Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

den Blijker 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via webshop besteld met een paar klikken. Easy as that.

Service
Afleveren ideaal met de planning die digitaal doorgegeven wordt.

Assortiment
Niet echt gezocht op de website zelf, maar via google snel bij wat ik wilde.

Aanbeveling
Alle gemak tegen de beste prijs

Extra toelichting
ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arifin fourneau 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke keuzes en onderverdelingen

Service
gemakkelijk te betalen en supersnelle levering

Assortiment
een mooi en breed aanbod in elke prijscategorie

Aanbeveling
zeker aan te raden, prijzen zeer aantrekkelijk, super snelle leveringen en die opruimkelder is ook geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Kramer 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Simpel te navigeren website, uitermate makkelijk te bestellen.

Service
Zeer snelle levering, product volledig naar wens.

Assortiment
Voor ieder wat wils voor nette prijzen.

Aanbeveling
Snelle levering, makkelijke site, goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leendert en Lia uit Werkendam 21-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de winkel was alles zeer overzichtelijk en gemakkelijk te vinden wat wij zochten.

Service
De verkoper adviseerde ons zeer goed en adviseerde niet alleen de duurste producten aan maar hetgeen bij onze wensen het beste paste.

Assortiment
Het assortiment is zeer goed en wij waren blij verrast dat al onze vragen over de aanwezige producten zeer goed beantwoord werden.

Aanbeveling
Deze winkel heeft van ons een dikke 9 verdiend en wij zullen zeer zeker deze winkel bij familie, vrienden en kennissen aanbevelen wat ook al een aantal keren gebeurd is.

Extra toelichting
Wat een fantastische winkel en ondanks de fikse afstand naar ons huisadres zullen wij de volgende keer de rit naar Naarden zeer zeker weer aanvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vraagmaar 21-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Makkelijk vindbaar wat ik zocht

Service
Toen ik afgerekend had bij mijn vorige transactie bleek deze door een storing niet verwerkt te zijn. Ik heb toen contact gezocht met de klantenservice welke aangaf dat ik min of meer "pech" gehad heb en ik het artikel uit de reclame niet meer geleverd kon krijgen. Jammer dat er niets voor een terugkomende klant gedaan word.

Aanbeveling
Super winkel, alleen de service is minder.

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend
Create2Fit Naarden 22-12-2015

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van u review. Dat is vervelend om te horen. Onze excuses voor het ongemak hiervan. Helaas was destijds het artikel uitverkocht en konden wij deze niet meer bij de fabrikant inkopen. anders hadden wij dit uiteraard graag voor u gedaan.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak hiervan en hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet,


Klantenservice Plasma-Discounter

Reageer

Familie Kok 21-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via site voorraad bekijken..reserveren en ophalen

Service
Heldere uitleg..goede tips

Assortiment
Voldoende verschillende producten

Aanbeveling
Fijne winkel goede producten..deskundig en vriendelijk personeel

Extra toelichting
Mijn zoontje van 9 had gespaard voor tablet en werd goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Hessing 21-12-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
leverancier uitkiezen via beslist.nl bestellen en reserveren via internet

Service
keurige bediening, direct koffie aangeboden en gekozen artikel geshowd

Assortiment
ruim voldoende keus als je niet naar iets specifieks op zoek bent

Aanbeveling
gratis parkeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene Hoogerwerf 21-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het kunnen reserveren zonder aankoopverplichting is natuurlijk een uiterst plezierige optie voor het direct online aankopen. Top !!

Service
Snelle bijzonder vriendelijke en uiterst terzake kundige medewerkers, TV werd ook nog keurig naar mijn auto gebracht.
Hier kunnen veel zaken een voorbeeld aan nemen.

Assortiment
Ik heb geen merk gemist.

Aanbeveling
Het was mij een waar genoegen om bij deze winkel een TV te kopen. De website is overzichtelijk, geen kleine lettertjes en erg handig. Vrijblijvend reserveren, prima idee, 14 dagen bedenktijd na aankoop, erg klantvriendelijk. Ook een keurige en overzichtelijke winkel. De (uitverkoop)korting was niet mis, de voor-en in-lichtingen zeer to the point en deskundig. En dan de aankoop ook nog naar de auto gebracht. Geen gehannes met bonnetjes en kopieën enzo, gewoon factuur en garantiebewijs via de e-mail, zo hoort dat in deze tijden. Tot de volgende keer.

Extra toelichting
Ik heb werkelijk geen enkel min-punt kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Bolt 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemakkelijk zoeken alles in 1 oogopslag duidelijke foto's en veel info over het product

Service
Super snelle service en levering

Assortiment
Bijna alles direct leverbaar Top

Aanbeveling
Duidelijk
veel voorraad
snelle levering
aandacht voor de klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Offer 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle service en van A tot Z op de hoogte gehouden omtrent het bezorgen

Assortiment
Goede opbouw en een up to date portfolio

Aanbeveling
Goed, snel en duidelijk in communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plasma Discount 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product snel te vinden

Service
Binnen 24 uur het product in huis

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Dondorp 21-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon goed.

Service
Geen gezeur.

Assortiment
Prijs en assortie ruim voldoende.

Aanbeveling
Alles snel geregeld en voor een goede prijs.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steef 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De webshop is duidelijk en eenvoudig alle benodigde informatie is beschikbaar op de site.

Assortiment
Alle tv's die ik wilde bekijken waren aanwezig

Aanbeveling
Alles aanwezig, snelle levering, genoeg informatie online. Enige nadeel was dat de doos waas de tv inzat was beschadigt gelukkig niet de tv zelf

Extra toelichting
Enige nadeel was dat de doos waar de tv inzat was beschadigt (deuk /gat) gelukkig niet de tv zelf

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jeanet 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Voor mij makkelijk bereikbaar en de meeste merken en modellen zijn werkend zichtbaar.

Service
Was gebonden aan een bepaalde hoogte van het toestel
en de verkoper heeft voor mij gekeken welke merken/modellen daarvoor in aanmerking kwamen.

Assortiment
Heel veel merken en modellen om de keuze van b.v. 32"of 40"goed tegen elkaar te kunnen afwegen.

Aanbeveling
Laagdrempelig en uitgebreid.Snelle levering zoals afgesproken de volgende dag in huis.

Extra toelichting
Nuttig advies om bij problemen met de installatie de helpdesk te bellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alje 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
We wisten wat we wilden besteden en dan zoek je naar het artikel in die prijsklasse.

Service
OP de website is het gemakkelijk te vinden en de levertijd is exact zoals het vermeld staat. Wij bestelden op donderdag en op vrijdag 12 uur al in huis

Assortiment
Wij hadden in onze prijsklasse keuze genoeg, en de aanbiedingen ware boven de verwachting

Aanbeveling
We zijn tevreden, we hebben de TV niet eerder gezien tot.dat hij uit de doos kwam Na de installatie voldoet hij aan onze verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

marvin venema 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Service
Nooit klagen bij Plasmadiscounter

Assortiment
Wat ik zoek vind ik altijd hier

Aanbeveling
Mooi pakket, goede webshop en in geval van vragen, goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leanda 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gemak dat je persoonlijk langs kan in de winkel maar als je de deur niet uit wil word je telefonisch vriendelijk geholpen.
Ik ben dik tevreden met deze zaak en zal in de toekomst zeker weer hier bestellen en beveel ook mijn vrienden/familie en kennissen aan.

Service
Na mijn bestelling ontving ik geen track en trace code in de mail zoals afgesproken. Ik belde met de klantenservice om te weten wanneer ik mijn televisie kon verwachten en ik werd vriendelijk geholpen. Er is met post.nl voor mij gebeld om dat te weten en als extra service kreeg ik als nog de mail met de track en trace code om het de voortgang van vervoeren te volgen. Top service!!

Assortiment
Assortiment is groot. Keuze zat dus.
Iedereen komt aan zijn trekken ook ik dus had graag een smart tv van redelijke grootte met 3d gewild met een aantal dingen nog waar ik normaal veel gebruik van maak omdat wij veel films kijken waaronder HDMI ingang zijn er 4 stuks aanwezig en ook de mogelijkheid voor gebruik van usb sticks 3 ingangen dus enz.
Ik ben dol op mijn aankoop.
Prima geslaagd!

Aanbeveling
Prima zaak echt top, dus gewoon doen!!!
Ondanks ik niet in de winkel ben geweest maar online besteld heb.
Alles prima, gratis en snelle bezorging. Wat je wenst vind je echt in deze zaak!!

Extra toelichting
Ik had in gedachten ergens volgend jaar een andere tv aan te schaffen en wel een smart tv maar toen ik de prijzen van plasma discounter zag, veel goedkoper dan ik in gedachten had, was voor mij de mogelijkheid en reden om meteen aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvon Dijkman 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering en prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Keekstra 20-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles liep soepel in de winkel ik was zo weer weg

Service
Ik had de TV gereserveerd via de site werkt prima.
De TV werd zelfs naar de auto gebracht.

Assortiment
Geweldige keuze en mooie website

Aanbeveling
Ik kan niets bedenken dat niet goed ging. Geweldig

Extra toelichting
Ook eerdere aankopen waren prima geregeld goed advies enz enz.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Veen 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de website gekocht en alles liep perfect

Service
Super service via post nl laten bezorgen en zeer tevreden

Aanbeveling
Ik kan geen negatief punt vinden bij mijn bestelling

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 20-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goed advies

Assortiment
Mooi vergelijk te maken tussen de verschillende merken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j noorlander 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles makkelijk te vinden in de winkel

Service
is heel goed

Assortiment
is zeer uitgebreid met goede informatie

Aanbeveling
een fijne winkel om in te shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 20-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website, veel service en uitleg in de winkel, gelijk meenemen, makkelijk bereikbaar, parkeren voor de deur

Service
Zeer goed advies

Assortiment
Wat ik zocht was er, verder weet ik niet of het assortiment volledig is

Aanbeveling
Voor mensen in de buurt van Naarden een aanbeveling om naar de showroom te gaan.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
afspraak nagekomen

Aanbeveling
vlotte levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Groener 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Zou tussen 2 en 4 bezorgd worden... 3 keer raden.. 15:38 bezorgd... Prima service.. En voor een goede prijs..

Assortiment
Wist van te voren. Al wat ik wou..

Aanbeveling
Prima service.. Volgende keer weer...

Extra toelichting
Vooral doorgaan..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lisette knevel 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Computer aan. Plasmadiscounter opzoeken en hoppa.

Service
Direct een mail en alles is geregeld

Assortiment
Van alle merken iets en in alle prijs categorieen

Aanbeveling
Ik heb er al veel vaker een tv gekocht! En deze was voor onze zoon zijn 10e verjaardag. Nu zijn wij hierna aan de beurt. Dus het geld zou super zijn!

Extra toelichting
Ga zo door! Dan vertel ik het ook door :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Hoogeveen 20-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kijken, kopen en meenemen :)

Service
Vriendelijke verkoper met kennis van zaken

Assortiment
Gericht assortiment, met informatie van verkoper gemakkelijk om een keuze te maken

Aanbeveling
Zoek je een tv en wil je duidelijke informatie: Plasma-Discounter. Gericht assortiment, verkopers met kennis en voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Herman Joosten 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en volgende dag in huis

Service
Snelle afhandeling

Assortiment
Breed assortiment en voldoende voorrasd

Aanbeveling
Plasma-discounts voldoet aan alle eisen die je als klant van een webwinkel verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles vlot en keurig

Service
Zelfde reden

Assortiment
Iets minder keuze vergeleken met andere winkels. Maar nog steeds genoeg

Aanbeveling
Alles ging prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke indeling van producten.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Uitgebreid.

Aanbeveling
Vriendelijkheid bij contact staat op de voorgrond

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam Hulsman 19-12-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een hele mooie overzichtelijke winkel!
eerst de website bekeken, product uitgezocht, naar de winkel gegaan, meer informatie gekregen en blij de winkel uit.

Service
Keurige service. Geen opdringerige verkopers, eerlijk en correct.
Product keurig naar de auto gebracht zodat ik niet zelf hoef te tillen.

Assortiment
Enorm veel keuze, mooi tentoongesteld en overzichtelijk.

Aanbeveling
een 9! eigenlijk een 10...

Extra toelichting
mooie overzichtelijke website en keurig bediend in de winkel. Ik ga hier vaker heen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sannuh36 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is duidelijk!je kan alles vinden wat je zoekt

Service
Snelle levering

Assortiment
Alles wat ik zocht dat was er.

Aanbeveling
Mooie overzichtelijke website!snelle levering! Alles perfect in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corliz 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed overzicht en duidelijke informatie.

Service
Al diverse malen besteld en afgehaald. Prima.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Prima (internet) winkel, internetbestellingen keurig verzorgd. Afhalen in de winkel; vriendelijk personeel met kennis van zaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert 19-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze op webshop en in de winkel

Service
Gelukkig in winkel gaan kijken en op een grotere tv uitgekomen, anders was het thuisgekomen tegengevallen. Toestel was niet op vrije voorraad maar werdt geregeld dat ik hem toch mee kon nemen!

Assortiment
Toestellen goed te vergelijken in de winkel (en op de site)

Aanbeveling
Scherpe concurerende internet prijzen en tevens een echte winkel

Extra toelichting
Top toestel, heel erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan Bruinekool 19-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon hem werkend beoordelen en gelijk meenemen omdat er veel op voorraad is.

Service
Naast het advies voor de tv werd er ook meegedacht ivm CI+ en muurbeugel

Assortiment
Ruime keuze in merken en afmetingen.
Zowel voor woonkamer en slaapkamer is er altijd een juiste maat tv op voorraad tegen de scherpste prijzen

Aanbeveling
Makkelijk en snel je tv in huis.
Bij ophalen wordt je zelfs geholpen de tv in de auto te krijgen!

Extra toelichting
Inmiddels de derde tv gehaald in Naarden ( niet omdat ze stuk waren) en de vierde zal er ook wel vandaan komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk via internet te bestellen.

Service
Super service; vriendelijk, snel en adequaat

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Goed assortiment, goede service en prijs.
Super snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 19-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie winkel fijn en goed personeel en eerlijk !!!!!

Service
Snel geholpen vriendelijk begroet proberen niks aan te smeren maar goed uit te leggen de verschillen en dan is de keuze aan jezelf

Assortiment
Ruim voldoende er is van elke tv ,koffieapparaat of wat dan ook in de zaak

Aanbeveling
Kom er altijd graag goede behandeling gezellig en ruime keuze en niet onbelangrijk niet duur !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mickey 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via de website kun je op je gemak alle producten vergelijken en zo de juiste keuze maken. Bovendien is de informatie heel volledig.

Service
Ik heb geen contact gehad met de medewerkers, maar de informatievoorziening over mijn bestelling en levering was perfect!

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment voor elke prijsklasse!

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden over mijn aankoop en de afhandeling, dus prima webshop. Je kunt hier met een gerust hart een grote aankoop doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tiamo 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijk/overzichtelijk

Service
0900 nummer, niet heel klantgericht (financieel gezien) daarbij zat er geen keuze voor plasma discounter in het keuzemenu.

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Netjes, duidelijk (website) en snelle service

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Douglasss 19-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De winkel is erg makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en de winkel is overzichtelijk ingericht

Service
De medewerker zocht alles snel op in de computer waardoor de service ook snel en vlekkeloos verliep

Assortiment
Wij hebben van te voren op het internet al alles opgezocht wat we wilden hebben dus van wat ik zo snel zag van het assortiment zag het er goed uit.

Aanbeveling
Het hele plaatje klopt, vriendelijke medewerkers, goede producten en de winkel is makkelijk te bereiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Natasja 18-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de tv die we hebben gekocht stond niet uitgestald maar er werd wel een andere getoond in het zelfde formaat

Service
uitstekend

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
geen lange rijen zoals de mediamarkt en de tv werd in de auto geplaatst. Keurig.

Extra toelichting
Nee uitstekende service en prima prijzen, we hebben vaker een tv bij jullie gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 18-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed bereikbaar, mooie showroom

Service
vriendelijk en deskundig personeel. Geeft ook goed advies als je niet direct iets koopt

Assortiment
uitgebreid assortiment. Maar ja je kunt natuurlijk niet alles hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joost van de Maat 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website, een bestelling is ook makkelijk te plaatsen en af te ronden.

Service
Snel en goed.

Assortiment
Ruime keus, scherpe prijs ten opzichte van concurrenten.

Aanbeveling
Niets is perfect natuurlijk, maar Plasma-Discounter verdient een mooie 8. Zeker aan te raden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico Fakkeldij 18-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke opstelling/presentatie.

Service
Gerichte advisering, geen bla bla.

Assortiment
via internet is een goede voorbereiding te maken van de enorme hoeveelheid artikelen.

Aanbeveling
Duidelijke opstellingen in de winkel en prettig goed voorbereid personeel.

Extra toelichting
De 10 zegt alles ! ! !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke omschrijving van alle mogelijkheden en makkelijk zoeken op de site. Tevens eenvoudige uitleg via video materiaal

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Toestel wat ik zocht was er niet, maar uiteindelijk een alternatief gekocht

Aanbeveling
zeer toegankelijk en transparant

Extra toelichting
Duidelijke webshops

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

entrop 18-12-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk aanbod van de diverse types tv's

Service
Ik wist al welke tv ik wilde hebben, maar alleen nog niet welk merk

Assortiment
Ruime keuze van tv's, goed opgesteld, naar merk en grootte van het scherm.

Aanbeveling
goede prijs en ruime keuze, goede opstelling van de aangeboden tv's

Extra toelichting
Was verrast van alle soorten t.v's en vergelijking, tussen de diverse merken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mart Jan 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Erg gemakkelijk, maar geen optie tot het creëren van een account in de winkel waar je bijvoorbeeld een overzicht alle bestellingen kan bekijken.

Assortiment
Goed assortiment met de belangrijkste spullen. Overzichtelijk, maar niet heel uitgebreid.

Aanbeveling
Gestroomlijnde winkelervaring met snelle afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

el Alami 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk!

Service
Dit is onze 3e tv die wij hier gekocht hebben. 2 in de winkel zelf en nu online. Ben zeer tevreden over de klantvriendelijkeheid en de service in de winkel, maar ook over de snelle service online.

Assortiment
Er is voor iedereen wel en tv te vinden. Klein, groot, eenvoudig maar ook luxere modellen.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden over de service.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden. Dat is ook de reden dat ik hier voor de 3e keer mijn tv heb gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Alberda 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Ik vond wat ik zocht, maar weet niet of dat ook is als ik iets heel geks wil hebben, wie weet?

Aanbeveling
Zeer snelle gratis levering.
Een lage prijs als je vergelijkt met concurrenten.
De webshop is zeer duidelijk met toelichtingen, je wordt er helemaal enthousiast van immers alles wordt duidelijk: dit wil je hebben!

Extra toelichting
Service kan ik nog niet helemaal beoordelen, er is niets misgegaan

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Sven 18-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles staat mooi in de showroom en prijzen staan er duidelijk bij vermeld.

Service
Aardig personeel met verstand van zaken.

Assortiment
Genoeg keuze ook in vergelijking met webshops.

Aanbeveling
Dit is het gemiddelde cijfer van mijn bovenstaande beoordelingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews