Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 105 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Romy 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is allemaal super verlopen. Zondag besteld dinsdag avond netjes is huis! Dinsdag ochtend zag ik dat er een actie was met dezelfde televisie ik heb navraag gedaan en heb binnen 2 werkdagen het overige bedrag terug gestort gekregen! Echt helemaal super ik heb geen klachten.

Service
Binnen 2 werkdagen de korting als nog gekregen!

Assortiment
Veel keuze in verschillende modelen

Aanbeveling
Super winkel goede prijzen en goede serves!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra Vellema Post 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hebben al 2 keer een tv besteld. snelle levering product is altijd naar wens

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze kwaliteit spullen

Aanbeveling
top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natascha 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is snel te vinden en duidelijk

Service
Houd zich aan de afspraken. Goede referenties

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Simpel, uitgebreid en leverd kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivonne 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer goed georganiseerd, overzichtelijk en helder.

Service
Gebeld met klantenservice en direct goed geholpen

Assortiment
Prima assortiment.

Aanbeveling
Prima assortiment, snel en kundig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Michael brink 24-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker overzichtelijk veel keus

Service
Top wou een goede tv maar door de verkoper kreeg ik echt wat ik wou

Assortiment
Zeer ruim en dan ook nog op voorraad

Aanbeveling
Hier wordt je echt geholpen en je product is er nog in negen van de tien gevallen op voorraad ook

Extra toelichting
Gewoon zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dikkie 24-12-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede opstelling van de producten

Service
keurig behandeling door de mensen die daar werken

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
zoals ik al aangaf eerlijk antwoord op diverse vragen over verschillende producten (tv"s in mijn geval)door het personeel

Extra toelichting
prettige winkel en met een goed gevoel naar huis met de aangekochte spullen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerda 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
snelle levering binnen 1 dag.
Goede informatie tijdens het besteltraject.
Bij email contact met de klantenservice per omgaande antwoord met duidelijk antwoord op mijn vraag.

Aanbeveling
snelle levering binnen 1 dag.
Goede informatie tijdens het besteltraject.
Bij email contact met de klantenservice per omgaande antwoord met duidelijk antwoord op mijn vraag.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JFlipse 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mediamarkt had hem niet op voorraad dus heb ik hem maar online gekocht

Service
Duidelijk op de website aangegeven wat de levertijd is en goede communicatie via de mail

Assortiment
Ik kon vinden wat ik zocht en volgens mij is vrijwel alles uit voorraad leverbaar

Aanbeveling
Helder duidelijk en makkelijk een TV kopen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Edward H 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gisteravond besteld, en om 12:00 volgende dag zat ik al Netflix te kijken op mijn Sony Bravia 48 inch. Top service en prima prijs!

Service
Perfect!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, een in mijn geval de goedkoopste door gratis bezorging.

Aanbeveling
Mede door de filmpjes op YouTube van onze Tommie, weet je wat je koopt. Ook online

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M de Groot 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed te vinden op internet en heldere site

Service
Direct bevestigingsmail en snelle bezorging

Assortiment
Ik vond snel wat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles prima te vergelijken, beschrijvingen uitgebreid genoeg, en gemakkelijk zoeken als je zelfs maar een beetje een idee hebt welke kant je op wil

Assortiment
Mooie uitgebreide keuze

Aanbeveling
Gewoon in één keer geslaagd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose de Berk 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk vanuit je luie stoel een tv bestellen.

Service
Ik stuurde een mailtje en kreeg binnen no time een antwoord TOP

Assortiment
Ontzettend veel keus

Aanbeveling
Ik heb er al eerder gekocht plus onze kinderen dus..

Extra toelichting
Nee, mijn voorgaande antwoorden spreken voor zich

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Oelmeijer 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Thuis besteld, volgende dag in huis. Het enige ongemak is wachten op de bezorger...

Service
Telefonisch advies gevraagd en daar een prima antwoord op gekregen

Aanbeveling
Heel veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ton van Biezen 24-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is een prima winkel met een grote parkeerplaats, dus met het grootste gemak te bezoeken. De website was overzichtelijk en er was/ is een duidelijke beschrijving van het geen je zoekt. Ik heb het bestelproces niet doorlopen omdat ik na mijn keuze naar de winkel ben geggaan

Service
in de winkel is voldoende personeel aanwezig om, indien nodig, je vragen aan te stellen De levertijd, ik heb het artikel opgehaald, was kort! De omruil procedure heb ik gelezen en vond ik goed, en logisch.

Assortiment
De prijs kwaliteit verhouding is goed, de artikelen zijn goed betaalbaar. Zoeken naar andere winkels is dan ook niet nodig Er zijn veel merken waaruit gekozen kan worden

Aanbeveling
Hoe meer klanten hoe meer kwaliteit er wordt geleverd. Zo komt alles op zijn pootjes terecht. Ik ben dan ook zeker van plan om deze winkel vaker te bezoeken.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 24-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Had een paar producten gereserveerd, stond keurig voor mij klaar!

Service
een keer naar de nieuwste tv's navraag gedaan, kreeg een eerlijk en professioneel antwoord.
heb hierdoor een goede keus kunnen maken.

Assortiment
zou wat mij betreft met nog meer winkels uitgebreid kunnen worden, alles lekker in 1 huis

Aanbeveling
gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
bestellen en volgende dag in huis. makkelijker kan niet!

Service
netjes op de hoogte gehouden van de status, snelle levering.

Assortiment
veel keuze in verschillende segmenten van tv markt.

Aanbeveling
in het verleden al is langs geweest in de winkel zelf, toen ook goed geholpen. Nu goede aanbieding voor samsung TV, dit keer laten bezorgen. Zelfde goede service als van de mensen in de winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 24-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Zoek functie vind ik niet fijn werken. zit ver naar onder en floept naar boven en onder op n bepaald punt in de pagina. bovenkant neemt te veel ruimte in. voor het gebruik gemak zou dat beter kunnen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Create2Fit Naarden 24-12-2015

Geachte heer Martijn,

Hartelijk dank voor het plaatsen van u review. Dat is inderdaad vervelend. Onze excuses voor het ongemak hiervoor. Wij zullen dit aan onze intern afdeling ict gaan melden om hier eventueel verbetering in te maken om zo het zoekproces te verbeteren. Dank voor het doorgeven hiervan.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasma-Discounter

Reageer

Koos 24-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon makkelijk vinden wat ik wilde en vergelijken met derden.

Service
was zo klaar omdat ik mijn keuze via de site had gemaakt.

Assortiment
wat mijn belangstelling had was er.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 24-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke, duidelijke indeling

Service
Goed geöliede 'machine', snel, efficiënt en klantvriendelijk

Assortiment
Uitstekend, vind altijd wat ik zoek en tegen een scherpe zo niet de scherpste prijs

Aanbeveling
Mooie winkel, overzichtelijk en ruim assortiment, scherpe prijzen, klantvriendelijke ontvangst

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mohammed 24-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
niet alles is aanwezig in de winkel maar wel op voorraad.

Aanbeveling
Er is genoeg personeel aanwezig en dat maakt de wachttijd kort ook als het druk is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Menzodmk 23-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er was veel personeel in de winkel aanwezig, waardoor ik direct geholpen werd. De persoon die mij hielp was uitstekend op de hoogte van de verschillen tussen de televisies en heeft mij zeer vakkundig geholpen. Door de juiste vragen te stellen kwamen we snel tot de conclusie welke tv het beste aansloot bij mijn wensen.

Service
Tijdens het wachten op mijn tv kreeg ik een lekker kopje koffie aangeboden. Daarna werden mijn spullen keurig naar de auto gedragen. Super service!

Assortiment
Zeer veel modellen te bekijken en alle modellen die ik eventueel wilde kopen leken op voorraad te zijn.

Aanbeveling
Prettige ervaring. Service van vroeier tegen prijzen die je normaal alleen online vindt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 23-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke winkel.

Service
We zijn goed geholpen, al duurde het wel lang voordat er een medewerker beschikbaar was.

Assortiment
Ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ik 23-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles staat er duidelijk

Service
Werd goed geadviseerd en kwam nog goedkoper uit!

Assortiment
Voldoende om goede keus te maken.

Aanbeveling
Prima! Alleen bij de koffie stond een dame die een apparaat wilde verkopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 23-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ruime opstelling per merk.

Service
Kundig en zeer vriendelijk personeel. De tv die we kochten woog bijna niks, maar werd netjes in de auto gelegd.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Zeer gunstig geprijsd, ruim opgezet, genoeg keuze. Top personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herman bakker 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel en overzichtelijk op internet

Service
om1700 uur besteld en de andere dag om 1500 binnen

Assortiment
als je kiest is het er

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Breemen 23-12-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijk

Service
verkoper wist waar hij over sprak

Assortiment
enorme keuze

Aanbeveling
prettig omdat je meteen mee kan nemen, deskundig personeel. doet iets extra's

Extra toelichting
lekker zo doorgaan

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Casper Kleijpoel 23-12-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruim opgezet en helder per merk verdeeld in de winkel. Daarnaast is de winkel zeer eenvoudig per auto te bereiken en hebben zij voldoende parkeerplekken.

Service
Snel en vriendelijk geholpen. De tv werd tot in de auto getild, echt super!

Assortiment
Ruime keuze van tv's, audio systemen en koffiezetapparaten, voor ieder wat wils!

Aanbeveling
Recht voor zijn raap winkel van hoge kwaliteit-prijs verhouding.

Extra toelichting
Topwinkel! Ik kom hier zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winko Visser 23-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles prima

Service
ook alles prima

Assortiment
zeer veel aanbod

Aanbeveling
moet je eerst zien en dan wil je niet meer weg

Extra toelichting
het is een geweldige winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is prima vindbaar en intuitief

Service
Word goed op de hoogte gehouden van de bestelling per mail en is keurig op tijd bezorgt

Assortiment
Prima voor wat je mag verwachten

Aanbeveling
Zal zeker de winkel aanbevelen, was de eerste ervaring maar kom zeker terug

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NG 22-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Vriendelijk en veel personeel aanwezig in de winkel, ondanks de drukte werden we meteen geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gert 22-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site en mooie winkel

Service
Toestel tijdelijk niet leverbaar maar toch nog een kunnen regelen, TOP!!

Assortiment
Veel toestellen op voorraad waardoor vergelijken in winkel goed mogelijk is. Ook op de site is vergelijken mogelijk

Aanbeveling
Gastvrij, mooie veelzijdige winkel

Extra toelichting
Door advies van verkoper gelukkig met ander toestel naar huis dan waarvoor we kwamen, zeer blij hierdoor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hamer 22-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bereikbaar, overzichtelijke winkel.

Service
Soundbar gekocht, bleek ik de verkeerde te hebben uitgekozen. Omruilen geen enkel probleem.

Assortiment
Prima, vaak maar zeker niet altijd de goedkoopste.

Aanbeveling
Zeer vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K van Ravenzwaaij 22-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
erg overzichtelik

Service
Verkopers die verstand van zaken hebben, heel prettig

Assortiment
Keuze te over, voor elk wat wils

Aanbeveling
Overzichtelijk, goed bereikbaar, fijn personeel, goede service. en erg prijsbepalend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 22-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
parkeren voor de deur. ruime voorraad.

Aanbeveling
ongeveer om de drie jaar loop ik bij Plasma Discounter naar buiten met de 'beste deal'. Ook dit weekend weer met een goed gevoel een tv gehaald. Nu zelfs met extra korting door middel van 'rad van fortuin". Bedankt, Plasma Discounter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Bemmelen 22-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke winkel met goed helpende medewerkers

Assortiment
ruim voldoende. we hebben gevonden wat we wilde hebben

Aanbeveling
hier kom ik graag terug

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Roy 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kind kan de was doen. ik bestelde het product (panasonic tx-50cx700e) via PD website. makkelijk te vinden en makkelijk te betalen.

Service
Ik nam contact via facebook messenger, om paar vragen te stellen over het product dat ik graag wou. ik kreeg daar snel antwoordt op. Verder was de service Top. donderdags besteld en volgende dag al binnen.

Assortiment
mooi ruimte keuze en de prijs was ook het goedkoopst hier voor de panasonic tx-50cx700e. trouwens een hele mooie TV!

Aanbeveling
door snelle reactie fia facebook messenger met alle gekregen info wat ik wou weten, de snelle service en uiteraard een mooi product geef ik het een dikke 10!

Extra toelichting
blijf zo door gaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik 22-12-2015 In de winkel gekocht
naarden

Algemene score

6,8

Gemak
genoeg personeel die er vertsand van heeft.

Service
snel en accuraat geholpen.

Assortiment
kwa diversiteit kan er nog wel wat verbeteren.

Aanbeveling
netjes en goed geholpen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mark 22-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goed geholpen door mensen die je plezierig te woord staan.

Assortiment
Prima aanbod voor een schappelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bjorn 22-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Hele snelle behandeling, halfuurtje van te voren gereserveerd en kon de tv zo ophalen toen ik aankwam.

Service
Tv werd zelfs helemaal in mijn auto gelegd, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frommels 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen was zeer gemakkelijk

Service
levering was supersnel

Assortiment
meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
het hele proces ging prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Braxhoofden 22-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zowel online als in de winkel makkelijk te bestellen/kopen

Service
Prima service, goed geholpen, mensen met verstand van de producten.

Assortiment
ruime keuze, helaas de tv die in de ton 10 staat niet in huis....

Aanbeveling
Nu al een paar maal gebruik van de winkel gemaakt, gewoon niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk, snel en zonder omwegen navigeren naar het product van je keuze.

Service
Weinig over te melden. 8 uur s'avonds besteld en de volgende dag om drie uur geleverd. Top dus.

Assortiment
Zeer veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oscar Zethoven 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk bestellen. overzichtelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
makkelijk, snel en geruisloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A de Jong 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
goede snelle service

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Behoort in dezelfde categorie als Coolbleu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman Westeneng 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site werkt goed en snel.

Service
Product voor 21.00 uur besteld en ik had hem netjes de volgende dag in huis. Netjes track en trace op de mail gekregen zodat ik mijn bestelling kon volgen.

Aanbeveling
Mooie webshop met een ruim assortiment. Ik zal hier zeker nog een keer wat bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura Klijn 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gebruiksvriendelijke site waar je eenvoudig kan filteren.

Service
Voor 21.00 besteld, morgen in huis. Top service!

Assortiment
Voor ieder wat wils, genoeg keuze in verschillende prijscategorieen.

Aanbeveling
Duidelijke website, belofte van service wordt nagekomen, prijs kwaliteit verhouding is super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima te bestellen, makkelijk en overzichtelijk.

Aanbeveling
Goed, snel, goedkoop

Extra toelichting
Geen track&trace ontvangen maar product was wel op tijd bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

W havekotte 21-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alle soorten merken stonden duidelijk bij elkaar en was zeer overzichtelijk. Het was aleen fijn geweest als er iets duidelijkere beschrijving per tv werdt gegeven.

Service
Zodra we een werk nemmer nodig hadden was deze direct beschikbaar. Zelfs onze aankoop werdt in de auto geladen.

Assortiment
Ik miste zelf wat andere merken voral grote merken stonden in de showroom.

Aanbeveling
Zeer goede service. Makelijk bereikbaar ruime keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Andy 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Klikken op het product, adres invullen en betalen. Hoe makkelijk kan het zijn.

Service
Goede communicatie en de volgende dag je bestelling in huis.

Assortiment
Voldoende keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jochem 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk zoekfunctie op de site, toevoegen aan winkelmandje, afrekenen en binnen 24 uur bij je thuis... simple..

Service
Goede afhandeling van je bestelling, je word per email duidelijk op de hoogte gehouden omtrent het verloop van je bestelling.

Assortiment
Alles gangbare merken en producten zijn leverbaar.

Aanbeveling
Al jaren een topper voor zowel audio/video als voor de koffiebonnen..

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews