Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marian 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is overzichtelijk je kunt met gemak het artikel vinden wat je nodig hebt

Service
Vlotte service bestelling snel in huis

Assortiment
Groot aanbod

Aanbeveling
Goede service, makkelijke site overzichtelijk en groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel bestellen goeie service 's. Morgens al in huis super

Service
Snel en correct super blij

Assortiment
Goed overzichtelijk

Aanbeveling
Mooie nette zaak overzichtelijk

Extra toelichting
Snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Vedder 10-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Some modeling on techniques details tevinden

Service
Perfect service

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Op genoemd punt t.a.v technische details zeergoede winkel

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jazzy 10-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via Internet onze nieuwe televisie gereserveerd en een uurtje later opgehaald. No strings attached. ..makkelijker kan gewoon niet!

Service
Weer waren er zaterdag een het was best druk, maar ondanks de drukte was het snel afgehandeld. De televisie werd zelfs voor ons ingeladen. Helemaal top!

Assortiment
We hebben na het inladen nog even een rondje gedaan. Ze verkopen qua huishoudelijk apparatuur om bijna alles en dat op 1 plek. Wat wil je nog meer!

Aanbeveling
Ben hier al meerdere malen geweest. In De winkel En online Voor me televisies, robot stofzuiger, wasmachine, en droger. Blijf hier terug komen ook! Goede service en bereid met een oplossing te komen als je ergens niet tevreden over bent (was overigens bij me robot stofzuiger het geval en naar tevredenheid opgelost, lag ook niet aan hun maar aan het product). Zeer scherp geprijsd en Kan niets anders zeggen dan aanrader!

Extra toelichting
Ga zo Door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans de Vree 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Aanbeveling
overzichtelijke site met enorm snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alexander 10-11-2015 In de winkel gekocht
naarden

Algemene score

7,0

Gemak
goede indeling overzichtelijk

Service
prima begeleiding en advies

Assortiment
goede prijs kwaliteit

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Joshua 10-11-2015 In de winkel gekocht
Bronsstraat 10, 1411 AV Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gratis voor de deur parkeren

Service
Kwam eigenlijk voor een andere tv maar door goed advies gelukkig niet zelf de verkeerde keuze gemaakt!

Assortiment
Alle merken en modellen die er toe doen gewoon op voorraad!

Aanbeveling
Je kan online en gewoon in de winkel kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fred 10-11-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
tv,s staan overzichtelijk opgesteld , en het advies is prima

Aanbeveling
goede keus,,,goede uitleg ,,, prijstechnisch

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

capreola 10-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
moderne, toegankelijke en overzichtelijke ruimte

Service
uitgebreide uitleg, eerlijk advies

Assortiment
overzichtelijk aantal merken en geluid systemen

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding en prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

K Prinsen 10-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kwam de winkel binnen, wist wat ik wilde en stond binnen 10 min weer buiten.

Service
Goed gevoel gehad, stond snel weer buiten

Assortiment
Prima, vooral op de site goed zichtbaar

Aanbeveling
Prima zaken doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J de Wit 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles is netjes en duidelijk geregeld. Informatie is makkelijk te vinden en vrij duidelijk. Het enige verbeterpuntje is wellicht dat productbeschrijvingen af en toe wat summier zijn.

Service
Zeer netjes geregeld, vragen (via mail) aan de klantenservice kreeg ik binnen 2 uur antwoord op en inderdaad zoals beloofd voor 9 uur besteld en had het de volgende dag (nota bene op een zaterdag) in huis.

Assortiment
Behoorlijk breed scala aan verschillende producten. Het kan uiteraard altijd uitgebreider, maar voor een winkel van dit formaat is dit aanzienlijk.

Aanbeveling
Zeer nette winkel met een vlotte respons als het op vragen aankomt. Zeer concurrerent qua prijzen en een vlotte levering. Met aftersales heb ik (gelukkig) nog niet te maken gehad, dus hier kan ik niet echt over oordelen, vandaar de 8.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tvg 10-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
Online bestellen (als je geen vragen hebt) is in principe eenvoudig.

Service
Ik had een grotere order. Klantenservice stuurde 2x keer mijn vraag door naar de interne afd. Die namen (ook niet na reminder contact op). Uiteindelijk via twitter offerte gekregen. Weer stokte de service. Ik was akkoord met offerte maar er werd geen contact opgenomen (mail en twitter). Uiteindelijk via twitterksnaal wel reactie en heb ik order uiteindelijk wel kunnen plaatsen. Ik heb specifiek aangegeven wat ik wilde bestellen. Uiteindelijk heeft het denk ik 1,5 week geduurd voordat ik kon bestellen. Ik vroeg me af of jullie wel wilde verkopen. Uiteindelijk geleverd tegen een mooie prijs. Levering na het kunnen plastsen van mijn order was prima.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Prima.

Aanbeveling
Hele scherpe prijs. Service kanalen maken klantbelofte niet waar (sturen mail intern door. Checken niet of er contact met klant wordt opgenomen. Of doen offerte en reageren dan binnen niet op geplaatste order (mailkanaal). Het was voor mij in de praktijk lastig om mijn order te plaatsen. Twitter werkt stuk beter dan email klantenservice.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Create2Fit Naarden 10-11-2015

Beste Tvg,

Dat is inderdaad erg slordig geweest van ons en onze excuses daarvoor. Meestal bij grote orders, dan sturen wij deze door naar onze business to business afdeling, zij pakken het dan weer binnen een werkdag op (is de bedoeling). Dit is de reden dat de klantenservice het verder niet opvolgt, omdat het verder niks meer met hen te maken heeft.

Wij zullen dit proces intern aanscherpen, zodat dergelijke situaties niet meer voorkomen.

In elk geval goed om te horen dat de levering en dergelijke goed ging.

Met vriendelijke groet,

Neil, Klantenservice Create2fit.

Reageer

Hans 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk zoeken, vergelijken en bestellen

Service
binnen een dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het menu is gemakkelijk te volgen, je komt snel bij de gezochte items.
De info van de producten is ruim voldoende en gemakkelijk te vinden.

Service
Zoals beloofd , voor negen uur besteld de volgende dag om twee uur thuis super.

Assortiment
Heel veel producten maar zoals eerder gezegd gemakkelijk te vinden en voor de beste prijs.

Extra toelichting
Als ik een winkel zou aanbevelen dan die van jullie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mevr veldwijk 09-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar goede parkeer gelegenheid

Service
Zeer behulpzame eerlijke vakbekwame verkoper

Assortiment
Alles in huis

Aanbeveling
Lijkt me duidelijk gezien bovenstaande punten .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk. Alleen duurt het af en toe even om een volgende pagina te laden. Vooral op de i-pad. Anders was het een 9

Service
Helaas is er 1 bestelling kwijt geraakt door de post. Daar kan de plasma discounter niets aan doen. Maar na 1 telefoontje naar jullie, zou het morgen opgelost moeten zijn. Als dit zo is dan een 9

Assortiment
Genoeg voor mij.

Aanbeveling
Voor de eerste keer iets besteld en prettig ervaren. Helaas dat de post een misser veroorzaakt heeft.

Extra toelichting
Misschien een eigen pakket vervoerder?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

GJvanderHout 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk website en makkelijk bestellen

Service
levering volgens afspraak

Assortiment
prima assortiment maar niet zo heel uitgebreid

Aanbeveling
gewoon een webshop die levert zoals afgesproken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Nicky 09-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Mooie dame heeft top geholpen. Was gelijk verkocht😉

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Prijs goed. Service goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk en duidelijke website, iets minder fan van de responsive mobiele site

Service
Had mijn e-mailadres verkeerd ingevuld, toen ik daar over belde kreeg ik na de winkel keuze direct iemand aan de lijn die het voor me heeft aangepast. Verder alles duidelijk over de levering en bestelling

Assortiment
Gevonden wat ik zocht, alleen bij de zoek functie zou het handig zijn om Een categorie te kunnen selecteren. Bij "ultra hd" word alles met "ultra" en of "hd" in de naam gevonden.

Aanbeveling
Gewoon alles goed en duidelijk, altijd wat in de aanbieding en vrijwel de goedkoopste.

Extra toelichting
Snelle en duidelijke levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Otto Fauth 09-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk menu en eenvoudig te bestellen

Service
Alle vragen werden door de medewerker zeer goed beantwoord

Assortiment
Veel diversiteit in merken

Aanbeveling
zeer profesionele uitstraling en service

Extra toelichting
Alle voor en nadelen van mijn aangekochte tv werd vakkundig uitgelegd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seller 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Top product

Service
Alles netjes en snel afgehandeld

Assortiment
Kan altijd beter

Aanbeveling
Duidelijker kan niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eelko 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke website met duidelijke informatie

Service
Snelle levering

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Tweede keer dat ik er een tv heb gekocht. Beide keren zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Bartels 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online besteld, volgende dag in huis, super. Wel het voordeel ook van een fysieke winkel zodat je altijd langs kan.

Service
Snelle service, gratis verzenden en evt retourneren. Vorige TV ook bij jullie gekocht en geen spijt gehad.

Assortiment
Genoeg keuze, meer dan genoeg.

Aanbeveling
Zie ook hierboven, goede service, uitgebreid assortiment, prijzen prima.

Extra toelichting
Ideale combinatie van internet met fysieke winkel. Enige kritiek is wel de filterkeuze op de site. Werkt wat traag en zou handiger kunnen qua indeling en mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolter Poelman 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bestellen
Betalen
De volgende dag in huis
Je hoeft de deur niet uit.

Assortiment
Wat ik zoek is er

Aanbeveling
Ik zou net als Fonq doen
Zaterdag bestellen en zondag afleveren
Veel mensen kopen op zaterdag , zijn de zondag nog vrij en wat is er dan mooier om de bestelling zondag geleverd te krijgen

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renes 08-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles overzichtelijk bij elkaar.

Service
Van voordeur bij binnenkomst tot dat je wegrijd je wordt keurig in geholpen.

Assortiment
Ik geef een 9 maar dat had net zo makkelijk een 10 kunnen zijn. Je kunt dit niet beoordelen omdat je niet weet wat er mist.

Aanbeveling
Gewoon een hele goede winkel met deskundig personeel

Extra toelichting
In deze tijd een verademing om eens goed te worden geholpen. Eigenlijk zoals het hoort maar weinig meer tegenkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Knulfer 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeg maar click & go, bestelling was zo geplaatst.
Meteen gevolgd door bevestiging emails.

Service
Vootaf gebeld met service over voorraad. Vriendelijk te woord gestaan, en advies gekregen.
Niks mis mee dus.

Assortiment
Niet alles te koop, dus een 8. Binnen het gamma een uitgebreid pakket, keuze genoeg.

Aanbeveling
Bestellingen gedaan zonder probleem, en geleverd als geadverteerd, dus top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Volgende dag thuisbezorgd!!

Assortiment
Groot genoeg en voor ieder wat wils!

Aanbeveling
Snel, makkelijk en veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Lucas 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
3 klikken en de bestelling is geplaatst

Service
Geen omkijken naar dus zo hoort het

Assortiment
Ik zocht alleen op tv's

Aanbeveling
Gewoon goed, geen opmerkingen

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Diverse betaalmogelijkheden en supersnelle levering.

Service
Snelle levering, netjes verpakt.

Assortiment
Voor audio/video apparatuur ben je hier aan het juiste adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Coronel 08-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede parkeermogelijkheden

Service
Goede vlotte afhandeling

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Goede bereikbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab 08-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ruim op gezet

Service
niet te overdreven je krijgt de tijd om rond te kijken

Assortiment
Ruim voldoende goede kwaliteit

Aanbeveling
prettig goed personeel

Extra toelichting
Zaterdag 31-10-2015 Sonos playbar en Sonos Play 1 gekocht. Mooie aanvulling in huis en het geluid is fantasties. Nergens is dit systeem goedkoper dan bij PlasmaDiscounter. Onze kinderen zijn er erg blij mee. Dinsdag 03-11-2015 in de koopjeskelder werd een Play 1 aangeboden, deze via de site besteld. Ideal betaling verliep niet naar wens wilde opnieuw proberen helaas er was iemand voor geweest:-( W0oensdag 04-11-2015 gebeld de Play 1 was er nog deze laten reserveren, kosteloos, 's-Middags zelf op gehaald nu nog een completer geluid in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank van Woensek 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik was op zoek naar een televisie binnen het budget en toch van behoorlijk formaat. Bij plasma discounter kon je meerdere zoekfuncties ingeven

Service
Zoals op de site vermeld staat binnen de tijd geleverd. Daarnaast werd er een code voor post.nl meegeleverd zodat je deze via track en trace kon volgen.

Assortiment
Er stonden veel televisies op de site en voor mijn budget en de rest van mijn wensen waren er nog steeds veel waar ik uit kon kiezen

Aanbeveling
Goede prijs-kwaliteit en ook de afspraken met betrekking tot de levering worden nageleefd. Al met al een fijne zaak om te kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Remco Pullen 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
erg goede site. via tweakers ook te bereiken. duidelijke gegevens en reviews

Service
Hele goede service. contact via email binnen 24 uur antwoord. en valt te praten over acties als die net buiten je budgetdatum valt :-)

Assortiment
gemiddeld assortiment. maar heb alleen bij tv's en ophangbeugels gekeken. Ophangbeugel ook bij een andere winkel aangeschaft.

Aanbeveling
een 9-10 geef ik alleen voor echt perfecte sites. en overal is wel iets te verbeteren.. alsnog een erg goede site en mijn dure aanschaffingen zal ik zeker hier blijven doen.

Extra toelichting
graag meer details over de 3d functies. en kwalitijd van de bijgeleverde billen. vaak zijn deze niet erg goed. iig nie tbij de 2 tv's die ik besteld heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tatum Van Hese 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, ideal betalen, geen verzendkosten. Keuze verzending aan huis of elders.

Service
Snel binnen, nette verzending. Duidelijke voorwaarden. Vorderingen zending over de mail.

Assortiment
Eerste keer dat ik hier kwam maar aan verschillende mensen aangeraden.

Extra toelichting
Superdeal!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike Brink 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke vorm gegeven website en de voor 21 uur besteld morgen in huis is heel prettig

Service
snelle aflevering echter zijn de vele mails nog een punt van verbetering

Assortiment
spreekt voor zich, gewoon veel tvs

Aanbeveling
prettige site, breed assortiment en snelle levering

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

peters 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Tijdens het betalen kreeg ik al een mailtje binnen dat de order was uitgevoerd. Zo snel heb ik het nog niet gehad!

Service
Ik was vergeten een toevoeging aan het huisnummer te vermelden. Dit werd meteen opgelost.

Assortiment
goede prijzen wat betreft aanbod heb ik alleen op een bepaald merk gezocht.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

dirk 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
volgens afspraak geleverd

Assortiment
ruim

Aanbeveling
komen afspraken na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 07-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
's morgens gebeld 's middags stond het klaar en kon mij playbar 1 ophalen

Aanbeveling
Rustig en georginiseerd

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hiele 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede overzichtelijk website. erg makkelijk te volgen en dat terwijl ik geen computer persoontje ben.

Service
kan geen minpunt verzinnen dus kom ik automatisch uit bij een 10

Assortiment
wat ik nodig had en wilde was er zonder wachtlijst

Aanbeveling
de internet winkel moet ik op een 10 waarderen want het is een goede duidelijke website. de winkel zelf kan ikniet over oordelen

Extra toelichting
zoals ik zei ik ben niet van het internetshoppen maar de dit was zo duidelijk en makkelijk. ik heb meerdere sites bekeken maar allemaal te omslachtig en ik kwam op jullie site en dat was gelijk met een duidelijk en goed gevoel. bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 07-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

6,5

Gemak
Overzichtelijk geheel, niet al te groot assortiment. Afstand heeft de score wat lager doen uitvallen

Service
Eenmalig bezoek dus alleen eerste indruk, wordt netjes geholpen zonder druk

Assortiment
In vergelijking met de grote winkels matig

Aanbeveling
Aanbeveling is altijd persoonlijk vandaar dat ik dat gematigd toepas

Extra toelichting
Op de website een aanbiedingen kelder maar fysiek is deze niet te zien in de winkel pas na aankoop kan het product worden bekeken, jammer

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

HJKok 07-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk zoeken , aanklikken en klaar

Assortiment
ruim assortiment genoeg keuze

Aanbeveling
goede service , geen geneuzel en een scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jo ha 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke, en snelle site

Service
TV werd zelf naar boven gebracht

Assortiment
Ruim aanbod van verschillende merken

Aanbeveling
Snelle levering, goede service, duidelijke comunicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Venema 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
keurig , overzichtelijk

Service
direct bij de balie wordt hulp geboden

Assortiment
ruim en overzichtelijk

Extra toelichting
bedankt voor de koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

carolien ariesen 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Is overzichtelijk en makkelijk te vinden

Service
Helemaal geweldig ...je krijgt bevestiging emails en kan zo je produkt wat je bestelt heb goed volgen en is betrouwbaar

Aanbeveling
Als ik weer wat nodig heb ...zal ik zeker eerst hier kijken ...goedkoop en betrouwbaar met goeie service

Extra toelichting
Je hebtvhet ook snel een hoeft niet weken te wachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zitten, klkken en wachten totdat hij thuis wordt bezorgd.

Assortiment
Hebben heel veel merken in hun assortiment.

Aanbeveling
Service kan ik nog niets over zeggen nog niet nodig gehad.
Voor de rest zeer ruim aanbod en supersnelle levering en niet DUUR!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric Campman 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel op alle fronten

Service
het product was prima verpakt en met toebehoren zoals omschreven

Assortiment
ruime keuze. Kan toch nog iets ruimer.

Aanbeveling
Moeilijk om teleurstelling te ondervinden met de prijs/kwaliteitsverhouding.

Extra toelichting
snelle en goede service in combinatie met een faire prijs heeft de toekomst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden.

Service
Zoals beloofd kreeg ik mijn bestelling de volgende dag.

Assortiment
Ik was op zoek naar een bepaald soort tablet die moeilijk te verkrijgen is. Plasma Discounter had hem voor een zeer goede prijs.

Aanbeveling
Al meerdere artikelen gekocht, in de winkel en online en ik vind het een prima winkel. Doen wat ze beloven. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthia 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website. Kan goed geavanceerd zoeken waardoor er heel makkelijk een overzicht van jou keus komt.

Service
Hele snelle bezorging.

Assortiment
Groot, veel te kiezen. Ook veel bijpassende en aansluitende artikelen.

Aanbeveling
Puur door bovengenoemde mededelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiberius black 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig zoeken op web

Service
Snelle levering aan huis. (Naar de winkel rijden duurt nog langer...)

Assortiment
Ruim aanwezig en in voorraad

Aanbeveling
Prijs kwaliteit verhouding goed ( incl de verzendkosten)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica 06-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Eenvoudig producten te vinden en te vergelijken. Heldere productomschrijving.

Service
Televisie zou binnen 1 dag geleverd worden. Na veelvuldig contact waarin telkens werd beloofd dat de televisie nog diezelfde dag geleverd zou worden is de tv eindelijk na 5 dagen geleverd. Geen ramp wel vervelend als de informatie incorrect is en je thuis telkens zit te wachten.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews