Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Inge 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk ingedeeld, netjes, schoon, makkelijk te vinden en makkelijk bereikbaar. Ik had online al besloten wat ik wilde en een reservering gemaakt.

Service
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ik kocht een tv en iemand liep met me mee naar de auto.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid. Dit is zelfs de enige winkel waar ze het specifieke formaat tv verkochten waar ik naar op zoek was.

Aanbeveling
Het is wel duidelijk, ik ben zeer tevreden over deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koelink 06-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijk en netjes

Service
koffie gekregen en opgedronken op de bank bij de tv naar keuze!
Tv werd zelfs in mijn auto gezet, super!

Assortiment
Mensen zijn soms klein behuisd of willen geen grote Tv maar een kleinere.

Aanbeveling
gewoon goed en betrouwbaar

Extra toelichting
ja, installateur extern zou 150€ berekenen voor installatie?? Belachelijk!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Zeljko 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk te vinden geen parkeergedoe, ruime openingstijden

Service
Ik heb geen kritiek dus waarom ook geen 10?

Assortiment
Kan altijd beter.

Aanbeveling
ziet goed uit, ruim, modern, licht, goed bereikbaar, behulpzame mensen.

Extra toelichting
Nee, ga door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

dennis15510 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Simpel en fijn.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Super winkel maar helaas niet iets speciaals.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Carina 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is mooi overzichtelijk op de site, bestellen en betalen gaat snel en de verzending is ook super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 05-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima! Ik had online gekeken welke tv ik wilde en stond dan ook binnen een kwartier weer blij buiten.

Service
De service was prima, maar ik heb geen inhoudelijke of technische vragen gesteld. Dus dat kan ik niet beoordelen. Personeel was vriendelijk en ik hoefde niet lang te wachten.

Assortiment
Leek me genoeg keus

Aanbeveling
Prima locatie. Op zondag open :) en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vleut 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer gemakkelijk te kiezen en bestellen

Service
Snelle levering zonder gedoe

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

plasma discuond 05-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
internet

Service
goed

Assortiment
genoeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans de Ruijter 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is makkelijk te vinden.

Service
hele snelle service !

Assortiment
Super!

Aanbeveling
Hele goeie winkel/en snelle levering.

Extra toelichting
Raad iedereen aan om hier te kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Caroline 05-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
De informatie is compleet, met foto's ondersteund en wat het allerhandigste is: met een videofilm waardoor je vooraf al weet hoe je de Tv kunt bedienen. Superhandig!

Service
Ik had een specifieke vraag over de aflevering, hier is uiterst flexibel op ingespeeld. Vriendelijk en servicegericht te woord gestaan.

Assortiment
Zeer compleet assortiment. Alles is te vinden op de webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 05-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel veel keuze voor een goede prijs!

Service
Werd erg goed geholpen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Roelofs 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
met gemak kunnen bestellen
hoefde niet eens te bellen
alles helder en klaar
een tien is het wel waard

Service
retour vraag of klacht
niet aan hoeven denken
door de goede wenken
is de service minstens een acht

Assortiment
wat een keuze, 't is gewoon te veel
dat ben ik niet gewend
en ook nog een mooi prijsvoordeel
een tien voor het overweldigende assortiment

Aanbeveling
proficiat

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Karel 05-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Goede en duidelijk bestel proces

Service
Werd mij als zakelijke klant gevraad of ik via een inkoper wilde onderhandelen

Assortiment
Slaag altijd bij jullie

Aanbeveling
Ik geef geen bevelen ;-)

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan Hoogsteder 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De uitleg die gegeven wordt bij de tv's is top! Hierdoor heb ik een groot aanbod en voelt het als een persoonlijke uitleg. In alle rust op de bank op zoek gegaan naar de juiste tv voor ons. We hebben hem gevonden.

Service
Dat de tv een dag later wordt bezorgd is ideaal. Wanneer je iets besteld dan wil je hem graag zo spoedig mogelijk hebben. Met de service die jullie bieden kun je heel snel beginnen met genieten van je aankoop.

Assortiment
Zoals hierboven aangegeven, zo'n groot aanbod met een fijne uitleg erbij. Het voelt alsof je persoonlijk wordt geholpen zonder tijdsdruk.

Aanbeveling
Wanneer het aanbod erg goed is en de service top, dan verdien je een 10.

Extra toelichting
Dit is onze 2e tv die we bij plasmadiscounter kopen, ook koffiediscounter hebben we gevonden en hebben we kunnen slagen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kenny 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Voor 21.00 uur besteld,de volgende dag geleverd.
Dit is volledig waargemaakt. shapoo

Service
De Service d.m.v emails is uitsekend. Orderbevestiging en Nota voor o.a de Garantie

Assortiment
Via Beslist gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Gezien de correctheid van afhandelen en snelheid
kan ik een ieder deze webwinkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arjan 05-12-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heen rijden en ophalen. Top

Service
Prima en snel geholpen. Geen opdringerige verkopers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona Hagen 05-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed te vinden en duidelijk en overzichtelijk per merk

Service
We werden snel en correct geholpen

Assortiment
Ruime keuze voor iedere portemonnee

Aanbeveling
Nette winkel met goed personeel

Extra toelichting
Ga zo door prijs kwaliteit echt een aanrader voor een ieder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veet kroon 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
top

Service
erg behulpzasm

Assortiment
voor elk butget is er wat leuks

Extra toelichting
er komt nog een aankoop bij voor in de slaapkamers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noorlander 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke website, eenvoudig te navigeren.

Service
Supersnelle levering!

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mattie 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online besteld savonds en de volgende dag in huis!!! Super

Assortiment
Zoveel keus was moeilijk kiezen

Aanbeveling
Dit was niet onze 1e aankoop in deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Geef een zoekopdracht en eigenlijk wijst alles zichzelf.Geen obstakels of onduidelijkheden.

Service
Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van die levering. Retourbon zit er alvast bij..dat is handig voor als je je vergist hebt.

Assortiment
Kan natuurlijk altijd beter en meer, maar de veelzijdigheid is prima. De prijs is zeer concurrerend , ik was in ieder geval snel overtuigd.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan...test maar uit, de mediamarkt is een concurrent, maar je hoeft de deur niet uit en je hebt het artikel snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

David 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site en simpel bestel proces. Bovendien duidelijk wanneer product geleverd wordt.

Service
Goede communicatie over verloop van het bestel en verzendproces. Pas als er iets niet goed verloopt te beoordelen of de service ook in dat geval goed is, vandaar nu een 8

Assortiment
Ruim assortiment, geen extreme keuze maar ruim voldoende voor de kritische veeleisende klant.

Aanbeveling
Behoeft geen verdere motivering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk website, veel aanbod

Service
Gewoon goed, makkelijk te betalen, snelle bezorging vanuit voorraad

Assortiment
Lage prijzen, voor top producten

Aanbeveling
Gewoon goede snelle service, duidelijke website makkelijk te betalen, goede keuze in goede producten

Extra toelichting
blijf zo doorgaan als winkel, vorige aanschaf plasma televisie was ook top afgehandeld. daarom terug gekomen bij deze website omdat bekend was dat service, prijs en levertijd top is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden met de zoekfunctie.

Service
Snel geleverd zoals aangegeven op de website, volgende dag in huis!!

Aanbeveling
Overzichtelijk en snel geleverd, prima!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 04-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime openingstijden, duidelijke voorlichting, vriendelijk personeel.

Service
Geen aanprijzing van duurdere zaken dan gewenst

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Heb hier al koffiezetapparaat, wasdroger en tv gekocht. Duidelijke afspraken die worden nagekomen. Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

POKERFACE 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijker kan haast niet.
Je typt het typenummer in en hup daar staat hij.

Service
Perfecte service,bij Beslist.nl stond een andere prijs dan op de site.
1telefoontje en ik kreeg hem voor de zelfde prijs als bij Redcoon.
Kijk dat is service,en heel belangrijk de volgende dag in huis!

Aanbeveling
De snelheid en kwaliteit is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annita 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestelproces was duidelijk en verliep vlot

Service
De levertijd is nagekomen, tv was er erg snel.

Assortiment
Ik heb de tv 'best te koop' door de consumentenbond hier kunnen vinden.

Aanbeveling
snelle levering, nette afhandeling en after pay mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Bruin 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Filmpje op de website gaf precies aan wat we zochten. Helder, duidelijk en na het uitpakken klopte het precies.
Helemaal goed!

Service
Eigenlijk nog niet van toepassing, maar communicatie via de mail was duidelijk.

Assortiment
Veel, veels teveel!

Aanbeveling
Wat je zoekt hebben ze. Van groot naar klein, van uitgebreid tot simpel. Even zoeken in de wir war van mogelijkheden, maar ze hebben het wel.

Extra toelichting
Aflevering door Post.nl werd gewoon een dag opgeschoven. Zou Dinsdag zijn, maar via Track & Trace werd de aflevertijd aan het eind van de dag gewoon naar de volgende dag verplaatst! Dus uren voor niets gewacht. Zal wel aan de drukte hebben gelegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B Steyn 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke informatie, snelle service

Service
Prima service

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John Meijer 04-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Meeste op voorraad, lekker snel afhalen.

Service
Niet alleen een snelle, maar ook een goede service.

Assortiment
Tot nu toe alles kunnen vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
Leuke winkel, leuke mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn 03-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Makkelijk bestelproces, niets op aan te merken. Ook op mobiel gebruiksvriendelijk.

Service
Zondag een 50"; 4K TV besteld, dat verliep naar volle tevredenheid. Kreeg niet de optie om een bezorgdatum te kiezen, dus een mailtje gestuurd met het verzoek de TV woensdag te bezorgen. Dit werd vriendelijk geregeld, en ik zou dinsdag een tracking code ontvangen. Toen die niet kwam, heb ik woensdag gebeld. Op een vriendelijke manier werd mij verteld dat men vergeten was de TV te verzenden. Vreemd, maar een foutje is menselijk. Om niet nogmaals een dag(deel) vrij te moeten nemen gevraagd de TV zaterdag te laten bezorgen. Dit zou geregeld worden. Vrijdag volgde echter geen tracking code, dus zaterdag ochtend gebeld. Zelfde verhaal: vergeten te versturen. De enige oplossing na reeds een week wachten op mijn bestelling: maandag opnieuw proberen, dan kwam de TV dinsdag. Dit had dus alsnog een vrije dag gekost, bovenop het feit dat ik de zaterdag grotendeels vrij had gehouden van andere plannen. Toen ik vroeg of er niets anders mogelijk was (Express levering, bezorging met eigen vervoer) werd heel kortaf en onvriendelijk gereageerd dat dit niet kon. Het werd dinsdag, anders niets. Mevrouw had duidelijk een te hoge werkdruk om mij bijvoorbeeld uit te leggen waarom de TV niet was verstuurd, en sprak niet met een toon die gepast is wanneer de verkoper tot twee maal toe een behoorlijke fout begaat. Vanwege de waardeloze oplossing (nog maar een derde keer proberen?) en de duidelijke incompetentie van Plasma Discounter mijn bestelling geannuleerd. Het zou 4 dagen duren voor ik mijn geld terug had: dit klopte gelukkig. Al met al een slechte service ervaring. Ik wil/kan me niet voorstellen hoe je geholpen wordt wanneer er iets mis gaat na levering van een product.

Assortiment
Heel brede keuze, niets opgaan te merken.

Aanbeveling
Indien je een speciaal verzoek hebt of persoonlijke service wilt ontvangen bij een Internet bestelling, vermijd dan Plasma Discounter. Waarschijnlijk zal het meestal goed gaan, maar met de "service" die ik ontving nadat Plasma Discounter fouten maakte, zal ik hier niet meer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Create2Fit Naarden 04-12-2015

geachte heer Bjorn,

Hartelijk dank voor uw review. Zeer vervelend te horen dat er zoveel is misgegaan met het verzenden van de televisie. Wij willen u daar natuurlijk onze welgemeende excuses voor aanbieden.
Het verzenden is vaak een complex traject en soms kan hier inderdaad iets fout gaan. In uw geval zelfs 2 keer wat natuurlijk absoluut niet de bedoeling is.

Ook vinden wij het zeer vervelend dat u naar aanleiding van het contact met onze klantenservice zo'n slecht gevoel heeft overgehouden, dit is absoluut niet zoals het hoort en ook hier willen wij u onze excuses voor aanbieden.

Mocht u in de toekomst toch nog eens bij ons willen bestellen dan kunt u altijd contact met ons opnemen zodat wij voor u kunnen kijken of wij u nog een mooie korting op uw aankoop kunnen geven.

Met vriendelijke groet,

Team Create2fit

Reageer

Fh 03-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snel, overzichtelijk

Service
Kundig en to the point

Assortiment
All i need is there

Aanbeveling
Top

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Edwin 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle respons op offerte aanvraag

Service
zeer snelle bezorging

Assortiment
ruime keuze uit alle gangbare modellen

Aanbeveling
volgende keer weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kp2015 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Filmpjes met uitleg zijntop

Service
Levering is top verlopen

Assortiment
Goeie selectie tools om tot een goeie keuze te komen

Aanbeveling
Snel gemak en keurig! Volgende keer weer!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site. Duidelijk aangegeven wat het product inhoudt en wat je krijgt. En goed aangegeven middels mail wanneer je het bestelde product binnen krijgt. Ook de meegestuurde linkjes werken feilloos. ( ben anders gewend ) Dus als plezierig ervaren

Service
Je wordt prima op de hoogte gehouden wanneer het product verstuurd wordt en als je niet tevreden bent hoe je het retour kunt sturen. Erg duidelijke en goed leesbare informatie

Assortiment
Flinke keus aan artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nadine 04-12-2015

Helaas verschillen meningen nogaal want ik keer pas reactie op de dag dat het pakket binnen kwam en dat was 3 dagen later na bestelling terwijl het pakket de volgende dag geleverd zou worden.
De manier hoe je op de hoogte word gehouden bevalt mij niet gezien het feit dat er ook mensen zijn die rekening met hun werk moeten houden.

Reageer

Jpst 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is niet overal even duidelijk..

Service
Snelle opvolging en snelle levering. Zelfs sneller dan op de website wordt gemeld

Assortiment
Heel compleet assortiment

Aanbeveling
Geweldige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoine 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op de website zijn producten eenvoudig te vinden en te vergelijken. Ook het vinden van een bijpassende wall mount bij de tv was erg eenvoudig.

Service
Een vraag aan de klantenservice werd dezelfde dag nog beantwoord. De medewerker nam zelfs de moeite om nog een keer persoonlijk te mailen nadat de bestelling was verzonden, terwijl dit niet noodzakelijk was.

Assortiment
Ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alwin 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is duidelijk en logisch.

Service
Telefonisch contact gehad, en dat is zeer positief afgehandeld.

Assortiment
Alle bekende merken en formaten zijn te verkrijgen.

Aanbeveling
Goed, snel en vertrouwd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vincent Martinus 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer ruime keuze, concurrerende prijzen. En je hoeft niet te sjouwen

Service
Service op de afhandeling van de order helder, gewoon goed.
Service op service hoop ik niet nodig te hebben

Assortiment
Zoals eerder vermeld zeer ruime keuze, waarom dan naar diverse winkels

Aanbeveling
Hoger kan niet, en lager hoeft niet. Goed is goed

Extra toelichting
Daarnaast ben ik ook een racekuefhebber, dus de gunfactor speelt ook mee. Dit was een vervanging voor de SLK, de vervanging binnenkort 65 inch besteel ik tzt ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Deelstra 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk te vinden op de site
en snelle levering

Service
Even een mailtje gestuurd.
Snel antwoord en snelle nalevering

Aanbeveling
alles correct afgehandeld.
Dus prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PrueDo 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gemakkelijk mijn gewenste product gevonden op de site en het kon heel simpel bezorgt worden bij de Formido bij ons. Het product kon ik dus lekker na mijn werk ophalen in plaats van wachten op de buren.

Service
Bezorgen na een winkel vind ik wel een mooie service, vandaar de 10. Overige service heb ik geen gebruik van gemaakt.

Assortiment
Kwa tv en behoren was alles wel aanwezig denk ik.

Aanbeveling
fijne webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 03-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De mobiele versie is wat lastig te filteren op tv eigenschappen (terwijl ik in jullie showroom liep)

Service
Niks op aan te merken, maar ook niet heel positief opgevallen. Moet wel bijna altijd een tijdje wachten omdat het er meestal wat drukker is.

Assortiment
Tot nu toe altijd alle modellen bij jullie gevonden en ook nog laagste prijzen.

Aanbeveling
8,5 zeer goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Plasma dixcounter 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
snelle levering. Was TOP!!

Assortiment
breede keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Plasma Discounter 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
online besteld en de volgende dag echt in huis. zeer fijn.

Service
goede service. Ik kreeg meteen bon = garantiebewijs toegestuurd.

Assortiment
Ik heb niet naar het assortiment gekeken. Ik was op zoek naar iets specifieks.

Aanbeveling
Hele scherpe prijs voor een goed product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Domenico Tortorelli 03-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Personeel die de tijd neemt voor deskundig uitleg!

Assortiment
Ik kon mijn tv vinden!!

Aanbeveling
Ruimtelijk opgezet voor een nog duidelijk beeld!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rianne van Groenigen 03-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Was idd erg op mij gemak

Service
Legde alles goed uit en gaf mij advies

Assortiment
Niet alles tv kon ik zien

Aanbeveling
Goede service. Hielp ook even in mij auto te doen erg lief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arno 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede navigatie met uitmuntende (multi-)filters.

Service
Door de haperende website afgelopen zondag even contact opgenomen met de helpdesk. Geen wachttijd en prima te woord gestaan. Kunnen veel bedrijven wat van leren!

Assortiment
Alle ter zaken doende merken staan in de keuzes. Door de filters makkelijk tot de juiste beslissing te komen!

Aanbeveling
Prima winkel met zeer concurrerende prijzen. Snelle (volgende dag!) levering. Goede afhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Malouz 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is goed overzichtelijk. En het was erg makkelijk het product te bestellen.

Service
Volgende dag werd tv al gebracht! Super blij mee

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joël Simons 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Is helemaal niks op aan te merken.

Service
Gelijk telefonisch contact en goed geholpen

Assortiment
Wat zou je nog meer willen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 03-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Service
Beetje onduidelijk op site in eerste plaats verkeerd besteld hierdoor, maar naderhand na contact te hebben gehad naar tevredenheid opgelost

Aanbeveling
Lastig zoeken met name met een smartphone

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews