Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

N Schansman 27-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en goed bereikbaar

Service
Vriendelijk en behulpzame jongens in de winkel

Assortiment
Heel veel en uitgebreid veel keus

Aanbeveling
Fijn, overzichtelijk en vriendelijk

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harry van Veen 27-12-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ik heb een muurbeugel Vogels gekocht (Thin345). Snelle levering, iets vertraagd door de feestdagen, maar desalniettemin snel genoeg. En met de social media actie erbij nog EUR 30 extra korting op een toch al scherpe prijs!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirjam 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Snelle en nette levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ger 27-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is niet zo heel groot en daardoor kun je wellicht niet alles zien wat je wilt zien. De meest gangbare modellen wel gezien. Alles is duidelijk en overzichtelijk uitgestald, daarom toch een 9.

Service
Netjes geholpen en duidelijke uitleg gehad.

Assortiment
Zie ook de vraag over het gemak. Assortiment bestaat uit de meest gangbare modellen.

Aanbeveling
Ik ben tevreden en heb bij Plasma-discounter al eerder een televisie gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Han 27-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Service
Werd gelijk aangesproken door een vertegenwoordiger van Samsung niet door iemand van de winkel zelf. De vertegenwoordiger van Samsung heeft mij geholpen en mij uiteindelijk de tv verkocht.

Assortiment
Beperkte keuze in de winkel. Op de website is de keuze wel ruim.

Aanbeveling
Prijs kwaliteit is goed.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Roodwang 27-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
product informatie is duidelijk evenals retour informatie.
Bestelprocedure verloopt snel.

Service
Klantenservice is snel bereikbaar, medewerkers staan je prima te woord en kunnen snel vragen beantwoorden.

Assortiment
Ruime keuze, scherpe prijsstelling.

Aanbeveling
Helaas heeft het bedrijf de belofte: "Voor 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis" niet kunnen waarmaken.
Omdat de kerstdagen er tussen zaten, kwam de bestelling pas vier dagen later. Dat was een tegenvaller. Telefonische uitleg: De late bestelling is veroorzaakt door de vervoerder. Als consument heb je daar natuurlijk niets aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Ene dag besteld, volgende morgen in huis

Assortiment
Ruime keus voor ieder budget

Aanbeveling
Overzichtelijk, eerlijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Els 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Doen wat ze beloven

Assortiment
Veel keuze tussen gelijksoortige producten

Aanbeveling
Betrouwbare webshop, doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geert vesper 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke side wat betreft wat,hoe en waar

Service
nog geen ervaring

Assortiment
Enorm uitgebreid en enorm veel kennis van zaken.

Aanbeveling
goed gemotiveerd personeel

Extra toelichting
ik denk dat dit verder niet nodig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diederick van dusschoten 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bestellen via site, voldoende informatie over product

Service
Vandaag bestellen, volgende dafin huis

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Makkelijk en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kevin 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk en overzichterlijk

Service
Bestelde om 20:59 mijn tv, de volgende dag om 11:00 uur in huis!

Extra toelichting
Heldere en eerlijke informatie. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen makkelijk, volgende dag ophalen bij ophaalpunt

Service
Per abuis is er een deel van de bestelling niet toegevoegd, de ci module. Bij bellen werd direct de fout direct hersteld en nagezonden! Nog even wachten en de tv is compleet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kant 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle producten in duidelijke catogorieen, goede zoekfunctie.

Service
Snelle bezorging, duidelijke product omschrijving, bij sommige producten you-tube filmpjes met uitleg van de specificaties van het product.

Assortiment
Groot arssortiment, veel keuze in verschillende merken en modellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heleen Tettero 26-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles dicht bij elkaar huishoudelijk & electronica goede parkeergelenheid gratis parkeren gemakkelijk bereikbaar bij de uitvalswegen door de locatie op het industrieterrein

Service
Vakkundig vriendelijk uitleg tijd zelfs helpen spullen naar de auto te brengen

Assortiment
Keuze ruim voldoende

Aanbeveling
Goede uitstraling van deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Schoonevelt 26-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke site.

Service
Goede en snelle afhandeling in de winkel.

Assortiment
Een breed en up-to-date assortiment.

Aanbeveling
Fijne winkel, voldoende in de showroom, juiste behandeling en afhandeling. Bekwaam personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Q jagdew 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke website die ook mobiel ook een goede weergave heeft.

Service
Uitstekend bereikbaar en duidelijke en nette afhandeling.

Aanbeveling
De tv is super snel verzonden en kreeg de tv de volgende dag al binnen. Ook werd ik tijdens alle handelen op de hoogte gehouden via de mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liena 26-12-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gratis pakeren, ruim voldoende personeel aanwezig, goede service personeel kan goed uitleg geven over producten

Service
Erg snel en zeer veel informatie over de producten

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Fijne service en producten op vorraad dus snel je product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rozenveld 26-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
pas na 18:00 uur(dag voor kerstavond) besteld en toch de volgende dag in huis.helemaal top!

Service
sbelle afhandelling van de bestelling en toen mijn track and trace code niet aankwam erg goed geholpen door de telefoniste. toppertje!

Assortiment
gewoon goed compleet en bijna altijd alles direct leverbaar.

Extra toelichting
gewoon snelle en nette afhandelling van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Piccolocaffe 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Sneller kan het niet . Gisteravond besteld de volgende middag thuis !

Assortiment
Heerlijk zo'n tv voor bijna de helft van de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Mohabier 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De online winkel is makkelijk en overzichtelijk.

Service
Goede behandeling • uitstekende service • no nonsense

Assortiment
Na vergelijking met andere online shops bleek Plasma Discounter toch de beste in prijs en assortiment

Aanbeveling
Kan iedereen Plasma Discounter aanbevelen. Assortiment • levering en service van uitstekende klasse.

Extra toelichting
Ondanks de 1 dag latere levering door de kerstdrukte toch zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PHPH 26-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede locatie, voldoende parkeergelegenheid, plezierige atmosfeer.

Service
Goed advies bij aankoop, vriendelijk personeel.

Assortiment
Bij aankoop TV was ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Combinatie van locatie personeel en assortiment vergemakkelijkte de keuze. Goede prijs voor de gekozen artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanb 26-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim opgezet en veel modellen te bekijken

Service
Prettige product specialist die eerlijke mening gaf

Assortiment
Model dat ik koos was uitverkocht maar verkoper bood goed alternatief met toelichting op de verschillen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een webshop zoals je die wenst, goede zoekopties en overzichtelijk.

Service
Ze komen na wat ze toezeggen.

Assortiment
Groot assortiment, zie ook de andere websites voor witgoed ed.

Extra toelichting
Goede prijzen en snelle levering! Levering is verzekerd en Afterpay mogelijkheid! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uit Delft 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden

Service
Het product was de dag erna geleverd!

Aanbeveling
Geen negatieve opmerking te noemen over de winkel

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Kees van Laar 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke indeling om de verschillende producten te vergelijken.

Service
Mijn TV werdt beschadigt door post.nl bezorgd, nadat ik een mail naar de klantenservice had gestuurd werdt ik direct teruggebeld met de mededeling dat ik een nieuwe TV kreeg.

Assortiment
Alle merken en afmetingen aanwezig

Aanbeveling
Erg vriendelijk personeel en fijn om de producten te bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosman 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
1 druk op de knop en het ligt in je mandje en dan wijst het zich vanzelf

Service
Betaalservice goed!
Bezorging volgende dag

Assortiment
Kan hier en daar wel wat meer uitbreiding van modellen

Extra toelichting
Prima zaak om online te shoppen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie overzichtelijke website!

Service
Snel en netjes bezorgd....via track en trace bestelling goed te volgen.

Extra toelichting
Laagste prijs en zorgeloos shoppen! Klasse televisie gekocht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona Nie 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is makkelijk te vinden en de filmpjes erbij zijn helemaal super

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques 25-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis op het web geselecteerd. Daarna gereserveerd en meteen opgehaald.

Service
Goede installatie en aansluitadviezen van de baliemedewerker

Assortiment
Beste prijs voor mijn keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Koggel 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede duidelijke site waarop eenvoudig en snel een artikel kan worden gevonden en keuze kan worden gemaakt.

Assortiment
Zeer goede keus uit de populaire tv's met een zeer scherpe prijsstelling. Home-theater systemen zou iets uitgebreider kunnen (zoals receivers etc.) maar dat is natuurlijk wel een iets andere materie als TV (advies van speakercombinaties etc)... daarom ook een verklaarbare reden om het niet te doen.

Aanbeveling
Zeer goed over de gehele lijn!

Extra toelichting
Marketing om de website iets bekender te maken zou beter kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Woutje 25-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar, prettig geholpen in de winkel en duidelijke informatie op de website.

Service
Eerst telefonisch uitstekend geholpen door een vriendelijke dame die informatie verstrekte over de voorraad (de tv was net in de winkel aangekomen). In de winkel vlot geholpen door medewerker.

Assortiment
Compleet assortiment.

Aanbeveling
Goede prijs-kwaliteitverhouding, garantie 5 jaar, prettige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Dinsdag besteld, woensdag heerlijk film gekeken met fantastisch geluid! Helemaal top!

Service
Geen gedoe, handige site en de volgende dag in huis, prima!

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Gewoon makkelijk en kwalitatief prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

joris 25-12-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles binnen handbereik :-)

Service
ik had een philips tv samen met zich ci+ en dat werkte niet en mocht een andere tv ophalen en als het nog niet verholpen was mocht ik een ander type nemen. erg goed geregeld.

Extra toelichting
nee gewoon goede winkel goed personeel en een goede klant vriendelijkheid en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en gemakkelijke website. Eenvoudige bestelprocedure.

Service
Betaling via Afterpay en levertijd zou 1 dag langer zijn. Was zelfs 1 dag korter. Ruim voor kerst binnen.

Aanbeveling
Via Google vond ik het artikel tegen de beste prijs op dat moment.

Extra toelichting
Zeker de moeite waard om deze winkel als favoriet op te slaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mak 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke uitleg, mooie aanbieding en snelle levering

Service
Snelle nette levering! Mooi via mail contact hoe de levering verloopt.

Assortiment
Altijd precies wat wij zoeken. Van afwasmachine tot aan smart tv

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk thuis op de bank rustig vergelijken en keuze maken zonder invloed van verkopers in een winkel.

Service
Duidelijke website met genoeg informatie en eenvoudig in te vullen punten.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment voor ieder volgens mij wel wat er nodig is

Aanbeveling
Zekers goede prijs kwaliteit en snelle afhandeling, prefereer het boven een winkel waar verkopers op hun argumenten hun keuze aan je mededelen.

Extra toelichting
Weer een top ervaring om online zaken te kopen, lang leve de webshops

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charles Beyne 25-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel is, net als de website, overzichtelijk en netjes, en ingericht als paradijs voor de liefhebber.

Service
Bij binnenkomst wordt je direct en vriendelijk te woord gestaan, door medewerkers die er goed gekleed en verzorgd uitzien. Tel daar de service en het beantwoorden van vragen bij op, en je wilt eigenlijk nooit meer ergens anders heen.

Assortiment
Paradijs voor liefhebbers!!

Aanbeveling
Kan me niet beter voorstellen.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C n Hasselt 25-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er wordt niet meteen in je nek gehangen ,ze laten je eerst rustig alles bekijken ,en daarna vragen ze of ze je ergens mee kunnen helpen .

Service
Uitstekend ,zelfs tot aan je auto .

Assortiment
Zeer mooi uitgebreid assortiment voor elk portemonnee wat wils .

Aanbeveling
Ruim opgezet ,goed overzichtelijk ,Fiji personnel .

Extra toelichting
Prima zaak ,goed ,ruim ,service top, uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost Antonissen 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk op de website alles beoordelen en bestellen

Service
Super snelle bezorging zonder je zorgen hoeven te maken of het op tijd binnen is

Assortiment
Alles hebben ze

Aanbeveling
Groot assortiment, snelle service.
Ik zeg......keep the good job

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinold Steenbergen 25-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpel, overzichtelijk ingedeeld per merk

Service
Binnen 10 minuten was mijn tv gekocht en zelfs voor me naar de auto gedragen

Assortiment
Niet echt in verdiept omdat ik al
Wist ik ging halen

Aanbeveling
Voldoende informatie op de website beschikbaar vooraf, goede prijzen, snelle service.
Alweer mijn derde tv gekocht hier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op de website navigeer je eenvoudig naar de gewenste categorie

Service
Prettig dat alles snel en gratis de volgende dag in huis is. Ook het volgen van je pakket is handig.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid, hierdoor is er altijd iets te vinden wat je zoekt.

Aanbeveling
Kan geen negatieve punten opnoemen waardoor iedereen er zeker wat kan kopen zonder probleem, en de prijzen zijn er zeker concurrerend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel holt 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel, makkelijk en gewoon diegene die ik wilde, hadden jullie zeer goede eigenschap.

Service
Alles in orde, prima geen hekel punten bij mij!

Assortiment
?Ruime keuze.

Aanbeveling
Eenvoud!

Extra toelichting
Nee, heb mijn product, kijk achterom van mij pc en wil daar na toe, maar moet deze leuke actie ff doen dan win ik mijjn aankoopbedrag terug, hahha ga ik winnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dieters 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Winkelen via internet is "Gemak"

Service
20:00 uur besteld, volgende dag om 11:40 uur binnen. Constant op de hoogte gehouden.

Assortiment
Meer dan voldoende, vond door de filters direct wat ik zocht.

Aanbeveling
Zie hier boven. Geen 10, want er is altijd wat te verbeteren...

Extra toelichting
Let een beetje op de prijzen van de accessoires, die zijn echt te duur. In ons geval bijv. de tv ophangbeugel (wel gekocht) en de CI module (niet gekocht).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lizette smit 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ging super makkelijk

Service
Alles ging zoals afgesproken

Assortiment
Alles staat er in

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product snel gevonden via tweakers.net Pricewatch voor een erg mooie prijs.

Service
Volgens afspraak was de televisie na 2 werkdagen geleverd (met CreditCard).

Aanbeveling
Erg fijne afhandeling, levering volgens indicatie op de site. Product netjes afgeleverd, zoals het hoort.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Remco van Overloop 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker thuis zoeken naar het gewenste scherm.

Service
Niets op aan te merken.
Maar ook geen gebruik van gemaakt

Assortiment
als je een tv zoekt kan je hem hier vinden

Aanbeveling
Voor online zoeken is het top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen 24-12-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan van te voren alles bestellen en daarna afhalen

Service
super ze lopen mee tot aan de auto

Assortiment
zeer uitgebreid van budget tot top of the bill

Aanbeveling
de beste en de goedkoopste

Extra toelichting
nee hoor alles is perfect geregeld dit is al de 3e tv die we bij jullie kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Medisch Centrum Molenstraat 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima aanbieding; bestelprocedure vlot; levering ook heel snel zeker gezien deze drukke kerstperiode

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Prima prijs prestatie niveau

Extra toelichting
Het zou mooi zijn als jullie een outlet in Assen krijgen, zodat ik ter plaatse kan kijken

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Danny 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken en bestellen..

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden. Betalen en verzenden kan op veel manieren.

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht.

Aanbeveling
Zoals hierboven. Makkelijk prima service groot assortiment en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews