Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 105 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erik 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website.

Service
Onze televisie werd keurig op het vooraf aangegeven moment bezorgd.

Assortiment
De keuze was erg groot en de prijs-kwaliteitsverhouding van de door ons aangeschafte TV was erg goed.

Aanbeveling
Van diverse apparaten staat een video op de website waarin een zeer uitgebreide toelichting op het product wordt gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rokatilu 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goede duidelijke en overzichtelijke site. Producten zijn makkelijk te vinden en de informatie over de producten is duidelijk.

Service
Goed telefonisch te benaderen en snel en duidelijk antwoord

Assortiment
Veel keuze en duidelijke informatie over de producten

Aanbeveling
Prijzen zijn goed, informatie is duidelijk, snelle levering en telefonisch goed bereikbaar. TOP winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francis vos 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Ik heb de tv kunnen vinden die ik graag wilde hebben. En voor een prima prijs

Aanbeveling
Mijn vader heeft de winkel geadviseerd. Het is super fijn om je apparaat te bestellen via de site en dan later optehalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caspar 09-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een goede webshop, maar daarnaast ook gewoon een winkel in de buurt.

Service
Altijd vriendelijk.

Assortiment
Ik kan er altijd vinden wat ik zoek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rodney 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site functioneert goed, veel betaalmogelijkheden.

Service
Werd aangegeven dat verwerking een dag langer kon duren vanwege betaling met creditcard, dat is niet gebeurd. De tv is binnen een werkdag geleverd. Positief verrast dus.

Assortiment
De bestelde tv is bij erg weinig winkels te krijgen, terwijl het toch een Nederlands model is. Ook een pluspunt dus.

Aanbeveling
Enige minpunt wat ik kan verzinnen is dat er geen extra doos om de tv heen zit, dus kans op transportschade is groter. Gelukkig is dat niet gebeurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelkjl. Geeft veel vertrouwen

Service
Veel info en feedback. Erg leuk vond ik de video van Tom

Assortiment
Veel te zien...nog meer te koop

Aanbeveling
Ik geef iedereen de tip om bij jullie te shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannelore 09-12-2015 In de winkel gekocht
Industrie terrein Naarden.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Grote ruimte en overzichtelijk.

Service
Vriendelijk personeel en rustig de tijd genomen om mij te vertellen wat voor mij de beste keus is.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voldoende, op de site lukte het me niet om naast de tv een HDMI kabel te bestellen (site liep vast toen ik op bestellen van een HDMI kabel drukte). Kwam voor de tv dus niet zo'n issue, maar zo loopt plasma-discounter natuurlijk wel extra inkomsten mis.

Service
op tijd geleverd

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

DSmid 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima website, overzichtelijk

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Y 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Plaatjes, prijs, simpel.

Service
Klein probleem perfect afgehandeld door klantenservice. Meerder opties en meerdere keren gevraagd of alles ok is.

Assortiment
Begrijp me niet verkeerd. Keuzen zat maar tegenwoordig willen mensen een tv met een bepaalt aantal kabel ingangen en soort.

Aanbeveling
Omdat jullie de beste tv verkoper zijn in Tilburg die niet in Tilburg zit

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

richard de vries 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via de site bestellen is simpel en ziet er direct vertrouwd uit

Service
Na vragen via de mail direct antwoord,echt geweldig ,hierdoor kan iedereen gerust bestellen en genieten van de aankopen

Assortiment
Uiteraard zal dit voor een ieder persoonlijk zijn maar aan mijn wensen voldoen ze meer als ruim voldoende,erg veel variabele keuzes

Aanbeveling
De 10 is voor het geheel....een goede prijs een eerlijke en heel vriendelijke omgang met de klanten en de leveringen gaan ook geweldig,zeer tevreden

Extra toelichting
Gewoon zo doorgaan als nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leatitia 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk met bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Dit is voor mij de eerste keer dat ik met Plasma Discounter te maken heb. Tot nu toe bevalt het goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eric krijgsman 08-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk overzicht. handig te gebruiken website.

Service
direct en kundig geholpen met diverse opties die werden aangeboden. artikel werd naar de auto gebracht

Assortiment
heel uitgebreid en divers.

Aanbeveling
a++es er op en er aan. proficiat en chapo.

Extra toelichting
hou dit vast. verlies de service niet uit het oog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 08-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De showroom is uit de buurt.

Service
Verkoper nam de tijd om het product uit te leggen en gaf goed advies.
Uiteindelijk was ik goedkoper uit maar wel het beste product.
Zo hoort het, service!

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Meerdere producten gekocht bij plasma discounter, altijd vriendelijk geholpen en uitstekende service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanna 08-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De informatie op de website is prima. In de winkel kun je rustig rondkijken en de informatie in de winkel is heel duidelijk.

Service
Vriendelijk en zeer behulpzaam

Assortiment
Als je weet wat je wilt hebben dan kun je alles prima vinden.

Aanbeveling
Elke keer als wij konen gaan we zeer tevreden naar huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DEBO 08-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel, deskundig advies bij keuze tussen Samsung en Sony full hd led tv.

Service
Erg goed geholpen door medewerker Mike. Niet pushend, goed luisterend naar de wensen van mij en een goede match gemaakt met wat ik belangrijk vond.

Assortiment
Heel veel keuze en aanbod, zoveel zelfs dat lang niet alles in de winkel pastte. Verkoper liet wel alles op een beeldscherm zien en dat helpt wel.

Aanbeveling
Deskundig, veel in huis, duidelijk overzicht en de beste prijs in de markt, ook lekker centraal bereikbaar in Naarden, helemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilfred de Rijk 08-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vrij om rond te kijken, vragen worden goed beantwoord en de aankoop is snel in het bezit.

Service
Je word goed geholpen en de aankoop wordt ook in de auto geplaatst

Assortiment
Gerenommeerde merken zijn in verschillende prijs klasse aanwezig

Aanbeveling
Duidelijk en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michael Riesenbeck 08-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik werd gelijk geholpen toen ik binnenkwam en liep 10 minuten later met een televisie de winkel uit.

Service
Ik werd correct en juist te woord gestaan door de medewerker. Hij was vriendelijk en gaf me gepaste adviezen.

Assortiment
Mooi uitgebreid assortiment. Voor een ieder iets te vinden.

Aanbeveling
Het bovenstaande toont hoe tevreden ik ben. Ik ga zeker nog een keer terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e smallenburg 08-12-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Direct leverbaar

Service
Weten waarover zij advies geven

Assortiment
Nieuwste van het nieuwste en leverbaar

Aanbeveling
Goed bereikbaar en parkeerbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nick boerrookhuizen 08-12-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er word koffie aangeboden en het personeel is erg klantvriendelijk

Service
Je word snel geholpen en er word veel over het product verteld

Assortiment
Een ruim assortiment al wist ik van te voren welke tv ik wilde dus hoefde de winkel niet door te snuffelen

Aanbeveling
Mooie winkel veel parkeerplekken ruime keuze en je word goed geholpen en ingelicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisanne van Wakeren 08-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzicht op internet is top, de aanvullende uitleg in de winkel ook, en het betalen/ontvangen van het product is zo geregeld!

Service
retourprocedure niet van toepassing. bestelgemak prima, goede en kundige adviseurs die goede service leveren.

Assortiment
Ik ging voor een nieuwe TV, ruime keuze in merken, prima keuze in types/soorten (niet te veel en niet te weinig) en verder geen minpunten.

Aanbeveling
zoals al aangegeven:
- goed bereikbaar
- goede service
- goede kennis van producten bij medewerkers
- lekkere koffie die ik aangeboden kreeg toen ik enkele minuten moest wachten op mijn TV vanuit het magazijn ;-) (mijn koffie was nog te heet om te drinken)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk bereikbaa

Service
Vriendelijke mens en. Droegen tv naar auto

Assortiment
Ruim voldoende keus

Aanbeveling
Ziet er zeer overzichtelijk uit

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paul vd Werf 08-12-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mijn vriendin kocht de TV, werd vriendelijk geholpen, kreeg antwoord op haar vragen en de TV werd in de auto gezet.

Service
Tot nu toe prima, natuurlijk afwachten als er wat aan mankeert. Ga ik overigens niet van uit.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Prettig shoppen en kundig advies.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Michiel 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede filters om een passende tv uit te zoeken.
Filters die ik wel mis zijn: keuze uit welke apps op de smart TV wel / niet aanwezig zijn en welk type smartcards wel / niet geschikt zijn (bijv Ziggo kaart)

Assortiment
ruim gedifferentieerd, zowel in merken als formaten.

Aanbeveling
ruime keuze en zeer scherpe prijzen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Wouter 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website, kan eigenlijk niet eenvoudiger

Service
Snelle levering, en website heeft indien vragen alle antwoorden.

Assortiment
Ruime keus. Prijs kwaliteit verhouding super. Aanrader!

Aanbeveling
Kan iedereen aanbevelen te shoppen bij plasma discounter. Snelle levering, ruime keus en goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellen 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk keuze menu en mogelijkheid te selecteren op opties. Met enkele klikken bij de gewenste selectie

Service
Niks op aan te merken duidelijk snel en goede afhandeling

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
De goedkoopste optie met een perfecte service

Extra toelichting
nee alles prima verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arts 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je hoeft niet de deur uit, maar bestelt vanachter je pc.

Service
Snelle bezorging.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Prima prijs/kwaliteit verhouding en erg goede service!!
Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J de Boer 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site!

Service
Snel de betalingsbevestiging en geleverd conform de tijd in de email

Assortiment
Al onze keuzes waren beschikbaar, beste model gekozen!

Extra toelichting
Prima zaak, zou er zo weer kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerben 07-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Je kan je rustig oriënteren en als je hulp nodig hebt dan staan ze voor je klaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eugene 07-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede uitleg

Service
Goede uitleg

Assortiment
Genoeg voorbeelden van de televisies

Aanbeveling
Zag er goednuit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke website, leuke actie's in de mailbox bij je thuis, ook in de winkel zelf is het goed toeven, vriendelijk en professioneel personeel kortom een aanrader.

Service
Een 1e aankoop gedaan via de webwinkel, een SAMSUNG UE43JU6000 vrijdags besteld en deze is zaterdag netjes per post.nl geleverd, keurig en accuraat is deze bestelling afgehandeld.

Assortiment
Het is net een snoepwinkel waar je binnenkomt.... wat een assortiment, gelukkig is er proffessionele hulp aanwezig om je juiste keuze te maken.

Aanbeveling
Ben een kritische koper, ga alleen voor het allerbeste... deze winkel maakt het allemaal waar wat ze aanbieden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

via de site van plasmadiscounter 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
bij contakt opnemen via klantensevice de goede antwoorden en snel oplossen van een probleem

Assortiment
goede keuzen uit veel verschillende merken met goede uitleg

Aanbeveling
perfecte afhandeling en afspraken naarkomen

Extra toelichting
ik koop alle producten al jaren bij plasmadiscouter nooit geen problemen of teleurstellingen gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L van Dinteren 07-12-2015 In de winkel gekocht
Corronel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Rustig kunnen rondkijken en niet meteen een verkoper op je huid.

Service
Na aankoop netjes het product afgeleverd.

Assortiment
Ruime keus uit vele merken en producten.

Aanbeveling
Goed opgezet en makkelijk te berijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MGeene 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webshop

Service
Hele snelle levering!

Assortiment
Ik heb een televisie gekocht en eerst gezocht via Google, steeds kwam ik hier terecht, goeie prijs en uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
1 druk op de knop en ik had een tv voor mn deur

Service
Alles was duidelijk door de mailtjes die ik kreeg na de bestelling.

Aanbeveling
Goede service en snel bezorgt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Happy girl 06-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Ontspannen rondkijken, tv's goed te vergelijken. Wij kregen geen bakkie koffie, dat zou het nog wat comfortabeler maken.

Service
Vriendelijk, kennissen van zaken en je hebt niet het gevoel dat je wordt 'genaaid'

Assortiment
Veel nieuwste tv's

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

gezocht op 40 inch smart tv 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
goed overzicht en alles wat je verwacht is er wel

Assortiment
perfect genoeg om een goede keuze te kunnen maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobinS 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Service was uitstekend, toen de pakketdienst veel eerder langs was gekomen dan aangegeven. De klantenservice ging er meteen mee aan de slag, uiteindelijk was het pakket toen nogmaals, nog op tijd bezorgt.
Nadeel: Het erg dure 0900 nummer.

Aanbeveling
Ik ga deze winkel zeker aanbevelen, goede service, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Silvia 06-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De uitgebreide reviews en demonstratiefilmpjes geven gelijk een goed beeld van de producten.
Op de computerschermen kunnen meerdere producten vergeken worden om keuzes te verduidelijken.
Je kunt voor de deur parkeren.

Service
Mijn ervaring is dat er vanwege de drukte altijd wel enige wachttijd is. De medewerkers zijn kundig. Mijn tv werd naar de auto getild.

Assortiment
A-merken. Niet alleen keuze in grootte en merk, maar ook in verschillende prijsklassen binnen een merk.

Aanbeveling
Snel, kennis van zaken, producten op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Luc 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
100 % tevreden over de webwinkel . Alles werd geleverd zoals beloofd . Geen kleine letters.

Service
Ik wil helemaal niets terugsturen .

Assortiment
Na wat zoekwerk en vergelijk was er één winkel die aan mijn verwachting voldeed qua prijs & assortiment.

Aanbeveling
In een electro zaak l bij ons in de buurt moet je altijd op 1 uur in de rij staan . soms heb je een verkoper die..... . Hier zoek je vergelijk de producten die je zoekt en vooral : koop je in je luie stoel .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

He 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gewoon thuis met de tablet op je schoot een tv bestellen,hoe makkelijk kan een mens het hebben

Service
Netjes en snel antwoord op mijn vraag gekregen.

Assortiment
Ruime keuze in de tv,s die wij zochten

Aanbeveling
Ruime keuze in verschillende apparaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk keuzemenu, prettige website.

Service
Snelle reactie op vragen, levering zoals beloofd erg snel.

Assortiment
In elke prijsklasse een uitgebreide keuze

Aanbeveling
Uitstekende prestaties tot nu toe!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaantjebanaan 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Ik had de tv snel binnen! Dat was echt fijn!

Assortiment
We hadden graag een iets grotere tv gewild voor hetzelfde geld, maar dat hebben we bijna niet....

Aanbeveling
Omdat het een snelle service is en goedkoper dan bij andere winkels

Extra toelichting
Jullie zijn de beste webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Hamaker 06-12-2015 In de winkel gekocht
Filiaal Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gewoon even naar de Bronsstraat in Naarden rijden en er gaat een fantastische (digitale) wereld voor je open!

Service
Goede, vakkundige medewerkers die je geen onzin verkopen en luisteren naar jouw verhaal.

Assortiment
Je kan als winkel niet alles in voorraad nemen. Maar bij de Plasma-Discounter is méér dan voldoende om een goede en juiste keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Vrijwel alles direkt leverbaar tegen schappelijke prijzen, geen opdringerige verkopers, mooie ruime showroom met alles overzichtelijk opgesteld. Na aankoop vriendelijk geholpen met inladen in je auto, dus wederom perfekte service!

Extra toelichting
Ik ben het kopje koffie helemaal vergeten. Maar kom zeker nog 'n keer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Kint 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke webwinkel met duidelijke navigatie.

Service
Nette follow-up van klantenservice en snelle bezorging

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Breed assortiment en goede klantenservice 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk en makkelijk te navigeren. Er staat voldoende en duidelijke informatie over de producten vermeld. Het bestelproces op zich verliep goed, maar ik denk dat de browser (safari) niet helemaal compatibel is met het ingeven van de betaalmethode. Ergens bleef een deel van het scherm zich verversen. In de Chrome browser verloopt het bestelproces zonder moeite.

Service
Door het waarschijnlijk involledig ingeven van mijn adres, kwam het huisnummer niet correct door. Naar aanleiding hiervan heb ik direct met de klantenservice gebeld en hebben zij dit vriendelijk, duidelijk en direct voor mij aangepast.
De bestelde tv werd ook binnen de aangegeven levertijd geleverd.

Assortiment
Ik heb een aantal producten goed kunnen vergelijken dmv het uitgebreide aanbod op deze website en dus een weloverwogen beslissing kunnen nemen. De prijs was slechts een paar euro duurder dan de goedkoopste prijs elders. Toch voor plasma-discounter gekozen vanwege de goede recensies op het gebied van service.

Aanbeveling
Naast een duidelijke website heb ik tot nu toe een goede ervaring met de klantenservice. Hopelijk zal ik de service verder niet nodig hebben, maar indien toch, dan hoop ik ook dat deze net zo goed is als ik verwacht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 06-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed toegankelijk met gratis parkeerplekken

Service
Goed advies en uitleg door verkoper

Assortiment
Zeer veel keuze, alle maten , types en merken zijn aanwezig waardoor het kiezen beter te doen is

Aanbeveling
Goede winkel, goed bereikbaar en gratis parkeerplekken op eigen terrein.

In de winkel word je keurig geholpen met goed en duidelijk advies.

Zeer ruime keuze aan tv's waardoor je goed kunt vergelijken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ludo 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer behulpzaam

Service
heel goed

Assortiment
makkelijk te vinden

Aanbeveling
een dikke tien voor goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
super makkelijk en snel order process.

Service
goede service.

Aanbeveling
in algemene zin hele goede ervaring van order to levering en de kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Laurens 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
duidelijk bestel proces. alle stappen goed uitgelegd, ook eventuele retourprocedure.

Aanbeveling
goede aanbieding en snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews