Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 103 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michel Bliek 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk navigeren en je hebt snel de producten van je interesse gevonden. Duidelijke filmpjes geven je extra informatie over het product!

Service
Snel geleverd, snel antwoord op je vragen of opmerkingen.

Assortiment
Ruime keuze, leuke aanbiedingen die ook echt aanbiedingen zijn, als je verder gaat zoeken.

Aanbeveling
Omdat het altijd mogelijk is, nog iets te verbeteren een 9, maar eigenlijk zijn we helemaal tevreden. Ook toen in het verleden ooit iets niet goed werkte, was het snel en goed opgelost.

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is een fluitje van een cent.

Service
Had eerst contact met klantenservice en werd snel en goed geholpen.

Assortiment
Ik wist wat ik wilde, maar als je nog twijfelt er is keuze genoeg.

Aanbeveling
Van bestellen tot leveren foutloos en op tijd. Dus een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanWybe Vrind 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Volgens afspraak binnen 24 uur geleverd

Assortiment
Voor mij keuze genoeg

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan bij al mijn vrienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander Peek 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bestellen en snel geleverd!

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden per mail van de stappen die worden genomen. Daarnaast een hele snelle levering.

Assortiment
Breed assortiment en goede productinformatie met meestal een filmpje erbij wat een nog beter beeld geeft! Grootste gedeelte is ook uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Een 9 is deze winkel sowieso waar. Vorige keer ben ik in de winkel geweest en dit keer heb ik online besteld. Van bestellen tot aan de levering is alles goed geregeld en zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Led TV 14-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar en voldoende parkeermogelijkheden

Service
Prima uitleg door verkoper

Assortiment
De verschillende producten zijn goed te bekijken

Aanbeveling
Wij zijn tevreden over de goede uitleg door de aanwezige verkopers.

Extra toelichting
Volgens ons goed product gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W van Berlo 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede uitleg op de site

Service
Duidelijk

Assortiment
Keuse genoeg

Aanbeveling
Omschrijvingen zijn duidelijk, evetueel alternatief wordt direct aangegeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Extremi 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles goed te vinden op de website en knoppen en opties zitten op de plek die je verwacht.

Service
Snelle levertijd! (y)

Assortiment
Alle bekende merken aanwezig.

Aanbeveling
Mijnn vorige TV en sound set hier jaren geleden ook gekocht. Zegt genoeg denk ik.. :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk kiezen product, simpele muisklik

Service
20.57 uur besteld vrijdagav. Zaterdag 11.00 uur in huis

Assortiment
Prima, alles wat gangbaar is aanwezig

Aanbeveling
Ze doen wat ze beloven !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 13-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, ruime keus

Service
Vriendelijk en uitgebreid

Assortiment
Alles wat ik zoek

Aanbeveling
Gemakkelijk, vriendelijk, goedkoop

Extra toelichting
Erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 13-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,0

Gemak
niet heel overzichtelijke presentatie in winkel, website okay.Zondag open is perfect.

Service
lang wachten in winkel, orderpicking ging (weer) fout, factuur niet verzonden (verzoek later ingediend)

Assortiment
top

Aanbeveling
wel wat verbeterpuntjes, zie boven.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Create2Fit Naarden 14-12-2015

Geachte heer,

Vriendelijk bedankt voor uw puntjes van kritiek.
Wij zullen dit zeker meenemen om onze service te verbeteren in onze showroom.

Met vriendelijke groet,

Team Plasmadiscounter.

Reageer

Theo Z 13-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede bereikbaarheid, advies oke, alle modellen voorhanden.
Hulp bij tv naar de auto brengen en erin leggen.
Prima!

Service
14 dagen bedenktijd, bij twijfel bellen. Altijd een passende oplossing vinden.

Assortiment
Alles voorhanden, zeer ruime keuze

Aanbeveling
Prijs, kwaliteit verhouding is goed, juiste advies met optie 14 dagen bedenktijd. Niet opdringen van een type of merk ed

Extra toelichting
Top zaak. Ga nog zeker bij een volgende aankoop, langs om te bezien of er een passend apparaat is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 13-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super snelle en goede service

Service
Zie bovenstaand

Assortiment
Meer dan genoeg keus

Aanbeveling
De website is duidelijk en de service in de winkel is eerlijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Gijtenbeek 13-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
uitgebreide showroom, producten goed te beoordelen, straalt rust uit.

Service
Brede kennis bij medewerkers, lopen even mee als de verpakking groot is.
Prima!

Assortiment
Uitgebreid en goed geshowd, essentiële zaken

Aanbeveling
Voor mij kan het niet beter

Extra toelichting
geen, behalve dan perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk en Marika 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitgebreide informatie.

Aanbeveling
Vandaag bestellen is inderdaad morgen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sander 13-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig in de webshop artikel zoeken met eenvoudige zoek tool zoals het merk en de grootte van het scherm.

Service
Of laten versturen, of reserveren! Echt heel handig, ook de voorraad indicatie.

Assortiment
Kom eigenlijk alle gang bare merken en meer tegen, en klein tot heel groot!

Aanbeveling
Eigenlijk raad ik iedereen aan die een TV zoekt bij Plasma-Discounter te kijken, goede prijs, eenvoudige bestelling, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Masvejo 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke duidelijke bestelprocedure....!

Service
Oké...!

Assortiment
Dik in orde....!

Aanbeveling
Snelle afhandeling...je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling!

Extra toelichting
Kan het van harte aanbevelen..!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudi de Vries 13-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heerlijk relaxed je Produkt uitzoeken op de site.

Service
Je wordt als een vorst behandeld in de winkel.

Assortiment
De keuze is reuze, voor iedereen een passend Produkt.

Aanbeveling
Zeer mooie ocerzichtige winkel op merk van het Produkt.

Extra toelichting
Het was fantastisch om een opname can de weekend k alert mee te maken. Tom is echt zo in de winkel als op de site of tv.!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima en snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schillings 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk informatie over product om een keuze te maken.

Service
Er miste een 3D bril bij product vanuit fabrikant, heb contact opgenomen met klantenservice.
Het was geen probleem en wordt nageleverd.

Assortiment
Veel keuze uit producten om een goede keuze te kunnen maken

Aanbeveling
Veel keuze uit producten en je wordt goed geholpen als het nodig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede parkeermogelijkheden, in de winkel alles overzichtelijk gepresenteerd, en voldoende advies, iets kopen doe je met je eigen verstand en niet met dat van een verkoper.

Service
Goed bereikbaar voor vragen binnen 5 minuten teruggebeld,levertijden volgende dag in huis, ik heb nog nooit iets kapot gehad, ik heb er 7 keer een tv gekocht, subwoofer, versterker, blue ray speler enzv dus met de retourprocedure heb ik geen ervaring.

Assortiment
De meest verkochte merken en actuele dingen in huis en eerlijk geprijsd.

Aanbeveling
Alles goed geregeld, zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djmaus 12-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Geen probleem.

Service
Vooralsnog niet nodig gehad, dus niet te beoordelen.

Assortiment
Ze hadden op voorraad wat ik nodig had.

Aanbeveling
Pas één keer iets gekocht, dus kan er nog weinig over zeggen.

Extra toelichting
Eigenlijk niet.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

wrietvel 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudiger kan niet

Assortiment
Alles wat je maar kunt bedenken kan binnen 24 uur geleverd worden, tegen scherpe prijzen. Bijzonder knappe logistiek!

Aanbeveling
Voor de derde keer mijn plasma/platte scherm leverancier. Ik wil geen andere.

Extra toelichting
In het woud van aanbieders blijft dit voor mij nummer één!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poelmann Philips 11-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed bereikbaar, gratis parkeren

Service
vriendelijk en deskundig

Assortiment
alles is te verkrijgen

Aanbeveling
zie bovenstaand

Extra toelichting
Goede winkel met juiste prijs/kwaliteit/service verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

SAH 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Prima in orde!

Extra toelichting
Handig een instructie op YouTube van Coronel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W linssen 11-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere opstelling
Goede visuele indruk van de producten die je zoekt

Service
Ik ben adequaat vriendelijk en ook technisch goed geholpen
Ik zag zelfs dat een ouder echtpaar geholpen werd met de tv in de auto tillen

Assortiment
Ruime keuze, niet alle merken maar keuze is er genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ruud Mollee 11-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Het model TV waar ik voor kwam stond niet in de winkel als demo.

Service
De verkoper gaf bij binnenkomt niet aan ons graag van dienst te zijn. Leek nogal niet geinteresseerd. Kleine maat tv vond hij maar niets,Ik moest hem uitleggen dat wij door de woonsituatie voor een 32 inch wilden gaan. Na langdurige uitleg mijnerzijds en een foto van de situatie van de woonkamer leek hij daarvoor pas enig begrip te tonen.Een pluspunt vind ik dat degene die de tv uit het magazijn bracht spontaan aanbood de tv in de auto te zetten.

Aanbeveling
Goede bereikbaarheid en goede informatie via internet

Extra toelichting
De verkoper gaf aan niet bij mediamarkt te willen werken, maar ik ben daar wel eens zeer goed geholpen. Afgeven op concullega`s doet ook niet sympatiek aan.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Eefje 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel overzichtelijk en duidelijk

Aanbeveling
Snelle levering, duidelijke communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen van der Woude 11-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bij de meeste winkels staan een hoop tv's qua merk door elkaar heen.
En hier was alles goed overzichtelijk omdat alles ruim was en opgezet en per merk gesoteert

Service
De verkopen heeft goed naar mijn behoefte geluisterd wat ik wou qua tv,hij kwam met drie verschillende tv keuzes ook allemaal van een ander merk.dus top!!
En nog een leuke winkel korting gekregen.

Assortiment
Genoeg keus en op voorraad

Aanbeveling
Ik word er altijd goed en netjes geholpen en ze luisteren goed naar de wens van de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoe handig kan het zijn! Reserveren en dan ophalen of gratis laten bezorgen!

Service
Top. Snel en vriendelijk!

Assortiment
Altijd in huis waar ik naar op zoek ben.

Aanbeveling
Als je op zoek bent naar kennis, een goede prijs en ruime voorraad? Dan moet je bij deze winkel zijn.

Extra toelichting
Niet m'n eerste aankoop bij deze winkel en zeker niet m'n laatste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

4 k is the best 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Simpel bestellen duidelijke werkende site zowel mobiel als op de computer

Service
Redelijk snel bericht terug op service

Assortiment
Genoeg keuze en vaak acties op mooie tv's

Aanbeveling
Weekendknaller nergens anders goedkoper

Extra toelichting
Aankoopbedrag terug zou geweldig zijn !mijn computer is net kapot gegaan helaas en de droger is ook versleten 😊

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rens 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de luie stoel

Service
Supersnel

Assortiment
Rijk gesorteerd

Aanbeveling
Ik bestel niet dagelijks een hd-recorder, maar als ik dat s'avonds om 20.00 uur doe en ik de volgende dag om 15.00 uur weer tv kan kijken en kan opnemen, dan verdient Plasma-discounter.nl echt een tien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Homan 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk en snel bestelproces. Mail informatie is duidelijk en volledig. Bovendien was de levering snel! Prima algehele ervaring.

Assortiment
De tv die ik wilde was op voorraad. Verdere kan ik het assortiment niet beoordelen.

Aanbeveling
Algeheel super ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van de Vosse 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles ging probleemloos. Mooie video met uitleg van de tv.

Service
Werd goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Goede prijs en service

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

maarten 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima webshop met duidelijke en goed functionerende zoekfunctie

Service
Zeer goed te woord gestaan bij telefonische informatie aanvraag. Duidelijke uitleg over de rechten en (on)mogelijkheden bij online aankopen

Assortiment
Niet alle formaten per tv-type aanwezig maar alle types wel aanwezig zodat je de stands/voetjes en bevels onderling kunt vergelijken.

Aanbeveling
Optelsom van assortiment, service, levertijden.etcetera.
Volgende aanschaf zeer waarschijnlijk ook wel weer bij plasmadiscounter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
navigeert makkelijk

Assortiment
Uitgebreid

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

JanB 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website.
Misschien zou het makkelijker zijn een keuze te maken via bepaalde stappen, bv. formaat beeldscherm, prijsklasse, Led, 3D enz.

Service
Bestellen is makkelijk, voorwaardes staan er duidelijk en er wordt meteen via mails gecommuniceerd over afleverdatum enz.

Assortiment
Zonder meer voldoende keuze.

Aanbeveling
Op de website is ruim voldoende uitleg over de producten, inclusief demonstratiefilmpjes. Belangrijk voordeel boven veel andere webshops is de showroom, waar ook demonstraties enz, worden gegeven. E.e.a. maakt een betrouwbare indruk, verkopers nemen ook de tijd voor je (in dit geval heb ik via de website gekocht, maar eerder ook in de winkel zelf).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 10-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via een simpele en duidelijke selectie, kon ik de voor mij beste keuze maken uit het gigantische aanbod in tvs.

Geheel vrijblijvende online de reservering gedaan, zodat ik zeker wist dat de tv voor mij klaar stond bij de winkel in Naarden.

Assortiment
Uit het gigantische aanbod van alle grote merken, kon ik via het duidelijke menu op de website de voor mij beste tv kiezen. En dit is een shop, die in de winkel heeft wat ook op de website staat en dat is bij die andere ( bekende ) aanbieder van electronica vaak anders.

Aanbeveling
Goed product voor de scherpste prijs, bij een vertrouwd adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan vdr W 10-12-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De winkel ligt op een zeer toegankelijke locatie met prima parkeermogelijkheden.

Service
We werden uiterst vriendelijk en beleefd te woord gestaan en de uitleg was ook in orde. De verkoper kwam vertrouwd over.

Assortiment
Ruim assortiment en alle op voorraad hetgeen overbodig heen rijden voorkomt.

Aanbeveling
Alles was prima in orde!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred 10-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles goed te vinden en ook geprijsd

Service
Product op tijd bezorgd en goed verpakt

Assortiment
Duidelijk op merk gesorteerd

Aanbeveling
overzichtelijk en duidelijk

Extra toelichting
Goed ontvangst en alles op merk gesorteerd, zag er prima uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flips 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site was duidelijk en overzichtelijk, had mijn tv zo besteld.

Service
Op de dag van bezorging deed de track en trace het niet, er was iets fout gegaan. Heb eventjes gebeld en het was zo recht gezet.

Assortiment
Breed assortiment, genoeg keuze.

Aanbeveling
Prima webwinkel om een tv te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Tetteroo 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke en duidelijke website

Service
Op vragen snelle antwoorden. Telefoon wordt snel opgenomen. Geen ellenlange en irritante wachttijden om telefonisch op de juiste plek te komen en geen ellenlange en irritante keuzemenu's

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
Zie bovengenoemde argumenten en hele goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer klantgerichte benadering

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan zou ik zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mkhq 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Gemak
niet eenvoudiger dan andere webwinkels, maar ook niet moeilijker.

Service
bestelling is op tijd en in goede orde ontvangen

Aanbeveling
prima, het is ook bekroont met het thuiswinkel keurmerk

Extra toelichting
-

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

RabanePaco 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede website

Service
Paar keer klantenservice gebeld. (Kost wel 80 cent/min!). Prima geholpen.

Aanbeveling
Goede webshop. Hadden een model dat ik elders niet kon vinden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn1993 10-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Erg overzichtelijk

Service
Vond de verkoper niet echt luisteren naar mijn wensen en proberen een duurder product aan te raden. Voelde aan als een bepaalde arrogantie.

Assortiment
Voor mijn aankoop waren de juiste producten aanwezig, verder denk ik dat het assortiment erg variërend is qua merken.

Aanbeveling
Erg makkelijk met veel keuze! Top!

Extra toelichting
Ik zou zeker terug gaan voor andere producten!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Create2Fit Naarden 11-12-2015

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wat spijtig om te horen dat de service niet naar wens is geweest. Wij begrijpen dat het vervelend is dat de verkoper niet naar u wensen luisterde. Onze excuses hiervoor.

Wij hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasma-discounter.nl

Reageer

Schilders 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was super kon mijn product makkelijk vinden en had het binnen 24 uur in huis.

Service
De levertijd zijn ze nagekomen

Assortiment
Het product was bij hun het goedkoopst dus de prijs was perfect.

Aanbeveling
Alles is heel goed bevallen ook het contact met de medewerkers.

Extra toelichting
Mijn ervaring is heel goed bij deze webshop bevallen je kan ook je product goed volgen via track en trace en klopt ook echt wat ze aangeven dus vandaar mijn score een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Misha 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
One stop shopping zonder moeilijkheden

Service
Wat men zegt, doet men

Extra toelichting
Goede adviezen online en duidelijke info maken het geheel overzichtelijk binnen het ruime aanbod

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sinan 10-12-2015 In de winkel gekocht
bussem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ziet er netjes uit en luxe oog verblindend

Service
goed uit leg . tijd die je in je steken zodat je een goede tv neemt

Assortiment
genoeg om er uit te kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael van der Heijden 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is makkelijk in gebruik en niet te druk. Zo kan je makkelijk en snel bestellen.

Klein puntje van kritiek. Ik kijk vaak op YouTube naar reviews van producten. Vaak zie ik dat Tom Coronel een filmpje heeft gemaakt over de producten maar die zie ik niet op de pagina van het product zelf staan.

De fimpjes zijn een mooie aanvulling op de product pagina dus deze mag zeker gezien worden!

Service
Helaas bleek de Soundbar welke ik besteld had defect te zijn. (na het insteken van de subwoofer kwam er een flinke vonk uit en viel het halve huis uit!).

Na het bellen met de klantenservice werd ik vriendelijk geholpen met een goede oplossing waar menig webshop nog van kan leren!

De dag erna kwam er al een nieuwe soundbar en werd de oude meteen GRATIS! afgehaald.

Bij de meeste webshops moet je eerst het pakket zelf op sturen. Wachten tot hun het met je eens zijn en dan krijg je eens een nieuwe opgestuurd, ofwel een week verder.

Assortiment
Het assortiment is prima. Meestal vind ik het gene ik graag wil hebben hier wel op voorraad en aanwezig. Zowel voor de kleine als de grote beurs of de middelgrote beurs. Daarbij de prijzen ook nog een concurrent met de overige winkels. Meestel zelfs nog net iets goedkoper.

Aanbeveling
Gezien de snelle levertijd, Gratis verzending en de Goede service kan ik deze winkel zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 09-12-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
wij hadden op internet site al snel een tv gevonden de (LG 49LF540V)die we wilde kopen, omdat we van te voren al wisten wat we zochten, en dit snel en goed te vinden is op de site.
wij kwamen binnen bij de showroom van plasma-discounter,en melde bij de gene die achter de balie dat we deze tv wilde kopen.
nadat de medewerker aan ons een paar vragen had gesteld en netjes vermelde dat de tv op dat moment niet in de showroom hing, maar wij aangaven deze tv toch wilde hebben,hielp hij ons netjes verder, betaalde wij uiteindelijk, en gaf hij aan het magazijn de order door en binnen 10 minuten nadat wij binnen kwamen, stonden wij weer bij de auto met de tv.
dus een goed en snel systeem

Service
de winkel is prima bereikbaar en er is genoeg parkeer gelegenheid.
de medewerker was vriendelijk en stelde allerlei vragen, bijvoorbeeld of alles duidelijk is over het artikel en of wij nog vragen hadden enz enz

Assortiment
er is voor ieder wat wils, wij wilde bijvoorbeeld een grote led tv en hadden een bepaald budget ,maar wilde niet te veel poespas op de tv dus geen smart ,wifi enz omdat we dat toch niet gebruiken.
dit is op de site van plasma-discounter.nl prima en op een duidelijke manier op te zoeken.

Aanbeveling
het is een mooie en nette winkel met veel keuzes en met klant vriendelijke personeel, die zelfs in ons geval de tv uit zichzelf naar ons auto bracht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 09-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,7

Gemak
De winkel is duidelijk en overzichtelijk

Assortiment
In de winkel zijn er op zicht veel modellen te bewonderen

Aanbeveling
een 7 om dat de winkel niet echt meer een prijs vechter is de Sony die ik heb gekocht kost in heel Nederland het zelfde

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews