Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jos 18-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Reserveren zonder verplichting

Service
De bestelling afrekenen en de medewerker zet het in je auto.

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greet Kok 18-12-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
op zondag open makkelijk bereikbaar goede service

Service
goede informatie over tv gegeven

Assortiment
veel keus moeilijk kiezen, niet duur

Aanbeveling
door tip andere mensen hier heen gegaan

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Eef Idema 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer duidelijke en makkelijke website

Service
zeer geode en nauwkeurige informatie over levering en leveringswindow

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
zeer goed met zeer aantrekkelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 18-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima geholpen en goede uitleg van mogelijke heden. Snelle service vanuit magazijn. Keurig geholpen met laden van 55 inch lcd tv

Service
Prima geholpen door verschillende medewerkers

Assortiment
Ruime keus en ongedwongen advies op wensen klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B renes 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
superduidelijke winkel

Service
zeer snelle service s'middags om 4 uur mobiele tel besteld de volgende morgen om 10:30 uur in huis

Assortiment
goed geprijsd en ruim assortiment met voor ieder budget wel de juiste aanbieding.

Extra toelichting
prima winkel met supersnelle service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Teus van Tuijl 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het invullen op de site is voor verbetering vatbaar.

Service
Prima telefonische ondersteuning.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen wolgen 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Goede en makkelijke site met duidelijke producten.

Service
Snel bezorgt met een goede track en tracé.

Assortiment
Alles wat je zoekt is er.

Aanbeveling
Goede en nieuwe producten voor een goede prijs.

Extra toelichting
Op dit moment niet.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Marcus hanssen 18-12-2015 In de winkel gekocht
MUIDEN
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Voor ons was de site uitstekend voor de orientatie. Daarna zijn we naar de winkel gereden.

Service
Geholpen door een Samsung verkoper. informeerde naar onze wensen, gaf advies. wist wel waar hij over had. Goede voorzet om toch ook naar de hifi mogelijkheden te kijken.

Aanbeveling
overzicht, goede pricing en expertise aanwezig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Thin 345 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Simpel product in winkelwagen en afrekenen

Service
Het volgen door middel van track en tracé wanneer pakket wordt bezorgd is prima voor elkaar.

Assortiment
Zeer groot assortiment, doch mis de soundbars van philips en de nieuwe tv lijn van philips

Aanbeveling
Ben zeer tevreden over de snelheid en prijs van de aangeboden artikelen.

Extra toelichting
Ben nog in voor de Philips tv 55pus8601/12

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en degelijk aanbod. Alle informatie te vinden.

Service
Heldere mails en alles netjes op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk, verbeterpunt combinatie artikelen toevoegen bij bestelling

Service
Bestelling deed er langer ove dan verwacht, levering 3 dagen na bestelling.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Gemiddelde van alle scores

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

corne 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel en correct in huis

Service
maar een 8 omdat ik nog geen service nodig heb gehad dus niet weet of ook deze goed is ik neemaan van wel

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
internet ziet er goed uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Feddy 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken op de site. Redelijke prijs en supersnelle levering

Service
Goede communicatie over de bestelling

Assortiment
Ik vond wat ik zocht

Aanbeveling
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HartHaak 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk en snel door de website heen,

Service
Fantastisch na 2 dagen onze televisie ontvangen.
Contact opgenomen met Kim klantenservice vanwege beschadigde voet en na weer 2 dagen al een nieuwe voet ontvangen. Grandioos !!

Assortiment
Ongelooflijk veel.

Aanbeveling
Duidelijk, snelle levering en ongelooflijke service !

Extra toelichting
Voor herhaling vatbaar !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieveen GJ 17-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk en duidelijke presentatie

Service
Hulpvaardig en deskundig personeel

Assortiment
Waar ik voor kwam was er

Aanbeveling
Bereikbaarheid, assortiment, prijs en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

soundbar philips 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vlot en eenvoudig

Assortiment
goed en duidelijk


ijl

Aanbeveling
alles zonder problemen

Extra toelichting
vlotte levering en goede verpakking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Ladru 17-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij binnenkomst kom je direct in een overzichtelijke en mooie showroom met vriendelijk personeel.

Service
Je wordt te woordgestaan door vakkundig personeel. Goede uitleg en nemen de tijd voor hun klanten

Assortiment
Heel ruim en dat is zeer prettig !

Aanbeveling
Deze winkel zal ik aan iedereen aanbevelen, vanwege de goede service en vakkundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 17-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

10,0

Gemak
Er goed geholpen in de winkel ze namen de tijd. Kom je niet vaak meer tegen. Daarom kom ik zeker volgende keer terug.

Assortiment
Ze hebben bijna alles op voorraad. En veel tv's in de showroom. Waardoor je kunt zien wat je koopt.

Extra toelichting
Ik vind het een geweldige winkel goede service kom zeker terug. Zou hem iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudi de Vries 17-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig via de site uitzoeken wat je wilt.

Service
Geweldige service bij binnenkomst in de winkel 🏪.

Assortiment
Voor het uitgebreide assortiment ben je bij het Plasma discounter.nl center aan het juiste adres.

Aanbeveling
Zeer overzichtelijk en prima personeel.

Extra toelichting
Als je gelukt hebt kun je een weekend 🎉 knaller opname meemaken met Tom Coronel. SUPER!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en geen overbodige vragen.

Service
Levering volgens afspraak.

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Goed ,verzorgd mede door de uitleg van de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark Strating 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product is goed vindbaar, voorzien van voldoende informatie.

Assortiment
Ik vond wat ik zocht, goed dus.

Aanbeveling
Beter dan gemiddeld.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henk 17-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede service en duidelijk uitleg over de aan koop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
levering zoals afgesproken

Assortiment
zeer ruim aanbod

Aanbeveling
Gewoon perfect!

Extra toelichting
Ik raad iedereen aan hier zijn elektronica te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W Pera 17-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en vriendelijke entree.

Service
Top geholpen door Jordi Kos. Prima klantgericht. Geeft klant het gevoel echt klant te zijn. Hij luistert ook daadwerkelijk naar de klant.

Assortiment
meer dan voldoende keus

Aanbeveling
prima geholpen , goede service. goede keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gieszer 17-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Super service

Extra toelichting
Service en personeel 👍👍👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk overzicht, snelle afhandeling

Service
Duidelijkheid via e-mails

Assortiment
In wat ik zocht meer dan genoeg

Aanbeveling
Topprodukt, snelle en overzichtelijke afhandeling, dik tevreden!!!!!!

Extra toelichting
Ik zocht een goede homecinemaset van het merk Sony

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John Degger 16-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Veel keus

Service
Vriendelijk personeel

Assortiment
Kan vergelijke

Aanbeveling
Voldoende adviseurs

Extra toelichting
Gebruiks aanwijzigingen in het Nederlands

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ferment 16-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nette winkel en ben zeer goed geholpen

Service
Tijdens het wachten bood de verkoper mij koffie aan

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Nette winkel alles staat ruim uitgestald zodat je rustig kan kijken en het makkelijk kan vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G de Bruin 16-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is ruim en overzichtelijk opgezet en je kan de apparatuur goed vergelijken.

Service
Als je om advies vraagt, dan krijg je dat ook. Geen verkooppraat, maar gewoon duidelijk en niet iemand die alleen een kaartje voorleest dat bij een tv staat.

Assortiment
Het assortiment is ruim, Van goedkoop tot duur, veel merken en veel modellen en schermafmetingen. Tevens is er veel op voorraad.

Aanbeveling
Ten eerste is Plasmadiscounter goedkoop en verder, tja, zie hier boven zou ik zeggen.

Extra toelichting
Ik heb geen verdere toelichting voor deze top zaak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lG55UF850V 16-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel ziet er overzichtelijk en mooi uit.

Service
Het personeel wist veel over de tv te vertellen

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Goeie winkel, vriendelijke mensen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bertus 16-12-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles op merk bij elkaar

Service
vriendelijk personeel, wel even wachten voor je aan de beurt bent.

Assortiment
alles is er op voorraad.

Aanbeveling
goede service en uitleg van het gekochte product.

Extra toelichting
een soort van koffiecorner voor als je even moet wachten voor je geholpen wordt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

John Verkoijen 16-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Zeer uitgebreide collectie. Natuurlijk is 100% nooit mogelijk

Service
Fantastisch geholpen

Aanbeveling
Goede sortering verstand van zaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ann 16-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gereserveerd op zaterdagavond, opgehaald op zondagochtend.

Service
Goede hulp aan de telefoon. Aankoop werd zelfs nog de auto ingetild.

Assortiment
Goed assortiment. Weinig keuze voor witte televisies, maar dat zal wel aan het algemene aanbod liggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kwint 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
Zeer snelle service !

Assortiment
Een groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Masvejo 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Problemen met de betaling (storing) werden in no-time opgelost, had de bestelling de volgende dag in huis!!

Assortiment
In orde..!!

Aanbeveling
Niets op aan te merken....kun je probleemloos bestellen.!!

Extra toelichting
Nee...!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie en overzichtelijk website.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Groot assortiment en als er iets niet meer op voorraad is geeft de website ook alternatieven aan.

Aanbeveling
Scherpe prijzen en groot assortiment. Deze (web)winkel is zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 15-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke showroom met duidelijk opstelling van producten per merk.

Service
Veel vriendelijke medewerkers met uitstekende adviezen. Prima logistiek en de aangekochte goederen worden netjes in de auto gezet.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en leuke prijspakkers en acties.

Aanbeveling
Nooit zo simpel en goed geshopt. Geen "mediamarkt" gehalte maar deskundige medewerkers, die je begrijpen en goed en eerlijk adviseren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilco 15-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Krijg alleen me iPhone/iPad nog niet op tv aangesloten

Service
Tv word keurig in je auto gelegd

Assortiment
Lekker veel keus voor ieder wat wils de verkopers helpen je graag met bijpassende tv uit te kiezen

Aanbeveling
2de keer dat ik me tv er koop en ook al keer kitchenaid gekocht en zeker niet de laatste keer dat ik er geweest ben

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 15-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website en overzichtelijke winkel

Service
Snel geholpen met deskundig advies

Assortiment
Prima, voldoet aan verwachtingen

Aanbeveling
Goede en deskundige services, snel geholpen en goed assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan 15-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Mooie overzichtelijke winkel

Service
Duidelijke vrijblijvende uitleg wat overtuigend overkwam

Assortiment
Zou graag diverse maatvoeringen opgesteld zien staan van eenzelfde type

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rafik 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel is goedkoper ten opzichte van vergelijkbare winkels. Daarnaast krijg je hetzelfde kwaliteit ervoor terug.

Service
Je krijgt gauw iemand aan de lijn en producten worden op tijd bezorgd.

Assortiment
Het assortiment is breed en goedkoper ten opzichte van andere winkels. Je kan letterlijk elke televisie kopen bij plasma discounter.

Aanbeveling
Prijs van een televisie is een stukken goedkoper ten opzichte van wehkamp of mediamarkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Arb 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruime keuze in alle gangbare modellen, alle benodigde specificatie zijn correct en niet te vergeten, de allergoedkoopste webshop van Nederland!

Service
Ik had een tchnische vraag m.b.t. een niet allerdaagse oplossing die ik met het nieuwe Samsung scherm wilde uitproberen. Toch maar even een telefoontje aan gewaagd en zowaar onverwacht kwam daar zo een technisch correcte bevestiging van de medewerker!

Assortiment
Zeer scherp geprijsd assortiment!
Het enige wat ik niet helemaal snap is dat als de webshop 90% van het assortiment voor de laagste internetprijs kan aanbieden, sommige modellen dan toch beduidend (15%) duurder zijn als een concurerende webshop? Wellicht kwam dit doordat ik toch een afwijkend modelletje had Samsung J6520 ipv J6200

Aanbeveling
Hier kunnen andere webshops hun voorbeeld aan nemen.
Tim en Tom leveren wederom super werk af!
Krijg al weer helemaal zin in een bakkie koffie... zouden de heren hier ook een webshop voor hebben? :-)

Extra toelichting
Een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MB 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk het juiste product te vinden. Online bestellen was erg makkelijk en duidelijk.

Service
De TV rond middernacht besteld dus geen levering volgende dag (wat ik ook niet verwachtte)
Het product werd netjes verpakt 's ochtends afgeleverd

Assortiment
Qua tv's is het assortiment prima en uit vele modellen te kiezen. Prijzen zijn zeer concurrend.

Ik had later wat andere dingen nodig zoals een monitor voor laptop, dat kon ik helaas niet vinden dus ergens anders gekocht.
Dus wellicht een idee om dat in de toekomst toe te voegen?

Aanbeveling
Zeker een aanrader om hun site even te bekijke als je iets nodig hebt. Goed assortiment en concurerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Serge 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk kiezen uit veel modellen

Service
snel geleverd

Assortiment
Veeeeeeeel keus

Aanbeveling
makkelijke bereikebaarheid zowel real life als online

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorothy Bakker 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is zeer gebruiksvriendelijk. Was op zoek naar een 43 inch TV. Deze was heel makkelijk te vinden op de website. Op het bestelproces is niets aan te merken.

Service
Ik kan alleen maar iets zeggen over de levertijd. De levertijd was exact zoals aangegeven

Assortiment
Ik heb alles kunnen (terug)vinden op de website. Kortom geen op of aanmerkingen.

Aanbeveling
Was voor mij de eerste keer dat ik een bestelling plaatste. Ben meer dan tevreden over Plasma-discounter

Extra toelichting
Ik heb verder geen op of aanmerkingen. Ga gewoon zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ten Brink 14-12-2015 In de winkel gekocht
bronsstraat in naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
fantastisch geholpen met goede adviezen en tips

Service
zonder te vragen werd de tv in de auto gezet

Assortiment
kiezen is moeilijk door het grote assortiment maar uw verkoper maakte het makkelijk

Extra toelichting
de plek van de winkel is perfect en het parkeren geen probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Ambergen 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Via Tweakers een tv uitgezocht.

Service
Op zaterdag ook bereikbaar.

Extra toelichting
Achteraf had ik graag geweten dat ik voor deze tv een nieuw type CI+ module nodig had, dan had ik deze direct mee kunnen bestellen. Ik was niet op de hoogte dat ik in het bezit was van een oude CI+ module.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mohamed El amrani 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en goed uitleg van het product.
Weekendknaller slaat goed aan, elke vrijdag benieuwd naar het product en de prijs.

Service
Makkelijk bestelling, we hebben voor acht uur 's vrijdagavond besteld met verwachting levering op maandag of dinsdag, nee we waren verbaasd dat de volgende dag zaterdagmiddag het product gratis geleverd was. Top!!!

Assortiment
Goed product

Extra toelichting
Goede service en product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivo de jong 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webshop, genoeg keuze voor het betaal middel.

Service
Product netjes op tijd afgeleverd. Div. Mailen ontvangen over de status van het bestelde product.

Aanbeveling
Goede info over producten. Mooie prijzen. Goede verkopen etc. Etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk zoeken, welke filter je ook wilt.
Veel overzicht en makkelijk vergelijken.

Service
Door de jaren heen meerdere malen een TV aangeschaft, altijd zonder problemen en geleverd zoals va te voren aangegeven. En snel. Fijn.

Assortiment
Prima, bijna alle merken en gangbare modellen overzichtelijk bij elkaar.

Aanbeveling
Iedere keer een prima ervaring en prima prijs. Al meermalen aanbevolen en ook zij waren tevreden.

Extra toelichting
Weer uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews