Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

6,9 Lees 19731 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 34 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thea 03-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Service
Beetje onduidelijk op site in eerste plaats verkeerd besteld hierdoor, maar naderhand na contact te hebben gehad naar tevredenheid opgelost

Aanbeveling
Lastig zoeken met name met een smartphone

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

jolien 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk het product vinden en de juiste info

Service
Snel geleverd en bij een vraag een anelle reactie

Aanbeveling
Goede demo acties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lita 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Er wordt goed gecommuniceerd, er was iets fout gegaan met de afhandeling waardoor het een dag later werd bezorgd. Werd netjes gemaild zodat je je niet afvraagt waar je spullen blijven.

Assortiment
Voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Floor 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk en duidelijk bestelproces

Service
Toch nog even een vraagje per mail gesteld. Werd keurig beantwoord en een dag later nog even gebeld. Erg netjes

Assortiment
Zat keuze veel merken en modellen

Aanbeveling
Goede service voor de juiste prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin Mierop 02-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Winkel is overzichtelijk, genoeg mogelijk heden om een tv goed te bekijken.

Service
Het duurde even voordat wij geholpen werden. Terwijl er genoeg personeel liep. Toen wij een verkoper te pakken hadden heeft hij ons goed geholpen.

Assortiment
Ruim assortiment aan merken tv's en type's.

Aanbeveling
Mooi opgezet en ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Oliver 02-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekkere snelle overzichtelijke site zonder allerlei reclame.

Service
Vriendelijk, deskundig, nauwkeurig en snelle afhandeling.

Assortiment
Alles wat je wilt hebben indien het jou merken zijn.

Aanbeveling
Het is een fijne winkel. Het is alleen jammer dat meer mensen dit vinden en dat het er dan ook altijd redelijk vol en druk is.
Zelf hou ik niet zo van de drukte en daarom is het ook weer fijn dat alles heel snel en vakkundig afgehandeld kan worden.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon uit Amsterdam 02-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website laadt vlot en navigeert heel prettig.
Ook de YouTube-jes met uitleg waardeerde ik zeer.
Voorraadcheck: heel belangrijk, om niet voor niets naar Naarden te komen (ik heb dus niet online besteld maar afgehaald, op zondag wat heel prettig was: winkel op zondag open).

Assortiment
Ruime keuze via de website, maar daarbij de vermelding van de voorraad (als ik iets wil aanschaffen wil ik het nú, en niet met een levertijd).

Aanbeveling
Winkel gemakkelijk bereikbaar, vlak naast snelweg A1.
Winkel ook op zondag open en op maandagmorgen.
Na vergelijken was ik bij deze winkel het minste geld kwijt.

Extra toelichting
Degene die je aankopen uit het magazijn haalt, loopt mee dat de auto; dat was een prettige verrassing, en waardeer ik als zeer attent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Linschoten 02-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Personeel wat meedenkt, goed en overzichtelijke winkel

Service
Vriendelijk, behulpzaam en denkt mee

Assortiment
Compleet en iverzichtelijk

Aanbeveling
Gewoon prima, niets aan toe te voegen

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 02-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk. Prijzen zijn duidelijk aangegeven en anders lopen er genoeg medewerkers rond om dit te vragen

Service
Genoeg medewerkers om navraag te doen. Nette behandeling.

Assortiment
Ruim. Is het niet meteen leverbaar dan wordt t bestelt

Aanbeveling
Vriendelijk personeel en ruim assortiment. Personeel weet ook waar ze over praten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Reinout 01-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op internet een led tv uitgezocht en telefonisch gereserveerd, de tv stond klaar toen ik in de winkel kwam.

Service
Vriendelijke geholpen aan de balie en ze lieten me pas afrekenen toen ze er zeker van waren dat ik helemaal tevreden was.

Assortiment
Alle tv's die je je kan voorstellen te bezichtigen en kundig advies!

Aanbeveling
Vriendelijk en kundig personeel, wat je ziet is wat je krijgt. Voldoende personeel en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld, snel ontvangen

Service
Simpel en helder

Assortiment
Ruim en volledig

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miss tevreden 01-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je kunt rustig rondkijken

Service
er loopt genoeg personeel zodat je altijd snel geholpen kunt worden.

Assortiment
er is keus genoeg

Aanbeveling
het is de tweede keer dat wij iets kopen in deze winkel. Net als de vorige keer, geen vervelende opdringerige verkopers, maar antwoord op dat wat je vraagt....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JanM 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel gevonden site op internet

Service
Bericht omdat levering dag later was

Assortiment
Alle bekende merken op de site

Aanbeveling
Gemak, Service en Assortiment goed.

Extra toelichting
Aflevering op tijdstip volgens opgave. Installatie gemakkelijk volgens aanwijzingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

noes 01-12-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede site

Service
snelle levering en snelle mail verkeer alleeen het bellen is overdreven duur

Assortiment
op de site geweldig in de winkel niet op gelet

Aanbeveling
makkelijk te bereiken en goede service

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Liong Liem 01-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk vele modellen te beoordelen

Service
Snel en deskundig

Assortiment
Vrij compleet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 01-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles ligt gesorteerd in de zaak

Service
Ondanks de drukte, wordt alle tijd voor je genomen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
De internetsite is duidelijk en de winkel is ruim opgezet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Slokker 01-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijke site. overzichtelijke winkel.

Service
Goed personeel met kennis.

Assortiment
Voor mij ruim voldoende.

Aanbeveling
Ik heb een goede ervaring met de winkel en het personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Reint 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Doormiddel van pulldowns en checkboxes kan ik gemakkelijk mijn toestel eisen aangeven waarna een selectie van toestellen getoond wordt.

Service
Ondanks een scherp afgestelde voorraadbeheer overkwam het toch dat een toestel niet leverbaar was, binnen enkele minuten na bestellen werd ik al gemaild hierover en kon ik gemakkelijk een ander vergelijkbaar toestel kiezen. Hierdoor werd de bestelling wel in 2 delen verzonden, maar zonder dat mij dat extra gekost heeft. chapeau!

Assortiment
Kan is klein dat je hier niet slaagt.

Aanbeveling
Bestel al jaren hier online, ben ook wel eens op lokatie geweest om te kopen en soms om af te halen. Altijd vriendelijk en snel geholpen. Prijzen zijn altijd scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wies 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijk alles te vinden

Service
Hele snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
gewoon omdat het er keurig uitziet, makkelijk alles te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Wijnands 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kon snel vinden wa ik zocht

Aanbeveling
Snelle nette levering.

Review criteria:

Goed

Reageer

john 01-12-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ben lieverlee vaste,klant prettige zaak de prijs,is goed en geen gelul altijd alles op voorraad helemaal TOP .

Service
Verkopen nooit geen nee .
Altijd alles op voorraad

Aanbeveling
Meer service bestaat niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WS 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel 2 tvs gevonden via ctegorieën

Service
Blijkbaar had het bedrijf een storing met creditcard checks en werd keurig gebeld en gemaild met uitleg en opgaaf van reden. Dag later alles zoals toegezegd in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RRJ Offerman 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele website is makkelijk en overzichtelijk. Voorraad meter is ook zeer nuutig.

Service
Service is prima. Ook goede communicatie via de email voor wat betreft status bestelling.

Assortiment
Uitgebreide assortiment tegen concurerende prijzen.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden over alles en zal deze winkel aanbevelen aan familie en vrienden!

Extra toelichting
Ga gewoon zo door, toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
lekker makkelijk thuis op je luie kont op de bank winkelen op je laptop.

Service
service is top volgende dag in huis echt super snel en netjes.

Assortiment
nou ik zocht een tv en heb die hier gevonden,assortiment vind ik voldoende.

Aanbeveling
ik vind dit een goede winkel op lekker te shoppen,denk dat je hier kan vinden wat je zoekt is mij ook gelukt.

Extra toelichting
wilde ook nog even zeggen dat het aandeel van Tom ook erg goed is,heb een hoop opgestoken van het filmpje van T. over de uitleg van dit toestel. als dit er niet had geweest had ik misschien niet voor deze tv gegaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Balthazar 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website, goede promotie filmpjes

Service
in geval van vragen wordt je direct goed geholpen

Assortiment
deze website heeft ook relatief nieuw producten

Aanbeveling
zelf al sinds 2007 regelmatige klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harriët 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site.

Service
De bestelling werd geleverd comform de beloftes. Goed op de hoogte gehouden via de mail over de verzending.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Prima webshop die de beloftes nakomt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H Groot 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer makkelijk om te vinden wat je wilt hebben met voldoende uitleg over het gewenste product

Assortiment
assortiment is ruim voldoende,van vele merken genoeg type's op voorraad

Aanbeveling
Zeeer makkelijk shoppen,zeer makkelijk bestellen en absoluut snelle levering,wat beloofd wordt wordt ook waargemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kracht 30-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De tv werd keurig achter in de auto neergelegd!

Service
Tot in de auto ☺

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zeker één van de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scholten 30-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar en overzichtelijke displays

Service
Goede uitleg maar weinig personeel aanwezig

Assortiment
Voldoende assortiment aanwezig

Aanbeveling
Zie bovenstaande commentaren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ronald Cozijnsen 30-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Relaxt behandeld kon rustig door de winkel lopen zonder lastig te worden gevallen en als ik iemand nodig had was deze er snel

Service
Snel geholpen met goed advies goedkoper weg gegaan dan gedacht

Assortiment
Er was genoeg van alles te zien

Aanbeveling
Zie antwoorden hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

patrick 30-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
gemakkelijk en snel via internet

Service
snelle service aan huis en garantie bewijs via mail , heel makkelijk

Assortiment
veel keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik kon makkelijk vinden wat ik zocht.

Service
ik kreeg meteen een bevestiging van mijn bestelling en een geplande afleverdatum + tijd.

Assortiment
Er is voldoende keuze. Wat je zoekt kan je vinden.

Aanbeveling
er moet wel motivatie blijven om te blijven verbeteren :-)

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L d M 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
meteen volgende dag geleverd

Service
meteen volgende dag geleverd

Assortiment
precies degene die ik wilde, en de goedkoopste!

Aanbeveling
meteen volgende dag geleverd en precies degene die ik wilde, en de goedkoopste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Besteld op m'n gsm in 2 minuten.

Service
Volgende dag al geleverd in Belgie.

Assortiment
Gevonden wat ik zocht .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucas 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Browsed goed, overzichtelijk. prettig gebruik van kleuren en duidelijke tekst.

Service
Opzich goed, na de bestelling had ik geen tracking nr ontvangen via de email. Ik had er een mail over gestuurd om 09.30 maar 5 uur later nog geen antwoord ontvangen. Dus maar even gebeld en gelukkig binnen 2 minuten een duidelijk antwoord en de informatie gekregen die ik nodig had. Gelukkig ging het snel want de telefoon kosten zijn te hoog vind ik. Dus qua service lijkt een 6je me terecht.

Assortiment
Kan iets uitgebreider qua audio.

Extra toelichting
Ook fijn dat er een andere pakketservice is dan post nl, DHL is in mijn ervaring een betere service dan post nl.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Create2Fit Naarden 01-12-2015

Beste Lucas,

Jammer om te horen dat je geen track&trace hebt gehad. Het komt bij bepaalde emails (zoals @gmail.com) wel eens voor dat de mail in de ongewenste map terecht komt. Daar werken we nog aan.

Tevens zijn we vrij snel met het beantwoorden van mail, maar niet zo snel. Alle mail wordt altijd binnen 24 uur beantwoord, dus je had vanzelf antwoord gekregen op je vraag, maar misschie niet snel genoeg. Bellen was voor jouw vraag inderdaad beter, en we zijn bereikbaar op een normaal nummer (deze staat o.a. ook op de factuur). Die kun je in de toekomst gebruiken mocht het nodig zijn.

In elk geval veel plezier met je bestelling!

Met vriendelijke groet,

Neil

Reageer

Eduard 30-11-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, snel, makkelijk.

Service
Van magazijn tot aan de auto.

Aanbeveling
Totaal plaatje is gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Erik Stam 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Helder overzicht wat je koop met leuke uitleg filmpjes

Service
Levering volgens afspraak en goed geïnformeerd via de mail

Assortiment
Compleet portfolio

Aanbeveling
Prima shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda Gabel 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een overzichtelijke site en het is niet moeilijk om de producten te zoeken, die je wil aanschaffen.

Service
Ik zelf heb nog telefonisch contact gehad met de klantenservice i.v.m. mijn bestelling en ik werd op de juiste manier en correct behandeld aan de telefoon.

Assortiment
Het assortiment is divers en vrijwel alles is direct leverbaar en het fijne is dat er ook op zaterdag wordt geleverd.

Aanbeveling
Ik geef deze winkel een 10 en ik zal zeker, wanneer ik weer iets wil aanschaffen, via deze winkel bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack Mes 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is zo simpel

Service
Deze is top

Assortiment
Er is zo veel keus genoeg

Aanbeveling
alles is goed dus PRIMA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mayke 30-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaar naast de A1

Service
Duidelijk advies en geduld 😉

Assortiment
Voldoende op voorraad. Of anders vergelijkbare producten

Aanbeveling
Prima, jammer dat er geen dvd was voor mijn zoon. Anders was het ren 10!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Meijer 30-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle service, meestal alles op voorraad.

Service
Ook na wat problemen met de aangekochte waren ben ik erg snel en naar alle tevredenheid geholpen, klasse!

Assortiment
Genoeg keus en voorraad om altijd iets binnen mijn budget te vinden.

Aanbeveling
Goede service, vriendelijke mensen, topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Soepel bestelproces

Service
Factuur snel beschikbaar en duidelijk.

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Prima webshop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris B 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima. Geen verdere opmerkingen.

Assortiment
Duidelijk en overzichtelijke site!

Aanbeveling
Is mijn 2e tv die ik bij plasma discounter heb gekocht. Voolop keuze en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric almere 29-11-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ruime winkel, goed overzicht

Service
Het personeel heeft de kennis in huis die nodig is om de extra service te kunnen bieden t.o.v. alleen een webwinkel.

Assortiment
ruim voldoende aanwezig

Aanbeveling
zie vorige motivaties

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

F P Bakker 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Scherpe prijs en vlotte levering

Service
goede informatie bij de klantenservice

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
goedkoper dan in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corann 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vanuit je stoelbestellen

Service
goed op de hoogte gehouden

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lotus 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne website!

Service
Goed bereikbaar en klantvriendelijk

Assortiment
Voor mij benodigde producten te verkrijgen op de website

Aanbeveling
Goed gevoel

Extra toelichting
Goed te bereiken, klantvriendelijk en supersnelle levering. Fantastisch is dat men de mogelijkheid krijgt om geïnformeerd te worden wanneer een product niet voorhande is in kennis te stellen via een mail. Super! Dit was in mijn geval.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milly 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goedkoop en snelle levering. Overzichtelijke site met zelfs filmpjes van de producten en hoe deze te gebruiken.

Service
goede uitleg van het apparaat,bevestiging van de bestelling en de nota werden vlot gemaild. Apparaat werd de volgende dag geleverd.

Assortiment
heel veel keus, en goede prijs in 1 woord groot assortiment.

Extra toelichting
Snel bestellen, snel leveren. Top! Ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon525 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk via internet, was zo gebeurt

Service
Goede snelle service!

Assortiment
Ruime en uitgebreide keuze

Aanbeveling
Goede winkel! Zal er zeker nog vaker iets bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ingave van type TV en gewenst gebruik leidde me automatisch naar de juiste muurbeugels

Service
woensdagavond iets voor 21.00 besteld, volgende dag (in België !)reeds geleverd voor de middag

Assortiment
Systeem stelde me dan nog verschillende mogelijkheden voor, waardoor ik toch nog kon kiezen

Aanbeveling
Mijn verwachtingen zijn volledig ingevuld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews