Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martin kruit 02-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet bestellen werkt helemaal top dat hebben wij eerder gedaan. Deze keer wilde ik de tv graag werkend bekijken en dat is helaas een flink stuk rijden.

Service
In de showroom werd ik super geholpen en werd duidelijk uitgelegd wat de voor en nadelen waren per model

Assortiment
Er is voor ieder wat wils dat kan ook een nadeel hebben. Ik had flink wat moeite met een keuze te maken Tussen ee aantal super mooie tv's

Aanbeveling
Goeie service voor een leuke prijs

Extra toelichting
Personeel in de showroom is Erg vriendelijk en behulpzaam en het is duidelijk dat zij goed weten waar ze over praten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger Gransier 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldige zoekfuncties en duidelijke beschrijvingen bij de producten!

Service
Binnen 1 dag geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Stek 02-11-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk assortiment

Service
Vriendelijk en behulpzaam personeel

Assortiment
Keus genoeg

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

A Grande 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles duidelijk weergegeven

Service
Snelle levering, komen na wat gezegd wordt

Assortiment
Nog maar 1 item besteld. Dus moeilijk oordelen

Aanbeveling
Tot nu toe goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie Stolwijk 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Online bestelling ging gemakkelijk door goede website.

Service
Snelle levering + betaling achteraf mogelijk.

Assortiment
Goede keuze in ruim assortiment mogelijk.
Ook een goede prijsstelling.

Aanbeveling
Wij hebben een goede ervaring met zowel de webwinkel, de bestelprocedure, de leverprocedure, de betaalmogelijkheid en het product.

Extra toelichting
Veel keuzemogelijkheden inzake het product en betaling was erg prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Van den Bosch 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker shoppen van te voren

Service
Niet te lang wachten in de winkel

Assortiment
Genoeg om een keuze te kunnen maken

Aanbeveling
Ziet er goed en netjes uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cheyenne 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en producten snel te vinden

Service
Snel en naar belofte geleverd

Assortiment
Precies wat ik zocht

Aanbeveling
Duidelijk, compleet en betrouwbaar. Afspraak= ook echt afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 01-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen en browsen in de webshop. De 'vergelijk' functie is een uitkomst bij het vergelijken van specs. Dit scheelt een hoop tijd en uitzoekwerk.

Service
Eigenlijk wist ik al welk product ik wilde hebben, maar de Plasma-Discounter is vlakbij huis en ik wilde mijn aankoop toch nog even live bekijken. De verkoper wist mij op een prettige wijze te informeren betreft garantie, service en het product zelf. Super dat de tv op voorraad was en gelukkig ging hij net in mijn VW Polo.

Assortiment
Alle merken, soorten en maten op voorraad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website. Alle gegevens voor het product snel te vinden. In de namiddag besteld, op voorraad en de volgende ochtend geleverd.

Service
De volgende dag geleverd zoals beloofd.

Assortiment
Groot aanbod en scherpe prijzen.

Aanbeveling
Prettige website en er wordt snel geleverd zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 01-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel overzichtelijk, en personeel weet precies waar ze het over hebben denken met je mee

Service
geduld, en zoals boven beschreven personeel weet waar ze over praten

Assortiment
voldoende keuze en mogelijk heden

Aanbeveling
netjes ruimtelijk en overzichtelijke en wat een keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Haagsma 01-11-2015 In de winkel gekocht
PasmaDiscounter / Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te vinden was we wilden. Konden ook op de website zien dat dit in de showroom stond.

Service
Prima service; er was iets verkeerd geadviseerd, maar dat kon worden teruggebracht en we kregen het geld terug.

Assortiment
Voor wat we zochten (soundbar) was er genoeg in de winkel en ook werden we vakkundig (op 1 ophangsysteem teveel na) goed geholpen.

Aanbeveling
Prima assortiment en er wordt gewoon heerlijk de tijd voor je genomen als klant.

Extra toelichting
Gewoon een tevreden klant!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels van Elderen 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, gemakkelijk bestellen

Service
snelle levering

Assortiment
ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han Banning 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Makkelijk bestellen, snelle levering.

Service
Goed bereikbaar voor vragen, duidelijke mails.

Aanbeveling
Bij mijn bestelling ontbrak een moertje (geen probleem, had ik zelf wel). Daarom geen 9.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vogel steun plus houder 31-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Alles duidelijk en netjes aangegeven

Service
Ja wel op tijd alles binnen alleen had wel wat informatie willen hebben over sommige andere dingen alleen kon niet bellen daarover

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Goeie website

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Gieling 31-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, goede parkeermogelijkheid.

Service
Goede productinformatie en vriendelijke en behulpzame verkoper

Assortiment
Veel merken en prijsverschillen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben B 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een goede uitleg op de website en gewoon bestellen en de volgende dag geleverd.

Service
Je wordt direct en goed geïnformeerd via mail.

Assortiment
Genoeg keuze en een heel goede prijs.

Aanbeveling
Ze doen wat ze beloven. Toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M de Vries 31-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het moment dat je binnenkomt is het overzichtelijk en vanzelfsprekend waar je moet zijn voor het artikel waarin je geintereseerd bent.

Service
De service is geweldig, Ik ben geholpen en de meneer nam alle tijd voor mij. Het werd iets drukker in de winkel maar de meneer bleef keurig en legde alles uit en nam ook de tijd om de verschillen aan te tonen. ( ik was opzoek naar een tv tig keer de winkel door maar alle tijd en goed geinformeerd en het was ook zeker niet de duurste is de beste, wat wil je waar ben je naar opzoek helemaal top)

Assortiment
Er staan er genoeg om gek van te worden.Jammer van de Bleuray spelers die waren er niet maar ook daar goed advies van gekregen.

Aanbeveling
De winkel is overzichtelijk, Goede uitleg en er is altijd tijd voor een bakkie.Het is alleen jammmer dat ik de TV koop op donderdag en op zaterdag is deze 70 euro goedkoper geworden. Hadden ze kunnen vertellen had ik zeker voor teruggekomen.

Extra toelichting
Het is jammer dat de TV niet word geinstallerd met bleuray speler. Dit moet je zelf doen was niet heel ingewikkeld maar toch gemiste kans.En het feit dat ik de TV op donderdag koop en op zaterdag deze 70 euro goedkoper is.Het gaat om een behoorlijk bedrag had ik zeker voor teruggekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mick Stroosnijder 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld via de website en de volgende dag al ophalen

Service
Het personeel hielp zelf bij het inladen in de auto

Assortiment
Veel keuze op de website en ook in de winkel

Aanbeveling
Lekker makkelijk en no nonsens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P koelman 30-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden-vesting
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles op voorraad uitzoeken en direct meenemen of online bestellen en de volgende dag al in huis

Service
Het artikel op internet gezien maar kon pas 2 dagen later naar de winkel even een belletje en het artikel werd voor ons gereserveerd na ophangen van de telefoon gelijk een sms met het reserverings nummer

Assortiment
Voor een ieder is er wel een product te vinden in allerlei prijsklasse

Aanbeveling
Ik zou deze zaak bij een ieder aanbevelen gezien de prijzen en de prettige manier waarop je geholpen word

Extra toelichting
Een prettige en zeer overzichtelijke showroom met vakbekwame mensen die je prettig helpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnand 30-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

6,2

Service
Klantenservice is zeer vroeg gesloten (17.00). Na 18.00 Uur kunnen ze je wel mailen dat bestelling niet op voorraad, maar kans om daarvoor oplossing te vinden is er dan niet meer,aangezien alle tel.nr.dat je belt onbereikbaar is,mail niet word beantwoord en ook op Facebook ( waar ze zelf beweren binnen enkele uren te reageren) de reactie een 16 uur later komt!

Assortiment
Ruime keuze en mogelijkheden. Misschien wat teveel wat de keuze niet makkelijker maakt

Aanbeveling
Zeer snelle verkoop, maar zodra het geld bij hun is,begint het drama.

Extra toelichting
Erg jammer dat Tom Coronel zelf,via de webcam, een product verkoopt wat niet eens op voorraad is.Volgens winkel medewerker, is dat typisch Tom. Blijkbaar ben ik niet de enige met deze ervaring

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

iMarinos 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is overzichtelijk

Service
Na verkoop duidelijke mailtjes met wat er nu gebeurd

Extra toelichting
Vaker iets gekocht hier en zal dat blijven doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniëlle kersbergen 30-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede hulp in de winkel. Juiste keus gemaakt. Auto opmeten. Tv past dus meenemen. En gelijk thuis aan de muur hangen met goede steun en genieten maar.

Service
Behulpzaam personeel en weten waar ze over praten. Alle vragen zijn goed beantwoord.

Assortiment
Voor ieder wat wils

Aanbeveling
Al met al dolblij met de gang van zaken en aankoop

Extra toelichting
Tv is boven verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Maasricht 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
De website is prima en zelfs behoorlijk uitgebreid, maar voor de tv die ik zocht vond ik het moeilijk om de details te vinden mbt CI-module en Ziggo-certificering.

Assortiment
Uitstekend voor hetgeen ik zocht.

Aanbeveling
Ik heb probleemloos een tv gevonden, besteld en snel geleverd gekregen: alles zoals beloofd. Keurig dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plasmadiscounter 29-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijk, deskundig advies,

Service
Heeeeeel klantvriendelijk en service idv behulpzaam.

Aanbeveling
Had een 10 kunnen zijn soms ergensanders goedkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JR Palland 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site, goede zoekcriteria

Service
snelle levering!

Assortiment
veel keus!

Aanbeveling
Filmpjes over de producten zijn prettig en een goede aanvulling! Onderscheidend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

will de best 29-10-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede indeling overzichtelijk

Service
vriendelijk en direct en eerlijk

Assortiment
prima keuze

Aanbeveling
fijne zaak komen er al jaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Penny Somsen 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed geprijsde tv's, snelle levering en voor elke tv wel een filmpje met daarbij de nodige uitleg

Service
Snel

Assortiment
Uitgebreid en veel, wat te zien valt bij concurenten met tv's zoals mediamarkt zijn tv's duurder

Aanbeveling
Als je mooi appratuur wilt met daarbij snelle services die online is: 100% het juiste adres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eQuest Automatisering 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Tijdens de levering is de doos met de vorkheftruck beschadigd, gelukkig betrof het alleen de omdoos en niet de TV zelf

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Eric Dreier Gligoor 29-10-2015 In de winkel gekocht
naarden

Algemene score

7,0

Gemak
Alles overzichtelijk opgesteld
Parkeren voor de deur
Tv door medewerker naar auto gebracht

Service
Zie gemak.....
Beleefde verkopers

Assortiment
Niet heel uitgebreid maar daardoor wel overzichtelijk

Aanbeveling
Sfeer zou minder discounterig moeten zijn ondanks dat jullie het wel zijn natuurlijk.
Misschien meer scheiding / splitsing tussen de tv- en de koffie afdeling.
Meer beleving in de winkel, andere verlichting ....

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Naarden 28-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op internet zoeken en weten dat het op voorraad is

Service
Snelle en correcte service

Assortiment
Veel merken op voorraad

Aanbeveling
Nette winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bongers 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goede service.
En weten waar ze over praten, zeer vriendelijk

Service
Tonen belangstelling en vragen of je nog vragen hebt.

Assortiment
Er mogen wel meer merken aanwezig zijn.

Aanbeveling
Een klasse Firma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

roos van dijk 28-10-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede overzichtelijke winkel!

Service
De jongen die ons hielp kon ons alle info geven die we wilden weten, prima!! We moesten wel lang wachten op hulp aangezien het vrij druk was (en helaas zijn er ook altijd mensen die denken eerder aan de beurt te zijn grrr)

Assortiment
ruime keuze, op de website zelfs nog iets meer dan in de winkel

Aanbeveling
tja als je eigenlijk geen minpunten hebt verdien je toch gewoon een 9!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Remco van Rijs 28-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Hulp en advies van mensen en website tegelijk

Service
Prettige behandeling,,goed doorvragen

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Makkelijk parkeren en overzichtelijk

Extra toelichting
Wij kopen hier regelmatig omdat we tevreden klant zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

FB 28-10-2015 In de winkel gekocht
Bronsstraat 10, 1411 AV Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede showroom met alles duidelijk opgesteld met de relevante info nabij. Top.

Service
Snel en vriendelijk! Misschien iets te snel, maar dat nog liever dan te langzaam natuurlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DuChemin 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk website met een breed assortiment. Snelle afhandeling van de bestelling.

Service
Levertijd snel en zoals beloofd.
Technisch probleem met de TV gemeld, hierop werd binnen 2 dagen gereageerd. Ook wordt de follow up ven de reparatie door Samsung in de gaten gehouden door Plasma-Discounter.

Assortiment
Breed en ruim assortiment. Voor iedere wens wel wat.

Aanbeveling
Prima prijzen en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 28-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website werkt naar behoren; is alleen wel wat druk en soms onoverzichtelijk. Iets minder schreeuwerig zou ik adviseren.

Dan de winkel in Naarden zelf. Deze is goed ingedeeld. Heldere looproute; ik zou alleen de gangpaden iets verbreden en het assortiment meer laten zien.

Service
We werden in de winkel snel en adequaat te woord gestaan. Met name de deskundigheid van het personeel was een verademing. Ik kocht 2 Sony Bravia's waarvan er een defect bleek te zijn: werd niet moeilijk over gedaan. Dat klinkt vanzelfsprekend maar is het niet overall.

Assortiment
Ze hebben echt alles. Op voorraad dan; inde winkel mag men het wat meer laten zien.

Aanbeveling
- goed advies
- snel geholpen
- prijsstelling prima

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klijnman 28-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eerst via internet gekeken en in de winkel zo gevonden. Netjes op merk gesorteerd en voldoende in de showroom.

Service
De medewerker nam alle tijd om te zorgen dat we alles hadden, inclusief de benodigde kabels

Assortiment
Keuze genoeg en ook voldoende voorraad

Aanbeveling
Top winkel! Niet duur en super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolien 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, het bestelproces is goed. Je wordt goed op de hoogte gehouden!

Service
Top service! Bestelling 's ochtends besteld en de volgende ochtend al binnen! Online kon je je bestelling volgen(TNT), zo wist je gelijk hoe laat het geleverd zou worden. Bestelling kwam ook tussen het aangegeven tijdstip.

Assortiment
De website heeft een prima assortiment, met een goed overzicht. De TV die wij gekocht hebben was de voordeligste prijs, en voldoet ons prima!

Aanbeveling
Prima overzicht van het assortiment. Je wordt goed geholpen en op de hoogte gehouden van je bestelling. De levering is top, de volgende dag heb je je bestelling binnen, zoals vermeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Allard 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijk overzicht van producten online. Zoekfunctie op website door middel van filteren zou het gemak nog verder vergroten.

Service
De levering op de dag na bestelling is erg goed. Echter, biedt PostNL (die bezorging faciliteert) beperkte mogelijkheden voor levering op locatie.

Assortiment
Compleet assortiment met overzichtelijke aanbiedingen.

Aanbeveling
Overzichtelijke shop en goed geprijsde aanbiedingen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bob van Aken 28-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dat we in de winkel kunnen kijken op het scherm met een passend advies, zodra wij hadden gekozen werd die door een van de medewerkers naar viren gehaald en er werd aangeboden om het aangekochte artikel naar de auto te brengen.

Service
Wij waren wat laat en belde de winkel dat wij een paar minuten later konden arriveren. Het was geen enkel probleem en zouden even wat langer open blijven voor ons.

Assortiment
Werkelijk elk model is te verkrijgen bij plasma-discounter. Hierdoor was voor ons de keuze voor de winkelketen snel gemaakt. Dit werd plasma-discounter

Aanbeveling
Top service, personeel met verstand, zeer behulpzaam en klantvriendelijk.

Extra toelichting
Ga vooral zo door! Ik heb het zonder dat ik het eigenlijk door had al tegen meerdere mensen verteld over de kwaliteit van de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Kooij 27-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Prettig en vakkundig geholpen

Assortiment
ruim voldoende keus

Aanbeveling
absoluut de beste

Extra toelichting
ook nog gratis parkeren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Schafer 27-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat ik wilde zien stond er ook qua type. Met het juiste randje (ik zocht een nieuwe tv) en scherm alsmede een keuze uit alle typen wandophanging.

Service
Er zijn uiteraard alternatieven en die werden mij duidelijk toegelicht. Ik was er binnen twee minuten uit.

Assortiment
Er zijn zoveel tv-modellen, typen en uitvoeringen. Ga er maar aan staan. Ik had uiteraard wat voorwerk thuis gedaan en had een voorkeur voor een bepaald formaat, scherm alsmede de nodige vragen over de wandophanging. Super toelichting gekregen en dat liet mij snel besluiten. Nu het thuis hangt heb ik absoluut de juiste keus gemaakt.

Aanbeveling
Gewoon een super winkel en als je je keus gemaakt hebt is het er ook. Ik heb er een hekel aan dat als ik dan een keus heb gemaakt dat ik er nog een aantal dagen op moet wachten!

Extra toelichting
Houden zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yellan 27-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk showroom en breed assortiment

Service
Ze hebben de tv zelfs naar de auto gedragen.

Assortiment
Ruime keuze aan tv's

Aanbeveling
Simpel snel en duidelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HRvA 27-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed bereikbare winkel, overzichtelijke website met duidelijke toelichting

Service
Prima...toen ik eenmaal aan de beurt was...

Assortiment
Breed en ruim assortiment. Voor iedere wens wel wat

Aanbeveling
Prima winkel; punt van aandacht is wel de snelheid waarmee een verkoper beschikbaar is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

rob van der Sluis 27-10-2015 In de winkel gekocht
naarden

Algemene score

7,3

Gemak
alles redelijk duidelijk en zichtbaar

Service
ik moest vrij lang wachten om geholpen te worden en het is niet goed duidelijk waar je je dient te vervoegen om geholpen te kunnen worden. Als je voor de balies gaat staan wachten dan worden de medewerkers al weer aangesproken voordat ze bij de balie terug zijn om de volgende klant te helpen.

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
achteraf bleek bol € 30 goedkoper voor dezelfde televisie en dat vind ik toch vrij zuur want dan was de tv nog gratis thuis bezorgd geworden. Dat is dus een tegenvaller want een 10% lagere prijs vind ik fors.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Niek 27-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik heb van tevoren bekeken op de site welke tv mijn interesse had en deze gereserveerd zodat ik niet teleurgesteld zou worden als er geen voorraad was.

Service
Ik werd prima geholpen in de winkel. Daar nog even rondgekeken omdat ik nog andere modellen wilde zien, maar uiteindelijk gekozen voor de gereserveerde tv. Werd prima geholpen.

Assortiment
De tv die ik wilde hebben, hadden jullie beschikbaar, dus prima. Ook de bijbehorende accessoires kunnen kopen. Prijzen vergeleken op internet en jullie bieden prima prijzen.

Aanbeveling
Goede prijzen, goed assortiment artikelen. Vriendelijk personeel in de winkel zelf.

Extra toelichting
De beugel die ik erbij gekocht heb valt wat tegen. Het is lastig als de tv aan de beugel hangt om hierachter nog snoeren en kaartjes te plaatsen. Tijdens een storing met de tv moest de tv toch weer in zijn geheel van de muur af om dit te kunnen doen omdat er niet voldoende ruimte is, ook al schuif je de pootjes van de beugel uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danny 27-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voor mij een klein minpuntje, de merken zijn in apparte ruimtes van elkaar opgesteld, waardoor het niet mogelijk is om vergelijkbare tv's naast elkaar te zien.

Service
Netjes geholpen.

Assortiment
Van alles wat aanwezig, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Nette winkel met een nette ontvangst.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Devin hemminga 27-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super geholpen door Tom via de videochat

Service
Er werd goed mee gedacht en de tv werd netjes in de auto gedragen

Assortiment
Zeer ruim assortiment enigste kleine minpuntje is dat niet alles in de winkel aan stond en dus niet te bekijken was

Aanbeveling
Gewoon super geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adelyna 27-10-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik had eerst op de site kunnen kijken wat er allemaal verkocht werd en voor welke prijzen, om vervolgens niet helemaal onwetend naar de winkel te gaan. Ook kan je makkelijk en gratis parkeren en lig de winkel praktisch naast de snelweg, ook zeker een pre.

Service
De service en advies van de verkoper waren heel erg handig, hij wist me goed te adviseren in mijn keus. Ik had zeker het gevoel dat hij wist waar hij het over had.

Assortiment
Veel variatie in keuze. Alle grote merken worden aangeboden en daarnaast worden er naast smart tv's ook nog gewoon eenvoudigere televisies aangeboden.

Aanbeveling
Ik had een demo televisie gekocht, maar bij thuiskomst bleek de stroomkabel niet in de doos te zitten. Dat was wel een grote teleurstelling, want toen kon ik de televisie eigenlijk niet direct in gebruik nemen. Gelukkig kon ik die kabel ergens bij me in de buurt kopen omdat het een eenvoudige kabel is.

Extra toelichting
Verder top service, ben erg blij met mijn televisie. Een verbeterpuntje zou zijn om de demo modellen goed te controleren op volledigheid voor ze te verkopen, want dat was best wel even een grote teleurstelling als je net best een behoorlijk bedrag (ik ben nog student ;)) hebt uitgegeven. Gelukkig was het redelijk eenvoudig opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews