Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ronald klok 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site kan goed vergelijken van verschillende producten

Service
Miste iets, belde de klantenservice en werd netjes te woord gestaan pakket zatbwaarschijnlijk in de TV doos gestop en dat klopte ook

Assortiment
Zie ook bij gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

McmvanG 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handig in originele, draagbare verpakking

Service
In goede staat afgeleverd, ontvangsbevestiging en vriendelijke bezorger

Assortiment
Vele mogelijkheden, voor ieder wat wils

Aanbeveling
Eerste, maar zeer goede ervaring. Volgende bestelling zeker weer hier voor nieuwe aanwinsten

Extra toelichting
Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. Uitgebreide zoekfuncties en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monhemius 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Super overzichtelijk.

Service
Heldere updates na bestelling.

Assortiment
Zeer volledige keus.

Aanbeveling
Overall prima keus.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mike Dekker 29-12-2015 In de winkel gekocht
Filiaal in de Bronsstraat 10 in Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima parkeer gelegenheid. Makkelijk te vinden vanaf mijn aders (Amstelveen) Mooie, goede en overzichtelijke sfeervolle winkel.

Service
Per vergissing eigenlijk. Vroeg ik aan een aardige dame. "kan ik hier koffie krijgen" mijn indruk werd gewekt omdat een stuk van de muur ter hoogte van het toilet op een koffiecorner leek. De aardige dame antwoordde heel spontaan jazeker wat wilt u? Ik zei heb je cappuccino? En ja hoor even later kreeg ik een heerlijk bakkie!! Top dus!! Even later arriveerde mijn scherm op een karretje deze aardige jongeman hielp mij zo fijn dat ik mijn scherm zonder problemen in mijn auto kwijt kon. En zo weg kon rijden. Kijk dat is service met een glimlacht. Super!!!!

Assortiment
Breed assortiment. Dacht aanvankelijk dus alleen schermen, maar kwam ook mooie koffie automaten tegen en soundbars en diverse kabels. De diversiteit in schermen was indrukwekkend. Jullie hadden dus ook mijn keuze de Lg 55ug850v gewoon op voorraad!! Heerlijk dus !!

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel met heel vriendelijke en kundige medewerkers. Ja even wat verder dan de mmarkt in zuid/oost, maar dan heb je dan ook wel wat bij jullie. Overigens de mmarkt in zuid/oost had hem niet eens op voorraad en was tevens € 3 duurder!!!

Extra toelichting
Dit bezoekje aan jullie winkel is mij in een woord heel goed bevallen en ik zal zeker spoedig weer een bezoek brengen. Bedankt!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a van beek 29-12-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gelijk mee kunnen nemen

Service
Goede uitleg

Assortiment
Meerdere modellen tezien.

Aanbeveling
Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny Smal 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Vrijdagavond besteld en maandagochtend al geleverd. Perfect!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Toegankelijke site

Service
n.v.t.

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Goede site , voldoende keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 29-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed parkeren en ruime overzichtelijke winkel

Service
gemotiveerd personeel die goed informatie kan geven over de producten

Assortiment
voor elk wat wils van koffieboon tot complete bioscoop

Aanbeveling
top winkel kom hier altijd weer terug ook voor andere producten

Extra toelichting
een aanrader voor ieder die voor een goede prijs wil kopen en service een dikke voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees 29-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Goede service, goed geholpen, weten waar ze over praten

Assortiment
Ruim assortiment en overzichtelijk

Extra toelichting
Ja, we vonden het een beetje vreemd dat er geen korting gegeven kon worden als we 2 tv's kochten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke sites met filmpjes over het product zelf zodat je prima weet wat je gaat kopen.

Service
Tot 2 maal toe een mail gestuurd omdat het product niet op tijd geleverd werd en binnen een minuut werd ik teruggebeld (met excuses). Uiteindelijk is alles opgelost maar het product kwam wel een week later als verwacht, dat was wel jammer.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze verkopen het en tegen een redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JM te A 29-12-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk

Service
meteen, goed, duidelijk geholpen

Assortiment
niet te veel, niet te weinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijke site en duidelijke informatie

Aanbeveling
duidelijke procedure en alle beloofde termijnen behaald.

Extra toelichting
Ook na prijsvergelijking met andere web shops nog steeds de goedkoopste. Prima zo, ook een volgende keer zijn jullie voor mij het aangewezen adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thessa Timmerman 29-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De winkel is zeer overzichtelijk

Service
Ik had haast en was niet lekker die dag, maar werd ondanks de kerstdrukte zeer snel geholpen. Ik stond binnen 10 minuten buiten met een nieuwe televisie in de auto (dank voor het tillen!)

Assortiment
Ik wist wat ik wilde en dat product was ruim voorradig

Aanbeveling
De volgende keer kom ik zeker weer terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 29-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke winkel, makelijk berijkbaar

Service
Voldoende personeel en goede adviesen

Assortiment
Veel demo modellen zodat het makelijker kiezen wordt.

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan en erg makelijk dat er soms nog ruimte is om te onderhandelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JvdS 29-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Plug en play. Eenvoudig aan te sluiten

Service
Duidelijke uitleg. Laatste exemplaar werd even gereserveerd en na aankoop naar de auto gebracht.

Aanbeveling
Goede prijzen voor a-merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rodney 29-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ziet er overzichtelijk uit!

Service
Altijd netjes behandeld

Assortiment
Jullie hebben gewoon alles!

Aanbeveling
Gewoon goed, al vanaf jullie begin!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

O M Kos 29-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en deskundig personeel

Service
Altijd direct hulp aanwezig voor advies. Snelle afhandeling.

Assortiment
Volgens mij alles in huis ?

Aanbeveling
Prijs technisch de beste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 29-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bereiken winkel, goede website.

Service
Snelle en vriendelijke service.

Assortiment
Keuze genoeg, voor ieders wat wils.

Aanbeveling
Zie andere motivaties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Volgende werkdag mijn bestelling al in huis!

Aanbeveling
Goede prijs:kwaliteit verhouding, overzichtelijke sitr

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

remco 29-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede overzichtelijke site met veel informatie rondom de producten, erg prettig dat je de tv's ook echt kan zien in de winkel.

Service
in de winkel goed en snel geholpen, werknemer van plasma discounter heeft de tv naar de auto gebracht, tijdens het wachten een kop koffie aangeboden gekregen, super!

Assortiment
Veel modellen op de site, iets minder in de winkel (maar dan had de winkel 4x zo groot moeten zijn)

Aanbeveling
Meerdere producten aangeschaft (ook in de zuster winkels) overal goede service gehad, kunnen veel winkels nog wat van leren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel A 29-12-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede locatie
Ruim en overzichtelijke opstelling

Service
Keurig geholpen

Aanbeveling
Koop hier zelf geregeld

Extra toelichting
Verkoper gaf helaas verkeerde informative vwb UPC card digitale TV en aanschaf CI+ CAM Interactieve module was hierdoor overbodig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goedkoop en snelle levering

Assortiment
Van alles te koop

Aanbeveling
Prima overzicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F veerman 29-12-2015 In de winkel gekocht
Naardenf
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel iemand die je helpt

Service
Gewoon goed

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PLASMA 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Was GOED te vinden

Service
Probleemloos en snel verlopen

Assortiment
Zeer tevreden

Aanbeveling
Via internet winkelen bevalt goed

Extra toelichting
"Gemak dient de mens"

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ReMi 28-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als leek in deze wereld van beeld en geluid fantastisch geholpen door M. Rustige uitleg, goed advies en vooral geen opdringerigheid. Niet alleen de eerste keer maar ook bij het 2e bezoek nam hij de tijd om zaken nogmaals uit te leggen.

Service
De TV wordt niet meteen in gebruik genomen ivm de verbouwing. Dus werd deze even in de winkel getest en er is een aantekening gemaakt mocht er eventueel toch iets niet functioneren.

Assortiment
Ruime keuze van diverse merken.

Aanbeveling
Tijd voor de klant. Goed advies. Geen agressieve verkoopmethode.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandravann 28-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super vriendelijk personeel. Je bent erg op je gemak in de winkel. Je voelt je geen nummer maar je wordt behandeld alsof je de belangrijkste klant van de dag bent.

Service
Er wordt alle tijd genomen om je te helpen. Veel verstand van zaken, men weet waar ze over praat.

Assortiment
Veel keuze, welke uitgebreid wordt toegelicht door het personeel.

Aanbeveling
Zoveel beter dan een mediamarkt. Ik raad iedereen aan naar deze winkel te gaan.

Extra toelichting
Ga zo door! Wij komen zekervterug bij jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon top makkelijk en snel en heel klantvriendelijk.

Service
word van alles op de hoogte gehouden.

Assortiment
iets meer en nog beter sorteren.

Aanbeveling
mening van andere heb online besteld dit ging super

Extra toelichting
Gewoon top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janine 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk bestelling plaatsen, super snelle verzending

Service
snelle verzending

Assortiment
goed assortiment

Aanbeveling
goede kwaliteit, snelle levering, groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Freek van der Bent 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, producten makkelijk te vinden, filmpjes met uitleg zijn goed.

Service
Het bestellen was snel voor elkaar en de tv was de volgende dag binnen, levertijd was dus keurig in orde ook al had ik vrij laat in de avond besteld.

Assortiment
Ze hadden de tv die ik wilde.

Aanbeveling
Bovenstaande motivaties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Shaam 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bereiken & overzichtelijk zoeken

Assortiment
ruim en veel keus!

Extra toelichting
Zeer snelle levering, ondanks de kerst drukte! Paar minuutjes voor 9 besteld en de volgende dag savonds al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 28-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website waarbij het juiste product te vinden is.

Service
Ideaal om de keus te hebben tussen laten bezorgen en zelf afhalen.
Personeel in de winkel lijkt niet erg gemotiveerd, heb 10 minuten staan wachten terwijl er twee man rond aan het hangen was. Een derde collega die kwam aanlopen was er attend en hielp mij direct. De service waarbij de televisie naar je auto word gebracht is een mooie extra.

Assortiment
Meer dan voldoende keus.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart Blomsma 28-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Toegankelijke winkel; overzichtelijk; vriendelijke mdw; producten op voorraad

Service
Snel; goede tel. customer service

Assortiment
Voldoende keuze; up to date producten

Aanbeveling
Goed concept

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Luschen 28-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had pech met mijn eerste keus, defect toestel. Ben drie keer geweest maar evengoed geen lange gezichten of gezucht. Prima geholpen.

Aanbeveling
Zal de winkel zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dickjan 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zo overzichtelijk en gemakkelijk bestellen

Service
een tv besteld en daar was wat mee zagen het bij het uitpakken gelijk gebeld het was geen probleem ze hadden gelijk een nieuwe verzonden en de oude zouden ze dan gelijk meenemen en dat was gelijk de andere dag gewoon top service

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
alles bij elkaar een top winkel

Extra toelichting
gewoon doorgaan zoals jullie nu bezig zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricardo van Apeldoorn 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles op de site staat gemakkelijk onder elkaar!

Service
1 belletje en na 3 minuten was de tv besteld! Helemaal top

Assortiment
Hele ruime keuze in allerlij soorten tv's vooral Samsung! :D

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel met een breed assortiment en zeer goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merlyn 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Top

Service
zelf online gekocht, snelle levering

Assortiment
prima voor die prijs

Aanbeveling
goede site en snelle levering

Extra toelichting
top

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Tomek Jasinski 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld snel bezorgd.

Service
We waren heel positief verrast door het filmpje aan het einde van de bestelling

Assortiment
Alles wat we wouden kijken en vergelijken was aanwezig in de webshop

Aanbeveling
Duidelijke , gemakkelijk, overzichtelijk

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J boeree 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles was gemakkelijk te bestellen

Service
Word snel geleverd. En ik kon makelijk aangeven waar en wanneer het geleverd zou worden.

Assortiment
Veel keuzen.

Aanbeveling
Alles is makkelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jesper Antonissen 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel veel keuze! Duidelijke webshop waar alles overzichtelijk staat. Indien nodig kun je het filiaal bezoeken en desnoods bellen. Ideaal en een aanrader!

Service
Keurig nette beschrijving bij ieder artikel. Bij vragen kon ik bellen naar het filiaal die mij netjes te woord hebben gestaan en gezocht hebben naar het juiste apparaat.

Assortiment
Héél breed. Alle tv's overzichtelijk in een scherm. Toebehoren kun je ook nog kopen, wederom; Ideaal!

Extra toelichting
Aaaaaanraderrrr! Stop met zoeken naar de goedkoopste in de winkel, 1 druk op de knop en een dag later wordt je TV geleverd!! Tevreden klant!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

olga dijker 27-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
betalen in de winkel of op je gemak thuis

Service
prima geholpen

Assortiment
Ik kan helaas mijn laatst gekochte product niet meer terug vinden en kan dus helaas geen review schrijven. Ook niet alles is live te zien in de winkel.

Aanbeveling
goede prijzen en kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Evert 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk, overzichtelijke site

Service
geen problemen, komen zelf met oplossingen

Assortiment
Ze hebben bijna alles, merken en types

Aanbeveling
Helemaal zoals het hoort!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Saskia Vermeulen 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke en duidelijke site en een fantastisch voorlichtings filmpje van Tom Coronel, wat mij uiteindelijk over de streep trok.

Service
Geweldig. Online 23/12 deze TV (55") en beugel besteld. 24/12 geleverd door 2 zeer vriendelijke heren die de boel voor me uitgepakt hebben en verpakkingsmateriaal mee teruggenomen. Wat een fantastische service!

Assortiment
Zeer ruim assortiment, zowel in tv's als in muurbeugels met duidelijke specificaties en een instructiefilm van Coronel.

Aanbeveling
Ik heb deze zaak inmiddels al aanbevolen bij familie en vrienden want ik ben sprakeloos. Deze service en dat een dag voor de Kerst, ik kom terug.

Extra toelichting
24/12 's morgens vroeg via een appje op de hoogte gesteld van tijd van aflevering. Echter werd ik in de loop van de ochtend gebeld met de mededeling dat de TV misschien niet geleverd kon worden ivm drukte bij de vervoerder. Al een nieuwe datum afgesproken, maar de TV+muurbeugel werden exact op tijd bezorgd. De heren namen ondanks de drukte toch de tijd om e.e.a. uit te pakken, op z'n plaats neer te zetten en alle verpakkingsmateriaal mee retour te nemen. 10 met een griffel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lau 27-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,5

Gemak
De website was erg duidelijk en de televisie was snel gevonden. Ook werden er suggesties gedaan welke muurbeugels bij deze televisie gebruikt konden worden.

Service
Service was goed. Degene die de televisie heeft verkocht aan mij vertelde dat er geen smartcard verkocht mocht worden zodat ik digitale televisie kon ontvangen. Ik had het prettig gevonden als hij mij gevraagd had bij welke provider ik zat zodat hij nog wat kon toelichten over de mogelijkheden die mijn provider te bieden had.

Assortiment
Het assortiment is ruim toereikend. Ik had wat pech aangezien deze televisie 2 dagen later bij een concurrent €75,= goedkoper was.

Aanbeveling
Prima winkel, zoals gezegd, wat extra advies is welkom en wat pech met de prijs.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Hans 27-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Heldere website, winkel gemakkelijk bereikbaar en parkeergelegenheid.

Service
Snel en deskundig geholpen.

Assortiment
Toonzaal niet erg uitgebreid en voornamelijk aandacht voor tv's en koffiemachines.

Aanbeveling
Snelle levering, nette prijs, vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Breder assortiment in de toonzaal, niet alleen zillion koffiemachines en schermen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter Stuifzand 27-12-2015 In de winkel gekocht
Naardenp
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele duidelijke overzichtelijke site.

Service
Snel geholpen, en tv werd keurig in de auto gedaan.

Assortiment
Alle merken zijn ge zien, en daardoor makkelijker om een keuze te maken.

Aanbeveling
Dit is en winkel zoals het hoort te zijn. Hoge service, volop keuze, mogelijkheid tot bestellen via internet, en tot slot hele goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron van Schaik 27-12-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk parkeren, overzichtelijk assortiment

Service
op de juiste manier wordt je aangesproken en men handelt direct en snel

Assortiment
overzichtelijk assortiment per categorie

Aanbeveling
combinatie van bovengenomede factoren, goed en overzichtelijk assortiment, en goede dienstverlening door goed opgeleid personeel die je op de juiste manier aanspreken en adviseren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kars 27-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijk per merk

Service
goede tips voor aanschaf tv voor zoon (game console)

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
overzichtelijk en aardig personeel die de tijd neemt voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 27-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
geen hijgerige verkopers in je nek.erg prettig!

Service
Kundig personeel en vriendelijk ook nog.
Genoeg parkeerruimte voor de deur, aan de snelweg.
Hulp bij in de auto laden.

Assortiment
Winkelruimte aan de krappe kant. Wel concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Als je je eerst op internet hebt voorbereid is de keuze ter plekke snel gemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Arthur 27-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
In de winkel en op de website zijn productgroepen overzichtelijk per merk weergegeven.

Service
Goed bereikbaar en voldoende parkeer plekken. Zelfs op de TomTom hoor je naar het intypen van de postcode de "Plasma Discounter" wat grappig is.
Goede retour service waardoor je nooit een spijt van de aankoop hoeft te hebben! 14/7dgn, Web vs Winkel aankoop is top!

Assortiment
Het tv gedeelte is redelijk breed maar minder diep dan verwacht, maar voor een discounter goed genoeg!

Aanbeveling
Goede service, voorlichting en klantvriendelijk personeel,
zie je niet zo veel!

Extra toelichting
Combi Web en winkel goed bedacht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

P Benschop 27-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,0

Gemak
Betere vraagstelling. Gemak van wat?

Service
Ruim de tijd. Helaas onvolledige info.

Assortiment
Natuurlijk niet alles in assortiment en op voorraad

Aanbeveling
Qua prijs\kwaliteit verhouding. Mijn keus\beslissing was dat het artikel direct op voorraad was. Het prijsverschil was 10 euro, maar met benzine erbij is het verschil aanmerkelijk kleiner.

Extra toelichting
Hoop dat de belofte en service waar is\maakt. Voor mij de eerste keer\aankoop.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews