Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R Schoenmakers 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is goed toegankelijk

Service
klantenservice denk mee met klant ivm ophanging van de TV en stuurt hiervoor de nodige info toe per mail

Assortiment
Voor de site Plasma discounter ruim voldoende assortiment op het gebied van televisie etc.

Aanbeveling
Prima service, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 24-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

6,8

Gemak
Als je een vraag hebt, moet je een krankzinnig bedrag aan telefoonkosten betalen.

Service
Te dure telefoon maakt drempel erg hoog, maar dat is waarschijnlijk ook de bedoeling.
Dat je gekochte spullen even in de auto gelegd worden is erg aardig.

Assortiment
Er is genoeg voor redelijke prijzen.

Aanbeveling
De lagere prijzen maken veel goed

Extra toelichting
Voor mij persoonlijk was alles net net iets te snel (tegen het agressieve aan, te zakelijk en teveel verkopen ipv uitleg geven. Dit kan voor ouderen een reden zijn om weer snel rechtsomkeert te maken.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Vaxy 24-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ruime openingsuren

Service
goeie uitgebreide uitleg van de verkopers

Assortiment
uitgebreid, en uitgestald en alles te testen ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alain 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer duidelijke webshop

Service
heel vriendelijk personeel en behulpzaam aan de telefoon

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
zeer gunstige prijzen tov Belgie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Febre 24-11-2015 In de winkel gekocht
in Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Winkel goed bereikbaar. Makkelijk parkeren. Mooie winkel. Alles duidelijk opgesteld. Veel keuze. Duidelijke uitleg. Hebben geduld met ouderen. vertellen de voor en tegen.

Assortiment
Het assortiment is groot maar niet te groot. Keuze is meer dan genoeg. Heb een mooie televisie gekocht tegen een redelijke prijs.

Aanbeveling
Prettige jongelui. Netjes. Goede uitleg.

Extra toelichting
Ik geef het een 9, want het kan altijd hier en daar nog beter. Maar zonder meer een goed overzichtbare winkel met veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joey 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel duidelijk

Service
Een dag later had ik h product al in huis.

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henk Kok 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt op de website alle informatie vinden,die je nodig hebt

Service
Er is voldoende mogelijkheid om producten met elkaar te vergelijken

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Bij een bezoek aan de winkel ben ik zeer vriendelijk te woord gestaan zonder verder enige aandringen. ik ben uitvoerig geinformeerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jair kuipers 23-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel zit in de buurt, mooie showroom.

Service
Goed advies gekregen en tv werd zelfs in de auto gezet door medewerker.

Assortiment
Een duidelijk en overzichtelijk assortiment.
Ook een goede prijzen range.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de aankoop. Zeer goed geadviseerd. Conclusie: goede service voor goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elderhuis 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is goed verzorgd en tijdens de bestelling word je goed begeleid

Service
goed telefonisch contact gehad over de levering

Assortiment
meer dan voldoende keus

Aanbeveling
Gebruiksgemak van bestellen en snelle levering daarna.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanelm 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
IN een paar klikken was het geregeld.

Service
Aan huis geleverd. Verder geen bojzonderheden.

Aanbeveling
Gemak dient de mens!! Snelle levering.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Gert Jan 23-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op internet site gekeken, bellen of de tv op voorraad was en een uur later opgehaald. Top!

Service
Goede en uitgebreide uitleg gehad. Het was een door de weekse dag, dus rustig.

Assortiment
Ruime keus in merk en maat.

Aanbeveling
Gewoon prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jay 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gereserveerd via internet
Voor de deur (gratis) parkeren

Service
Tv werd netjes in de auto gezet

Aanbeveling
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Job 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website, eenvoudig bestellen zonder al te veel in te moeten vullen of door te moeten klikken

Service
'S avonds half negen besteld, volgende ochtend al in huis!

Assortiment
Ruime keuze, goed kunnen vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
Goede prijs, goede service en mooie producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website, eenvoudig bestellen zonder al te veel in te moeten vullen of door te moeten klikken

Service
'S avonds half negen besteld, volgende ochtend al in huis!

Assortiment
Ruime keuze, goed kunnen vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
Goede prijs, goede service en mooie producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexis 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website en handig overzicht van bijbehorende opties om erbij te bestellen

Service
Supersnel in huis

Assortiment
Duidelijk en groot assortiment. Allemaal in stock

Aanbeveling
Snel duidelijk en prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Schottert 23-11-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
simpel via de computer uitzoeken wat ik wil en eventueel advies vragen aan een medewerker in de winkel

Service
nog geen vervelende ervaringen gehad maar de winkel is heel overzichtelijk en er staan genoeg computers om producten te zoeken of vergelijken

Assortiment
van elk product voldoende keus in bekende en (voor mij) minder bekende merken met de daarbij behorende prijzen

Aanbeveling
ik koop al mijn elektronica bij deze winkel en heb al veel vrienden en familie meegenomen naar de winkel of die kant opgestuurd

Extra toelichting
Goeie site en vriendelijke medewerkers in de showroom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 23-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De aankoop ging erg prettig. Verkoper nam alle tijd voor ons. Na de keuze gemaakt te hebben wordt het product gehaald en in de auto gezet. Top !!!

Service
Personeel is bijzonder kundig. De specificaties worden goed tegen elkaar weggezet waardoor je een objectieve beoordeling kan maken.

Assortiment
Er is veel keuze en de modellen zijn actueel.

Aanbeveling
Was er nog nooit geweest. Had eigenlijk verwacht dat de Plasma discounter een ordinaire 'dozenschuiver' zou zijn.
Bij binnenkomst was ik aangenaam verrast.
De hulp en de technische kennis van het personeel was erg goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter van den Top Makelaardij 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en makkelijke site

Service
Goede service en snel

Assortiment
Heel breed georienteerd

Aanbeveling
Top!

Extra toelichting
Geen. Aanrader voor andere consumenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan de Bond 23-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Gevonden wat ik zocht.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bram 23-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
Duidelijk en makkelijk bestellen.
gewoon het gemak wat je van een webwinkel verwacht.

Service
Levering volgens belofte.
Echter wel een opmerking over het ophaalpunt van DHL. Deze winkel is alleen tijdens kantooruren open dus is de enige dag dat jij (als hard werkende Nederlander) je pakketje op kan halen zaterdag..... Dus het weekendje naar je vrienden zit er niet in in de week dat je wat besteld. Hierover ook al een klacht bij DHL neergelegd.

Aanbeveling
Ik zou de plasmadiscounter aanbevelen en als ze bijvoorbeeld zaken zouden doen met PostNL zouden ze een 9 krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mano 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk filteren op eigenschappen en daardoor snel het juiste resultaat, mis alleen de optie om de resultaten te kunnen sorteren op bv prijs oplopend.

Service
Gebeld met de klantenservice ivm met problemen met bezorgen door DHL. Ben vriendelijk geholpen en men heeft geprobeerd zo goed mogelijk te helpen.

Assortiment
Voldoende keus en ben erg tevreden met mijn uiteindelijke keuze!

Aanbeveling
Gewoon heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Witteveen 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is overzichtelijk en handig, gebruik de zoekmachine en je ziet in no-time de producten waar je naar op zoek bent.

Service
Orderafhandeling is netjes en correct. Levering snel en het feit dat er ook een filiaal is voelt vertrouwd en maakt het mogelijk de producten vooraf te bekijken of extra informatie te krijgen.

Assortiment
Lijkt mij ruim voldoende, ik heb altijd kunnen vinden waar ik naar op zoek was. Daarbij is de prijsstelling altijd marktconform of scherper.

Aanbeveling
Plasma-discounter krijgt een overallcijfer: 9 omdat ik vind dat dit een kwalitatief goede webshop is. Ik heb geen tienen gegeven omdat er altijd ruimte of mogelijkheid is voor verbetering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mamamia 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top gewoon

Service
Super gedaan online besteld

Assortiment
Genoeg keuzes

Aanbeveling
Prima alles netjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke pagina

Service
snelle levering + adequate informatie per mail

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
snelle service, overzichtelijk, goede info

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Brutin 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk te vinden

Service
Snelle bezorging

Assortiment
Overzichtelijk

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LotteJuny 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk om een product te vinden en te bestellen! Post NL heeft t de volgende dag al thuis gebracht in zeer goede staat! Toppie!

Service
Zoals ik al zei was t de volgende dag in huis! Geweldig!

Assortiment
Van ales wat, wat je nodig hebt!

Aanbeveling
100% tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Roemer 22-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik werd vlot en deskundig geholpen

Service
tot op heden liep alles volgens afspraak

Aanbeveling
Ik werd goed geholpen,maar ik wist al precies wat ik wilde aankopen

Extra toelichting
Verder geen toelichting...De zaak was goed te vinden....Parkeergelegenheid was prima....Prettig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Inge P 22-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
fysieke winkel is dichtbij, en telefonisch ook goed bereikbaar.

Service
Goed geholpen, ze waren zelfs bereid in een volle winkel schroefjes voor me aan te draaien. Top!

Assortiment
Ruim voldoende voor mij om uit te kiezen

Aanbeveling
zie motivaties hierboven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

plasma discounter 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is helder. De zoek optie werkt prima en ik vond snel waar ik naar op zoek was.
Bestelprocedure: alles wat je moet weten, wordt tijdens het bestelproces aangegeven (levertijd/ verzendkosten/ pakket dienst etc.)
Ik vind het fijn dat er veel extra informatie bij producten vermeld wordt die het makkelijker maken om je keuze te maken/ te vergelijken. (Wat je allemaal kunt met een smart TV, alle afmetingen, aansluitingen, etc.)

Service
Levertijd was perfect! Er werd gewaarschuwd voor eventueel max. 1 dag extra levertijd bij VISA betaling, maar daar bleek in mijn geval geen sprake van.
Ik had een TV uit de opruimkelder, in mijn geval één die door een andere klant retour was gestuurd. Over de dan geldende voorwaarden wordt op de website helder gecommuniceerd: 14 dagen zichttermijn en de garantie is precies al bij een nieuwe TV!
Bij levering was uiteraard aan de doos te zien dat deze al open was geweest, toch was de TV keurig verpakt met beschermfolie over het scherm. Niets mis mee. Alles zat erbij.

Assortiment
Over het assortiment kan ik geen beoordeling geven, aangezien ik heel gericht een artikel zocht (en vond!). Wel ben ik zeer te spreken over de korting die gegeven is vanwege dat de doos open is geweest. Op het product was niets aan te merken.

Aanbeveling
Er wordt duidelijke informatie verschaft over zowel de producten als bestel- en retourmogelijkheden. De mogelijkheid om artikelen in de fysieke winkel op te halen is ook prettig. Vlotte afhandeling en levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eva 21-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke webshop met uitgebreid assortiment.

Service
Uiteindelijk op basis van de website besloten een kijkje te nemen in de winkel. Werd daar ondanks de drukte meteen goed geholpen want er was voldoende personeel aanwezig. De service was dus goed en heb daarom hier mijn TV gekocht.

Assortiment
Uitgebreid assortiment voor een leuke prijs.

Aanbeveling
Ik geef deze winkel een 10 aangezien tot op heden alles prima verlopen is en de service goed is. Ben erg blij met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b de beer 21-11-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kwam aan in de showroom en wist eigenlijk al wat ik wou maar toch hebben ze me geholpen aan een beter en goedkoper model daarom zeer zeker heel erg tevreden

Service
Heel vriendelijk en en persoonlijk

Assortiment
hele grote voorraad en super veel keuze en een mooie showroom

Aanbeveling
Heel erg Prettige winkel om te zijn en niet gelijk zo'n vervelende verkoper die je van alles aan probeert aan te smeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tina wiegersma 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
de site is logisch ingedeeld

Service
snelle bezorging

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
leuke winkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

FTH Kersten 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke uitleg en site, producten staan mooi gefotografeerd op de site, daarnaast maakt het filmpje het je nog duidelijker mocht het je nog onduidelijk zijn

Service
S'avonds besteld en de volgende dag al in huis, dus top

Assortiment
Ruime keuze en een goede prijs

Extra toelichting
goede en duidelijk site, snelle en goede service en een ruim assortiment voor een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WTR de Jong 21-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,2

Gemak
Aankoop van onze tv geen relatief makkelijkbzonder al te veel gedoe. Bereikbaarheid van de winkel was goed.

Service
Wij werden tijdens de selectie niet geholpen door winkelmedewerkers. Dat terwijl er wel een paar niks stonden te doen.
Er waren echter wel pc's aanwezig waar we informatie op konden opzoeken.
Daarnaast werden we netjes geholpen bij het dragen van de tv naar de auto.

Assortiment
Ruime keuze van zowel nieuwe als actie modellen van verschillende merken.

Aanbeveling
Er is zeker ruimte voor verbetering, maar in de basis gaat het best goed.
Meer klanten contact zou helpen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sander 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoe makkelijk kun je het krijgen? Hier zouden veel sites nog een puntje aan kunnen zuigen.

Service
Snelle en zeer nette service.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, op het gebied van TV en dergelijke natuurlijk.

Aanbeveling
Net als voorgaande bestellingen werd dit weer vlot en netjes de volgende dag geleverd.

Extra toelichting
Goede wijn behoeft geen krans.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 20-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Kan alles makkelijk vinden. En makkelijk te bestellen.

Service
Snel en werd overal van op de hoogte gehouden via de mail

Assortiment
De keuze is reuze. En voor ieder wat wils.

Extra toelichting
Ik raad iedereen plasma discounter aan. Netjes op tijd werd ie gebracht. En werd van alle's op de hoogte gehouden. Netjes alles in de mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Helemaal top. Raad het bedrijf iedereen aan. Goeie en mooie spullen voor een mooie prijs,en snelle service. En werd van alles op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid hof 20-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen en t ligt klaat
R

Service
Netjes en snel

Assortiment
Van goedkoop tot duur, voor elk budget

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Alles is prima. Wasmachine. Tv alles koop ik er dn steeds even goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D A Meppelink 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
was eenvoudig te bestellen met betaling achteraf
Zaterdag besteld en toch dinsdag geleverd

Service
Keurig op tijd geleverd

Assortiment
prima
Je kunt niet alles hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nieman 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel goed recencies

Service
Heel goed

Assortiment
Geweldig

Aanbeveling
Heel blij

Extra toelichting
Geweldig winkel, alles snel bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost van Rooij 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig bestellen.

Service
Snelle leveringen zonder problemen

Assortiment
Veel producten aanwezig

Aanbeveling
Perfect!

Extra toelichting
Snel, goed en prijstechnisch aantrekkelijk! Een echte topper. Mijn volgende aankoop haal ik zeker weer bij deze winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alice 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke website. Veel betalings mogelijkheden. Goede Uitleg.

Service
Super snelle levertijd

Assortiment
Ruim maar kan altijd meer

Aanbeveling
Makkelijke website. Veel betalings mogelijkheden. Goede Uitleg. Leuke filmpjes. Super snelle levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het instellen van de filters in de webshop vertraagd het sorteren van het assortiment in de webshop dusdanig, dat je snel een andere pagina gaat openen

Service
Levering direct de volgende dag, zoals beloofd

Assortiment
Als je het hier nog niet kunt vinden, stop dan maar met zoeken

Aanbeveling
Prima webshop

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

super 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de online winkel is heel goed en duidelijk en overzichtelijk.

Service
de service is zeker goed. alles staat goed aangegeven op de site en was al heel duidelijk. maar als je het toch niet begreep staat er ook dat je altijd kan bellen (wel tussen werktijden) dit trok mij zeer aan. de lever tijd was ook top ik kom uit capelle (vlak bij Rotterdam. dat is een hele afstand maar mijn pakketje was wer binnen 1 werk dag top!

Assortiment
het assortiment is goed en de prijzen zijn scherp!

Aanbeveling
top servies

Extra toelichting
ik raad je het zeker aan om hier te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijk

Service
Telefonische vraag wordt professioneel behandeld

Assortiment
Ongelooflijk veel keus

Aanbeveling
Kan ik iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 20-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kom binnen gelopen wordt direct aangesproken terwijl het erg druk was in de winkel

Service
Verkoper had verstand van zaken en vroeg goed door

Assortiment
Gewoon goed

Aanbeveling
Goed beetje rommelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SvG205 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel makkelijk gevonden waar ik naar op zoek was.

Service
Top service. Precies wat er gemeld was, is nagekomen.

Assortiment
Wat ik zocht heb ik gevonden en ze waren erin de goedkoopste. Hoe het verdere assortiment is weet ik niet. Mocht iknin de toekomst nog iets nodig hebben dan zal ik zeker eerst hier gaan kijken.

Aanbeveling
Super blij met mijn aankoop en er is nagekomen wat er gemeld is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel gevonden en je gaat makkelijk door het aankoopproces

Service
Niets op aan te merken

Assortiment
Heel ruim op het gebied van plasma tv's maar ook tablets en telefoons.

Aanbeveling
Doen wat ze beloven en goed filmpje dat vertrouwen geeft op hun website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 19-11-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Ik kreeg goede uitleg en ben meteen met koop doorgegaan.
Prima geholpen.

Assortiment
leuke weekendknaller

Aanbeveling
leuke winkel aardige verkopers.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hazelbag 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Aan klikken lezen en betalen!

Service
Zie motivatie beoordeling

Assortiment
Veel keuze, goede prijzen, veel variatie.

Aanbeveling
Een snelle levering, perfecte prijs kwaliteit verhouding. (Was de goedkoopste!) Een goede service. Aangezien ik de bestelde tv de volgende dag toch liever in wilde ruilen voor een groter model is dit per telefoon gelijk voor mij geregeld ik kon het extra bedrag overmaken en de zendtijd veranderde niet eens! Alleen per mail was al gezegd dat dit niet meer kon. Dit was dus even tegenstrijdig. Vandaar de 9 ipv

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews