Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Theo van Bennekom 31-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke opstelling, goede hulp

Service
Aardige verkoper. Wist niet op alle vragen antwoorden. Productkennis bij medewerkers mag een punt ter verbetering zijn

Assortiment
Voor hetgeen ik kwam was voldoende voorraad en diversiteit aanwezig

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Peter Harmsen 31-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik wilde graag het product zien. Daarom naar de winkel gegaan. Uitgebreid assortiment uitgestald.

Service
Uitgebreide uitleg en in de kofferbak gelegd

Assortiment
Veel artikelen in de winkel

Aanbeveling
Perfect geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Boon 31-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is op voorraad en je kan vlak bij de winkel parkeren

Service
Vriendelijke personeel die je de tijd voor je neemt om iets uit te leggen en niet te beroerd is om de tv even naar de auto te brengen

Assortiment
Het assortiment is zo groot dat ,dat je moeite hebt om een keuze te maken

Aanbeveling
Door mijn ervaring durf ik best deze winkel bij een ander aan te bevelen.
Ik kan me niet voorstellen dat een ander hier niet kan slagenerg teve

Extra toelichting
Erg tevreden,ging met een goed gevoel de winkel uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne smart tv.

Service
Ondanks creditcard betaling om 18.00 uur, volgende dag in huis!

Assortiment
Ze hebben heel veel.

Aanbeveling
Hele fijne winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B van Zandvoort 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is erg gemakkelijk om het gewenste type tv te selecteren. Daarnaast kan er goed gekeken worden naar het uiterlijk van de tv.

Service
Mijn defecte tv werd de volgende dag al omgeruild met een goede tv.

Assortiment
Ruim voldoende keuze uit verschillende prijssegmenten.

Aanbeveling
Gemakkelijke webshop, goede service en een breed assortiment!

Extra toelichting
Wellicht kan er gekeken worden naar het maken van een 360 graden foto van de tv, zodat de klant het uiterlijk en de positie van aansluitingen nog beter kan beoordelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hg verhoef 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wordt in huis gebracht

Aanbeveling
Je hoeft de deur niet uit

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Rene 31-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Nog makkelijker gaat waarschijnlijk niet.

Service
Actieve benadering, verkoper luisterde goed naar onze wensen, droeg diverse opties aan, prettig verkoopgesprek.

Assortiment
Behoorlijk compleet, alle relevante tv's aanwezig.

Aanbeveling
Goed bereikbaar, goede en snelle service.

Extra toelichting
Tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

aankoop Panasonic TX50CX700E bij Plasma discounter 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en gemakkelijk proces om mijn gewenste televisie te bestellen.

Service
Ondanks op de eerste kerstdag besteld gewoon op de aangegeven tijd binnen. Zeer netjes!

Assortiment
Op het gebied van televisie's is het aanbod vele malen groter dan andere aanbieders.

Aanbeveling
Snel bestellen en komt belofte na. Zeker een aanrader!

Extra toelichting
Na een zeer slechte ervaring te hebben gehad met een andere partij ben ik zeer tevreden over de service van plasma-discounter.nl.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda Nijholt 31-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via site Action Cam gereserveerd, zodat ik zeker wist dat deze voor mij in de winkel apart gehouden werd. In winkel product bekeken en afgerekend.

Service
Druk in showroom, maar doordat er veel personeel aanwezig was toch snel aan de beurt. Verkoper beantwoorde mijn vragen en keek mee op site mbt eventuele accessoires. Na betaling, haalde ander personeelslid product snel uit magazijn. Aankoopbon ontvangen en Garantiebewijs werd ook per email toegezonden.

Assortiment
Op site ruime keuze uit diverse merken.
De Action Cams staan overigens niet uitgestald in de showroom, dus even kijken naar andere Cam dan gereserveerd is niet snel gedaan.

Aanbeveling
Duidelijke site, makkelijk bereikbaar en overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Demo Soundmaster NR513A 31-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Thuis je aankoop uitgebreid bekijken met veel technische informatie en klantenbeoordelingen.

Service
Telefonisch en via mail vriendelijk en deskundig ondersteuning

Assortiment
Wat ik specifiek zocht was goed te vinden

Extra toelichting
Ik heb alleen de webwinkel bezocht. Deze begeleidt je als klant uitermate handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Voor 21:00 besteld de volgende dag als iedereen meewerkt netjes bezorgt
Zo ook bij ons

Service
Levertijd nagekomen

Assortiment
Zeer brede keuze met goede aanbiedingen

Aanbeveling
Goede duidelijke website en vriendelijke verkopers
Deze ervaring hebben we keer op keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 31-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Jammer dat er zo weinig modellen hangen

Service
Mensen weten veel van de producten en adviseren prima

Assortiment
Mooi assortiment in alle prijs klassen

Aanbeveling
Altijd goed geprijsd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Querida 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk online aankopen doen via de pc/laptop of via de telefoon! Uitstekende weergave op mobiel

Service
Via de mail en telefonisch goed te bereiken. Voor hulp en advies makkelijk te benaderen.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Ik ben tevreden over mijn aankoop de Samsung led tv J5500 en over de service die mij gegeven is tijdens de aankoop. Voortaan koop ik vaker via plasma discounter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WvL 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig en duidelijk

Service
Overeengekomen afspraak is nagekomen

Assortiment
De keuzemogelijkheden voldeden aan mijn verwachting

Aanbeveling
Nog geen problemen gehad

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mohammed 31-12-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
artikelen van de webshop staan niet allemaal in de fysieke winkel

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Janssen 31-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles gemakkelijk te vinden op de site en overzichtelijk in de winkel

Service
Goede beschrijvingen op de site en deskundig advies in de winkel

Assortiment
Voldoende keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elly uit Zwolle 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreide informatie thuis doornemen voor ik tot aankoop overging

Service
Direct duidelijke mail ontvangen

Assortiment
Voor mij keuze genoeg!

Extra toelichting
Ik ga hier als eerste kijken voor een volgende aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francesco58 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Soepel bestelproces. Bestelde LED-TV keurig binnen 18 uur afgeleverd bij mij thuis.

Service
Levertijd bevestiging ontbreekt in orderbevestiging.
Medewerker van PostNL mag wel wat voorzichtiger omgaan met de door waarin een TV zit..

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Webshop doet gewoon wat je mag verwachten bij een bestelling via internet.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jitse de Vries 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk en via internet logisch aan te klikken

Service
Top! Verzending volgens afspraak en met tussentijdse berichtgeving

Aanbeveling
Top!

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doornekamp 31-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Netjes en snel

Service
Goed

Assortiment
Veel om te kiezen

Aanbeveling
Goed en verzorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark ten Tije 31-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Verkoper nam uitgebreid de tijd om verschillen tussen de tv's te laten zien

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny 31-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat duidelijk aangegeven, prijzen, modellen etc.

Service
Het duurde enige tijd voordat ik werd geholpen. Misschien het idee om meer personeel in de winkel te hebben. Echter was de service verder heel goed.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid, met eventuele aanvullingen op de website, deze is heel accuraat mbt voorraden etc.

Aanbeveling
Het feit dat ik lang moest wachten, geeft deze winkel een 9!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mark 31-12-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk parkeren, overzichtelijke winkelindeling.

Service
Goede productkennis en advies. Meelopen met de gekochte producten naar mijn auto en geholpen met inladen. Echt top.

Assortiment
Alle relevante tv's zijn in de winkel aanwezig

Aanbeveling
Een winkel zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 31-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ligt op een prettige locatie aan de A1, tv wordt naar de auto gebracht.

Service
Uitleg is duidelijk, vergelijkingen worden gemaakt, tv wordt naar de auto gebracht.

Assortiment
Ontzettend veel keuze, zo goed als alles op voorraad, of anders wel snel te bestellen en te leveren.

Aanbeveling
Prettig gelegen winkel met prima service en actuele voorraad. Laagste prijs op de televisies die ik op internet met andere leveranciers heb vergeleken.

Extra toelichting
Bij het Rad van fortuin waaraan ik mocht draaien bij de aanschaf van mijn ambilight televisie, draaide een der heren Coronel, het rad een tikje verde, waardoor ik geen 3, maar 7,5% korting kreeg op mijn televisie. Erg vriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb mijn plasma tv online gekocht. Duidelijk wat de mogelijkheden waren. Fijne zoek mogelijkheden. Niet zoeken naar hoe ik kan filteren. Tevens bij afrekenen duidelijk en eenvoudig.

Service
Binnen 2 dag ivm weekend bericht over bestelling en bezorging via mail. 3de dag netjes op tijd afgeleverd.

Assortiment
Zet groot assortiment en filter mogelijkheid heeft zoeken eenvoud.

Aanbeveling
Zoveel om te kiezen, duidelijke informatie dmv icoontjes onder product. Geen poes pas maar vooral eenvoud, gemak en plezier met zoeken naar een nieuwe tv! Ik kom zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 31-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede parkeergelegenheid; overzichtelijke opstelling van de verschillende merken TVs; prijzen zijn duidelijk.

Service
Duurde even voor iemand ons kon helpen, maar dat was verder prima. Kregen tijd om even na te denken over toch een grote uitgave, geen druk (prettig). Vriendelijke hulp.

Assortiment
Niet heel veel verschillende TVs maar wel de relevante merkenen modellen. Ik had overigens via internet en de site van Plasma-discounter al min of meer besloten welke TV ik wilde hebben; bezoek aan winkel was ter bevestiging en feitelijke koop om direct mee te nemen.

Aanbeveling
Focus op een soort product (TV), dus als je een nieuwe TV zoekt moet je daar zijn.

Extra toelichting
Het was my lucky day want met het Rad van Fortuin kreeg ik maar liefst 50% terug van de aankoop prijs !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

joop wolsing 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Webwinkel duidelijk van opzet, direct de accesiores erbij tonen.

Assortiment
Altijd iets te vinden wat mijn prijs/kwaliteit eisen voldoet.

Aanbeveling
Heb zelden goedkoper kunnen vinden bij andere zaken.

Extra toelichting
Moet de muursteun van vogels nog monteren maar ga ervan uit dat dit gaat lukken en anders ondersteuning zal krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 31-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk

Service
Goed geholpen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ruime opzet

Extra toelichting
Iets meer parkeergelegenheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tran 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed / Makkelijk te vinden

Service
Goed /

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goedkoopste van het webwinkel

Extra toelichting
zondag bestel, maandag via TNT bezorgen. Prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Michiel 30-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima uitstraling, beetje huiselijk ingericht

Service
Medewerker wist van de hoed en de rand, prima service zonder poespas

Assortiment
Kwam alleen voor LED TV van Samsung, heb niet verder gekeken.

Aanbeveling
Netjes behandeld, vlotte bediening, prima service, uitstekende bereikbaarheid.

Extra toelichting
Pas op dat er niet teveel personeel achter de toonbank gaat staan, laat ze door de winkel lopen en oogcontact met de klanten zoeken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Berend 30-12-2015 In de winkel gekocht
Bronsstraat 10, Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is overzichtelijk ingedeeld en ook niet overdadig. Er staan TVs in een brede range aan prijsklassen, zodat een keus makkelijk te maken is. Verder zijn er voldoende parkeerplaatsen bij de winkel en in de onmiddellijke omgeving ervan.

Service
Er is veel en goed geïnformeerd personeel aanwezig. Ook als het druk is word je snel geholpen. Toen ik terugkwam omdat het niet lukte een blu-ray speler op de aangeschafte TV aan te sluiten werd ik snel en efficiënt geholpen.

Assortiment
De TVs staan goed geordend naar merk in de verschillende ruimtes opgesteld. Van ieder merk,type en prijsklasse zijn er genoeg aanwezig om een goede keuze te maken.

Aanbeveling
Een goed gesorteerde, prettig ingedeelde winkel met veel keus. Het personeel helpt je efficiënt en heeft veel relevante kennis. De service, ook na de koop, is prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is erg overzichtelijk en de levertijd is snel. Ook is er in de winkel goede service aanwezig.

Service
Ik was de vorige keer toen ik een tv kocht erg tevreden over de service

Assortiment
Er zijn vele soorten en maten te verkrijgen.

Aanbeveling
De winkel biedt goede kwaliteit voor een lage prijs. En het is allemaal erg overzichtelijk.

Extra toelichting
Ik vind de filmpjes op YouTube erg gemakkelijk ze hebben mij geholpen een goede keuze te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roland 30-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Een prima website. Je hebt door de zoekfilters met de juiste criteria in te stellen snel resultaat

Service
Goed geholpen door kundig en vriendelijk personeel

Assortiment
Keus genoeg. Verschillende soorten, maten, types en merken

Aanbeveling
Mijn volgende tv koop ik hier weer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Swieber 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de website is mooi overzichtelijk en het bestellen gaat eenvoudig.

Service
Snelle levering

Assortiment
dikke voldoende

Aanbeveling
Zeker een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees 30-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Goed bereikbaar, en gratis parkeren.

Assortiment
Wilde kijken naar Samsung t.v. bij officiele dealer.

Aanbeveling
Vakkundig te woord gestaan, door verkoper, met verstand van zaken.

Extra toelichting
Ondanks het feit dat de door mij gewenste televisie niet in de winkel kon worden gezien, maar wel in het magazijn aanwezig was, besloot ik toch door het overtuigende verhaal van de verkoper (ex Dixon) de aanschaf bij jullie te doen. De soundbar en muurbeugel zitten er nog aan te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

wim herrewijn 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke webwinkel
goede omschrijving van de artikelen
een website die makkelijk en overzichtelijk en eerlijk is.

Service
snelle levering

Assortiment
keuze uit alle merken en prijsklasse

Aanbeveling
de reden dat ik deze winkel aanbeveel zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Rinkel 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles keurig geregeld

Service
goede tel kontakt

Assortiment
Voldoende voorraad

Aanbeveling
uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Keurig verzonden naar het aangevinkte verzendhuis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JordydeJong 30-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bij binnenkomst werd er gelijk hulp aangeboden. Omdat ik wist welke TV ik wou, kon deze werknemer mij gelijk vriendelijk helpen.

Service
Goed geholpen, door deze medewerker nog een betere TV gekocht ook omdat hij aanrade om meer Hertz te nemen.

Assortiment
Samsung H6200 bijvoorbeeld was er niet meer.

Aanbeveling
Veel TV's, vriendelijke medewerkers, mooie prijzen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henriette 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen is erg makkelijk

Service
Goede service en snel antwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dries 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede overzichtelijke website.

Service
Grote klasse, goede info via e-mails en razendsnelle bezorging.

Assortiment
Keuze genoeg voor iedereen.

Aanbeveling
Heb je een tv nodig, koop hem hier.
Alles is uitstekend verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 30-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De verkoper neemt alle tijd voor de klant ondanks de drukte en is heel behulpzaam en kundig.

Assortiment
Veel keuze en veel maten aanwezig in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eldering 30-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Mooi op gezet.

Service
Personeel heel klant vriendelijk.

Assortiment
Die is heel groot, en je kan een mooie keuzen maken.

Aanbeveling
De winkel is ruim opgezet en daar door heel overzichtelijk is al zijn er veel mensen in de winkel.

Extra toelichting
Ik heb er al meer dingen gekocht,en ik ken veel mensen die bij jullie in de winkel komen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

FOX 30-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
We hebben eerst ff gekeken op de website die met een filmpje over de televisie al duidelijk was, toen naar de winkel en daar verder gekeken en onze keus gemaakt.

Service
Goede en duidelijke uitleg wat de verschillen zijn tussen merken en types tv en de mogelijkheden, de verkoper nam alle tijd.

Assortiment
Meer dan voldoende, en ook op voorraad, als je keuze gemaakt is, gelijk meenemen, en dat is wel zo prettig.

Aanbeveling
2e keer dat we hier een tv kochten, en ik kan iedereen aanraden om hier is een kijkje te nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Kerkhof 30-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Na genoeg informatie op de site te hebben gevonden. Ben ik naar de winkel toe gereden om direct advies te krijgen en vervolgens overgegaan tot aankoop.

Service
Ik heb niet lang in de winkel rond hoeve te lopen voordat er al een ervaren verkoper naar mij toe kwam. Deze beste verkoper heeft mij verschillende types (tv's) laten zien om voor mij zelf erachter te komen wat in mijn budget de beste koop was. Alle opties per merk wist de man het verschil te vertellen. Na de aankoop werd ik zelfs geholpen met inladen. Betere service kan men niet krijgen.

Assortiment
Van alle bekenden merken de nieuwste types in de showroom. Duidelijk per merk opgesteld om het zeer overzichtelijk te houden.

Aanbeveling
Ik kom zelf uit Zuid Holland. In deze regio zijn genoeg winkels met ongeveer het zelfde aanbod. Maar ik adviseer alle consumenten om voor een juist eerlijk advies af te reizen naar plasma-discounter of de website te bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Schröder 30-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We waren binnen vijf minuten weer buiten.

Service
Tv werd naar de auto gedragen.

Assortiment
Ruim assortiment aanwezig

Aanbeveling
Vriendelijke medewerkers, verstand van zaken. Ook niet te beroerd om met je mee te lopen naar de auto.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met de filterfunctie kun je gemakkelijk een juiste keuze maken.

Service
Ik heb voor mijn aankoop contact gehad per e-mail en per telefoon. Ik ben vriendelijk te woord gestaan en heb een duidelijk antwoord op mijn vragen gekregen.

Assortiment
Veel keuzes met scherpe prijzen.

Aanbeveling
Ik heb duidelijke antwoorden op mijn vragen gekregen, goede berichtgeving over de status van mijn bestelling en de bezorging is volgens afspraak gegaan.

Extra toelichting
Na wat wikken en wegen besloten om mijn tv bij Plasma-discounter te kopen. Mede door goede service en levering volgens afspraak geen moment spijt gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda Vink 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk opzoeken.

Assortiment
Dat waar ik naar op zoek was, sonos, voorradig en goede info.

Aanbeveling
Snelle levering, groot assortiment, fijne site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

led tv 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
netjes en vlug bezorgd

Service
ik neem aan als er iiets kapot is dit vakkundiig gemaakt wordt

Assortiment
alles wat ik zoek is te viinden

Aanbeveling
door de goede webside en service

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 30-12-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Onderlinge verschillen werden goed uitgelegd

Service
Extra's die je nodig hebt werden ook goed uitgelegd

Assortiment
Ze hebben van 1 merk b.v. Alle modellen

Aanbeveling
Je wordt beter en bekwamer geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
website goed teogangelijk en makkelijk doorheen te surfen.

Service
alles netjes op tijd conform afspraak in de mail.goed bereikbaar voor vragen zelfs nog laat op de avond.

Assortiment
veel keuze.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews