Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vincent Heetebrij 27-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk en overzichtelijk

Service
Kennis en service gerichtheid

Assortiment
Zeer ruime keuzes!! Genoeg om je zelf te verwennen! Heb nu de sonos play 1 boxen gekocht super blij mee! Even sparen voor die super Weber bbq e330gbs

Aanbeveling
Makkelijk berijkbaar! Goede service! Kennis in huis!! Ruime keuzes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Super service 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ik heb zowel de website als de winkel bezocht en was zeer tevreden over de duidelijke uitleg. Ondanks dat ik de technische specificaties niet zo goed begrijp, was zowel de verkoper als de website in staat mij van de juiste info te voorzien.(filmpjes op website ook erg handig!) Het bestel proces ging ook heel gemakkelijk en snel. 1 puntje van kritiek: wanneer je de bestelling met een creditcard betaald is de levering 1 dag later, en die vermelding zie je pas op het laatste moment van bestellen (wanneer je de betaling doet) Ik had het prettig gevonden om dit in een eerdere stap al te zien.

Service
De winkel was erg goed bereikbaar, met zeer vriendelijk en bekwaam personeel. De levertijd werd niet nagekomen, maar dit was door een fout bij Post NL. Toen ik zelf contact hierover heb opgenmomen bij Post NL, werd ik niet geholpen. Vervolgens heb ik de klantenservice van Plasma discounter gebeld, en zij hebben het probleem voor mij opgelost! Super service!! Want plasma-discounter had geen fout gemaakt, maar toch perfect opgelost!! En ik heb verschillende mederwerksters gesproken. Allemaal even vriendelijk!

Assortiment
het assortiment aan tv's was voor mij meer dan ruim voldoende. En voordat ik de bestelling plaatste heb ik nog gekeken of de tv ergens anders goedkoper werd aangeboden. Dit was niet het geval. TV voldoet ook zeker aan de verwachting! Prijs kwaliteit is dus goed!

Aanbeveling
Het was mijn allereerste aanschaf bij deze winkel. Ik zou iedereen aanraden hier een tv te kopen. En voor toekomstige aanschaf van andere electronische apparaten zou ik nu ook eerst hier gaan kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esme Nauta 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop werkt snel, is overzichtelijk en alle informatie is duidelijk weergegeven.

Service
Het bestel- en afwikkelingsproces werd naar verwachting en behoren doorlopen. Ik heb geen seconde moeite gehad met het aankopen van het product en werd stap voor stap keurig begeleid.

Assortiment
Naast het product dat ik zocht werden er goede accessoires geboden en kon ik verder winkelen voor vele andere interessante items.

Aanbeveling
Letterlijk niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 27-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Grote showroom voor een internet verkoper. Veel personeel om aan te spreken.

Service
Zaterdag's wel erg druk in de winkel. Afspraak over eventueel retourneren niet op bon. Moet er maar op vertrouwen dat de aantekening wel in systeem staat. Verkeerde info over de VESA bevestiging.

Assortiment
Zo te zien staan alle laatste modellen in de showroom tegen marktconformer prijzen.

Aanbeveling
Toch wel erg makkelijk. Zaterdagmiddag even TV halen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

geertje 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
prima website, alles erg duidelijk en gemakkelijk

Aanbeveling
Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plasma outlet 27-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te vinden goede parkeer gelegenheid

Service
Goed geholpen en voorgelicht ,vriendelijk verkoper ,niet opdringerig,

Assortiment
Zeer ruime keus.

Aanbeveling
Klantvriendelijk groot sortiment,concurerend

Extra toelichting
Meer uitleg hoe je de korting,in mijn geval bij Samsung,krijgt,op de Samsungsite las ik dat bij het opsturen van het registratieformulier en een copie van de factuur ook de sticker van verpakking erbij moest,die had ik al in de papierbak gegooid,kon het gelukkig nog terug halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 27-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik kwam op het idee om voor mijn Sonos set een boost te kopen. Dus heb ik even op de website gekeken of deze op voorraad was en daarna snel naar de winkel in Naarden.

Service
Bij de winkel in Naarden aangekomen heb ik advies gevraagd, waarop ik een duidelijk antwoord kreeg.
Conclusie: voorraad snel bekeken en na goed advies in de winkel snel mijn aankoop geinstalleerd.

Assortiment
Het assortiment is gespecialiseerd en binnen die specialisatie is er een goed assortiment

Aanbeveling
Mooie website, winkel in orde en goed advies van het personeel.

Extra toelichting
Nee ik ben tevreden met mijn aankoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tim Miller 27-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
All products demonstrated in the showroom

Service
I made a couple of calls as I wanted some general information and received excellent and comprehensive information presented in a friendly manner.

Assortiment
huge assortment, well presented, very helpful staff in the showroom.
Excellent value for money

Aanbeveling
My impression of Plasma Discounter is very positive!
Having a showroom to demonstrate products is an excellent marketing tool for an online discounter.

Extra toelichting
I believe a showroom in the South of The Netherlands would attract more customers and increase sales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renee H 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site. Handige filters.

Service
Meteen bevestigingsmail. Mail bij verzenden. Complete informatie.

Assortiment
In assortiment wat ik zocht, namelijk een kleine tv voor boven.

Aanbeveling
Duidelijke informatie. Heldere communicatie. Snelle levering. Geen verzendkosten.

Extra toelichting
complimenten!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anton 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan elk moment van de dag op webshop bestellen. Alle informatie is te vinden en de video's geven een duidelijke indruk.

Service
Op tijd en volgens afspraak bezorgd. Het pakket van tv met een interactieve module bevalt prima, weer een modem minder en minder HDMi kabels in de kast.
Prijs is scherp en actueel.

Assortiment
Je kunt de actuele artikelen artikelen vinden. Met alles erop en eraan.

Aanbeveling
Bij installatie telefonisch advies gevraagd. Mederwerker geeft vriendelijk en deskundige informatie. Belangrijk dat je, indien nodig, een beroep kunt doen.

Extra toelichting
Een interactieve module ruimt in je electronica kast lekker op en is makkelijk in gebruik. Veel klanten weten dit niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ans Timmer 27-11-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is overzichtelijk!

Service
We werden heel vriendelijk door vakkundig personeel geholpen

Assortiment
Jullie winkel zou veel groter mogen zijn! Dan komen we voor alles naar jullie! 😜

Aanbeveling
Makkelijk te bereiken
Vakkundig en vriendelijk personeel
Prijs/kwaliteit vergelijking tot soortgelijke bedrijven is uitstekend!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Robert 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site. Bestelling vlot gedaan.

Assortiment
Genoeg keus. Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik ben een vrouw van 65. En werk nog vele uren. Dus weinig tijd om te winkelen. En omdat ik heel tevreden ben over jullie, omdat ik in het verleden ook fantastisch ben geholpen. Ben ik weer heel snel naar jullie site gegaan.

Service
Steeds correct geholpen, door heel goed personeel.

Assortiment
Heel veel te zien. Maar wel slecht voor je portemonnee! ! Haha

Aanbeveling
Zie boven...trouwens er zijn al wat mensen op mijn advies naar jullie site gegaan.

Extra toelichting
Nee wat ik er van vind, is steeds te lezen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 26-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bereiken met de auto!

Service
Ik kwam net telaat aan bij de winkel om mijn bestelling te halen. De medewerkers hebben mij perfect geholpen ondanks de tijd. Een andere winkel had mij buiten laten staan maar jullie niet. Super service en totaal niet ongeduldig,ondanks dat de winkel eigenlijk al gesloten was. Daarnaast gratis reiniger gekregen om het beeldscherm van de tv schoon te maken! Een 10++

Assortiment
Alles kunnen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Prijzen zijn de goedkoopste die ik heb kunnen vinden!

Extra toelichting
Nogmaals mijn complimenten voor de top service! Op de tv zit een 3d functie maar samsung leverden geen brillen bij de tv,kregen wij erbij!dit zal ik niet snel vergeten! 10++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed

Service
Lekker snel en correct

Assortiment
Ruim genoeg

Aanbeveling
Prima shop

Extra toelichting
Ik raad deze site aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jer 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is duidelijk en zeer overzichtelijk.

Service
De geleverde tv was niet in orde. Na contact met de klantenservice is de tv de volgende dag omgeruild. Topservice!

Assortiment
Hetgeen waar ik naar op zoek was had ik binnen enkele minuten gevonden en met een duidelijke omschrijving erbij.

Aanbeveling
Ik ben nog nooit in de winkel zelf geweest, maar de webshop ziet er keurig uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plasma discounter 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snelgeleverd echt tevreden

Service
Besteld en dierckt bericht retour .
En tweede dag al het bestelde in huis.
Super nog nergens mee gemaakt

Assortiment
Super assortiment niets te klachten over

Aanbeveling
Dit is een winkel die moet echt hoog in het vaandel cq zonnetje gezet worden

Extra toelichting
Iedereen moest eigenlijk op de hoogte zijn van de service snelheid van de levering en kwalitijd .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eggie54 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Erg uitgebreid, veel keus

Aanbeveling
Alles tot in de puntjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pascalanssen 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
registreren en uit zoeken betalen en dan genieten maar

Service
snelle levering

Assortiment
genoeg voorraad en voor ieder wat wils

Aanbeveling
ziet er goed uit overzichtelijk en natuurlijk betrouwbaar

Extra toelichting
ik heb een Samsung eu40h6200 gekocht met o,a spraak besturing dacht ik , maar bij deze zat dat er niet op ik vind dit zeer jammer als ik dat van te voren had geweten had ik de eu40h6400 gekocht , ik kan deze niet meer ruilen IVM al gebruikt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung UE43J5500 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk online te bestellen

Service
Snelle service

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goedkoper dan andere websites

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 26-11-2015 In de winkel gekocht
Create2fit Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede bereikbaarheid, voldoende parkeerplaatsen, overzichtelijk

Service
deskundig personeel, vriendelijk en geduldig

Assortiment
ruimschoots voldoende in elke prijsklasse

Aanbeveling
zie bovenstaand

Extra toelichting
ga zo door !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja campman 26-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Veel op voorraad dus je kunt het meteen meenemen

Service
Prima, maar had een soundbar met arc gevraagd. Terugbrengen was geen probleem en heb gelijk een andere meegenomen

Assortiment
Ruim en voldoende keus

Aanbeveling
Prima onestopshop voor alles wat tv, geluid of zelfs koffieautomaat of wasdroger is

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

fw 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk, snel, goede prijs / kwaliteit

Service
snel

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
goed. snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vd wijst 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snelle reactie zowel per mail als telefoon

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Prima snelle service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jack bussum 26-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk te bereiken en goede parkeergelegenheid

Service
Ontving een goede toelichting en kundig advies

Assortiment
Goed assortiment - goed verdeeld over de ruimten waar de Televisie toestellen staan opgesteld.
Voor ieder merk een aparte ruimte.

Aanbeveling
goed, degelijk, marktgericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vandaag bestellen en morgen in huis

Service
alles netjes geregeld

Assortiment
groot keuze televisies

Aanbeveling
prima zaak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter K 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoeken is simpel.

Service
Binnen 24 de TV in huis. Dat is service

Assortiment
Het assortiment is groot. Al wist ik al welk model ik wilde.

Aanbeveling
Groot assortiment, goede service. Overzichtelijk en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Besselink 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website zit goed in elkaar. De echte winkel heb ik niet ervaren dus vandaar de 9

Service
Er was verwarring over mijn bezorging. Ik heb vontact opgenomen en ben hoed geholpen

Assortiment
Ruim assortiment en verschillende prijsklasse. Ook de kortingshoek is een goede zet

Aanbeveling
Mijn volgende aankoop doe ik weer bij jullie

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 26-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,5

Gemak
Goed bereikbaar langs de A1, ruim opgezette winkel

Service
Je wordt gelijk geholpen zodra je binnen komt

Assortiment
Niet heel veel keuze in TV's

Aanbeveling
Je wordt goed geholpen en de winkel is prettig, maar het assortiment zou groter mogen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henri 26-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden Bronstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is ruim en overzichtelijk je kunt het product goed bekijken

Service
klantvriendelijke verkopers met verstand van het product

Assortiment
Ruime keuze uit verschillende merken

Aanbeveling
zeer tevreden over het hele aankoopproces

Extra toelichting
Ik heb zonder problemen mijn product kunnen ruilen. De 14 dagen op zicht service wordt zonder poespas gehanteerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 25-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitgebreide informatie op website met actuele voorraadindicatie.

Service
Snelle service bij order en uitlevering.

Extra toelichting
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 25-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Goede bereikbaarheid, voldoende gratis parkeergelegenheid.

Service
Je kunt rustig rondkijken, je wordt niet direct aangevallen door een verkoper. Als je vragen hebt word je vlot en kundig geholpen.

Assortiment
Het assortiment is beperkt, maar als je voor een bepaald product gaat binnen het assortiment dan is het een bezoek zeker waard.

Aanbeveling
Goede service, goede bereikbaarheid, duidelijke communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Clarien Rosenbaum 25-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles is duidelijk en simpel uitgelegd op de website

Service
snelle service, denken aan evt kabels en spullen die erbij kunnen en brengen het naar de auto voor je

Assortiment
van alles wat

Aanbeveling
goede service, goede uitleg, goed product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny 25-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie ruime showroom, mis alleen een audio demo ruimte.

Service
Artikel omruilen binnen de 14 dagen geen probleem.
Behulpzaam met het zoeken naar een oplossing.

Assortiment
Laat de klant ook de verwante arikelen zien / horen bij een tv. bijv. Blueray/dvd , playstation op tv.

Aanbeveling
een nette ruimtelijke ingerichte winkel op locatie.

Extra toelichting
Biedt klanten(kijkers) een kopje overheerlijke koffie of iets dergelijks aan,maakt men even tijd voor een goed besluit. Promoot je ook gelijk de machines van de koffie-discounter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joustra 25-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer prettige ervaring gehad.

Service
In alle rust alle opties bekeken voor de aankoop van mijn TV.

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Voldoende personeel om je te helpen bij je keuze.

Extra toelichting
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Oldenburger 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is erg gemakkelijk om iets te vinden en te bestellen.

Service
Alles om het de klant naar de zin te maken

Assortiment
Groot assortiment en voorraad

Aanbeveling
Ze doen wat ze beloven.

Extra toelichting
Ga vooral zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Oldenziel Richard 25-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is ruim en zeer overzichtelijk. Alles keurig ingedeeld op merk.
Bovendien kun je in de winkel direct internet op om alle alternatieven van Plasma Discounter te bekijken.

Service
Uitstekende bemanning in de zaak. Vriendelijk en deskundig.

Assortiment
Meer dan voldoende assortiment, zie bovenstaand.

Aanbeveling
Overzichtelijk, meer dan genoeg assortiment, meer dan voldoende merken op allerlei gebied.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurrien 25-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product was gemakkelijk te vinden op de website.

Service
Nadat ik het product had gevonden op de website heb ik gebeld of het op voorraad was om dezelfde dag af te halen. Dat was het geval waarop ik een sms met een afhaalcode heb ontvangen. Bij de winkel kon ik het product meteen afrekenen en meenemen.

Assortiment
De keuze voor het product heb ik gemaakt o.b.v. reviews, Plasma-discounter had de laagste prijs en directe beschikbaarheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 25-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede website

Service
Prima service medewerkers

Assortiment
Veel modellen in de showroom

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Harry Jonker 25-11-2015 In de winkel gekocht
In naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel makkelijk winkelen

Service
De medewerkers zijn zeer behulpzaam

Assortiment
Heel uitgebreid, genoeg keuzes

Aanbeveling
Zoals eerder al vermeld het assortiment is goed en niet duur

Extra toelichting
Heen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonja 24-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed te bereiken

Service
Vriendelijk personeel

Assortiment
Ruim assortiment en hebben ze het niet dan proberen ze het voor je te bestellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaron 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site maakt de selectie aan de hand van een aantal criteria makkelijk.

Service
Bestellen is makkelijk en eenvoudig. Bij het afhalen was de hulp in het magazijn al onderweg voordat we er waren. Wel was niet helemaal duidelijk waar we moesten wachten, omdat er niemand bij de balie was op dat moment.

Assortiment
Prima keuze.

Aanbeveling
Makkelijk, vlot en efficient.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Colak 24-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klantvriendelijk en snel geholpen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
S'avond om 9 uur besteld en de volgende middag al in huis.

Assortiment
Ruime keus met goede omschrijvingen

Aanbeveling
makkelijk en doen wat ze beloven

Extra toelichting
Simpel in te stellen tv en met het you tube filmpje helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitra 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is heel overzichtelijk

Service
Eerste TV was stuk die ik binnen kreeg. Na 1 telefoontje kon ik het zonder problemen omruilen

Assortiment
Heel veel keuze en de meeste op voorraad

Aanbeveling
Ben al 5 jaar klant en altijd tevreden (behalve laatste keer toen mijn nieuwe TV stuk DOA was, maar kunnen jullie niets aan doen!)

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Florian 24-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
In de winkel stonden niet alle producten van de website, maar even navragen en ik kreeg gelijk advies.

Service
Prima service, medewerkers weten waarover ze praten.

Assortiment
Uitgebreid en divers assortiment. Veel keuze, ook qua prijsklasse.

Aanbeveling
Prima winkel, voor een televisiewinkel wel weinig modellen in de showroom, maar de service daarentegen compenseert dat weer.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mbos 24-11-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de winkel bezocht. heel veel keuze en duidelijke informatie

Service
uitstekend en professioneel geholpen door het personeel. namen uitgebreid de tijd voor je en gaf je niet het gevoel dat je moest opschieten. zochten het een en ander op enz.

Assortiment
genoeg keuze, maar ook niet teveel, waardoor je overzicht verliest.

Aanbeveling
erg fijne winkel en goede prijzen

Extra toelichting
ook heel fijn dat deze winkel op zondag open is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Telgenhof 24-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij aankomst plasmadiscounter was het makkelijk parkeren en bij binnen komst heel overzichtelijk, rechts de koffiemachines en links de televisies en veel keus en netjes en de site is ook heel duidelijk.

Service
De winkel plasma discounter in Naarden, waar je bij binnen komst al door het personeel vriendelijk wordt verwelkomt en bij vragen rustig wordt geholpen met duidelijke uitleg.

Assortiment
Heel veel keuzes aan verschillende merken tv's en ook overzichtelijk, wel moeilijk om een keus te maken, maar daar heb je het personeel voor wat je graag van dienst wil zijn voor eventuele vragen.

Aanbeveling
Makkelijk te vinden en de winkel ziet er netjes uit.

Extra toelichting
Wij hopen dan ook bij deze dat wij dit keer wel in de prijzen vallen en raad iedereen aan, mocht je wat nodig hebben aan televisies, stofzuigers, koffie machines, wasmachine of een barbecue kijk eerst in Naarden bij de discounter en laat je verassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ETAB 24-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles staat duidelijk op de site, hier kun je dan het product van je keuze vast bekijken.

Service
Nog geen problemen gehad maar tijdens de verkoop duidelijke uitleg over de garantie. Na de aankoop werd de TV netjes naar de auto gebracht

Assortiment
Heel veel merken waar je uit kunt kiezen er wordt je niet een bepaald merk op gedrongen.

Aanbeveling
Schoon en overzichtelijk.

Extra toelichting
Blij dat wij de toch terug zijn gegaan om de tv bij plasma discounter te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Sman 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Had nog wat specifieke vragen en werd telefonisch erg goed gebolpen, werd zelfs terug gebeld omdat de dame het even na moest vragen, binnen 2 min had ik een antwoord echt top!!

Service
Acurate medeweker

Assortiment
Volop keus

Aanbeveling
Denken met je mee ruim assortiment en super snelle levering

Extra toelichting
Erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews