Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

6,9 Lees 19731 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 34 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jessica 06-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Eenvoudig producten te vinden en te vergelijken. Heldere productomschrijving.

Service
Televisie zou binnen 1 dag geleverd worden. Na veelvuldig contact waarin telkens werd beloofd dat de televisie nog diezelfde dag geleverd zou worden is de tv eindelijk na 5 dagen geleverd. Geen ramp wel vervelend als de informatie incorrect is en je thuis telkens zit te wachten.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Fi 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site, alles staat goed aangegeven.

Service
Na bestelling krijg je e-mails ter bevestiging. En ook een email wanneer het pakket verstuurd is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rene Hofsteden 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb mijn TV , online gekocht ,maar herinner me de
uitgestalde winkel,was zeker overzichtelijk !!!

Service
Ik heb het service nummer , gebeld en werd binnen 5 minuten, geholpen ,ook de aflevering was op tijd !!!

Assortiment
Er is veel te vinden .in de winkel en online ,ook andere zaken, en benodigheden !!!!

Aanbeveling
Ga ,zo door en blijf scherp geprijst !!!!

Extra toelichting
Het was de derde TV , die ik bij jullie heb gekocht, altijd bevallen !!!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AN 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker makelijk en snel bestellen, savonds onze nieuwe tv besteld en de volgende ochtend al in huis!

Assortiment
Breed assortiment, goede prijzen en een duidelijke website!

Aanbeveling
Fijne webwinkel erg duidelijke en makelijke site. Dankzij een top aanbieding hebben wij voor een mooie prijs een top tv in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Product makkelijk te vinden
s avonds laat besteld het product binnen 36 uur in huis

Service
Eventueel retourzending goed aangegeven
Service nummers zijn goed aangegeven gelukkig nog geen gebruik van hoeven te maken

Assortiment
Ging gericht via Kieskeurig naar het product. Was niet de laagste prijs maar, de winkel kwam het meest betrouwbaar over.

Aanbeveling
De video met uitleg van elk product geeft een goed gevoel Het product wordt ondanks online toch persoonlijk uitgelegd lees aangeprezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk met voldoende betaalmogelijkheden

Service
s Avonds om half 9 besteld de volgende dag al geleverd

Assortiment
Biijna alle merken zijn verkrijgbaar

Aanbeveling
Alles piekfijn in orde, duidelijke communicatie en snelle levering met duidelijke track en trace.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 05-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

6,5

Gemak
direct met tv winkel uit

Service
Zondag middag 3 uur, heb echt een nieuwe tv nodig. Druk in de toko, kan gebeuren. Verkoper heeft bij andere klanten lange gesprekken wanneer deze eindelijk ;vrij aanspreekbaar is moet ik hem eerst achter een afstandbediening wegtrekken. Nadat de verkoper 3 maal dezelfde tv aangeprezen heeft toch op zoek gegaan naar een andere want deze overschreed het maximum budget. Bij de vraag wat ik van de andere tv kon verwachten: een instap model. Toch een tv gekocht want ik wilde F1 kijken. Nu een Enquête, ik wacht ook nog op de factuur. Deze ervaring is erg jammer. Ik heb meerdere aankopen in de winkel gedaan die prima verliepen.

Assortiment
Veel instap modellen.

Aanbeveling
Bij vorige aankopen zou de score beter zijn geweest

Extra toelichting
Jammer dat de verkoper er geen zin meer in had.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Create2Fit Naarden 06-11-2015

Geachte heer,

Vervelend om te moeten vernemen dat u onze service in onze winkel niet als goed heeft ervaren.
Wij zullen dit meenemen om onze service in de winkel te verbeteren.

De factuur word normaliter automatisch verstuurd via de e-mail.
Mocht u deze nog niet hebben ontvangen dan verzoeken wij u vriendelijk om ons een bericht te sturen met uw adres gegevens zodat wij de factuur voor u kunnen opzoeken en nasturen.
U kunt het bericht sturen naar klantenservcie@create2fit.com

Met vriendelijke groet,

Team Plasmadiscounter.

Reageer

Oudbroekhuizen 05-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed te bereiken

Service
Goede uitleg.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinier 05-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Artikelen eenvoudig te selecteren voor bestelling. Extras die bij een bestelling bijgevoegd kunnen worden en zijn uitverkocht worden zonder opgaaf van reden niet bijgevoegd. Aangeven op de site dat dingen op dat moment niet leverbaar zijn geeft minder ergernis.

Service
Mailcontact over voorgaande klacht werd via mail met excuus voor het ongemak snel beantwoord. Klacht zou worden meegenomen als verbeterpunt op de site. Melding via de mail gekregen dat het extra artikel weer leverbaar was. Complete levering na eenvoudige betaling met Ideal de volgende dag door DHL volgens afspraak

Assortiment
Ruim assortiment en betaalbaar

Aanbeveling
Indien het verbeterpunt op de site wordt aangepast een 8

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

RobertJan 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

IH 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel vindbaar en goed overzicht van producten

Service
snelle levering en email ter bevestiging

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
soms is de zoekmachine niet altijd even handig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mick Stroosnijder 05-11-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel voorbeelden om je keuze te maken met filmpjes met uitleg van het toestel

Service
medewerker liep mee om TV in outo te leggen

Assortiment
veel verschillende maten en soorten TV's in assortiment

Aanbeveling
neem maar een kijkje als je op zoek bent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Makkelijk zoeken

Assortiment
Ik ruim assortiment

Aanbeveling
Aankoop is goed verlopen.

Extra toelichting
Track &trace bij de levering zou ik erg prettig vinden

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Bugles 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Centrale locatie snel en behulpzaam

Service
Bestelling digitaal gedaan op zaterdag, geleverd op dinsdag. telefonisch door gegeven dat ik toch een ander wilde. volgende dag de TV kunnen halen omdat ik een andere keuze heb kunnen maken.

Assortiment
Groot assortiment waardoor je veel kan vergelijken en een keuze kan maken

Aanbeveling
vriendelijk en behulpzaam ook al heb je alsnog een andere keuze gemaakt in een TV. hierdoor kom ik terecht in naarden.

Extra toelichting
Snelle service en vriendelijk geholpen telefonisch en in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roland 05-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, snelle levering

Service
Reservering kunnen plaatsen zodat zeker was dat het product aanwezig was. Snelle reactie via mail en sms

Assortiment
Op tv gezocht, veel keuze goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christian plass 05-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Service
service is perfect. direct contact,medewerking verleend. helemaal goed.

Extra toelichting
ik heb 1 kritiek punt! ik had een eerdere tv uitgekozen en een aanbetaling gedaan van euro 29. door nalatigheid van me bewindvoering ,ging me die tv die ik juist graag wou aan. aan me neus voorbij omdat iemand het hele bedrag in 1x had betaald. misschien is dat jullie beleid? maar een dikke teleurstelling voor mij. ik had wel gedacht zonder het zelf te vagen dat jullie met een oplossing zouden komen. of me in iedergeval tegemoet zouden komen ook al was het een discount. maar de service en de moeite een dikke 10 +

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn Leijdekker 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is een overzichtelijke website met veel variatie. Alle producten zijn gemakkelijk te zoeken op de verschillende onderdelen

Service
Ik had mijn tv op zondag besteld en 's avonds nog een vraag. Die werd zelfs die avond nog beantwoord! TOP!

Assortiment
zéér uitgebreid met duidelijke omschrijvingen

Aanbeveling
ik ben gewoon zeer tevreden.
vragen per mail werden beantwoord, product specificatie was duidelijk, assortiment was breed.

Extra toelichting
Erg tevreden over de gemakkelijke aankoop en het product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Supereenvoudig bestellen en retourneren

Extra toelichting
De tweede aankoop nu. Voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website laad soms een oneindige lader zien.

Service
Supersnel geleverd!

Assortiment
Grote voorraad, veel producten in logische categorieën. Top!

Aanbeveling
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden over vordering van bestelling. Top!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Han S 05-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Artikelen overzichtelijk aangeboden. Onder het genot van een kopje koffie e.e.a. op een rijtje zetten. Verkopers (sters) zetten je niet onder druk, maar staan wel direct voor je klaar, ook met een deskundig advies.

Service
Eigenlijk heb ik dat al onder het kopje "gemak" al verteld. service uitstekend.

Assortiment
Sommige andere zaken bieden meer produkten aan. Echter door het wat beperktere aanbod is het wel gemakkelijker kiezen en krijg je minder hoofdpijn van het keuzes maken.

Aanbeveling
Als je niet alle andere items met een 10 hebt beoordeeld, kan je dat hier ook niet doen. Vandaar een dikke 9.

Extra toelichting
Een ieder die een nieuwe TV wil kopen raad ik aan eens langs te gaan bij Plasma Discounter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannet 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het kan worden thuis bezorgd, maar ophalen kan ook op elk gewenst tijdstip. Voor mij was dat de beste optie.

Service
Ik werd prettig ontvangen, mijn bestelde soundbar stond klaar en ik werd goed geinformeerd.

Assortiment
Tot nu toe alleen soundbar besteld, maar zo te zien kan je er overal voor terecht.

Aanbeveling
Goede prijs en nog belangrijker, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Michel 04-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke indeling van de winkel

Service
Goed klantgericht en meedenken met de klant is mijn ervaring

Assortiment
In de winkel staat een goede selectie en verder is via de webshop ruime keuze.

Aanbeveling
Plasmadiscounter is aan te bevelen, goede persoonlijke benadering en maak er uiteindelijke een leuke deal van!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Buuren 04-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles goed op merk gerangschikt, duidelijk geprijsd en je kunt goed gaan zitten om te beoordelen.

Service
Fijne uitleg van winkel personeel, hij nam alle tijd om het ons allemaal uit te leggen en de tv is keurig gebracht op de tijd die ons was meegedeeld.

Assortiment
Er is voor elk wat wils, van klein tot groot en van platte schermen tot de curve. Volgens ons keuze te over.

Aanbeveling
Het is een winkel waar wij zeker voor andere benodigdheden terug zullen komen.

Extra toelichting
De winkel is plezierig aan te rijden, vlakbij de snelweg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 04-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel overzichtelijk, en personeel weet precies waar ze het over hebben denken met je mee

Service
geduld, en zoals boven beschreven personeel weet waar ze over praten

Assortiment
voldoende keuze en mogelijk heden

Aanbeveling
netjes ruimtelijk en overzichtelijke en wat een keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Jong 04-11-2015 In de winkel gekocht
Bronsstraat 10, Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
personeel is zeer gemotiveerd en hebben goede service verleend

Assortiment
alles naar verwachting en voldoende assortiment om een keuze te maken.

Aanbeveling
het ziet er netjes en overzichtelijk uit en heeft een prettige sfeer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 04-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kon product direct meenemen

Service
Werd snel en viendelijk geholpen

Assortiment
Ik kwam voor een specifiek apparaat, maar er is een hoop keus

Aanbeveling
Goede winkel met vollop keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Josine 04-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site en uitgebreide showroom

Service
Snel geholpen ondanks drukte in de winkel

Assortiment
Uitgebreid assortiment ook in showroom

Aanbeveling
Goede service, snelle behulpzame medewerkers in staat om vragen te beantwoorden dus kennis over hun producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 04-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke shop en makkelijk te bereiken

Service
Werd goed persoonlijk geholpen en geadviseerd

Assortiment
Keuze genoeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cape 03-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Een deel van het assortiment staat in de showroom. Voor de rest is alles beschikbaar en in te zien in de computers (en vanaf thuis). Als het druk is, is de beschikbaarheid beperkt

Service
Voldoende kennis om de vraag te matchen met het assortiment. Klantvriendelijk.

Assortiment
Voldoende breed in merken en soorten

Aanbeveling
Wij zijn speciaal heen gereden om een televisie te halen. dat zegt m.i. al genoeg.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Klaas 03-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De website was goed overzichtelijk met goede filters waardoor ik het product snel kon vinden.
Heb niet online besteld maar naar de winkel in Naarden geweest.

Service
De Winkel zelf is goed ingedeeld naar verschillende fabrikanten, waardoor ik opnieuw het produkt snel kon vinden.
Service na het afrekenen kan beter, ik wist bv niet waar ik heen moest om het produkt in ontvangst te nemen. Dit was niet goed uitgelegd door de dame achter de balie.

Assortiment
Assortiment was goed en overzichtelijk

Aanbeveling
Een goed overzichtelijke winkel met alle opties die je maar wil hebben.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bart 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via internet alles rustig bekijken, beoordelen en bestellen. Ideaal!

Service
Goede info over de voortgang van het bestelproces en doen wat je zegt.

Assortiment
Ruime keuze uit verschillende artikelen. Meer als bij een filiaal van b.v. Mediamarkt

Aanbeveling
Alles klopt gewoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TdH 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Al de zoveelste keer dat ik hier koop. Duidelijke site.

Service
Alles duidelijk en een reparatie goed geregeld.

Assortiment
Altijd het nieuwste en goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handig, kon snel vinden wat ik zocht in de webshop

Aanbeveling
Prima webshop, product stond op het afgesproken tijdstip klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinier van Rutten 03-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Webshop is overzichtelijk en de winkel is perfect te bereiken.

Service
Er wordt goed meegedacht en gevraagd naar de wensen en eisen van de klant.

Assortiment
Groot aanbod.

Aanbeveling
Top! Kom er graag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ali 03-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alle televisies zijn in de winkel netjes gesorteerd op merk en overzichtelijk geplaatst om bekeken te worden. Helaas is de webwinkel niet echt overzichtelijk en heeft het een slechte interface! Hier is wel wat werk aan de winkel!

Service
Top service! Vakkundige medewerkers die je super veel kunnen vertellen over televisies! Zelfs als je geen tv hier gaat kopen zeker een bezoekje waard om je te laten informeren! Wij woude hier geen tv kopen maar hebben dat uiteindelijk toch gedaan door de perfecte service en uitleg!

Assortiment
Het assortiment is niet al te groot en kan wat uitgebreid worden!

Aanbeveling
Zeker een bezoekje waard! Personeel heeft veel kennis over tv's meer dan bij de mediamarkt!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

baukelien Mulder 02-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
goed en makkelijk te bestellen

Service
goed produkt

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
zou het aanbevelen bij kennissen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Gerard de Graaf 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is een zeer duidelijke site, zonder teveel poespas. Pure top.

Service
De service is dikke prima hier. Ze werken snel, nauwkeurig en alles om de klant tevreden te houden. Wanneer je vragen hebt worden deze vlug en goed beantwoord. Ook de snelle levering is fantastisch.

Assortiment
Het assortiment is prima. Minder dan bij de grotere winkelketens, maar ruim voldoende.

Aanbeveling
Alle afspraken worden nagekomen. Hetgeen waarmee dit bedrijf zich profileert klopt als een bus. Ik kan er niks anders van zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Niels 02-11-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk zoeken op de website met direct inzicht in de specificaties en mogelijkheden

Zowel mogelijk om de bestelling te laten bezorgen als te reserveren in de winkel.

Layout van de website mag nog iets worden verbeterd voor de leesbaarheid.

Service
Prima advies in de winkel en bijzonder snel geholpen.

Assortiment
Het aanbod in de showroom in de winkel op locatie is beperkt maar op de website is ruime keuze en kan je absoluut kiezen tussen een veelheid aan merken, modellen en accessoires.

Aanbeveling
Uitstekende winkel voor iedereen die proffesioneel advies wil in combinatie met ruime keuze en lage prijzen.

K

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Carmen 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prettig en makkelijk te vinden

Service
De service was vriendelijk en snel

Assortiment
Er was niet heel veel mogelijkheid in het type wat ik zocht, maar heb uiteindelijk de juiste gevonden.

Aanbeveling
Prima winkel! Vlot en snel geregeld en bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

J van der Werf 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ik was op zoek naar een specifiek model en door mijn wensen in het keuze menu aan te vinken, had ik snel de juiste modellen in beeld.

Service
duidelijke afspraken en info over de levertijd, en aflever moment op de bewuste dag.

Aanbeveling
gewoon goed en duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Paul 02-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Service
Voor 4000 € spullen besteld ( bestelnummer LCD-387957 ). Alleen de Ci+ cam module en nog een optische kabel werden niet geleverd, dummy pakket bij de bezorger. Plasma discounter gebeld, telefoonnr achtergelaten. Men zou het uitzoek en mij terugbellen. Wacht nog steed, op de artikelen en een telefoontje.

Aanbeveling
ontmoedigingsbeleid?????

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Create2Fit Naarden 03-11-2015

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor u review. Dat is vervelend om te horen dat u nog niet alle producten heeft ontvangen. Onze excuses voor het ongemak hiervan. Onze vervoerder heeft het ons tot op heden nog niet gemeld vandaar dat wij dit ook niet wisten zodat wij u hierover konden contacten. Wij zullen direct contact met de vervoerder voor u opnemen hierover. Zodra wij een terugkoppeling hebben stellen wij u hierover direct op de hoogte.

Met vriendelijke groet,


Klantenservice Plasma Discounter

Reageer

Salora 24LED1500 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer overzichtelijke site en makkelijk te bestellen en betalen. Lekker vanuit de luie stoel.

Service
De volgende ochtend al afgeleverd.

Assortiment
Zeer behoorlijk in alle prijssegmenten.

Aanbeveling
Ik heb totaal geen negatieve punten. Geef alleen niet graag een 10, omdat dat zou betekenen dat het niet meer nodig is te streven naar verbetering.

Extra toelichting
Voor alsnog een voorbeeld voor velen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack 02-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Grote winkel met genoeg ruimte om alles goed te bekijken. Er hangen veel verschillende televisies echter niet allemaal. De televisie van 140cm die wij op de website zagen hing niet in de winkel maar wel die van 122. Gelukkig hing er wel een televisie boven met die maat.

Service
Het personeel laat je gewoon rustig rondkijken. Toen we hulp nodig hadden kwam er gelijk iemand te hulp. Hij kon ons antwoord geven op alle vragen en had genoeg verstand.

Assortiment
Heel veel televisies van heel veel merken dus ontzettend veel keuze.

Aanbeveling
Wanneer ik iets nieuws wil zou ik weer hierheen gaan. Groot assortiment, goede locatie naast de snelweg, de prijzen tegenover andere shops zijn goed, Voldoende parkeerplek, deskundig personeel, konden de tv niet mee nemen in de auto en de volgende dag geleverd gratis aan huis.

Extra toelichting
De webshop is ook heel overzichtelijk en geeft aan wanneer iets nog op voorraad is. Wij wilden de tv echter toch eerst bekijken en dat is gelukt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van der Niet 02-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We komen graag in de winkel om de producten te zien. De look and feel is voor ons belangrijk naast de technische aspecten van het product. Zeker als je bedragen uitgeeft van 500+. Het is daarom fijn dat je ook naar een winkel kan komen. Wat we misten was dat bij een aantal artikelen geen prijzen stonden. Al vragend rondkijken kom je een info zuil tegen waar je op de site kan kijken. Gelukkig werden we opgemerkt door een medewerker die ons netjes en correct heeft geholpen. Jammer dat hij ons niet attendeerde op een sale artikel. Het was immers hetzelfde model alleen goedkoper. Daar kwam ik zelf achter door ook op de site te kijken tijdens ons bezoek.

Service
Tot nu toe altijd uitstekend bijgestaan bij garantie problemem

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment in alle prijs klassen. Ook nog een sales ook waar je soms geluk hebt om ke gewenste artikel, goedkoper te kunnen scoren

Aanbeveling
Gewoon goed. Goede service, vlot en correct personeel met kennis van zaken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan vdB 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, betaling eenvoudig te doorlopen.

Service
Voordelig, supersnelle verzending en duidelijk wat je kunt verwachten. Ook formulier meegestuurd wanneer je de koop ongedaan wilt maken.

Assortiment
Ik wist wat ik wilde hebben

Aanbeveling
De webshop heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gina v m 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zaak doet exact wat het belooft

Service
Nog geen gebruik gemaakt van extra service

Assortiment
Ruime keuze van gezocht product

Aanbeveling
Niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron de Graaff 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Keurig geregeld en mooi op tijd afgeleverd

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristal 02-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ik heb niet veel verstand van tv's waardoor ik al vrij snel om advies heb gevraagd die ik ook direct kreeg.. vervolgens ging ik er zelf over nadenken maar kwam er niet echt uit waarop één van de verkopers naar me toe kwam om zijn ervaring en advies te delen.. dit heb ik als zeer prettig ervaren waardoor ik al snel een keuze kon maken mede door het mooie prijsaanbod.. alles werd snel geregeld en de tv werd keurig netjes in mijn auto gezet.. ik ben super blij en tevreden met mijn aankoop en de service..

Assortiment
Veel keuze in verschillende prijsklasses, types en merken..

Aanbeveling
Goede snelle service met een helder advies..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 02-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaar, ruime parkeergelegenheid.

Service
Snelle en vriendelijke bediening. Goede informatie.

Assortiment
Groot en gevarieerd assortiment.

Aanbeveling
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 02-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Helder en overzichtelijk

Assortiment
Brede keuze uit kwaliteitsmerken

Aanbeveling
Werd uitstekend geholpen en te woord gestaan door medewerker. Mooie overzichtelijke opstelling van de apparatuur en prettige ambiance.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews