Klantenservice Plasmadiscounter

Reageer

Frank 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles duidelijk en correct

Service
Wordt juist geinformeerd

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Topwinkel en nog betere service!

Extra toelichting
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meijer 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima, bestellen is eenvoudig te doen.
Alleen de tv's selecteren op de site is nog eventjes zoeken. Ik kreeg veel andere producten ook in beeld. De zoekopdracht verfijnen in de opruimkelder kan efficienter.

Service
niets op aan te merken, voldeed aan de verwachting

Assortiment
niets op aan te merken, voldeed aan de verwachting

Aanbeveling
De opruimkelder scheelt in prijs aanzienlijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudige gang van zaken

Service
Duidelijk geïnformeerd

Assortiment
Aanbod van nieuw en gebruikt

Aanbeveling
Een goed aanbod en snelle levering

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

a j van der veeken 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker van uit huis bestellen en bij vragen een leuke telefonische aan de lijn krijgen

Service
Alles was prima voor elkaar zoals afgesproken

Assortiment
Alles is hier te verkrijgen

Aanbeveling
Alles duidelijk en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kleisen 16-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
Uitgebreide informatie

Assortiment
Ruime keus uit de bekende merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 16-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en direct duidelijk waar je alles kan vinden

Service
Aardig en direct bereid je te helpen kundigheid. Ook de koffie was heerlijk!

Extra toelichting
Zodra ik weer een product nodig heb ga ik hier eerst kijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het is eenvoudig op Uw site te winkelen

Service
snelle reactie op een vraag

Assortiment
zocht slechts naar een model tv en dat werd ook aangeboden

Aanbeveling
goede website, gemakkelijk winkelen, snelle service en levering.

Extra toelichting
Ook zeer goede service van DHL, de pakketdienst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eilander 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Webshop erg makkerlijk

Service
Super snelle levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Alles goed voor elkaar.

Extra toelichting
Zoekt u een tv of dergelijke dan zou ik het hier kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Berger 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te vinden op website door goede zoekfunctie, alsmede goede vergelijkingsmogelijkheid

Assortiment
Ruim aanbod tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Prettige website en zeer snelle levering, ga zo door! Zeer scherp beeld en veel functies, fijne smart tv.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lage drempel

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost Lier 15-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Centraal gelegen, vlakbij de snelweg en gekochte goederen direct meenemen

Service
Hele goede service, vakbekwaam en het meehelpen om de goederen in de auto te leggen is ook top

Assortiment
Zijn zelf niet heel kritisch, maar naar mijn idee is de keuze genoeg

Aanbeveling
Weinig woorden aan vuil te maken, gewoon zeer goed

Extra toelichting
Weinig verdere toelichting, goede service en ideaal om bijvoorbeeld de factuur direct in je mail te hebben

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

allard 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
snelle levering

Assortiment
meer dan voldoende keus

Aanbeveling
goedkoop en snelle levering

Extra toelichting
via after pay zou het nog iets sneller kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R brakenhoff 15-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Showroom goed bereikbaar en mooie duidelijke site

Service
Prima advies gehad in de winkel
Zeer tevreden

Aanbeveling
Een makkelijke site en mooie winkel goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remco 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snel en effectief

Assortiment
Had maar 1 ding nodig, maar vond direct wat ik wilde. Kon wel goed alternatieven vergelijken.

Aanbeveling
No nonsense en snel!

Extra toelichting
Had de beste prijs te pakken en de Facebook-korting sprak me aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jri 14-10-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaar, overzichtelijk ,

Service
Vriendelijk , duidelijk , niet opdringerig

Assortiment
Voor ieder wat wils

Aanbeveling
Zie eerder genoemde antwoorden

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marco van empelen 14-10-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
altijd open om zo even binnen te lopen

Service
vriendelijk en vlot

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede service en vriendelijk geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerda 14-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed te bereiken en genoeg parkeergelegenheid.

Service
Snel en kundig geholpen

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Nette ,mooie overzichtelijke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Heirbaut 14-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Plasma discounter is makkelijk te vinden. Alle dagen open en genoeg parkeerplek. Wat we ook erg fijn vonden was dat er voldoende parkeerplek dichtbij de winkel was. Onze spullen werden naar de auto gebracht, topservice!

Service
Plasma discounter is scherp in zijn prijzen maar de service is top. Beste wat we tot nu toe hebben ervaren. Ik had al veel uitgezocht maar de verkoper gaf mij extra tips en uitleg. Hij kon ook alle speakers samen laten horen. Wat wij erg fijn vonden.

Assortiment
Wij waren op zoek naar een goed surround system voor onze woonkamer. We wisten al wat we wilden nl. een Sonos soundbar met bijpassende subwoofer en twee play 1's. Plasma discounter had alles staan wat we zochten in een Sonos display en konden het systeem gaat laten horen en laten zien hoe het werkt.

Aanbeveling
Het was zeker de moeite waard om van Veldhoven naar Naarden te rijden en wij komen zeker nog terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 14-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima, niets mis mee

Service
Top verkoper, echt een aanwinst voor jullie bedrijf

Assortiment
Had er wel meer verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joey 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke website met goede filters en vergelijkingsmogelijkheden.

Service
Top service!

Assortiment
Goed assortiment met voor iedere voorkeur keuze.

Aanbeveling
Goede prijzen, goede service en een duidelijke site.

Extra toelichting
Bij mijn bestelling zat een speaker als cadeau welke wegens een fout niet meer leverbaar was. Hierdoor kreeg ik een mail dat de bestelling niet verzonden was wat even schrikken was. Nadat ik hier echter een reactie over heb gestuurd kreeg ik vrij snel antwoord dat de tv onderweg was en de speaker nageleverd werd, welke de volgende dag in prima staat bezorgd is. Toen bekend werd dat deze speaker niet meer geleverd kon worden werd er een beter alternatief aangeboden waar ik prima tevreden mee ben!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen 13-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
winkel goed bereikbaar alles goed overzichtelijk

Service
prima geholpen geen broodje aap verhalen. en niet direct op je nek springen eerst even laten kijken. prima

Assortiment
goed uitgebreid assortiment duidelijke diplays en niet te veel zodat het onoverzichtelijk wordt

Aanbeveling
uitzonderlijke winkel zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 13-10-2015 In de winkel gekocht
plasma-discounter (Naarden)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima, ruime keuze, overzichtelijk neergezet, vriendelijk niet opdringerig personeel.

Service
Vaak in dit soort winkels bij grote ketens wat ongeïnteresseerd en niet kundig personeel, bij de plasma-discounter zeer vakkundig, maar ook gezellig en informeel, geholpen. Wist de medewerker het niet, dan zei hij dat eerlijk en zocht het even op. De medewerker vroeg naar mijn wensen, wat ik zelf voor ideeën had. Ik twijfelde erg tussen twee types en heeft mij in alle ruimte daar prima bij geholpen en advies gegeven. (al was ik uiterst goed voorbereid op pad gegaan en wist vrij precies wat ik allemaal nodig had, want wilde meteen paar dingen).

Assortiment
Veel merken, veel variatie. Duidelijk zichtbaar wat men op voorraad heeft. Niets zo vervelend als je je aankoop wil gaan doen en het is er niet. Bij veel (webshops) wordt bewust foute info gegeven, zodat je wel bij ze aanklopt, maar ze je dan een ander model gaan slijten. Bij deze winkelketen gelukkig niet. Wat is er mooier dan je aanwinst meteen meenemen na een prettig winkelbezoek.

Aanbeveling
Diverse malen bij plasma-discounter / koffie-discounter / ... geweest. Even verlekkeren, even twijfelen / toch kopen ... Ga regelmatig gewoon even langs om te kijken, maar woon ik vrij dichtbij.

Extra toelichting
Nee, niet om te slijmen, gewoon top zaak. Helaas voorlopig voorzien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 13-10-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vriendelijk geholpen, goed uitgelegd

Service
Binnen 10 minuten staat het artikel voor je klaar

Assortiment
zeer ruime keus, zeker voor koffiemachines

Aanbeveling
nette winkel vriendelijk personeel, vlotte bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van den Ouweelen 13-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik kreeg een duidelijk antwoord op mijn vraag. het was zeer helder!

Service
Goede service, kennis inhoudelijk, bekwame verkoper. maar voelde mij niet speciaal.

Assortiment
meer dan voldoende. ik kwam met een specifieke behoefte en die kon snel en eenvoudig vervuld worden.

Aanbeveling
winkel is goed, concept is goed. No nonsense mentaliteit! assortiment helder, overzichtelijk en compleet. Heb niet het idee dat ik teveel betaal. goede info waardoor ik snell keuze kon maken. was binnen 15 minuten met TV onder mijn arm weer de winkel uit. afrekenen duurde het langste.

Extra toelichting
geen verder toelichting. Ik zou persoonlijk QR codes naast de apparaten hangen. zodat je snel product info / specificaties op je mobiel of tablet kunt krijgen. Daarnaast kan je ook prijsvergelijk doen met andere winkels. mogelijk dat mensen dan niet nog ergens anders gaan kijken als ze iets willen kopen maar sneller in de winkel de aanschafsbeslissing maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra Janka 13-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Zeer vriendelijk en kundig personeel (Heerlijke koffie, dank jullie wel!). De service was top.

Assortiment
Wij hadden thuis voorwerk gedaan en wisten daardoor meteen wat we wilden. Voor zover ik het kan beoordelen is het assortiment prima.

Aanbeveling
Goede service, goede prijzen, voldoende parkeergelegenheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Kraus 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, makkelijke bediening.
Wanneer de BTW nu rechtstreeks verrekend wordt bij een buitenlandse EU aankoop, wordt het een 10

Service
Ondanks het extra mail verkeer, vanwege de BTW teruggave, wordt dit snel en correct opgevolgd.

Assortiment
Ruime keuze !!

Aanbeveling
Duidelijk snel en simpel met als uitblinker de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel fijn in gebruik dik tevreden

Service
Goede en snelle service

Extra toelichting
Ondanks dat ik weinig te besteden heb heb ik een hele goede aankoop gedaan.. hier kan ik jaren mee vooruit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nutak 12-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer snel door de optie "geavanceerd zoeken" het voor mij geschikte toestel gevonden. (op de website) Deze duidelijke lijn zie je ook terug in de winkel. Zie opmerking onder assortiment.

Service
Kennis van zaken van het personeel en geen onzinnige verkooppraatjes.

Assortiment
Overzichtelijke presentatie per systeem en (zelfde) schermformaat.
meestal zie je door de bomen het bos niet meer! Hier het omgekeerde effect.

Aanbeveling
Meerdere producten in deze winkel gekocht en iedere keer dezelfde prettige ervaring.

Extra toelichting
Lijkt mij wel duidelijk dat deze winkel zijn bestaansrecht heeft verdiend in de afgelopen jaren. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander Zwambag 12-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Parkeergelegenheid direct voor de deur,.

Service
De tv werd zelfs in de auto gezet. Had niet gehoeven, maar wel netjes!

Assortiment
Ruim assortiment om een gedegen keuze te maken.

Aanbeveling
Netjes verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaapn 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke website.

Service
Nadat de bestelling werd gedaan is alles zeer snel en correct afgehandeld. Levering was ook binnen 24 uur.

Assortiment
Prima up to date assortiment.

Aanbeveling
Fijne winkel met goede service en scherpe prijzen.

Extra toelichting
Prijs/kwaliteit verhouding van deze winkel/shop is erg goed en zeker aan te bevelen. Hoop in de toekomst nog eens iets te bestellen bij Tom Coronel. Hij is niet alleen een goede coureur maar ook een goede zakenman die weet wat klanten wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 12-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker ruim veel verschillen soorten tv's kan goed vergelijken.

Service
Werd snel geholpen en vriendelijk

Assortiment
Veel verschillende tv's goed met elkaar te vergelijken en ook veel audio aparaten voor tv's

Aanbeveling
Snel geholpen veel parkeer ruimte en gratis en de spullen worden ook nog naar je auto gebracht

Extra toelichting
Blijf zo door gaan en tot de volgende keer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anton 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Voor 21.00 besteld, een 65" TV, op zaterdag bezorgd

Service
Prima op tijd volgens "Track and Trace"

Assortiment
Niks mis mee

Aanbeveling
Alles prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Versteeg 12-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Product was eerst niet op voorraad.
Na melding van nieuwe voorraad kon weer besteld worden.

Service
Na bestelling op vrijdag zou zaterdag geleverd worden.
Daarna werd het maandag. Het wordt ook dan niet afgeleverd. De mail vermeld nu dinsdagochtend.
Ik ben het vertrouwen kwijt of het nog wel komt.

Assortiment
De prijs is absoluut scherp.

Extra toelichting
Ik ben benieuwd of de huidige leverdatum/tijdstip nagekomen wordt.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Create2Fit Naarden 14-10-2015

Geachte heer Versteeg,

Zeer spijtig om te horen dat de levering van uw bestelling zo lang op zich laat wachten.
U heeft vandaag telefonisch contact met ons opgenomen en DHL heeft aangegeven dat de bestelling vandaag bij u wordt aangeboden.

Nogmaals onze oprechte excuses voor de vertraagde levering en het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasma-discounter.nl

Reageer

Anita 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ideaal zo via internet bestellen. Snelle levering. Keurig volgens afspraak alles

Service
Snelle reactie op vragen. Wordt gedaan wat er beloofd is.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden. Zie voorgaande motivaties

Extra toelichting
Nee. Zo doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 12-10-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
via de website artikel gezocht en telefonisch gereserveerd. prima afhandelproces

Service
vriendelijk en vakkundig geholpen

Assortiment
ruime keus voorradig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beerman 12-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
tv gevonden op internet, gebeld of hij op voorraad was en kon hem gelijk ophalen. Winkel was makkelijk te vinden.

Service
Werd heel vriendelijk geholpen door de verkoper, maar ook door de jongen die de tv naar de auto heeft gebracht.

Assortiment
Heel veel modellen op voorraad

Aanbeveling
De aankoop van mijn tv is voor mij een heel prettige ervaring geweest. Mede door de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renzo 12-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en vakkuundig geholpen. Makkelijk parkeren voor de deur.

Service
Makkelijk een bon via de mail. Tenminste nooit geen probleem om die terug te vinden

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
De moeite waard om hier de prijzen met andere shops een te vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans en Tini 12-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden via de web-site

Service
Vriendelijke , professionele medewerkers

Assortiment
Voor ieder wat wils zowel voor de grote als voor de kleine beurs.uitgebreid assortiment met de nieuwste modellen.

Aanbeveling
Makkelijk, snel goede voorlichting en je betaald niet teveel.

Extra toelichting
Vindt het een prettige winkel. Ruim en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelder 12-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
fijn personeel, proberen je ook niet meer te verkopen dan nodig is.

Service
brengen je aankoop zelfs naar je auto toe en zetten het er ook nog in.

Assortiment
kwam voor een specifieke televisie, maar zo te zien is de showroom indrukwekkend.

Aanbeveling
Zeer goede service tot nu toe

Extra toelichting
Geven eerlijk advies, da's anders dan bij sommige zaken zoals M.M.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bert schreuder 12-10-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
groot aantal beeldschermen aanwezig, in de diverse maten en prijsklassen

Service
kwam vragen over een samsung van 18 mnd oud ivm ongelijke beeld sterkte. werd gelijk goed opgepakt

Assortiment
is erg goed en uitgebreid.
1 min punt om de schermen te vergelijken zou er op elk scherm het zelfde te zien moeten zijn. dit kan niet dat is wel zonde

Aanbeveling
vakkundig personeel, vriendelijk en luisterd goed naar de klanten, geeft heel duidelijk aan wat wel en niet kan. prettig geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J A 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, met prima uitleg over de producten en diensten.

Service
Vragen duidelijk en snel beantwoord, levering snel en conform afspraak.

Assortiment
Ruime keuze voor elk budget.

Aanbeveling
Geen minpunten ontdekt.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Direct reactie via mail, snelle levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Correcte, snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny heijne 10-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goed geadviseerd door de verkopers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles duidelijk gesorteerd

Service
Klacht direct netjes opgelost

Aanbeveling
Snelle levering.goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Martin van Tongerlo 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk en makkelijk te navigeren

Service
Afspraak die gemaakt wordt komen jullie keurig na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico van Remmerden 10-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super overzichtelijk en gemoedelijke sfeer!

Service
Vak bekwame mensen die weten waar ze het over hebben!

Assortiment
Voor ieder wat wils! Als je het hier niet vind, dan vind je het nergens!

Aanbeveling
Zegt genoeg denk ik! Top assortiment in combi met het personeel maakt samen een top team!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews