Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 108 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans Lange 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijk online te bestellen

Service
Geen service nodig gehad. De bestelling verliep vlekkeloos

Assortiment
Veel keus!

Aanbeveling
Beste prijzen op de markt!

Extra toelichting
Scherpe prijs en super snelle levering! Top! Ga zo door Plasmadiscounter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via mijn telefoon de volgende dag in huis.

Service
Netjes bezorgd.

Assortiment
De tv die ik zocht.

Aanbeveling
Heel betrouwbaar.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorus van Diest 16-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Zeer behulpzaam

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Prettig geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A van der Kooij 16-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk assortiment

Service
Prima begeleiding en advies m.b.t. de aankoop.
Ik heb niet het gevoel gehad dat er een subjectief verkooppraatje werd gehouden. Het gesprek vond ik objectief.

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Vanwege de goede service en de goede kwaliteit-prijsverhouding.

Extra toelichting
Vanwege de nieuwe aankoop moest mijn Vogel muurbeugel aangepast worden met een accessoir welke ik moest navragen bij de dealer, hoewel ik via de folder van de Vogel beugels aan uw verkoper liet zien om welk accessoir het ging. Hij kon mij dus niet helpen. Thuis aangekomen kreeg ik van de dealer te horen dat jullie het bedoelde accessoir in voorraad hadden. Na jullie in Naarden gebeld te hebben kreeg ik te horen, dat men niet wist dat het bedoelde aanwezig was. Met excuses voor het ongemak ( ik had dit accessoir dus direct mee kunnen nemen) en de toezegging dat er beter op de voorraad toegezien zal worden, is mij het accessoir toen toegestuurd. Met dank hiervoor en voor de goede service hierbij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiersma 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle user friendly website.

Service
Snel en goeie feedback

Assortiment
Alles wat je zoekt is voorhanden (en op voorraad).

Aanbeveling
Fijn, snel kwaliteit EN kwantoteit voor een scherpe prijs

Extra toelichting
Helemaal tervreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Simon 15-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Toegankelijk en laagdrempelig - prettig

Service
Uitstekend advies van een aardige dame - ik hield 30% van mijn budget over omdat een goedkoper product ook prima bij het gebruik paste.

Assortiment
Ruim voldoende om goede keuzes te maken.

Aanbeveling
Probeer het zelf en rij langs !

Extra toelichting
Bedankt voor het advies over koffie apparaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

DavyG 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon alles staat beschreven en overzichtelijk

Service
Op gebeld met een "probleempje" werd meteen geholpen en opgelost

Assortiment
Voor mijn gevoel was er genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maikel 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het juiste produkt was makkelijk te vinden via kieskeurig.

Service
snelle service,binnen nog geen 2 dagen in huis

Assortiment
precies goed,niet teveel en niet te weinig

Aanbeveling
tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 15-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je koopt niet vanuit de doos, maar je kan daadwerkelijk alles zien.

Service
Goed en wat gekocht is wordt tot aan de auto afgeleverd.

Assortiment
De laatste modellen zijn aanwezig

Aanbeveling
Ruim, overzichtelijk en voldoende (kundig) personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PJ Heezemans 15-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle artikelen demonstratie klaar en makkelijk ter vergelijken. Overzichtelijk en ruim.

Service
Snel geholpen met goede informatie.

Assortiment
Brede keus zowel in merken als apparatuur van hoge kwaliteit.

Aanbeveling
Doet wat ze beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naasiha 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk. goede selectie kunnen maken met de verschillende criteria die geven zijn. Product informatie zeer uitgebreid wat ik als prettig heb ervaren

Service
Eenmaal mijn keuze gemaakt werd de tv de volgende dag thuis geleverd. Werd niet eens moeilijk gedaan dat ik drie hoog woon en geen lift aanwezig is! Helemaal top!

Assortiment
Ik vind het belangrijk dat er voor elke criteria die word geven een tv geschikt is en dat word waar gemaakt bij jullie.

Aanbeveling
Overzichtelijk, top prijzen en goede selectie aan producten

Extra toelichting
Ik raad jullie zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jessica van Eekelen 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via de web shop een tv uitgezocht en besteld. Mooi overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Aanbeveling
Woensdagmiddag besteld de volgende dag netjes op tijd gebracht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michiel 14-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede overzichtelijke website.

Service
prima, goede informatie gehad.

Extra toelichting
perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Goede informatie in winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja verhoogt 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle levering

Service
Goed bereikbaar

Assortiment
Veel keus op voorraad

Aanbeveling
Goede prijs , snelle levering en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anika 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
hele snelle levering. duidelijke mail met bestel gegevens. Wij zijn zeer tevreden over onze bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
veel keuze makkelijk bestellen

Service
snelle levaring

Assortiment
groot assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle van der Lee 14-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Genoeg ruimte, goed overzicht.

Service
Goede uitleg over de mogelijkheden van de verschillende televisies.

Assortiment
Van elk bekend merk diverse soorten.

Aanbeveling
Goede winkel, met redelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ME Gouka ten Zeldam 14-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vee producten getoond waardoor makkelijk een vergelijking kan worden gemaakt.

Service
Personeel niet opdringerig en weten waar zij over praten met duidelijke uitleg

Assortiment
Meer dan voldoende in diverse soorten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Joossen 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk en weinig handelingen

Service
Heldere uitleg over aankoop en levering

Assortiment
Goed alleen voor mij was dat minder relevant: ik wist welke tv ik wilde hebben

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pluus 13-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk parkeren en als vrouw alleen kun je een grote tv kopen omdat er iemand meeloppt naar je auto!

Service
Zie antwoord hierboven

Assortiment
Je kunt alles rustig bekijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brian 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Leuke duidelijke site had in no time gevonden wat ik zocht.

Service
Aardige vriendelijke dames aan de telefoon.

Assortiment
Breed assortiment voldoende om een goeie keus uit te maken.

Aanbeveling
No nonsens goeie snelle service en bezorging.

Extra toelichting
Zou bij verdere aankopen eerst hier kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brian Djorai 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Leuke duidelijke site had in no time gevonden wat ik zocht :)

Service
Aardige vriendelijke dames aan de telefoon.

Assortiment
Breed assortiment voldoende om een goeie keus uit te maken.

Aanbeveling
No nonsens goeie snelle service.

Extra toelichting
Zou bij verdere aankopen eerst hier kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Een erg goede fijne winkel 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het contact verliep goed, want ik kreeg snel duidelijke e--mails terug. Ook verliepen het bestellen goed, omdat alles duidelijk vindbaar was

Service
Ik kreeg goede duidelijke en snelle e-mails terug

Assortiment
Jullie hebben een ruim assortiment en alles ook voor een mooie prijs

Aanbeveling
De winkel deed aan alle eisen, en had snel mijn vertrouwen gewekt

Extra toelichting
Een erg fijne winkel, en ik zal zal deze winkel aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede zoekfunctie

Service
Top, duidelijke bevestiging en levertijd

Assortiment
Ruime keuze tussen diverse modellen

Aanbeveling
Voor de 2e keer in 2 jaar goed en duidelijk geholpen tegen goede prijzen

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dylan 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website was prima aangezien ik via de PriceWatch van Tweakers direct bij het juiste product uit kwam en jullie waren de enige die hem direct op voorraad hadden.

Service
De verkoper vertelde me alle voor-en nadelen van de tv die ik wilde en hielp me ook met de beugel die er nog voor beschikbaar moet komen.

Assortiment
De enige zaak met de nieuwe LG Oled op voorraad!

Aanbeveling
Alle tv's in de showroom, veel kennis bij personeel en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos van dolen 13-11-2015 In de winkel gekocht
naarden

Algemene score

7,8

Gemak
netjes geholpen

Service
helemaal ok

Assortiment
minder uitgestald als ik verwachtte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marc 13-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Dichtbij afrit snelweg, parkeergelegenheid, voldoende personeel

Service
Duidelijke info, nette afhandeling van de bestelling

Assortiment
Lijkt afdoende, maar weet niet precies of het assortiment volledig is

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Maurice 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is eenvoudig te bereiken en de prijzen op vergelijkingssites worden snel bijgewerkt. De productinformatie is compleet.

Service
Voor mijn bestelling heb ik de vraag gesteld of mijn bestaande beugel zou passen. Dit zou het geval zijn maar na ontvangst bleek dat niet het geval. Plasma-discounter deed niet moeilijk en heeft mij korting gegeven op de beugel en deze alsnog snel toegezonden.

Aanbeveling
Vriendelijke klantenservice, snelle site, duidelijke informatie. Ik zou plasma discounter zeker blijven aanraden en ben erg blij met mijn aankoop!

Extra toelichting
Ga zo door, goede prijzen en goede service!!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jessica moerland 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vind de online winkel helemaal duidelijk.

Service
De service is top. Na het bestellen heb ik het ook echt een dag later. Ook wordt ik netjes op de hoogte gehouden dat het pakket vertrokken is.

Assortiment
Er is genoeg keuze voor iedereen. Mijn volgende bestelling zal hier ook zeker zijn.

Aanbeveling
De online winkel voldoet aan alles en is duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Waenink 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Online is het eenvoudig te bestellen.

Service
ik krijg netjes een bevestiging en daarna een bevestiging met de afleverdatum. Product is conform planning afgeleverd.

Assortiment
Was specifiek op zoek naar het bestelde model. Kan dit niet onderbouwen.

Aanbeveling
Conform afspraak geleverd, gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

DJB 13-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar en alles te overzien

Service
Wij werden uitstekend geholpen voor het bepalen van onze keus

Assortiment
Alle merken aanwezig en de diversen modellen op voorraad

Aanbeveling
Alles zichtbaar en deskundige verkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debbie Haertlein 13-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je loopt binnen en je ziet gelijk waar je moet zijn

Service
Wordt goed gevraagd wat je wilt en ze bieden gelijk aan wat je zoekt

Assortiment
Ruime keuze voor wat je zoekt van goedkoop tot duur

Aanbeveling
Snelle goede ter zake doende service

Extra toelichting
Ik zou deze winkel aanbevelen bij vrienden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rik 12-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Televisie gereserveerd via internet en snel opgehaald. Het ging om een door iemand teruggestuurd model. Televisie zag er goed uit, alles zat netjes ingepakt en was aanwezig. En dat voor een hele mooie prijs.

Service
Televisie was gereserveerd en stond snel klaar. Vriendelijk geholpen door het personeel en geholpen bij het in de auto zetten van de televisie

Assortiment
Veel keuze en met hulp van de filter makkelijk om een televisie naar wens te vinden

Aanbeveling
Ik heb hier met enige regelmaat elektronica aangeschaft en elke keer een tevreden klant. Fijn in prijs en voorlichting over de producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goede site

Service
Super snelle levering, direct mail verkeer met bevestiging
S avonds 21.00 besteld volgende dag 11.30 bezorgd

Assortiment
Grote keuze in smart TV's tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
Gewoon eenvoudig te bestellen en super snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monique 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
site is perfect, makkelijk zoeken

Service
snel en goed

Aanbeveling
hele goeie service, snelle levering. Wat moet ik nog meer zeggen, gewoon perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart Peperkamp 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen verliep vlot en probleemloos

Service
Contact met dit bedrijf verliep soepel

Assortiment
Veel aanbod en aanbiedingen

Aanbeveling
Ik ben er erg tevreden over en zal het aan anderen aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Site werkt soepel kan snel vinden wat je zoekt

Service
Snelle levering

Assortiment
Redelijk ruim assortiment mag wel wat meer uitleg in staan en misschien een compatibiliteitsproblemen test

Aanbeveling
Jammer dat er geen winkel in de buurt zit

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sander 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed en snel

Service
Duidelijke service en goede service.

Assortiment
Top assortiment !

Aanbeveling
Alles aanwezig ! Gewoon top !

Extra toelichting
Ik zou zeker een volgende keer weer een aankoop doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josée 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Aan sluiten en het doet fantastisch

Service
Ik kan niet lager geven

Assortiment
Gewoon goed

Aanbeveling
Gewoon de service is goed en betrouwbaar

Extra toelichting
Ik heb net een led tv besteld kom morgen thuis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vorstenbosch 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snel contact via email.

Assortiment
Ruim uitgebreid en kundig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zo gevonden wat je zoekt

Service
Snelle levering, duidelijke communicatie

Assortiment
Ik zocht slechts naar een televisie, dus kan niet echt een oordeel geven over het hele assortiment

Aanbeveling
Alles goed geregeld voor goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sebas jongerius 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Service was in 1 woord; TOP!

Assortiment
Koop hier zeker mij volgende spullen ook.

Extra toelichting
Wij zijn heel blij met de Samsung led tv.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer overzichtelijk, en het gewenste product snel gevonden met de uitgebreide info.

Service
Prima service, besteld op zondag en afgeleverd op de daaropvolgende dinsdag. Met de correcte Track & Trace bleef ik constant op de hoogte. Kieskeurig is hier zeer bij betrokken, goede recensies.

Assortiment
Zeer uitgebreid, met de actuele voorraad en prijzen up to date. Voor een ieder wat wils.....

Aanbeveling
Een aantal concurrenten bezocht, ze onderscheiden zich echt door het juiste overzicht per product met de daaraan gekoppelde overzicht per pagina met de informatie aangaande het product.

Extra toelichting
Een echte aanrader bij de familie/directe kennissen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

van der Vegt 12-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden ind.terrein Bronsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dichtbij!! Ruime parkeerplats. Mooie showroom.
(waardoor je aan het twijfelen gaat!!!!)

Service
Vrienelijk.hulpvaardig ( al 75 dus...)
Hulp bij inladen.

Assortiment
Duizeling wekkend!

Aanbeveling
Mede om bovenvermelde redenen.
Jullie werden mij aanbevolen..Ook ik zal dat zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
-goede website
-tot 10 tv lijst waar mijn zelf gekozen tv al in stond
-goede reviews
Kortom: alles bij elkaar om een goed oordeel te vellen

Service
-Via chat gesproken met een medewerker (goed en prettig advies)
-Tv werd op tijd geleverd.

Assortiment
Goed en groot assortiment
Prijs was scherp en geen bezorgkosten maakt het nog wat aantrekkelijker.

Aanbeveling
Zie boven:
- goede website
- goed dat er een chatmogelijkheid is als je niet naar de winkel kan komen

Extra toelichting
Hoop dat de goede eerste ervaring met plasma discounter blijft bestaan en dat als er problemen komen niet wordt gezegd: nou doei!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke en overzichtelijke website.

Service
snelle levering, duidelijke informatie mbt verzending

Assortiment
ruim aanbod, leuke aanbiedingen, vaak goedkoper dan de rest!

Aanbeveling
al eerder plasma gekocht met dezelfde snelle levering als de philips lcd.

Extra toelichting
Deze shop is van harte aan te bevelen als je een nieuwe flatscreen zoekt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 12-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle service korte wachttijd.

Service
Goed en netjes geholpen.

Assortiment
Zoek en vind.

Aanbeveling
Makkelijk zoeken en bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HENRY 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het zoeken naar een speciaal toestel lukt gemakkelijk

Service
donderdag avond besteld en zaterdag op de geplande tijd in huis

Assortiment
er is veel keus

Aanbeveling
gewoon heel goed

Extra toelichting
ga zo door met leuke aanbiedingen en goede voorlichting van nieuwe producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla Ruijgrok 11-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Helemaal top.

Service
Zijn netjes geholpen door een hele aardige dame

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mike van lambalgen 11-11-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
is in de buurt en kan gewoon meteen met je spullen naar huis , en gratis parkeren voor de deur.

Service
duidelijke uitleg op vragen die je hebt , en mensen die met je mee denken.

Assortiment
perfecte hoeveelheid met keuze niet te veel en niet te weinig , altijd recente modellen in de showroom om te bekijken

Aanbeveling
makkelijk niet , opdringerig , goede hulp bij het uitzoeken van tv's machine's stofzuigers enz.
en koop zelf ook al me tv's en huishoudelijke apparaten bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews