Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank Liklikwatil 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk knline

Service
Reageren netjes op mail

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Aanbeveling voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karim 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vrij simpel om te bestellen.

Service
Informatie is goed en alles ging snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ad Koijen 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk selecteren
Snelle levertijd. Prima.

Service
Snelle levering. Dat is voor nu genoeg.

Assortiment
Veelbetekenend krijgen Maar heb eerlijk gezegdcgeen totaalbeeld. Geeft ook aan dat je niet lang hoeft te zoeken zonder heel dessin doorsteek worstelen. Dat vind ik prettig.

Aanbeveling
Zie vorige vraag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk het product vinden dat je zoekt.

Service
Vriendelijk te woord gestaan en antwoord gekregen op een gestelde vraag.

Assortiment
Kan alleen een oordeel geven over het assortiment van het gekochte product. Hier was genoeg keus in, voorzien van duidelijke informatie.

Aanbeveling
Makkelijk, snel en voordelig je nieuwe aanwinst bestellen, ontvangen en afrekenen....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jur 19-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,0

Gemak
Goed en overzichtelijk ingericht

Service
duurt even voor dat je wordt geholpen maar wordt goed gemaakt door het goede advies

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bahartje 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goedkoopste gevonden

Service
Snel leverbaar

Assortiment
Duideijk

Aanbeveling
Snelle bezorging

Extra toelichting
Handig alles bijelkaar vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen B 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vanuit je luie stoel kiezen, bestellen en betalen.

Service
Goede verzending en zelfs verzekerd,alleen gebruiksaanwijzing vergeten mee te sturen.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Ze komen hun beloften na.

Extra toelichting
N.V.T.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je klikt snel door de website heen, alles is duidelijk en overzichtelijk.

Service
Onze vorige tv, ook van plasma discounter, was kapot. We werden keurig door de medewerkster geholpen met raad en daad.

Assortiment
Alles is verkrijgbaar voor je tv, wij hadden nog assesoires van de vorige tv.

Aanbeveling
Makkelijk, snel en scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bikie 19-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eerst online gekeken, daarna gericht in de winkel gezocht.

Service
Nemen de tijd voor je.

Assortiment
staat voldoende, jammer dat de homecinema sets niet uitgestald stonden.

Aanbeveling
klantvriendelijk, duidelijke informatie, verstand van zaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles overzichtelijk in rubrieken.

Service
Snelle levering

Assortiment
In vergelijking met Coolblue wat mager maar toch voldoende.

Aanbeveling
Voor een hoop elektronica een overzichtelijke site met snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ronald 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Product is goed te vinden op de website, betaling verloopt vlot.

Service
Is goed, geen opsmuk, wel helder en betrouwbaar.

Assortiment
Ik neem aan dat deze groot is, maar ik heb selectief gezocht en heb niet heel uitgebreid gekeken.

Aanbeveling
Prima winkel, met aannemelijk een groot assortiment, zowel fysiek als digitaal bereikbaar, betrouwbare levering met tussentijdse communicatie.

Extra toelichting
Nee. Succes met de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Melina 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke en duidelijke site

Service
Prima communicatie!

Assortiment
Dat was moeilijk kiezen. Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Algemeen goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr Paap 19-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kon lekker rustig rondkijken zonder dat er vervelende verkopers je een product wilden verkopen. Daarbij ook de duidelijke indeling van de winkel die het gemakkelijk maakte om producten te vergelijken.

Service
Vragen werden duidelijk beantwoord zonder dat er een woordenboek bij nodig was. Plus dat de verkoper alles in het werk stelde om de beste prijs erbij te krijgen.

Assortiment
Zeer ruim assortiment,voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Zeer praktische winkel met een goed assortiment, duidelijke verhalen bij de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anthony Van Broeck 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer goede website snel en gemakkelijk voor elke klant

Service
Snelle en vlotte levering
Track en trace gewoonweg top

Assortiment
Ruime keuze aan goede prijs

Aanbeveling
Zeker een aanrader voor jong en oud! Met veel of weinig budget iedereen vind zeker zijn goesting bij jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 19-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
In de winkel is de service een 10, maar aan de telefoon geef ik een 4. Ik had vragen over de boutmaat om mijn tv aan mijn huidige muurbeugel te bevestigen. De telefoniste kon geen inhoudelijk antwoord geven, en een verkoper uit de winkel wilde ze niet halen want die was druk met verkopen. Ik verwacht - zeker van een webwinkel - meer van de telefonische servicedienst.

Aanbeveling
Zie onderdeel service.

Extra toelichting
In de winkel ff opletten: wij waren er voor de tweede keer in twee weken en raakten in eerste instantie in contact met een verkoper die er vooral aan het verkopen was. Dus hebben we even gewacht tot die aardige vent van de week ervoor beschikbaar was.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Create2Fit Naarden 19-11-2015

Beste Maria,

Bedankt voor je review.

Jammer te horen dat de telefoniste je geen inhoudelijk antwoord kon geven. Moet eerlijk bekennen dat dit soort informatie vaak moeilijk te achterhalen is, omdat zelfs de fabrikant het soms niet in hun specificaties vermeld. Ik kan de telefoniste daarom niet geheel ongelijk geven, maar wij kunnen het altijd bij de fabrikant navragen als we er niet uitkomen. In de toekomst zullen wij hier beter op letten in elk geval.

Ik hoop dat je in elk geval geniet van je aankoop!

Met vriendelijke groet,

Neil

Reageer

Elaine Geleijn 18-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Vindt het redelijk rommelig in de winkel en het duurde naar mijn idee te lang voordat ik geholpen werd.

Service
Zelfde als hiervoor. Maar wanneer je geholpen goed is de service prima vandaar een 8.

Assortiment
Had eerlijk gezegt meer vereacht van de winkel. Op internet prima assortiment.

Aanbeveling
Goed cijfer maar dit komt meer door te lrijs van de artikelen ;)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Create2Fit Naarden 19-11-2015

Beste Elaine,

Bedankt voor je feedback.

Was je toevallig in het weekend bij ons langs gekomen? Vooral in het weekend kan het erg druk worden namelijk. Als je echt snel geholpen wilt worden, op een minder druk moment, dan kan ik je adviseren om doordeweeks langs te komen.

Met vriendelijke groet,

Neil

Reageer

Hennie Hofland 18-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Juist op zondag geopend, precies zo'n dag dat je lekker wilt neuzen.

Service
Prima geholpen en dat op een zondag, de jongeman had alle tijd voor ons. Zeer tevreden

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Uitstekende service, goede bereikbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald dekkers 18-11-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker op zondagmiddag langs kunnen gaan om te kijken in de showroom

Website ook heel duidelijk

Service
Snel geholpen ondanks de drukte in de showroom met duidelijk advies

Assortiment
Volledig

Aanbeveling
Zal zeker vaker kijken of langsgaan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rinus 18-11-2015 In de winkel gekocht
tv afdeling
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dit is mijn 4de aankoop,top hier

Service
Lopen zelfs mee naar de auto om in teladen

Assortiment
Hier niet slagen?dan nergens

Aanbeveling
Ze verdienen in mijn ogen 👀 die sciregewoo

Extra toelichting
Gewoon doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemsen 18-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is een eind rijden geweest vanaf mijn woonplaats

Service
Meneer wist goed waar hij over sprak duidelijkheid klantgerichtheid product kennis

Assortiment
Er was veel keuze tussen de tv's, al denk ik dat er misschien nog meer merken geplaatst konden worden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

davey104 18-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede onderscheiding in de verschillende producten. Duidelijke website en mooie showroom.

Service
Ik ben erg goed geholpen in de winkel.

Assortiment
Uitgebreid en divers assortiment in allerlei soorten elektronica.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan Need 18-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Relax, een tv uitzoeken.
Werknemers weten het goed uit te leggen.
Echt super.
(Beter dan bij Media Markt)
En als ik het echt niet zou snappen, dan even you-tube kijken. Toppie!!!!

Service
Ik mis alleen nog een bakkie koffie in de winkel...

Assortiment
Jammer dat niet alles kan zien, maar ja dan zou de winkel ook groter moeten.
Dus wat er nu staat is goed.

Aanbeveling
Zeer vriendelijk personeel. Top!!!
Wordt naar de auto gebracht. Top!!!
Factuur via de mail. Top!!!!
Heb je niets nodig, en ga je bij jullie kijken.
Ha,ha,ha, dan kom je altijd met iets de deur uit. Top!!!

Extra toelichting
Of ik heb dat gemist, maar een bakkie koffie voor de klanten zou nog beter zijn. Het is maar een idee.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Create2Fit Naarden 19-11-2015

Beste Marjan,

Mooi om te horen dat je ervaring met ons prettig was. Ik wens je nog veel plezier met je aankoop!

We bieden normaal gesproken ook een kopje koffie aan. Misschien dat de verkoper dit vergeten is aan te bieden. We hebben 3 verschillende show modellen staan waar u een kop koffie van kunt krijgen. Misschien voor de volgende keer?

Met vriendelijke groet,

Neil

Reageer

Anita 18-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Voor de deur parkeren en gelijk je apparatuur mee kunnen nemen

Service
Nadat je hebt besloten te kopen , is het afrekenen en product word gehaald en in de auto gebracht

Assortiment
In iedere prijsklasse is keuze genoeg

Aanbeveling
vriendelijk personeel en geduldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan Molenbroek 18-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Aankopen kun je zowel via internet als in de winkel in Naarden doen.

Service
Als ze beloven een mail te zenden als het uitverkochte item weer binnen is, dan doen ze dat ook. Ik heb mijn TV 2 dagen later alsnog kunnen kopen. Hij werd ook netjes in mijn auto gezet.

Assortiment
Een goed assortiment tegen aantrekkelijke prijzen.

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring met deze winkel is zeer positief. Het personeel is behulpzaam en ik vond in de winkel snel wat ik via internet al had bekeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

William Paay 18-11-2015 In de winkel gekocht
Bronstraat Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bijna alle tv's zijn er te zien. Daardoor kan men zelf een keuze maken.

Service
Duurde even voordat er een medewerker beschikbaar was. Kwam waarschijnlijk door de vele mensen die er op zaterdag 14 november waren.

Assortiment
Grote keuze van artikelen.

Aanbeveling
Fijne winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A van Haaster 18-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Verkoper springt niet meteen in je nek maar laat je eerst even rustig kijken.
Levering zoals afgesproken.

Assortiment
Genoeg in de showroom en anders op voorraad in het magazijn.
Kreeg nog korting op de internet prijs en een muurbeugel erbij.

Aanbeveling
Ik ben eerst bij de Media Markt en Bcc geweest maar toch weer uitgekomen bij Plasma Discounter voor de 2e keer. Mijn vorige tv heb ik ook hier gekocht en vind dat je gewoon beter geholpen wordt. Bij Media Markt en Bcc ben je gewoon een nummer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j 18-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat goed gesorteerd en overzichtelijk

Service
We werden erg goed geholpen

Assortiment
Ruim voldoende in de showroom

Aanbeveling
Ik ben er al vaker geweest voor een televisie en ik ga hier nooit met lege handen weg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Kellermann Slotemaker 17-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De vele apparatuur leidt je in eerste instantie af maar je wordt daarna door een medewerker naar de juiste plek geleid

Service
Medewerkers geven uitstekende uitleg en toelichting en vragen daarna ook of alles goed begrepen en duidelijk is. En als ze niet direct een vraag kunnen beantwoorden zeggen ze dat ook en raadplegen een collega

Assortiment
Assortiment is niet alles omvattend en goed genoeg om er volledig achter te staan. Met deze beperking toont men kennis van zaken op niveau

Aanbeveling
Prima dienstverlening, vriendelijk en deskundig. Ook achteraf worden vragen prima opgepakt en beantwoord/uitleg gegeven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harold Bos 17-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kon via jullie website heel makelijk alles vinden,met duidelijke productinfo. En vervolgens mijn keuze van tevoren reserveren.

Service
werd bij binnenkomst keurig welkom geheten,en na aangeven aan de verkoper dat ik een led tv had gereserveerd keurig verder geholpen door jullie profesionele team.

Assortiment
Veel keuze in de winkel,en op de website.

Aanbeveling
Het ziet er allemaal keurig en overzichtelijk uit.

Extra toelichting
Ga zo door,hier kan menige winkel een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van Manen 17-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk, genoeg personeel, via de site al uitgebreide info ontvangen

Service
klantgegevens al bekend, factuur via de mail. Snel het product vanuit het magazijn

Assortiment
goed en gesorteerd, veschillende prijzen en kwaliteiten, vooraf via de site te checken

Aanbeveling
blijft de meest goed en goed geprijsde winkel. Kan geen Media Markt tegen op. Meeste artikelen direct op voorraad of te reserveren via de site

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vincent Zeegers 17-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruim en overzichtelijk

Service
Goede en duidelijke uitleg

Assortiment
prima keuzemogelijkheden

Aanbeveling
vlot en netjes geholpen en je kan op internet al een selectie maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Astrid 17-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De apparatuur staat overzichtelijk opgesteld en er is ruimte genoeg.

Service
Op het moment dat gezien werd door een medewerker dat ik een vraag had werd ik vrijwel meteen geholpen. De uitleg en tijd die voor mij genomen werd was prima en heeft er zeker aan bijgedragen dat ik mijn aankoop heb gedaan.

Assortiment
Ik kwam voor de weekend outlet verkoop van 14-15 November en er was nog voldoende keuze uit het assortiment.

Aanbeveling
Geen poespas, geen verkoop praatjes, gewoon duidelijk advies. Ik stel dat zeer op prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard van Eijk 17-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles duidelijk ingedeeld

Service
zeer vriendelijk behandeld, goed advies: zelfs om even een extra aankoop te overdenken totdat we dit echt heel goed zekerweten (en tevreden klanten komen altijd terug :-))

Assortiment
heel breed, was 1 van de redenen om te komen

Aanbeveling
wel ook internet site er bij houden om compleet overzicht te houden van aanbod

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jose 17-11-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk

Service
goede en duidelijke uitleg en erg behulpzaam

Assortiment
minder als dat ik had verwacht,zeker op draadloos gebied

Aanbeveling
iets te klein en te weinig personeel,zeker in het weekeinde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harskamp 17-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Klantvriendelijkheid , goede service (uitleg oké ) , goed verteld wat beter is voor een kind die wil game , hij was onder de indruk , top mensen die er werken enz

Assortiment
Genoeg keuze , maar ze informeren je goed toppers

Extra toelichting
Het zal leuk zijn als ik een keer win , jullie zijn een top zaak kom zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
probleemloos zoeken, met de juiste informatie

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik wilde hebben

Extra toelichting
Een man een man een woord een woord, alles gelopen zoals voorspeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia Terol 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen.

Service
Direct mail over de bestelling, daarna meteen een mail over de levering. Echt super. En netjes afgeleverd op tijd.

Assortiment
Zocht dit type en werd snel via Google gevonden op deze site

Aanbeveling
Goeie site, perfecte levering. Super blij met de tv

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 16-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten staan in de winkel overzichtelijk opgesteld. Kan makkelijk parkeren en het is centraal gelegen.

Service
Goede en kundige uitleg gegeven over de producten in de winkel. Behulpzaam.

Assortiment
Ruime en duidelijke keuze.

Aanbeveling
Zeer te spreken over deze winkel en beveel hem iedereen aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

harry 16-11-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
geleverd op afgesproken tijd

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
goed en duidelijk advies

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita Vork 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat mij betreft zou de webshop nog iets duidelijker/overzichtelijker kunnen, ik vind de manier waarop de informatie gepresenteerd wordt niet optimaal klantvriendelijk.

Service
Als je je product eenmaal gevonden en gekozen hebt, zijn de te nemen stappen om tot bestelling over te gaan wel heel duidelijk en eenvoudig.

Assortiment
Volgens mij staat alles in de winkel wat je maar bedenken kunt.

Aanbeveling
Het online kopen van een TV was nogal een overwinning voor mij, maar de levering was inderdaad al de volgende dag, bij een AH afhaalpunt. En dát is toch wel erg prettig, om zoiets op te kunnen halen wanneer het jou uitkomt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick D 16-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is vlakbij mijn huis en omdat buurtgenoten goede ervaringen hadden met de Plasma-discounter ben ik direct naar de winkel gegaan. De winkel is overzichtelijk ingedeeld per merk en omdat mijn uiteindelijk tv op voorraad was, heb ik de tv meteen kunnen meenemen. Het bestellen ging dus ook makkelijk.

Assortiment
In de winkel kon ik goed vergelijken welke tv uit het hogere segment aan mijn wensen voldeed. De prijs was gunstiger dan bij de concurrenten.

Aanbeveling
Perfecte winkel, makkelijk bereikbaar, goede prijzen en top personeel!

Extra toelichting
Zelfs toen ik voor een derde keer de winkel in Naarden bezocht, had het personeel alle tijd voor mij zodat ik op mijn gemak tot mijn uiteindelijk keuze ben gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere informatie

Service
Om 6 uur 's avonds besteld, en volgens afspraak de volgende dag geleverd.

Assortiment
Ik was op zoek naar 1 product, en dat was op voorraad zoals aangegeven op de website.

Aanbeveling
Het voldeed volkomen aan de verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirela Ramic 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk omschreveb

Service
Komt afspraken na wordt op tijd geleverd

Assortiment
Je hebt keuze in verschillende soorten en merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Flip 16-11-2015 In de winkel gekocht
Muiden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles ruim en overzichtelijk opgesteld

Service
Ik had een toestel aangeschaft, maar deze ziel echter achteraf tegen en kon zonder problemen worden omgeruild voor ander toestel

Assortiment
Hier moet je wel slagen

Aanbeveling
Altijd vriendelijk en goed personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim Tansel 16-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer ruime opstelling en duidelijk overzicht van de diverse merken

Service
Professionele uitleg over de diverse mogelijkheden van de merken.

Assortiment
Goede keuze mogelijkheid en het goed prijssegment.

Aanbeveling
Goede parkeer gelegenheid en grote hulpvaardigheid bij transsport van het gekochte product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Flierman 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk iets uit te zoeken

Service
Ik had gebeld en werd direct goed geholpen

Assortiment
Alles is er zo ongeveer

Aanbeveling
Makkelijk en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op mobiel is het keuzemenu niet volledig toegankelijk.

Service
Snelle levering

Assortiment
Van nieuwe tot oudemoddelen. En goedkope demomoddelen of korting op beschadigde moddelen.

Aanbeveling
Veel keus en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poppe 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snel iets om te ruilen als het defect is

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen in de kennis kring.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Petnet 16-11-2015 In de winkel gekocht
Plasma discounter in Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed geholpen en duidelijk advies

Service
Reservering via webshop gedaan en in de winkel opgehaald na uitgebreid advies over alternatieven toch de reservering meegenomen en tot op heden zeer tevreden.

Assortiment
Ruime keuze mogelijkheden en overzichtelijk

Aanbeveling
top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m bos 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk website met duidelijke informatie

Service
zeer goede en snelle verwerking van de bestelling en antwoord op mijn vraag. enorm snelle verzending op het adres van keuze.

Assortiment
genoeg keus voor goede prijs

Aanbeveling
zeer klant vriendelijk, overzichtelijk en informatief. je wordt zeer goed op de hoogte gehoden van de status van je bestelling

Extra toelichting
gewoon goed!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews