Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 105 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arjan van der Weel 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpele online bestelling doen

Service
TV is na 2 dagen geleverd; bleek bij installatie kapot te zijn; na overleg met service afdeling wordt ander toestel geleverd en (kapotte) toestel weer meegenomen door PostNL.

Assortiment
Veel aanbod - ruime keus

Aanbeveling
Digitale winkel doorlopen gaat prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een tevreden klant 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website overzichtelijk. Prima vergelijk.

Service
Op website staat logo American Expres, alleen valt er niet mee te betalen. Het per bank betaald, maar dan komt er in beeld dat ik per creditcard heb betaald. Toen gebeld en bleek het in orde te zijn. Vriendelijk geholpen aan de telefoon.

Assortiment
Heel veel keuze en uitstekende mogelijkheden om te vergelijken.

Aanbeveling
Gewoon goed geregeld. TV was er de volgende dag zoals ze aangeven!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Linda 22-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Toen wij er waren was er zeer weinig parkeergelegenheid op het terrein en in de buurt.

Service
Zeer goed geholpen

Assortiment
Qua tv's had ik verwacht dat er nog meer zouden staan

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel met genoeg behulpzaam personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 22-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed overzichtelijk

Service
Netjes geholpen.

Assortiment
Prima keuze en overzichtelijk opgesteld

Aanbeveling
Aanbod prima geprijsd

Extra toelichting
Geen oja no wel: prima koffie!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kevin gravendeel 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg goed overzichtelijk en makkelijk om verschillende modelen te vergelijken.

Service
De bestelling werd snel afgeleverd, hierover werd ik via mail en sms meerdere keren op de hoogte gesteld.

Assortiment
Ruime en goed keuzes

Aanbeveling
Erg goede internetwinkel, goed aanbod, perfecte bezorgservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 21-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar, genoeg parkeerruimte

Service
Verkoper wist waar hij het over had en heeft alles goed uitgelegd

Assortiment
Ruim assortiment op voorraad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m seinen 21-10-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
locatie is niet ideaal vanuit waar ik woon (tiel)

Service
goede informatie en behulpzaam

Assortiment
alles wat ik nodig heb

Aanbeveling
tot op heden goede service op alle aankopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoine 21-10-2015 In de winkel gekocht
Bronsstraat 10, Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer eenvoudig vergelijken en bestellen of reserveren via de website. Ik heb er in dit geval voor gekozen om naar Naarden te rijden om nog een paar modellen te bekijken en advies in te winnen tussen deze modellen.

Service
Medewerkers in de winkel hebben goede kennis en de medewerker attendeerde mij nog op het feit dat ik een nieuwe CI+ module nodig had, omdat mijn oude niet compatibel meer is met alle nieuwe functies.

Assortiment
Zeer veel keuze, hoewel in de winkel niet alle modellen uitgestald staan (kan ook bijna niet...)

Aanbeveling
Keurige winkel, makkelijk bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 21-10-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede bereikbaarheid

Service
vriendelijk en behulpzaam personeel

Assortiment
uitgebreide collectie

Aanbeveling
prettig winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Guido 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De prijzen worden iedere dag aangepast en hierdoor heb ik echt de beste deal gevonden voor mijn nieuwe tv.

Service
Niks op aan te merken en netjes geleverd op tijd.

Assortiment
Veel keuze maar ik was specifiek opzoek naar deze tv.

Aanbeveling
Proffesioneel, snel en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 21-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
TV werd tot aan de auto gebracht, ideaal.

Service
Ik werd netjes geholpen en kreeg een duidelijke uitleg.

Assortiment
Ruim assortiment, maar helaas was de tv waarvoor ik kwam niet te bezichten in de showroom. Een medewerker heeft wel een vergelijkbare tv laten zien.

Aanbeveling
Mooie winkel met goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Arjan 21-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Altijd parkeerplek en je wordt goed geholpen zonder dat het irriteert.

Assortiment
Mogen wel wat meer TV's aangeboden worden

Extra toelichting
Prijzen worden niet helder genoeg aangegeven en de details per TV mogen ook wel naast de TV's vermeld staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hassan 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
bij mijn eerste bestelling bleek iets los te zijn na één telefoontje naar plasma-discounter werdt gelijk de volgende dag een andere bezorgt van het zelfde model en de andere werd gelijk meegenomen.
top sevice

Assortiment
genoeg keus
en het goedkoopst vergeleken met andere

Extra toelichting
ga zo door zou ik zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is zeer overzichtelijk.

Service
Helaas werd er een Kapote tv geleverd.
Deze werd direct vervangen.
Zonder enig probleem en excuses voor het ongemak

Assortiment
Zeer breed assortiment voor een ieder wat wils in elke prijsklasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 20-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke webshop en fysieke winkel. Zeer veel op voorraad.

Service
Personeel met kennis. Daarnaast ook service gericht. Een heel simpel voorbeeld hiervan; personeel loopt met alle plezier mee naar je auto om de onhandig grote verpakking van je nieuwe tv in je auto te leggen.

Assortiment
Breed assortiment (merken en typen). Niet alleen televisies maar ook alle bijbehorende accessoires.

Aanbeveling
Al met al goede (web)winkel met kundig en vriendelijk personeel. Productfilmpjes op de website geven ook een goed beeld van de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor Mackaij 20-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alle producten waarvoor je komt zijn duidelijk uitgestald en er is voldoende mogelijkheid dit op gemak te bekijken

Service
Vriendelijk personeel dat echt wat van de producten weet

Assortiment
Ruim voor de gekozen merken

Aanbeveling
prima winkel met goede bediening en aantrekkelijke prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ZAL 20-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Redelijk makkelijk om door producten te zoeken (merk / type). Duidelijke informatie over hoe laten afleveren of zelf ophalen werkt (met mogelijkheid tot reserveren van een product in geval van afhalen).
Voldoende parkeergelegenheid bij de showroom.

Service
Het personeel in de winkel was prettig. Nuttig advies over bijbehorende muurbeugels. Toen na het afrekenen het product nog niet met 3 minuten uit het magazijn gehaald was vroegen ze zich af waar het bleef en gingen op onderzoek uit. Blijkbaar is 3 minuten wachten een lange tijd om iets uit het magazijn te halen.

Bij afhalen wordt het product naar je auto gebracht en ingeladen.

Assortiment
Breed aanbod in merken en de huidige types op voorraad.

Aanbeveling
Alles prima tegen scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem 20-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,8

Gemak
De service in de winkel is prima, kundig personeel

Service
Online TV besteld met status leverbaar uit voorraad. Betaald en 1 1/2 dag later bericht TV is niet leverbaar. Daarna alleen maar tegenstrijdige en domme berichten ontvangen van de medewerkers, complete misleiding

Aanbeveling
Zie hoofdstuk service dat zegt genoeg. Kan er echt geen goed woord voor overhebben. Er kan altijd iets mis gaan maar kom dan met normale informatie en geen drog redenen. U kan beter niet betalen met uw creditcard want dan heeft u dit risico

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Michael 20-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kan rustig rondkijken, ook on line mogelijkheden om op je gemak nog s te kijken

Service
Keurig geholpen, maar geen 10, zie verdere toelichting

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Makkelijk te vinden en geen parkeer uitmelkerij. Heb er graag een stuk voor omgereden. (almere).

Extra toelichting
Twijfel tussen twee Televisies. Uiteindelijk met hulp verkoper een keuze gemaakt. Dan is het zo jammer dat je pas thuis constateert dat er geen 3d brillen bijgeleverd worden, dat had ik liever in de winkel vernomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DeSnelsteKoerier 20-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden-Vesting
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk info op de site, makkelijk om je selectie te filteren, winkel makkelijk bereikbaar.

Service
Goed en snel geholpen. Vriendelijk personeel. Hielp met gekochte artikel in de auto te zetten.

Assortiment
ruime keus aan, in mijn geval, TV

Aanbeveling
Wat mij betreft top. Zo hoort het als webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nl evenementen 20-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed personeel en snel geholpen

Service
veel expertise over de televisies en super aardig

Assortiment
Veel van alle soorten merken ruime keuze

Aanbeveling
Goede service en scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicole 20-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles overzichtelijk in de winkel.
Genoeg parkeerplaatsen.

Service
Werden meteen geholpen en hij nam alle tijd.
Goede uitleg

Assortiment
Voldoende keuze beschikbaar.

Aanbeveling
Zelf ga ik ook altijd eerst bij plasmadiscounter kijken en zal dit ook andere aanraden.

Extra toelichting
Superwinkel ga altijd eerst hierheen. Heb mijn wasmachine, droger en nu dus ook televisie en geluidsset hier vandaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michael 20-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Naar de Winkel gereden. Positief verrast. Mooie zaak en goede bediening en service

Service
Direct geholpen en advies in de winkel. Kundig personeel en advies ontvangen zonder te "pushen".

Assortiment
Prijs kwaliteit top.

Aanbeveling
Overzichtelijk en deskundig personeel

Extra toelichting
Houden zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fridjof 20-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Showroom is goed bereikbaar met auto en OV. Voldoende (gratis) parkeerplaatsen beschikbaar.

Service
Vlot geholpen. Adequaat antwoord op detailvragen over het product. Ook goede informatie om producten onderling te vergelijken

Assortiment
Ruim assortiment: alle soorten, maten en merken. Ook ruim voorzien in benodigde accessoires.

Aanbeveling
Vlot geholpen, goed advies, concurrerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel via internet besteld, volgende dag in huis.

Service
alles wat beloofd werd, maakten ze waar.

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elke Roelofs 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is zeer overzichtelijk, alles staat duidelijk aangegeven.

Service
Voor 22 uur besteld, dag erop om 11 uur in huis. Top!

Assortiment
Alle merken verkrijgbaar, zeer scherpe prijzen!

Aanbeveling
Nergens zo'n goede en snelle service meegemaakt. Gewoon geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael Coers 19-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het bestelproces was heel makkelijk

Service
Toen ik binnen de winkel liep was ik direct verholpen. De retourprocedure was ook heel duidelijk.

Assortiment
Plasma discounter had de televisie die ik zocht, ik had deze televisie bij veel andere winkels probeerde te vinden maar het was niet op voorraad. De televisie was ook iets goedkoper bij Plasma Discounter

Ik dacht dat de assortiment van de winkel groter zou zijn

Aanbeveling
Prima service en de televisie die ik zocht direct op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ruhl 19-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb een demo T.V. gekocht bij Plasma discounter in Naarden. De bestelprocedure via internet en informatie hierover verliep uitstekend. Het ophalen in Naarden verliep eveneens volgens afspraak.

Service
Alle informatie die op de website staat en informatieverschaffing per email is prima. Ik kreeg een factuur mee en er werd ook een factuur digitaal verzonden. Drie jaar terug heb ik ook een TV gekocht voor in de huiskamer waar dezelfde prima service is verleend.m

Assortiment
Ruime keuze via de website.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 19-10-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
ik had voorwerk gedaan, het personeelslid deed de rest!

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
betrouwbaar en klantgericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Wijngaard 19-10-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed advies en vergelijk mogelijk

Service
Snelle en duidelijke afhandeling van de wensen

Assortiment
Zeer ruim assortiment en digitale mogelijkheden om je product in de winkel op te zoeken en in te lezen.

Aanbeveling
Prettige en deskundige winkel

Extra toelichting
Al veel producten gekocht met tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk

Service
vlotte levering prima

Assortiment
eigenlijk teveel ,maar het houd je van de straat

Aanbeveling
goed

Extra toelichting
Nee ,we komen hier wel terug

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

CC 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk zoeken en vinden

Service
nvt komt gewoon de afspraken na

Assortiment
wat ik zocht was goed en voldoende te vinden

Aanbeveling
gewoon uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wesley Pauel 19-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling die je hebt gedaan. Vandaag voor 21:00 besteld volgende dag in huis is ook een meerwaarde. Ooit eerder mail contact gehad over een product dat helaas uitverkocht was, maar kreeg snel antwoord op mijn vraag en tegelijkertijd werd er een vergelijkbaar alternatief geboden.

Assortiment
Ruime keuze voor super aantrekkelijke prijzen

Extra toelichting
Winkel zelf kan ik niet beoordelen omdat ik via de site heb besteld. Maar gezien de snelle en goede online service verwacht ik dat het in de winkel niet veel anders zou zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk van opzet en makkelijk te doorzoeken. Het bestellen zelf is makkelijk, snel en je krijgt zeer snel een bevestigingsmail van de bestelling alsmede de betaling. Dat is belangrijk!

Service
De winkel is snel met verzenden en geeft aan wat op voorraad is. Vragen worden snel en vakkundig beantwoord, in mijn geval over een scart aansluiting.

Assortiment
Zeer veel keuze in allerlei groottes, merken en prijzen. Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Duidelijke, no nonsens winkel die zijn afspraken nakomt. Duidelijke website en vakkundig personeel. Verder een flinke voorraad.

Extra toelichting
Niet alle info is altijd duidelijk. De Tv die ik gekocht heb, LG 49 inch, moest een scart aansluiting bevatten maar dat stond niet op de website, wat enig gezoek en gebel kostte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een zeer tevreden klant 19-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles staat mooi overzichtelijk opgesteld per merk.

Service
In principe goede informatie over het te kopen product (in ons geval een LG-Oled tv), maar het installeren werd naar onze mening te makkelijk voorgesteld. Verder was de bezorgservice zeer goed!

Assortiment
Er was een groot merk niet aanwezig, nl. Loewe Opta. Wij hebben vrij veel apparatuur van dat merk.

Aanbeveling
het is een goede winkel met scherpe prijzen en een breed assortiment

Extra toelichting
We vonden het wel lastig, dat we bij jullie wél een module voor een Ziggo kaart konden kopen, maar niet voor een UPC kaart, terwijl de bedrijven zijn samen gegaan en 3/4 van Nederland dekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcel 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk te bestellen

Service
gelukkig nog niet nodig gehad

Assortiment
was op voorraad

Extra toelichting
Super snelle levering 20:30 besteld om 8:00 uur al in huis top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthias Boswinkel 18-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed overzicht. Prettig om naast web- ook fysieke winkel te hebben.

Service
Deskundig, niet opdringerig, maar ook een tikkeltje te afwachtend.

Assortiment
Ik vond het overtuigend, maar ben geen expert!

Aanbeveling
Prettige winkel. Veel beter dan Mediamarkt of aanverwanten.

Extra toelichting
Zou goed zijn als medewerkers nog iets beter hun best zouden doen om zich te verplaatsen in de vraag van de klant.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

H te Brake 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met overzichtelijke menustructuur. Filters werken eenvoudig en goed.

Service
Product al de volgende werkdag geleverd met de premium service van Post NL. Betrouwbare en gedetailleerde leverinformatie.

Assortiment
Alles wat je kunt bedenken bij een (plasma)scherm, is te verkrijgen. Naast een scherm, een muurbeugel en insteekmodule voor Digitenne gekocht.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, volledig assortiment, duidelijke communicatie, snelle en nette levering. De webshop wordt ondersteund met een telefonische servicelijn, waarbij de persoon aan de telefoon ook over prima productkennis beschikt. Hierdoor werd voorkomen dat ik een Ziggo kaartmodule kocht ipv een Digitenne kaartmodule.

Extra toelichting
Als de winkel zo goed is als de webshop, hebben de mannen Coronel het prima voor elkaar!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke site met heldere beschrijvingen

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Snelle levering en duidelijke en eerlijke beschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle keus en voorradig

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Ruime keus, 'à avonds besteld, volgende dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

San 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
Levering de volgende dag zoals beloofd op de site.

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JvH 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel doch doeltreffend, veel informatie beschikbaar waardoor je snel en zorgeloos besteld!

Service
Netjes volledig op de hoogte gebracht over de gehele status van bestelling en netjes op de afgegeven dag/tijd geleverd!

Assortiment
Wat kun je niet bestellen?

Aanbeveling
Enkel pluspunten, geen reden om deze winkel dus niet aan te bevelen..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wedgar 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudige maar daardoor overzichtelijke site

Service
'S middags besteld, volgende dag geleverd. Zoals beloofd

Assortiment
Veel keuze en logisch assortiment

Aanbeveling
Houdt zich aan zijn belofte. 1 dag levering. Uitgebreid en compleet assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is overzichtelijk en duidelijk qua prijzen.

Service
Ik heb een Samsung soundbar besteld en die werd de volgende dag geleverd. Nadat ik gezien had dat er een onderdeel ontbrak werd er door de klantenservice een nieuw exemplaar gestuurd. De volgende dag stond de nieuwe soundbar al op de stoep en werd de andere kosteloos meegenomen. Dat is nog eens service!

Assortiment
Ruime sortering en altijd scherpe prijzen

Aanbeveling
Als je wat wilt kopen is het verstandig om altijd bij Plasmadiscounter te kijken want je krijgt dan een goede prijs en de service wordt door heel weinig leveranciers overtroffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abdifatah06 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Klantenservice.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Keuze uit vele artikelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BARKHADLE 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle levering.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Keuze uit vele artikelen.

Aanbeveling
Door de snelle leveringen en de goede service

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lien 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
donderdag besteld....vrijdag in huis!!!!!TOP

Service
Bij een eerdere aankoop van een koffieapparaat!

Assortiment
Alle merken aanwezig!

Aanbeveling
Als je terug komt voor een aankoop, spreekt dat voor zich!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Beerens Tilburg 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen, wat 'n gemak !

Assortiment
We vonden exact wat we wilden !

Aanbeveling
Wat op de site staat m.b.t. de levering wordt ook waargemaakt !

Extra toelichting
We bestelden 's middags, en hadden onze bestelling de volgende ochtend om 10.00 u in huis. Ook werden we middels sms berichten geïnformeerd door de bezorgers, dat ze onderweg waren. Geweldig, klasse !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HDW 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De manier van omgaan met klanten is buiten gewoon maak dit niet vaak mee dus er word geluisterd en aandacht geschonken aan de wensen van de klant dus voor mij toppie een aanrader voor velen .

Service
Eigenlijk is dit niet van toepassing want ook hier is de aandacht geweldig.

Assortiment
Ja weer niet van toepassing want ze hebben echt geweldig veel ,
Voor iedereen wat niets is te gek.

Aanbeveling
Eindelijk een winkel & webshop die aandacht besteden aan de mensen die iets willen kopen , zal dit zeker promoten bij vrienden en Kenissen

Extra toelichting
Zeker een tien ik heb een paar keer gebruik gemaakt van de services zowel via internet als de telefoon gewoon geweldig om zo geholpen te worden dus goed personeel een plum hiervoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 17-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar
Personeel makkelijk benaderbaar
Internetsite zeer overzivhtelijk

Service
Na research op jullie site werd ik erg goed geinformeerd in de winkel tevens werden er alternatieven genoemd en dan niet alleen in een hoger prijssegment

Assortiment
Erg veel keus mooie showroom

Aanbeveling
Overzichtige en mooie showroom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews